Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dr.BROWNS buteliukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
ELWOOD
mums ir sie buteliukai patys paciausi...nu mes tai tikrai labai jais patenkinti... thumbup.gif
sarka
Gal kas galit pasakyti ar jais kas Kaune prekiauja? Aciu!
virsukalne
QUOTE(sarka @ 2011 01 29, 13:44)
Gal kas galit pasakyti ar jais kas Kaune prekiauja? Aciu!
*

eurovaistineje akropolyje tikrai yra
hegs
kas is pazystamu turejo visos lb patenkintos drinks_cheers.gif tai vat ir mes nusipirkom siuos buteliukus ax.gif o kaip tiks ar ne mum paranesim veliau biggrin.gif
virdzzinija
mes naudojam,labai patinka rekomenduoju thumbup.gif
Almutė+
Su šiais buteliukais ir užaugo mūsų mažoji. Nekankino jokie pilvuko diegliai thumbup.gif Bet pripratusi gerti iš jų, nuo kitų jau springdavo ir negalėjo gerti smile.gif
Daluze 2
Mes irgi naudojam tik šį buteliuką. Pilvuko skausmų ir atpylinėjimų neišvengėm, deja. Ir dar minusas - labai atsibosdavo plauti tuos vamzdelius, bet likom ištikimi. Nebekeitėm į kitus. Iš pradžių tik 1 vnt. nusipirkau ir kažkaip neatėjo į galvą, kad dar bent vieną nusipirkti - juk tada nereikėtų naktį keltis ir plauti, turėčiau švarų atsarginį iš vakaro pasiruošusi. Kai susiprotėjau ir nusipirkau, tas pirmasis jau susidėvėjo. Tai dabar vėl likau su vienu.
Lindre
sveikos, gal kas matete, kur Kaune galima butu tokiu buteliuku isigyti?
rasakele
Aš naudoju iki šiol, esu šiais buteliukais labai patenkinta, tikrai rekomenduoju cool.gif , pirkau Baby Center Vilniuje.
Lindre
Nusipirkau ir as, pagrinde pirkau del pilvo putimo mazinimo, naudoju jau savaite, tai abejoju, ar ka padejo, na bet faktas tas, kad nepakenke smile.gif
O jei Kaune kas ieskosit kur nusipirkti, tai radau parduotuveje Emukas.
twins mummy
QUOTE(Aiva. @ 2011 04 30, 08:55)
truputi ot, bet parduodu kelis buteliukus (skelbimas buteliuku temoj) uz prieinama kaina. puiki galimybe pasibandyti  smile.gif
*

Sveiki,

Kaune galima isigyti manospinta.lt Dabar jau pradejo prekiauti ir assorti.lt parduotuve. Uzsakant prekiu uz 150 Lt, atveza nemokamai is Vilniaus
medutiss
nezinau sutapimas ar ne g.gif bet kai pradejom naudoti Dr.Browns buteliuka, pilvuko putimas tikrai sumazejo
Gabi24
PARDUODU 2 vnt standartinio buteliuko zindukus II lygio.nauji, nenaudoti, kaina 8 lt uz abu (moketa 15 lt ), siunciu i kitus miestus.860297081
virsukalne
Naudojome storaji ir labai patiko! Dabar TT anticolic kazkokie panasus atsirade, sie man grazesni, gaila kad pries trejeta metuku ju ar nebuvo smile.gif)
gerule
naudojam storuosius -man labai patinka , o ir vaikams man rodos sie geriau nei TT- lengviau suimti gali rankytemis smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.