Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dr.BROWNS buteliukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
as mamyte
QUOTE(Indrul @ 2009 01 05, 23:40)
Mes turime DR. Browns buteliukus, bet mums jie netiko - pradejome atpylineti ir mazyliai neatsirugdavo, tad grizome prie Avent ax.gif
*

Nebeatsirugdavo greiciausiai del to, kad oro neprisirijo mirksiukas.gif cia situ buteliuku ir yra pagrindinis pliusa. O kad eme atpylinet del buteliuku, tai niekad negirdejau blink.gif
bus_ka
O as nepastebejau jokio skirtumo tarp Dr Brown ir Avent. Kaip buvo problemos su pilvuko putimu savo laiku taip ir liko. g.gif
mergina05
man jokio skirtumo tarp brown ir avent nebuvo, abeji vienodi, vaikas vienodai atsirūgdavo, vienodai valgydavo, tik man plovimo daugiau būdavo po brown lotuliukas.gif
nerlei
QUOTE(hederi @ 2008 05 14, 23:02)
Mums tas buteliukas labai padejo nuo diegliuku, naudojom nuo 2 men. ir diegliuku kaip nebuta!
*

tik mes nuo gimimo naudojom ir thumbup.gif
Almutė+
Mums tai thumbup.gif tie buteliukai. Naudojam jau šeši mėnesiai. Tiesa, priprato prie tokių ir kitų jau nenori. Tiesiog nemoka gert, kai žindukas susispaudžia. O šituose buteliukuose žindukai niekada nesusispaudžia vaikeliui geriant. Anksčiau užsisakydavau per agu.lt, bet jų tada reik ilgai laukt. Dabar radau Vaikutyje (Kaune niekur nebuvo parduotuvėse, o Akropolio vaistinėje ne visko yra), tai mamos, kam reikia lėkit ten mirksiukas.gif Yra ir įvairiausių DR.Brown buteliukų ir žindukų jiems visokių lygių smile.gif
Tahoe
dar budama nescia buvau Litexpo parodoj (vaiku prekes ir t.t.), kur gavau dovanu Dr. Brown's buteliuka smile.gif Girdejau, kad jie geri - butinai isbandysime, kai jau nebeuzteks MP rolleyes.gif
Mamyte :)
nepatiko visiškai schmoll.gif
Sursule
patys geriausi is visu bandytu. Avent ir Lovi isreklamuoti visai nepasiteisno. Vaikas is kart oro prisirija. O browns to viduje esancio pagalio deka oro neprisisiurbia 4u.gif
dole16
O mums tevelis nupirko ši buteliuka,bet išpradžiu man toka keistas pasirode lotuliukas.gif gal jis labiau tinkamas mazesniems kad oro neprisitaukitu g.gif aš tuos šiaudelius išimdavau nes mažiukui jau metai,kažin ar jie bereikalingi bet man kazkaip nelabai patiko ir vaikiukas nelabai eme doh.gif doh.gif
Karablikas
Mum tai labai gerai šitie buteliukai, nes nuo visu kitu kiek bandem tai oro prisirydavo doh.gif Avent tai man tik reklama gera o daugiau nieko schmoll.gif Tim mes soskytes naudojam prie ju nuby siauras masažuojančias blush2.gif
Karablikas
QUOTE(Karablikas @ 2009 05 12, 14:35)
Mum tai labai gerai šitie buteliukai, nes nuo visu kitu kiek bandem tai oro prisirydavo  doh.gif Avent tai man tik reklama gera o daugiau nieko  schmoll.gif Tim mes soskytes naudojam prie ju nuby siauras masažuojančias  blush2.gif
*

Nes jų mažasis brokyt pradėjo doh.gif Neima nė i burną rėkia doh.gif
O skirtumas tai tikrai yra, nes kai pradėjo negerti tai daviau iš kito, tai patikėkit kiek oro prisirijo doh.gif
Ustia
Mes kaip pradejom nuo gimimo valgyti is Browns'o tai ir nekeitem! 4u.gif
Pabandziau Avent, bet visai nepatiko, viskas grazu- ipakavimai, stilius, bet...
juratelexx
mes taip pat naudojom siuos buteliukus,labai patiko thumbup.gif geri buteliukai. o del pilvo putimo tai visai super 4u.gif
Orune
O sitie buteliukai stikliniai ar is plastiko? Planuoju dar pries gimima nusipirkti nors viena buteliuka, ir taip sunku pasirinkti blush2.gif Zinau tik, kad noriu stiklinio buteliuko.
Karablikas
QUOTE(Orune @ 2009 05 18, 14:21)
O sitie buteliukai stikliniai ar is plastiko?    Planuoju dar pries gimima nusipirkti nors viena buteliuka, ir taip sunku pasirinkti  blush2.gif  Zinau tik, kad noriu stiklinio buteliuko.
*

Jai neklystu tai lyg ir stiklinių mačiau, bijau pameluot g.gif Bet stikliniai man tokie sunkūs doh.gif
dzestina
Mes ir naudojam siuos buteliukus,tikrai super buteliukai,nepalyginsi su Avent grynas ssssssssss.....
Orune
Dr. Brown'o buteliuku pirkti maciau tik parduotuveje "Vaikutis" (Laisves pr. Vilniuje), ten buvo tik plastikiniai buteliukai. Kur dar galima butu atrasti? g.gif
Svajotoja
QUOTE(Orune @ 2009 05 25, 08:33)
Dr. Brown'o buteliuku pirkti maciau tik parduotuveje "Vaikutis" (Laisves pr. Vilniuje), ten buvo tik plastikiniai buteliukai. Kur dar galima butu atrasti?  g.gif
*

Dar yra "Babycenter" pardėje Šiaurės miestelyje, "Karolyje" Pašilaičiuose.
Mes labai jais patenkinti. Po Avent, kai prisirydavo daug oro, tai buvo tikras išsigelbėjimas. Konteineriuką su žinduku uždedame ir ant NUK buteliuko thumbup.gif
as mamyte
Čia parašytos visos vietos kur galima rasti Dr.Brown's (puslapio apačioje):
http://www.zylutes.lt/index_files/Page1226.htm
Orune
QUOTE(as mamyte @ 2009 06 01, 11:44)
Čia parašytos visos vietos kur galima rasti Dr.Brown's (puslapio apačioje):
http://www.zylutes.lt/index_files/Page1226.htm
*

Aciu uz info! 4u.gif Jau isigijau viena pradziai - netrukus ir bandysim wub.gif
Veronik
Apsilankykyte www.zaisliukas.lt.
Tenai detalizuotas straipsnis apie Dr. Brown buteliukus
Manau tikrai su=inoosit atsakymus i sabo klausimus. thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(dabej @ 2007 07 14, 16:43)
siandien ju dar aptikau kotrynoj - visokiu buteliuku ir soskyciu yra...

taciau ju negalima sterilizuoti  g.gif
kaip tuomet gerai juos isvalyti?
*

Jurava
thumbup.gif uzaugom su siais buteliukais thumbup.gif neprisiryja oro, neatpilineja, pilvuko diegliukus pamazino gal kiek smile.gif nelabai supratau kodel negalima sterilizuot g.gif turejom 6 buteliukus, sterilizuodavom Dr.Browns's gariniame sterilizatoriuje - tikrai nieko neatsitiko nei vienam buteliukui schmoll.gif - naudojam jau beveik 2 metus(mazoji dar ir dabar misinuka is buteliuko geria ax.gif ) na.. vienintelis minusas - daugiau detaliu plovimui ax.gif plaudavau su spec sepeteliais, kurie prideti prie buteliuku buna
ch_justina
nezinau sako kad jie mazina diegliukus gal ir taip mes irgi isigijom, bet man nepatiko kad su juo negalima plakt misunuko, na kaip sako kratyti purtiti turi atsikrai sumaisyta tada dalis sudet, man tai laik gaisimas kai nori kuo greiciau tai cia dar galvok kaip su kuo ismaisyti....
Erszebeth
Mums šitie buteliukai buvo tikras išsigelbėjimas thumbup.gif Maitinau tik krūtimi, o ištikus pieno krizei niekaip nepavyko įsiūlyti buteliuko. Kankinomės kelias dienas, kol nusipirkom D.Brown's - ir jį dukrytė pripažino thumbup.gif Ir dabar kai reikia, geria iš jo mišinuką, taip pat arbatą.

O kad negalima jo plakti - jokia bėda. Išmaišau kuo puikiausiai ilgu arbatiniu šaukštuku (Capuccino kavai, desertams skirtu). Kaip tik mažiau burbuliukų prisidaro.
laimucka13
mes naudojam siuos buteliukus, gaila kad ju negalejau naudoti pirmais menesiais kai pute pilvuak, nes tuo metu valge mazius mamytes pienuka, bet dabar liuks sis buteliukas ir vaikui patogu laikyti toki, nes susiaurejimas yra, del isplakimo tai jau jo prom krastus lenda bet tai del oro,as atsuku "nuorinu" ir vel paplaku tada kaip ir nieko smile.gif saunus buteliukai, pastebejau ir kitos firmos pradejo kopinti siuos buteliukus.
aleksiuke
naudojau su abiem savo merginom šios firmos buteliuką. kuo puikiausiai suplakdavau mišinį 4u.gif ; man jis patiko... priežiūra sudėtingesnė dėl detalių kiekio, bet tai niekai palyginus su pilvo degliukais smile.gif
Emanuel
Drauge naudoja savo mazajai sita buteliuka nuo pat gimimo..labai giria. Bandysim ir mes...
ELWOOD
na as siandien ir nupirkau siuos buteliukus busimam mazyliui, bet as pirkau stiklinius, nesu dar patyrus mama bet sako stikliniai geriau nei plastmasiniai, na bus matyt..o gerumas tame kad stiklas naturalus o plastmase isskiria kazkokias ten nuodingas medziagas...man taip vaistinej sake, na bet as nelabai tikiu...
nuotakaser
Sveikutes,
naudojame sita buteliuka jau daugiau nei 1men labai juo dziaugiames bet niekaip nesuprantu kaip jus jame misinuko negalite padaryti mes viska pasidarome jame ir nei kas bega nei ka nelabai supratau kaip jums ten ir kas bega? smile.gif smile.gif 4u.gif
mergina26
QUOTE(nuotakaser @ 2010 03 30, 11:50)
Sveikutes,
naudojame sita buteliuka jau daugiau nei 1men labai juo dziaugiames bet niekaip nesuprantu kaip jus jame misinuko negalite padaryti mes viska pasidarome jame ir nei kas bega nei ka nelabai supratau kaip jums ten ir kas bega? smile.gif  smile.gif  4u.gif
*

pritariu, as juos irgi naudoju jau trecia menesi, niekas man ten nebega, puikiausiai issiplaka, jei ka dar galima naudoti ir apsauga plakant 4u.gif man jie superiniai, tik va pupai jau eina 4-tas menuo, tai jau reikia pakeisti zindukus, nebelabai nori smile.gif
heryte
QUOTE(ch_justina @ 2009 08 06, 09:17)
nezinau sako kad jie mazina  diegliukus gal ir taip  mes irgi  isigijom, bet man nepatiko kad  su juo negalima plakt  misunuko, na kaip sako kratyti purtiti  turi atsikrai  sumaisyta  tada  dalis  sudet, man tai laik gaisimas kai nori kuo greiciau tai  cia  dar galvok kaip  su kuo  ismaisyti....
*

QUOTE(laimucka13 @ 2010 02 12, 22:35)
mes naudojam siuos buteliukus, gaila kad ju negalejau naudoti pirmais menesiais kai pute pilvuak, nes tuo metu valge mazius mamytes pienuka, bet dabar liuks sis buteliukas ir vaikui patogu laikyti toki, nes susiaurejimas yra, del isplakimo tai jau jo prom krastus lenda bet tai del oro,as atsuku "nuorinu" ir vel paplaku tada kaip ir nieko smile.gif saunus buteliukai, pastebejau ir kitos firmos pradejo kopinti siuos buteliukus.
*

Plakimui, vežimuisi į keliones yra skirti atskiri užsukami dangteliai. Mes juos siuntėmės iš JAV, bet gali ir čia jau yra. va taip atrodo

QUOTE(#ANDROMEDA# @ 2010 03 18, 12:56)
na as siandien ir nupirkau siuos buteliukus busimam mazyliui, bet as pirkau stiklinius, nesu dar patyrus mama bet sako stikliniai geriau nei plastmasiniai, na bus matyt..o gerumas tame kad stiklas naturalus o plastmase isskiria kazkokias ten nuodingas medziagas...man taip vaistinej sake, na bet as nelabai tikiu...
*

Šitie buteliukai tikrai neskiria jokių nuodingų medžiagų, Amerikoj ši tema buvo labai diskutuotina, tai šitie plastikiniai buteliukai vieni iš saugesnių.
escada*
turejau as taip pat duos brouns buteliukus,nieko blogo pries juos neturiu,bet man jie nelabai patiko,nes plakanat budavo viskas per krastus eidavo doh.gif tai nusipirkau avento buteliukus.mano mazylis jokio skitumo nepajuto smile.gif
Papildyta:
QUOTE(heryte @ 2010 04 21, 20:22)
Plakimui, vežimuisi į keliones yra skirti atskiri užsukami dangteliai. Mes juos siuntėmės iš JAV, bet gali ir čia jau yra. va taip atrodo
Šitie buteliukai tikrai neskiria jokių nuodingų medžiagų, Amerikoj ši tema buvo labai diskutuotina, tai šitie plastikiniai buteliukai vieni iš saugesnių.
*

na nelabai tikisi kad vaikam gamintu buteliukus is kenksmingu medziagau.nes juk daugelis buteliuku yra plastmasiniai.tarkim avent ar tommee tippee,ir kainos nera mazos,tai manau kad nesamone g.gif
Velniukste;)))
as naudodavau browns kartais arba avent, kazkaip skirtumo nepastebejau likau prie avent,man jie patogesni
QUOTE(escada* @ 2010 04 22, 12:40)
turejau as taip pat duos brouns buteliukus,nieko blogo pries juos neturiu,bet man jie nelabai patiko,nes plakanat budavo viskas per krastus eidavo doh.gif  tai nusipirkau avento buteliukus.mano mazylis jokio skitumo nepajuto smile.gif
Papildyta:
na nelabai tikisi kad vaikam gamintu buteliukus is kenksmingu medziagau.nes juk daugelis buteliuku yra plastmasiniai.tarkim avent ar tommee tippee,ir kainos nera mazos,tai manau kad nesamone g.gif
*

drinks_cheers.gif o del amerikieciu, tai jie ir genetiskai modifikuota maista kemsa ir nemato nieko blogo, taip kad apie ju sveiko produkto suvokima as ne kokios nuomones schmoll.gif jie gal antireklama savo konkurentam dare
as mamyte
QUOTE(escada* @ 2010 04 22, 11:40)
turejau as taip pat duos brouns buteliukus,nieko blogo pries juos neturiu,bet man jie nelabai patiko,nes plakanat budavo viskas per krastus eidavo doh.gif 

mhm.. na, jei su visu tuo vidiniu "mechanizmu" purtyti aukštyn žemyn tai žinoma kad taškysis, bet šiaip tai yra toks diskelis, kurį įdejus nesitaško, arba uždėt galima kelioninį dangtelį ir tada suplakt, arba fainas daiktas yra ąsotis mišinėliui maišyti smile.gif suplaka be jokių gumulų puikiausiai ir oro nepritraukia plakant.

Beja, ČIA mačiau kainos buteliukų nerealios, po 10-15Lt.. thumbup.gif
virsukalne
turim, naudojam, lb patinka smile.gif man jie turi tik viena minusa, kad nera tokie kaip avent'o sandarus, nesti galima, tik pastatyta, nes kitaip pilna rankine buna smile.gif) na bet cia jau nieko nepadarysi, jei nenori "vakuuminio" buteliuko, tai reikia atsargiau nesioti wink.gif
alma_rebelde**
mergaites, o ar tiesa kad browno buteliuku negalima virinti?kaip tuomet juos sterilizuoti? doh.gif
Kyvis
naudojome ir mes, bet labai trumpai, nes neradau niekur soskytes su daugiau skyluciu, tai nusipirkom avento, galvojau, panaudosiu, kol rasiu. Nepasakyciau, kad jauciau skirtuma del oro pririjimo schmoll.gif Tai ir likom prie Avento.
Priedanga
QUOTE(alma_rebelde** @ 2010 05 25, 11:36)
mergaites, o ar tiesa kad browno buteliuku negalima virinti?kaip tuomet juos sterilizuoti? doh.gif
*

As turedavau toki 'mirkala' chicco sterilizavimui... 4u.gif
Va imetu foto to tirpalo. Kazkokiu santykiu atskiedziant, pamirkyti berods 5 min reikia ir perplauti saltu virintu vandeniu ...Taip berods g.gif

user posted image
Aiva.
QUOTE(alma_rebelde** @ 2010 05 25, 11:36)
*

virinau kleis kartus, atlaike. buteliukai labai geri
Miglee
QUOTE(alma_rebelde** @ 2010 05 25, 12:36)
*

galima su soda bigsmile.gif nors esu tik viena karta taip plovus.po maitinimo su vandeniu gerai praplaunu,kartais nupilu verdanciu vandeniu.
o buteliukai tai thumbup.gif kiek bandem,eme tik si buteliuka.
Lexana
Naudojau savo sūnui Dr.Brown buteliukus. Buvome jais labai patenkinti. Ir neišbėgdavo sultys ar vandenukas tikrai, nes uždėdavome apsauginį vožtuvėlį-dangtelį. Bet lyginant pilvuko pūtimo atžvilgiu Dr.Brown ir Avent buteliukus - skirtumas buvo.

O virinau juos, ir sterilizatoriuje kaitindavau. Viskas jiems buvo gerai. smile.gif Ir tame sterilizuojamame skystyje laikydavau. Bet po to kvapas keistokas likdavo ir vaikas nenorėdavo buteliuko imti. Tad likau prie sterilizatoriaus.
Kikile
Kadangi iki puses metu maitinau tik krutimi, tai nebuvo poreikio jokiam buteliukui. Po to, prisiskaicius kokia jega yra Dr.Browns, toki ir nupirkau savo merginai, bet ka as zinau, jokio skirtumo.. Cia gal del to, kad pradejom naudot veliau, kai jau ir taip neturejom problemu su pilvuko putimu biggrin.gif
Tai ir neprilipo, nes aventas pasirode daug patogesnis: ant dr. browns ta spec voztuveli uzdet, nuimt, nepatogu man pasirode sukinet nuolat ta buteliuka, o su aventu nieko nedarai - o nesiokis kaip nori, vis tiek nebega.
Emanuel
Ir as nupirkau savo merginai pirma buteliuka Dr.B., bet jai nepatiko, nemokejo apzioti soskytes...mums labiau TT patinka:)
419
QUOTE(alma_rebelde** @ 2010 05 25, 12:36)
*

NESAMONE,VIRINAU IR NE KARTA,O BUTELIUKAS MUMS LABAI PADEJO thumbup.gif
letuciukas
ir mes pasigirsime , kad jau 2m sėkmingai naudojame šiuos buteliukus ir jie kaip nauji, plaku atskirai puodelyje su tuo vamzdeliu ir daug geriau susiplaka, o vaikui nekart per du metus nepute pilvuko ir nereikejo jokiu espumezanu, kuriuos mamos jau nuo gimimo duoda.
Emanuele raso, kad vaikas neapzioja, tai patariu nusipirkti su siauresniu zinduku, dar viena nare raso, kad pirko 3vnt zinduku ir neturi kur deti, mes juos puikiai sunaudojom vyresniame amziuje, nes prakirpau su zirklemis didesne skylute.
Del virinimo nezinojau kad negalima, todel virinau pirmais men, bet nieko blogo neatsitiko, aisku, del plovimo darbelio daugiau, bet ko nepadarysi del mylimo vaiko.
Dar kazkas komentavo, kad del minkstu soskyciu nesivysto vaiko burnos raumenys ir jis veliau pradeda kalbeti, labai noreciau sulaukti atsiliepimu is mamų ar tikrai tas turėjo įtakos??????
aleksiuke
Taip, priežiūra didesnė vien dėl dalių plovimo, bet visa kita- super thumbup.gif

Virinau dažnai. Tuo pačiu buteliuku naudojosi abi mano dukros. Tik žindukus pirkau naujus. Dabar pats buteliukas geram stovyje.
nnina
mes naudojam thumbup.gif
SESIA
mums padovonojo,bet man nepatiko ir ismeciau
joljo
QUOTE(nnina @ 2010 11 11, 09:30)
mes naudojam thumbup.gif
*

o mes pirkom dr.B dideli buteliuka, maza gavom dovanu: labai likom petnkinti, naudojam jau 2 menesius: thumbup.gif
Neilaaa
Labai geri buteliukai,tik siuos buteliukus ir naudojom,ir tikrai galvoju nei joks sutapimas, bet pilvo diegliuku kaip ir nebuvo smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.