Gal kas geriat regulona idomu koks poveikis
Labas,
teko vartoti Regulone - bet tik viena diena, ginekologe israse - taciau pradejusi pakuote, visa diena savaitgali prasivoliojau lovoje su skaudancia galva (vaistai nuo skausmo nepadejo), pykino...Iskart ir meciau.. Vaistineje paaiskino, kad galbut man jie ir netinka, taciau gydytojai kartais turi susitarimus su tam tikru vaistu gamintojais, tai ir israsineja visiems - tinka ar netinka... Taigi nusivyliau Regulon (ir gydytoja), bet vaistininkes patarta isigijau Gracial ir be bedu vartoju jau pusmeti :)
Daugiau metu vartojau Regulon'a, paskui nezinia del ko pradejau sirgt du kartus i men. tai gydytoja pakeite i Mercilon'a. Praejus dar pusmeciui ta pati gydytoja pasake kad ir tie ir tie - kontracepcija "vargsams" kurie pinigu neturi...
Daugiau pas ja nepasirodziau - is pradziu pati pataria, paskui (pasikeitus sponsoriams) keicia savo nuomone.
Geriu "Reguloną" jau porą metelių. jauęiuosi puikiai. jokių pykinimų ar galvos skausmų. Ir svorio visai nepriaugau. Seniau bandžiau gerti " Marceloną", ber sirgau ištisas dvi savaites. Tiesiog mums visoms skirtingai veikia vieni ar kiti kontraceptikai. Kaip patarė mano ginekologė:" Jei netinka- bandyk kitas kontraceptines, tinkamiausias vistiek rasi".
As irgi ji geriau kokius 3 metus. Nuo Celesto pykino, o pradejus vartot regulona gal tik pirma ryta biski bloga buvo, bet tik taip kad valgyt nelabai norejau, o siaip jis man tiko. Ir drauge ji vartoja, jai irgi super. Tai cia nuo kiekvienos asmeniskai priklauso pasalinis vaistu poveikis.
as dar tik trecias menesis geriu kol kas nezinau ar del jo ar del ko kito sumazejo apetitas ir numeciau 2.5 kg. pries tai 5 metus geriau diane-35 ir matyt jau pradejo netikti nes organizmas priprato. kaip manote ar kontraceptikai negadina sirdies. o del kainos tai manau kad daugelis kontraceptiku kaina yra iki 20lt tik diane-35 buvo brangus.. geriau dar tos pacios firmos kuri gamina regulona ir harmoneta bet jis man netiko
man po operacijos israse regulona. Anksciau geriau diane35, bet gydytoja pasake, jog ten yra labai didelis kiekis hormonu ir jaunom vartoti nepatartina, nebent yra padidejes plaukuotumas... Bet man jokiu pashaliniu poveikiu nebuvo. Regulono kolkas dar nepradejau, laukiu mmm.
geriu (vis dar ta nelemta pakuote) regulona, nes taip gydytoja pasake. Rezultatas: valanda po isgerimo prie manes geriau neliskit, visi i kaili gaus, su draugu susipykom per valentinke keturi kartus ir viena karta ji primusiau, pykina rytais, negaliu normaliai maitintis, o paskui univere alkana. Chia tik dalele visko.. zadu juos keist i diane35
As geriau Regulona turbut kokius 3 metus. Kadangi man visa gyvenima galva paskaudedavo (esu turejusi galvos trauma), labai ir nekreipiau demesio, kad ji man paskauda vos ne kasdien. Gydytojai net galvos kompiuterine tomografija siunte daryti. Nustojau gerti, nes pradejom galvoti apie seimos pagausejima. Ir ka jus manot, viena diena, kaip kas nors ranka butu nubraukes, nei galvos skausmu, nei sirdies permusimu nebeliko ir jegu - nors kalnus versk. O as tiek tyrimu pasidariau
Supratau, kad gydytojai skiria tas KT, uz kurias babkiu gauna. Gal ir yra tokiu KT, kurios neturi jokio poveikio, bet as dar tokiu nevartojau ir jau tikrai nezinau, ar po tokios patirties is viso vartosiu
noriu baigti shia pakuote ir pereiti prie kitu KT. Ar tureciau gerti po savaites kaip iprasta, tik kitas tabletes ar pirma menesiniu diena?
QUOTE noriu baigti shia pakuote ir pereiti prie kitu KT. Ar tureciau gerti po savaites kaip iprasta, tik kitas tabletes ar pirma menesiniu diena? as tai geriau po savaites kaip iprastai. pries tai vartojau "diana 35" poto pradejau gerti regulona. Keiciau todel kad kaina regulono man prieinamesne nei diana 35
NU GERAS, NET NEBŪČIAU ĮTARUSI, KAD GALVĄ SKAUDA DĖL KT. VARTOJAU TIK KELIS MĖN. PRIES TAI VARTOJAU NOVINETTE - TAI VISIŠKAI NETIKO. YPAČ NERVINGA BUVAU IR VISA KITA. ŠIAIP STENGIUOSI MESTI. BET KAI PASTARAJĮ KARTĄ PABANDŽIAU TAI DARYTI 2X SIRGAU MĖN. PER MĖNESĮ IR ITIN GAUSIAI. TAI PERSIGANDAU IR VĖL PRIE REGULONO GRĮŽAU. GAL VĖLIAU PAVYKS JO ATSIKRATTYTI.
Prieš 3 metus pradėjau gerti Novynette, svėriau 49kg. Greit nukrito iki 46
Gėriau NOVYNETE paskui pradėjo tepti, baisiai išsigandau
P.S. Dėl CELESTo galiu pasakyti tik tiek ar skaitėte instrukciją? Ten parašyta kad per metus pastoja apie 1 proc. moterų. Paskaičiavus ant mūsų 3 milijonų, tai per metus pastotų ... Darykit išvadas...
Pažystama gydytoja (giminaitė, taigi galiu pasitikėti, kad pasakų apie KT nekurs kad įsiūlytų) pasakė, kad REGULON - labai geras, bet ir labai agresyvus...
man gydytoja skyre ji gerti nuo kiausidziu uzdegimo tris dienas dviguba doze tai llabai pykino.ir siaip man jie nepatiko nes labai jau svoris pradejo augt tai pageriau menesi ir nutraukiau
oi mercilonas man irgi baisiai netiko, kai nuejau pas gydytoja, israse Regulona...Tik kiek pamenu kai ji geriau, zliumba kazkokia buvau pasidarius.Iki siol nezinau, ar cia vaistuku poveikis, ar siaip, kad gyvenimelis nelabai sekes...
Nu va ir aš prisijungiu prie Regulon kompanijos. Šiandien pirmoji diena. Po kelių dienų maždaug turėtu prasidėti kokios nors blogybės?
Geriu Regulon'a trys metai. Svorio nepriaugau, salutinio poveikio jokio nejauciau niekada. Zodziu, man tinka. Ir dziaugiuosi, kad per menessi vietoj 30 lt tam reikalui isleidziu tik 15.
Na, aš irgi priklausau prie tų, kurios džiaugiasi vartodamos REGULON
Jau 4 menesis kaip naudoju Regulon, bet jokio pikto zhodzhio apie ji paskyti negaliu. Tikrai geras KT
Tai va, pradėjau ir aš gert Reguloną, bet pasireiškia nemalonus jausmas skrandyje, kyla šleikštulys. Dar tik antra diena, bet abi dienas tas pats
QUOTE(Sandrelle @ 2005 11 26, 08:50) Tai va, pradėjau ir aš gert Reguloną, bet pasireiškia nemalonus jausmas skrandyje, kyla šleikštulys. Dar tik antra diena, bet abi dienas tas pats Manau kaip ir nuo daug kitu,organizmas tury priprast,juk procesas kazkoks vistiek vyksta!
noriu paklausti,ar jums geriant regulona,po lytinio akto nesijaucia perstejimo
super KT
iki nestumo kazkur apie 2metus geriau regulona.jokiu salutiniu veiksniu nebuvo.po gimdymo vel pradejau gerti regulona tai viskas gerai,tik kazkaip aistra sumazejo.sako nuo kontraceptiku,bet kolkas dar nekeiciu ju.
QUOTE(kotiki @ 2006 01 07, 14:48) noriu paklausti,ar jums geriant regulona,po lytinio akto nesijaucia perstejimo taip, ginekologe teisi, as buvau metusi regulona del tos priezasties, kad issausina, bed ginekologe sake, pakeisdama i kitas, padeties nepagerinsiu. Kol negeriau, viskas buvo susitvarke. Si men vel pradejau gerti, pati pirma karta po pirmos tabletes vel tas pats
Siandien pradejau gerti Regulona, kolkas juacios gerai.
QUOTE(Chikipiki @ 2006 04 05, 17:19) Siandien pradejau gerti Regulona, kolkas juacios gerai. as tai regulon geriau 2 metus pries nestuma, tai o del krutines padidejimo nepastebejau QUOTE(Chikipiki @ 2006 04 05, 17:19) Siandien pradejau gerti Regulona, kolkas juacios gerai. Aš tik vieną mėnesį geriu reguloną,bet jau pirmom dienom pastebėjau,kad krūtinė truputį padidėjo ir šiek tiek jautresnė tapo nei prieš tai būdavo
Gėriau Regulon 7 metus, dabar antrą mėnesį bandau Yarina - įspūdžiai kol kas tokie patys, nieko ypatingo blogo.
O gal kas girdejo, kad gerdamos regulona pastojo? ir ar galejo paveikti tai, jog vuvau apsinuodijusi skrandi ir kelias dienas vemiau nu ir dar kai ka dariau, nu jus mane supratot....? atsiriso ir anas galas
aha ir as ji vartojau.Pirma men. tai ir pikino ir galva skaudejo ir tepliojo ir t.t Bet pradejus gerti 2 pakuote viskas susitvarke. Apie metus vartojau viskas o.k. buvo.
Irgi buvau karta apsinuodijusi, ir vemiau ir t.t. Nieko neatsitiko inap20 nepergyvenk. O kaip merginos, kurios gėrėt reguloną, ar pirmą mėnesį pradėjus vartoti iš kart pasireiškia apsauga, ar dar reikėtų pasisaugoti mėnesiuką? Prieš nėštumą gėriau reguloną, bet neatsimenu kaip ten buvo?
Na jei pradedi vartot pirmą mėnesinių dieną, tai saugotis nebereikia, bet jei pradedi antrą ar vėliau, tai apsaugos reikia dar 7 dienas.
as geriau regulona, tai per tris menesius priaugau 6 kg, kuriu iki siandien negaliu atsikratyt.
Aš Reguloną geriu jau beveik 6 mėn. ir jokių rimtų nusiskundimų negaliu pareikšti
Lauksiu jūsų patarimų
As geriu jau penkti metai tai kiek atsimenu pirma men liepe pasisaugoti buvau nutraukusi ir pati pirma men pastojau va dabar auginu suneli bet man jos patinka ir tika nes svorio tai jokio nepriaugu tiesiog jis man krenta o kas del vitaminu tai esu girdejusi kurios naudoja kontraceptines butinai reikia gerti vitaminus ka as ir darau su nakvisos aliejumi VITAKUR pabandyk
Ačiū už patarimą
Vitakur yra 2 ar 3 rūšių, vienas iš jų būtent su nakvišos aliejumi, yra ant dėžutės parašyta
Iš pradžių kokius metelius gėriau Novynete, bet jos jau pasidarė per silpnos, nes išsireguliavo mmm. Tada gydytoja patarė gerti Reguloną. Daug blogo, kaip gero negaliu pasakyti. Nuo jo nei pykino, nei svoris augo. Bet lytinis potraukis buvo sumažėjęs. O štai nutraukus šiuos KT jau daugiau kaip 1.5 metų nesulaukiam vaikelio. Vartojau KT kažkur apie 4m. (kartu skaičiuojant su Novynete)
skarota
O aš, kai palyginu visų 3 KT, kurias gėriau (t.y. Mirelle, Logest, dabar Regulon) sudedamąsias dalis, "dozė" vis didėjo QUOTE(skarota @ 2006 12 05, 15:33) Iš pradžių kokius metelius gėriau Novynete, bet jos jau pasidarė per silpnos, nes išsireguliavo mmm. Tada gydytoja patarė gerti Reguloną. Daug blogo, kaip gero negaliu pasakyti. Nuo jo nei pykino, nei svoris augo. Bet lytinis potraukis buvo sumažėjęs. O štai nutraukus šiuos KT jau daugiau kaip 1.5 metų nesulaukiam vaikelio. Vartojau KT kažkur apie 4m. (kartu skaičiuojant su Novynete) Aš irgi iš pradžių gėriau novynete, bet man netiko, tai pradėjau reguloną gerti. Tai reguloną gėriau 3 metus. Pradėjom apie vaikelį galvoti, tai kt nutraukiau ir dar mėnesį saugojomės. O paskui iš karto pavyko, net mėnuo nepraėjo.
Geriau Regulona apie 4m. Is pradziu vartojau Diane - gydytoja israse ciklui reguliuoti. Pravartojau ilgai ir tiesa sakant jokiu pozymiu kaip paukuotumo sumazejimas nepastebejau,,,Bet va krutine tai buvo padidejusi. Siaip jos nepigios, todel nusprendziau keisti KT. Vienas daktaras pasiule Regulon. Patiko - jokiu pasaliniu pozymiu, na tik tas, kuris atsiranda nuo visu KT - sausumas makstyje, todel po seksos ne visada maloniai jauciuosiu. Paskutinius 5men pastebejau, kad pries mmm pasidarau sirse ir manau tai KT poveikis. Daugiau nebegersiu (nesenai baigiau pakuote). Veliau parasysiu, kas pasikeite ir dar veliau, kaip sekasi pastoti
Aš gėriau Regulon. Labai netiko, galvojau, kad nukraujuosiu, pykino. Tada gydytoja išrašė Gracial. Jos man labiau tiko, bet išskyros pasidarė labai tirštos ir prasidėjo mano bėdos - pasikartojanti candidozė (pienligė). Kol nenutraukiau KT, tol kankinausi. Apie norą mylėtis net kalbos nebuvo.
Norėjau paklausti ar Regulonui galioja ta taisyklė, kad jei nedarai 7 dienų pertraukos baigus pakuotę, o iš karto pradedi kitą, nutolini mėnesines. Nes aš baigusi pakuotę iš karto pradėjau gerti naują, bet mėnesinės vistiek buvo. Kai šitą pakuotę baigsiu darysiu 7 dienų pertrauką.
|