Sena tema
Papildyta:
Gal kas zinot kur galima butu rasti lubu is gipso ploksciu pavyzdziu
Sveikutės
Sena tema Papildyta: Gal kas zinot kur galima butu rasti lubu is gipso ploksciu pavyzdziu Papildyta: Va kokios lubos dabar musu bute
Mano svetaineje:
![]()
Pabandyk paieškoti interjero žurnaluose, bet geriau rusiškuose.
![]()
niu labai gražu
gal kas zinot ar tos ledo ar kaip ten vadinasi lemputes geresnes uz halogenines? Kuom? Gal galima info kazkur perskaityti, dar nevelu ryt pakeist vonioj
Pakabino ka tik svetaineje sviestuvus, tai viskas gerai, man patinka.
Pakabino ir miegame
Mums svetainėje siūlo dalį lubų pažeminti ir į jas dėti tris didelius halogenus ir daug (9-12) mažyčių, t.y. kaip žvaigždutes. Mane labai neramina, ar užteks šviesos nuo jų(dabar svetainėje turim halogeninį šviestuvą iš 4 dalių ir bendros šviesos kaip ir nėra, tik atskiri kampai apšviesti, o tai jau pradeda erzinti), ir ar tie maži halogeniukai, kaip žvaigždutės ne išplaukianti mada, man kažkaip jau praeitų metų kataloguose jų pilna miegamuose buvo
Mums svetainėj irgi siūlė tas mažas lemputes, bet man jos irgi nelabai. Mano nuomone, jos tiktų tik gal kokiam miegamajam, pav. tamsiom mėlynom lubom. Mes darysim vidury paleistas lubas, prie jų tvirtinsis ilgos dienos šviesos lempos (na gal taip vadinasi) ir ant jų dar toks kantelis iš gipso katono.
Ar yra kokia norma kiek tų halogėniukų patalpoj turi būti. Žiūriu pas mus 7.5m2 vonioj 8 suprojektuoti. Kituos kambariuos irgi jų nepagailėta. Ar tie halogeniukai ima daug elektros? Na nenoriu pasakiškom sumom už tą elektrą mokėti (mane jau visi gasdina)
Dėkui
![]() Papildyta:
SoJa viskas ok
QUOTE(Astuliukas @ 2007 03 06, 21:21) SoJa viskas ok Nu taip, ten bus laiptai į rūsį, kuriame įsikurs mano vonia
man atrodo viskas vietoj...
QUOTE(SoJa @ 2007 03 06, 13:13) Gal kas turi daugiau patirties už mane apšvietimo srityje, nes aš tai nieko nesuprantu ![]() man atrodo: 1. kad tambure reiketu sviestuvo 2. nematau kur darbo kampas koks, aisku jei bus kompas tai reikia bent triju rozeciu + interneto ivadas 3. drabuzinej abejociau ar uztenka vienos halogenines lemputes, nezinau koks plotas QUOTE(Forma @ 2007 03 07, 15:05) man atrodo: 1. kad tambure reiketu sviestuvo 2. nematau kur darbo kampas koks, aisku jei bus kompas tai reikia bent triju rozeciu + interneto ivadas 3. drabuzinej abejociau ar uztenka vienos halogenines lemputes, nezinau koks plotas Ačiū Forma O kas tas tamburas ? "darbo kampas" bus dešiniajam miegamajam, bet tik 1 laptopas. drabužinė kažkur 3-4 kvadratai. QUOTE(SoJa @ 2007 03 07, 16:21) Ačiū Forma O kas tas tamburas ? "darbo kampas" bus dešiniajam miegamajam, bet tik 1 laptopas. drabužinė kažkur 3-4 kvadratai. tamburas - pirmasis kolidoriukas iejus is lauko, kaip suprantu tai cia namas ar kazkas panasaus dar... o grindu elektra sildomu niekur nebus? kaip suprantu drabuzine tai kaip kambariukas bus QUOTE(Forma @ 2007 03 07, 15:30) tamburas - pirmasis kolidoriukas iejus is lauko, kaip suprantu tai cia namas ar kazkas panasaus dar... o grindu elektra sildomu niekur nebus? kaip suprantu drabuzine tai kaip kambariukas bus Čia tokia nesąmonė pas mus Elektra bus šildomas visas koridorius. Tada ir drabužinėje prašysiu dviejų Ačiū
Kaip jums atrodo kokiu atstumu nuo sienos reikėtų išdėlioti tuos mažus šviestuvėlius/halogenus ? ir kokiais tarpais
TV siena 5.10m + anga praėjimui 1.9m , židinio siena 5.78m + anga praėjimui 1.17m , langų siena 5.12 m , patalpa 35.6m2 Židinio šonuose - bra , tarp kurių atstumas ~ 1.80m , virš žurnalinio staliuko liustra , ant praėjimo 3 kabantys šviestuvai , ten kur baras , prasideda virtuvė ir bus kabantis šviestuvas ( tik nežinau ar barą daryt ar mažesnį staliuką
Nebedėkit jūs tų baisybių
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 08, 01:30) QUOTE(Gardenija @ 2007 03 08, 13:04) Jooo..Sitiek formu formeliu, nišų nišelių Kiek paziuri, visur tas pats- halogenai ar kazkas panasaus, neatsizvelgiant nei i kambario stiliu, baldus ir t.t. ar čia ir man siūlot nedėt Čia kažkas panašaus apie ką aš galvoju ![]() ![]() ![]() Patarkit kas nors dėl atstumų QUOTE(Perliukas @ 2007 03 08, 17:23) ar čia ir man siūlot nedėt Patarkit kas nors dėl atstumų Tai ir nedek tu halogenu jei paciai nepatinka
Apie šviestuvą virš stalo jau galvojau , bet nenoriu prisirišt prie vienos vietos , nesu įsitikinus , kad ten tas stalas tilps ir tiks
QUOTE(Perliukas @ 2007 03 09, 16:16) Apie šviestuvą virš stalo jau galvojau , bet nenoriu prisirišt prie vienos vietos , nesu įsitikinus , kad ten tas stalas tilps ir tiks pas mus buvo labai panasi situacija, tai mes nusprendeme kad negadinsime svetaines lubu jokiais halogenais. Ypac po to kai pamaciau kokiu yra torseru QUOTE(Perliukas @ 2007 03 09, 17:16) Apie šviestuvą virš stalo jau galvojau , bet nenoriu prisirišt prie vienos vietos , nesu įsitikinus , kad ten tas stalas tilps ir tiks Patarciau pasvarstyti apie kitoki baldu isdestyma Papildyta: QUOTE(lota @ 2007 03 09, 17:24) pas mus buvo labai panasi situacija, tai mes nusprendeme kad negadinsime svetaines lubu jokiais halogenais. Ypac po to kai pamaciau kokiu yra torseru teisingas pasirinkimas jau siais laikais parduotuvese toks platus asortimentas, kad apsiriboti standartiniais halogenais absurdas
Na aš jų gal ir nedėčiau , tikrai nėr jie pirmo būtinumo šviestuvai , bet nesinori patamsy gyvent
Trys kabantys šviestuvai apšvies tik praėjimą svetainės gale , 2 bra prie židinio - labiau akcentiniai , didelis šviestuvas prie minkšto kampo lieka kaip pagrindinis kambario šviesos šaltinis , o jų dabar būna tokių su mažytėm lemputėm , tai iš vis neaišku kiek nuo tokio šviesos bus , man jie labiau dekoratyviniai atrodo Laidai paruošti , lubas montuot pradėjo , tai reikia apsispręst greičiau
labai klysti jei manai,kad ileidziamais halogenais daugiau apsviesi nei paprastais pakabinamais ar pastatomais sviestuvais(nebent visas lubas jais nuvarysi)
|