Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Impuls
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
okkey
na ka mergaites, atidarau sia temele special for Impuls Kaune sportininkems thumbup.gif kiek gi galime kitas savo pliurpalais apsunkinti ax.gif
pati savaitele atostogose, bet prasau uzeiti..registruotis ir bendrauti..kol pargrysiu wub.gif
soera
Saunuole 4u.gif

As as as pirma lotuliukas.gif Sn vakare einu pasokineti sportan, nes vel sustojo virskinimas cool.gif verysad.gif antra diena ten viskas gargaliuoja verysad.gif
Loveco
QUOTE(soera @ 2007 02 06, 14:59)
Saunuole 4u.gif

As as as pirma lotuliukas.gif Sn vakare einu pasokineti sportan, nes vel sustojo virskinimas cool.gif  verysad.gif antra diena ten viskas gargaliuoja verysad.gif
*

Tai kaip tu sportuosi visa nesveikiuojanti? as tai siandien i baseina keliausiu thumbup.gif
soera
QUOTE(kycia @ 2007 02 06, 15:08)
Tai kaip tu sportuosi visa nesveikiuojanti? as tai siandien i baseina keliausiu  thumbup.gif
*

ax.gif tai man tik pilvuka raizo, gal sakau prastumsiu ten viska su sportu lotuliukas.gif
baseinas tai man pastaruoju metu nepatinka, pakeite vandeni ir akis grauzia unsure.gif
susidaret jau individualias programas? cool.gif
Tylene
sveiko sportininkės bigsmile.gif

mes šiandien buvom sportuoti..o jau žmonių doh.gif
Programos dar nesusidarėm, dar vis delsiu... blush2.gif
Beje, žiūrėjau jų puslapyje kainoraštį-tai padidėjo kainytės g.gif nedaug, bet jei kas mėnesį didins, tai bus ne kas schmoll.gif

Šiandien po darbo į sportą slinkau tokia pavargus, o va po sporto grįžau pilna energijos thumbup.gif smile.gif
Ingute
Sveikutės 4u.gif

Aš ir jungiuosi į jūsų būrį thumbup.gif bigsmile.gif
Sportuoju dar neilgai apie 2 savaites, šiandien testavausi pas jauną tokį trenerį juodais plaukais ax.gif
Lygtais šiandien mačiau persirengimo kabinoj Tylenę rolleyes.gif Pagal maudymuką atpažinau thumbup.gif
okkey
QUOTE(Tylene @ 2007 02 06, 21:45)
1. mes šiandien buvom sportuoti..o jau žmonių doh.gif 
2.Beje, žiūrėjau jų puslapyje kainoraštį-tai padidėjo kainytės g.gif nedaug, bet jei kas mėnesį didins, tai bus ne kas schmoll.gif
*

1.na su tiais zmogeliukais nesuprasi..kaip kada bigsmile.gif senaiu pvz apie 12 val dienos sportuodavom kokie 5-6, o paskutinem savaitem vargeli ir kokia 20 prisirinka ar pan..nu neskaiciuoju, bet paaktyvejimas tikrai jauciasi ax.gif savaitgali vakare apie 7 tikrai zmoniu saikingai saleje budavo..nu bet basiene doh.gif kaip skruzdes jakudzyje visi sutupe lotuliukas.gif

2. sakai kainos pakilo g.gif g.gif pas juos cia buvo biski kainu kritimas pries tai..na pvz pirma menesi uz savo mokejau - 169 lt, antra menesi jau 159 lt..trecia tiek pat..159..bet kaip tik po keliu dienu buvo 150 padare lotuliukas.gif

pirmadieni baigesi mano obenentas kaiptik, o as isejusi atostogu mirksiukas.gif ir maniau ta savaite kaip nors be klubo pragyvensiu ax.gif

tai jau vakar pajutau..nu truksta man kasko nors tu ka verysad.gif verysad.gif padrbejau su "kompu" po 8 min presui, rankom ir subinei..ir viestiek nesijauciau laiminga verysad.gif tada apie 9 vakaro istysiau dieda i lauka ir 40 min taip nuosirdziai kasem sniega..nusikaliau neblogiau nei klube thumbup.gif thumbup.gif

Reziume ilgo posto - itariu neistemsiu savaites be klubo.. bigsmile.gif

Tylene
QUOTE(Ingute @ 2007 02 07, 01:36)
Sveikutės  4u.gif

Aš ir jungiuosi į jūsų būrį  thumbup.gif  bigsmile.gif
Sportuoju dar neilgai apie 2 savaites, šiandien testavausi pas jauną tokį trenerį juodais plaukais  ax.gif
Lygtais šiandien mačiau persirengimo kabinoj Tylenę  rolleyes.gif Pagal maudymuką atpažinau  thumbup.gif
*

biggrin.gif tai tikrai mane matei, nes antro tokio maudymuko vakar nemačiau ax.gif

jau testavaisi? Ir kaip? Labai baisu? blush2.gif kiek laiko ten reikia bėgt ant to takelio?
okkey
g.gif g.gif puse mergaiciu viena kita kaip ir maciusios, as kaip suprantu nemaciau nei vienos doh.gif na gal soera ir maciau, bet nebeprisiminciau lotuliukas.gif

siulau dabar va imti ir kiekvienai save identifikuoti, kad vienoj vietoje turetume duomenukus..na pvz va taip:

1. apranga (spalva, isskirtines savybes)
2. plaukai (jei zinoma kas savaite neperdazomi lotuliukas.gif )
3. maudymkes bruozai bigsmile.gif
4. issirtinis bruozas, jei toks yra (pvz. pradurtas liezuvis, nosis, nerealasu dydzio taturuote gerai matomoje vietoje)
5. svoris (cia orientacijai i kokias ziureti..na tipo liesesnes ar apvalesnes lotuliukas.gif )

na o pradesiu nuo saves ir lauksiu kitu mergaiciu identifikaciju:

1. apranga - tamsiai melynos kelnes, ties klynu trumpas uztraukas, tamsiai melyna maike su sviesesne melyna linija per paulius ..
2. plaukai - pusilgiai, is prigimties pustamsiai bet pasviesintom daug daug sruogu
3. maudymkes bruozai - juodas atskiras arba visas juodas vientisas...nors man del maudymkes dzin, baseine as zliba lotuliukas.gif
4. issirtinis bruozas, jei toks yra - akinukai, bambauskaris, bet anoks cia bruozas, bevwik visos su tokaiis lotuliukas.gif
5. svoris - apie 60 kg

na va...merginos jusu eile wub.gif
Ingute
Tai aš Tylenę ir šiaip esu kartą gyvai mačius biggrin.gif O dar ir VS psl apsilankau, tai jau išskirtinis Tylenes vienas bruožas aiškus bigsmile.gif
1. Aš būnu su juodom kelnėm, ryškia - rausva bliuzele trumpom rankovėm arba be rankovių ir šviesūs kedai.
2. Plaukai pusilgiai, tamsoki, švieisom sruogom padažyti. Dažniausiai į bizę būnu susirišus.
3.Maudymke šviesi - atskira, balta su ružavom gėlėm.
4. Išskirtiniu bruožų lyg neturiu rolleyes.gif
5. Svoris mano 60 kg beveik blush2.gif O ūgis tik 1,60 cm. tai aš beveik storulė unsure.gif

O testa gerai sekės, išmatavo mane, paėjau ant to takelio ir paskui jėgos pratimai, ai ten kiek padarai tiek ir gerai biggrin.gif ax.gif
Tylene
QUOTE(Ingute @ 2007 02 07, 12:22)
Tai aš Tylenę ir šiaip esu kartą gyvai mačius  biggrin.gif O dar ir VS psl apsilankau, tai jau išskirtinis Tylenes vienas bruožas aiškus  bigsmile.gif
1. Aš būnu su juodom kelnėm, ryškia - rausva bliuzele trumpom rankovėm arba be rankovių ir šviesūs kedai.
2. Plaukai pusilgiai, tamsoki, švieisom sruogom padažyti. Dažniausiai į bizę būnu susirišus.
3.Maudymke šviesi - atskira, balta su ružavom gėlėm.
4. Išskirtiniu bruožų lyg neturiu  rolleyes.gif
5. Svoris mano 60 kg beveik  blush2.gif O ūgis tik 1,60 cm. tai aš beveik storulė  unsure.gif

O testa gerai sekės, išmatavo mane, paėjau ant to takelio ir paskui jėgos pratimai, ai ten kiek padarai tiek ir gerai  biggrin.gif  ax.gif
*

na čia tikrai- visos mano maudymkės iš VS blush2.gif

1. Apranga sporte- pilkos kelnės, geltoni kedai ir dažniausiai geltona maikė..arba gali būti balta maikė, o ant viršaus dar berankovė geltona- bet vis tiek geltona biggrin.gif
2. Plaukai žemiau pečių, dažyti šviesiom sruogom, tai atrodo kaip šviesūs. biggrin.gif
3. Maudymkė- gali būti tokia su maikute marga, arba ryški ružava, arba salotinė tokia kaip megzta, arba ruda su papuošimais ant papų, dar kartais būnu su raudona su šortukais.
4. Išskirtinių bruožų neturiu, išskyrus žemą ūgį doh.gif (ir VS maudymkes biggrin.gif )
5. Svoris 45 kg (ieškoti tarp lieknesnių) lotuliukas.gif (beje galiu pasidžiaugti- dingo mane neraminęs atsikišęs pilvas ir tie riebalai ant šonų thumbup.gif )

p.s.reikės atsispausdinti visų aprašymus ir ieškoti salėj ar baseine biggrin.gif
soera
QUOTE(okkey @ 2007 02 07, 12:11)
siulau dabar va imti ir kiekvienai save identifikuoti, kad vienoj vietoje turetume duomenukus..na pvz va taip:

1. apranga (spalva, isskirtines savybes)
2. plaukai (jei zinoma kas savaite neperdazomi lotuliukas.gif )
3. maudymkes bruozai  bigsmile.gif
4. issirtinis bruozas, jei toks yra (pvz. pradurtas liezuvis, nosis, nerealasu dydzio taturuote gerai matomoje vietoje)

niu tai as zinau kaip atrodo tylene ir kycia cool.gif

1. juodos kelnes, ruzava maikute, per papukus balta juosta arba pilka maike unsure.gif sporbaciai arba juodi arba baltai melsvai juodi smile.gif
2. sviesus, bet dabar siek tiek patamsinti tamsiomis sruogomis rolleyes.gif
3. violetinis, bet teks mesti a tai jau toks isejes is reikalo cool.gif tapkes - melynos.
4. isskirtinis bruozas bunu kartais su kolektyvu, juoduke kolege ir keliais vyrukais tongue.gif
Papildyta:
O man asmeniskai nepatinka tas pagausejimas, nes vienu metu tiek moteru persirengineja, kad norisi begti, jau nekalbant apie tai, kad savaitgaliais neimanoma nuieiti i pirti ir jukuzi cool.gif

Kainos tai pakile, bet kol kas as moku 106 Lt thumbup.gif Tik gaila, kad jau veliau teks visa kaina moket, tai net nezinau ar po balandzio eisiu i Impulsa unsure.gif Gali buti, kad esiu i Silainiu Jegos sporta, nes kiek girdejau tenai gan gera treneriu prieziuta, tiesa nera vandens, bet man jo uztenka karta per savaite cool.gif
Loveco
QUOTE(soera @ 2007 02 06, 16:07)
ax.gif tai man tik pilvuka raizo, gal sakau prastumsiu ten viska su sportu lotuliukas.gif
baseinas tai man pastaruoju metu nepatinka, pakeite vandeni ir akis grauzia unsure.gif
susidaret jau individualias programas? cool.gif
*

pakeite vandeni???? as vakar nepabuvau ne 10 minuciu baseine, akis uzgrauze, o paraudo tai taip ziauriai, kad vyras pastebejas istempe namo staigiai. Buvo klaiku. Ir kainos pakilo... tiesa, 10 lt, bet jei kils... blink.gif o kodel tiek daug zmoniu? niekada nebudavo TIEK.
QUOTE(Tylene @ 2007 02 07, 14:04)
na čia tikrai- visos mano maudymkės iš VS blush2.gif

1. Apranga sporte- pilkos kelnės, geltoni kedai ir dažniausiai geltona maikė..arba gali būti balta maikė, o ant viršaus dar berankovė geltona- bet vis tiek geltona biggrin.gif
2. Plaukai žemiau pečių, dažyti šviesiom sruogom, tai atrodo kaip šviesūs. biggrin.gif
3. Maudymkė- gali būti tokia su maikute marga, arba ryški ružava, arba salotinė tokia kaip megzta, arba ruda su papuošimais ant papų, dar kartais būnu su raudona su šortukais.
4. Išskirtinių bruožų neturiu, išskyrus žemą ūgį doh.gif (ir VS maudymkes biggrin.gif )
5. Svoris 45 kg (ieškoti tarp lieknesnių) lotuliukas.gif (beje galiu pasidžiaugti- dingo mane neraminęs atsikišęs pilvas ir tie riebalai ant šonų thumbup.gif )
p.s.reikės atsispausdinti visų aprašymus ir ieškoti salėj ar baseine biggrin.gif
*

tylene, kaip tau per menesi jau pilvas dingo, ir kiek tu maudymkiu turi??? Pas mane pilvas kaip buvo taip yra, tik ziauriai atrodo ten kur turi buti pilvo presas, matosi tokie 4 kvadratukai, bet ten riebalu tai yr blink.gif tai nesuprantu kas ten. Ir atsikise ziauriai biggrin.gif bet matosi tik kai su ta aptempta maike bunu ir tik pries veidrodi, Isvis kosmosas 4u.gif lotuliukas.gif as soeros dar nebepamenu, o tu mane matai vis? man kai paskaitos kasdien 19 val baigiasi dabar, tai nezinau isvis kaip as cia lankysiu, nors ka tik antram menesiui pirkom abonementa...
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 08, 18:51)
tylene, kaip tau per menesi jau pilvas dingo, ir kiek tu maudymkiu turi??? Pas mane pilvas kaip buvo taip yra, tik ziauriai atrodo ten kur turi buti pilvo presas, matosi tokie 4 kvadratukai, bet ten riebalu tai yr  blink.gif  tai nesuprantu kas ten. Ir atsikise ziauriai biggrin.gif bet matosi tik kai su ta aptempta maike bunu ir tik pries veidrodi, Isvis kosmosas  4u.gif  lotuliukas.gif 
*

nu nežinau kaip dingo-bet dingo biggrin.gif gal jis pas mane nebuvo baisiai didelis blush2.gif be sporto, naudoju dar ir spec.kremą..gal ir tas padeda?

beje pas mane jokių kvadratukų dar nesimato..tik dvi vertikalios linijos ten kur turi būti presas g.gif
soera
QUOTE(kycia @ 2007 02 08, 19:51)
pakeite vandeni???? as vakar nepabuvau ne 10 minuciu baseine, akis uzgrauze, o paraudo tai taip ziauriai, kad vyras pastebejas istempe namo staigiai. Buvo klaiku. Ir kainos pakilo... tiesa, 10 lt, bet jei kils...  blink.gif  o kodel tiek daug zmoniu? niekada nebudavo TIEK.

nezinau ar cia tos chlorkalkes su vandens pakeitimu susije ar ne, bet mano kolege pabande nueit i baseina ir iskart isleke, o administratore sake, kad vanduo keistas pries diena (situacija pries kelias savaites) rolleyes.gif mano kolege iskart nusprende imt abonenta be vandens, nes jos oda ala labai jautri ir jai ten viska grauzia cool.gif

o zmoniu, tai pries vasara dauges, speju ir kainas pakele, kad siek tiek atkristu, plius pasiziurekit Linijoj kokios kainos blink.gif
Loveco
QUOTE(Tylene @ 2007 02 09, 09:32)
nu nežinau kaip dingo-bet dingo biggrin.gif  gal jis pas mane nebuvo baisiai didelis blush2.gif  be sporto, naudoju dar ir spec.kremą..gal ir tas padeda?

beje pas mane jokių kvadratukų dar nesimato..tik dvi vertikalios linijos ten kur turi būti presas g.gif
*

nu idomiai smile.gif as kremu nenaudoju- chemija ir tiek...

as nuejau sakau, i pirti, ir mano akys raudonos pasidare, niekada taip nebudavo...ai zodziu, pradedu nusivilti siek tiek., jei taip ir toliau ten bus...baseinas super, bet siandien kirpeja ziauriu dalyku apie chlora kai papasakojo....
soera
Labas rytas aptustejes kampeli 4u.gif biggrin.gif

Kycia, ar susitaret su raumenu kalnu del individualios? tongue.gif
Loveco
QUOTE(soera @ 2007 02 11, 14:52)
Labas rytas aptustejes kampeli 4u.gif  biggrin.gif

Kycia, ar susitaret su raumenu kalnu del individualios? tongue.gif
*

pakviete vyro sesers seima su draugais paciuozineti, o kadangi vakar ejom ir jis sake ateiti siandien, tai pasportave buvom pasitempe raumenukus biski, tad iskeitem iciuozinejima....biggrin.gif
soera
QUOTE(kycia @ 2007 02 11, 19:35)
pakviete vyro sesers seima su draugais paciuozineti, o kadangi vakar ejom ir jis sake ateiti siandien, tai pasportave buvom pasitempe raumenukus biski, tad iskeitem iciuozinejima....biggrin.gif
*

thumbup.gif niu ir liux padaret
o kodel ji pasirinkot? lengvai sutiko? ka sake? ax.gif kaip saka - pasipasakokit ax.gif
okkey
tai ka, tipo as atostogauju tai us "pletkavoti' nustojo, a g.gif g.gif
nagis pasakojat greit kaip einasi sportuoti bigsmile.gif

as visgi savaite be klubo istempiau..
ir panasu kad dar savaite nepirksiu ax.gif nes kaune tik siandien ir ryt busiu, nuo pirmadinio vaikams atostogos, tai itariu kaskur is ju "apsirgs" mirksiukas.gif ir imsiu biuleteni lotuliukas.gif tikiuosi tokie orai issilaikys, tai as vietoj sporto klubo dabar kasdien minimum 2 val ant ledo duoduosi thumbup.gif thumbup.gif o gryzus namo dar pilvo presui pratimuku padarau ax.gif

bet jau po vaiku atostogu "i'll be back" bigsmile.gif bigsmile.gif tada jau jus visas klube atrasiu ir identifikuosiu wub.gif
Ingute
Sveikos 4u.gif

Aš gripuoju žiauriai doctor.gif
Dabar net nežinau kada tavrysiu į trevkes unsure.gif doh.gif
Loveco
nu va, o mes pasidarem ta testuka, tai paisrodo labai stiprus esam... hm...
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 14, 21:59)
nu va, o mes pasidarem ta testuka, tai paisrodo labai stiprus esam... hm...
*

rimtai? blink.gif o iš kur jūs tokie stiprūs? g.gif biggrin.gif
jaučiu mes būsim silpni, nors ir seniau sportuojam lotuliukas.gif

tiesa, o pinigus reikia mokėt iškarto ten priėmime? ar po to kai jau sudaro programą? ax.gif
Loveco
Nu mum buvo tokia situacija, kad as ryte nervus visus isgadinau elieje pas gydytoja, paskui visa diena paskaitos iki 17 val, is paskutiniu pabegau net, ir beveik nevalgius ejau i spora, kas bus tas bus.... ir maniau tikrai nieko nepadarysiu, bet pvz kai virsutines dalies testas buvo, tai uzdejo net nezinau kiek kg, ir isstumiau 17... sake atseit labai gerai. Paskui kojom ant 8 is pradziu maniau nepakelsiu, bet isstumiau 10.... nugarai irgi 17, nors tikrai sunku buvo, ypac nevalgius beveik visa diena...

bet va ant takelio mano vidutinis tik istverkes tas skaiciukas, 39 sad.gif maniskio 56, nors jis sakesi maziau jauciantis istverme. smile.gif Ismatavo dar mus, juokiausi kai suzinojau savo liemeni, gerai kad tik dabar suzinojau, paskutini karta kai matavausi (pries kokius 4 metus), tai buvo 65, dabar.... siaubas smile.gif Uztat pas maniski sake kosminis skaicius biggrin.gif:D:D

moket galejo tik uz viena, nes ten kazkaip po viena moket reik. Nuskanuoja tavo laikroduka, ir paskui iseidamas is oazes susimoki 35 lt, kita karta kai ateisi dar 35 lt. mum sake ateit pirmadieni dabar pirmai trefkei. Beje, emem Kristina.
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 15, 15:16)
Nu mum buvo tokia situacija, kad as ryte nervus visus isgadinau elieje pas gydytoja, paskui visa diena paskaitos iki 17 val, is paskutiniu pabegau net, ir beveik nevalgius ejau i spora, kas bus tas bus.... ir maniau tikrai nieko nepadarysiu, bet pvz kai virsutines dalies testas buvo, tai uzdejo net nezinau kiek kg, ir isstumiau 17... sake atseit labai gerai. Paskui kojom ant 8 is pradziu maniau nepakelsiu, bet isstumiau 10.... nugarai irgi 17, nors tikrai sunku buvo, ypac nevalgius beveik visa diena...

bet va ant takelio mano vidutinis tik istverkes tas skaiciukas, 39 sad.gif maniskio 56, nors jis sakesi maziau jauciantis istverme. smile.gif Ismatavo dar mus, juokiausi kai suzinojau savo liemeni, gerai kad tik dabar suzinojau, paskutini karta kai matavausi (pries kokius 4 metus), tai buvo 65, dabar.... siaubas smile.gif Uztat pas maniski sake kosminis skaicius biggrin.gif:D:D

moket galejo tik uz viena, nes ten kazkaip po viena moket reik. Nuskanuoja tavo laikroduka, ir paskui iseidamas is oazes susimoki 35 lt, kita karta kai ateisi dar 35 lt. mum sake ateit pirmadieni dabar pirmai trefkei. Beje, emem Kristina.
*

aaa..vat kaip įdomiai..smile.gif O ten kai testuką darai, tai irgi reikia 15 kartų daryti dvi serijas? Ar tik kelis kartus išstūmti kiek gali? g.gif Nes jei tik kelis, tai aš nemažai turėčiau pajėgt lotuliukas.gif bet kai reikia padaryti 15 kartų-tai nuo 10 jau man būna sunku doh.gif

mano liemuo 63-64, kai pati matuojuosi lotuliukas.gif įdomu kiek pagal juos bus ax.gif
O ant takelio man sunkiai sekasi, nes širdutė mano silpna, galiu tik tiek kiek pati jaučiu galinti biggrin.gif

nu reikės ir mums jau tą programėlę imti..tik gaila, šiandien nepavyks į sportą nueiti verysad.gif

Aš beje irgi norėčiau pas tą merginą. Bet vyras mano sakė tik pas tą "raumenų kalną", jam jis atrodo patikimesnis. biggrin.gif Tai gal ir aš pas jį tada ax.gif
Loveco
kas ten patikimo gali but...man kaip tik mergina rimtesne atrode, nes ji is paskkos lakste, kai testavomes.

Uzdeda is pradziu 5 kartus padaryt ant lenhgvo, paskui padaro koki ziauriai sunku, pvz koki 8, ir liepia daryt tiek kiek iseina. As jauciu, kai man ta riba ateina, tai niekada neprsirtempiau, 17 grazus skaicius tai ties tuo ir stodavau smile.gif
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 15, 16:49)
kas ten patikimo gali but...man kaip tik mergina rimtesne atrode, nes ji is paskkos lakste, kai testavomes.

Uzdeda is pradziu 5 kartus  padaryt ant lenhgvo, paskui padaro koki ziauriai sunku, pvz koki 8, ir liepia daryt tiek kiek iseina. As jauciu, kai man ta riba ateina, tai niekada neprsirtempiau, 17 grazus skaicius tai ties tuo ir stodavau smile.gif
*

o tie 8, tau turi omeny 8kg ar 8 tuos luitus? blink.gif Aš vos su trim luitais kojas pakilnoju doh.gif eina sau, bus man gėda blush2.gif
soera
Niu ja jei 8 luitus 17 kartu, tai blink.gif

Nors nezinau kaip jus merginos, bet as jauciuosi istikruju sustiprejus mirksiukas.gif anksciau vargas 5 min ant kokio kardiotreniruolio ar dviracio mint, dabar kai sedi tai pusvalandziui gali laisvai tongue.gif bigsmile.gif ir 3 luitukai yra visai normaliai, tik rankom per sunku, nes jos skystales pas mane rolleyes.gif
O individualios as vis nesiryztu imti, nors labai noriu... doh.gif

Kycia, kokias vietas jums Kristina programoje akcentavo? rolleyes.gif
Tylene
QUOTE(soera @ 2007 02 16, 21:23)
Nors nezinau kaip jus merginos, bet as jauciuosi istikruju sustiprejus mirksiukas.gif anksciau vargas 5 min ant kokio kardiotreniruolio ar dviracio mint, dabar kai sedi tai pusvalandziui gali laisvai tongue.gif  bigsmile.gif ir 3 luitukai yra visai normaliai, tik rankom per sunku, nes jos skystales pas mane rolleyes.gif
*

tai vat...kad vyrai ne visi tuos 8 luitus iškelia doh.gif o čia Kycia ir dar 17 kartų ax.gif tikriausiai ji turi omeny 8 kg ar kažką kitą ax.gif

mano irgi rankos silpnokos, bet ir visa nesu stipri doh.gif nu pažiūrėsim kaip seksis tas testukas antradienį biggrin.gif

Soera, ryžkis ir tu programai, jau laikas mirksiukas.gif
soera
Tylene, o pas ka testuosites? g.gif

Na as nesiryztu, nes zinau, kad visa balandi darysiu petrauka, o geguze neaisku ar sportinsiu, nes bus daug mokslu ir darbu rolleyes.gif Galvoju gal taip pasportinsiu, nes esu gan patenkinta savo pasiektais rezultatais, nors aisku butu saunu ta programa. Bet as skaitau nete daug ir savarankiskai pratimukus sau susigalvoju, nes dabar mano pagrindinis tikslas minus keli kilogramai, o jau tada galesiu dizaina kunui galvoti bigsmile.gif ax.gif
Tylene
QUOTE(soera @ 2007 02 17, 11:35)
Tylene, o pas ka testuosites? g.gif

*

tikriausiai pas Mindaugą. biggrin.gif

Kycia, auuu..kur tu dingai ax.gif
Loveco
QUOTE(soera @ 2007 02 16, 22:23)
Nors nezinau kaip jus merginos, bet as jauciuosi istikruju sustiprejus mirksiukas.gif anksciau vargas 5 min ant kokio kardiotreniruolio ar dviracio mint, dabar kai sedi tai pusvalandziui gali laisvai tongue.gif  bigsmile.gif ir 3 luitukai yra visai normaliai, tik rankom per sunku, nes jos skystales pas mane rolleyes.gif
*

buvau Palangoj savaitgali smile.gif nu jo, 8 luitus.... pas mane parasyta, kad nugara ir virsutine dalis, ar kaip ten, 68 procentai pajegumas, o kojos tik 40 ... ten nieko blatno, siandien darem ta individualia, tai labai nepatiko, kad nuo brangiojo turim atskirai daryt sad.gif feee.... nu ir svoriai neparasyti, bet ai... gal ne nuotaikoj siandien buvau ir tiek....
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 19, 20:45)
buvau Palangoj savaitgali smile.gif nu jo, 8 luitus.... pas mane parasyta, kad nugara ir virsutine dalis, ar  kaip ten, 68 procentai pajegumas,  o kojos tik 40 ... ten nieko blatno, siandien darem ta individualia, tai labai nepatiko, kad nuo brangiojo turim atskirai daryt sad.gif feee.... nu ir svoriai neparasyti, bet ai... gal ne nuotaikoj siandien buvau ir tiek....
*

80 kg pakeli???? blink.gif kiek mačiau darydavai su 1 luitu g.gif kaip sugebėjai tiek pakelt?aš žado netekau unsure.gif

klausyk, o ant kurių treniruoklių ten žiūri tą testą?
Ar gal tu turi omeny tą,kur atsisėdi ir stumi su kojom?
Ar tu ir su rankom išstūmei 8 luitus? blink.gif
Tylene
Norėjom šiandien programą susidaryti, bet nebuvo Mindaugo:) Tai eisim rytoj bigsmile.gif

Šiandien specialiai pabandžiau pastūmti 8 luitus su kojom lotuliukas.gif tai net iš vietos nepajudinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif siaubelis...bus man rytoj gėda doh.gif
Loveco
QUOTE(Tylene @ 2007 02 19, 21:47)
80 kg pakeli???? blink.gif kiek mačiau darydavai su 1 luitu g.gif kaip sugebėjai tiek pakelt?aš žado netekau unsure.gif

klausyk, o ant kurių treniruoklių ten žiūri tą testą?
Ar gal tu turi omeny tą,kur atsisėdi ir stumi su kojom?
Ar tu ir su rankom išstūmei 8 luitus? blink.gif
*

nu su kojom stumiau, tai uzdejo 8 luitus, ir liepe stumt kiek pajegiu. Tai nerieskia kad as vienas du ir padariau smile.gif stumiau is visu jegu, kaip reikalavo.

O rankom buvo tas kur antroj salej, tai ten maziau buvo, ant vieno buvo 2,5, bet ten tas vyriskas kur buvo, nu toj didziojoj salej, o nugara (kur kitoj mazoj salej, tai 4 kazkas tokio).
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 21, 21:30)
nu su kojom stumiau, tai uzdejo 8 luitus, ir liepe stumt kiek pajegiu. Tai nerieskia kad as vienas du ir padariau smile.gif stumiau is visu jegu, kaip reikalavo.

O rankom buvo tas kur antroj salej, tai ten maziau buvo, ant vieno buvo 2,5, bet ten tas vyriskas kur buvo, nu toj didziojoj salej, o nugara (kur kitoj mazoj salej, tai 4 kazkas tokio).
*

bet tai iš visų jėgų 17 kartų unsure.gif Tu tikrai stipruolė... thumbup.gif 4u.gif
Tylene
nu va..pagaliau susiruošėm ir mes programą užsisakyti biggrin.gif Norėjom pas Mindaugą, bet jis buvo užimtas, tai nusiuntė pas Edgarą (atrodo toks jo vardas g.gif ). smile.gif Labai jau fainas treneriukas atrodo bigsmile.gif Užpildėm anktetas pradžioj, o paskui ant bėgimo takelio padarė testą. Ir viskas bigsmile.gif jokių kitų kilnojimų ar stumimų nereikėjo daryt thumbup.gif Dar vyras paklausė, ar nereikės eiti prie treniruoklių- tai treneris atsakė, kad galim eiti jei norim, bet ten reikalinga tik tam, kad matytų kokius svorius mums programoj surašyti-o kadangi svorių programoj rašyti nežada, tai ir anas testas prasmės netenka. rolleyes.gif Manyčiau labai teisinga pozicija. Surašys pratimus, o svorius pasirinksim kokius galim, ir po truputį juos didinsim ax.gif
Aš susakiau, kad turiu silpnesnę širdį, tai man žadėjo padaryti nesunkią programą. smile.gif Sakė pridės pratimų ir sėdmenims, ir krūtinei, ir pilvukui ir kitoms dalims biggrin.gif
tik pagal mano ūgio ir svorio santykį sakė, kad reikėtų kokių 4 kg doh.gif bet sakiau, kad nenoriu nei vieno papildomo kg lotuliukas.gif

Beje, ir susimokėjom už abi programas vakar jau cool.gif

vakar labai vėsu baseine buvo unsure.gif ir jacuzi netgi... doh.gif
Loveco
QUOTE(Tylene @ 2007 02 23, 09:23)
nu va..pagaliau susiruošėm ir mes programą užsisakyti biggrin.gif  Norėjom pas Mindaugą, bet jis buvo užimtas, tai nusiuntė pas Edgarą (atrodo toks jo vardas g.gif ). smile.gif Labai jau fainas treneriukas atrodo bigsmile.gif  Užpildėm anktetas pradžioj, o paskui ant bėgimo takelio padarė testą. Ir viskas bigsmile.gif  jokių kitų kilnojimų ar stumimų nereikėjo daryt thumbup.gif  Dar vyras paklausė, ar nereikės eiti prie treniruoklių- tai treneris atsakė, kad galim eiti jei norim, bet ten reikalinga tik tam, kad matytų kokius svorius mums programoj surašyti-o kadangi svorių programoj rašyti nežada, tai ir anas testas prasmės netenka. rolleyes.gif  Manyčiau labai teisinga pozicija. Surašys pratimus, o svorius pasirinksim kokius galim, ir po truputį juos didinsim ax.gif
Aš susakiau, kad turiu silpnesnę širdį, tai man žadėjo padaryti nesunkią programą. smile.gif Sakė pridės pratimų ir sėdmenims, ir krūtinei, ir pilvukui ir kitoms dalims biggrin.gif 
tik pagal mano ūgio ir svorio santykį sakė, kad reikėtų kokių 4 kg doh.gif  bet sakiau, kad nenoriu nei vieno papildomo kg lotuliukas.gif

Beje, ir susimokėjom už abi programas vakar jau cool.gif

vakar labai vėsu baseine buvo unsure.gif  ir jacuzi netgi... doh.gif
*

ar ne tu vakar smekstelejai iseidama pro duris? man ten pasirode sviesiaplauke kazkokia, bet nespejau pasivyti- vyrui paskambino telefonas biggrin.gif:D Vakar tai maciau buvo toks liesas treneriukstis kazkoks, man pasirode, kad jis daugiau sypsosi ir mergas kabina nei treiniruoja lotuliukas.gif bet nieko nesakau, nesu susjuo susidurusi.
Del programos ir svoriu- o mum bus idomu palyginti, kiek isstumsim po 2 menesiu smile.gif dar nustate pulso riba, kaip supratau, jos reikia laikytis, bet nevirsyti, pas mus ji 139. O del paciu pratimu atseit slaunims, krutinei ir t.t- kas is to, pvz maniskis sake, kad nori krutinei- o visi tik peciam, tai cia gal isiskaito, nezinau... ir pas mane, ir pas ji beveik viskas vienodai pagal "kuno dalis"- nes juk kas gali buti kitaip- slaunys, peciai, nugara, pilvo presas, dar man vieninteli pratima blauzdoms ikiso. Nu ir viskas berods. Tai kaip ir visos raumenu grupes. Bet pilvo presiukui kai uzvare 3x15, paskui dar ant kito is karto po 3x20, ir paksui dar sukiotis 2x20, tai zinai ...jau vos paejau,,,bet siandien neskauda dar raumenu...

vanduo vakar tai siltas buvo, o suomiskoj pirty net vesiau nei aromatinej. Nuejom, sedim...ir taip staiga girdziu, kad jaccuzzi issijunge- zmoniu sumazejo staigiai, issigandau kad kokios 10 jau smile.gif bet buvo 21.25 biggrin.gif
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 23, 10:28)
ar ne tu vakar smekstelejai iseidama pro duris? man ten pasirode sviesiaplauke kazkokia, bet nespejau pasivyti- vyrui paskambino telefonas biggrin.gif:D  Vakar tai maciau buvo toks liesas treneriukstis kazkoks, man pasirode, kad jis daugiau sypsosi ir mergas kabina nei treiniruoja  lotuliukas.gif  bet nieko nesakau, nesu susjuo susidurusi.
Del programos ir svoriu- o mum bus idomu palyginti, kiek isstumsim po 2 menesiu smile.gif dar nustate pulso riba, kaip supratau, jos reikia laikytis, bet nevirsyti, pas mus ji 139. O del paciu pratimu atseit slaunims, krutinei ir t.t- kas is to, pvz maniskis sake, kad nori krutinei- o visi tik peciam, tai cia gal isiskaito, nezinau... ir pas mane, ir pas ji beveik viskas vienodai pagal "kuno dalis"- nes juk kas gali buti kitaip- slaunys, peciai, nugara, pilvo presas, dar man vieninteli pratima blauzdoms ikiso. Nu ir viskas berods. Tai kaip ir visos raumenu grupes. Bet pilvo presiukui kai uzvare 3x15, paskui dar ant kito is karto po 3x20, ir paksui dar sukiotis 2x20, tai zinai ...jau vos paejau,,,bet siandien neskauda dar raumenu...

vanduo vakar tai siltas buvo, o suomiskoj pirty net vesiau nei aromatinej. Nuejom, sedim...ir taip staiga girdziu, kad jaccuzzi issijunge- zmoniu sumazejo staigiai, issigandau kad kokios 10 jau smile.gif bet buvo 21.25 biggrin.gif
*

nežinau ar mane matei, aš tavęs nepastebėjau g.gif gal ne su sportine apranga buvai? nes tik pagal ją atskiriu biggrin.gif
O tas treneriukas, tai kaip tik man gana rimtas pasirodė...tas Mindaugas tai tik mergas kabina lotuliukas.gif nu bet žiūrėsim kai turėsiu programą.smile.gif kaip ten kas bus padaryta.smile.gif

O dėl svorių-kadangi aš einu ne dėl svorių kilnojimo, o dėl sveikatos palaikymo bei formų ryškinimo-tai man visai neįdomu kiek aš dabar iškeliu, ir kiek iškelsiu po dviejų mėnesių lotuliukas.gif Bet čia kiekvienam pagal norus.wink.gif
Dėl pratimų- savaime suprantama, kad duodami visoms kūno grupėms..nes kaip atrodytum išryškinus rankas su sunykusiom kojom lotuliukas.gif turi būti balansas. Tik tai vietai, kurią nori labiau išryškinti-duoda intensyvesnius pratimukus.

o su hanteliukais daug pratimų tau? g.gif man sakė, kad bus..o jų aš labiausiai nemėgstu doh.gif Kai anam klube sportavau, tai labai daug su jais reikėjo visko daryti-žiauri nuobodybė schmoll.gif
Loveco
QUOTE(Tylene @ 2007 02 23, 11:36)
nežinau ar mane matei, aš tavęs nepastebėjau g.gif gal ne su sportine apranga buvai? nes tik pagal ją atskiriu biggrin.gif
O tas treneriukas, tai kaip tik man gana rimtas pasirodė...tas Mindaugas tai tik mergas kabina lotuliukas.gif nu bet žiūrėsim kai turėsiu programą.smile.gif kaip ten kas bus padaryta.smile.gif

O dėl svorių-kadangi aš einu ne dėl svorių kilnojimo, o dėl sveikatos palaikymo bei formų ryškinimo-tai man visai neįdomu kiek aš dabar iškeliu, ir kiek iškelsiu po dviejų mėnesių lotuliukas.gif  Bet čia kiekvienam pagal norus.wink.gif
Dėl pratimų- savaime suprantama, kad duodami visoms kūno grupėms..nes kaip atrodytum išryškinus rankas su sunykusiom kojom lotuliukas.gif  turi būti balansas. Tik tai vietai, kurią nori labiau išryškinti-duoda intensyvesnius pratimukus.

o su hanteliukais daug pratimų tau? g.gif  man sakė, kad bus..o jų aš labiausiai nemėgstu doh.gif  Kai anam klube sportavau, tai labai daug su jais reikėjo visko daryti-žiauri nuobodybė schmoll.gif
*

na as noresiu paziureti, kiek pdidejo mano istverme smile.gif pvz kai tik atejau, tai pirmom dienos ant takelio begti negalejau ilgiau kaip 0.5-1 minute, dabar jau begu po 2-3 smile.gif reiskias i gera smile.gif Lygiai taip pat, jei rankos sustipres, tai ir pakelt daugiau kartu galesiu smile.gif
vakar as buvau tas meskiukas kuris vos i tave neatsitrenke rubinej, prie batu biggrin.gif
su hanteliais man tik du pratimai- paprastai kilnot 90 laipsniu kampu iki puses, o kitas toks koks buvo ivadinej, labai panasus.

As tai labai nenoriu, kad mano slaunys butu tokios kaip jos sad.gif
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 23, 10:43)
na as noresiu paziureti, kiek pdidejo mano istverme smile.gif pvz kai tik atejau, tai pirmom dienos ant takelio begti negalejau ilgiau kaip 0.5-1 minute, dabar jau begu po 2-3 smile.gif reiskias i gera smile.gif Lygiai taip pat, jei rankos sustipres, tai ir pakelt daugiau kartu galesiu smile.gif
vakar as buvau tas meskiukas kuris vos i tave neatsitrenke rubinej, prie batu biggrin.gif
su hanteliais man tik du pratimai- paprastai kilnot 90 laipsniu kampu iki puses, o kitas toks koks buvo ivadinej, labai panasus.

As tai labai nenoriu, kad mano slaunys butu tokios kaip jos sad.gif
*

tam kad pasižiūrėt, kokia ištvermė-nebūtina turėt susirašius svorius.smile.gif Pamatysi ir taip. 4u.gif

aaa...batų rūbinėj..tada gal ir mačiau tą "meškiuką" bigsmile.gif

tai tau gerai, nedaug su hanteliais...Gal ir man bus nedaug.smile.gif

O kokios tos šlaunys? Čia turi omeny tą treneriukę? g.gif

Aš tai žinai labai bijau, kad nesunyktų mano užpakalis doh.gif lotuliukas.gif nes pas tas tikras sportinkes pasidaro platūs pečiai, išnyksta užpakalis, sustorėja šlaunys unsure.gif O tokia būt tikrai nenoriu schmoll.gif

O kad presui tau daug-tai liuks thumbup.gif Tikriausiai paminėjai, kad nori turėti gražų presiuką ir ploną liemenį (aš pamiršau paminėti liemenį doh.gif )
Tylene
žiūriu aš čia su savim kalbuosi g.gif Dar kartais Kycia prisijungia, o kur kitos sportininkės? cool.gif
okkey
QUOTE(Tylene @ 2007 02 26, 10:46)
žiūriu aš čia su savim kalbuosi g.gif Dar kartais Kycia prisijungia, o kur kitos sportininkės? cool.gif
*

ne viena oi neviena lotuliukas.gif

niekaip neapsisprendziu ar jau nuo siandien abonenta issipirkti ar visgi nuo rytojaus g.gif g.gif

pranesa atsilima taigi mano ciuozykla uzsidarys, reik, vel pradeti sportuoti kitiap bigsmile.gif (ir zinoma kaip po laikas gryzt i darba, gana gal tu atostogu ir "biuleteniu" lotuliukas.gif )
Tylene
QUOTE(okkey @ 2007 02 26, 12:33)
ne viena oi neviena  lotuliukas.gif

niekaip neapsisprendziu ar jau nuo siandien abonenta issipirkti ar visgi nuo rytojaus  g.gif  g.gif 

pranesa atsilima taigi  mano ciuozykla uzsidarys, reik, vel pradeti sportuoti kitiap bigsmile.gif  (ir zinoma kaip po laikas gryzt i darba, gana gal tu atostogu ir "biuleteniu"  lotuliukas.gif )
*

joa..ledas jau beveik ištirpo- teks vėl tau kulniuot į sporto salę biggrin.gif Ir tikrai-marš jau gal į darbą biggrin.gif kiek galima čia "simuliuoti" tongue.gif smile.gif

aš eisiu rytoj-jau ieškosiu stalčiuje man skirtos progamėlės bigsmile.gif tik kad biškiuką sirguliuoju, bet gal nieko..nenumirsiu lengvai pasportavus biggrin.gif
soera
Sportuojam sportuojam thumbup.gif
Tik vis maziau laiko lieka ir sportams, ir ispudziams pasidalinti, bo man iki balandzio 7 darbai parasyt ir 5 koliai doh.gif Nesinori nieko kelt i geguze rolleyes.gif
Tas Edgaras man nepatiko, toks truputuka sutriukas pasirode, bent jau plaukus galetu issisukuot lotuliukas.gif O Mindaugas tai matau tik manekenem programas daro rolleyes.gif biggrin.gif Nusprendziau kol kas programos neimti, rankytes grazios, ant preso linijos atsirado, svoris truputi nukrito...uztenka thumbup.gif Lai sportas lieka malonumu cool.gif
Tylene
QUOTE(soera @ 2007 02 26, 15:10)
Sportuojam sportuojam thumbup.gif
Tik vis maziau laiko lieka ir sportams, ir ispudziams pasidalinti, bo man iki balandzio 7 darbai parasyt ir 5 koliai doh.gif Nesinori nieko kelt i geguze rolleyes.gif
Tas Edgaras man nepatiko, toks truputuka sutriukas pasirode, bent jau plaukus galetu issisukuot lotuliukas.gif O Mindaugas tai matau tik manekenem programas daro rolleyes.gif  biggrin.gif Nusprendziau kol kas programos neimti, rankytes grazios, ant preso linijos atsirado, svoris truputi nukrito...uztenka thumbup.gif Lai sportas lieka malonumu cool.gif
*

oho....šitiek darbų ir kolių doh.gif
O aš nepastebėjau Edgaro plaukų biggrin.gif Šiaip man jis toks malonus pasirodė, išsiklausinėjo daug apie sveikatą, tai gal ir programytę sudarys neblogą. Parašiau, kad noriu storesnių blauzdų, tai paklausė kodėl noriu storesnių lotuliukas.gif tikriausiai dažniausiai visos nori suploninti. smile.gif O galėjo pažiūrėti kas parašyta ir nieko neklausęs sudaryti programą biggrin.gif
O Mindaugas tuo metu kai mes atėjom, jau turėjo dvi panas, kurias testavo, todėl mes ir pakliuvom pas Edgarą.smile.gif

Aš tai kaip tik labai noriu asmeninės programos, atsibosta man tie patys pratimai blush2.gif
kaip jūs tą presą taip greitai ištreniruojat g.gif pas mane jokių linijų nesimato, na nebent įtempiu tą presą-tai kažkas lyg ir pasimato..bet kaip pas Kycia tie kvadratai- tai nieko panašaus pas mane unsure.gif o norėčiau wub.gif
soera
Mindaugas irgi klausineja, girdejau kaip klause kokios problemos ar su sanariais, bla bla ax.gif Man kol kas neatsibodo su treniruokliais ir be programos, nes keiciu treniruoklius, viena diena vienus, kita diena kitus rolleyes.gif Plius perejau prie to, kad kiekviena treniruote skirtingi raumenukai dirba ax.gif Gal siek tiek truksta pratimuku dirbant su chanteliais ir subiniukui, bet ai... cool.gif
Pilvo preso linijos tai pas mane yra, o kvadratuku nea, kad jie butu reikia ilgai dirbti, ypac, kad vidiniai raumenukai isrysketu. Man sake kokie metai sporto reikalingi doh.gif As asmeniskai treniruoju paprastai: salia technogym 2 treniruokliai, tada suoleliai, ant zemes su lanku, ir kelimas i virsu...taip bent 2 kart i savaite cool.gif Dar man labai patiko preso treniruote su Daiva, bet negaliu is darbo pasiplaut 12 val rolleyes.gif
Tylene
QUOTE(soera @ 2007 02 26, 15:44)
Mindaugas irgi klausineja, girdejau kaip klause kokios problemos ar su sanariais, bla bla ax.gif  Man kol kas neatsibodo su treniruokliais ir be programos, nes keiciu treniruoklius, viena diena vienus, kita diena kitus rolleyes.gif Plius perejau prie to, kad kiekviena treniruote skirtingi raumenukai dirba ax.gif Gal siek tiek truksta pratimuku dirbant su chanteliais ir subiniukui, bet ai... cool.gif
Pilvo preso linijos tai pas mane yra, o kvadratuku nea, kad jie butu reikia ilgai dirbti, ypac, kad vidiniai raumenukai isrysketu. Man sake kokie metai sporto reikalingi doh.gif As asmeniskai treniruoju paprastai: salia technogym 2 treniruokliai, tada suoleliai, ant zemes su lanku, ir kelimas i virsu...taip bent 2 kart i savaite cool.gif Dar man labai patiko preso treniruote su Daiva, bet negaliu is darbo pasiplaut 12 val rolleyes.gif
*

ojei..tai daug darai presui ax.gif aš tik ant dviejų treniruoklių ir viskas blush2.gif noriu rezultato, bet nenoriu daug daryti pratimų biggrin.gif Nu žiūrėsiu kas programoj bus pas mane, nes paminėjau, kad noriu gražaus preso bigsmile.gif
Loveco
QUOTE(Tylene @ 2007 02 23, 12:00)
tam kad pasižiūrėt, kokia ištvermė-nebūtina turėt susirašius svorius.smile.gif Pamatysi ir taip.
aaa...batų rūbinėj..tada gal ir mačiau tą "meškiuką"

tai tau gerai, nedaug su hanteliais...Gal ir man bus nedaug.smile.gif

O kokios tos šlaunys? Čia turi omeny tą treneriukę?

Aš tai žinai labai bijau, kad nesunyktų mano užpakalis doh.gif  lotuliukas.gif  nes pas tas tikras sportinkes pasidaro platūs pečiai, išnyksta užpakalis, sustorėja šlaunys unsure.gif  O tokia būt tikrai nenoriu

O kad presui tau daug-tai liuks thumbup.gif  Tikriausiai paminėjai, kad nori turėti gražų presiuką ir ploną liemenį (aš pamiršau paminėti liemenį
*

nieko neminejau, sakiau tik sumazint pilva noriu biggrin.gif nes liemeni suplonint neimanoma, jei nesi tam tikros figuros. Viena siandien maciau- liemuo tai kaip smilga, mano vyrui nebegrazu jau taip. Tai nors tiek man ramu biggrin.gif
Del pilvo preso- nesakiau, kad pas mane kvadratai...tiesiog is vidaus jauciasi raumenys, nors ant virsaus dar "apsaugos: yra, ir daug g.gif bet su ta maike kazkokie guzai matosi, nu zodziu..
QUOTE(Tylene @ 2007 02 26, 16:37)
oho....šitiek darbų ir kolių doh.gif
O aš nepastebėjau Edgaro plaukų  Šiaip man jis toks malonus pasirodė, išsiklausinėjo daug apie sveikatą, tai gal ir programytę sudarys neblogą. Parašiau, kad noriu storesnių blauzdų, tai paklausė kodėl noriu storesnių lotuliukas.gif  tikriausiai dažniausiai visos nori suploninti. O galėjo pažiūrėti kas parašyta ir nieko neklausęs sudaryti programą
O Mindaugas tuo metu kai mes atėjom, jau turėjo dvi panas, kurias testavo, todėl mes ir pakliuvom pas Edgarą
Aš tai kaip tik labai noriu asmeninės programos, atsibosta man tie patys pratimai blush2.gif
kaip jūs tą presą taip greitai ištreniruojat g.gif  pas mane jokių linijų nesimato, na nebent įtempiu tą presą-tai kažkas lyg ir pasimato..bet kaip pas Kycia tie kvadratai- tai nieko panašaus pas mane:  o norėčiau
*

tai kad ta asmenine programa tas pats, kas ir ivadine, juk kartoji kas antra treniruote ta pati... be to, man nepatiko slaunims- itupstai su svarmenimis, vos kelis padarau, jau keliai parejo sad.gif sad.gif nebedarysiu...ir dar nezinau kaip daryt itupstus su kamuoliu smile.gif bijau kad tas pats bus, tai nerizikavau.

dar klausimas...kai sportuoji, svoris turi kristi ar kilti??? man kyla... na paatvirausiu, gal cia svarstykles ten blogos?? zodziu pas mane namie kokius pora metu niekada nebudavo daugiau 50-51 kg, niekada nebuvo 52 ar 53...o menesi pasportavusi, pasisveriau, (na su rubais tiesa), tai buvo 53.2 kg. Nu galvoju rubai, ir pan.
Siandien pasisveriau (jau po 1.5 men sporto- jau 53.8... g.gif
maniskis tai isvis, nuo 74, jau sveria 78 blink.gif cia gerai ar ne?? raumenys sveria, bet ar svoris turi kristi ar dideti?? dabar kaskart sveriames pries ieidami , ir po trefkes. Pasiimam atsigerti, tai tuos 500 mililitru priskaiciuojam biggrin.gif:D oi juoko buna drinks_cheers.gif
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 02 26, 21:50)
nieko neminejau, sakiau tik sumazint pilva noriu biggrin.gif nes liemeni suplonint neimanoma, jei nesi tam tikros figuros. Viena siandien maciau- liemuo tai kaip smilga, mano vyrui nebegrazu jau taip. Tai nors tiek man ramu biggrin.gif
Del pilvo preso- nesakiau, kad pas mane kvadratai...tiesiog is vidaus jauciasi raumenys, nors ant virsaus dar "apsaugos: yra, ir daug  g.gif  bet su ta maike kazkokie guzai matosi, nu zodziu..
tai kad ta asmenine programa tas pats, kas ir ivadine, juk kartoji kas antra treniruote ta pati... be to, man nepatiko slaunims- itupstai su svarmenimis, vos kelis padarau, jau keliai parejo sad.gif sad.gif nebedarysiu...ir dar nezinau kaip daryt itupstus su kamuoliu smile.gif bijau kad tas pats bus, tai nerizikavau.

dar klausimas...kai sportuoji, svoris turi kristi ar kilti??? man kyla... na paatvirausiu, gal cia svarstykles ten blogos?? zodziu pas mane namie kokius pora metu niekada nebudavo daugiau 50-51 kg, niekada nebuvo 52 ar 53...o menesi pasportavusi, pasisveriau, (na su rubais tiesa), tai buvo 53.2 kg. Nu galvoju rubai, ir pan.
Siandien pasisveriau (jau po 1.5 men sporto- jau 53.8... g.gif 
maniskis tai isvis, nuo 74, jau sveria 78  blink.gif  cia gerai ar ne?? raumenys sveria, bet ar svoris turi kristi ar dideti?? dabar kaskart sveriames pries ieidami , ir po trefkes. Pasiimam atsigerti, tai tuos 500 mililitru priskaiciuojam biggrin.gif:D oi juoko buna  drinks_cheers.gif
*

Labas rytas 4u.gif

man tai yra galimybė suploninti liemenį, nes ant jo priaugę riebalų doh.gif biggrin.gif jei jie išnyktų ir liemuo iškart plonesnis pataptų bigsmile.gif
Žinau, kad ir asmeninę kartosiu du mėnesius, bet įvadinė man jau atsibodo..Tai dabar naują darysiu, po kiek laiko ta atsibos-vėl keisiu bigsmile.gif
Man labai patiko tie įtūpstai su hanteliais-aš juos dariau kai sportavau kitam klube. Super pratimai užpakaliukui thumbup.gif Ir kelių neskaudėjo g.gif Pasitark su trenere, gal pakeis juos kaip nors. Yra įvairių būdų kaip daryti tuos pačius pratimus, išvengiant nepatogumų.smile.gif
KAd svoris padidėjo-tai viskas tvarkoje. PRadžioje visą laiką taip būna, nes raumenys sveria nemažai. Kūnas sutvirtėja, apimtys kai kur sumažėja, o svoris padidėja. Viskas čia normaliai ax.gif tik aišku, jau gal turėtų ir nustoti tokiais tempais didėti. Man tik per pirmus du mėnesius jis didėjo, paskui sustojo. bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.