Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Impuls
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jurgita_27
Sveikos,
Nedrąsu verysad.gif eiti vienai pirmą kartą į sporto klubą (planuoju į Oaze Kaune). Gal atsirastų bendramintė, dviese būtų kur kas drąsiau ir smagiau smile.gif
Monaving
QUOTE(jurgita_27 @ 2010 11 12, 23:47)
Sveikos,
Nedrąsu  verysad.gif  eiti vienai pirmą kartą į sporto klubą (planuoju į Oaze Kaune). Gal atsirastų bendramintė, dviese būtų kur kas drąsiau ir smagiau  smile.gif
*

siuo metu daug naujokiu, tokiu pat pasimetusiu ir issigandusiu, siulau eiti nesukant galvos biggrin.gif
magicfamily
Noreciau lankyti Ozo g. kokius 2 kart per savaite. Kas kokia geriausia kaina gali pasiulyti? smile.gif Rasyti i AZ.
eglincia
gal gali papasakoti apie impulse kauno vedamas aeoribkos treniruotes?stiprios?
viktorijat
Sveikos sportininkes, gal kuri zinot ka nors del vaiku kambario Impuls Kaune, gali paziureti bet kokio amziaus vaikus? Ar tik nuo kazkiek metu? Gal savo vaikucius kuri nors ten paliekat kol sportuojat. Kokie atsiliepimai?
soera
QUOTE(eglincia @ 2011 01 12, 00:39)
*

o kas tai yra stiprios?smile.gif
gali rinktis tempa, pilatesa, kamuolius - sios treniruotes bus ramesnes;)
Sagabona
QUOTE(viktorijat @ 2011 01 16, 17:46)
Sveikos sportininkes, gal kuri zinot ka nors del vaiku kambario Impuls Kaune, gali paziureti bet kokio amziaus vaikus? Ar tik nuo kazkiek metu? Gal savo vaikucius kuri nors ten paliekat kol sportuojat. Kokie atsiliepimai?
*

Kaip tik neseniai klausinėjau impulse apie vaikų kambarį. Priima vaikus nuo 3 metų, bet sakė, galima tartis su auklytėm konkrečiai. Dirba kaip parašyta internete nuo 12 ar nuo 12,30. Kainos irgi internete yra. Sakiau, jei man bus toks reikalas, atsivesiu savo mažę (1,5 m.), sakė, jog neproblemą, imanoma susitarti.
Kaip supratau nedaug ten kas naudojasi tuo kambariu. Didesnius vaikučius mamos su savim pasiima, paskui baseine kartu pasipliuškena.
Sagabona
QUOTE(eglincia @ 2011 01 12, 00:39)
*

Čia gal kiekvienam individualiai. Man pasirodė, kad rytinis pilatesas rimtesnis nei popietinis. O kitose treniruotėse man asmeniškai per daug apšilimo. Taip buvau įpratinta kituose klubuose, kad prieš grupinius užsiėmimus paminti dviratį ar slides apšilimui, o tada salėje kokios 10 min. tik įžangėlė. ABL'e išvis niurzgėjau, galva sunki po nemigos, o dar 20 min. šokinėt privertė lotuliukas.gif . Dar minus 10 min. tempimui, likusį laiką padalinti nugarai, pilvui, sėdmenim, šlaunim ir kiekvienai grupei tenka po labai nedaug. Bet tikrai pakako, be reikalo bumbėjau. Skaitau, gera buvo treniruotė, nes tolygiai jaučiasi raumenukai, nėra, kad skaudėtų kažkurią dalį.
Ko gero Dariaus jėgos treniruotės man labiausiai patinka. Jis duoda tokį kompleksinį apkrovimą. Tik niekaip neprisiderinu prie jo choreografijos blush2.gif
Tai pradžioje dažnai strapalioju bileką.
astulkinas
Gal nesupyksit dėl mano posto ax.gif

Parduodu ADIDAS sportinę maikutę , deja man per maža , labai graži wub.gif
Dydis rašo 38 , bet ji tikrai apie 36 dydžio.
Kaina 100 lt.

user posted image

nuoroda

Rašyti į až 4u.gif
Nomadica
Siaip smagus man visai klubas, treneres liuks, treniruotes irgi smagios. visu nebandzius, tai negaliu pasakyt kad visos idomios. Tik viena, kas man laaabai nepatinka, tai "princeses" einancios su batais iki pat persirengimo spinteles su lauko batais...sliapkes ir kedai zemeti paskui buna g.gif... gal cia mandrumas taip rodomas, nezinau schmoll.gif
Sagabona
QUOTE(Nomadica @ 2011 01 30, 02:19)
Siaip smagus man visai klubas, treneres liuks, treniruotes irgi smagios. visu nebandzius, tai negaliu pasakyt kad visos idomios. Tik viena, kas man laaabai nepatinka, tai "princeses" einancios su batais iki pat persirengimo spinteles su lauko batais...sliapkes ir kedai zemeti paskui buna  g.gif... gal cia mandrumas taip rodomas, nezinau  schmoll.gif
*

Taip, šitos užknisa. O man tai užkliūva babytės, kurios varo iš baseino tiesiai į rūbines ir privarvina balas prie spintelių ir ant suoliukų. Ir aš būtinai su kojinėm įsilipu mad.gif
eglincia
taip taip,man irgi nepatinka kai su batais tapnoja i rubine...
na is tikro,kad prislapina rubineje tai nevertetu pykti,taip visuose impulsuose,tiek kaune,tiek vilniuje buna,juk nera jokio kilimelio ,kur galima butu nusausinti tapkes... taigi todel ir nederetu su kojinem vaikscioti po rubine,nenorint ju susilapint,nors ir pati esu megeja tapkes iskart krepsin susimest.o dar ,kituose klubuose isvis nera tokios tvarkos,kad batus palikti kitoje patalpoje,ten tiesiog visi vaiksto su batais g.gif

beje,as nuo naujos savaites pradedu pedinti i sita impulsa,isbandysiu,parasysiu,tikiuosi geru aerobikos ir dviraciu uzsiemimu,turiu uni kortele,kad kartais galeciau ir vilniuje apsilankyti 4u.gif

QUOTE(soera @ 2011 01 16, 22:40)
o kas tai yra stiprios?smile.gif
gali rinktis tempa, pilatesa, kamuolius - sios treniruotes bus ramesnes;)
*

stiprios turejau omeny choreografine prasme?ar yra ka veikti?pagalvoti ,na ar treneriai ismasto kokius makaronus?kadangi "aerobinuosi" 4 metus,noreciau,kad ir cia butu idomu... g.gif
soera
QUOTE(Sagabona @ 2011 01 30, 16:23)
Taip, šitos užknisa. O man tai užkliūva babytės, kurios varo iš baseino tiesiai į rūbines ir privarvina balas prie spintelių ir ant suoliukų. Ir aš būtinai su kojinėm įsilipu  mad.gif
*

Niu as esu ta princese bigsmile.gif biggrin.gif Ir nemanau kazka keisti, tol kol prie spinteliu nebus sausa, aisku dabar kai ijungia sildyma, situacija geresne, bet taip tai daznai klaiku buna, jau nekalbu apie savaitgali doh.gif
Indifference
Jo, kai ijungia sildyma ir pamirsta isjungt, i pirti galima ne nebeit, galima pasitiest ranksluostukus, sest ant suoliuku, ir traukt vantas lotuliukas.gif
eglincia
vienintelis kas patiko sitam klube,tai dviraciu treniruotes,trenere maladec,bet aerobika tai nekazka... nusivyliau ,nera pas ka eit blink.gif
25gelyte
QUOTE(eglincia @ 2011 03 02, 18:27)
vienintelis kas patiko sitam klube,tai dviraciu treniruotes,trenere maladec,bet aerobika tai nekazka... nusivyliau ,nera pas ka eit  blink.gif
*

Taip dviraciu treniruote superine, bet trenere Martyna taip pat labai stiprias treniruotes veda
eglincia
QUOTE(25gelyte @ 2011 03 02, 23:06)
Taip dviraciu treniruote superine, bet trenere Martyna taip pat labai stiprias treniruotes veda
*

na as nemegstu pilates ir jogos,megstu stepa,dance ,zodizu isisdukti,issisokti,isprakaituoti,o cia paraso step+ kas nors ,o to stepo 10-15 min ir tokio silpno ,o visas likes laikas jegos treniruote... verysad.gif
dolly*
QUOTE(soera @ 2011 02 17, 10:01)
Niu as esu ta princese bigsmile.gif  biggrin.gif Ir nemanau kazka keisti, tol kol prie spinteliu nebus sausa, aisku dabar kai ijungia sildyma, situacija geresne, bet taip tai daznai klaiku buna, jau nekalbu apie savaitgali doh.gif
*

Na bet juk galima pasiimti gumines slepetes ir nusimovus batus jas is karto uzsideti ir nebus problemu del suslapusiu kojiniu g.gif
Po paskutinio karto, kuomet radau savo spintelej didele purvina bala, jog negalejau normaliai kuprines pasideti, rimtai supykau.... schmoll.gif
cika_puka
as tai labai noreciau, kad impulse padarytu tea bo arba sport boxing treniruotes...
Loli_judo
O aš norėčiau, kad grupėse dar būtų treniruotės ir nuo 20.00 - nors tris kartus per savaitę. Ir kad klubas dirbtų bent iki 22.00 valandos...
eglincia
o aš norėčiau grynai choreografijos treniruočių pvz step ar aero, parašiau savo atsiliepimus ir pageidavimus, bet net nesureagavo, neatrašė nieko, Vilniuj kai parašai, tai atrašo...
Loli_judo
Kauno Impulsas kažkoks ne kaip visi.. Numiręs ir apmiręs... sad.gif
Nomadica
QUOTE(Loli_judo @ 2011 03 13, 22:10)
Kauno Impulsas kažkoks ne kaip visi.. Numiręs ir apmiręs... sad.gif
*

Kodel taip ?? ax.gif
Loli_judo
QUOTE(Nomadica @ 2011 03 13, 23:41)
Kodel taip ?? ax.gif
*

na kad nors pusė tiek naujovių kaip Vilniuje būtų.. Visokie nauji aerobikos stiliai, treniruočių didelis pasirinkimas.. Nieko panašaus Kaune nėra..
20.00 išjungia šviesas treniruoklių salėje, grupinių treniruočių tokių laikų irgi nebėra..
Daugelyje klubų ir darbo laikas ilgesnis, ir grupinių treniruočių didesnis pasirinkimas (daug didesnis).
Kodėl, galėtų pasakyt tik klubo administracija unsure.gif
Gal galvoja, kad Kaune nieks vėliau nesportuoja, o ir ryte užtenka tik nuo 8.00 ir nuo 12.00 (ir tai ne kasdien) grupes turėti? Ažuolynas ir Linija taip negalvoja, ir Vilniaus IMpulsai taip pat.. Tai kodėl šitas toks nuskriaustas? g.gif
Nomadica
QUOTE(Loli_judo @ 2011 03 13, 23:38)
na kad nors pusė tiek naujovių kaip Vilniuje būtų.. Visokie nauji aerobikos stiliai, treniruočių didelis pasirinkimas.. Nieko panašaus Kaune nėra..
20.00 išjungia šviesas treniruoklių salėje, grupinių treniruočių tokių laikų irgi nebėra..
Daugelyje klubų ir darbo laikas ilgesnis, ir grupinių treniruočių didesnis pasirinkimas (daug didesnis).
Kodėl, galėtų pasakyt tik klubo administracija unsure.gif
Gal galvoja, kad Kaune nieks vėliau nesportuoja, o ir ryte užtenka tik nuo 8.00 ir nuo 12.00 (ir tai ne kasdien) grupes turėti? Ažuolynas ir Linija taip negalvoja, ir Vilniaus IMpulsai taip pat.. Tai kodėl šitas toks nuskriaustas? g.gif
*

Visai pritariu siuo klausimu ax.gif
eglincia
tai situs atsiliwpimus rasykit administracijai,tikrai niekas nieko nekeis jei neatsiras daugiau pasipiktinusiu 4u.gif man isvis abydna kai as moku 317lt uz universalu abonementa ie nuejus vilniuj priekaistu neturiu,o nuejus i impulsa kaune visasa nusiviliu doh.gif
vysnea
Sveikos:))) Ir aš pradėjau sportuot Impulse, visai nieko tik manau vienai ne taip smagu. Gal kas nori prisijungti ? drinks_cheers.gif Sportuoju mazdaug nuo 15 iki 18 val.
Sime
Sveikos smile.gif gal kas lankote vandens aerobiką ir norite pasidalinti įspūdžiais? smile.gif
Nomadica
QUOTE(Sime @ 2011 03 18, 15:51)
Sveikos smile.gif  gal kas lankote vandens aerobiką ir norite pasidalinti įspūdžiais?  smile.gif
*

Kaip del kauno tai man bent jau super thumbup.gif tiek treciadienine, tiek penktadienine thumbup.gif
ievalas
Sveikos,

Kažkaip pradėjau domėtis aerobika šiame klube - šiuo metu lankau kitą klubą, bet ten kuo toliau tuo didesnė betvarkė. Ar nuo 18 val. daug merginų susirenka ? Kaip treneriai ? Kurie geriausi ? Ačiū už info 4u.gif
Emeira
o koki kluba lankai? kur ta betvarke? Va as galvoju ar eiti i "linija' ar i "impuls" kaune
Nomadica
QUOTE(Emeira @ 2011 05 24, 22:01)
o koki kluba lankai? kur ta betvarke? Va as galvoju ar eiti i "linija' ar i "impuls" kaune
*

Geriausia nueiti i viena kluba vienam ar keliems kartams, o paskui i kita. Tada tikrai pajusi kur geriau smile.gif Nes visu poreikiai skirtingi smile.gif
ievalas
QUOTE(Nomadica @ 2011 05 25, 22:59)
Geriausia nueiti i viena kluba vienam ar keliems kartams, o paskui i kita. Tada tikrai pajusi kur geriau smile.gif Nes visu poreikiai skirtingi smile.gif
*

Dainavos sporto klube ta betvarkė, tiksliau ten tvarkos normalios niekada ir nebuvo, bet buvo viena superinė trenerė Agnė - praktiškai dėl jos tik ir lankiau ten aerobiką. O dabar ji iš ten išėjo, tai ir mąstau kur patraukt - Impulsas man prie namų, o Linija vilioja dėl geros kainos ir trenerių...
Loli_judo
QUOTE(ievalas @ 2011 05 26, 10:38)
o Linija vilioja dėl geros kainos ir trenerių...
*

Linijoj geros kainos? Kokios naujienos ten? Ten visad brangiau nei Impulse buvo g.gif
ievalas
QUOTE(Loli_judo @ 2011 05 27, 00:46)
Linijoj geros kainos? Kokios naujienos ten? Ten visad brangiau nei Impulse buvo g.gif
*

Manau, kad taip. Linijoj 155 Lt, o Impulse beveik 200 Lt. Kadangi aš puikiai žinau, jų vandens zonos vidines "ypatybes" - tai man ši dalis neaktuali.
SonataNav
QUOTE(ievalas @ 2011 05 27, 09:04)
Manau, kad taip. Linijoj 155 Lt, o Impulse beveik 200 Lt. Kadangi aš puikiai žinau, jų vandens zonos vidines "ypatybes" - tai man ši dalis neaktuali.
*

Nu labą dieną. Už 155 Lt gaunate tik treniruoklius ir grupinius užsiėmimus, be vandens zonos. O ir vieno apsilankymo trukmė yra tik 2 val. 15 min. O jei nori sportuoti savaitgali reikia dar papildomai sumokėti.

Manau lyginti reikėtų panašaus tipo abonementus, tai jie Linijoje tikrai brangesni.
Linijoje 10 kartų dieninis abonementas kainuoja 180 Litų. Impulse dieninis 12 kartų abonementas kainuoja 129 Litai. Visos dienos abonementas kainuoja 220 Litų. Impulse kainuoja 192 Lt. O ir Impulse 2 pasilankymais daugiau per mėnesį gaunasi nei Linijoje.

P.S.
Kokybės ir kiekvieno asmeninių poreikių nelyginu, o tik kainas už maždaug tas pačias paslaugas.
ievalas
QUOTE(SonataNav @ 2011 05 27, 10:54)
Nu labą dieną. Už 155 Lt gaunate tik treniruoklius ir grupinius užsiėmimus, be vandens zonos. O ir vieno apsilankymo trukmė yra tik 2 val. 15 min. O jei nori sportuoti savaitgali reikia dar papildomai sumokėti.

Manau lyginti reikėtų panašaus tipo abonementus, tai jie Linijoje tikrai brangesni.
Linijoje 10 kartų dieninis abonementas kainuoja 180 Litų. Impulse dieninis 12 kartų abonementas kainuoja 129 Litai. Visos dienos abonementas kainuoja 220 Litų. Impulse kainuoja 192 Lt. O ir Impulse 2 pasilankymais daugiau per mėnesį gaunasi nei Linijoje.

P.S.
Kokybės ir kiekvieno asmeninių poreikių nelyginu, o tik kainas už maždaug tas pačias paslaugas.
*

Man vandens zona ten nereikalinga smile.gif Kad žinotumėt, ką ten pila ir kaip sistemos veikia - turbūt ir pačios neliptumėt wink.gif
SonataNav
QUOTE(ievalas @ 2011 05 27, 10:26)
Man vandens zona ten nereikalinga smile.gif Kad žinotumėt, ką ten pila ir kaip sistemos veikia - turbūt ir pačios neliptumėt wink.gif
*

Aš vasarą sportuoju lauke, yra aikštelių su įrengtais lauko treniruokliais, o išsimaudyti galima ir upėje ar ežere. Man tai kainuoja lygiai 0 Litų, bet ar galima lyginti du skirtingus dalykus?

Jei jums vandens zonos nereikia, dar nereiškia, kad jos niekam nereikia. Ką Jūs gaunate Linijoje už 155 Litus, Impulse gauti galima už 129 Litus, o ir apsilankymų skaičius Impulse didesnis. O į baseiną galima ir neiti, jei jo nereikia. Manau tikrai geriau turėti didesnį pasirinkimą už tą pačią kainą.

Kas liečia tų pilimų, tai Jūs gal apšvieskite mus kas ten ką pila, kad mes žinotumėme. Manau jei sakote teisybę ir į baseiną yra pilamas kažkoks brudas, tai reikėtų kreiptis į atitinkamas institucijas, nesuprantu kodėl to nepadarėte iki šiol?
Nomadica
QUOTE(ievalas @ 2011 05 27, 09:26)
*

Man irgi įdomu, ką tokio neleistino pila ten?????
Ačiū.
Emeira
Einu i Linija.
160lt menesiui, Galima ieiti nuo 7 iki 16val ir buti sau 3 val. I kaina ieina ir treniruokliai ir grupiniai uzsiemimai ir vandens zona. 3 val. atsibuti tikrai per akis. Savaitgaliais irgi galima eiti, sekmadieni (sestad. nedirba) ir jokiu priemoku nereikia moketi.

Tad as esu patenkinta Linija.
SonataNav
QUOTE(Emeira @ 2011 05 28, 08:10)
Einu i Linija.
160lt menesiui, Galima ieiti nuo 7 iki 16val ir buti sau 3 val. I kaina ieina ir treniruokliai ir grupiniai uzsiemimai ir vandens zona.  3 val. atsibuti tikrai per akis. Savaitgaliais irgi galima eiti, sekmadieni (sestad. nedirba) ir jokiu priemoku nereikia moketi.

Tad as esu patenkinta Linija.
*

Priemokų nereikia mokėti tik gegužės mėn., kadangi tai yra vienkartinė akcija.

Linijos kainoraštis

P.S.
Aš moku už Oazės vieno mėnesio visos dienos 12 kartų abonementą 154 Litus. Be to šeštadieniais Oazė dirba, skirtingai nuo Linijos. Keturi šeštadieniai per mėnesį = keturios "pavogtos dienos".
Ledi
QUOTE(SonataNav @ 2011 05 28, 12:16)
Priemokų nereikia mokėti tik gegužės mėn., kadangi tai yra vienkartinė akcija.

Linijos kainoraštis

P.S.
Aš moku už Oazės vieno mėnesio visos dienos 12 kartų abonementą 154 Litus. Be to šeštadieniais Oazė dirba, skirtingai nuo Linijos. Keturi šeštadieniai per mėnesį = keturios "pavogtos dienos".
*

linija dirba ir sestad ir sekmad, tik dabar vasara iki 08.16 sestad nedirba smile.gif
p/s as taip pat linija lankaus, bandziau kazkada ir impuls, patiko taciau visai nepakeliui man ax.gif

ai vienintelis dalykas nepatiko tai treneriu "kabinimai " doh.gif
Papildyta:
o linija patinka labiausiai del step treniruociu, nes kaip minejo kazkas, impuls praveda apsilima ir paskui jegos treniruote
o linijoj gali eit arba i visus sedmenu slaunu, arba i step atskirai smile.gif
Compike
Kaip man patiko Impuls trenere ir taip gaila, kad siemet negaliu sau leisti ten eiti, nes abonentas po darbo man per brangu sad.gif
cika_puka
Suprastejo impuls paskutiniu metu visai, nei treneriu normalios prieziuros nei tvarkos... o gaila galetu grizti tie laikai kaip prie pora metu smile.gif
Mo_Mo
Sveikos merginos, pirkau abonenta su labas nuolaida. Gal kas zinote kaip ten su tuo vienkartiniu kvietimu kuri pridet turetu? Nes man nieko nedave, o paklaust pamirsau fool.gif O gal ten kazkaip i ta kortele isiraso pakvietimas?
murydla
QUOTE(cika_puka @ 2011 09 28, 18:15)
Suprastejo impuls  paskutiniu metu visai, nei treneriu normalios prieziuros nei tvarkos... o gaila  galetu grizti tie laikai kaip prie pora metu smile.gif
*

Nuo spalio pradžios impulse pasikeitė valdžia. Aš
galvojau, kad bus geriau g.gif
Nomadica
QUOTE(Mo_Mo @ 2011 10 03, 17:05)
Sveikos merginos, pirkau abonenta su labas nuolaida. Gal kas zinote kaip ten su tuo vienkartiniu kvietimu kuri pridet turetu? Nes man nieko nedave, o paklaust pamirsau fool.gif  O gal ten kazkaip i ta kortele isiraso pakvietimas?
*

jei kalbi apie tai kad plius ten atsivest kazka gali, tai jis buna abnm. kortelej. kompe jie mato smile.gif
Mo_Mo
QUOTE(Nomadica @ 2011 10 05, 14:31)
jei kalbi apie tai kad plius ten atsivest kazka gali, tai jis buna abnm. kortelej. kompe jie mato smile.gif
*

Apie ta blush2.gif Dekui 4u.gif
Nomadica
kas girdet, gal kokiu kalediniu kainu yra?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.