Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Impuls
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tylene
sveikos sportininkės 4u.gif

šiandien pamačiau savo programą doh.gif pratimai galima sakyti vien šlaunims unsure.gif nors parašiau ir akcentavau, kad noriu sustorinti blauzdas- nei vieno pratimo joms nėra. Tai kai pasakiau treneriui, tai parodė porą pratimų, kuriuos turėsiu daryti papildomai prie programos biggrin.gif
Išbandysiu visas tris dienas ir jaučiu prašysiu pakoreguoti progamą. Nes visai nenoriu "užsivaryti" ant šlaunų verysad.gif Ir šiaip krūvis žiaurus. Beveik visur 3 serijos po 20 doh.gif o presui 3 po 30 su lank ant žemės, ir iškart 3 po 15 ant suolo keliant kojas į viršų biggrin.gif
nu tikrai nesu sužavėta schmoll.gif
okkey
QUOTE(kycia @ 2007 02 26, 21:50)
dar klausimas...kai sportuoji, svoris turi kristi ar kilti??? man kyla...
*

normalu kad pradzioje pakyla mirksiukas.gif paskui pradeda letai bet kriszti..
aiksu jei esi mazasvore tainereikia noreti, kad kokie 5 kg ims ir nutirps, jei realiai ner jau is ko ten tirpti bigsmile.gif tik neisizeisk, cia as taip juokais ax.gif

siaip mazasvorems pagrindinis rodiklis turi buti visgi ne svoris o apmtys, jei jos neskieiciai ir mazeja reiskia viskas gerai, liuks ir super duper thumbup.gif

QUOTE(Tylene @ 2007 03 01, 21:25)
Ir šiaip krūvis žiaurus. Beveik visur 3 serijos po 20 doh.gif  o presui 3 po 30 su lank ant žemės, ir iškart 3 po 15 ant suolo keliant kojas į viršų biggrin.gif
nu tikrai nesu sužavėta schmoll.gif
*

jei tau atrodo kad kruvis ziaurus..nieko baisaus, daryk tiek pat seriju bet po maziau pakartojimu pradziai ir su mazesniais svoriais nei programoje duoti (tiesa pas tave juk be svoriu programa g.gif )

del pirvo preso pratimuku..na man tai juokinga lotuliukas.gif as tokiu seriju kaip tavo viena bet\nt jau po 2-3 padarau kad pajausciau raumenukus bigsmile.gif zinai kol per lasinukus praeina tai daugiau kartu man reikia lotuliukas.gif

nuo primadienio gryztu sportuoti thumbup.gif taip kad bus proga pagaliau visas jus identifikuoti lotuliukas.gif
Tylene
QUOTE(okkey @ 2007 03 02, 15:17)
del pirvo preso pratimuku..na man tai juokinga  lotuliukas.gif  as tokiu seriju kaip tavo viena bet\nt jau po 2-3 padarau kad pajausciau raumenukus bigsmile.gif  zinai kol per lasinukus praeina tai daugiau kartu man reikia  lotuliukas.gif

*

ta prasme padarai 3 serijas po 90 ?? blink.gif
Loveco
nu as suprantu, kad mano 150 kartu prisitraukti, pasilenkti ar pasisukti konkreciai pilvo presui nera daug kazkam, bet jau po 45 kartu man jauciasi raumenys, ir jei taip 150 * 3, tai is viso isproteciaum naudos jokios, nors ir "kacialinciau" is pirmo zvilgsnio tuos raumenis, Maciau merginos daro ant vieno streniruoklio, paskui ant kito, dar ant trecio, ir nieko jos nesupranta kad nera tai gerai.

As programa esu 90 proc patebkinta, man Kristina ir atrode patikimiausia, nes kacialintis nenorejau, norejau sustipreti. blush2.gif
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 18:22)
nu as suprantu, kad mano 150 kartu prisitraukti, pasilenkti ar pasisukti konkreciai pilvo presui nera daug kazkam, bet jau po 45 kartu man jauciasi raumenys, ir jei taip 150 * 3, tai is viso isproteciaum naudos jokios, nors ir "kacialinciau" is pirmo zvilgsnio tuos raumenis, Maciau merginos daro ant vieno streniruoklio, paskui ant kito, dar ant trecio, ir nieko jos nesupranta kad nera tai gerai.

As programa esu 90 proc patebkinta, man Kristina ir atrode patikimiausia, nes kacialintis nenorejau, norejau sustipreti.  blush2.gif
*

nu mano pilvo presas pasirodo labai silpnas doh.gif nes man jau po 30 jaučiasi..o tas kur ant pakelto suoliuko reikia kojas kelti į viršų-tai išvis sunku doh.gif bet gal kaip nors sustiprėsiu:)

Šiandien kaip invalidė vaikštau- žiauriai skauda užpakalį ir pilvo presą doh.gif

Kycia, puiku, kad esi patenkinta programa thumbup.gif Bet kiek pamenu kai tik gavai ją, sakei kad nieko gero g.gif Tai gal ir man po savaitės atrodys gera. bigsmile.gif
O Kristina man nelabai patikima atrodė, nes ji daugiau teoretikė, neseniai baigusi mokslus, patirties mažai turi. Bet gal ir teorijos užtenka thumbup.gif

Ryt tikriausiai eisiu pasportuot. Ir į baseiną labai noriu (negalėjau eiti dėl savo "dienų" doh.gif )

Dar tiesa, Kycia, minėjai, kad tau nepatiko individuali programa, nes reikia daryti atskirai su vyru. O tai įvadinę jūs darėt vienodą? Nes mums su vyru ir įvadinė skyrėsi g.gif

Beje, mano dauguma pratimų šlaunims, o mano vyrui daugiausia krūtinei biggrin.gif
Loveco
QUOTE(Tylene @ 2007 03 02, 20:13)
nu mano pilvo presas pasirodo labai silpnas doh.gif  nes man jau po 30 jaučiasi..o tas kur ant pakelto suoliuko reikia kojas kelti į viršų-tai išvis sunku doh.gif bet gal kaip nors sustiprėsiu:)

Šiandien kaip invalidė vaikštau- žiauriai skauda užpakalį ir pilvo presą doh.gif 

Kycia, puiku, kad esi patenkinta programa thumbup.gif  Bet kiek pamenu kai tik gavai ją, sakei kad nieko gero g.gif  Tai gal ir man po savaitės atrodys gera. bigsmile.gif
O Kristina man nelabai patikima atrodė, nes ji daugiau teoretikė, neseniai baigusi mokslus, patirties mažai turi. Bet gal ir teorijos užtenka thumbup.gif

Ryt tikriausiai eisiu pasportuot. Ir į baseiną labai noriu (negalėjau eiti dėl savo "dienų" doh.gif )

Dar tiesa, Kycia, minėjai, kad tau nepatiko individuali programa, nes reikia daryti atskirai su vyru. O tai įvadinę jūs darėt vienodą? Nes mums su vyru ir įvadinė skyrėsi g.gif

Beje, mano dauguma pratimų šlaunims, o mano vyrui daugiausia krūtinei biggrin.gif
*

ne nu kaip, as nepatenkinta vis dar del tu 10 procentu biggrin.gif nes mano sanariai silpni koju,m esu turejusi trauma, tai nedarau ten slaunims kur itupstai ir dar vieno kur su kamuoliu. o siaip nu ka, paprasta programa., nieko ten sustro, tikejausi kazko kitokio smile.gif
musu su vyru ir ivadine skyresi, bet supranti, ten buvo daug maz ant panasiu treniruokliu, tai mes sukeisdavom vietomis, abu vienu metu darem kojom, paskui vienu metu rankom ir panasiai. Galu gale salia budavo treniruokliai, o dabar issibarste. Bet nieko, jei turim daugiau laiko ir ner daug zmoniu, kad uzsimtu treiniruoklius, tai vienas kol ilsisi, nueina prie kito kuris sportuoja ir tauskiam nesamones smile.gif pvz maniskis kilnoja ka nors, o as tauskiu apie ka nors, tas klauso biggrin.gif:D:D ant begimo takelio paskui pavaikstom. Va gi kas man nepatiko, is pradziu galedavom rinktis apsilimui ka nori, dabar gi man ant elipterio, o jam ant dviracio kazkodel, nors kojos jo ir taip stipriausios. tai vat...o ant elipterio, pamenu, viena karta vos nenualpau, is nikur nieko staiga gavau pompa, svaigo galva ir t.t.t
okkey
QUOTE(Tylene @ 2007 03 02, 15:41)
ta prasme padarai 3 serijas po 90 ?? blink.gif
*

tikrai taip ax.gif

QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 20:17)
ne nu kaip, as nepatenkinta vis dar del tu 10 procentu biggrin.gif nes mano sanariai silpni koju,m esu turejusi trauma, tai nedarau ten slaunims kur itupstai ir dar vieno kur su kamuoliu. o siaip nu ka, paprasta programa., nieko ten sustro, tikejausi kazko kitokio smile.gif
musu su vyru ir ivadine skyresi, bet supranti, ten buvo daug maz ant panasiu treniruokliu, tai mes sukeisdavom vietomis, abu vienu metu darem kojom, paskui vienu metu rankom ir panasiai. Galu gale salia budavo treniruokliai, o dabar issibarste. Bet nieko, jei turim daugiau laiko ir ner daug zmoniu, kad uzsimtu treiniruoklius, tai vienas kol ilsisi, nueina prie kito kuris sportuoja ir tauskiam nesamones smile.gif pvz maniskis kilnoja ka nors, o as tauskiu apie ka nors, tas klauso biggrin.gif:D:D ant begimo takelio paskui pavaikstom. Va gi kas man nepatiko, is pradziu galedavom rinktis apsilimui ka nori, dabar gi man ant elipterio, o jam ant dviracio kazkodel, nors kojos jo ir taip stipriausios. tai vat...o ant elipterio, pamenu, viena karta vos nenualpau, is nikur nieko staiga gavau pompa, svaigo galva ir t.t.t
*

o as einu viena ir visai nejauciu jokio diskomforto lotuliukas.gif siaip tarp pratimu turi buti ne daugiau kaip 3 min pertrauka..tai koks tikslas tauksti su vyru apie beliaka ir taip tempti guma g.gif lotuliukas.gif

del to apsilimo jusu progtramoje tai man keista g.gif g.gif pvz mano programoje platus diapazonas..nurodyti visi treniruokliai tik intensyvumo lygis skiriasi...
Loveco
nu tai vyras mano ilgai nedaro to priejimo. As padaaru savo 15, tada kol jis padaro 15, as pailsiu. Tai tetrunka neilgiau minute biggrin.gif:D:D
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 20:17)
Va gi kas man nepatiko, is pradziu galedavom rinktis apsilimui ka nori, dabar gi man ant elipterio, o jam ant dviracio kazkodel, nors kojos jo ir taip stipriausios. tai vat...o ant elipterio, pamenu, viena karta vos nenualpau, is nikur nieko staiga gavau pompa, svaigo galva ir t.t.t
*

o kas tas elipteris? blush2.gif
Mums tai apšilimas ant bet kokio treniruoklio-gali būt begimo takelis, dviratis ar kitas panašus:) tik svarbu sekti pulsą savo, jei viršija 150-tai reikia sumažinti tempą man.smile.gif

Bet žinokit kaip man skauda šlaunų raumenys doh.gif gyvenime nebuvo tokios skausmo schmoll.gif visa tokia kaip suspardyta, kai pasėdžiu ir reikia eiti kur nors- atrodo speigsiu iš skausmo doh.gif o dar pusdienį vaikščiojom po pardes-tai dantis sukandus vaikštinėjau unsure.gif Net nežinau ar čia kentėti ir toliau, ar gerti kokių vaistų nuo skausmo..O gal koks Votaren emulgel padėtų g.gif
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 18:22)
As programa esu 90 proc patebkinta, man Kristina ir atrode patikimiausia, nes kacialintis nenorejau, norejau sustipreti.  blush2.gif
*

tiesa, o kas ta Kristina? Aš ją tik baseine AQUA matau g.gif Ar ir salėj ji būna? Nei karto neužtaikiau unsure.gif Salėj matau tik vieną merginą trenerę- Eglę g.gif
Loveco
QUOTE(Tylene @ 2007 03 03, 23:43)
tiesa, o kas ta Kristina? Aš ją tik baseine AQUA matau g.gif  Ar ir salėj ji būna? Nei karto neužtaikiau unsure.gif  Salėj matau tik vieną merginą trenerę- Eglę g.gif
*

ji EGLE?? blink.gif blush2.gif
Ingute
Sveikos 4u.gif

Nu va, aš lyg atsigaunu po biški po visų ligų, žadu vėl pradėt sportuot ax.gif
Dėl trenerės, lyg ir Eglė ji biggrin.gif
http://www.impuls.lt/oaze/lt/sales/id/642/coaches/
soera
Ji tai tikrai Egle, Kristina veda grupinius uzsiemimus mirksiukas.gif
As tai jokios individualios nesusidariau, pati sau individualiste lotuliukas.gif Ir siaip pastaruoju metu taip simuliuot pradejau, kad jetus vajetus, ale intensyviai uztat duoduos baseine, atseit mokaus plaukt bigsmile.gif tai kojikes taip pavargsta kaip kad po geriausios mankstos tongue.gif
Esu suzaveta preso treniruotem su Daiva ir dar labai noriu nulekti karta i Pilvo soki, gi skara turiu is Turkijos lotuliukas.gif
Dzine
Susiruošiau ir aš šnd vakare eit pas jus, bet dabar kai paskaičiau, tai išsigandau, kad man bus per sudėtinga...nbžn nei eit ar apsigalvot....
okkey
QUOTE(Dzine @ 2007 03 06, 13:21)
Susiruošiau ir aš šnd vakare eit pas jus, bet dabar kai paskaičiau, tai išsigandau, kad man bus per sudėtinga...nbžn nei eit ar apsigalvot....
*

zinoma eiti thumbup.gif thumbup.gif
as siandien irgi vakare eisiu..diena negalejau verysad.gif
soera
QUOTE(Dzine @ 2007 03 06, 14:21)
*

taigi nereikia iskart didziulius svorius imti, gali siaip ant takelio paeiti, ant dviracio paminti...butinai ateik bigsmile.gif
Papildyta:
As tai vakar Pilvo preso treniruotej buvau lotuliukas.gif Nu ir nuvare ten mus, bet siaip liux treniruote, i Kristina aktyviste skatino sokti sokti... (nors aisku as ten daugiau striksejau lotuliukas.gif ), labai patiko, rekomenduoju gerai nuotaikai mirksiukas.gif
Dzine
QUOTE(soera @ 2007 03 06, 16:15)
taigi nereikia iskart didziulius svorius imti, gali siaip ant takelio paeiti, ant dviracio paminti...butinai ateik bigsmile.gif
*

aš mat labiau į baseiną noriu ax.gif tai turiu kompanijoną, kuris pirmą kartą viską aprodys, o tada tikrai prisijungsiu:) man atrodo, kad labaiu treniruokliai patinka, nors ką žinai, kai pabandyčiuo tuos grupinius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gali patikti ir jie thumbup.gif
okkey
QUOTE(Dzine @ 2007 03 06, 16:59)
aš mat labiau į baseiną noriu ax.gif tai turiu kompanijoną, kuris pirmą kartą viską aprodys, o tada tikrai prisijungsiu:) man atrodo, kad labaiu treniruokliai patinka, nors ką žinai, kai pabandyčiuo tuos grupinius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif gali patikti ir jie thumbup.gif
*

as visada buvau skeptiskai nusiteikusi treniruokliu atzvilgiu..o va pagaunu dabar save, kad su treniruokliais dirbu daug dazniau nei grupiniuose uzsiemimuose lotuliukas.gif

na tai kaip vakar gi tau sekesi pirma dienele??/ paskojam pasakojam ispudzius bigsmile.gif
Dzine
QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 10:30)
na tai kaip vakar gi tau sekesi pirma dienele??/ paskojam pasakojam ispudzius  bigsmile.gif
*

kad gi vakar taip ir nenuėjau blush2.gif nes dirbu Vln, tai kažkaip užtrukau ir šiaip nusikalus jaučiausi, nu žodžiu čia dabar vieni pasiteisinimai bla bla bla lotuliukas.gif

Bet užtai šįryt esu ką tik iš baseino, net toj treniruotėj pabuvojau, labai patenkinta esu. imsiu dar baseino trenerį, nes noriu ant nugaros išmokt plaukt (nemoku blush2.gif ).
Tylene
QUOTE(Dzine @ 2007 03 07, 10:26)
imsiu dar baseino trenerį, nes noriu ant nugaros išmokt plaukt (nemoku blush2.gif ).
*

kad ten nėra ką mokėti..atsiguli ir plauki sau biggrin.gif mirksiukas.gif

Mes vakar su vyru buvom. Abudu sirguliuojam, tai sunkoka buvo. Vyrui šiandien temperatūra šoktelėjo, tai teks praleisti ketvirtadienio treniruotę verysad.gif
Aš gal visai bereikalo reiškiau nepasitenkinimą programa savo. Vakar buvo ir rankoms,ir nugarai, ir pečiams.smile.gif O kad šlaunims daugiau-tai tik į gerą man, nes tikrai kritiškiau pažvelgiau į save ir pastebėjau, kad reikėtų šlaunytes pastangrinti blush2.gif biggrin.gif matyt treneris iš šono gerai pastebėjo ko man reikia blush2.gif Beje trenerio vardas Regimantas, (iš kur aš tą Edgarą ištraukiau doh.gif )
tik vakar labai jau daug žmonių buvo, teko laukti eilėse prie treniruoklių schmoll.gif Maniau dauguma sirgs ir gulės namuose-ale kur tau biggrin.gif

Iš mūsiškių nei vienos nemačiau..arba nepažinau g.gif
okkey
QUOTE(Dzine @ 2007 03 07, 10:26)
imsiu dar baseino trenerį, nes noriu ant nugaros išmokt plaukt (nemoku blush2.gif ).
*

gerai Tylene jau parase..ner ka ten mokytis..guli ant nugaros ir pluduriuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei labai norisi tai dar rankom pasimakaluoji bigsmile.gif (lengva man eksplaukikei sneketi mirksiukas.gif )

QUOTE(Tylene @ 2007 03 07, 12:29)
1. Mes vakar su vyru buvom.
2. Beje trenerio vardas Regimantas, (iš kur aš tą Edgarą ištraukiau doh.gif )
3.tik vakar labai jau daug žmonių buvo, teko laukti eilėse prie treniruoklių schmoll.gif
*

1. ir as vakar buvau ax.gif
2. bet jis tikrai turbut niekad plauku neplauna..kaskoks jis man riebalinis lotuliukas.gif
3. as buvau nuo mazdaug 4.45 iki 6 val..tai zmogeliuku visai saikingai buvo...bet mudvi tai turbut apsilenkem g.gif
Tylene
QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 14:30)
2. bet jis tikrai turbut niekad plauku neplauna..kaskoks jis man riebalinis  lotuliukas.gif
3. as buvau nuo mazdaug 4.45 iki 6 val..tai zmogeliuku visai saikingai buvo...bet mudvi tai turbut apsilenkem g.gif
*

kad vakar lyg ir švarūs jo plaukai buvo g.gif specialiai atkreipiau dėmesį biggrin.gif

Aš matai buvau tik nuo kokių 18,30 val...tai tu jau buvai išėjusi ax.gif
Dzine
klausykit, o kaip su tirštumu ten, suorentuokit mane. nes nesumąstau kada planuot eiti į treniruoklius, ar rytą ar vakare. kai buvau baseine, tai mačiau kad buvo ir treniruokliuose, neitin daug žmonių, bet buvo, paskui apie 9 val. pradėjo rinktis.

ir dar - kartais norėčiau eiti savaitgalį, tai ar apsimoka pirkti abonentą, galiojantį visas dienas?
soera
QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 15:30)

1. ir as vakar buvau  ax.gif 

ir as vakar buvau tongue.gif Daivos pilvo preso treniruotej, jau sito tai stengiuos nepraleisti bigsmile.gif
o dabar eisiu tik sestadieni, o jei ne tai tik sekmadieni, labai jau mokslai spaudzia doh.gif

ir siaip pastebejimas rolleyes.gif kaip jums didzioji jakuzi, akiu negrauzia joje? unsure.gif man tai net veida isbere po akim, vaiksciojau kaip su fanaru cool.gif
Loveco
ak tai va kas cia per..... man jau nuo sausio aplink akiu vokus, taip sausa, kad maniau jog egzema issivyste... doh.gif ir taip mano jos is prigimties pajuodusios, o cia dar sausejimas.... jauciu teks neiti i baseina... sad.gif i didziaja jacuzzi niekada ir neinam, tik i mazaja
Tylene
QUOTE(kycia @ 2007 03 08, 23:21)
ak tai va kas cia per..... man jau nuo sausio aplink akiu vokus, taip sausa, kad maniau jog egzema issivyste... doh.gif  ir taip mano jos is prigimties pajuodusios, o cia dar sausejimas.... jauciu teks neiti i baseina... sad.gif i didziaja jacuzzi niekada ir neinam, tik i mazaja
*

o man plaukai labai susigadino nuo baseino vandens doh.gif nu bet faina man ten-kaip galiu neiti..smile.gif Teks naudoti stipresnes priemones plaukų gaivinimui smile.gif
okkey
QUOTE(Dzine @ 2007 03 08, 15:42)
klausykit, o kaip su tirštumu ten, suorentuokit mane. nes nesumąstau kada planuot eiti į treniruoklius, ar rytą ar vakare. kai buvau baseine, tai mačiau kad buvo ir treniruokliuose, neitin daug žmonių, bet buvo, paskui apie 9 val. pradėjo rinktis.

ir dar - kartais norėčiau eiti savaitgalį, tai ar apsimoka pirkti abonentą, galiojantį visas dienas?
*

as tai perku pilna abonenta..skirtumas gaunasi kiek ten ar tai 20 lt ar pan, bet zmogus jautiesi visiskai laisvas ir nepriklausomas nuo laiko ir eini pagal norus thumbup.gif
darbo dienu darbo valandom visgi maziausios apgultis buna bigsmile.gif

QUOTE(soera @ 2007 03 08, 21:44)
ir as vakar buvau tongue.gif Daivos pilvo preso treniruotej, jau sito tai stengiuos nepraleisti bigsmile.gif
*

tai tu buvai toj nuo 12 val g.gif g.gif tai mane turejai tikrai uzfiksuoti nes as ilekiau 12.20 i sale ir prie jusu prisijungiau mirksiukas.gif
soera
okkey, as buvau treciadieni astunta po paskaitu, dar bandysiu eiti ketvirtadieniais nuo 19 val. ax.gif

sn buvau po treciadienio, jetus kaip buvau pasiilgus sporto rolleyes.gif bet niekaip neiseina dazniau nulekti schmoll.gif
soera
Ko sportininkes tokios issikvepe? blink.gif
okkey
QUOTE(soera @ 2007 03 19, 20:39)
Ko sportininkes tokios issikvepe? blink.gif
*

aha mano mintis skaitai..kur gi moteros dinge g.gif g.gif ka sportus apleidaot..ar tiek jaunusisportavot, kad klaviatura nebesimaigo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as dabar kadangi jau savo norima svori kaip ir pasiekiau..tai sporta pradedu paversti malonumu, o ne darbu bigsmile.gif bigsmile.gif
soera
labas 4u.gif
sportinancias tai abi dingusias matau, nors ir pati retokai lankaus g.gif
tau isvis sportuot dabar reikia kuo maziau ir tep viskas ciki piki, nebent nori fitnesininke but tongue.gif
okkey
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 09:23)
labas 4u.gif
sportinancias tai abi dingusias matau, nors ir pati retokai lankaus g.gif
tau isvis sportuot dabar reikia kuo maziau ir tep viskas ciki piki, nebent nori fitnesininke but tongue.gif
*

lotuliukas.gif oi ne ne fitnesininke nenoriu buti schmoll.gif

dabar dar noriu biski presiuka pastandinti ir paryskinti..kitkas man jau kaip ir gerai..na leskos mano stambokos, bet cia jau toks sudejimas..niekaip jos nebeisdzius, nors tu ka ax.gif

jei seniau skaitykit taip scyrai vos ne kasdien varydavau, po valanda pusantros, tai dabar siek tiek visko sumazinau..kartais sau leidziu nueiti tik i vandens zona aplenkiant treniruoklius, be streso programele pavarau (kai jau ienu i treniruoklius), kardio nebeminu kaip isprotejusi..vien zo viska darau savo malonumui wub.gif
soera
tau saunu bigsmile.gif
as tai leisiu atvirksciai daugiau ant kardio padirbet, nes pas mane plius kilogramas atsirado doh.gif smile.gif reikes nukratyt ana cool.gif taip pat reikes maziau virsutinei daliai dirbt, jau tep vienas vyruks liepe ant peciu ir ranku nedirbt rolleyes.gif presiukas irgi matos kai lasiniai nesivercia g.gif o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ax.gif ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus? unsure.gif
okkey
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 13:28)
tau saunu bigsmile.gif
o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ax.gif ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus? unsure.gif
*

na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji mirksiukas.gif

uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja lotuliukas.gif nes kai sudarinejo programa prasiau kad man uzpakaliuka uzriestu, nes toks lekstas jis pas mane ax.gif
soera
QUOTE(okkey @ 2007 03 20, 15:25)
na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji  mirksiukas.gif

uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja lotuliukas.gif  nes kai sudarinejo programa prasiau kad man uzpakaliuka uzriestu, nes toks lekstas  jis pas mane  ax.gif
*

a situos tai darau, bet matau kartais merginos daro pritupimus su svareliais, idomu jie padeda g.gif pas mane tai buvo riestas ir dar kaip, o dabar zandukai labai apmazejo tongue.gif

a kode mes cia dviese likom? unsure.gif
okkey
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 15:07)
a kode mes cia dviese likom? unsure.gif
*

nu ir as nesupratau g.gif g.gif g.gif

ei merdzinos kur dinge..auuuuuuuuu 4u.gif

ir ziurkyte va cia dar vis nepasirode g.gif
soera
tai jinai pradejo sportuot, nes man jinai apskritai kazkur dingus g.gif gal visgi pasiteisino spejimai ax.gif
Loveco
QUOTE(okkey @ 2007 03 20, 15:25)
na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji  mirksiukas.gif

uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja lotuliukas.gif  nes kai sudarinejo programa prasiau kad man uzpakaliuka uzriestu, nes toks lekstas  jis pas mane  ax.gif
*

sveikos, nu siandien po bemieges nakties vis tiek eisim sportuot, maniskis su temperatura savite buvo, tai praleidom...tik buvom nueje siaip paeiti ant takelio..

O uzpakaliukui itupstai>? sakes, as kaip tik ju ir negaliu daryti, man sanari skauda vienos kojos...tai as vietoj to, darau uzpakaliui ir slaunims kur reikia isskesti kojas smile.gif nu kur arciau treneres tas treniruoklis. 16 ar koks ten. Ten uzpakaliui gerai ima, net skauda...
Tylene
QUOTE(soera @ 2007 03 20, 13:28)
o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas ax.gif ant kokiu treniruokliu jus jiems darot pratimukus? unsure.gif
*

Labas dienas bigsmile.gif

nu sportuojam dar ir mes.smile.gif
Leškom ir užpakaliui darau tuos kur suglausti, paskui išžergti kojas:) Vieną dieną ant tų dviejų treniruoklių, kur arčiau trenerių, o kitą dieną ant kitų dviejų, kur toliau šiek tiek..smile.gif Paskui užpakaliui darau ant to kur prie pat hantelių yra treniruoklis. Ir dar ant to, kur atsistoji ir tiesi koją atgal.smile.gif
soera
QUOTE(Tylene @ 2007 03 22, 16:42)
Labas dienas bigsmile.gif

nu sportuojam dar ir mes.smile.gif
Leškom ir užpakaliui darau tuos kur suglausti, paskui išžergti kojas:) Vieną dieną ant tų dviejų treniruoklių, kur arčiau trenerių, o kitą dieną ant kitų dviejų, kur toliau šiek tiek..smile.gif Paskui užpakaliui darau ant to kur prie pat hantelių yra treniruoklis. Ir dar ant to, kur atsistoji ir tiesi koją atgal.smile.gif
*

o norit pasakyti, kad tie kur arciau teneriu ir tie kur prie preso treniruokliu kazkuo skirias? unsure.gif
prie hanteliu tai man tas nezinau, kazkaip nesigauna man ant jo niekaip padaryt, nesuprantu ten nieko, reikes kada treneri atsitysti, kad parodytu bigsmile.gif
o geriausia man manksta subiniukui ir kojoms per grupinius uzsiemimus: tae bo ir preso thumbup.gif
Tylene
QUOTE(soera @ 2007 03 22, 19:46)
o norit pasakyti, kad tie kur arciau teneriu ir tie kur prie preso treniruokliu kazkuo skirias? unsure.gif
prie hanteliu tai man tas nezinau, kazkaip nesigauna man ant jo niekaip padaryt, nesuprantu ten nieko, reikes kada treneri atsitysti, kad parodytu bigsmile.gif
o geriausia man manksta subiniukui ir kojoms per grupinius uzsiemimus: tae bo ir preso  thumbup.gif
*

nu aš nežinau.. g.gif bet tas kur arčiau trenerių (kur nugara į trenerius sėdi)-tai parodyta, kad užpakaliuko raumenims (taip nupiešta ten). Dar pamiršau parašyti, kad darau tuos kojų atlenkimus atsigulus ir kojų tiesimą atsisėdus biggrin.gif
Aš ano irgi nelabai mokėjau, bet treneriukas pardoė ir viskas labai liuks.smile.gif Paskui skaudėjo užpakalio raumenus lotuliukas.gif
rassim
laba,

norejau paklaust sportuojanciu Kaune, Impuls klube - ar bandet aqua treniruotes? smile.gif maciau ten visada labai daug zmoniu dalyvauja, gal sakau labai efektinga? smile.gif
Loveco
rassim- buvau baseine ne karta, kai tas treniruotes darydavo, zinok pasokineja ten tam vandeny ir tiek, as pakankamai pasportuoju ir paplaukiodama, man ten aerobikos nereikia smile.gif be to, ten sunkus pratimai, kaip trenere sokineja, nepakartojama vandenyje, nes ji pamirsta, kad yra toks dalykas kaip vandesn pasipriesininmas biggrin.gif
rassim
kycia - aciu uz nuomone smile.gif
reiks gal koki karciuka susikaupt ir pamegint atlikt tuos pratimus, nu kad smalsuma patenkit ir bus ramu blush2.gif
Raudona_uoga
paskaičiau temą ir žiūriu, kad einat dėl kūno formų. o gal yra ir einančių, kad susitiprintų širdelę? Ruošiuosi pradėti sportuoti, nes jau visai užsisėdesiu blush2.gif o tie treneriai kažkaip atrodo, kad specializuojasi raumenų auginime. o man užtektų tik švelnios tvirtejimo programos, nes manau didesnio fizinio krūvio su dabartine forma nepakelčiau blush2.gif Ar yra daugiau silpnučių, pradėjusių sportuoti oazėj?
soera
QUOTE(Raudona_uoga @ 2007 05 04, 12:33)
paskaičiau temą ir žiūriu, kad einat dėl kūno formų. o gal yra ir einančių, kad susitiprintų širdelę? Ruošiuosi pradėti sportuoti, nes jau visai užsisėdesiu blush2.gif o tie treneriai kažkaip atrodo, kad specializuojasi raumenų auginime. o man užtektų tik švelnios tvirtejimo programos, nes manau didesnio fizinio krūvio su dabartine forma nepakelčiau  blush2.gif Ar yra daugiau silpnučių, pradėjusių sportuoti oazėj?
*

as manau, kad visi pirma karta nueje i kluba nebuna raumenu kalnai, as tarkim irgi pradejau vos nuo 2 svoriu rolleyes.gif be to treneriai tikrai padarys tau tokia programa kokia prasysi, net neabejok mirksiukas.gif

sveikos drinks_cheers.gif as vel sugriztu i didiji sporta po 1.5 men bigsmile.gif kaip sekasi sportuojancioms? rolleyes.gif
okkey
QUOTE(soera @ 2007 05 09, 07:01)
sveikos drinks_cheers.gif as vel sugriztu i didiji sporta po 1.5 men  bigsmile.gif kaip sekasi sportuojancioms? rolleyes.gif
*

sveikute wub.gif mano jau panasi pertrauka irgi yra, bet as dar vis negryztu blush2.gif dabar pats statybu karstis, plius darzai, tai jei dar i sportus eiti, tai tiksliai kojas pakratyciau lotuliukas.gif

sportai siai dienai pas many lauko salygomis lotuliukas.gif
soera
as tai vis sportinu, bet nieko is pazystamu supermamieciu nepastebejau g.gif schmoll.gif o ir pati neaisku kiek besportinsiu, nes su kondicionierium ten juodos problemos verysad.gif
rimgaude
Merginos,

Ar tiesa, kad vasarą Impuls'e kainos mažesnės? Jei taip, kokios tos nuolaidos? g.gif
soera
QUOTE(rimgaude @ 2007 05 26, 12:29)
Merginos,

Ar tiesa, kad vasarą Impuls'e kainos mažesnės? Jei taip, kokios tos nuolaidos? g.gif
*

nueik i juju internetini puslapi, bet mano duomenimis tai viso labo minus 10 lt ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.