šiandien pamačiau savo programą
Išbandysiu visas tris dienas ir jaučiu prašysiu pakoreguoti progamą. Nes visai nenoriu "užsivaryti" ant šlaunų
nu tikrai nesu sužavėta
sveikos sportininkės
šiandien pamačiau savo programą Išbandysiu visas tris dienas ir jaučiu prašysiu pakoreguoti progamą. Nes visai nenoriu "užsivaryti" ant šlaunų nu tikrai nesu sužavėta QUOTE(kycia @ 2007 02 26, 21:50) normalu kad pradzioje pakyla aiksu jei esi mazasvore tainereikia noreti, kad kokie 5 kg ims ir nutirps, jei realiai ner jau is ko ten tirpti siaip mazasvorems pagrindinis rodiklis turi buti visgi ne svoris o apmtys, jei jos neskieiciai ir mazeja reiskia viskas gerai, liuks ir super duper QUOTE(Tylene @ 2007 03 01, 21:25) Ir šiaip krūvis žiaurus. Beveik visur 3 serijos po 20 nu tikrai nesu sužavėta jei tau atrodo kad kruvis ziaurus..nieko baisaus, daryk tiek pat seriju bet po maziau pakartojimu pradziai ir su mazesniais svoriais nei programoje duoti (tiesa pas tave juk be svoriu programa del pirvo preso pratimuku..na man tai juokinga nuo primadienio gryztu sportuoti
nu as suprantu, kad mano 150 kartu prisitraukti, pasilenkti ar pasisukti konkreciai pilvo presui nera daug kazkam, bet jau po 45 kartu man jauciasi raumenys, ir jei taip 150 * 3, tai is viso isproteciaum naudos jokios, nors ir "kacialinciau" is pirmo zvilgsnio tuos raumenis, Maciau merginos daro ant vieno streniruoklio, paskui ant kito, dar ant trecio, ir nieko jos nesupranta kad nera tai gerai.
As programa esu 90 proc patebkinta, man Kristina ir atrode patikimiausia, nes kacialintis nenorejau, norejau sustipreti. QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 18:22) nu as suprantu, kad mano 150 kartu prisitraukti, pasilenkti ar pasisukti konkreciai pilvo presui nera daug kazkam, bet jau po 45 kartu man jauciasi raumenys, ir jei taip 150 * 3, tai is viso isproteciaum naudos jokios, nors ir "kacialinciau" is pirmo zvilgsnio tuos raumenis, Maciau merginos daro ant vieno streniruoklio, paskui ant kito, dar ant trecio, ir nieko jos nesupranta kad nera tai gerai. As programa esu 90 proc patebkinta, man Kristina ir atrode patikimiausia, nes kacialintis nenorejau, norejau sustipreti. nu mano pilvo presas pasirodo labai silpnas Šiandien kaip invalidė vaikštau- žiauriai skauda užpakalį ir pilvo presą Kycia, puiku, kad esi patenkinta programa O Kristina man nelabai patikima atrodė, nes ji daugiau teoretikė, neseniai baigusi mokslus, patirties mažai turi. Bet gal ir teorijos užtenka Ryt tikriausiai eisiu pasportuot. Ir į baseiną labai noriu (negalėjau eiti dėl savo "dienų" Dar tiesa, Kycia, minėjai, kad tau nepatiko individuali programa, nes reikia daryti atskirai su vyru. O tai įvadinę jūs darėt vienodą? Nes mums su vyru ir įvadinė skyrėsi Beje, mano dauguma pratimų šlaunims, o mano vyrui daugiausia krūtinei QUOTE(Tylene @ 2007 03 02, 20:13) nu mano pilvo presas pasirodo labai silpnas Šiandien kaip invalidė vaikštau- žiauriai skauda užpakalį ir pilvo presą Kycia, puiku, kad esi patenkinta programa O Kristina man nelabai patikima atrodė, nes ji daugiau teoretikė, neseniai baigusi mokslus, patirties mažai turi. Bet gal ir teorijos užtenka Ryt tikriausiai eisiu pasportuot. Ir į baseiną labai noriu (negalėjau eiti dėl savo "dienų" Dar tiesa, Kycia, minėjai, kad tau nepatiko individuali programa, nes reikia daryti atskirai su vyru. O tai įvadinę jūs darėt vienodą? Nes mums su vyru ir įvadinė skyrėsi Beje, mano dauguma pratimų šlaunims, o mano vyrui daugiausia krūtinei ne nu kaip, as nepatenkinta vis dar del tu 10 procentu musu su vyru ir ivadine skyresi, bet supranti, ten buvo daug maz ant panasiu treniruokliu, tai mes sukeisdavom vietomis, abu vienu metu darem kojom, paskui vienu metu rankom ir panasiai. Galu gale salia budavo treniruokliai, o dabar issibarste. Bet nieko, jei turim daugiau laiko ir ner daug zmoniu, kad uzsimtu treiniruoklius, tai vienas kol ilsisi, nueina prie kito kuris sportuoja ir tauskiam nesamones QUOTE(Tylene @ 2007 03 02, 15:41) tikrai taip QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 20:17) ne nu kaip, as nepatenkinta vis dar del tu 10 procentu musu su vyru ir ivadine skyresi, bet supranti, ten buvo daug maz ant panasiu treniruokliu, tai mes sukeisdavom vietomis, abu vienu metu darem kojom, paskui vienu metu rankom ir panasiai. Galu gale salia budavo treniruokliai, o dabar issibarste. Bet nieko, jei turim daugiau laiko ir ner daug zmoniu, kad uzsimtu treiniruoklius, tai vienas kol ilsisi, nueina prie kito kuris sportuoja ir tauskiam nesamones o as einu viena ir visai nejauciu jokio diskomforto del to apsilimo jusu progtramoje tai man keista
nu tai vyras mano ilgai nedaro to priejimo. As padaaru savo 15, tada kol jis padaro 15, as pailsiu. Tai tetrunka neilgiau minute
QUOTE(kycia @ 2007 03 02, 20:17) Va gi kas man nepatiko, is pradziu galedavom rinktis apsilimui ka nori, dabar gi man ant elipterio, o jam ant dviracio kazkodel, nors kojos jo ir taip stipriausios. tai vat...o ant elipterio, pamenu, viena karta vos nenualpau, is nikur nieko staiga gavau pompa, svaigo galva ir t.t.t o kas tas elipteris? Mums tai apšilimas ant bet kokio treniruoklio-gali būt begimo takelis, dviratis ar kitas panašus:) tik svarbu sekti pulsą savo, jei viršija 150-tai reikia sumažinti tempą man. Bet žinokit kaip man skauda šlaunų raumenys
Sveikos
Nu va, aš lyg atsigaunu po biški po visų ligų, žadu vėl pradėt sportuot Dėl trenerės, lyg ir Eglė ji http://www.impuls.lt/oaze/lt/sales/id/642/coaches/
Ji tai tikrai Egle, Kristina veda grupinius uzsiemimus
As tai jokios individualios nesusidariau, pati sau individualiste Esu suzaveta preso treniruotem su Daiva ir dar labai noriu nulekti karta i Pilvo soki, gi skara turiu is Turkijos
Susiruošiau ir aš šnd vakare eit pas jus, bet dabar kai paskaičiau, tai išsigandau, kad man bus per sudėtinga...nbžn nei eit ar apsigalvot....
QUOTE(Dzine @ 2007 03 06, 14:21) Susiruošiau ir aš šnd vakare eit pas jus, bet dabar kai paskaičiau, tai išsigandau, kad man bus per sudėtinga...nbžn nei eit ar apsigalvot.... taigi nereikia iskart didziulius svorius imti, gali siaip ant takelio paeiti, ant dviracio paminti...butinai ateik Papildyta: As tai vakar Pilvo preso treniruotej buvau QUOTE(soera @ 2007 03 06, 16:15) taigi nereikia iskart didziulius svorius imti, gali siaip ant takelio paeiti, ant dviracio paminti...butinai ateik aš mat labiau į baseiną noriu QUOTE(Dzine @ 2007 03 06, 16:59) aš mat labiau į baseiną noriu as visada buvau skeptiskai nusiteikusi treniruokliu atzvilgiu..o va pagaunu dabar save, kad su treniruokliais dirbu daug dazniau nei grupiniuose uzsiemimuose na tai kaip vakar gi tau sekesi pirma dienele??/ paskojam pasakojam ispudzius QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 10:30) kad gi vakar taip ir nenuėjau Bet užtai šįryt esu ką tik iš baseino, net toj treniruotėj pabuvojau, labai patenkinta esu. imsiu dar baseino trenerį, nes noriu ant nugaros išmokt plaukt (nemoku QUOTE(Dzine @ 2007 03 07, 10:26) kad ten nėra ką mokėti..atsiguli ir plauki sau Mes vakar su vyru buvom. Abudu sirguliuojam, tai sunkoka buvo. Vyrui šiandien temperatūra šoktelėjo, tai teks praleisti ketvirtadienio treniruotę Aš gal visai bereikalo reiškiau nepasitenkinimą programa savo. Vakar buvo ir rankoms,ir nugarai, ir pečiams. tik vakar labai jau daug žmonių buvo, teko laukti eilėse prie treniruoklių Iš mūsiškių nei vienos nemačiau..arba nepažinau QUOTE(Dzine @ 2007 03 07, 10:26) gerai Tylene jau parase..ner ka ten mokytis..guli ant nugaros ir pluduriuoju QUOTE(Tylene @ 2007 03 07, 12:29) 1. Mes vakar su vyru buvom. 2. Beje trenerio vardas Regimantas, (iš kur aš tą Edgarą ištraukiau 3.tik vakar labai jau daug žmonių buvo, teko laukti eilėse prie treniruoklių 1. ir as vakar buvau 2. bet jis tikrai turbut niekad plauku neplauna..kaskoks jis man riebalinis 3. as buvau nuo mazdaug 4.45 iki 6 val..tai zmogeliuku visai saikingai buvo...bet mudvi tai turbut apsilenkem QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 14:30) 2. bet jis tikrai turbut niekad plauku neplauna..kaskoks jis man riebalinis 3. as buvau nuo mazdaug 4.45 iki 6 val..tai zmogeliuku visai saikingai buvo...bet mudvi tai turbut apsilenkem kad vakar lyg ir švarūs jo plaukai buvo Aš matai buvau tik nuo kokių 18,30 val...tai tu jau buvai išėjusi
klausykit, o kaip su tirštumu ten, suorentuokit mane. nes nesumąstau kada planuot eiti į treniruoklius, ar rytą ar vakare. kai buvau baseine, tai mačiau kad buvo ir treniruokliuose, neitin daug žmonių, bet buvo, paskui apie 9 val. pradėjo rinktis.
ir dar - kartais norėčiau eiti savaitgalį, tai ar apsimoka pirkti abonentą, galiojantį visas dienas? QUOTE(okkey @ 2007 03 07, 15:30) 1. ir as vakar buvau ir as vakar buvau o dabar eisiu tik sestadieni, o jei ne tai tik sekmadieni, labai jau mokslai spaudzia ir siaip pastebejimas
ak tai va kas cia per..... man jau nuo sausio aplink akiu vokus, taip sausa, kad maniau jog egzema issivyste...
QUOTE(kycia @ 2007 03 08, 23:21) ak tai va kas cia per..... man jau nuo sausio aplink akiu vokus, taip sausa, kad maniau jog egzema issivyste... o man plaukai labai susigadino nuo baseino vandens QUOTE(Dzine @ 2007 03 08, 15:42) klausykit, o kaip su tirštumu ten, suorentuokit mane. nes nesumąstau kada planuot eiti į treniruoklius, ar rytą ar vakare. kai buvau baseine, tai mačiau kad buvo ir treniruokliuose, neitin daug žmonių, bet buvo, paskui apie 9 val. pradėjo rinktis. ir dar - kartais norėčiau eiti savaitgalį, tai ar apsimoka pirkti abonentą, galiojantį visas dienas? as tai perku pilna abonenta..skirtumas gaunasi kiek ten ar tai 20 lt ar pan, bet zmogus jautiesi visiskai laisvas ir nepriklausomas nuo laiko ir eini pagal norus darbo dienu darbo valandom visgi maziausios apgultis buna QUOTE(soera @ 2007 03 08, 21:44) tai tu buvai toj nuo 12 val
okkey, as buvau treciadieni astunta po paskaitu, dar bandysiu eiti ketvirtadieniais nuo 19 val.
sn buvau po treciadienio, jetus kaip buvau pasiilgus sporto
Ko sportininkes tokios issikvepe?
labas
sportinancias tai abi dingusias matau, nors ir pati retokai lankaus tau isvis sportuot dabar reikia kuo maziau ir tep viskas ciki piki, nebent nori fitnesininke but QUOTE(soera @ 2007 03 20, 09:23) labas sportinancias tai abi dingusias matau, nors ir pati retokai lankaus tau isvis sportuot dabar reikia kuo maziau ir tep viskas ciki piki, nebent nori fitnesininke but dabar dar noriu biski presiuka pastandinti ir paryskinti..kitkas man jau kaip ir gerai..na leskos mano stambokos, bet cia jau toks sudejimas..niekaip jos nebeisdzius, nors tu ka jei seniau skaitykit taip scyrai vos ne kasdien varydavau, po valanda pusantros, tai dabar siek tiek visko sumazinau..kartais sau leidziu nueiti tik i vandens zona aplenkiant treniruoklius, be streso programele pavarau (kai jau ienu i treniruoklius), kardio nebeminu kaip isprotejusi..vien zo viska darau savo malonumui
tau saunu
as tai leisiu atvirksciai daugiau ant kardio padirbet, nes pas mane plius kilogramas atsirado QUOTE(soera @ 2007 03 20, 13:28) tau saunu o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja QUOTE(okkey @ 2007 03 20, 15:25) na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja a situos tai darau, bet matau kartais merginos daro pritupimus su svareliais, idomu jie padeda a kode mes cia dviese likom?
tai jinai pradejo sportuot, nes man jinai apskritai kazkur dingus
QUOTE(okkey @ 2007 03 20, 15:25) na leskom tai as darau tuos pratimus kur arba sededa suglaudineji kojas arba issizergineji uzpakaliukui - tai itupstai..tik nezinau ar jie mazina uzpakali ar formuoja sveikos, nu siandien po bemieges nakties vis tiek eisim sportuot, maniskis su temperatura savite buvo, tai praleidom...tik buvom nueje siaip paeiti ant takelio.. O uzpakaliukui itupstai>? sakes, as kaip tik ju ir negaliu daryti, man sanari skauda vienos kojos...tai as vietoj to, darau uzpakaliui ir slaunims kur reikia isskesti kojas QUOTE(soera @ 2007 03 20, 13:28) o va kaip leskas ir uzupakali pamazint tai cia geras klausimas Labas dienas nu sportuojam dar ir mes. Leškom ir užpakaliui darau tuos kur suglausti, paskui išžergti kojas:) Vieną dieną ant tų dviejų treniruoklių, kur arčiau trenerių, o kitą dieną ant kitų dviejų, kur toliau šiek tiek.. QUOTE(Tylene @ 2007 03 22, 16:42) Labas dienas nu sportuojam dar ir mes. Leškom ir užpakaliui darau tuos kur suglausti, paskui išžergti kojas:) Vieną dieną ant tų dviejų treniruoklių, kur arčiau trenerių, o kitą dieną ant kitų dviejų, kur toliau šiek tiek.. o norit pasakyti, kad tie kur arciau teneriu ir tie kur prie preso treniruokliu kazkuo skirias? prie hanteliu tai man tas nezinau, kazkaip nesigauna man ant jo niekaip padaryt, nesuprantu ten nieko, reikes kada treneri atsitysti, kad parodytu o geriausia man manksta subiniukui ir kojoms per grupinius uzsiemimus: tae bo ir preso QUOTE(soera @ 2007 03 22, 19:46) o norit pasakyti, kad tie kur arciau teneriu ir tie kur prie preso treniruokliu kazkuo skirias? prie hanteliu tai man tas nezinau, kazkaip nesigauna man ant jo niekaip padaryt, nesuprantu ten nieko, reikes kada treneri atsitysti, kad parodytu o geriausia man manksta subiniukui ir kojoms per grupinius uzsiemimus: tae bo ir preso nu aš nežinau.. Aš ano irgi nelabai mokėjau, bet treneriukas pardoė ir viskas labai liuks.
laba,
norejau paklaust sportuojanciu Kaune, Impuls klube - ar bandet aqua treniruotes?
rassim- buvau baseine ne karta, kai tas treniruotes darydavo, zinok pasokineja ten tam vandeny ir tiek, as pakankamai pasportuoju ir paplaukiodama, man ten aerobikos nereikia
kycia - aciu uz nuomone
reiks gal koki karciuka susikaupt ir pamegint atlikt tuos pratimus, nu kad smalsuma patenkit ir bus ramu
paskaičiau temą ir žiūriu, kad einat dėl kūno formų. o gal yra ir einančių, kad susitiprintų širdelę? Ruošiuosi pradėti sportuoti, nes jau visai užsisėdesiu
QUOTE(Raudona_uoga @ 2007 05 04, 12:33) paskaičiau temą ir žiūriu, kad einat dėl kūno formų. o gal yra ir einančių, kad susitiprintų širdelę? Ruošiuosi pradėti sportuoti, nes jau visai užsisėdesiu as manau, kad visi pirma karta nueje i kluba nebuna raumenu kalnai, as tarkim irgi pradejau vos nuo 2 svoriu sveikos QUOTE(soera @ 2007 05 09, 07:01) sveikute sportai siai dienai pas many lauko salygomis
as tai vis sportinu, bet nieko is pazystamu supermamieciu nepastebejau
Merginos,
Ar tiesa, kad vasarą Impuls'e kainos mažesnės? Jei taip, kokios tos nuolaidos? |