Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Mama, aš augu!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
c-girl
QUOTE(Vilika @ 2007 02 28, 11:53)
Nenorėjau prieš tai garsiai karksėti, bet man jau seniai įtarimas kilo, kad čia užsimaskavęs californiagirl vaikiukas mirksiukas.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10955
Pasirodo atspėjau  tongue.gif
*

Niu ir kokia akyla esi lens.gif biggrin.gif Nebeimanoma uzsimaskuoti doh.gif biggrin.gif

Kiek nugaletoju daug si kart thumbup.gif Dar karta SVEIKINAM 4u.gif
Aidairi
Kaip džiugu matyt tiek daug laimėtojų... bigsmile.gif Liabai liabai sveikinu 4u.gif
v*i*j*a
niu ir as noriu pasveikinti nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laimejo tikrai nuostabios nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif
grange
4u.gif Sveikinimai plaukikei ir visiems kitiems, dalyvavusiems 4u.gif
vanesax
Sveikiname nugalėtojus 4u.gif Jie tikrai to verti thumbup.gif

Ir dėkojame už mums atiduotus balsus 4u.gif
Double Latte
Labai gražios nuotraukėlės laimėjo pirmąsias vietas thumbup.gif SVEIKINU IR AŠ NUGALĖTOJUS 4u.gif ir dalyvavusius clap_1.gif
Ir dar AČIŪ labai tiems, kas už mus balsavo wub.gif Nesitikėjau ax.gif , bet labai miela būti pastebėtiems ir įvertintiems AČIŪ aciuks.gif

Beje, mūsų nuotraukėlė nerežisuota - tiesiog maniškės labai mėgsta tvarkytis ir mėgdžioti namų ruošos darbus -šluoti, skudurėliu valyti, šiukšles išmesti.. Žodžiu, šaunuolės auga bigsmile.gif
Vėtružė
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 03 01, 11:48)
Beje, mūsų nuotraukėlė nerežisuota - tiesiog maniškės labai mėgsta tvarkytis ir mėgdžioti namų ruošos darbus -šluoti, skudurėliu valyti, šiukšles išmesti.. Žodžiu, šaunuolės auga  bigsmile.gif
*

Nereik nė sakyti.......... Tikim......... Pačios vaikus augima, ir žinom.......... Ko tik jie nepadaro.......... mirksiukas.gif Svarbu, kad reikiamu laiku ir reikiamoj vietoj būtų fotoaparatas......... Ko aš niekaip neiprantu , kad reik jį nešiotis kaip mobilų, nuolat prie savęs........ unsure.gif
~Artemidė ~
QUOTE(Olgyte @ 2007 02 26, 16:29)
Na kad aukštą vietą užims tai tikrai  biggrin.gif  Ir manau, neatsiliks ir nuotrauka su dideliu broliuku  blush2.gif
Man jį labiausiai atitinka konkurso reikalavimus. Ir kaip matau, daug kas už ją balsavo  biggrin.gif
*

QUOTE(Limcamca @ 2007 02 28, 08:03)
Man pati mieliausia nuotrauka užėmė II vietą  wub.gif
*

aciuks.gif ačiū visiems už mus balsavusiems...mus tai tapo labai didele staigmena wub.gif ...man visos nuotraukytės buvo super thumbup.gif
mama22
sveikinam labai nugaletojus 4u.gif ir norim padekot balsavusioms uz musu nuotraukyte 4u.gif tikrai nesitikejau net 11 balsu susirnkt blink.gif thumbup.gif
Aurėja

i 
Mieli laimėtojai,

Prizai Jums jau paruošti ir bus išsiųsti kitos savaitės pradžioje!

Sėkmės!
nekava
labai saunus konkurselis thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.