Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Mama, aš augu!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Vėtružė
QUOTE(Elen @ 2007 02 08, 19:46)

Man iš visų šitų užkliuvo tik berniukas su malka wub.gif turiu savo sūnaus panašią......... Kai mažiukas buvo....... Bet tada dar skaitmeninių fotoaparatų nebuvo.....
mama22

QUOTE(jėga @ 2007 02 07, 15:36)
Nieko nemokat lotuliukas.gif  Juokauju mirksiukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(jėga @ 2007 02 07, 17:16)
Aš ir manau, jog daug kas pažiūrės taip blink.gif  blink.gif  blink.gif
Bet kai mano dvyniai daro tą patį doh.gif  ...nebesistebiu schmoll.gif  tongue.gif
*

man tai labiau blink.gif ne todel, kad ten taip aukstai uzsikore, bet kad ruriukas nuogas ax.gif as savo vaiko tokios foto nedeciau i interneta schmoll.gif

mes irgi bandysim dalyvaut tongue.gif jau ikelem nuotraukyte, laukiam kol patvirtins ax.gif
Papildyta:
nu geras.ir kaip ji ten neapsiverte su tuo arkliuku blink.gif g.gif
v*i*j*a
QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 14:14)

drinks_cheers.gif sita ir as jau ne pirma karta ziuriu ir galvoju,kaip ji ten taip gudriai laikosi g.gif
sdr
QUOTE(vijja @ 2007 02 09, 15:48)
drinks_cheers.gif  sita ir as jau ne pirma karta ziuriu ir galvoju,kaip ji ten taip gudriai laikosi  g.gif
*

viso arkliuko tai nesimato biggrin.gif , vat todėl ir laikosi ax.gif irnesakyk.gif bet koks skirtumas kaip, svarbu laikosi 4u.gif
nes
user posted image

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif prisijuokiau thumbup.gif
Stebukle
QUOTE(nes @ 2007 02 09, 17:31)
hihihi.gif  prisijuokiau  thumbup.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia is tos serijos, kai mano dukryte, mane mato kaip matinu, tai ji pasiima lelyte pasikele savo bliuskute ir glaudzia savo lelyte prie savo papuko doh.gif lotuliukas.gif o cia mergyte turbut daznai mama savo mato su atvira krutine lotuliukas.gif
mama22
clap.gif yahoo.gif yu.gif victory.gif ploja.gif assa.gif ir mes jau dalyvaujam
-Radė
nu nuotraukyčių įvairovė thumbup.gif
mes ir bandom dalyvauti, laukiam patvirtinimo ax.gif
Stebukle
ohmy.gif nesuprantu... mano nuotraukos nepatvirtino 2 kartus... as ja palika prie neuzpildytu, neistryniau... o ji dalyvauja konkurse, nors jau radau kita nuotrauka konkursui ir norejau dabar siust mastau.gif
LT saulele
QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 19:02)

bet kritikuoji tongue.gif

QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 19:31)
maniskis is viso soskiuka isikisa tik miegodamas
*

nu net tavo nuotraukose ne tik miegodamas su soskučiu pozuoja mirksiukas.gif biggrin.gif

Nu ir man neatrodo per didelis tas vaikis soskučiui smile.gif

Stebukle, jei dalyvauja nuotraukytė, tai gal tau tik atrodė, kad nepatvirtino? unsure.gif unsure.gif O jei radai geresnę, tai paprašai moderatorių ir pakeičia drinks_cheers.gif
Stebukle
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 02 09, 20:43)

Stebukle, jei dalyvauja nuotraukytė, tai gal tau tik atrodė, kad nepatvirtino?  unsure.gif  unsure.gif O jei radai geresnę, tai paprašai moderatorių ir pakeičia  drinks_cheers.gif
*

Nu tikrai buvo nepatvirtinta, viena karta atmete, po to as pabuvau ikiri dar karta issiunciau pakeitus pavadinima ir vel atmete unsure.gif tada pagalvojau kad lai pabuna, pakeisiu.... atsisedau prisegt, ogi ziuriu, jau dalyvauja ohmy.gif noriu pakeisti, man jau jinai negrazi blush2.gif
Aidairi
QUOTE(mama22 @ 2007 02 09, 19:50)
nu atsiprasau jei taip pasirode, bet as tik nusistebejau  4u.gif
ne visai taip parasiau  blush2.gif jis kai jau pavarges ir ruosias miegot isikisa soskiuka arba tik nubudes ir miegodamas. beto, maniskis tikrai mazesnis  tongue.gif tuo nei kiek neabejoju  schmoll.gif

dar specialiai perziurejau savo albumeli, tai radau tik dvi foto su tiute. viena kur miega, o kita tikrai kur pavarges jau  ax.gif
*

na, nereikėtų taip labai jau stebėtis, nes visi vaikai yra skirtingi. aš irgi stebėjausi, kaip gali parke mažas vaikas rėkt, krist ant žemės ir isterikuot, kol manasis to nepadarė. o be to, vaikiukas gal tik yra aukštas, kiek jam yra metukų - nežinia. . .
Vėtružė
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 09, 20:02)
Nu tikrai buvo nepatvirtinta, viena karta atmete, po to as pabuvau ikiri dar karta issiunciau pakeitus pavadinima ir vel atmete unsure.gif tada pagalvojau kad lai pabuna, pakeisiu.... atsisedau prisegt, ogi ziuriu, jau dalyvauja ohmy.gif  noriu pakeisti, man jau jinai negrazi blush2.gif
*

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Nuspręs kiti, graži ar ne......... Man visos gražios......... mirksiukas.gif

Oi lotuliukas.gif skaitau temą ir čiut neišsidaviau........ Bo pakomentuot norėjau kelis postus.......... Ale kai pasibaigs konkursas tada pakomentuosiu........
Stebukle
QUOTE(Aidairi @ 2007 02 09, 21:05)
na, nereikėtų taip labai jau stebėtis, nes visi vaikai yra skirtingi. aš irgi stebėjausi, kaip gali parke mažas vaikas rėkt, krist ant žemės ir isterikuot, kol manasis to nepadarė. o be to, vaikiukas gal tik yra aukštas, kiek jam yra metukų - nežinia. . .
*

As is kombinzono speju kad vaikiukui tik iki pusantru metu, todel tikrainera cia ko stebetis schmoll.gif
Medona
man sitatokia faina, silta...
*dzūkė*
Dar kartą peržiūrėjau konkurso nuotraukas, kolkas man pirmoje vietoje "Naujas rytas, naujas atradimas..." thumbup.gif lotuliukas.gif
Gulia
Ir mes jau dalyvaujame drinks_cheers.gif
Uliuliuska
Del idomumo, nuo kada i savo parasa galima deti konkursine nuotrauka? g.gif
TeQuiLa
as tai nesuprantu kam deti tokias nuotraukas i konkursa, kurios jau yra, ir dar pavadinimus vos ne tuos pacius sugalvoti, as cia apie foto kur leliukai skaito, mes pirmieji idejom tokia foto, o paskui ziuriu dar bent 5 atsirado, cia ir apie murzinus vaikucius tas pats, negi neuztenka mamoms vaizduotes idomesniu foto ideti blush2.gif
sdr
QUOTE(tequila @ 2007 02 10, 10:34)
as tai nesuprantu kam deti tokias nuotraukas i konkursa, kurios jau yra, ir dar pavadinimus vos ne tuos pacius sugalvoti, as cia apie foto kur leliukai skaito, mes pirmieji idejom tokia foto, o paskui ziuriu dar bent 5 atsirado, cia ir apie murzinus vaikucius tas pats, negi neuztenka mamoms vaizduotes idomesniu foto ideti  blush2.gif
*

nors ir 20 tokių pačių, balsavimas parodys, kuri įdomesnė ir gražesnė ar pirma įdėta, ar paskutinė 4u.gif koks skirtumas, kad idėja ta pati, išpildymas visai kitoks smile.gif
*dzūkė*
QUOTE(tequila @ 2007 02 10, 11:34)
mes pirmieji idejom tokia foto, o paskui ziuriu dar bent 5 atsirado, cia ir apie murzinus vaikucius tas pats, negi neuztenka mamoms vaizduotes idomesniu foto ideti  blush2.gif
*

Matyt neužtenka, gerai, kai ant kelio užvedi... hihihi.gif
Double Latte
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 02 10, 09:44)

mastau.gif manyčiau, kad jau tada galima, kai konkursas yra pasibaigęs, paskelbti jo rezultatai ir visvien visi jau mato kuri kieno nuotrauka g.gif

O man dar įdomu, jeigu anksčiau aš esu bendraamžiuose ar kitose temose parodžius nuotrauką ir vėliau sugalvoju su ja (arba labai panašia, iš tos pačios fotosesijos) dalyvauti konkurse. Ar užtenka tik ištrinti tą nuotrauką dar prieš siunčiant paraišką patvirtinimui ar reikia pralaukti kažkokį nustatytą laiką????
jėga
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 10, 11:12)
O man dar įdomu, jeigu anksčiau aš esu bendraamžiuose ar kitose temose parodžius nuotrauką ir vėliau sugalvoju su ja (arba labai panašia, iš tos pačios fotosesijos) dalyvauti konkurse. Ar užtenka tik ištrinti tą nuotrauką dar prieš siunčiant paraišką patvirtinimui ar reikia pralaukti kažkokį nustatytą laiką????
*

Konkurso metu matyt negalima niekur reklamuotis g.gif Bet tikrai žinau, kad labai daug nuotraukų dalyvauja fotokonkursuose, kurios tuo pačiu metu būna SM galerijoj, arba internetiniam albume, kurio nuoroda būna paraše wink.gif
Vėtružė
QUOTE(babuska @ 2007 02 10, 00:14)
kad nebutu ne i tema, tai man faina si
*

O man tokio tipo foto nepatinka......... Turi būt mintis, intriga, kažkas įpatingo bigsmile.gif O ši man tik šeimos albumui tinka.... Ir ją žiūrint mano akys sustotų ne ilgiau nei porai sekundžių.........

QUOTE(Uliuliuska @ 2007 02 10, 09:44)
*

Po konkurso mirksiukas.gif

as tai nesuprantu kam deti tokias nuotraukas i konkursa, kurios jau yra, ir dar pavadinimus vos ne tuos pacius sugalvoti, as cia apie foto kur leliukai skaito, mes pirmieji idejom tokia foto, o paskui ziuriu dar bent 5 atsirado, cia ir apie murzinus vaikucius tas pats, negi neuztenka mamoms vaizduotes idomesniu foto ideti  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(rds @ 2007 02 10, 10:39)
nors ir 20 tokių pačių, balsavimas parodys, kuri įdomesnė ir gražesnė ar pirma įdėta, ar paskutinė  4u.gif koks skirtumas, kad idėja ta pati, išpildymas visai kitoks  smile.gif
*

Abyds, kai tu sugalvoji, įdedi, kažkas nupalgijuoja ir dar daugiau balsų surenka........ Nežinau, kaip tai reiktų sukontroliuoti, bet galėtų moderatoriai netvirtinti nuotraukų su komentaru, kuris jau yra konkurse......... Man rodos jei jau įdėjai panašią foto, tai nors komantarą sugalvok kokio dar nėra......... mirksiukas.gif
Uliuliuska
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 10, 11:12)
mastau.gif manyčiau, kad jau tada galima, kai konkursas yra pasibaigęs, paskelbti jo rezultatai ir visvien visi jau mato kuri kieno nuotrauka  g.gif
*

QUOTE(jėga @ 2007 02 10, 11:22)
arba internetiniam albume, kurio nuoroda būna paraše wink.gif
*

Paklausiau, nes aptikau cia bendraujanciuos mamos parase nuotrauka, kuri yra konkurse.
jėga
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 02 10, 11:51)
Paklausiau, nes aptikau cia bendraujanciuos mamos parase nuotrauka, kuri yra konkurse.
*

Ir tokių tikrai ne viena irnesakyk.gif
Džinė
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 02 10, 10:44)
*

negalima nei į parašą, nei į logotipą dėti konkursinės nuotraukos

QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 10, 12:40)
Nežinau, kaip tai reiktų sukontroliuoti, bet galėtų moderatoriai netvirtinti nuotraukų su komentaru, kuris jau yra konkurse......... Man rodos jei jau įdėjai panašią foto, tai nors komantarą sugalvok kokio dar nėra......... mirksiukas.gif
*

šitą reikalą jūs turėtumėtumėte susižiūrėti pačios. Galima gi įrašyti pavadinimą, kurį esi sugalvojusi, ir tau parodys, ar toks jau yra. Negi mes dar ir 200 pavadinimų turim sužiūrėti doh.gif wink.gif
Double Latte
QUOTE(Džinė @ 2007 02 10, 12:06)
negalima nei į parašą, nei į logotipą dėti konkursinės nuotraukos

Bet kad yra wink.gif
Ir dar kievienoje žinutėje tas parašas įjungiamas mastau.gif
jėga
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 10, 12:32)
Bet kad yra wink.gif
*

Manau kalbama apie pačią nuotrauką paraše, o ne apie nuorodą į nuotrauką mirksiukas.gif
Double Latte
QUOTE(jėga @ 2007 02 10, 12:46)
Manau kalbama apie pačią nuotrauką paraše, o ne apie nuorodą į nuotrauką mirksiukas.gif

blush2.gif NU tada, persiprašau - vis tas smalsumas doh.gif
Tikrai, nu kalta kalta notworthy.gif
*dzūkė*
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 10, 13:32)
Bet kad yra wink.gif
*

Parašykit moderatorei į AŽ konkrečiai, jeigu pažeidžiamios taisyklės, nuotrauka bus išimta. Jūs liksit anonimine tos mamos atžvilgiu ir nebus kažkokio puolimo. Aš tai už taisyklių laikymąsi rolleyes.gif .
*dzūkė*
Reklamuoja akivaizdžiai ar nevisai akivaizdžiai lotuliukas.gif , mane iš tokių reklamų juokas ima, esu pati mačius kitose temose, man tai dzin lotuliukas.gif , bet jei kam labai dėl to skauda širdį, patariau kaip sutvarkyt smartass.gif hihihi.gif
jėga
QUOTE(VilmKa @ 2007 02 10, 13:15)
Reklamuoja akivaizdžiai ar nevisai akivaizdžiai lotuliukas.gif  , mane iš tokių reklamų juokas ima, esu pati mačius kitose temose, man tai dzin lotuliukas.gif  , bet jei kam labai dėl to skauda širdį, patariau kaip sutvarkyt smartass.gif  hihihi.gif
*

Yra du skirtingi dalykai,kai vienu atveju pati dalyvaujanti įdeda tą nuotrauką į logotipą, paraše rodo, ar kitose temose apsiskelbia, kad "va, dalyvauju" tongue.gif Visai kas kita, kai kažkas kitas, kažkur kitur, kur reikia ieškoti tą nuotrauką atranda... mirksiukas.gif

Mano nuotrauka taip pat yra internetiniam albume, albumas atviras bet kam, paieškok geriau, tikrai rasi lotuliukas.gif ir moderatoriam paskųsk, kad radai lotuliukas.gif
kristina-buziene
Nezinau,nezinau g.gif 107 nuotraukos,o as dar nematau sau patinkancios nei vienos mastau.gif Keista biggrin.gif
Vėtružė
Ir vėl kriminalai doh.gif .......... Nematau aš tų nuotraukų, kur reklamuoja ir parašų niekad nežiūriu laugh.gif Turiu savo nuomonę, balsuoju už tas kurios man atrodo labai labai.......... O jei jus išmuša iš vėžių kažkieno pareklamuota foto, tai jau manau čia jūsų problema...........

LT saulele
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 10, 15:06)
Nezinau,nezinau  g.gif  107 nuotraukos,o as dar nematau sau patinkancios nei vienos  mastau.gif  Keista  biggrin.gif
*

gražių tai yra bigsmile.gif , bet atitinkančių, mano manymu, temą, tai laaabai nedaug smile.gif, kažkaip laukiu tų tikresnių atradimų, pasiekimų rolleyes.gif rolleyes.gif ...
*dzūkė*
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 10, 15:57)
turbut blogai supratai, nes moderatore norejo pasakyt, kad pabutum anoniminio geniuku vudziu lotuliukas.gif
*

mastau.gif ... kitaip supratau, gerai tave čia turėt, o tai būčiau ir sėdėjus kai tūndra lotuliukas.gif
g.gif tai, kad neturiu ko ten tuksent savo "dziubuku" g.gif ...na tik pasimaišykit su savo reklamom, tai tuoj tuk..., tuk... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 02 10, 16:22)
gražių tai yra  bigsmile.gif , bet atitinkančių, mano manymu, temą, tai laaabai nedaug  smile.gif, kažkaip laukiu tų tikresnių atradimų, pasiekimų  rolleyes.gif  rolleyes.gif ...
*

Nuotraukų manau dar bus thumbup.gif , nors jau ir dabar pakankamai lens.gif
jėga
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 10, 15:06)
Nezinau,nezinau  g.gif  107 nuotraukos,o as dar nematau sau patinkancios nei vienos  mastau.gif  Keista  biggrin.gif
*

Na, jei ieškai studijinio "blizgučio", tai gal ir nėra, ir neužkliūva niekas už akių, bet nuotraukų, kuriose matosi vaikų pasiekimai yra daug mirksiukas.gif
elge

O kaip su konkursais kurių tema labai siaura, ir yra pilnas lapas, pavyzdžiui, besibučiuojančių vaikiukų (nors meilės ir draugystės tema irgi gali būti reiškiama žymiai įvairiau)? Tiesiog tas pats momentas gali būti pagautas labai skirtingai, ir iš tos daugybės "tokių pačių" vis vien randi, kas labiausiai krinta į akį mirksiukas.gif

Dėl pavadinimų sutinku - rodos, šitam konkurse yra būtina įtarpti žodžius "augu" arba "pats", nes kitaip nuotrauka tarsi sunkiai traukia iki temos 4u.gif biggrin.gif Nuimkit pavadinimą, ir matysit, ar nuotrauka kalba pati už save mirksiukas.gif

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 02 10, 15:22)
gražių tai yra  bigsmile.gif , bet atitinkančių, mano manymu, temą, tai laaabai nedaug  smile.gif, kažkaip laukiu tų tikresnių atradimų, pasiekimų  rolleyes.gif  rolleyes.gif ...

Pvz., kol į kosmosą vaikai skris? biggrin.gif 4u.gif

Man tai čia labai daug mielų nuotraukėlių, daug juokingų kadrų pagauta, o pačiausios, kurių nesinori atsidarius uždaryti, yra šios dvi:
[URL=http://www.supermama.lt/foto/photos/0068_0010728.jpg]
http://www.supermama.lt/foto/photos/0068_0010728.jpg[/URL]
http://www.supermama.lt/foto/photos/0068_0010911.jpg (įdomu, jei Pentaxas ant štatyvo, tai kuo fotografuota? g.gif biggrin.gif )

Šitoje juokinga situacija pagauta, ir mergaitės tokios susikaupusios thumbup.gif :
http://www.supermama.lt/foto/photos/0068_0011018.jpg
Ir tas skaitantis žiniukas man labai graži portretinė nuotraukėlė - ir tikrai nepasakyčiau, kad trūksta joje "intrigos", kaip kažkas minėjo, - man ji gana gili atrodo wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/photos/0068_0010891.jpg
Yra ir daugiau tikrai gražių 4u.gif
jėga
Man šita dar patinka wub.gif Nuotraukos kokybė gal ir nelabai, bet pats faktas thumbup.gif
Ir šita wub.gif
LT saulele
QUOTE(elge @ 2007 02 10, 16:30)
Pvz., kol į kosmosą vaikai skris?  biggrin.gif  4u.gif
*

variantas tinkamas drinks_cheers.gif

Nu pasiekimų man dar trūksta biggrin.gif , yra, bet nedaug.. Dar yra laiko iki pabaigos bigsmile.gif thumbup.gif
mama22
prisiskaiciau as cia jusu ir galvoju... gal foto pakeist g.gif mano dar mazas, tai vos ne kiekvienoj fotkej pasiekimai uzfiksuoti doh.gif
Double Latte
QUOTE(mama22 @ 2007 02 10, 17:04)
prisiskaiciau as cia jusu ir galvoju... gal foto pakeist  g.gif mano dar mazas, tai vos ne kiekvienoj fotkej pasiekimai uzfiksuoti  doh.gif

g.gif O taviškis kosmose jau buvo? universitetą baigė?
Matai, pasirodo mažesni pasiekimai visai netikri, neįspūdingi.... Tad jei taviškis dar tik išmoko sėdėti, stovėti, paimti - geriau išvis slepiamės po lapais
lotuliukas.gif

Mano supratimu, tai ką tik gimęs kūdikėlis išvis kasdien kažką išmoksta, atranda - juk kitam ir kvėpuoti, žįsti -jau milžiniškas pasiekimas (aišku, kaip tai 'pagauti'nuotraukoje, kitas klausimas, bet tai juk PASIEKIMAS ), o kur dar pirmoji šypsena, žingsnis, žodis....
g.gif
vėlgi, galima iki nukritimo ginčytis apie fotokonkurse dalyvaujančių nuotraukų meninę prasmę, mintį ar foto kokybę, pajautimą. Čia jau kaip kam duota ir kaip kieno akis bei technika veža...
Bet bandyti sumenkinti pasiekimus, tai užgauna mano mamiškus jausmus blush2.gif

O kad daug nuotraukų yra panašios turiniu, ar net ir pavadinimu, tai jau kita - konkurencijos - problema.

Elge, sveika sugrįžusi, labai jau pasiilgau Tavo komentarų wub.gif
c-girl
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 06, 16:50)
Pirmas piešinukas - nesvarbu, kad ant sienos, savarankiškai apsiautas batukas - tai kas, kad ne ant tos kojos...  - Visa tai taip smagu! Ir labai svarbu! Augdami mūsų išdaigininkai mokosi pažinti pasaulį. Mes įsitikinę, kad tikrai turite ką parodyti - pasidalinkite savo mažųjų pasiekimais!
Siųskite nuotrauką su savo mažylio/-ių nuotykiais ir atradimais "Mama, aš augu" ir laimėkite puikaus vaikiško kanalo "BABY TV DVD"!
*

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 02 10, 16:58)
Nu pasiekimų man dar trūksta  biggrin.gif ,
*

Na jei as teisingai supratau temos aprasyma, tai ne tik pasiekimai, bet ir mazyliu nuotykiai, atradimai, pasaulio pazinimas tinka mirksiukas.gif Yra tokiu nuotrauku bent puse biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 10, 17:16)
Elge, sveika sugrįžusi, labai jau pasiilgau Tavo komentarų  wub.gif
*

drinks_cheers.gif
As irgi elges komentaru buvau pasigedusi jau ax.gif
mama22
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 10, 18:16)
Matai, pasirodo mažesni pasiekimai visai netikri, neįspūdingi.... Tad jei taviškis dar tik išmoko sėdėti, stovėti, paimti - geriau išvis slepiamės po lapais
lotuliukas.gif

Mano supratimu, tai ką tik gimęs kūdikėlis išvis kasdien kažką išmoksta, atranda - juk kitam ir kvėpuoti, žįsti -jau milžiniškas pasiekimas (aišku, kaip tai 'pagauti'nuotraukoje, kitas klausimas, bet tai juk PASIEKIMAS ), o kur dar pirmoji šypsena, žingsnis, žodis....

*

nu tiek to, kokia idejau nuo pradziu, tokia tegu ir buna blush2.gif aciu, kad padejot apsisprest 4u.gif
kristina-buziene
QUOTE(jėga @ 2007 02 10, 15:13)
Na, jei ieškai studijinio "blizgučio", tai gal ir nėra, ir neužkliūva niekas už akių,  bet nuotraukų, kuriose matosi vaikų pasiekimai yra daug mirksiukas.gif
*

Studijiniu kazkaip ir nesitikiu sioij temoij schmoll.gif Na vaikuciai mieli visi,bet to veiksmo ispudingo 1 vietai dar nematau rolleyes.gif rolleyes.gif
LT saulele
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 10, 17:16)
lotuliukas.gif
*

irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif irnesakyk.gif kas kaip nori, tas taip perskaito irnesakyk.gif irnesakyk.gif

nesupeikiau nei vienos nuotraukos, kad čia verkt krokodilo ašarom reiktų hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Vat būtent tokių foto, kur mažylis pirmą kartą dar netvirtai galvytę kelia, pats bando valgyt, kažką išskirtinio veikia ar pan. nėra tiek daug dar (mano asmenine nuomone, kaip jau rašiau tiems, kas viską perskaityt moka biggrin.gif mirksiukas.gif) ... Visos nuotraukos gražios, bet smagu, kai būna daug super foto, kai net reikia pagalvoti, kuri pati pačiausia :wub (pvz. tebevykstantis valentino konkursas)...

Vėtružė
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 02 10, 17:56)
Studijiniu kazkaip ir nesitikiu sioij temoij schmoll.gif  Na vaikuciai mieli visi,bet to veiksmo ispudingo 1 vietai dar nematau  rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

Galėsi visai nebalsuot mirksiukas.gif Jau labai čia nieks ir nenusimins......... Gal galėtum čia į temą įdėt bent vieną foto iš savo albumo kur matos tavo vaikų pasiekimai? O tada jau mes nuspręsim kas ir kaip........ Tamsta nesate vertinimo komisijos pirminikė todėl ir be jūsų bus kas prabalsuos už pirmąją vietą smile.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 02 10, 18:00)
Vat būtent tokių foto, kur mažylis pirmą kartą dar netvirtai galvytę kelia, pats bando valgyt, kažką išskirtinio veikia ar pan. nėra tiek daug dar  (mano asmenine nuomone, kaip jau rašiau tiems, kas viską perskaityt moka biggrin.gif  mirksiukas.gif) ... Visos nuotraukos gražios, bet smagu, kai būna daug super foto, kai net reikia pagalvoti, kuri pati pačiausia  :wub (pvz. tebevykstantis valentino konkursas)...
*

O kodėl būtinai turi kelti galvytę ar dar ką panašaus daryt? Kodėl negali būt tinkama ir verta foto, kur 2 metų vaikas skina obuolį-pirmą kartą bigsmile.gif , arba penkiametis pirmą syky kepa blynus bigsmile.gif ir pan? Tipo pasiekimas tik pas kūdikius gali būti? O tos kurios turi 10mečius ir vyresnius vaikus manai pasiekimų nebūna? Gal jis išsikovojo karate diržą kokį......... kažko pasiekti gali bet kokio amžiaus žmogus......... O konkurse įvardinti "mažyliai" kaip kam atrodo, kažkam mažylis 1 mėn. O kai kam ir 5 metų, jei kiti vaikai daug vyresni.........

O super foto yra, ir ne viena........ ax.gif
TeQuiLa
QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 10, 20:06)
Galėsi visai nebalsuot mirksiukas.gif Jau labai čia nieks ir nenusimins......... Gal galėtum čia į temą įdėt bent vieną foto iš savo albumo kur matos tavo vaikų pasiekimai? O tada jau mes nuspręsim kas ir kaip........ Tamsta nesate vertinimo komisijos pirminikė todėl ir be jūsų bus kas prabalsuos už pirmąją vietą  smile.gif  mirksiukas.gif
O kodėl būtinai turi kelti galvytę ar dar ką panašaus daryt? Kodėl negali būt tinkama ir verta foto, kur 2 metų vaikas skina obuolį-pirmą kartą bigsmile.gif , arba penkiametis pirmą syky kepa blynus bigsmile.gif  ir pan? Tipo pasiekimas tik pas kūdikius gali būti? O tos kurios turi 10mečius ir vyresnius vaikus manai pasiekimų nebūna? Gal jis išsikovojo karate diržą kokį......... kažko pasiekti gali bet kokio amžiaus žmogus......... O konkurse įvardinti "mažyliai" kaip kam atrodo, kažkam mažylis 1 mėn. O kai kam ir 5 metų, jei kiti vaikai daug vyresni.........

O super foto yra, ir ne viena........ ax.gif

*

thumbup.gif atsakei cia drinks_cheers.gif
Rituxx
aš ne komisijos pirmininkė bet manau kad yra keletas nuotraukyčių nelabai atitinkančių temą blush2.gif gal būt mamoms ir atrodo kad jos į temą todėl ir dalyvauja rolleyes.gif galbūt ir mano nuotraukytė kam nors pasirodys ne į temą tongue.gif nors manau kad labai į temą rolleyes.gif
labai gerai parašė savo poste vėtružė drinks_cheers.gif su viskuo sutinku 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.