Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Mama, aš augu!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Aurėja
Kviečiame į naują fotokonkursą "Mama, aš augu!"

http://www.supermama.lt/foto/

Pirmas piešinukas - nesvarbu, kad ant sienos, savarankiškai apsiautas batukas - tai kas, kad ne ant tos kojos... - Visa tai taip smagu! Ir labai svarbu! Augdami mūsų išdaigininkai mokosi pažinti pasaulį. Mes įsitikinę, kad tikrai turite ką parodyti - pasidalinkite savo mažųjų pasiekimais!
Siųskite nuotrauką su savo mažylio/-ių nuotykiais ir atradimais "Mama, aš augu" ir laimėkite puikaus vaikiško kanalo "BABY TV DVD"! Prizais džiaugsis net 5 laimėtojai!!!

[attachmentid=86661]

Kas tai yra BABY TV? Tai smagus GALA televizijos transliuojamas kanalas vaikams be smurto ir reklamos. BABY TV laidelės vaikams yra ne tik linksmos ir įdomios - jas žiūrėdamas jūsų vaikas galės išmokti ir sužinoti daugybę naudingų dalykų.

! Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui perskaityti bendrasias konkursų TAISYKLES:

Paraiškos priimamos nuo 2007 02 06 iki 2007 02 22
5 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 02 23 - 2007 02 28
*ziurkyte*
Nuostabus konkursėlis thumbup.gif Begsiu nuotraukytės ieškoti bigsmile.gif Tikrai žinau, kad turiu tinkamų 4u.gif
Aurėja
pasistenkite atrinkti kuo įdomesnius ir svarbesnius augančio žmogučio pasiekimus!
v*i*j*a
tikrai smagus konkurselis thumbup.gif ,reik ir man pasidairyt po musu albumus,gal rasiu ka tinkamo bigsmile.gif
RamuteS
http://www.supermama.lt/foto/photos/0068_0010673.jpg
vau wub.gif kokia miela nuotraukyte, tokiame pat vezymelyje as uzaugau thumbup.gif
Valerija
thumbup.gif
Jau žinau kokių įdomių ir įvairių nuortaukyčių bus thumbup.gif
gugile
Gaila kad galima tik viena nuotrauką...o jei vaikų ne vienas tai ir nuotraiukų daugiau turime bigsmile.gif ax.gif bigsmile.gif
Stebukle
Idomu, o kojos pirsto ciulpimas, cia i tema butu g.gif:
Vilika
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 06, 22:50)
Idomu, o kojos pirsto ciulpimas, cia i tema butu g.gif:
*

Šiaip tai į temą, nes ką tik gimę leliukai to tikrai nesugeba, tai čia jau pasiekimas ir augimo įrodymas. Aplamai šita tema labai labai plati, nes vaikas augdamas daug dalykų išmoksta, šimtai pasiekimų lydi pirmuosius gyvenimo metus. Sunkiausa yra iš tų užfiksuotų pasiekimų vaikučio albume išrinkti įdomiausią ir gražiausią nuotrauką. Manau, kad šiame konkurse nuotraukų bus labai daug.
modestasta
Tikrai labai smagus konkursėlis. Aš pirmą kartą bandau dalyvauti gal pavyks g.gif
Double Latte
Wow koks smagus konkursėlis thumbup.gif
g.gif Kaip ir visoms pasirinkimas iš visų visų gražių kadrų daros sudėtingas blush2.gif

Tiesa, gal kas žino, kaip sumažinti nuotrauką nuo 2-3MB iki konkursui reikalaujamo dydžio neprarandant jos kokybės (aš mažinu su Microsoft Photo Editor, kartais apkarpau su Paint programa, bet kol pasiekiu reikalaujamą dydį nuotraukoje atsiranda nepagaidaujamas grūdėtumas bei blizgesys doh.gif )
help.gif
Stebukle
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 07, 11:46)
Wow koks smagus konkursėlis  thumbup.gif
g.gif Kaip ir visoms pasirinkimas iš visų visų gražių kadrų daros sudėtingas  blush2.gif

Tiesa, gal kas žino, kaip sumažinti nuotrauką nuo 2-3MB iki konkursui reikalaujamo dydžio neprarandant jos kokybės (aš mažinu su Microsoft Photo Editor, kartais apkarpau su Paint programa, bet kol pasiekiu reikalaujamą dydį nuotraukoje atsiranda nepagaidaujamas grūdėtumas bei blizgesys  doh.gif )
help.gif
*

As irgi mazinu su Microsoft.... ir visai nrmaliai, resize padarau 50% ir viskas 4u.gif
Isila
kokios fainos nuotraukytės thumbup.gif
v*i*j*a
nu sita kokia fantastiska wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Medona
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2007 02 07, 10:46)
Tiesa, gal kas žino, kaip sumažinti nuotrauką nuo 2-3MB iki konkursui reikalaujamo dydžio neprarandant jos kokybės (aš mažinu su Microsoft Photo Editor, kartais apkarpau su Paint programa, bet kol pasiekiu reikalaujamą dydį nuotraukoje atsiranda nepagaidaujamas grūdėtumas bei blizgesys  doh.gif )
help.gif
*

Atsiusk man pabandysiu sumazint. Emeilas parase mirksiukas.gif

Labai bus grazus ir gausus konkursas wub.gif bet isrinkt geriausias bus lygiai taip sunku, kaip ir is savo albumo geriausia biggrin.gif perziuredama albuma daugely nuotrauku izvelgiu atradimus doh.gif
Stebukle
O musu nepatvirtino.. tik neisivaizduoju kodel blink.gif
jėga
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 07, 14:30)
*

Nieko nemokat lotuliukas.gif Juokauju mirksiukas.gif
*dzūkė*
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 07, 15:30)
*

console.gif bandyk su kita nuotrauka ar kažką taisyt mirksiukas.gif

Ir aš maniau, kad mano nepatvirtins, nes prastokas ryškumas, bet tikom thumbup.gif

Sėkmės tau wub.gif
Double Latte
QUOTE(babuska @ 2007 02 07, 13:01)
Atsiusk man pabandysiu sumazint. Emeilas parase  mirksiukas.gif

Ačiū už pasiūlymą mirksiukas.gif Nuotrauką šiaip taip prikabinau (niekad anksčiau nebuvo problemų, o dabar niekaip nepripažino formato doh.gif ),
bet pasirodė, kad pati nuotrauka 'ne į temą' - atmetė, tad eisim kitos ieškot ax.gif
nes
user posted image

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif smagiai cia !!!!!
jėga
QUOTE(Stebukle @ 2007 02 07, 16:08)

Aš ir manau, jog daug kas pažiūrės taip blink.gif blink.gif blink.gif
Bet kai mano dvyniai daro tą patį doh.gif ...nebesistebiu schmoll.gif tongue.gif
RamuteS
Man labai pazistamas vaizdelis, manoji dar ir naktipuodi paciame virsuje pasidejus pasededavo doh.gif doh.gif doh.gif . bet kas keisciausia ner nei karto nuvirtus bigsmile.gif
TeQuiLa
o per kiek laiko turi patvirtinti foto? g.gif
spyglis2
pirma karta dalyvaujame ir mes ax.gif idomu visai rolleyes.gif
jėga
Va čia tai darbas thumbup.gif user posted image
Katerina.S
Konkursas dar tik prasidejo, o jau tiek daug nuotrauku thumbup.gif
Sita labai faina:

user posted image
Uliuliuska
QUOTE(Katerina.S @ 2007 02 08, 09:30)
Konkursas dar tik prasidejo, o jau tiek daug nuotrauku  thumbup.gif
Sita labai faina:

*

Tikrai, kaip sumo imtinese smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Man sis konkursas kazkas bendro tarp fotokonkursu "Kelias ir zvaigzdes" ir "Mazieji mokinukai" . ax.gif
tiksliuke
Visos nuotraukos jau toooookios fainos..... bigsmile.gif thumbup.gif
Vėtružė
doh.gif Pas mane visas albumas tokių pasiekimų......... Tai kaip dabar išrinkt geriausią? mastau.gif
modestasta
QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 08, 11:36)
doh.gif  Pas mane visas albumas tokių pasiekimų......... Tai kaip dabar išrinkt geriausią?  mastau.gif
*

Duok tegul pats vaikas isrenka mirksiukas.gif
Limcamca
QUOTE(Vėtružė @ 2007 02 08, 10:36)
doh.gif  Pas mane visas albumas tokių pasiekimų......... Tai kaip dabar išrinkt geriausią?  mastau.gif
*

Nu va, galvos skausmas doh.gif kad šitam konkursui labai daug nuotraukų tinka thumbup.gif
nes
user posted image

tikra darbininkė smile.gif tongue.gif
ausrella
oi tokiu murzinų savo lelių nuotraukų turiu daug bigsmile.gif
Rituxx
bandysim ir mes savo gabumus parodyti visiems rolleyes.gif
tas leliukas keliantis malką tikrai fainuolis ir bus manau tarp lyderių thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(ausrella @ 2007 02 08, 12:12)
oi tokiu murzinų savo lelių nuotraukų turiu daug bigsmile.gif

geriau paieškoti konkursui kitokių nuotraukų, nei jau yra galerijoje. Nes neįdomu žiūrėti vienodas foto. Kuo išskirtinesnis vaizdelis, tuo daugiau šansų laimėti.
innguta
laba diena, norejau ir as ideti nuotrauka konkursui, bet kai ikeliu foto ir paspaudziu patvirtinti...atsivercia tuscias puslapis ir apacioje raso Done..ka ne taip darau? nuotraukos dydis 236 kb
TeQuiLa
QUOTE(innguta @ 2007 02 08, 14:48)
laba diena, norejau ir as ideti nuotrauka konkursui, bet kai ikeliu foto ir paspaudziu patvirtinti...atsivercia tuscias puslapis ir apacioje raso Done..ka ne taip darau? nuotraukos dydis 236 kb
*

o kai is naujo atsiverti "fotokonkursai" yra kad nepatvirtintos foto?
innguta
QUOTE(tequila @ 2007 02 08, 14:52)
o kai is naujo atsiverti "fotokonkursai" yra  kad nepatvirtintos foto?
*

yra., bet vietoj foto, toks zenklas tipo nera nuotraukos doh.gif
TeQuiLa
QUOTE(innguta @ 2007 02 08, 14:55)
yra., bet vietoj foto, toks zenklas tipo nera nuotraukos  doh.gif
*

bandyk koreguoti paraiska, arba moderatorems parasyk mirksiukas.gif
innguta
beje, man labai patiko skaitantis leliukas..ir kruta mergycka su mobiliaku wub.gif
innguta
valiooooooo pavyko ikelt..tik dabar sulaukt patvirtinimo reiks blush2.gif
Vėtružė
Mūsų foto matau jau patvirtinta rolleyes.gif Radau savo albume bent 12 tinkančių šitam konkursui doh.gif Tikiuos išrinkau geriausią......... ax.gif
Olgyte
Man kol kas štai šios nuotraukos labiausiai patinka 4u.gif
Medona
sita thumbup.gif tokia susikaupus wub.gif
PUka
man šita krito į akį thumbup.gif ... nu taip stengiames taip stengiames ...
user posted image
Vėtružė
Be komentarų bigsmile.gif thumbup.gif
user posted image

Jau žinau bigsmile.gif Balsuosiu už panašaus stiliaus foto........ Nes tos kur valgo, nors ir labiai mielos wub.gif , bet jų tiek daug - tų "murziukų", kad sunku išrinkti patį patį......... Arba, kur piešia ir išsimozoję....... wub.gif
Rinksiu vienetines foto, bus lengviau apsipręsti..........
c-girl
Man kol kas labiausiai sios patinka:
user posted image

user posted image

miegelis
O man šita pasirodė labaiausiai atitikusi temą wub.gif ne vieną vaikutį turinčios mamos tikrai supras mirksiukas.gif

user posted image
kajote
Man sita irgi super thumbup.gif nei pridesi, nei atimsi mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.