Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: o taip gimdžiau aš...
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
ULTRA VIOLET
Pradesiu nuo to kad mano vaikui jau 5,5 men., o gimdyma prisimenu taip lyg tai butu buve vakar. Pagal kalendoriu turejau gimdyti 05 23, bet gimdymas velavo, buvau sunerimus, juolab, kad daktare pasake, kad jei ilgai veluos tai gali iskilti komplikaciju, taigi, nuvaziavau i ligonine kad patikrintu ar viskas gerai. Daktarui aisku nepatiko kad as cia ji del smulkmenu trukdau liepe ateiti ketvirtadieni. g.gif Atejus ketvirtadieniui vyras grizo is darbo ie pranese "Jauciu kad sianakt nemiegosiu!" ir "akurat" trecia nakties nubego vandenys, as vyrui baks i pasone "ei vandaenys nubego!" o jis "ne negali buti, tu turbut apsislapinai eik sau miegoti" As jo paklausiau, nors zinojau kad vandenys, bet ju buvo nedaug o as taip norejau miego tai dar prigulem pamiegojom, tada penkta ryto vel vandenys ir jau su kraujais, tada jau vyrui liepiau mane vezti. dry.gif Nuvaziavom i ligonone o ten uzsimiegojusi akusere tokia pikta mus pasitiko, atseit ko cia atvaziavot mad.gif o as sakau kad man vandenys nubego zodziu pasijutau kalta wub.gif
po apziuros nuveze mane i gimdykla, o ten su vyru sedejom dviese, man jau ir skausmai prasidejo, nezinojau ka daryti, Bet veliau atejo akusere ir dave kamuoli, va ant jo tai as ir vos neuzmigau, labai norejau miego, o sedint ant jo neskauda ir gana faina. thumbup.gif
o tada akusere pastebejo kad as baigiu uzmigt, ji iskart pagulde mane ant stalo ivare laseline(kaklelis jau buvo prasiveres) ir prasidejo gimdymas. ohmy.gif
mano gimdymas buvo komplikuotas tad nenoriu placiai paakoti apie tai, kad busimos gimdyves neissigastu, galiu pasakyti tik tiek maniau kad bus sunkiau ir baisiau, akip parodo filmuose, ne taip nebuna! galiu drasiai teigti, jei taisiklingai kvepuoji klausai akuseres tai viskas gerai, as net nerekiau, bent jau taip sake mano vyras, jis visalaika buvo su manimi. Pats nuostabiausias momentas kai pamaciau ja savo dukra, vyras iskart apsiverke is laimes, na o man tada rupejo greiciau paimti ja ant ranku. cool.gif Deja teko laukti kol man padarys operacija ir viska sutvarkys, bet iki siol prisiminus ta momenta asaromis apsipilu ir as!
Tai va toks tas musu stebuklelis clap.gif
lysaaja
clap.gif saunuole clap.gif
Ramunita
grazi istorija! smile.gif
Taima
Puiku ! Turbūt nepabijosi dar ne vieną pagimdyti. Smagu, kai gali savo meilę dalinti aplinkiniams. Linkiu sėkmės , sveikatos ir kantrybė. smile.gif
*Bambolina*
bis.gif bis.gif bis.gif Kokios NUOSTABIOS tos gimdymo istorijos
Meisy
Saunuoles jus abi su dukryte ir vyras saunus uz palaikyma. smagu, kad nepasakoji smulkmenu galvodama apie dar gimdysiancias mamytes wub.gif
Noja
Saunuole mamyte thumbup.gif
matyt, verta vis apsivekti, pagalvojus apie susitikima su tavo grazuole fainuole dukryte smile.gif
bitutek
QUOTE(nosiukas @ 2004 11 18, 12:32)
bet iki siol prisiminus ta momenta asaromis apsipilu ir as!
Tai va toks tas musu stebuklelis clap.gif
*

Šaunuolė mamytė thumbup.gif kad džiaugsmo, o nekokios kitos, ašarėlės pasirodo, prisiminus 2.gif gimimą. thumbup.gif
Leita
saunu thumbup.gif
fortuna_
thumbup.gif Labai grazu...mes ir jau laukiam nesulaukiam savo stebuklo blush-anim-cl.gif
SuperBaba
Saunuole nosiukas thumbup.gif
ULTRA VIOLET
wub.gif dieve kaip fainai vel perskaityti savo gimdymo istorija jau daug ko nepamenu... blush2.gif kai ka prisimenu kitaip... doh.gif zodziu kaip gerai kad cia parasiau ir po tiek metu galiu vel tai prisiminti... clap_1.gif
Wildberry
Sauni istorija thumbup.gif 4u.gif
Zuikiosaulute
Svarbiausia, kad abi esat sveikos 4u.gif
Kentė
Sveikinu.Svarbu viskas thumbup.gif
neringuša
Aukit sveikos ir laimingos thumbup.gif
evelina
Nu ir gerai, kad negąsdini būsimų gimdyvių,nes joms ir taip galvos išūžtos. kas buvo pražuvo, skausmai pasimiršta, o lėliukai džiugina kas dieną savo šypsenėlėm ir spygavimu mirksiukas.gif Aukit didutės ir būkit linksmutės 4u.gif
Marta 2
wub.gif wub.gif Bukit sveikutes ir aukit didutes wub.gif
GudriLapė
sėkmės augant 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.