as maitinau dukryte iki metuku, tai cia iki birzelio pab., visa liepa ir rugpjutis jau..bet menesiniu nesulaukiau..bet kartais pilva pamaudzia..galvoju gal prasides...ir nieko...
QUOTE(migliute23 @ 2010 08 17, 12:58) as maitinau dukryte iki metuku, tai cia iki birzelio pab., visa liepa ir rugpjutis jau..bet menesiniu nesulaukiau..bet kartais pilva pamaudzia..galvoju gal prasides...ir nieko... Tai gal laukiesi Man prasidejo beveik vienodai po metu ir 2 men zindymui jokios itakos neturejo ir toliau maitinau
Man prasidejo, kai mazylei tebuvo 2men. Zindau pati. Jokiu pozymiu, kad paveiktu kazkaip piena ar mazyle nepajutau. O ka, turi paveikti? Pieno sumazeja? Hmmm
QUOTE(kreveciuke @ 2010 08 17, 16:05) Man prasidejo, kai mazylei tebuvo 2men. Zindau pati. Jokiu pozymiu, kad paveiktu kazkaip piena ar mazyle nepajutau. O ka, turi paveikti? Pieno sumazeja? Hmmm Pieno neturetu sumazeti
Man mmm atėjo 6 savaitę po gimdymo
o mano 1 giminaitė mmm sulaukė po 3 metų, nes dar kokį kartelį vis pamaitindavo sūnų. QUOTE(pupune @ 2010 08 29, 22:06) Man mmm atėjo 6 savaitę po gimdymo o mano 1 giminaitė mmm sulaukė po 3 metų, nes dar kokį kartelį vis pamaitindavo sūnų. siaubas, kaip ir as buciau norejuspo3 tu baisiu dienu sulaukt
Ech... atėjo šiandien. Leliui greit 11 mėn ir dar maitinu, bet jos neklausė ir vistiek atėjo
Man mmm po 1,5 men. atsirado
Mazei buvo 11savaiciu, kai sulaukiau pirmu mm. Maitinu pati, dienom kas 3 val, o nakti ismiega po 7-8 val. Pirmos mm buvo labai gausios, pries jas paskaudejo nugara, pilvo apacia, o PMS tai is viso nenormalus buvo, galvojau, visus istaskyt i sonus, tik nesupratau, kas darosi, galvojau, kad jau siaip durneju nuo pervargimo
Atrodo jau sulaukiau nelauktu mmm...bet dar tik 5sav.po gimdymo, katik nustojo teplioti...
O as mm sulaukiau 6.5 men po gimdymo tas buvo rugsejo 20 d. O antru sulaukiau tik lapkricio 10 d. jau buvau prisigalvojus kad vel laukiuos, bet kad itartinai jokiu simptomu nebuvo, tai vis nepirkau testo. Po to dar pasiskaiciau kad maitinant krutimi jos daznai ir daug kam buna nereguliarios, tai nusiraminau ir sulaukiau
man prasidėjo kai mažiui buvo 1m ir 4mėn. Gal greit ,,nebeateis"?
o man pasirodo ne mmm...
Pasiemiau savo uzrasus, kur lankiau nesciuju kursus, ten mus informavo apie pieno krizes.
1. 7-10 dienos po gimimo 2. 6-8 savaite po gimimo 3. 3 menesiu. Patarimai kaip elgtis: Po pietu ar vakarinem valandomis patraukia kruti ir meta atgal. Daryti taip kaip vaikas nori, bet svarbiausia islikti ramiai ir neuzpanikuoti. Tai laikina, gali trukti 2-3. Priezasciu gali buti ivariu, pvz. menulio pilnatis, menulio uztemimas Svarbu stebeti kiek kartu per para vaikas slapinasi.
o ,tai mes kaip pagal grafika krizinames
Papildyta: QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 17, 18:05) Pasiemiau savo uzrasus, kur lankiau nesciuju kursus, ten mus informavo apie pieno krizes. 1. 7-10 dienos po gimimo 2. 6-8 savaite po gimimo 3. 3 menesiu. Patarimai kaip elgtis: Po pietu ar vakarinem valandomis patraukia kruti ir meta atgal. Daryti taip kaip vaikas nori, bet svarbiausia islikti ramiai ir neuzpanikuoti. Tai laikina, gali trukti 2-3. Priezasciu gali buti ivariu, pvz. menulio pilnatis, menulio uztemimas Svarbu stebeti kiek kartu per para vaikas slapinasi.
maitinu , bet iki šiol dar nėra ir nelaukiu. Liniuotėje galite pamatyti kiek laiko maitinu
As maitinau iki 1,1 m ir menesines prasidejo praejus lygiai menesiui nutraukus maitinima
O kada turėtų prasidėti MM, baigus maitinti? Kiek ilgai jų gali nebūti?
Prasidejo menesines pagimdzius po 3 menesiu.maitinant nepastosi jei maitini kas tris valandas,del prolaktino gamybos.jei maitini po 3val.ir 10min -pastosi.
Vaikas iki triju men. pramiegodavo nakti iki 10val.jos nemaitindavau.Po pirmuju mm maitinu nakti kas 3 ar 4 valandas miegancia.Po menesio vaikiukas atsigavo priaugo svorio normaliai (valgem apie 60 maitinimu daugiau prarastu praeita menesi ).Miegodama prarasdavo 2 ar 3 maitinimus. taigi sekmes zindant ir kad mamos niekada netruktu pienuko
mums 10,5men, maitinu ryte, vakare ir 2k nakti ir jau sulaukiau pirmuju mm
maitinu beveik 6menesius ir jau mmm sulaukiau
Oi kaip aš jų nelaukiu
Maitinu iki siol, o pimu MM sulaukiau kai suneliui buvo 3 men., antru - 4.5 men
Labai reikia patarimo... Gal kam buvo panasi situacija
QUOTE(Inge1 @ 2011 01 14, 16:41) Labai reikia patarimo... Gal kam buvo panasi situacija Ir man tokia problema As vis dar maitinu krutimi, pirmos MM prasidejo kai dukrai suejo 8men. Vis regulerios buvo, o dabar dingo, testa dariausi, bet neigiamas. Ir man jau neramu. Galvoju gal vel jos dingo, nes maitinu, ar taip gali buti? QUOTE(*Boluzyte* @ 2011 02 16, 17:35) Ir man tokia problema As vis dar maitinu krutimi, pirmos MM prasidejo kai dukrai suejo 8men. Vis regulerios buvo, o dabar dingo, testa dariausi, bet neigiamas. Ir man jau neramu. Galvoju gal vel jos dingo, nes maitinu, ar taip gali buti? nusiraminkit,GALI. manuju nebuvo iki kol dukrai buvo 15 men. po to buvo negausios ir nereguliarios. dabar nors dar maitinu,bet viskas susitvarke ir susireguliavo. dabar maitinu jau 21 menesi. tik reikia gerti vitaminus,nes per MP keliauja visi vitaminai vaikui, o mamytei ju pradeda labai trukti,ypac artejant pavasariui. QUOTE(ingulka35 @ 2011 02 16, 17:44) nusiraminkit,GALI. manuju nebuvo iki kol dukrai buvo 15 men. po to buvo negausios ir nereguliarios. dabar nors dar maitinu,bet viskas susitvarke ir susireguliavo. dabar maitinu jau 21 menesi. tik reikia gerti vitaminus,nes per MP keliauja visi vitaminai vaikui, o mamytei ju pradeda labai trukti,ypac artejant pavasariui. Labai Jums aciu uz atsakyma
Na stai, jau is praktikos galiu pasakyti
sveikos, man po gimdymo praejus 3 men atsirado
labai jau ju nelaukiau gyd sake kad jei tarp maitinimu ne didesnes nei 4 val pertraukos tuomet neatsiranda, bet tai kad as maitinau kas 1, kas 2 reciausiai kas 3 valandas menesiniu metu kazkokiu pokyciu vaiko elgesyje nematau, nei ji irzlesne nei ka. tik man tomis dienomis ziauriai pilva skauda, vaistu negaliu gerti, tai kankinuose pora dienu
gelyte111,
Ne visą info pasakė,: 1)kūdikis nebus papildomai primaitinamas, girdomas 2) žįs tada, kai panorės, ir nebus ilgesnių kaip 4 val. pertraukų tarp žindymo, 3) bus žindomas ir naktį, 4) negaus žinduko, 5) + kiekviena individuali... QUOTE(gelyte111 @ 2011 02 19, 12:56) sveikos, man po gimdymo praejus 3 men atsirado labai jau ju nelaukiau gyd sake kad jei tarp maitinimu ne didesnes nei 4 val pertraukos tuomet neatsiranda, bet tai kad as maitinau kas 1, kas 2 reciausiai kas 3 valandas Tikrai ne tik nuo to priklauso, matyt toks jau Jūsų organizmas. Man su pirmu vaiku gana greit sugrįžo mano dienos (gal po 3 ar 4mėn), o su antru po 6mėn. Abu vienodai auginami ir maitinami, nieko kito nedarau.
Sveikos, na va, mano mergytei bus 8 savaites, o man prasidejo MM. Vis dar maitinu
sveikos, man memes atsirado lygiai po menesio po to kai pagimdziau, nors ir maitinau MP, ir dabar maitinu ir memes yra reguliariai tarsi nemaitinciau
maitinu kas 3 val., tik nakti viena praleidziu maitinima memes yra reguliarios kiek sansu susilaukti leliuko? tiesa paskutiniu pries memes pamazeja pieno
daug šansų, pažįstu ne vieną tokią
O pačiai buvo atvirkščiai - kol maitinau, negalėjau pastot, tai teko nutraukt maitinimą
na permeciau tema,bet neradau paaiskinimo jokio...man mmm prasidejo kai vaikiui 8 menesiai buvo.vieninteli karta gausiai prasirgau 5 dienas.Ir viskas daugiau neber jokiu mmm,nescia tikrai nesu,jauciu teks vel pas gine lekt
Noreciau jusu paklausti. Pati maitinu ir +- 2 men po gimdymo, po nakties pastebejau arbatini sauksteli kraujo
Mano vaikuciui nesenai suejo mettukai, o MM dar nera
Pirma vaikiuka maitinau iki 4.5 men., tai po pusmecio po gimdymo prasidejo MM. Pirmosios buvo kosmariskai gausios ir nezmoniskai skausmingos
Kai maitinau pimąją atžalą, mmm prasidėjo po 2 mėn. nuo gimdymo, nors vaiką maitinau tik (.)(.), o dabar mažajam 4 mėn, bet kol kas mmm nėra (tfu tfu tfu)
Savo kleckuti dar maitinu MP maziausiai keturis kartus per para...MMM atsistate lygiai devinta menesi po gimdymo. Mano dideliam dziaugsmui buvo visiskai neskausmingos, ne taip kaip pries tai
Maitinu metai ir mėnuo, mm nėra
maitinu 1.2men,bet MM jau nuo 3menesio po gimdymo
Deja, tiek po pirmo, tiek po antro gimdymo mėnesinės prasidėjo lygiai po 2 mėnesių.
Pirmaji vaikiuka maitinau nutrauktu pienuku. Nusitraukinejau kiaura para kas 3val. mmm atejo po 6sav.
Antraji pipiriuka maitinu pati, pagal poreiki, mmm atejo po 7sav.
sveikutes, man po gimdymo antram mensesi pasirode neryskus rausvos spal isskyros pagalvojau kad tai menesines prasidejo bet tebuvo 1diena ir pasibaige o sekanty menesi laukiau kada susirksiu be nera, maitinu suneli..ar yra kam buve taip pat ar panasiai laukiu komentaru...
Maziukei 11 men., dar maitinu ir siandien va nezinau kas cia ar MM ar ne. Su pirmais dviem vaikiukais prasidedavo tik tada kaip jau nebemaitinau t.y po 3 men. maitinimo ir antraji po 6 men. O iki kol maitnau nebuvo
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|