Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: fotografai mokyklose
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
Noa
QUOTE(Miledi.N @ 2008 10 22, 10:42)
o aš nepaėmiau nuotraukos iš fotografo, nors sutikau, kad fotografuotų. Kai gavau nuotrauką  doh.gif  doh.gif  doh.gif su fotoshopu uždėtas rėmelis su fejerverkais (rudas) ir vaikas raudonam fone, kai pamačiau  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Pasakiau AČIŪ NEREIKIA  schmoll.gif
*

Cha cha. O aš kažkuriais metais mačiau fonų pasirinkimus. Mol, surenka į salę vaikus, su uniformom, mergaitės su basutėm, mokytoja su kostiumėliu, visi su uniformom, susodina salėj pirmą eilę ant kėdžių, antrą - sustato. Nufotografuoja, paskui iškerpa ir įlipina kokį nori foną. Pavyzdžiui, kalnai bigsmile.gif Ant kalno, kėdes susinešę, sėdi moksleiviai ir mokytoja su kostiumėliu bigsmile.gif Arba jūra rolleyes.gif Jūra banguota banguočiausia, o vaikų nė plaukelis nejuda, sėdi visi sau gražiai ant savo taburečių, auklėtoja su kablukais lotuliukas.gif Kas ten dar, nebeatsimenu, regis, saulėgrąžų laukas ir dar kažkokios tokio stiliaus nesąmonės doh.gif Ir aišku, rėmelis karbuotas. Meninis lygis - griūk iš klumpių lotuliukas.gif
Gita Saba
QUOTE(Noa @ 2008 10 26, 17:45)
Cha cha. O aš kažkuriais metais mačiau fonų pasirinkimus. Mol, surenka į salę vaikus, su uniformom, mergaitės su basutėm, mokytoja su kostiumėliu, visi su uniformom, susodina salėj pirmą eilę ant kėdžių, antrą - sustato. Nufotografuoja, paskui iškerpa ir įlipina kokį nori foną. Pavyzdžiui, kalnai bigsmile.gif  Ant kalno, kėdes susinešę, sėdi moksleiviai ir mokytoja su kostiumėliu bigsmile.gif Arba jūra rolleyes.gif  Jūra banguota banguočiausia, o vaikų nė plaukelis nejuda, sėdi visi sau gražiai ant savo taburečių, auklėtoja su kablukais lotuliukas.gif  Kas ten dar, nebeatsimenu, regis, saulėgrąžų laukas ir dar kažkokios tokio stiliaus nesąmonės doh.gif  Ir aišku, rėmelis karbuotas. Meninis lygis - griūk iš klumpių lotuliukas.gif
*

čia tai dar gerai. Praeitais metais fonas buvo ryškiai mėlynas, o galvos nelygiai iškirptos. doh.gif Nu žodžiu, tragedija. Šiais metais tie patys fotografai atėjo... doh.gif
digele
pernai mokytoja sugalvojo, kad vaikai persirengtu velniukais, vaikai apsirenge juodai, is visos klases keli uzsidejo ragucius, mokytoja su kostiumeliu juodu. Nuotraukoje vaikai sustatyti dviem eilem, sypsenos nepamatysi nei pas viena, jokio zaismingumo siaubas doh.gif doh.gif doh.gif. Kaip taip ateina fotografai ir nemasto, kad kazka linksmiau padaryti...
Lithium
na, man per mokymosi metu teko ir su baisia kokybe susidurt ir su labai gera..
dėl tų fonų, tai man patiko tik kai už klasės buvo padarytas mokyklos fasadas, visai neblogai įkomponavo smile.gif
Gita Saba
QUOTE(Gita Saba @ 2008 10 27, 15:09)
čia tai dar gerai. Praeitais metais fonas buvo ryškiai mėlynas, o galvos nelygiai iškirptos.  doh.gif Nu žodžiu, tragedija. Šiais metais tie patys fotografai atėjo...  doh.gif
*

Bet buvo ir geros kokybės. Prieš porą metų gegužę fotkinomės, kai šilta buvo, tai į lauką ėjom prie medžių. Labai gera nuotrauka gavosi (tik ant kai kurių veidu šešėlių truputį buvo laugh.gif ) o senesnes foto tai aktų salėje darė, prie lango. Vis geriau nei mėlynas fonas.
Hero
Pas mus kiekvienais metais fotografuoja, bet nebūna jokių šposų, kad pridaro nuotraukų, kurių neprašei. Susirašo auklėtoja, kas kokių nori, užsako, ir vuolia, gauni gražias ir kokybiškas nuotraukas, ir tik tas kurias užsakinėjai smile.gif
vigai
O jeigu antrokas pasako nufotografuokit mane dokumentinei nuotraukai su klasės draugu ir fotografas tai padaro biggrin.gif Tai griūk iš juoko kur tokią dokumentinę dėti...
Nimfa*
QUOTE(vigai @ 2008 10 30, 15:51)
O jeigu antrokas pasako nufotografuokit mane dokumentinei nuotraukai su klasės draugu ir fotografas tai padaro  biggrin.gif Tai griūk iš juoko kur tokią dokumentinę dėti...
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif GERAS thumbup.gif
Aušr
Mūsų mokykloje ir tokių šposų pasitaiko: nuosavo vaiko kūnas, o galva velnias žino kieno. lotuliukas.gif Kai pareiški pretenzijas, sako, kad sujudėjo, tai iškirpo ir pridėjo galvą. taigi klasėje gaunasi du vienodom galvom vaikeliai, tik apranga skirtinga. biggrin.gif
Perastra
QUOTE(Aušr @ 2008 10 30, 19:31)
Mūsų mokykloje ir tokių šposų pasitaiko: nuosavo vaiko kūnas, o galva velnias žino kieno. lotuliukas.gif  Kai pareiški pretenzijas, sako, kad sujudėjo, tai iškirpo ir pridėjo galvą. taigi klasėje gaunasi du vienodom galvom vaikeliai, tik apranga skirtinga. biggrin.gif
*

Tokio bajerio dar neteko girdeti biggrin.gif
Limmy
Man tai pinigų gaila.Nors duodu ne aš o vyras.Bet mergužėlė nori.O šiaip tai visas foto atiduoda fotografams o ką jie su jomis daro nežinau 4u.gif .Mes tai visada imam kokias ji nori ir aš nesuku proto kur atsiduria visos nuotraukos.Juk ne mano vienos vaikas.Beto pinigai sumokėti tik už tas nuotraukas kurių norim.Jeigu mes imsim kurių nenorim tai teks vietoj tapetų klijuot nuotraukas. lotuliukas.gif
vaidavel
Į mūsų mokyklą irgi atvažiuoja fotografai smile.gif dažniausiai nuotraukos būna tikrai gražios ir kokybiškos bigsmile.gif tačiau vienais metais atvažiavo fotografuoti girti fotografai doh.gif apie jų darytų nuotraukų kokybę geriau jau patylėsiu... doh.gif
jurslan
jooo. man irgi pernai nepatiko, kad atvaziavo prifotografavo ir tokiam stiliui : nenori neimk.. tai kaip tam vaikui pasakyt kad neimk.. nors nuotrauka tai doh.gif teko moketi pinigus ir paemem...
dilidin
Aš pastebiu, kad kasmet vis anksčiau atvažiuoja: pradžioj lapkrity, paskui spaly, o šiais metais iš viso rugsėjo antrą savaitę...
Toks jausmas, kad tai amžinos varžybos: kas ankstesnis, tas greitesnis...

Man tokios "lenktynės" nepatinka, nes nuotraukos prastos, o rinktis nėra iš ko. Savanoriškai priverstas, kaip rusai sako... blink.gif
burbba
lenda kaip erkes doh.gif juk galim ir nusisamdyti kai reikia ...
wowerike
Bet aš džiaugiuosi, kad fotkina. Nors kainos tai kosminės, lyginant, kad dabar fotkės padarymas kainuoja 50cnt (nu gerai, tos didesnės brangiau). O čia vieną kadrą nukalei, ar kelis - kalbant apie grupinę - ir po 10 lt iš visų 20-25 mokinių doh.gif O kur dar kad tą pačią dieną ne vieną klasę juk fotkina. Biznes kak nado doh.gif
Na bet vis tiek džiaugiuos, turės prisiminimui vaiks. Nors pas mus kažkaip tfu tfu tfu normalūs pasitaiko, ir nuotraukos gražios. Kas patinka - kad gauni lapą su pasirinkimais, sužymi, kokių nuotraukų norėsi (ten bendrą, portretą, su draugais ir bla bla), įdedi lapą su pinigėliais kad mokytojai nuneštų - paskum gauna fotkes.
Va kai daržely parnešė tris nuotraukas, nieks nieko neklausė net ar norėsim - po 10 lt !!!!!! ir dar vienodas. Blyyyyyyyyyyyn nors vaiką auklėtojos pašukavę būtų - kaip miegojo pietų, su tokia šukuosena ir nufotkinta. Skrybėlę kažkokią užmovė ir atseit meniška foto doh.gif
Rimuselis
Man ir atnesa lapa su pavyzdziais,bet visvien man tai nepatinka schmoll.gif .Kiekvienais metais taspats.Manau,kad vaikas per vienerius metus nelabai pasikeicia.Todel as vaikams neliaidziu imt tu nuotrauku.
Adelle
QUOTE(Rimuselis @ 2009 02 03, 16:47)
Man ir atnesa lapa su pavyzdziais,bet visvien man tai nepatinka schmoll.gif .Kiekvienais metais taspats.Manau,kad vaikas per vienerius metus nelabai pasikeicia.Todel as vaikams neliaidziu imt tu nuotrauku.
*

Fotografavimasi nėra privalomas. Pas mus fotografuojasi tik tie, kurie nori ir tėvai sutinka, todėl problemų nekyla. Man tai patiko nuotraukos - portretinė su simpsonais ir kalsės nuotrauka gražiame žalsvame fone. Labai gražiai padaryta, ir nebrangu, už 50cnt kokybė tikrai ne tokia bus. schmoll.gif
Ruttaa
Mes siandien fotografavomes. Visi klases nuotrauka ims tikriausiai. O portretai ir nuotraukos su draugais si karta nepopuliarios... Bent jau musu klaseje tai beveik niekas nesifotografavo po viena, ar su draugais ax.gif
Limmy
Dabar man toptelėjo mintis.O kodėl mes mokame pinigus už nuotraukas?Juk tikrai tą patį galime pasidaryti namuose, kad ir klasės nuotrauką, sustoja visi klasėje o tėveliaia nemokamai nunsifotografuoja, na aišku nuotraukose nebus gražaus fono..
Extra_joy
Tai, kad tą gražų foną galima ir su įvairiausiomis programomis uždėti ax.gif
musyte015
bet fotografas tai irgi profesija , ju toks darbas , o tik musu reikalas ar mums reikia ar ne ju paslaugu , ir nemanau jei rimta firma tai ar kur nors tos nuotraukytes nepaimtos metosi.gal tiesiog reikia daugiau susizinoti apie ta firma nu ar rimta ar panasiai . o kai fotografuoja mano vaika tai jis tiesiog tik pasiima klases nuotr ir jam uztenka . ir atrodo kad vaikas nesikeicia bet kai paimi tas foto tai tikrai matai skirtuma .
Ožiaragė
Nepatinka nuotraukų kokybė - kažkokios kyčinės. Ėmėm tik pirmoje klasėje. Kasmet nereikia, juk galima parsisiųsti iš internetinio mokyklos puslapio.
Kimberli
QUOTE(wowerike @ 2009 02 03, 13:20)
Bet aš džiaugiuosi, kad fotkina. Nors kainos tai kosminės, lyginant, kad dabar fotkės padarymas kainuoja 50cnt (nu gerai, tos didesnės brangiau). O čia vieną kadrą nukalei, ar kelis - kalbant apie grupinę - ir po 10 lt iš visų 20-25 mokinių doh.gif O kur dar kad tą pačią dieną ne vieną klasę juk fotkina. Biznes kak nado doh.gif
Na bet vis tiek džiaugiuos, turės prisiminimui vaiks. Nors pas mus kažkaip tfu tfu tfu normalūs pasitaiko, ir nuotraukos gražios. Kas patinka - kad gauni lapą su pasirinkimais, sužymi, kokių nuotraukų norėsi (ten bendrą, portretą, su draugais ir bla bla), įdedi lapą su pinigėliais kad mokytojai nuneštų - paskum gauna fotkes.
Va kai daržely parnešė tris nuotraukas, nieks nieko neklausė net ar norėsim - po 10 lt !!!!!! ir dar vienodas. Blyyyyyyyyyyyn nors vaiką auklėtojos pašukavę būtų - kaip miegojo pietų, su tokia šukuosena ir nufotkinta. Skrybėlę kažkokią užmovė ir atseit meniška foto doh.gif
*

pas mus mokykloj ier tas pats yra duoda lapa ir tu issirenki
zaklis
Musu mokykloje taip pat vyko fotografavimas. Pries keleta dienu issirinkome is reklaminio lapo, kas ko noretu. Visiems padare tik tas, kurias ir uzsakinejome. Nuotrauku kokybe visai nebloga, o ir atminimui liks visos klases bendra nuotrauka.
Padrushkyte
Antri metai iš eilės atvažiuoja kažkokie nevykėliai fotografai. Nuotraukų kokybė- tragiška doh.gif Bet kai fotografuojiesi tai nežinai, vis užsisakau su viltim, kad bus pavykę nuotraukos, bet kur tau... blink.gif
Elfuze
Pas mus i mokykla pirmais metais net 2 kartus buvo fotografai atvaziave. Viena karta rudeni, kita karta pavasari. Bet skirtinfi fotografai ir labai jau skyresi nuotrauku kokybe. Pirmosios nuotraukos toks ispudis, kad bet kaip padarytos. Pati tai nebuciau net emusi, bet dukra labai norejo, tai paemiau, bet uztai antra karta kai buvo atvaziaves fotografas, tai nuotraukos thumbup.gif . Ir bedroj nuotraukoj mergaites dailiai susodintos, rankutes ir kojytes dailiai sudetos, visi sypsosi ir pan. Nu zodziu antra karta tikrai geros nuotraukos ir visiskai nesigailiu kad jas pirkau 4u.gif Buvo verta uz jas tiek ir moket, ko nepasakysi apie pirmasias nuotraukas.
vavute
Manau, kad profesionalus fotografai dirba studijoje, o visokie vidutiniokai vaiksto po darzelius ir mokyklas.
matrix99
QUOTE(vavute @ 2010 03 10, 19:08)
Manau, kad profesionalus fotografai dirba studijoje, o visokie vidutiniokai vaiksto po darzelius ir mokyklas.
*

Nepritariu. Ypač dabar darbo trūksta visiems. Nepagėdija, atvyksta į darželius ir mokyklas jau ir profesionalai.
Laimės_mazgas
Turbūt kievienoje mokykloje fotografai lankosi kasmet - fotografuoja mokyklos metraščiui. Bet nuotraukų imti nebūtina mirksiukas.gif
Smile;)
Pas mus irgi nesenai buvo. Auklėtoja pasakė, ir užrašė kas ko norėtų(buvo magnetukas, tušinukas, lipdukas, portretinė nuotrauka, klasės, ir dar kažkas). Visas komplektas man atrodo virš 40lt. Šiaip tai niekas nesiskundė, nes ten ir foną iš dviejų galėjai pasirinkt prie kurio fotografuosiesi, klasės nuotraukai davė gitarą, dūdą kažkokią, bet mes tų nuotraukų kelias savaites laukėm, ir ką sulaukėm? Visą komplektą, ir sako: mokėkit 40lt. Kilo aišku skandalas, visi prieštaravo ir vėliau vistiek leido pasiimt kas ką nori. Pasėmiau magnetuką ir klasės nuotrauką(9litus sumokėjau, visai gera kokybė,tik ryškesnė galėtų būti). Bet dabar kai pagalvoju, kur mūsų nuotraukos bus g.gif minėjo, kad kai kurias pasiliks kaip pavyzdžius kitiems. doh.gif
Snieguro@ka
QUOTE(Elfuze @ 2009 08 31, 01:04)
Pas mus i mokykla pirmais metais net 2 kartus buvo fotografai atvaziave. Viena karta rudeni, kita karta pavasari. Bet skirtinfi fotografai ir labai jau skyresi nuotrauku kokybe. Pirmosios nuotraukos toks ispudis, kad bet kaip padarytos. Pati tai nebuciau net emusi, bet dukra labai norejo, tai paemiau, bet uztai antra karta kai buvo atvaziaves fotografas, tai nuotraukos  thumbup.gif . Ir bedroj nuotraukoj mergaites dailiai susodintos, rankutes ir kojytes dailiai sudetos, visi sypsosi ir pan. Nu zodziu antra karta tikrai geros nuotraukos ir visiskai nesigailiu kad jas pirkau  4u.gif Buvo verta uz jas tiek ir moket, ko nepasakysi apie pirmasias nuotraukas.
*

Kažko tai primena laikus, kai mus sodindavo rankytėm sudėtom ir kojytėm, kasytėm... g.gif dabar kaip tik vaikus kuo įdomiau ar pastato, ar suguldo, ar dar kaip nors....man gražiau laisvas stilius, o ne kai visi sustingę doh.gif
Jamaica 06
Pas mus tas pats... g.gif Pernai bent tėvai turėjo pasirašyti sutikimus, kad jų vaikai būtų fotografuojami, o šiemet... ėmė ir prifotografavo... unsure.gif
Kažkia nesąmonė, suprantu, kad reikia nuotraukų atminimui, bet lai fotkina 4 kl, 9 ir 12. Juk vaikai patys dabar su draugais prisifotografuoja kiek nori...
Vaivaivaiva
Pas mus tai klausia, kas nori. Bet imu tik bendrą - prisiminimui, nes tos nuotraukos man tokios nusaldintos, netikros, kičinės, -baisu schmoll.gif
Moksliukė
Na pas mus ir klausia kas nori, o jei iseina negrazios doh.gif , tai nori ar nenori vistiek turi imti
vbg
Gerai, kai padaro tai, ką ir užsakinėjai, bet pas mus darželyje šiandien visą komplektą parsinešiau, kurio neužsakiau blink.gif . Galėjau neimti, bet ar malonu kai tavo vaiko nuotraukas meta į šiukšlyną doh.gif . Saugokitės fotostudija "Spindulėlis" Vilniuje.
*Svajone*
QUOTE(vbg @ 2011 04 28, 19:55)
Gerai, kai padaro tai, ką ir užsakinėjai, bet pas mus darželyje šiandien visą komplektą parsinešiau, kurio neužsakiau blink.gif . Galėjau neimti, bet ar malonu kai tavo vaiko nuotraukas meta į šiukšlyną doh.gif . Saugokitės fotostudija "Spindulėlis" Vilniuje.
*

na čia jau tikrai apsurdiškai elgiasi doh.gif
vika8625
jau kelinti metai neimu, vis vien atrodau jose baisiai , tik pinigai i bala, net geda ziureti i kai kurias. ale visai apsimoka jiem dirbti mokyklose, padaro vos ne bet kaip nuotraukas, o veliau turi moket vistiek doh.gif
*Svajone*
QUOTE(vika8625 @ 2011 04 28, 23:08)
jau kelinti metai neimu, vis vien atrodau jose baisiai , tik pinigai i bala, net geda ziureti i kai kurias. ale visai apsimoka jiem dirbti mokyklose, padaro vos ne bet kaip nuotraukas, o veliau turi moket vistiek  doh.gif
*

drinks_cheers.gif biznį varo gerą doh.gif
NickaD
Na, ne visi yra tokie blogi fotografai...
Mano dukra jau 8 metus ima savo klasės nuotraukas, kad ir kokios jos bebūtų..
Vis tiek juk norės kada nors gyvenime turėti nuotraukų su klase.
skirmantenet
mes tai pasitarėm su mokytoja ir nusprendėm neimt, nes brangu ir kokybė bus nežinia kokia. Rudenį visoj mokykloj darė nuotraukas, tai kas norėjo tas ir pasiėmė.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.