Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šalikai, šalikėliai, šaliai-2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
mimute
QUOTE(NKriste @ 2007 06 01, 11:44)
geras bigsmile.gif  rolleyes.gif  pasikartosiu :nu bet labai labai gražūs
*

Labai aciu! blush2.gif
mimute
Na merginos, nejau vasara saliku nemezgatia? O gal siuvatia? Orai juk salti, visai smagu susisiausti i silta sali!

user posted image

user posted image
~saulyte~
Man kazkodel nerodo... g.gif
mimute
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 07 29, 12:20)
Man kazkodel nerodo...  g.gif
*

Atsiprasau, bet nezinau kamia reikalas! Pas mane kuo puikiausiai rodo. Gal ilgiau palauk arba spustelk peles desini migtuka.
NKriste
g.gif g.gif Man ir nerodo... g.gif
mimute
Gal dabar matysit. user posted image

user posted image
INULA
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 02 21, 20:21)

na nieko tikrai tas šalikiukas thumbup.gif
Sedona
QUOTE(mimute @ 2007 07 29, 20:50)

user posted image
*

Labai puošnūs tie šaliai 4u.gif Čia tavo mylima technika šiuo metu? thumbup.gif
mimute
Si technika Lietuvoje kol kas naujiena, bet mangan idomi. Vietoj siulu galima deti medziagos atraizas ir siuti ne tik salius ,skraistes, bet ir rubus. biggrin.gif
Sedona
Fainumas tiesiog. thumbup.gif
jurginėlis
taip, šalikėliai šaunūs thumbup.gif
dangek
QUOTE(mimute @ 2007 07 29, 22:20)

user posted image
*

nu faunai kaip......ir is kur tiek kantrybes..... thumbup.gif
NKriste
Labai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mimute
Merginos, jus cia nesvaikit, mano akys tai jau priprato ir nieko ypatingo as cia nematau. Tai mano duona! 4u.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image

Dar idedu pora nuotraukyciu, paganykit akis!
mama_gulbe
QUOTE(mimute @ 2007 08 01, 14:51)
Merginos, jus cia nesvaikit, mano akys tai jau priprato ir nieko ypatingo as cia nematau. Tai mano duona! 4u.gif
Papildyta:

*

nu taip tu pripratus ir tau tai iprastas darbelis o mum tai groziu grozis mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
dangek
QUOTE(mimute @ 2007 08 01, 16:21)
Papildyta:
user posted image

user posted image

*

cia gal is Alytaus....???? as ju dar nemaciau....!!! thumbup.gif
mimute
Taip ,cia is Alytaus! Laukit tesinio,bus dar naujasniu ir svieziasniu!
Ligičiukas
QUOTE(mimute @ 2007 08 01, 22:00)
Taip ,cia is Alytaus! Laukit tesinio,bus dar naujasniu ir svieziasniu!
*

Gal galit pasakyti kur būtų galima daugiau apie šią techniką sužinoti?
mimute
Pakentekit truputeli. Veliau galesiu papasakoti, o siaip nuo rudens Kauno tekstilininku gildijoj vyks seminarai, sekitia spauda!
zuikiniauskienė
mimute, labai gražu 4u.gif
mimute
O stai ir as po dienos darbu. Jusu akims paganyti idedu kelias nuotraukytes.
user posted image
user posted image
user posted image
Sedona
Ach thumbup.gif Tu maniakė bigsmile.gif
mimute
QUOTE(Sedona @ 2007 08 03, 00:35)
Ach  thumbup.gif Tu maniakė  bigsmile.gif
*

Juk valgyti norisi! tongue.gif Ruosiuosi rugsejui i Vilniu,litekspo vyks tekstiles paroda pardavimas, tai dalivausiu.
jurginėlis
labai gražūs šaliai
Sėkmės parodoj mirksiukas.gif
mimute
QUOTE(jurginėlis @ 2007 08 03, 11:16)
labai gražūs šaliai
Sėkmės parodoj mirksiukas.gif
*

Labai aciu !kvieciu apsilankyti is arciau pasiziureti.
blansyte
QUOTE(mimute @ 2007 07 31, 15:08)
Si technika Lietuvoje kol kas naujiena, bet mangan idomi. Vietoj siulu galima deti medziagos atraizas ir siuti ne tik salius ,skraistes, bet ir rubus. biggrin.gif
*

Labai gražu,o čia gal ta technika kur reikia kažkaip klijuoti,o po to siūti g.gif
Spyglė
QUOTE(mimute @ 2007 08 03, 15:41)
Labai aciu !kvieciu apsilankyti is arciau pasiziureti.
*

Nuostabūs šaliai thumbup.gif ,jei būsiu parodoj būtinai užeisim "pasicekavint".Sėkmės kuriant grožį 4u.gif
mimute
QUOTE(blansyte @ 2007 08 03, 16:51)
Labai gražu,o čia gal ta technika kur reikia kažkaip klijuoti,o po to siūti g.gif
*

Taip, taip, taip! Yra stebuklinga plevele ant kurios kuri, po to susiuni ir isskalbus jinai istirpsta! tongue.gif
Ligičiukas
QUOTE(mimute @ 2007 08 02, 09:51)
Pakentekit truputeli. Veliau galesiu papasakoti, o siaip nuo rudens Kauno tekstilininku gildijoj vyks seminarai, sekitia spauda!
*

O gal galit parašyti forume jeigu sužinosit kada tai vyks, nes rugsėji man pats darbymetis ir nevisada paskaitau laikrašius. A verysad.gif čiū.
mimute
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 08 03, 22:50)
O gal galit parašyti forume jeigu sužinosit kada tai vyks, nes rugsėji man pats darbymetis ir nevisada paskaitau laikrašius. A verysad.gif čiū.
*

Tai gildijos puslapis www.tdg.lt Cia rasite visa informacija apie kursus,seminarus ir suaugusiuju tekstiles mokyklele!. Ten yra gildijos telefonai ir jus bet kokiais klausimais galitia skambinti.
_Magnolija_
o gal isduosi paslapti kur tos pleveles galima gauti? bigsmile.gif g.gif
mimute
QUOTE(_Magnolija_ @ 2007 08 04, 10:59)
o gal isduosi paslapti kur tos pleveles galima gauti? bigsmile.gif  g.gif
*

Kaunas Valanciaus 21
mimute
Stai dar viena nuotraukyte. Aisku geles!

user posted image
Renide
Nepaprastai grazu thumbup.gif Ir labai primena dizaineres Zydrunes Grigonytes darbus ax.gif
Sedona
Grožiai tie šaliai. Gaila, kad Kaune viskas vyksta. Bet tikiuosi gyvai pamatyti ir pabendrauti Vilniuje. Ir kaip tu viską spėji?
mimute
QUOTE(Sedona @ 2007 08 05, 23:03)
Grožiai tie šaliai. Gaila, kad Kaune viskas vyksta. Bet tikiuosi gyvai pamatyti ir pabendrauti Vilniuje. Ir kaip tu viską spėji?
*

Kai tik subresiu ir rasiu nebrangia salyte atvesiu parodele ir i Vilniu. Zinai pirma reikia i mazesnius miestukus nuvykti, o tada jau i didmiesti!
Crystalline
Tęsiame temą drinks_cheers.gif .
Nesudėtingo mezgimo, bet labai sūnelio mėgiamas šalikas:
user posted image

O čia plonytis, iš moheros su blizgesiu ( nuotraukoje nelabai tas blizgesys matosi):
user posted image
NKriste
Paprastas, bet labai gražus wub.gif wub.gif moherinis šalis wub.gif
lorax
Visų šalikėliai gražūs o mimutės darbai tai tiesiog iš koto verčiantys thumbup.gif
mimute
Jus gal apmirusios? Juk salta ziema pranasauja! Mars prie darbu, nes tuoj susalsite! tongue.gif
jusda
Cia mano darbeliaiuser posted image user posted image user posted image
mimute
Salikai tai jau labai grazus, tik kad as toki sali nusimegsciau per kelis metus. Man lengviau pasiuti. stai keliatas nauju mano saliku:
user posted imageuser posted image
blansyte
nuostabūs Šaliai,mimute thumbup.gif
Labai knieti pačiai pabandyti tokią technika,tik labai varžo tai ,kad pas mus Šiauliuose nieko gaut negalima verysad.gif
O kokius siūlus naudoji,ar tinka visokie?
mimute
QUOTE(blansyte @ 2007 09 16, 21:35)
nuostabūs Šaliai,mimute thumbup.gif
Labai knieti pačiai pabandyti tokią technika,tik labai varžo tai ,kad pas mus Šiauliuose nieko gaut negalima verysad.gif
O kokius siūlus naudoji,ar tinka visokie?
*

Tinka visokie siulai. As labai megstu pagrindui deti macheryte, o apdailai tinka ir sintetika. 4u.gif
jusda
thumbup.gif thumbup.gif Nuostabūs darbeliai. o kaip tu juos darai? ax.gif
domcius
QUOTE(jusda @ 2007 09 10, 19:23)
Cia mano darbeliaiuser posted image 
*

man tai labiausiai patinka tie bumbuliukai ax.gif
INGRIDŽIUKS
QUOTE(mimute @ 2007 09 16, 20:27)
Salikai tai jau labai grazus, tik kad as toki sali nusimegsciau per kelis metus. Man lengviau pasiuti. stai keliatas nauju mano saliku:
user posted imageuser posted image
*

Iš kur būtų galima sužinoti šios tehnikos smulkmenas g.gif jeigu galima tai suteikit ax.gif 4u.gif
mimute
Ieik i rangdarbiu skilti siuvimas siuvinejimas, ten yra tema senilas, azurai ir... ten viska ir rasi
naca
Mimute, o kaip tie siuvimo siulu galiukai, ar neirsta, ar juos dar kaip reikia paklijuoti g.gif . jau ir siauliuose atsirado to avolono thumbup.gif tik turbut brangokas - 50 cm plocio metras kainuoja 8 Lt. Rankadarbiai.com pigiau iseina g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.