QUOTE(NKriste @ 2007 06 01, 11:44)
Labai aciu!
Na merginos, nejau vasara saliku nemezgatia? O gal siuvatia? Orai juk salti, visai smagu susisiausti i silta sali!
![]()
Man kazkodel nerodo...
Gal dabar matysit.
![]()
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 02 21, 20:21) na nieko tikrai tas šalikiukas
Si technika Lietuvoje kol kas naujiena, bet mangan idomi. Vietoj siulu galima deti medziagos atraizas ir siuti ne tik salius ,skraistes, bet ir rubus.
Fainumas tiesiog.
taip, šalikėliai šaunūs
Labai labai gražu
Merginos, jus cia nesvaikit, mano akys tai jau priprato ir nieko ypatingo as cia nematau. Tai mano duona!
Papildyta: ![]() ![]() Dar idedu pora nuotraukyciu, paganykit akis!
Taip ,cia is Alytaus! Laukit tesinio,bus dar naujasniu ir svieziasniu!
Pakentekit truputeli. Veliau galesiu papasakoti, o siaip nuo rudens Kauno tekstilininku gildijoj vyks seminarai, sekitia spauda!
mimute, labai gražu
O stai ir as po dienos darbu. Jusu akims paganyti idedu kelias nuotraukytes.
![]() ![]()
Ach
labai gražūs šaliai
Sėkmės parodoj QUOTE(Ligičiukas @ 2007 08 03, 22:50) O gal galit parašyti forume jeigu sužinosit kada tai vyks, nes rugsėji man pats darbymetis ir nevisada paskaitau laikrašius. A Tai gildijos puslapis www.tdg.lt Cia rasite visa informacija apie kursus,seminarus ir suaugusiuju tekstiles mokyklele!. Ten yra gildijos telefonai ir jus bet kokiais klausimais galitia skambinti.
o gal isduosi paslapti kur tos pleveles galima gauti?
Stai dar viena nuotraukyte. Aisku geles!
Nepaprastai grazu
Grožiai tie šaliai. Gaila, kad Kaune viskas vyksta. Bet tikiuosi gyvai pamatyti ir pabendrauti Vilniuje. Ir kaip tu viską spėji?
QUOTE(Sedona @ 2007 08 05, 23:03) Grožiai tie šaliai. Gaila, kad Kaune viskas vyksta. Bet tikiuosi gyvai pamatyti ir pabendrauti Vilniuje. Ir kaip tu viską spėji? Kai tik subresiu ir rasiu nebrangia salyte atvesiu parodele ir i Vilniu. Zinai pirma reikia i mazesnius miestukus nuvykti, o tada jau i didmiesti!
Paprastas, bet labai gražus
Ir as noriu savo parodyti
http://www.fotofabrikas.lt/lib/photo.14495021.jpeg http://www.fotofabrikas.lt/lib/photo.14495022.jpeg
Visų šalikėliai gražūs o mimutės darbai tai tiesiog iš koto verčiantys
Jus gal apmirusios? Juk salta ziema pranasauja! Mars prie darbu, nes tuoj susalsite!
Cia mano darbeliai
Salikai tai jau labai grazus, tik kad as toki sali nusimegsciau per kelis metus. Man lengviau pasiuti. stai keliatas nauju mano saliku:
![]()
nuostabūs Šaliai,mimute
Labai knieti pačiai pabandyti tokią technika,tik labai varžo tai ,kad pas mus Šiauliuose nieko gaut negalima O kokius siūlus naudoji,ar tinka visokie? QUOTE(blansyte @ 2007 09 16, 21:35) nuostabūs Šaliai,mimute Labai knieti pačiai pabandyti tokią technika,tik labai varžo tai ,kad pas mus Šiauliuose nieko gaut negalima O kokius siūlus naudoji,ar tinka visokie? Tinka visokie siulai. As labai megstu pagrindui deti macheryte, o apdailai tinka ir sintetika.
Ieik i rangdarbiu skilti siuvimas siuvinejimas, ten yra tema senilas, azurai ir... ten viska ir rasi
Mimute, o kaip tie siuvimo siulu galiukai, ar neirsta, ar juos dar kaip reikia paklijuoti
|