Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šalikai, šalikėliai, šaliai-2
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
vivafresh
Kadangi senoji tema jau uždaryta, o atėjo žiema ir šalikų temelė pasidarė aktuali, tai nusprendžiau atidaryti naują 4u.gif Juolab, kad pati dabar mezguosi sau ax.gif

sena tema
Marsella
ax.gif norėjau kaip tik paklausti, iš kokių siūlų šalikai šilčiausi?
gugile
man labai patinka macheriniai, gana gerai sildo kakla o silciausi tai turbut vilnoniai g.gif
jutute
mirksiukas.gif Taip vilnoniai šilčiausi,bet gražiau atrodo iš mocheros,dabar pradėjau nerti, tai visai nieko atrodo. Ir labai smagiai neriasi... mirksiukas.gif
Marsella
O kaip geriau nerti ar megzti? unsure.gif
panelė Prym
Jei norisi šilto - megzti, jei norisi labiau aksesuaro nei šaliko - nerti.
--------
Kadangi Kačiukė turbūt pamiršo įmesti senos temos nuorodą, įmesiu aš blush-anim-cl.gif
Sena tema

Sėkmės mirksiukas.gif
vivafresh
QUOTE(Meilė @ 2007 02 09, 12:52)
Kadangi Kačiukė turbūt pamiršo įmesti senos temos nuorodą, įmesiu aš blush-anim-cl.gif
Sena tema

Sėkmės mirksiukas.gif
*

Ačiū 4u.gif
jutute
QUOTE(Marsella @ 2007 02 08, 17:43)
O kaip geriau nerti ar megzti?  unsure.gif
*

Aš tai pradėjau nerti iš plonų mocherinių siūliukų, tai tikrai gražiai gaunasi.Bus ir plonas ir šiltas... bigsmile.gif
Marsella
Hmm, aš tai kai pradėjau megzti šalį tai kažkaip man labai jis platėja g.gif ir tame keistumas, kad pradėjus megzti akys normalios gaudavosi, o dabar tokios gigantiškos doh.gif
jutute
QUOTE(Marsella @ 2007 02 10, 16:07)
Hmm, aš tai kai pradėjau megzti šalį tai kažkaip man labai jis platėja g.gif  ir tame keistumas, kad pradėjus megzti akys normalios gaudavosi, o dabar tokios gigantiškos  doh.gif
*

Turbūt laisvesnes akis palieki... g.gif
Anakondaaz
Sveikos mezgėjėlės ir nėrėjos, 4u.gif

man pagalbos prireikė, sakykit, ar aš čia ką nors ne taip supranku, ar čia aprašymas nelabai atitinka nunertą šalikiuką? g.gif
INGRIDŽIUKS
Fainas šalikiukas
http://forum.knitting-info.ru/index.php?ac...t&id=191475
jutute
Ir raštelis nesunkus, gerai negaliu įžiūrėti... g.gif
Gyromitra
QUOTE(jutute @ 2007 02 21, 19:47)
Ir raštelis nesunkus, gerai negaliu įžiūrėti... g.gif
*

Nu ir nematytas niekur, kad kas nešiotų g.gif
laguna
QUOTE(Marsella @ 2007 02 10, 16:07)
Hmm, aš tai kai pradėjau megzti šalį tai kažkaip man labai jis platėja g.gif  ir tame keistumas, kad pradėjus megzti akys normalios gaudavosi, o dabar tokios gigantiškos  doh.gif
*

O man tai isvis skersuoti pradejo, skaicius akiu taspats, bet eina kazkaip i viena sona. Mezgu kiaurarasciu. Kazkada bandziau megzti magztini, tai irgi tas pats buvo. Gal kuri zinot kur cia paslaptis. Gal as ko nepadarau? Padetik
bazuka
QUOTE(laguna @ 2007 02 22, 10:44)
O man tai isvis skersuoti pradejo, skaicius akiu taspats, bet eina kazkaip i viena sona. Mezgu kiaurarasciu. Kazkada bandziau megzti magztini, tai irgi tas pats buvo. Gal kuri zinot kur cia paslaptis. Gal as ko nepadarau? Padetik
*

Gali mezginys skersuoti dėl siūlų kaltės doh.gif gali dėl rašto...kokiu kiauraraščiu mezgi , o megztinį ir tokiu pat raštu mėginai ir iš tų pačių siūlų?
laguna
QUOTE(bazuka @ 2007 02 22, 10:48)
Gali mezginys skersuoti dėl siūlų kaltės  doh.gif gali dėl rašto...kokiu kiauraraščiu mezgi , o megztinį ir tokiu pat raštu mėginai ir iš tų pačių siūlų?
*

Va sitas rastas. user posted image

Dar nedaug numezgusi tik kokius 10cm. Bet jau mezginys pasilnikes per kokius 4cm.
bazuka
QUOTE(laguna @ 2007 02 22, 11:05)
Va sitas rastas. user posted image

Dar nedaug numezgusi tik kokius 10cm. Bet jau mezginys pasilnikes per kokius 4cm.
*

Aš megztinį panašiu raštu mezgiau ( tik pas mane buvo gros akys , o čia yra lyg ir blogų), tai man niekas neskersavo , tik buvo kraštai nelygūs , tokie banguoti g.gif ... o tau visą raštą skersai ''neša'' ar tik kraštus.Iš kokių siūlų mezgi?Gal pamėgink pamegzti pavyzdėlį lygiu raštu , jei dėl siūlų , turėtų tada mezginys irgi skersuoti g.gif
laguna
QUOTE(bazuka @ 2007 02 22, 11:21)
Aš megztinį panašiu raštu mezgiau ( tik pas mane buvo gros akys , o čia yra lyg ir blogų), tai man niekas neskersavo , tik buvo kraštai nelygūs , tokie banguoti  g.gif ... o tau visą raštą skersai ''neša'' ar tik kraštus.Iš kokių siūlų mezgi?Gal pamėgink pamegzti pavyzdėlį  lygiu raštu , jei dėl siūlų , turėtų tada mezginys irgi skersuoti  g.gif
*

Kad ne suilai tai tikrai, nes turiu is tokiu pat nusimezgusi megztini. Va dabar pagalvojau, gal tikrai cia rastas taip nunese ta krasta. Gal tikrai taip stipriai banguos ir atsistatys. Reikia toliau pamegzti.
Labai dekui uz mintis, varau bandyti megzti.
Elizabeht
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 02 21, 20:21)

Gal zinot schemute? blush2.gif Man jis labai thumbup.gif
laguna
QUOTE(laguna @ 2007 02 22, 12:03)
Kad ne suilai tai tikrai, nes turiu is tokiu pat nusimezgusi megztini. Va dabar  pagalvojau, gal tikrai cia rastas taip nunese ta krasta. Gal tikrai taip stipriai banguos ir atsistatys. Reikia toliau pamegzti.
Labai dekui uz mintis, varau bandyti megzti.
*

ISARDZIAU. kaip ejo i desine taip ir nuejo. gun_bandana.gif
INGRIDŽIUKS
QUOTE(Elizabeht @ 2007 02 22, 13:31)
Gal zinot schemute?  blush2.gif  Man jis labai  thumbup.gif
*

Man taip pat patiko,bet raštelio ne turiu ax.gif
laguna
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 02 22, 15:06)
Man taip pat patiko,bet raštelio ne turiu ax.gif
*

As kazka panasaus maciau temoje Airiskas nerimas ar kazkas panasaus. Bent jau tu lapeliu shemos tai tikrai yra.
~saulyte~
As manau,kad pagrindas saliko nunertas tinkliuku,o lapeliai atskirai nunerti ir veliau prisiuti. ax.gif
Azali
QUOTE(jutute @ 2007 02 09, 14:07)
Aš tai pradėjau nerti iš plonų mocherinių siūliukų, tai tikrai gražiai gaunasi.Bus ir plonas ir šiltas... bigsmile.gif
*

o kie gramų reikia plonam šaliui siūliukų?
INGRIDŽIUKS
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 02 22, 16:44)
As manau,kad pagrindas saliko nunertas tinkliuku,o lapeliai atskirai nunerti ir veliau prisiuti.  ax.gif
*

Panašiai ir aš manau g.gif
laguna
QUOTE(Azali @ 2007 02 22, 16:50)
*

Vienam zurnale parasyta, kad mezgant moherio siūlu, kiauraraščiu, virbalų Nr 5 reikia apie 125g.
panelė Prym
QUOTE(laguna @ 2007 02 23, 09:42)
Vienam zurnale parasyta, kad mezgant moherio siūlu, kiauraraščiu, virbalų Nr 5 reikia apie 125g.
*

Hm, man megztiniui užtenka 50 g g.gif
jutute
QUOTE(Azali @ 2007 02 22, 15:50)
*

Žiūrint kokio pločio nori,mano 60cm. pločio aš tai jį nėriau , tai tikrai išeis nesiauras, galėsiu nešioti vietoj skraistės, tai man tikrai užteks 100 gramų kids mocheros, ir be to mezgat virbalais gal kiek mažiau reikia. Nors priklauso daug kas nuo rašto, aš turiu ir megztą virbalais, bet irgi sunaudojau 100 gramų, bet labai tankus jis... bet irgi jį galima ant pečių užsimesti, bet jau labai mielas ... thumbup.gif
bazuka
QUOTE(laguna @ 2007 02 22, 14:15)
ISARDZIAU. kaip ejo i desine taip ir nuejo.  gun_bandana.gif
*

Nu va , vyrai ''eina į kairę'' , o tavo šalikas į dešinę nuėjo hihihi.gif
jutute
QUOTE(bazuka @ 2007 02 23, 13:59)
Nu va , vyrai ''eina į kairę'' , o tavo šalikas į dešinę nuėjo    hihihi.gif
*

Cha cha cha ... thumbup.gif geras drinks_cheers.gif
bugyte
Čia šiaip nuotaikai praskaidrinti smile.gif
user posted image
jutute
Tikrai juokingas, bet vaikučiui gal ir nieko... biggrin.gif
bugyte
Deja, schemos nėra...
~♥KaipTaiKaip♥~
nežinau ar čia aš su savo šalikais braunuos, bet tem alyg apie tai lotuliukas.gif

Pirmieji mano šalikai.
Šitas mano bigsmile.gif
user posted image

Šitas toks mažiukas, dukrytės
user posted image

Dar vieną mamkai numezgiau, ale foto neturiu doh.gif
astisius
kaip gražu, Vaidulka, o kokie čia siūlai? g.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
QUOTE(astisius @ 2007 02 26, 22:52)
kaip gražu, Vaidulka, o kokie čia siūlai? g.gif
*

Ačiū.
Mohera. O kaip tiksliau tai nepasakysiu, nes neturiu popieriuko schmoll.gif
astisius
o, kaip operatyviai. ačiū flirt.gif aciuks.gif
bugyte
Įdomus šalikėlis?
user posted image
aprasymas
geguzevasaris
Tikrai labai įdomus,o dar įdomesnis fonas šalikėliui eksponuoti smile.gif
bugyte
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 03 01, 16:09)
Tikrai labai įdomus,o dar įdomesnis fonas šalikėliui eksponuoti smile.gif
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jurginėlis
sveikos merginos, dabar neriu šalį iš mocheros. iškilo klausimėlis, kaip man reiks jį išskalbti, kokia turi būt vandens temperatūra ir kaip jį ištempti, kad matytūs raštelis g.gif
jutute
Vaidulika, tavo abu šalikėliai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dalyčiukas
QUOTE(bugytė @ 2007 02 26, 18:09)
Čia šiaip nuotaikai praskaidrinti  smile.gif
user posted image
*

Dukra kai pamatė-neatsižiūri,teks dabar siūlų ieškot ir prie darbo doh.gif
mimute
Jus cia kasko apmirete. Gal patiks jums mano skaros ir saliai!
user posted image user posted image
user posted image
user posted image
NKriste
labai gražūs darbėliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o iš ko paskutinis ax.gif ax.gif
dangek
QUOTE(mimute @ 2007 05 31, 01:35)
Jus cia kasko apmirete. Gal patiks jums mano skaros ir saliai!
user posted image                                user posted image
user posted image
user posted image
*

ajaiajai koks grožis....ir kiek siūlų "sumezgei".....
mimute
QUOTE(NKriste @ 2007 05 31, 15:28)
labai gražūs darbėliai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
o iš ko paskutinis  ax.gif  ax.gif
*

Jie visi pasiuti! rolleyes.gif
NKriste
geras bigsmile.gif rolleyes.gif pasikartosiu :nu bet labai labai gražūs
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.