sena tema
Kadangi senoji tema jau uždaryta, o atėjo žiema ir šalikų temelė pasidarė aktuali, tai nusprendžiau atidaryti naują
sena tema
man labai patinka macheriniai, gana gerai sildo kakla o silciausi tai turbut vilnoniai
O kaip geriau nerti ar megzti?
Jei norisi šilto - megzti, jei norisi labiau aksesuaro nei šaliko - nerti.
QUOTE(Meilė @ 2007 02 09, 12:52) Ačiū
Hmm, aš tai kai pradėjau megzti šalį tai kažkaip man labai jis platėja
Sveikos mezgėjėlės ir nėrėjos,
man pagalbos prireikė, sakykit, ar aš čia ką nors ne taip supranku, ar čia aprašymas nelabai atitinka nunertą šalikiuką?
Fainas šalikiukas
http://forum.knitting-info.ru/index.php?ac...t&id=191475
Ir raštelis nesunkus, gerai negaliu įžiūrėti...
QUOTE(Marsella @ 2007 02 10, 16:07) Hmm, aš tai kai pradėjau megzti šalį tai kažkaip man labai jis platėja O man tai isvis skersuoti pradejo, skaicius akiu taspats, bet eina kazkaip i viena sona. Mezgu kiaurarasciu. Kazkada bandziau megzti magztini, tai irgi tas pats buvo. Gal kuri zinot kur cia paslaptis. Gal as ko nepadarau? Padetik QUOTE(laguna @ 2007 02 22, 10:44) O man tai isvis skersuoti pradejo, skaicius akiu taspats, bet eina kazkaip i viena sona. Mezgu kiaurarasciu. Kazkada bandziau megzti magztini, tai irgi tas pats buvo. Gal kuri zinot kur cia paslaptis. Gal as ko nepadarau? Padetik Gali mezginys skersuoti dėl siūlų kaltės QUOTE(laguna @ 2007 02 22, 11:05) Aš megztinį panašiu raštu mezgiau ( tik pas mane buvo gros akys , o čia yra lyg ir blogų), tai man niekas neskersavo , tik buvo kraštai nelygūs , tokie banguoti QUOTE(bazuka @ 2007 02 22, 11:21) Aš megztinį panašiu raštu mezgiau ( tik pas mane buvo gros akys , o čia yra lyg ir blogų), tai man niekas neskersavo , tik buvo kraštai nelygūs , tokie banguoti Kad ne suilai tai tikrai, nes turiu is tokiu pat nusimezgusi megztini. Va dabar pagalvojau, gal tikrai cia rastas taip nunese ta krasta. Gal tikrai taip stipriai banguos ir atsistatys. Reikia toliau pamegzti. Labai dekui uz mintis, varau bandyti megzti. QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 02 21, 20:21) Gal zinot schemute? QUOTE(laguna @ 2007 02 22, 12:03) Kad ne suilai tai tikrai, nes turiu is tokiu pat nusimezgusi megztini. Va dabar pagalvojau, gal tikrai cia rastas taip nunese ta krasta. Gal tikrai taip stipriai banguos ir atsistatys. Reikia toliau pamegzti. Labai dekui uz mintis, varau bandyti megzti. ISARDZIAU. kaip ejo i desine taip ir nuejo.
As manau,kad pagrindas saliko nunertas tinkliuku,o lapeliai atskirai nunerti ir veliau prisiuti.
QUOTE(Azali @ 2007 02 22, 15:50) Žiūrint kokio pločio nori,mano 60cm. pločio aš tai jį nėriau , tai tikrai išeis nesiauras, galėsiu nešioti vietoj skraistės, tai man tikrai užteks 100 gramų kids mocheros, ir be to mezgat virbalais gal kiek mažiau reikia. Nors priklauso daug kas nuo rašto, aš turiu ir megztą virbalais, bet irgi sunaudojau 100 gramų, bet labai tankus jis... bet irgi jį galima ant pečių užsimesti, bet jau labai mielas ...
Čia šiaip nuotaikai praskaidrinti
Tikrai juokingas, bet vaikučiui gal ir nieko...
Deja, schemos nėra...
nežinau ar čia aš su savo šalikais braunuos, bet tem alyg apie tai
Pirmieji mano šalikai. Šitas mano ![]() Šitas toks mažiukas, dukrytės ![]() Dar vieną mamkai numezgiau, ale foto neturiu
kaip gražu, Vaidulka, o kokie čia siūlai?
o, kaip operatyviai. ačiū
Tikrai labai įdomus,o dar įdomesnis fonas šalikėliui eksponuoti
sveikos merginos, dabar neriu šalį iš mocheros. iškilo klausimėlis, kaip man reiks jį išskalbti, kokia turi būt vandens temperatūra ir kaip jį ištempti, kad matytūs raštelis
Vaidulika, tavo abu šalikėliai nuostabūs
Jus cia kasko apmirete. Gal patiks jums mano skaros ir saliai!
![]() ![]()
labai gražūs darbėliai
o iš ko paskutinis
geras
|