Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Utenos darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Palme22
sveikos, uzrasiau vaika nuo 3 m , bet dabar taip viskas susikloste kad noretume anksciau leisti ar imanoma greiciau, kur del to kreiptis i darzeli ar i savivaldybe?
Extrem
QUOTE(Palme22 @ 2012 01 05, 10:59)
sveikos, uzrasiau vaika nuo 3 m , bet dabar taip viskas susikloste kad noretume anksciau leisti ar imanoma greiciau, kur del to kreiptis i darzeli ar i savivaldybe?
*

I savivaldybe kreiptis reikia, gal ka ir pasiulys... smile.gif
liusinda
QUOTE(mergicka393 @ 2011 12 29, 12:53)
tai tada susitiksim, sausio 2d.smile.gif
*

ir mes einam i ziedeliu grupe 4u.gif ar tik nebus mergytes vardas Odeta? blush2.gif
mergicka393
QUOTE(liusinda @ 2012 01 11, 01:26)
ir mes einam i ziedeliu grupe  4u.gif  ar tik nebus mergytes vardas Odeta?  blush2.gif
*

Labukas, taip taip Odeta smile.gif
liusinda
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 11, 14:55)
Labukas, taip taip Odeta smile.gif
*

4u.gif
mergicka393
QUOTE(liusinda @ 2012 01 11, 17:46)
4u.gif
*

koks jusu vaiko vardas? 4u.gif
Extrem
O kaip grupej ten su karantinu? Nes aukletoja parase, kad vienas vaikas susirgo vejaraupiais, karantinas iki sausio 25d.? Mes su vyru nesirge, tai ir bijau vest mazaja, kad neapsikrestu... g.gif doh.gif
mergicka393
QUOTE(Extrem @ 2012 01 11, 18:06)
O kaip grupej ten su karantinu? Nes aukletoja parase, kad vienas vaikas susirgo vejaraupiais, karantinas iki sausio 25d.? Mes su vyru nesirge, tai ir bijau vest mazaja, kad neapsikrestu...  g.gif  doh.gif
*

Taip ten karantinas. Nieko nepasigavom dar. Pas mane seimoje irgi nieks nesirge vejaraupiais. As vaika vedu, anksciau ar veliau galima tiketi vistiek susirgti. 4u.gif verysad.gif
aura.
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 11, 16:30)
Taip ten karantinas. Nieko nepasigavom dar. Pas mane seimoje irgi nieks nesirge vejaraupiais. As vaika vedu, anksciau ar veliau galima tiketi vistiek susirgti. 4u.gif  verysad.gif
*

aukletoja Agnė?
jei taip tai kaimininė grupė smile.gif na ar pasigavot ar ne manau paaiškės kitą savaitę mirksiukas.gif mes irgi laukiam ar nepasigavom ko, nes kontaktuoja su ta grupe musų grupė, jos jungiasi smile.gif
Extrem
Jo, Agnė aukletoja. Na, kadangi mums sloga tai dar pabusim namuose. Sake nereiks ir jokiu rasteliu kol karantinas. Nes musu gydytoja del slogos nerasys sake kolkas.... g.gif doh.gif
aura.
QUOTE(Extrem @ 2012 01 11, 18:26)
Jo, Agnė aukletoja. Na, kadangi mums sloga tai dar pabusim namuose. Sake nereiks ir jokiu rasteliu kol karantinas. Nes musu gydytoja del slogos nerasys sake kolkas....  g.gif  doh.gif
*

tai ką negali betko užrašyt, mirksiukas.gif nerašis sloga bet manau ras ką užrašyt... aš paprašau ir neklausiu ką rašo smile.gif
liusinda
taip musu grupej karantinas. as tai laukiu tu vejaraupiu biggrin.gif prasirgs ir bus ramu 4u.gif mes irgi dabar namie sedim,pakostim,tempos buvo 4u.gif
okse0711
Sveikos uteniskes,mes lankome darzeli "Eglute" klebonzemyje.
pries tai lankeme "Pasaka",tai galiu palyginti abu darzelius smile.gif
Darzelis "Eglute" mums labai patinka thumbup.gif ,vaikutis eina labai norei,o jau kokios puikios aukletojos clap.gif ,labai uzsiima vaikais.
Dar nebuvo tokio atvejo,kad nuvedusi ar atejusi pasiimti vaikuti nerasciau aukletojos,kas pasitaikydavo "Pasakoje" verysad.gif
liusinda
as patenkinta aukletojom ir visada jas randu ir ryte ir vakare 4u.gif
ir as daug atsiliepimu girdejau apie ,,eglute ,,darzeli,tik gaila ,kad mum toloka su kojytem eit ax.gif nesvarbu kokiam darzelin eina vaikas,o viskas nuo aukletoju priklauso 4u.gif
okse0711
QUOTE(liusinda @ 2012 01 23, 19:47)
as patenkinta aukletojom ir visada jas randu ir ryte ir vakare 4u.gif 
ir as daug atsiliepimu girdejau apie ,,eglute ,,darzeli,tik gaila ,kad mum toloka su kojytem eit ax.gif  nesvarbu kokiam darzelin eina vaikas,o viskas nuo aukletoju priklauso  4u.gif
*

taip taip mirksiukas.gif ,viskas priklauso nuo aukletoju.
na mums taip pat toloka verysad.gif ,vaziuojam,o ta darzeli paskyre akiu gydytoja,nes regejimas prastokas,o tas darzelis specialus smile.gif
mergicka393
QUOTE(aura. @ 2012 01 11, 20:36)
tai ką negali betko užrašyt,  mirksiukas.gif  nerašis sloga bet manau ras ką užrašyt... aš paprašau ir neklausiu ką rašo smile.gif
*

Na va ir mus pasigavo vejaraupiai. smile.gif)). darzelin iseisim gal sausio pabaigoj ar net vasario pradzioj.smile.gif)) 4u.gif
Extrem
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 24, 12:44)
Na va ir mus pasigavo vejaraupiai. smile.gif)). darzelin iseisim gal sausio pabaigoj ar net vasario pradzioj.smile.gif)) 4u.gif
*

Labuka. Jus ziedeliu grupej? Aukletojai praneset ar cia grupej jau susirgo? As dar nevedu mazosios, nes prasidejo diiiidele sloga.
aura.
QUOTE(Extrem @ 2012 01 24, 12:40)
Labuka. Jus ziedeliu grupej? Aukletojai praneset ar cia grupej jau susirgo? As dar nevedu mazosios, nes prasidejo diiiidele sloga.
*

tai kaip suprantu karantinas bus pratestas, na musų grupėj neteko užgirst kad kas užsikrėtė nuo Jūsų grupės
liusinda
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 24, 11:44)
*

tikiuosii ir mes ju sulauksim biggrin.gif
mergicka393
QUOTE(liusinda @ 2012 01 24, 19:14)
tikiuosii ir mes ju sulauksim  biggrin.gif
*

tai kad gal visa grupe persirgs tuoj biggrin.gif
liusinda
QUOTE(mergicka393 @ 2012 01 24, 20:02)
tai kad gal visa grupe persirgs tuoj biggrin.gif
*

gal ir i musu kiema svente ateis biggrin.gif
okse0711
Musu darzelyje dar nesigirdi,kad sirgtu schmoll.gif
mergicka393
QUOTE(okse0711 @ 2012 01 25, 10:33)
Musu darzelyje dar nesigirdi,kad sirgtu schmoll.gif
*

Sveikos, tai gerai tada kad nesergat. smile.gif
auryta
Sveikos, uteniskes!
esu cia naujoke 4u.gif
Mano mergyte lanko darzeli "Saltinelis" ir esu labai patenkinta. Lankom, paciu maziausiu grupe.manau labai daug priklauso nuo aukletojos, kokia veikla su vaikais uzsiima. Ir aukletojos ir seimininkeles superines biggrin.gif
mergicka393
Sveikos, gal kas esate susidure su siuo dalyku. Jai vyras yra dinges be zinio, del darzeliui 50proc. tai is kur reikia kokias pazymas pasiimti?
okse0711
QUOTE(mergicka393 @ 2012 02 20, 10:14)
Sveikos, gal kas esate susidure su siuo dalyku. Jai vyras yra dinges be zinio, del darzeliui 50proc. tai is kur reikia kokias pazymas pasiimti?
*

as manau,kad pirmiausia reikia kreiptis socialinin g.gif ,o ten jau paaiskins smile.gif
Palme22
sveikos mergaites, mes nuo kovo vyduryje eisim i Saulutę pabandysim kaip mum seksis. Gal kuri jau einat, galit patirtim pasidalinti 4u.gif
strashylka
QUOTE(Palme22 @ 2012 03 05, 13:15)
sveikos mergaites, mes nuo kovo vyduryje eisim i Saulutę pabandysim kaip mum seksis. Gal kuri jau einat, galit patirtim pasidalinti  4u.gif
*

Laba 4u.gif
Meseinam i Saulute, esam labai patenkinti 4u.gif
twix'e
QUOTE(strashylka @ 2012 03 05, 16:53)
Laba 4u.gif
Meseinam i Saulute, esam labai patenkinti 4u.gif
*

Mes ir iš ten drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Palme22
KAIP SMAGU girdet gerus atsiliepimus, tikiuosi ir mano dukrytei patikas 4u.gif
aura.
QUOTE(Palme22 @ 2012 03 05, 18:39)
KAIP SMAGU girdet gerus atsiliepimus, tikiuosi ir mano dukrytei patikas  4u.gif
*

na dar manau priklausys kokia aukletoja bus smile.gif
Palme22
iki kada ten pavakariai valgomi? kad pasiimt iki ju g.gif
SDG
QUOTE(Palme22 @ 2012 03 20, 14:53)
iki kada ten pavakariai valgomi? kad pasiimt iki ju g.gif
*

Pavakariai apie 16h.

O sakykite, kiek kainuoja abonentinis mokestis kituose darželiuose Utenoje, išskyrus Saulutės? smile.gif
twix'e
QUOTE(SDG @ 2012 04 23, 19:27)

O sakykite, kiek kainuoja abonentinis mokestis kituose darželiuose Utenoje, išskyrus Saulutės?  smile.gif
*

Tai, manau, kad visur vienodas g.gif Juk čia ne darželis mokestį nustato. Ar aš klystu?
aura.
QUOTE(twix'e @ 2012 04 23, 20:46)
Tai, manau, kad visur vienodas  g.gif Juk čia ne darželis mokestį nustato. Ar aš klystu?
*

taip vienodas 4u.gif savyvaldybė nustato mokestį
juoduke20
sweikos mamytes gal kas leidzia i gandriuka sawo waikucius?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.