man patinka Mary Kay dieninis ir naktinis... Gerai susigeria... Ir atrodo veikia
o man butent kaip keistai nutiko- as pasilaikiau dietos ( daug darzoviu, vaisiu, vandens, ir liesi baltymai), ir numeciau apie 5kg. nelabai daug
Metu dabar svorį ir norėčiau pastangrinti savo kūno odą, gal žinote gerus stangrinamuosius kremus, mokėčiau ir didesnius pinigėlius, kad tik nauda iš tų priemonių būtų
Siaip neblogas Loreal kremas kunui, drekina stangrina, net 4buteliukus sunaudojau.
man geriausias is avon stangrinamasis kuno tonikas, toks violetiniame buteliuke.
Yra intensivaus poveikio kursas nuo celiulito. Laaabai padeda, bandziau tris kursus, celiulito beveik nebeliko, bet reikia ir mankštos. Priemonės Geomar galima įsigyti Eurokos parduotuvėse, kainos tikrai nesikandžioja.
Keturių savaičių kursas, po to vieno mėnesio pertrauka ir vėl iš naujo, kol nepasieksi norimo rezultato. Po to kelių mėn pertrauka ir vėl kartoti. 1 savaitė: Pr.- Geomar Profesionalus 4 etapų celiulito pažeistos odos gydymas 1 pakelis (pakuoteje yra 4 skirtingi pakeliai, po tris kiekvieno) apie 50 LT An. - 2 pakelis Tr. - 3 pakelis K- 4 pakelis P. - pertrauka Š - vėl 1 pakelis S- antras Antra savaitė: Pr - trečias An - ketvirtas Tr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare ( apie 30 Lt kiekvienas) K - Geomar drenažinis tvarstis (apie 50 Lt 3 komplektai) P - pertrauka Š - Geomar Thalasso šveitiklis (apie 30 lt) ir Geomar drenažinis tvarstis S - pertrauka Trečia savaitė: Pr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare An - Geomar gydomasis purvas su vandenyno dumbliais (apie 13 lt vienkartinė pakuote ) T - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare K - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare P - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare Š - Geomar gydomasis purvas su vandenyno dumbliais S - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare Ketvirta savaitė Pr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare A - Geomar drenažinis tvarstis T - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare K - Geomar drenažinis tvarstis P - pertrauka Š - Geomar Thalasso šveitiklis ir Geomar drenažinis tvarstis S - pertrauka Labai efektyvu.
O kaina?
Gal kas bandet kurinors is siu stangrinamuju kremuku?
![]()
Norejau paklausti, ar stangrinamieji kremai yra skirti tik suglebusiai odai? Ar galima juos naudoti jaunai panelei, norint truputi stangresnes odos?
QUOTE(foxy_rrs @ 2008 08 13, 13:16) Yra intensivaus poveikio kursas nuo celiulito. Laaabai padeda, bandziau tris kursus, celiulito beveik nebeliko, bet reikia ir mankštos. Priemonės Geomar galima įsigyti Eurokos parduotuvėse, kainos tikrai nesikandžioja. Keturių savaičių kursas, po to vieno mėnesio pertrauka ir vėl iš naujo, kol nepasieksi norimo rezultato. Po to kelių mėn pertrauka ir vėl kartoti. 1 savaitė: Pr.- Geomar Profesionalus 4 etapų celiulito pažeistos odos gydymas 1 pakelis (pakuoteje yra 4 skirtingi pakeliai, po tris kiekvieno) apie 50 LT An. - 2 pakelis Tr. - 3 pakelis K- 4 pakelis P. - pertrauka Š - vėl 1 pakelis S- antras Antra savaitė: Pr - trečias An - ketvirtas Tr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare ( apie 30 Lt kiekvienas) K - Geomar drenažinis tvarstis (apie 50 Lt 3 komplektai) P - pertrauka Š - Geomar Thalasso šveitiklis (apie 30 lt) ir Geomar drenažinis tvarstis S - pertrauka Trečia savaitė: Pr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare An - Geomar gydomasis purvas su vandenyno dumbliais (apie 13 lt vienkartinė pakuote ) T - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare K - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare P - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare Š - Geomar gydomasis purvas su vandenyno dumbliais S - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare Ketvirta savaitė Pr - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare A - Geomar drenažinis tvarstis T - Geomar Aktyvaus poveikio kremas ryte ir Geomar Vėsinančio poveikio želė vakare K - Geomar drenažinis tvarstis P - pertrauka Š - Geomar Thalasso šveitiklis ir Geomar drenažinis tvarstis S - pertrauka Labai efektyvu. Cia ne i tema, bet ir Geomar nuo striju veikia... Papildyta: QUOTE(cindy @ 2008 09 18, 21:27) Norejau paklausti, ar stangrinamieji kremai yra skirti tik suglebusiai odai? Ar galima juos naudoti jaunai panelei, norint truputi stangresnes odos? Aisku.Blogiau nebus, sudrekinta oda visada geriau atrodo, lygesne, sviesesne.Man tai patiko Garnier
REkomenduokit kokį kaitinantį kremą. Kai taip šalta tai manau bus 2 in 1
Nusipirkau stangrinamąjį kremą krūtinei Lirene body shaping su vitaminu E ir persikų aliejumi, tik dar vieną dieną tepiausi
sveiki
QUOTE(jadzka @ 2008 10 19, 17:02) cha cha pamačiau tavo prašymą ir prisiminiau kaip sesuo man skambina ir sako: draugelė parėjo iš masažistės ištepta kaitinančiu kremu(masažistė ištepė po masažo ir paleido suvyniotą ir liepė pusv.pabūti),dabar subinė dega,ji prausėsi,bet nieko nepadėjo,tik pablogėjo,sako jausmas toks kaip būtų nuoga dilgėlėse pasėdėjus... o šiaip yra neblogų rusiškų ir kaitinančių ir šaldančių anticeliulitinių kremukų FITNESbody :,ir nebrangūs,ir tikrai efektas yra. QUOTE(vilma1978 @ 2008 11 14, 18:30) cha cha pamačiau tavo prašymą ir prisiminiau kaip sesuo man skambina ir sako: draugelė parėjo iš masažistės ištepta kaitinančiu kremu(masažistė ištepė po masažo ir paleido suvyniotą ir liepė pusv.pabūti),dabar subinė dega,ji prausėsi,bet nieko nepadėjo,tik pablogėjo,sako jausmas toks kaip būtų nuoga dilgėlėse pasėdėjus... o šiaip yra neblogų rusiškų ir kaitinančių ir šaldančių anticeliulitinių kremukų FITNESbody :,ir nebrangūs,ir tikrai efektas yra. kaitinantis liekninamasis kremas nr.23, http://www.benexere.lt/?p=1&id=10 QUOTE(Auksuolė @ 2008 10 19, 21:13) Nusipirkau stangrinamąjį kremą krūtinei Lirene body shaping su vitaminu E ir persikų aliejumi, tik dar vieną dieną tepiausi As turejau Lirene krema nuo veido raudonio tai pradzioj jis man buvo efektyvus, bet nesunaudojus viso jau oda iprato ir - jokio poveikio
Jau mėnesį naudoju stangrinantį Lirene kremą, jokio stangrumo nepasijuto, tik oda švelni pasidarė.
Jokios naudos tuose kremuose. Ypac krutine stangrinantys ar pakeletys neva kremai
QUOTE(karina861 @ 2008 11 30, 12:43) Jokios naudos tuose kremuose. Ypac krutine stangrinantys ar pakeletys neva kremai tai kad sportuot reikia, tai kas be ko...bet papildomai tam skirtas kremukas manau tikrai nepamaisys, o gal net pades...as siandien SM nusipirkau pilvo kremuka...po nestumo oda pasitampius, bet be jokiu striju...
o zinot tokia naturalia priemone? ji gal nelabai stangrinimui, bet po jos oda islieka labai svelni.o gi kavos tirsciai
QUOTE(mamukai @ 2008 12 02, 22:54) o zinot tokia naturalia priemone? ji gal nelabai stangrinimui, bet po jos oda islieka labai svelni.o gi kavos tirsciai Jo, seniai darausi su kava, oda kaip kudikio
Kada jau kalba pasisuko apie kaitinancius kremukus, tai turejau is Clarins toki, didelej pakuotej, tokioj kaip veid kremas, kad buna, tik kiekis zymiai didesnis
As naudoju L'occitane stangrinamaji migdolu kuno krema,man jis nerealus
man kosmetike sake , kad tik kremas nepades . turi buti kompleksiskas stangrinimas : kremas , dieta , daug vandens, sportas ir dar kokia nors mandra procedura nepamaisytu . taip kad yra reikalu .
Nemanau, kad stangrinamieji kremai duotu norima rezultata, cia greiciau psichologiskai nuramina. O jei neturit problemu dideliu ir naudojat tokius kremukus, tai gal cia genai dekingi? Sportas aisku, kai kam didele kancia, bet vistiek kazkaip skatinant medziagu apykaita irgi rezultatas butu. Galbut padetu masazai ar specialios pedkelnes. Jei butu super kremu, tai senai visos vaiksciotume laimingos ir grazios nuo uodegytes iki ausu...
QUOTE(Jautuke @ 2008 12 13, 18:53) Nemanau, kad stangrinamieji kremai duotu norima rezultata, cia greiciau psichologiskai nuramina. O jei neturit problemu dideliu ir naudojat tokius kremukus, tai gal cia genai dekingi? Sportas aisku, kai kam didele kancia, bet vistiek kazkaip skatinant medziagu apykaita irgi rezultatas butu. Galbut padetu masazai ar specialios pedkelnes. Jei butu super kremu, tai senai visos vaiksciotume laimingos ir grazios nuo uodegytes iki ausu... na bet prisiziuret reikia ir norisi...zinoma, stebukliu niekur nelauk, bet...
O as naudoju EVELINE stangrinamuosius kremus nuo celiulito ir esu LABAI patenkinta
man labai patinka NIVEA su Q10. ir kaina nekanda. rekomendavau draugei, tai ir ji sako geras, jau po sav pati rezultatus mato
O kas nors bandete apimtis mazinancius kremus? Tokie kur tik profesionalams pardavinejami? Masazuotojams?
Sutinku
Naudoju "Algologie" stangrinantį kremą.labai geras man ir naudoju jį darydama klientėms procedūras o vandens tai mažiausiai 1.5 l per dieną!!!!!!!!!!, ir tai padeda QUOTE(Spurge @ 2009 03 04, 16:40) Sutinku Naudoju "Algologie" stangrinantį kremą.labai geras man ir naudoju jį darydama klientėms procedūras o vandens tai mažiausiai 1.5 l per dieną!!!!!!!!!!, ir tai padeda Ar stangrinantis reiskia apimtis mazinantis? O kodel reikia tiek vandens?
Gal ką nors naujo išbandėt iš stangrinamųjų?
QUOTE(bitute737 @ 2009 05 05, 11:42) na as pati atradau tik pries kokius metus, kadangi jau ir visos drauges naudoja, tai vis ispudziais pasidalinam. Jeigu viena jau kazka labai giria, tai kitos pasitepliojam ir jei patinka tai perkam. Taip atradau paakiu ir veido drekinama krema, makiazo valikli, ir jau isigyjau tris kuno kremus anticeliulitini, stangrinanti. dar labai neblogas yra drekinantis su kolagenu (nes po duso, labai mano sausa oda), bet man ziuriu tas stangrinantis, kartu atstoja ir drekinanti, tai kol kas pataupysiu... QUOTE(pempe @ 2009 05 05, 12:50) na as pati atradau tik pries kokius metus, kadangi jau ir visos drauges naudoja, tai vis ispudziais pasidalinam. Jeigu viena jau kazka labai giria, tai kitos pasitepliojam ir jei patinka tai perkam. Taip atradau paakiu ir veido drekinama krema, makiazo valikli, ir jau isigyjau tris kuno kremus anticeliulitini, stangrinanti. dar labai neblogas yra drekinantis su kolagenu (nes po duso, labai mano sausa oda), bet man ziuriu tas stangrinantis, kartu atstoja ir drekinanti, tai kol kas pataupysiu... esmes ir nepasake QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 05, 11:52) atsiprasau, kad atrodo niekas ir neklause Papildyta: QUOTE(bitute737 @ 2009 05 05, 12:00) atrodo tai cia, nes nemoku ikelti http://www.benexere.lt/?p=1&id=10
as naudoju geltona garnier body tonic
QUOTE(*charite* @ 2009 06 21, 14:50) as naudoju geltona garnier body tonic As irgi si krema naudoju jau labai ilgai, tik kol nudziusta nuo odos , tai labai limpa , bet po to odele tikrai labai maloni, bet kad jau ten kakza stangrintu tai QUOTE(pempe @ 2009 05 05, 13:13) atsiprasau, kad atrodo niekas ir neklause Papildyta: atrodo tai cia, nes nemoku ikelti http://www.benexere.lt/?p=1&id=10 naudoju Benexere stangrinanti su elastinu
Stangrinamasis Benexere kremas yra vienas is populiariausiu ju produktu. Benexere yra profesionali italiska kosmetika.
gal kuri bandete ir padejo koks nors strijas gydantis kremas ar gelis, zinau kad jos neisnyks, bet gal yra kas padeda greiciau jas padaryti ne tokias matoma sutraukia ir pan.?
As, baigineju is Kanebo produkcijos,stangrinamaji kuno krema.
Greit isigeria, nelimpa,ir celiulitas lygeja
Gal kuri is jusu bande taip reklamuojama "Adonia Legtone Serum", kur celiulita sumazina net po 9 min.? Jis gan brangus, tad nesinori pirkti, nezinant, ar is tikruju jis vertas tokiu pinigu...
|