Maniškėms patiko dabar labai linksmas kompaktas iš Čili picerijos 'Pipirai"
Ar pasakų, ar instrumentų kokių ar dainelių?
Maniškėms patiko dabar labai linksmas kompaktas iš Čili picerijos 'Pipirai"
mano 4m dukra mieliausiai klausosi Bavaru, Mango, Kucinsko
Mano 5m. 4 men vyruko megstamiausias -M.Mikutavicius, toliau ŽAS, BAVARAI, kai kas is Rebelheart'u, dar -Kernagis, Stasys Povilaitis, o Telebimbam ir kiti vaikiski kurineliai - kai nera "rimtesniu".
Maniske tai mielai klausosi pasaku ir telebimbam; bet dar abiems patinka relaksacine muzika. Mazius tai is viso susizavejes klauso, kaip pvz.: lasha ir aidi vandens lashiukai kokiam tarpekly...
Lengvute, o kaip tu isigijai ta Cili kompakta? Uzeini i bet kuria picerija ir gali nusipirkiti, ar kaip kitaip? O kiek ten tu daineliu yra tame kompakte?
maniskei tai megsta irgi Kucinsko dainas
Mano penkiamecio topiskiausia daina "tos karstos merginos ir saltas alus"
Papildyta @ [mergetime]1101388055[/mergetime] Ai, dar prisiminiau, kai dar buvo mazesnis ir svelpavo, tai labai mego dainuoti :vakar vakare tu mylejai mane, siandien ryte neradau taves salia"
ryžulia, zinok ir maniske, 3 metu, kad traukia apie "karstas merginas ir salta alu" ir dar labai megsta dainuoti "is lubu"
Na, geras! Maniskis lygiai tas pacias dainas dainuoja Papildyta @ [mergetime]1101663906[/mergetime] O is vaikisku, tai jis labai megsta 'Laiskelis pasaku salin', nes pats lanko muzikos mokyklele Dzimba ir tas dainas ten dainuoja.
O, kiek karstu merginu ir salto alaus gerbeju, pasirodo
Mano mazius irgi dainuoja "tos karstos merginos ir saltas alus". Taip taip taip , labiau patinka ten visokios apie meile, mandarinus, nei vaikiskos. Pastebejau, kad telebimbam daineliu visai nemegsta. Gali jos fone groti, bet del ju nealpsta.
Is vaikisku patinka Evelina, Linute Papildyta @ [mergetime]1101901836[/mergetime] Mano mazius irgi dainuoja "tos karstos merginos ir saltas alus". Taip taip taip , labiau patinka ten visokios apie meile, mandarinus, nei vaikiskos. Pastebejau, kad telebimbam daineliu visai nemegsta. Gali jos fone groti, bet del ju nealpsta. Is vaikisku patinka Evelina, Linute
Jooo, jusu vaikuciu temos
Mazele, kai buvo kudikis, turejo savo dvi dainas: viena Doors, kita Tomo Waitso
Mano didzioji (3 metuku) dievina Cicina, visas dainas beveik zino mintinai, smagiausia mums,kad ir mes gaunam dienu dienas klausytis sios "puikios" muzikos
Mūsiškiui labiausiai patinka M.Mikutavičiaus kompaktas, labiausiai daina - "Būk su manim".
Na o maniškiai tai abu yra prisiekę folkloro gerbėjai
Tačiau vis tiek folkloras sudaro didžiausią procentą. Kartais net neramu dėl vienpusiškumo Didesnis muzikos "fanas" yra vyresnysis. Kartais net dvi valandas pasiėmęs vaikišką būgnelį muša ritmą (gerai, kad pataiko)
mano vaiko mylimiausias dvd-Barnis,kartu ir ziuri,ir soka,ir dainuoja.
Manoji dainuoja mokinukiu dainas, taip pat traukia is KIZ daineles, mango.. Patinka ir vaikiskos, bet jau atsibodusios
O filmukai tai NA palauk, ir visos musu laiku pasakos
Mano keturmetis ir 1,5 megsta Z. Zvagulio dainas "kareiviska", "Alaus danguje nera", KIZ dainuoja...Mes vyrai...
Dukrai kultinė daina M.Mikutavičiaus "Trys milijonai". Jau pareinant iš darželio klausia, ar galės pasiklausyti (turim DVD su krešinio vaizdeliais), tai šokinėja ir 10 kartų iš eilės leidžia (Čia periodais tokiais užeina). Dar "Tele bim bam" repertuaras; visos kitos vaikiškos grupės; "Mango" , V.Riaubiškytė, "Žas" ("Myliu kiną labiau nei merginą"), C.Dion lopšinės ir rokenrolai; visa kita rokenrolinė muzika(mat šoka rokenrolą), "Mokinukės" , Saulės iš "Dangaus" dainų cd , ir t.t. Myli muziką vaikas
Maniškis tiesiog įsimylėjęs KIZmin Inculto
Šiuo metu pas mus be konkurencijos "Kelias į žvaigždes" kompaktas.
MANO MAZOJI,TAI LABAI PAMEGO "PAGRANDUKU" DAINELES.PATI NEPIRKAU-PIRMA KARTA ISGIRDO PAS MANO SESE,KAI BUVO PUSANTRU METELIU.TUOMET KALBEJO NEDAUG,TACIAU DAINUODAVO MELODIJAS IR SOKDAVO PAGAL TA MUZIKA.VISIEMS TAIP NUSIBODO,O JI PIRSTU RODO I GROTUVA IR DAINUOJA OOO OOO(YRA TEN TOKIA DAINELE APIE GANDRA).O VYRESNELIS PYKSTA-JAM LABIAU PRIE SIRDIES KERNAGIO "BALTOJO NIEKO DAINELES"(BEJE MAN TAIP PAT),DAR KLAUSO TELE BIM BAM,OLIALIA,MEGSTA KEISTUOLIU TEATRO PROJEKTUS.
TARP KITKO PASTEBEJAU,KAD TOS PAGRANDUKU DAINELES DAUGUMAI VAIKU PATINKA.
Vyresnele labai megsta Ilonos Balsytes sekamas pasakas
Paklausus telebimbam cd. O siaip tai vis ka nors is musu cd nusitveria ir klauso po kokia savaite
Pas mus irgi "ant bangos" KĮŽ dainos. Darželyje turbūt klausosi, dar per tv nugirsta ir kas keisčiausiai, tai visų dainų visus žodžius moka ir mus pamokina
Laba, mes irgi dabar dažniausiai klausomės KĮŽ dainų ir varom mintinai, ypač Vilijos
Mano sunelis labai pamego pasakas. Klauso is kompaktiniu ploksteliu. Net stebiuosi, kaip jam nepabosta. Ir labai praturtejo zodynas. Ziurek ima ir pritaiko kokia fraze is pasakos. Turim sekamas Valinskienes, Jaksio ir Balsytes. Zino ir kuriam kompakte kokio yra. Tai tesiasi apie pora menesiu.
QUOTE(apelsinuke @ 2005 12 16, 00:20) Mano sunelis labai pamego pasakas. Klauso is kompaktiniu ploksteliu. Net stebiuosi, kaip jam nepabosta. Ir labai praturtejo zodynas. Ziurek ima ir pritaiko kokia fraze is pasakos. Turim sekamas Valinskienes, Jaksio ir Balsytes. Zino ir kuriam kompakte kokio yra. Tai tesiasi apie pora menesiu. Niekur nerandu jų pirkti (nors nelabai ir ieškojau). Gal pasufleruostumėte. Ir kainą.
Maniskis is pasaku klausosi "Arklio Dominyko meile", pirkau knygyne. O is muzikos,
O mes esam Tele Bim Bam gerbėjos. Tiesa, gal dėl to, kad einame į šią mokyklėlę. Tiesa, labai patinka pasakėlių kompaktai bei klausyti radijo stoties "Lietus". Kartais pastebiu, kad Martyna žino daugiau dainų nei aš.
QUOTE(Virvutė @ 2004 12 15, 17:44) Na o maniškiai tai abu yra prisiekę folkloro gerbėjai Tačiau vis tiek folkloras sudaro didžiausią procentą. Kartais net neramu dėl vienpusiškumo Didesnis muzikos "fanas" yra vyresnysis. Kartais net dvi valandas pasiėmęs vaikišką būgnelį muša ritmą (gerai, kad pataiko) Labai pagirtina Maniškė mielai klauso TELEBIMBAM, bet ypač patinka rinkinys DAINUOJ ZUIKIS DAINUOJ LAPĖ (nuostabi knyga ir CD). Pagal knygą suranda,kuri daina skamba, seka dainą po dainos. Rekomenduoju visiems mažesniems vaikams .
Sveikos
Mano voveraitė iš vaikiškų muzikų, tai klausosi visus "Telebimbam" kompaktus, o šiaip mėgsta liaudišką muziką, tai dabar vis užprašo, kad įjungčiau "Dideles storas lietuviškas dainas" , ten yra dainelė "ups dralala", kuri veda mano voveraitę iš proto
pasakų CD labiausiai klausos, o ypac "Arklio Dominyko meile"
Mano bernioko CD grotuve pagrindiniai kampaktai: Marijono "Būk su manim", Bavarų "Labai" ir dabratinis atradimas - "Bitės dešimtmečio vakaruška" Šitas CD sukasi kiekvieną dieną ir šoka vaikis net sušilęs
mano dukrytes tai nemegsta pasaku is CD tik gyvai sekamos, o is grupiu tai labiausiai olia lia ir mokinukes. Dar megsta Andriu is ''kelias i zvaigzdes''
mano Gabija tikra dainorėlė
o šiaip labai mėgsta klausytis ir pasakų- apie varlę karalienę, snieguolę, coliukę
Mano dukrytė pirmenybę teikia telebimbam
Yra pirkti knyga "Dainuoja zuikis, dainuoja lapė", kurios gale įdėtas diskas. Tai lietuvių liaudies dainos vaikams. Dainelės trumpos. Mano dukra baigia jas atmintinai išmokti. Kartu dainuoja, ploja, šoka. Rekomenduoju nusipirkti.
Dabartinis topas tai filmas Madagaskaras ( lt kalba), kelis kartus per diena žiūri, teletabiai tai praeitas etapas. ir dar kelias i žvaigždes dainas turim kompe, iš teliko perašytas, tai ir laabai jau tinka, vis žiūri ir dainuoja
Jau Laurai kaip "Lauros zvaigzde"patinka!
Didžiausia meilė ''Arklio Dominyko meilei''
Mano "artistė" kažkada svaigo nuo Ryčio Cicino (kompaktas sudrožtas, nes pati dėdavo į grotuvą ir visur nešiodavosi), po to atėjo Žilvino Žvagulio "Makaronai". O iki šiol nepamainomas CD - "Kelias į žvaigždes"
Maniskem irgi l. patinka kelias i zvaigzdes, bet pasaku neklauso. Joms labiau patinka kai pati skaitau.
QUOTE(kristute.u @ 2006 04 18, 22:45) Maniskem irgi l. patinka kelias i zvaigzdes, bet pasaku neklauso. Joms labiau patinka kai pati skaitau. Maniškę vyresniojį nuo mažens labai pamėgo muzika gal todėl kad užmigdavo klausidamasiSimonio ,klaidermano,arba Enigma ir Enija,na klasikinnius kurinius,o dabar tai dainuoja kartu su Gintarė labai patinka Boružele 7 taške,o getonos tai Galima ,na ir Bavarus ,Angelai,mes butinai kitais metais vežšim užsirašit ją į muzikos mokiklą,jau pianina turim liko nuo tėvo,jis pas mus yra baigės 10 metu muzikos su fortepiono ,taigi gal į teva ,nor ir aš nuo 10metu dainuojau chore,ir mažilę neatsilėka jau potruputi bando kartot kaip aš dainuoju jai lopšinės
Topinis filmas šiuo metu - Liūtas karalius I, II, III. O dėl muzikos, tai svaigstam dėl Linutės su 'Saulės vaikais' ir A. Mamontovo.
Kas vakara klausomes lietuvisku pasakeliu. Is filmu topinis jo multikas yra "Incredibles"
|