Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokių kasečių, kompaktų jūsų vaikai mielai klausos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 3 iki 7 metų
Pages: 1, 2
lengvute
Ar pasakų, ar instrumentų kokių ar dainelių?
Maniškėms patiko dabar labai linksmas kompaktas iš Čili picerijos 'Pipirai" thumbup.gif , turim ir daug kitų (Neringa, Dvi sesutės, O lia lia, Lopšinės, Geriausios Čiki piki dainos, popchoro Mes kasetę, Spindulys, Medutis ir kt.), bet jau joms atsibodę,o pasakų irgi daug turim, kažkaip neįdomu joms, dabar galvoju, gal faina būtų joms nupirkt "Mokinukes" arba 'Evelina", gal kas turit šiuos kompaktus, ar verta pirkt, ar dainos nebus monotoniškos g.gif ?
kendi
mano 4m dukra mieliausiai klausosi Bavaru, Mango, Kucinsko doh.gif turi vaikisku, bet sitos geriasia laugh.gif
ballando
Mano 5m. 4 men vyruko megstamiausias -M.Mikutavicius, toliau ŽAS, BAVARAI, kai kas is Rebelheart'u, dar -Kernagis, Stasys Povilaitis, o Telebimbam ir kiti vaikiski kurineliai - kai nera "rimtesniu".
Debasy
Maniske tai mielai klausosi pasaku ir telebimbam; bet dar abiems patinka relaksacine muzika. Mazius tai is viso susizavejes klauso, kaip pvz.: lasha ir aidi vandens lashiukai kokiam tarpekly...
Nome
Lengvute, o kaip tu isigijai ta Cili kompakta? Uzeini i bet kuria picerija ir gali nusipirkiti, ar kaip kitaip? O kiek ten tu daineliu yra tame kompakte? g.gif
spaNguolė
maniskei tai megsta irgi Kucinsko dainas doh.gif per telika visada ziuriu "gero upo" ar kazkaip kitaip, kur liaudiska muzika groja, taip susidomejus buna, kad net isizioja biggrin.gif , patika telebimbam, ZAS, mango smile.gif pasaku kaseciu neturim, bet planuojam isigyti rolleyes.gif
Ryžulia
Mano penkiamecio topiskiausia daina "tos karstos merginos ir saltas alus" thumbup.gif Na ir visokie "ateik i bara", "blemba, juk as tave myliu" ir pan.
Papildyta @ [mergetime]1101388055[/mergetime]
Ai, dar prisiminiau, kai dar buvo mazesnis ir svelpavo, tai labai mego dainuoti :vakar vakare tu mylejai mane, siandien ryte neradau taves salia" thumbup.gif clap.gif thumbup.gif
spaNguolė
QUOTE (Ryžulia @ 2004 11 25, 15:07)
Mano penkiamecio topiskiausia daina "tos karstos merginos ir saltas alus" thumbup.gif  Na ir visokie "ateik i bara", "blemba, juk as tave myliu" ir pan.
Papildyta @ [mergetime]1101388055[[b]*spaNguoliuke rgetime] [/b]
Ai, dar prisiminiau, kai dar buvo mazesnis ir svelpavo, tai labai mego dainuoti :vakar vakare tu mylejai mane, siandien ryte neradau taves salia" thumbup.gif  clap.gif  thumbup.gif

ryžulia, zinok ir maniske, 3 metu, kad traukia apie "karstas merginas ir salta alu" biggrin.gif thumbup.gif ir dar jos topas "ant kalno murai" nu butinai reikia dainuoti sitas dvi dainas kai vaziuojam autobusu, ar siaip kokioj viesoj vietoj doh.gif o dabar dar pamego "mandarinai jega, bet net skauda galva" clap_1.gif (na cia biski perdirbtai gaunasi).
ir dar labai megsta dainuoti "is lubu" biggrin.gif pasiima kokia knyga ziuri ir dainuoja, bet tada reikia i ja neziureti. kartais netgi rimuotai gaunasi thumbup.gif
Veda
QUOTE (Ryžulia @ 2004 11 25, 15:07)
Mano penkiamecio topiskiausia daina "tos karstos merginos ir saltas alus" thumbup.gif Na ir visokie "ateik i bara", "blemba, juk as tave myliu" ir pan.
Papildyta @ [mergetime]1101388055[[b]*Veda rgetime] [/b]
Ai, dar prisiminiau, kai dar buvo mazesnis ir svelpavo, tai labai mego dainuoti :vakar vakare tu mylejai mane, siandien ryte neradau taves salia" thumbup.gif clap.gif thumbup.gif

Na, geras! Maniskis lygiai tas pacias dainas dainuoja thumbup.gif thumbup.gif . O 'karstos merginos', tai net iki suprakaitavimo varo biggrin.gif Ir sutapk tu man tu su skoniais?! laugh.gif laugh.gif Matyt, del vienodo amziaus.
Papildyta @ [mergetime]1101663906[/mergetime]
O is vaikisku, tai jis labai megsta 'Laiskelis pasaku salin', nes pats lanko muzikos mokyklele Dzimba ir tas dainas ten dainuoja.
Ryžulia
O, kiek karstu merginu ir salto alaus gerbeju, pasirodo biggrin.gif Musu senelis tai erzina vaika, dainuodamas "tos saltos merginos ir kartsas alus" rolleyes.gif Kiek buna po to jam moralu uz nemokejima dainuot laugh.gif laugh.gif laugh.gif
kazyte
Mano mazius irgi dainuoja "tos karstos merginos ir saltas alus". Taip taip taip , labiau patinka ten visokios apie meile, mandarinus, nei vaikiskos. Pastebejau, kad telebimbam daineliu visai nemegsta. Gali jos fone groti, bet del ju nealpsta.
Is vaikisku patinka Evelina, Linute
Papildyta @ [mergetime]1101901836[/mergetime]
Mano mazius irgi dainuoja "tos karstos merginos ir saltas alus". Taip taip taip , labiau patinka ten visokios apie meile, mandarinus, nei vaikiskos. Pastebejau, kad telebimbam daineliu visai nemegsta. Gali jos fone groti, bet del ju nealpsta.
Is vaikisku patinka Evelina, Linute
Ir Guste
Jooo, jusu vaikuciu temos biggrin.gif clap_1.gif
Mazele, kai buvo kudikis, turejo savo dvi dainas: viena Doors, kita Tomo Waitso laugh.gif Dabar jau einam prie seses archyvo: Kernagio "Baltojo nieko daineles" (kam patinka tokios truputi shyzanutos rolleyes.gif ), amzini topai - Keistuoliu "Aukstyn kojom", "Kita karta", "Geltonu plytu kelias", Storpirscio su Storpirsciuku "Metu diena" (sita kai isejo buvo isrinkta populiariausia tarp septynmeciu, nors maniske dievino penkeriu).
Liulia*
Mano didzioji (3 metuku) dievina Cicina, visas dainas beveik zino mintinai, smagiausia mums,kad ir mes gaunam dienu dienas klausytis sios "puikios" muzikos wacko.gif Na, dar bavarai visai nieko jai, nes ten ir tekstai ir motyvai vaikiski clap_1.gif O mazoji,metuku,megsta tai,kas dazniausiai namie skamba,priestarauja, kai isgirsta dar negirdeta muzika schmoll.gif Toks tai musu muzikinis skonis sunglasses2.gif
manyte
Mūsiškiui labiausiai patinka M.Mikutavičiaus kompaktas, labiausiai daina - "Būk su manim". clap_1.gif
Virvutė
Na o maniškiai tai abu yra prisiekę folkloro gerbėjai laugh.gif Gal, kad dar negimę jo klausydavos (pati dainuoju). Pektadieniais būtinai privalom žiūrėti "gero ūpo" ir vos ne kiekvieną vakarą klausytis paeiliui vis kito folklorinio kompaktinio disko. Harmonizuotos liaudiškos muzikos nemėgsta. Retkarčiais pasiklauso "Smaukų" (taip jie vadina), kartais prieš miegą "Enya" vietoj lopšinių (kai mudu su vyru negalim padainuoti), dar mėgsta "Nuko" lopšines.
Tačiau vis tiek folkloras sudaro didžiausią procentą. Kartais net neramu dėl vienpusiškumo blink.gif
Didesnis muzikos "fanas" yra vyresnysis. Kartais net dvi valandas pasiėmęs vaikišką būgnelį muša ritmą (gerai, kad pataiko) rolleyes.gif
sandralita
mano vaiko mylimiausias dvd-Barnis,kartu ir ziuri,ir soka,ir dainuoja. thumbup.gif
Žiedė
Manoji dainuoja mokinukiu dainas, taip pat traukia is KIZ daineles, mango.. Patinka ir vaikiskos, bet jau atsibodusios tongue.gif tongue.gif
O filmukai tai NA palauk, ir visos musu laiku pasakos
PAME
Mano keturmetis ir 1,5 megsta Z. Zvagulio dainas "kareiviska", "Alaus danguje nera", KIZ dainuoja...Mes vyrai... biggrin.gif
perlas
Dukrai kultinė daina M.Mikutavičiaus "Trys milijonai". Jau pareinant iš darželio klausia, ar galės pasiklausyti (turim DVD su krešinio vaizdeliais), tai šokinėja ir 10 kartų iš eilės leidžia (Čia periodais tokiais užeina). Dar "Tele bim bam" repertuaras; visos kitos vaikiškos grupės; "Mango" , V.Riaubiškytė, "Žas" ("Myliu kiną labiau nei merginą"), C.Dion lopšinės ir rokenrolai; visa kita rokenrolinė muzika(mat šoka rokenrolą), "Mokinukės" , Saulės iš "Dangaus" dainų cd , ir t.t. Myli muziką vaikas 4u.gif
Kerli
Maniškis tiesiog įsimylėjęs KIZmin Inculto rolleyes.gif
Paja
Šiuo metu pas mus be konkurencijos "Kelias į žvaigždes" kompaktas. bigsmile.gif
Ingėnas
QUOTE(Paja @ 2005 12 08, 21:51)
Šiuo metu pas mus be konkurencijos "Kelias į žvaigždes" kompaktas. bigsmile.gif
*

Mes mažesnės, bet pas mus KĮŽ dainos irgi be konkurencijos thumbup.gif Tik pačiame kompakte surinktos dainos mums nelabai patiko, tai ir nepirkau. Teko prašyti dėdžių, kad pagal duotą sąrašą įrašytų tongue.gif
mafijosmotina
MANO MAZOJI,TAI LABAI PAMEGO "PAGRANDUKU" DAINELES.PATI NEPIRKAU-PIRMA KARTA ISGIRDO PAS MANO SESE,KAI BUVO PUSANTRU METELIU.TUOMET KALBEJO NEDAUG,TACIAU DAINUODAVO MELODIJAS IR SOKDAVO PAGAL TA MUZIKA.VISIEMS TAIP NUSIBODO,O JI PIRSTU RODO I GROTUVA IR DAINUOJA OOO OOO(YRA TEN TOKIA DAINELE APIE GANDRA).O VYRESNELIS PYKSTA-JAM LABIAU PRIE SIRDIES KERNAGIO "BALTOJO NIEKO DAINELES"(BEJE MAN TAIP PAT),DAR KLAUSO TELE BIM BAM,OLIALIA,MEGSTA KEISTUOLIU TEATRO PROJEKTUS.
TARP KITKO PASTEBEJAU,KAD TOS PAGRANDUKU DAINELES DAUGUMAI VAIKU PATINKA.
alex
QUOTE(Ingėnas @ 2005 12 08, 23:51)
Mes mažesnės, bet pas mus KĮŽ dainos irgi be konkurencijos thumbup.gif  Tik pačiame kompakte surinktos dainos mums nelabai patiko, tai ir nepirkau. Teko prašyti dėdžių, kad pagal duotą sąrašą įrašytų tongue.gif
*

Ručius
Vyresnele labai megsta Ilonos Balsytes sekamas pasakas thumbup.gif
Paklausus telebimbam cd. O siaip tai vis ka nors is musu cd nusitveria ir klauso po kokia savaite biggrin.gif
Fen-berry
Pas mus irgi "ant bangos" KĮŽ dainos. Darželyje turbūt klausosi, dar per tv nugirsta ir kas keisčiausiai, tai visų dainų visus žodžius moka ir mus pamokina doh.gif .
Astra27
Laba, mes irgi dabar dažniausiai klausomės KĮŽ dainų ir varom mintinai, ypač Vilijos rolleyes.gif . O šiaip mano 5 m. mergina dievina Mango, Bavarus, Yva ir pan. - t.y. viską, ko neklausom mes su tėčiu... tongue.gif Daržely auklėtoja jau uždraudė dainuoti Vilijos "Sofa", tai "Spjaudau ir gaudau" maniškė vaikus mokina.....
apelsinuke
Mano sunelis labai pamego pasakas. Klauso is kompaktiniu ploksteliu. Net stebiuosi, kaip jam nepabosta. Ir labai praturtejo zodynas. Ziurek ima ir pritaiko kokia fraze is pasakos. Turim sekamas Valinskienes, Jaksio ir Balsytes. Zino ir kuriam kompakte kokio yra. Tai tesiasi apie pora menesiu.
TUSINA
QUOTE(apelsinuke @ 2005 12 16, 00:20)
Mano sunelis labai pamego pasakas. Klauso is kompaktiniu ploksteliu. Net stebiuosi, kaip jam nepabosta. Ir labai praturtejo zodynas. Ziurek ima ir pritaiko kokia fraze is pasakos. Turim sekamas Valinskienes, Jaksio ir Balsytes. Zino ir kuriam kompakte kokio yra. Tai tesiasi apie pora menesiu.
*

Niekur nerandu jų pirkti (nors nelabai ir ieškojau). Gal pasufleruostumėte.
Ir kainą. ax.gif
Alchemie
Maniskis is pasaku klausosi "Arklio Dominyko meile", pirkau knygyne. O is muzikos, thumbup.gif tai Telebibam, paskui Sting "Brand new day" CD, dar Bary White
Ingėnas
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 16, 12:05)
Niekur nerandu jų pirkti (nors nelabai ir ieškojau). Gal pasufleruostumėte.
Ir kainą. ax.gif
*

Aš praeitą savaitę mačiau Čipolino parduotuvėje Akropolyje , prie kasų. Kainuoja gal 11-12 Lt ax.gif
Martynos mama
O mes esam Tele Bim Bam gerbėjos. Tiesa, gal dėl to, kad einame į šią mokyklėlę. Tiesa, labai patinka pasakėlių kompaktai bei klausyti radijo stoties "Lietus". Kartais pastebiu, kad Martyna žino daugiau dainų nei aš. blush2.gif
sarbar
thumbup.gif mano mazylems patinka kompaktas ingos valinskienes pasakos, o kasete labiausiai geltonu plytu kelias
ievuschka
QUOTE(Virvutė @ 2004 12 15, 17:44)
Na o maniškiai tai abu yra prisiekę folkloro gerbėjai  laugh.gif Gal, kad dar negimę jo klausydavos (pati dainuoju). Pektadieniais būtinai privalom žiūrėti "gero ūpo" ir vos ne kiekvieną vakarą klausytis paeiliui vis kito folklorinio kompaktinio disko. Harmonizuotos liaudiškos muzikos nemėgsta. Retkarčiais pasiklauso "Smaukų" (taip jie vadina), kartais prieš miegą "Enya" vietoj lopšinių (kai mudu su vyru negalim padainuoti), dar mėgsta "Nuko" lopšines.
Tačiau vis tiek folkloras sudaro didžiausią procentą. Kartais net neramu dėl vienpusiškumo blink.gif
Didesnis muzikos "fanas" yra vyresnysis. Kartais net dvi valandas pasiėmęs vaikišką būgnelį muša ritmą (gerai, kad pataiko) rolleyes.gif
*

Labai pagirtina 4u.gif Atrodo tavo vaikai dar nepraradę natūralaus prado.Juk laiudiškoje muzikoje taip gerai jaučiamas ritmas.
Maniškė mielai klauso TELEBIMBAM, bet ypač patinka rinkinys DAINUOJ ZUIKIS DAINUOJ LAPĖ (nuostabi knyga ir CD). Pagal knygą suranda,kuri daina skamba, seka dainą po dainos. Rekomenduoju visiems mažesniems vaikams .
Rencike
Sveikos 4u.gif , SU NAUJAIS! bigsmile.gif O kur tokią pasaką galima nusipirkti, kiek ji kanuoja? Mano sūnus tai labiausiai mėgsta KĮŽ dainas ir skaityti pasakas.
Voverė
Mano voveraitė iš vaikiškų muzikų, tai klausosi visus "Telebimbam" kompaktus, o šiaip mėgsta liaudišką muziką, tai dabar vis užprašo, kad įjungčiau "Dideles storas lietuviškas dainas" , ten yra dainelė "ups dralala", kuri veda mano voveraitę iš proto laugh.gif Tuomet šoka trypia, kol galva susisuka biggrin.gif
extraño
pasakų CD labiausiai klausos, o ypac "Arklio Dominyko meile" wub.gif 12 pasaku apie arkli dominyka ir rugiagele
Stiprioji
Mano bernioko CD grotuve pagrindiniai kampaktai: Marijono "Būk su manim", Bavarų "Labai" ir dabratinis atradimas - "Bitės dešimtmečio vakaruška" Šitas CD sukasi kiekvieną dieną ir šoka vaikis net sušilęs thumbup.gif thumbup.gif
asera
mano dukrytes tai nemegsta pasaku is CD tik gyvai sekamos, o is grupiu tai labiausiai olia lia ir mokinukes. Dar megsta Andriu is ''kelias i zvaigzdes''
la vita
mano Gabija tikra dainorėlė lotuliukas.gif dabar be sustojimo sukas kelias į žvaigždes bei dangiečių dainos lotuliukas.gif

o šiaip labai mėgsta klausytis ir pasakų- apie varlę karalienę, snieguolę, coliukę tongue.gif
elzeda
Mano dukrytė pirmenybę teikia telebimbam wub.gif , po to jau o lia lia, žiogelis ir kt. Suaugusiuju dainos jos nedomina schmoll.gif . Pasakėlių irgi klausosi, bet geriau dainelės...
vaižgantė
Yra pirkti knyga "Dainuoja zuikis, dainuoja lapė", kurios gale įdėtas diskas. Tai lietuvių liaudies dainos vaikams. Dainelės trumpos. Mano dukra baigia jas atmintinai išmokti. Kartu dainuoja, ploja, šoka. Rekomenduoju nusipirkti. thumbup.gif
gitana s
Dabartinis topas tai filmas Madagaskaras ( lt kalba), kelis kartus per diena žiūri, teletabiai tai praeitas etapas. ir dar kelias i žvaigždes dainas turim kompe, iš teliko perašytas, tai ir laabai jau tinka, vis žiūri ir dainuoja bigsmile.gif
indruzele
Jau Laurai kaip "Lauros zvaigzde"patinka! thumbup.gif (manau, yra ir Lt? g.gif ) Turbut, prasidejo identifikacija su savo vardu.Vakarai dvd reikalauja, paskui buna sunku nuo teliko nuvaryti, o rytais, vos atsikelus, reikalauja, kad cd paleistume. Mes tik viena cd is tos serijos turim, apie kaledas, tai kaip jau ir nebe visai aktualus, bet dukrai vis tiek labai reikia, o paskui dar nueina is kaladeliu "mano egle" pasistato. lotuliukas.gif
MELDA
Didžiausia meilė ''Arklio Dominyko meilei'' smile.gif
Jurgytė
Mano "artistė" kažkada svaigo nuo Ryčio Cicino (kompaktas sudrožtas, nes pati dėdavo į grotuvą ir visur nešiodavosi), po to atėjo Žilvino Žvagulio "Makaronai". O iki šiol nepamainomas CD - "Kelias į žvaigždes" smile.gif
kristute.u
Maniskem irgi l. patinka kelias i zvaigzdes, bet pasaku neklauso. Joms labiau patinka kai pati skaitau.
LARISA 74
QUOTE(kristute.u @ 2006 04 18, 22:45)
Maniskem irgi l. patinka kelias i zvaigzdes, bet pasaku neklauso. Joms labiau patinka kai pati skaitau.
*

Maniškę vyresniojį nuo mažens labai pamėgo muzika gal todėl kad užmigdavo klausidamasiSimonio ,klaidermano,arba Enigma ir Enija,na klasikinnius kurinius,o dabar tai dainuoja kartu su Gintarė labai patinka Boružele 7 taške,o getonos tai Galima ,na ir Bavarus ,Angelai,mes butinai kitais metais vežšim užsirašit ją į muzikos mokiklą,jau pianina turim liko nuo tėvo,jis pas mus yra baigės 10 metu muzikos su fortepiono ,taigi gal į teva ,nor ir aš nuo 10metu dainuojau chore,ir mažilę neatsilėka jau potruputi bando kartot kaip aš dainuoju jai lopšinės mirksiukas.gif
pijuska
Topinis filmas šiuo metu - Liūtas karalius I, II, III. O dėl muzikos, tai svaigstam dėl Linutės su 'Saulės vaikais' ir A. Mamontovo.
Ambro
Kas vakara klausomes lietuvisku pasakeliu. Is filmu topinis jo multikas yra "Incredibles" thumbup.gif Neseniai gavom "Batuota katina" lt kalba (japonu), tai daba cituoja ji lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.