Daugelis zmoniu sako jog vaikams negalima rodyti telavizoriaus, na taip manau ir as, nes ir paciai nuo teliko akys iskausta, taciau kaip jai
Na, matyt jie visi
Isigyk specialia spinta, kur galima TV uzdaryti durelemis ir uzrakinti. Jeigu patys teveliai daug TV ziuri, naturalu, kad vaikutis irgi ziures.
Musu TV yra tokiam kambary, i kuri praktiskai daugiau nera reikalo eiti tik del to TV. Be to, TV yra butent anskciau mano mineto tipo spintutej. Mes patys TV ziurim itin nedaug. Vaiko TV ziurejima ribojam ir dar ilgai zadam taip daryti. Kazkiek galima, bet labai saikingai.
mano saulytei 2 savaites ir kai ji pavalgo persimetu ja per peti ir vaikstau po kambari kad atsirugtu! Pasebejau kad kai ijungtas tv ji suka galvute link jo, gal tai auganti muilo operu auka???
Ir maniske taip pat nors telikas ir aukstai uzkeltas, vis tiek akys link jo krypsta nuo pat gimimo!
Maniskis irgi labai jau megsta i telika ziuret, ypac reklamas
diena jis isjungtas, bet vakare istikruju norisi pasiziuret kas pasaulyje dedasi....o po tokiu ziurejimu maniskis labai sunkiai uzmiega, blaskosi...tai dabar aukojuosi, vakare einu su juo i kita kambari ir ten zaidziam arba klausom muzikos... nesugalvoju nieko kito o siaip tai galima ir be televizoriaus istverti ..taip teko 2 metus gyventi ir nieko Tai tik blogas iprotis
Maniskei patinka siestos reklama Neitiketina!!!
Mažoji šiaip teliku visai nesidomi,bet kai rodo reklamas-tai vaiko neįmanoma nuvest nuo teliko,ar kažkaip nukreipt dėmesį-nebent tik išjungus televizorių
nors šiaip beveik nežiūriu ,bet juk vakarasi noris kažką paspoksot,bent jau žinias,o ir vyras yra teliko maniakas-negali ištvert nežiūrėjęs..
matyt kazko "skanaus" i tas reklamas deda
nes maniske nekreipia demesio i filma ar zinias, bet tik prasideda reklama - viskas! Atrodo, ilys i ekrana - ispucia akis ir kaip uzhipnotizuota ropoja artyn, o jeigu uzdengi akis, pyksta ir bando patraukti ranka Iseitis viena - nebuti su ja prie televizoriaus ir isvis ji reciau jungti. Diena mes neziurim Tv visai, vakare tik zinias, o paskui jeigu ji nori buti tame kambaryje, klausomes radijo. Ir jokiu problemu
Pas mus tas pats.... Reklama yra viskas! Niekaip vaiko nenunesi nuo TV, nereaguoja i nieka, suakmeneja ir spokso
Idomiausia tai kad suauge reklamu nemegsta visai, o vaikams
nu va, arba reklamos yra super paruostos psichologiskai, arba kazka deda i ta 25 kadra
nors yra tokiu reklamu, kurias ir pati mielai paziurau. Bet vienetai o mano mergytei labiausiai patinka tos "rekiancios" - oi, sugadino, grindis, oi, Ace viska isvalo!
Esu girdejus (buciux skaite ir man pasake
Seip savo maziui neleidziu jo ziureti (tiksliau pati neziuriu ir jis aisku neziuri
Mums tą problemą visada išsprendžia videomagas. Įrašau norimą laidą ar filmą ir pasižiūriu kai vaikas nueina miegoti arba kitu patogiu laiku. Kartais būna nepatogu ne tik todėl, kad nesinori, kad vaikas žiūrėtų, bet pvz. prasidedant filmui reikia guldyti vaiką. Tada jau mažiausiai 30 min. dingsta.
O mes net tokio daikto kaip televizorius neturim
Ir man net nejauku pagalvoti, kad viškai galimas dalykas, jog mano mažei to teliko kažkada prisireiks
mes irgi televizoriaus neturim jau kokius gerus 3 menesius, ir jauciu, kad neturesim
Mes TV irgi beveik nežiūrim. Paprastai įjungiam tik dėl vaiko filmukų (dažniausiai "tarybinių" filmukų DVD), kuriuos anksčiau labai mėgo, o dabar entuziazmas pamažu slūgsta. Pastebėjau, kad jau kokia savaitė, kai vaikas nebenori žiūrėti jokio filmuko, nes jam įdomiau pavartyti knygutę ar žaisti su mašinėlėm
O filmus su vyru tik nuomojamės ir žiūrime vakare per kompą...
Na va, jau galim kurti šeimų-betelevizorininkių draugiją
Žiūrim mes , žiūri ir vaikas, nes žiemos vakarais tiesiog nuobodu
Esu griestai nusistaciusi pries televizoriu.Yra kitu laiko praleidimo budu nei televizoriaus spoksojimas.
musiskis ziuri tik pusvalandi,ir pilnai jam to uztenka. Tuo labiau toki filmai kai pokemon,yo-gi-jo siauba keliai,jau isvis tada televizoriaus netureti.
Reklama baisu, jau tokiems maiukams, tik nerodykit, augionat vartotojų kartą. As irgi filmukus per savo cenzūra praleidžiu ir rodau tik per kompa. O dėl teliko žiūrejimo ir miegojimo prie jo
Man irgi nepatinka kad mano mokyklinukė po pamokų grįžus daug laiko praleidžia prie TV
QUOTE(Jurgana @ 2005 01 14, 01:03) O mes net tokio daikto kaip televizorius neturim Ir man net nejauku pagalvoti, kad viškai galimas dalykas, jog mano mažei to teliko kažkada prisireiks O kai paaugs ir turės savo draugių ir draugų ar nesijaus nuskriausta, šiek tiek kitokia, kad viso to neturi. Lengva viso to atsisakyti kai vaikelis mažas ir užtenka mamos ir tėčio draugijos. O vėliau atsiranda ir kitokių poreikių. Puikiai žinau, kaip aptarinėja matytas laidas, filmus, filmukus penkiamečiai, šešiamečiai, o jau jeigu dauguma turi ką nors tokio geidžiamo, tiesiog kliedi kaip nori būtent to. Ir nesvarbu, kad tai visai koks menkavertis daiktelis.
Ko gero, visas problemas, bent man, išspręstu tv, kur yra vaizdo užtamsinimo galimybė. Garsą girdi, o vaizdo nėra. Tamsus ekranas.
Nes aš irgi savo vaikų negaliu atplėšti nuo tv. Ypač reklamų. Ir kas ten taip masina juos O visai be tv tai negalėtume gyvent.
[quote=Alchemie,2005 04 01, 19:26]
Reklama baisu, jau tokiems maiukams, tik nerodykit, augionat vartotojų kartą. Tačiau viskas turi būti su saiku. Kuo labiau drausi tuo labiau norės
mes tai is pradziu draudem bet naudos is to jokios tik dar labiau lindo, o paskui nebekreipem demesio ir tas televizorius jau nereikalingas nu nebent kai reklama eina
QUOTE(ULTRA VIOLET @ 2004 11 19, 10:48) mano zuikio Jei patys nuolatos spoksot i televizoriu, tai apie koki dar televizoriaus slepima gali buti kalba
O mums dažnai tenka koreguoti ką žiūrėti, nes vyresnėlis labai imlus blogybėms iš TV
Mes jau du metai be tv gyvenam!
Darem remonta ir zadejom nauja pirkti tai senaji mociutei isvezem, o po to buvo sunku nauja issirinkti, tai po kurio laiko nusprendem ismeginti gyvenima be televizoriaus:) rezultatas: vaikai geriau mokosi ir daugiau skaito, visa seima pazaidziam stalo zaidimus, lieka oi kiek laisvo laiko!!! Nors pradzioj tai ir juokinga ir sunku buvo: savaitgali ryte pasidarai puoda kavos, lekste sumustiniu, eini i kambari, plumpt ant sofos ir ziuri i ta vieta kur telikas budavo Bandysim dar kuri laika be tv pratraukt:) Atrodo butu tv tai ziuretum zinias, discovery, ir pan, o is tikruju tai vis vien pradedi visoki slamsta ziureti (Per kaledines sventes desimciai dienu tv issinuomojam).
Mano nuomone per tv rodo tiek nereikalingo slamsto, kad jis visai nebutinas! Mes neturim televizoriaus jau 2 metus ir kas idomiausia, kad as visai jo nepasigendu. Jeikoki idomu filma norisi paziureti, tam yra DVD ar kinas. Naujienas galima is laikrasciu, ar interneto suzinoti. O vaikai tikrai neturetu jaustis nuskriausti, kad nemate vienos ar kitos laidos. Jei vaiku laisvalaikis skiriamas ziureti televizoriui, tai jis labai prastai suplanuotas...
QUOTE(dooovile @ 2007 03 01, 18:18) Nors pradzioj tai ir juokinga ir sunku buvo: savaitgali ryte pasidarai puoda kavos, lekste sumustiniu, eini i kambari, plumpt ant sofos ir ziuri i ta vieta kur telikas budavo Bandysim dar kuri laika be tv pratraukt:) Kaip? Traukiat? Norėčiau taip aš savo namuose
Kadangi namuose yra trys tv,tai sunku būtu tuos dičkius paslėpt:)
nematau reikalo slepti, paprasciausiai riboji sedejima prie TV
QUOTE(edvina @ 2005 04 06, 16:28) O kai paaugs ir turės savo draugių ir draugų ar nesijaus nuskriausta, šiek tiek kitokia, kad viso to neturi. Lengva viso to atsisakyti kai vaikelis mažas ir užtenka mamos ir tėčio draugijos. O vėliau atsiranda ir kitokių poreikių. Puikiai žinau, kaip aptarinėja matytas laidas, filmus, filmukus penkiamečiai, šešiamečiai, o jau jeigu dauguma turi ką nors tokio geidžiamo, tiesiog kliedi kaip nori būtent to. Ir nesvarbu, kad tai visai koks menkavertis daiktelis. Aha aptarineja, kai viena kart buvo ateinu pasimti savo keturmeti is darzo ,o jis su draugu aptarineja olialia pupytes kai isgerus coca colos papai isauga, ot gerai ir pamokanciai vaikams rodo QUOTE(Enriko mama @ 2011 05 05, 23:05) O koks cia nuskriaudimas, kad neina i macdonaldus, nevalgo cipsu ir negeria colos, nuo mazens reik aiskinti, kad tai yra slamstas ir nesveikas maistas, nueis į draugo gimtadienį, užkąs čipsų, chemikalinio pyrago ir užsigers koka kola. tokia realybė. QUOTE be savo nuomones, ar be mamos nuomones?
[quote=sena niekšė,2011 05 09, 02:43]nueis į draugo gimtadienį, užkąs čipsų, chemikalinio pyrago ir užsigers koka kola. tokia realybė.
[/quote] Kol dar eis pas draugus dauk laiko praeis, ka dabar as turiu ji chemija maitinti vistiek ja valgys veliau, gal tada ir rukyti duokim gi vistiek uzauges rukys be savo nuomones, ar be mamos nuomones? [/quote] Prie ko cia mamos nuomone?
Na maniskiui ir patinka ziuret TV, bet jei jis nenori ziuret, tai TV gali visa diena but ijungtas ir jis neziures jo. Kazkaip tfu tfu tfu dar matyt nera priklausomybes
QUOTE(Akvilchikas @ 2011 04 07, 13:36) Būtent O ar temos autorė pati mėgsta žiūrėti TV?Jeigu taip tai nėra ko stebėtis kad ir vaikutis nenutrauks nuo ekrano akyčių...Juk papraščiausias būdas yra mažinti televizoriaus žiūrėjimą ir vaikučiui jo nebereikės...
vasara tai vaikams yra daugiau ka veikti, uzsiimti kieme. o ziema tai ilgiau sedi prie tv. as tai leidziu ji paziureti i diena neilgiau 2 val. kol kas tas ytakos akytems neturi. be to ziurim tik vaikiskus be smurto filmukus.
|