mamytes, kaip jusu mazyliai miega svetimoje vietoje? Nuvaziavom pas mociute i svecius ir nutarem pasilikti nakvoti. Tai taip isejo kad mazoji isvis nemiegojo visa nakti zvalges ir verke. tik ryte kai jau super nuvargo ta zodzio prasme nuluzo ir taip buvo 3 kartus.
Kadangi musu Noryte nuo pat gimimo keliauninke,tai problemu neturim,sveciuose miegam visi kartu
Musu mazoji irgi nemegsta miegoti kitoje vietoje
Nakčiai dar nei karto nebuvom pasilikę nakvoti kitoje vietoje. Bet va dieną svečiuose miega normaliai, kaip ir namie.
manoji diena taip pat gerai svetimoje vietoje miega, o nakti akis dideles ispustos visur dairosi siaubas
Dazniausiai stengiames,kad miegotu savo lovyteje,bet jeigu tenka isvaziuoti i kita miesta,tai miega be problemu.Ir diena sveciuose ji gerai miega
Manasis tai tada turi jaust mane šalia, jei mudu kartu galim keliaut visur, miegam kartu vienoj lovikėj
Maniskiui irgi svarbu ne kur, o su kuo
Musu mazyliui irgi svarbiausia, kad mamyte salia butu..na, bet miegasi vistiek geriausiai namuciuose...
Mums dar neteko nakti praleist kzkur kitur, tai net nzn, bet kai diena bunam sveciuose, mazylis tuoj pat jaucia svetima aplinka, niurzga, lb sunkiai uzmiega, jei jau uzmiega tai 10min, ir tai kzkaip, isvargsta ir is nuovargio negali uzmigti, tada pyksta. Tik griztam namuciu, ir vaikas iskarto persimaino, juokiasi ir is karto matosi kad jauciasi savoj vietoj. Kaip sakoma visur gerai bet namuose geriausia
buvom si savaitgali pas mociute prasikankinom visa nakti, kas valando pabudinejo
per šventes daug keliavom, tai miegodavo kaip nokautuotas, manau tiek nuo įspūdžių, tiek nuo nuovargio, gal ir nuo streso
Per tuos puse metu mes spejom persikraustiti, nuvaziuoti i svecius pas mociute su deduku ir atsvesti naujaka pas draugus. Visus trys kartus mazyte naujoi vietoi miegojo puikiai,net gi daug geriau nei iprastoj(reciau atsikeldavo - visa laika kokius 4-6 kartus per nakti,o naujoi vietoi 1-2).
Mes miegam neblogai visur kur tik miegas ima
Tik viena karta teko miegoti kitur per dukterėčios krikštynas tai buvo nekas
Svečiuose neužmiegame, pas močiutes miegame, bet geriausia miegame namuose.
buvau truputi apsirgusi, tai vyras mazaja isveze pas mociutes kad neuzsikrestu, oi kaip jos vargo. svetima aplinka nemiega nors tu ka. Tai sianakt pirm naktis namie tai miegojo kaip uzmusta.Visdelto svetima vieta mano atzalelei kancia
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 02 11, 20:48) Mums dar neteko nakti praleist kzkur kitur, tai net nzn, bet kai diena bunam sveciuose, mazylis tuoj pat jaucia svetima aplinka, niurzga, lb sunkiai uzmiega, jei jau uzmiega tai 10min, ir tai kzkaip, isvargsta ir is nuovargio negali uzmigti, tada pyksta. Tik griztam namuciu, ir vaikas iskarto persimaino, juokiasi ir is karto matosi kad jauciasi savoj vietoj. Kaip sakoma visur gerai bet namuose geriausia
musu maziukui irgi nepatinka miegot svetimoje vietoje.uzmiega sunkiai,bet kai uzmiega tai ne ilgiau kaip 15-20min ir atsikelia,tai jam cia ne miegas,nes namie pokaicio ismiega 1-2h
Aij mes normaliai, miega visur.
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 18:13) mamytes, kaip jusu mazyliai miega svetimoje vietoje? Nuvaziavom pas mociute i svecius ir nutarem pasilikti nakvoti. Tai taip isejo kad mazoji isvis nemiegojo visa nakti zvalges ir verke. tik ryte kai jau super nuvargo ta zodzio prasme nuluzo ir taip buvo 3 kartus. Mes esame keliauninkai Nr.1 nors mums dar tik 7men o jau 3 kartus skridome lektuvu ir miegojome daugelyje svetimu vietu,bet jam visai nesvarbu vieta jis tik apsidairo,kad esu salia ir jam ramu,tad kartais vadinu ji mamiciuku
Nors mes jau paaugom,bet mano angeliukas miega ramiai ir saldziai tik savo lovyteje ir savo kambaryje.Gyvenam nuosavam name,tai viena nakti perkelem lovyte i erdvesni kambari,tai ka jus manot? visa naktis buvo be miego.Teko sugryzti atgal i buvusi kambari.nespejau sustatyti lovyte,kaip mazoji luzo saldziu ir kietu miegeliu.Liudna, bet isvaziuoti su nakvyne kolkas niekur negalime
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 17:13) mamytes, kaip jusu mazyliai miega svetimoje vietoje? Nuvaziavom pas mociute i svecius ir nutarem pasilikti nakvoti. Tai taip isejo kad mazoji isvis nemiegojo visa nakti zvalges ir verke. tik ryte kai jau super nuvargo ta zodzio prasme nuluzo ir taip buvo 3 kartus. na mes kai buvom kaime, is pradziu savo maziuka paguldziau i viena lova, o mes su vyru atsiguleme salia i kita, bet sunelis pora sykiu pabudo ir neuzmigo, kol neuzdejau rankos ant kaktos ar nepaglosciau galvytes, tad atsiguliau pas ji i lova ir ismiegojo visa nakti
Kitoj vietoj miega gal truputį prasčiau, t.y. nubudinėja, bet ačiū dievui miega
O dienos metu svetimoj vietoj reikia dairytis, bendrauti, tik ne miegot
o mano mažylė miega visur kaip ir namie, pabunda tik tiek kartų kiek įpratusi valgyt, gal todėl kad visada miegame kartu
Na, o mano sunelis, kuriam dabar metukai laiko, anksciau visada prastai miegodavo svetimoje vietoje ir daug trumpiau. Guldydavau arba i lovyte, arba i vezimeli. Savaitgaly nuvaziavus pas mociute, pabandziau pasiguldyti salia saves...ir labai sauniai ismiegojom. Buvo prabudes paryciais, apsizvalge, pakalbino kambaryje esancius daiktus, paplojo katutes, uzsieme mano veido tyrinejimu ir... paprasius, kad dar reiketu truputeli pamiegoti t.y.(arbateles davimas) pratese salduji miegeli.
mano pupa svetimoj vietoj dar geriau miega
Mano Kamilyte iki 6men
mums teko pora kartu nakvoti pas mociute, tai pirma karta pabudo nakti, apsidaire ir i asaras ir taip gera pusvalndi kol nuraminau
Mano mazutis miega prasciau... ir jam butinai reik tada miegot su manim
Mano mazyle uzmiega ant ranku, o po to nesvarbu i kokia lova paguldai - svarbiausia kad kas nors salia miegotu, ir kai prabus rankyte paglostytu
o manoji namie miega viena savo kambaryje ir jokiu problemu,o tik isvaziuojam is namu pas mociutes ir nemiega visa nakti,kas pusvalandi pabunda ir verkia.Diena nieko miega pas mociutes,o nakti nei per kur.
Musu mazoji pas mano tevus miega gerai ir diena, ir nakti. O viena karta savaitgaliui buvom isvyke pas vyro tevus i zemaitija ... Diena vezimelyje grynam ore miegojo labai gerai, o nakti kas dvi valandas prabudinejo ir verke
Tik vat pastebejau kita dalyka : kelioneje mazyle miega visa kelia, kol vaziuojam, taciau po viesnagiu namuciuose pirma naktele ji labai neramiai miega
o me4s jau trecia diena kaip esam pas maciute
Svečiuose miegam visi trys vienoj lovoj: mažylis per vidury, o tėveliai iš abiejų pusių ir visai gerai išsimiegam
Na mums su miegu svečiuose ir gi jokių problemų, kur atsigulsim, ten ir išsimiegosim
Mes dar tik karta miegojome svetimoje vietoje, tada turejom vezimuka kartu pasieme tai ten mazoji ir ismiegojo. Galima sakyti taip pat miegojo kaip ir namie, tik ne lovyteje o vezimelyje.
Išmiegojo vežimėlyje puikiai, taip pat kaip namuose lovytėje.
na mes problemu su miegojimu sveciuose neturim jokiu,tik kartu visur vezames ir vezimo lopsiuka tai ten visada ir miega.na o namuose aisku miegam savo lovytej
mes ir sveciuose ir namuose miegam
Mes tai naktimis miegam gerai, tik dienom kažkaip svetur nelabai... Šiaip svečiuose vežimėlyje miegam ir negalim skūstis
Dar pries menesi sioje temoje komentavau, kad mazius kitoje vietoje uzmigo gerai, bet pries savaite gulejom ligoninej, tai antra nakti mano saulele beveik nemiegojo, ir dienom buvo be pietu miego, o kai grizom namo, tik paguldziau i jo lovele, tuoj pat uzmigo
Mūsų dukrelė apskritai labai gerai miega. Jei nori miego, tai bet kur užmigs
Musu mazoji gerai miega visur:) kai buvo mazesne imdavome su savim lopsiiuka, o dabar i ji nebetelpam:)
Musu mazoji miega labai neblogai, jai ir kita vieta daug reiksmes neturi, tik uzmigti jai tada buna daug sunkiau ir negaliu palikti vienos, kaip darome namie-palieku lovyteje pabuciavus ir ji uzmiega, o kitoje vietoje turiu atsigulti ir pasikabinti (arba tevelis), tada uzmiega greitai ir miega taip pat puikiai
O pas mus jau taip yra, kad pirma nakti svetimoje lovoje, miega kaip angeliukas(ptiu ptiu ptiu).Matyt patiria daug ispudziu
Kai mamytė šalia tai miega kuo puikiausiai
|