Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegas svetimoje vietoje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
Rasmuze
mamytes, kaip jusu mazyliai miega svetimoje vietoje? Nuvaziavom pas mociute i svecius ir nutarem pasilikti nakvoti. Tai taip isejo kad mazoji isvis nemiegojo visa nakti zvalges ir verke. tik ryte kai jau super nuvargo ta zodzio prasme nuluzo ir taip buvo 3 kartus.
Sidabrinė
Kadangi musu Noryte nuo pat gimimo keliauninke,tai problemu neturim,sveciuose miegam visi kartu thumbup.gif
Rasiliukas
Musu mazoji irgi nemegsta miegoti kitoje vietoje schmoll.gif Dairosi akis isputusi. Stengiames visad namie nakvoti, bet jei kartais neiseina, tai pasiimam toki miegmaisiuka, kuriame namuciuose miega, tai jai geriau sekasi uzmigti. Tikriausiai padeda namu kvapas ax.gif
Kribuk
Nakčiai dar nei karto nebuvom pasilikę nakvoti kitoje vietoje. Bet va dieną svečiuose miega normaliai, kaip ir namie.
Rasmuze
manoji diena taip pat gerai svetimoje vietoje miega, o nakti akis dideles ispustos visur dairosi siaubas
Nemarioji
Dazniausiai stengiames,kad miegotu savo lovyteje,bet jeigu tenka isvaziuoti i kita miesta,tai miega be problemu.Ir diena sveciuose ji gerai miega thumbup.gif ,tik tiek namuose tiek sveciuose diena pamiega 20 min.geriausiu atveju 40 min. doh.gif
virugie
Manasis tai tada turi jaust mane šalia, jei mudu kartu galim keliaut visur, miegam kartu vienoj lovikėj blush2.gif
Izabele
Maniskiui irgi svarbu ne kur, o su kuo biggrin.gif Su manim miega gerai bet kur smile.gif
karsoniux
Musu mazyliui irgi svarbiausia, kad mamyte salia butu..na, bet miegasi vistiek geriausiai namuciuose...

2.gif

Adamo mamyte
Mums dar neteko nakti praleist kzkur kitur, tai net nzn, bet kai diena bunam sveciuose, mazylis tuoj pat jaucia svetima aplinka, niurzga, lb sunkiai uzmiega, jei jau uzmiega tai 10min, ir tai kzkaip, isvargsta ir is nuovargio negali uzmigti, tada pyksta. Tik griztam namuciu, ir vaikas iskarto persimaino, juokiasi ir is karto matosi kad jauciasi savoj vietoj. Kaip sakoma visur gerai bet namuose geriausia mirksiukas.gif
Rasmuze
buvom si savaitgali pas mociute prasikankinom visa nakti, kas valando pabudinejo doh.gif
nanainis
per šventes daug keliavom, tai miegodavo kaip nokautuotas, manau tiek nuo įspūdžių, tiek nuo nuovargio, gal ir nuo streso g.gif o štai dabar ir namuose turim problemų, nes jau daug mažiau miega, nori, kad būtum šalia, daug informacijos gauna ir kol užmiega ilgai zirzalioja, nervinasi, spardosi, rangosi doh.gif tai spėju svetimoj vietoj būtų dar daugiau problemų, nebent tėveliai visąlaik šalia-vis ramiau mirksiukas.gif
Oliushka.80
Per tuos puse metu mes spejom persikraustiti, nuvaziuoti i svecius pas mociute su deduku ir atsvesti naujaka pas draugus. Visus trys kartus mazyte naujoi vietoi miegojo puikiai,net gi daug geriau nei iprastoj(reciau atsikeldavo - visa laika kokius 4-6 kartus per nakti,o naujoi vietoi 1-2).
hondera
Mes miegam neblogai visur kur tik miegas ima biggrin.gif
VOLVIKE
Tik viena karta teko miegoti kitur per dukterėčios krikštynas tai buvo nekas doh.gif triukšmas ir man ir vaikui svetima vieta o taip tai miega neblogai diena tik žinoma namie geriau biggrin.gif stengiamės nakvoti visada namie.
vilmele
Svečiuose neužmiegame, pas močiutes miegame, bet geriausia miegame namuose.
Rasmuze
buvau truputi apsirgusi, tai vyras mazaja isveze pas mociutes kad neuzsikrestu, oi kaip jos vargo. svetima aplinka nemiega nors tu ka. Tai sianakt pirm naktis namie tai miegojo kaip uzmusta.Visdelto svetima vieta mano atzalelei kancia g.gif
akai
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 02 11, 20:48)
Mums dar neteko nakti praleist kzkur kitur, tai net nzn, bet kai diena bunam sveciuose, mazylis tuoj pat jaucia svetima aplinka, niurzga, lb sunkiai uzmiega, jei jau uzmiega tai 10min, ir tai kzkaip, isvargsta ir is nuovargio negali uzmigti, tada pyksta. Tik griztam namuciu, ir vaikas iskarto persimaino, juokiasi ir is karto matosi kad jauciasi savoj vietoj. Kaip sakoma visur gerai bet namuose geriausia  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif Mano mazius irgi taip pat , nors sesutem nebuvo jokio skirtumo kur miegoti g.gif
kankan
musu maziukui irgi nepatinka miegot svetimoje vietoje.uzmiega sunkiai,bet kai uzmiega tai ne ilgiau kaip 15-20min ir atsikelia,tai jam cia ne miegas,nes namie pokaicio ismiega 1-2h doh.gif nakti nezinau kaip butu,nes visad stengiames gryst namo,bet manau butu dar blogiau blink.gif
Nerytė
QUOTE(Naujai iskepta @ 2007 06 10, 20:43)
musu maziukui irgi nepatinka miegot svetimoje vietoje.uzmiega sunkiai,bet kai uzmiega tai ne ilgiau kaip 15-20min ir atsikelia,tai jam cia ne miegas,nes namie pokaicio ismiega 1-2h
*

maniskis irgi taip pat... nepatinka jam kitur, jaucia vaikas, kad ne namuose
kankan
QUOTE(Nerytė @ 2007 06 10, 20:59)
maniskis irgi taip pat... nepatinka jam kitur, jaucia vaikas, kad ne namuose
*

as manau jog vaikai labai jaucia joig namie yra,nes pvz maniskis net ramesnis namie yra smile.gif
onushkis
Aij mes normaliai, miega visur.
edasgi
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 18:13)
mamytes, kaip jusu mazyliai miega svetimoje vietoje? Nuvaziavom pas mociute i svecius ir nutarem pasilikti nakvoti. Tai taip isejo kad mazoji isvis nemiegojo visa nakti zvalges ir verke. tik ryte kai jau super nuvargo ta zodzio prasme nuluzo ir taip buvo 3 kartus.
*

Mes esame keliauninkai Nr.1 nors mums dar tik 7men o jau 3 kartus skridome lektuvu ir miegojome daugelyje svetimu vietu,bet jam visai nesvarbu vieta jis tik apsidairo,kad esu salia ir jam ramu,tad kartais vadinu ji mamiciuku 4u.gif
Rasmuze
Nors mes jau paaugom,bet mano angeliukas miega ramiai ir saldziai tik savo lovyteje ir savo kambaryje.Gyvenam nuosavam name,tai viena nakti perkelem lovyte i erdvesni kambari,tai ka jus manot? visa naktis buvo be miego.Teko sugryzti atgal i buvusi kambari.nespejau sustatyti lovyte,kaip mazoji luzo saldziu ir kietu miegeliu.Liudna, bet isvaziuoti su nakvyne kolkas niekur negalime
rona
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 09, 17:13)
*

na mes kai buvom kaime, is pradziu savo maziuka paguldziau i viena lova, o mes su vyru atsiguleme salia i kita, bet sunelis pora sykiu pabudo ir neuzmigo, kol neuzdejau rankos ant kaktos ar nepaglosciau galvytes, tad atsiguliau pas ji i lova ir ismiegojo visa nakti bigsmile.gif
purkutė
Kitoj vietoj miega gal truputį prasčiau, t.y. nubudinėja, bet ačiū dievui miega tongue.gif
O dienos metu svetimoj vietoj reikia dairytis, bendrauti, tik ne miegot lotuliukas.gif
VAE
o mano mažylė miega visur kaip ir namie, pabunda tik tiek kartų kiek įpratusi valgyt, gal todėl kad visada miegame kartu smile.gif bet visų geriausiai (beveik visą naktį) išmiegojo palapinėje prie ežero smile.gif
Ada78
Na, o mano sunelis, kuriam dabar metukai laiko, anksciau visada prastai miegodavo svetimoje vietoje ir daug trumpiau. Guldydavau arba i lovyte, arba i vezimeli. Savaitgaly nuvaziavus pas mociute, pabandziau pasiguldyti salia saves...ir labai sauniai ismiegojom. Buvo prabudes paryciais, apsizvalge, pakalbino kambaryje esancius daiktus, paplojo katutes, uzsieme mano veido tyrinejimu ir... paprasius, kad dar reiketu truputeli pamiegoti t.y.(arbateles davimas) pratese salduji miegeli. smile.gif
Pakeliautoja
mano pupa svetimoj vietoj dar geriau miega blink.gif matyt iki miego gerai nusikala tai ir luzta kaip lapas biggrin.gif
bulia
Mano Kamilyte iki 6men doh.gif sveciuose schmoll.gif sakes ... uzmigdavo , bet pries tai issiklykdavo iki apsivemimo , o paskui ... suprato , kad salia mamos visur saugu ir bedu sveciuose db neturim thumbup.gif
happymama
mums teko pora kartu nakvoti pas mociute, tai pirma karta pabudo nakti, apsidaire ir i asaras ir taip gera pusvalndi kol nuraminau blink.gif g.gif galvojom gal seip cia uzejo g.gif kita karta, kai nakvoom vel tas pats , bet jau nuraminti neisejo , tai teko trecia nakties keliauti namucio. tik perziangem namu slenksti vaikas nurimo. doh.gif blink.gif tai daugiau stengiames nakvoti namie unsure.gif
Stebukle
Mano mazutis miega prasciau... ir jam butinai reik tada miegot su manim doh.gif: turbut jauciasi saugesnis unsure.gif
renata.o
Mano mazyle uzmiega ant ranku, o po to nesvarbu i kokia lova paguldai - svarbiausia kad kas nors salia miegotu, ir kai prabus rankyte paglostytu 4u.gif
Rasmuze
o manoji namie miega viena savo kambaryje ir jokiu problemu,o tik isvaziuojam is namu pas mociutes ir nemiega visa nakti,kas pusvalandi pabunda ir verkia.Diena nieko miega pas mociutes,o nakti nei per kur. doh.gif ir salia guldausi ir jos pleduka pasiemam nemiega ir viskas jau greit metai o dar svetimoje vietoj niekaip neina uzmigdyti.O namie ismiega o 12 val ir jokiu asaru.
Auksis
Musu mazoji pas mano tevus miega gerai ir diena, ir nakti. O viena karta savaitgaliui buvom isvyke pas vyro tevus i zemaitija ... Diena vezimelyje grynam ore miegojo labai gerai, o nakti kas dvi valandas prabudinejo ir verke verysad.gif Mes nusprendeme, kad gal temperaturos svyravimo, nes buvo birzelio pirmos dienos, naktys dar saltos, o zinot kaimo sodyba ... As nemaniau, kad ten nakti net kambariuose taip gali atvesti doh.gif Taigi turejome dvi vargo nakteles verysad.gif Taigi greitu laiku ten nevaziuosiu cool.gif Nenoriu durytes kankinti ....
Tik vat pastebejau kita dalyka : kelioneje mazyle miega visa kelia, kol vaziuojam, taciau po viesnagiu namuciuose pirma naktele ji labai neramiai miega unsure.gif Krupcioja, aimanuoja .... Gydytoja aiskina, kad tokiu budu vaikutis miegodamas "apdoroja" per diena gauta informacija .... g.gif Bet man vistiek ramiai nesimiega, kai lelis sokineja ....
rikutis
o me4s jau trecia diena kaip esam pas maciute wub.gif , tai parpiam ir parpiam, nepamenu, kada maziulis taip gerai miegojo! biggrin.gif
kapucino
Svečiuose miegam visi trys vienoj lovoj: mažylis per vidury, o tėveliai iš abiejų pusių ir visai gerai išsimiegam biggrin.gif O kai pabundam būnam be galo geros nuotaikos lotuliukas.gif
-Aiva-
Na mums su miegu svečiuose ir gi jokių problemų, kur atsigulsim, ten ir išsimiegosim lotuliukas.gif , mergina labai jau neišranki thumbup.gif
jurka
Mes dar tik karta miegojome svetimoje vietoje, tada turejom vezimuka kartu pasieme tai ten mazoji ir ismiegojo. Galima sakyti taip pat miegojo kaip ir namie, tik ne lovyteje o vezimelyje.
Simonsita
Išmiegojo vežimėlyje puikiai, taip pat kaip namuose lovytėje.
Ausriux73
na mes problemu su miegojimu sveciuose neturim jokiu,tik kartu visur vezames ir vezimo lopsiuka tai ten visada ir miega.na o namuose aisku miegam savo lovytej biggrin.gif
joge
QUOTE(kapucino @ 2007 07 11, 14:07)
Svečiuose miegam visi trys vienoj lovoj: mažylis per vidury, o tėveliai iš abiejų pusių ir visai gerai išsimiegam  biggrin.gif O kai pabundam būnam be galo geros nuotaikos  lotuliukas.gif
*

Gal svečiuose taip ir geriausia migdyt.
TANGOO
mes ir sveciuose ir namuose miegam thumbup.gif
jurka
Mes tai naktimis miegam gerai, tik dienom kažkaip svetur nelabai... Šiaip svečiuose vežimėlyje miegam ir negalim skūstis smile.gif
rona
Dar pries menesi sioje temoje komentavau, kad mazius kitoje vietoje uzmigo gerai, bet pries savaite gulejom ligoninej, tai antra nakti mano saulele beveik nemiegojo, ir dienom buvo be pietu miego, o kai grizom namo, tik paguldziau i jo lovele, tuoj pat uzmigo
Monciuke
Mūsų dukrelė apskritai labai gerai miega. Jei nori miego, tai bet kur užmigs smile.gif Bet aš ją prie savęs guldau, tai taip draugiškai šiltai ramiai ir išmiegam. Šį savaitgalį pirmą kartą nakvynę palapinėj išbandėm! Ir ji puikiai išmiegojo, tik porą kartų prabudo pasimaitint ax.gif (paprastai visą naktį neprabusdama išmiega). Aš pati blogiau miegojau, nes rūpėjo, kad nesušaltų, tai buvau budėjimo režime biggrin.gif
panelytes
Musu mazoji gerai miega visur:) kai buvo mazesne imdavome su savim lopsiiuka, o dabar i ji nebetelpam:)
Agnyte...
Musu mazoji miega labai neblogai, jai ir kita vieta daug reiksmes neturi, tik uzmigti jai tada buna daug sunkiau ir negaliu palikti vienos, kaip darome namie-palieku lovyteje pabuciavus ir ji uzmiega, o kitoje vietoje turiu atsigulti ir pasikabinti (arba tevelis), tada uzmiega greitai ir miega taip pat puikiai
uoga83
O pas mus jau taip yra, kad pirma nakti svetimoje lovoje, miega kaip angeliukas(ptiu ptiu ptiu).Matyt patiria daug ispudziu lotuliukas.gif Tai jei nuvargsta greit nuluzta lotuliukas.gif O jei tenka ilgesniam laikui pasilikt, td jau prireikia kokiu 2sav kad isivaziuotu i nauja aplinka unsure.gif Va remonta darem namuose, tai menesiukui su mazium pas mano mama nuvaziave buvom, gryztam, ir ka jus manot.. nu niekaip neisitenkam i senas vezias blink.gif matyt sutapo su dantuku dygimu ax.gif
Aš tiesiog aš
Kai mamytė šalia tai miega kuo puikiausiai rolleyes.gif Ir svečiuose dieną taigi apsikabinu mažąją ir ji tiesiog miega thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.