na o mano sunus kol kas kuo
labai gerai
sveikos
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 02 11, 20:48) Mums dar neteko nakti praleist kzkur kitur, tai net nzn, bet kai diena bunam sveciuose, mazylis tuoj pat jaucia svetima aplinka, niurzga, lb sunkiai uzmiega, jei jau uzmiega tai 10min, ir tai kzkaip, isvargsta ir is nuovargio negali uzmigti, tada pyksta. Tik griztam namuciu, ir vaikas iskarto persimaino, juokiasi ir is karto matosi kad jauciasi savoj vietoj. Kaip sakoma visur gerai bet namuose geriausia l ygiai taspat ir pas mus namie visai kitas vaikas
Musu maziukas labai sunkiai uzmiega svetimoje vietoje, o ir miegas buna netoks... vaikas blaskosi, vartosi...
Niu tfu tfu, kolkas svetimoj vietoj zuikis miega gerai. Visada paimu jo paklodytę su "namų kvapu'(
Aš nepastebėjau jokių pokyčių miegant svetur,miega lygiai taip pat kaip ir namuose,svarbiausia mama šalia
sveikutes
reikia bent keliu naktu, kad isivaziuotu, priprastu. kai griztame namo - vel viskas gerai...
mes blogai migam kitur, net namie kitam kambary- negerai.
maniskis tai gana lengvai prisitaiko prie naujos vietos ir buna kad dar geriau miega nei namie
pas mano tėvus, panelytė miega be jokių prabudimų naktį, ten ir aš pailsiu
jau ne karta esame miegoje ne namie, tai prie isvykstant budavo didziausias galvos skausmas, kaip miegos vaikas, bet vos nuvykus i kita vieta - vaikas miega puikiausiai...manau taip yra, nes miega salia teveliu...esu bandiusi migdyti ne namuose ir vezimuke...
Kai miegam ne namie, mazasis miega kartu su mumis, o prisiglaudus prie teveliu jam niekas nebaisu, tai miega net geriau nei namie
Niekada nebuvo problemų dėl miegojimo kitoje vietoje. Namie mažė miega savo lovytėje, o svečiuose dažniausiai su manimi, tai jai labai patinka ir ramiai išmiega, kai jaučia mane šalia
Sveciuose miega labai ramiai nes miega kartu lovoje su mumis
Labai prastai miega,jei esam ne namie....
mes visada pereinam prisitaikymo nakti, pvz pas mama vaz savaitei, tai pirma nakti dukrele visiskai nemiega
Mūsų mažė visur miega gerai, ir namie, ir svečiuose, ir mašinoj, ir vežime
Mano maziukas miega puikiai svetimoj vietoj
mano taip pat prie blagai mieganciu ne namie
Mes tai gerai miegam ir svečiuose, kolkas problemų nekyla
jokiu bedu, dar ten geriau negu namie
Maniskis taip pat gerai issimiega ,vat as tai ne.
Mums svetimoje vietoje sutrinka ne tik miego, bet ir tustinimosi rezimas.
maniskei nuo pat mazens didelio skirtumo kur miegoti nebudavo, kartais svetimoje vietoje miegodavo net geriau nei namie, ir dabar bedu nera, mums svarbiausia kad temperaturos pokytis butu nedidelis.
o mes dar nebandėme
mūsų mažius svetimoj vietoj neužmiega.dar nė karto nemiegojom svetimoj vietoj,bet net pas močiute dpietų miegelio nė karto vaikis neužmiega,isteriškai klykia.tada gaunam kykianti aprenkti į mašiną ir namo
va mane tai mazyle nustebino...kaip praita savaitgali miegojo pas senelius(mano tevus) tai visa nakti prazyze...ko pasekoje nei as nei mazute neisimiegojom...o va sianakt miegojom pas vyro tevus tai miegojo kaip angeliukas,tai su vyru pamastem ir nusprendem kad matyt daug ispudziu buvo ta diena,nuvargo mazyle
mano mazylis sgvetimoj vietoj geriau miega... jam tik 3men o pas mano tevus visa neakti ismiegojo
2men pas tevus miegojom, be problemu, o 3men sveciuose, pucia mazge ir vargo nemato
mes dar maziukai, bet namuose miega ramiau, o sian kai grizom is kaimo, tai uzmigo nuo 19val ir dar dabar miega, o reik maudytis, manyciau, kad jie jaucia, kur miega..
nezinau ar tai buvo tik sutapimas,bet svetimoj vietoj dar geriau miegojo nei namie
nakciai svetimoj vietoj miegot nebandem, bet siaip pamiegoti kai reikia ne namuose, tai didelis vargas kol uzmiega
mes esam miegoje tik kaime,tai mums jau kaip antri namai,nes daznai bunam ,o miegam panasiai kaip namuose,tik vat as geriausiai issimiegu tik namuose
Maniškiui tai jokio skirtumo kur miegoti, kad tik mama šalia būtų... Dar stengiuosi, kad būtų vaikui savi kvapai, patiesiu jo vystyklą, padedu merliuką prie veiduko, kad ramiau jaustųsi.
QUOTE(guge123 @ 2009 04 11, 15:32) va mane tai mazyle nustebino...kaip praita savaitgali miegojo pas senelius(mano tevus) tai visa nakti prazyze...ko pasekoje nei as nei mazute neisimiegojom...o va sianakt miegojom pas vyro tevus tai miegojo kaip angeliukas,tai su vyru pamastem ir nusprendem kad matyt daug ispudziu buvo ta diena,nuvargo mazyle dazniausiai taip ir buna, jei perdaug pervargsta tada ir miega neramiai... musiske nemoka miegoti akrtu su mumis vienoj lovoj, tai vezames su savim kelionine lovyte ir tada super visi ishsimiegam...
As irgi bijojau, kad nemiegos svetimoj vietoj. Bet ismiegojo be problemu. Ir ryte buvo labai laiminga, kad mato tiek daug zmoniu
man tai svetimoje vietoje labai sunku sunu uzmigdyti,bet kai uzmiega dideliu problemu nebekyla,tik nebent atsibudes neranda manes salia,tada atsiseda ir nebesutinka miegoti,kol as negristu.
jai nori miegelio tai uzmiega bet kur
Labutis
Su pirmagimiu būdavo labai sunku kur nors pasilikti nakčiai, tas pats ir dabar, nors jau didokas. Po tokios praktikos su mažiuku niekur neliekame, vis atsimename kaip būdavo.
Mes esam kelaiuninkai.. trijų savaičiųpirmą kartą miegojom ne namuose ir viskas
Mūsų mažylė pas vieną močiute, pas kitą močiute lankosi ir tiek 4 mėn. tiek 6 mėn būdama gerai miega, netgi geriau nei namie. Ir vakariniai įpročiai tokie patys, iš pradžių bijojau, kad grojančios lemputės nepasiimam, mažutė ją taip mėgsta. Bet nieko...viskas tinka jai. Nereaguoja ar savo lovytėje (turim kelioninę) miega, ar kitokioje lovoje. Žiūrėsim kaip bus kai paūgės.
Mums irgi jokio skirtumo, megam visur kur tik miegelis aplanko
Maniske irgi visur gerai miega.Dabar Svedijoj sveciuojames,ir viskas puiku
na musu maziukas taip pat miega visur gerai. svarbu kad butu patogu vaikui. netgi automobilije 21 val gerai is buvo kai keliavom i lietuva. ir kelte miegojo. na liuks
Miegam visur ir pilnai nakti nuo 1men
|