Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Miegas svetimoje vietoje
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4
mantuke
na o mano sunus kol kas kuo thumbup.gif miega svetimuose namuose
franciska
labai gerai thumbup.gif
kur-rita
sveikos 4u.gif ,mes dar niekur nakciaj nebuvom iskeleve,bet diena sveciuose mazas kuo puikiausiai miega,tik,kad trumpiau nei namuose....
mamamia25
QUOTE(Adamo mamyte @ 2007 02 11, 20:48)
Mums dar neteko nakti praleist kzkur kitur, tai net nzn, bet kai diena bunam sveciuose, mazylis tuoj pat jaucia svetima aplinka, niurzga, lb sunkiai uzmiega, jei jau uzmiega tai 10min, ir tai kzkaip, isvargsta ir is nuovargio negali uzmigti, tada pyksta. Tik griztam namuciu, ir vaikas iskarto persimaino, juokiasi ir is karto matosi kad jauciasi savoj vietoj. Kaip sakoma visur gerai bet namuose geriausia  mirksiukas.gif
*

l ygiai taspat ir pas mus namie visai kitas vaikas
Rucccike
Musu maziukas labai sunkiai uzmiega svetimoje vietoje, o ir miegas buna netoks... vaikas blaskosi, vartosi...
M.i.g.l.e
Niu tfu tfu, kolkas svetimoj vietoj zuikis miega gerai. Visada paimu jo paklodytę su "namų kvapu'( biggrin.gif ). Miega kaip angeliukas. Aišku nežinia kaip bus vėliau g.gif
aaushra
Aš nepastebėjau jokių pokyčių miegant svetur,miega lygiai taip pat kaip ir namuose,svarbiausia mama šalia smile.gif
zivilaiciukas
sveikutes 4u.gif mano maziuke svetimoje vietoje tai prasciau miega nei namie, namuose su mieguciu jokiu problemu dazniausiai neturim, o sveciuose sunkiau uzmiega, daznai prabudineja.
vaidavel
QUOTE(aaushra @ 2008 12 30, 13:40)
Aš nepastebėjau jokių pokyčių miegant svetur,miega lygiai taip pat kaip ir namuose,svarbiausia mama šalia  smile.gif
*

drinks_cheers.gif mums irgi taip pat...svarbiausia, kad mamytė šalia ir bet kada duos MP wub.gif
Giedrė2
reikia bent keliu naktu, kad isivaziuotu, priprastu. kai griztame namo - vel viskas gerai...
Beautiful Life
QUOTE(kur-rita @ 2008 12 27, 20:54)
sveikos 4u.gif ,mes dar niekur nakciaj nebuvom iskeleve,bet diena sveciuose mazas kuo puikiausiai miega,tik,kad trumpiau nei namuose....
*

drinks_cheers.gif pas mus tas pats drinks_cheers.gif
HUGGA
mes blogai migam kitur, net namie kitam kambary- negerai.
megyte
maniskis tai gana lengvai prisitaiko prie naujos vietos ir buna kad dar geriau miega nei namie thumbup.gif
laurija
pas mano tėvus, panelytė miega be jokių prabudimų naktį, ten ir aš pailsiu lotuliukas.gif
dolly
jau ne karta esame miegoje ne namie, tai prie isvykstant budavo didziausias galvos skausmas, kaip miegos vaikas, bet vos nuvykus i kita vieta - vaikas miega puikiausiai...manau taip yra, nes miega salia teveliu...esu bandiusi migdyti ne namuose ir vezimuke... schmoll.gif niekas nesigavo...keldavosi kas 15 min... doh.gif
Ziuikiene
Kai miegam ne namie, mazasis miega kartu su mumis, o prisiglaudus prie teveliu jam niekas nebaisu, tai miega net geriau nei namie biggrin.gif
jolo
Niekada nebuvo problemų dėl miegojimo kitoje vietoje. Namie mažė miega savo lovytėje, o svečiuose dažniausiai su manimi, tai jai labai patinka ir ramiai išmiega, kai jaučia mane šalia wub.gif
pukuotukas
Sveciuose miega labai ramiai nes miega kartu lovoje su mumis 4u.gif , o jei guldom atskirai i jos kelionine lovyte tai labai muistosi pabudineje verysad.gif namuose miega svo lovyteje nepabusdama iki ryto smile.gif
vingiliauskiene
Labai prastai miega,jei esam ne namie.... doh.gif doh.gif doh.gif
Dzekse
mes visada pereinam prisitaikymo nakti, pvz pas mama vaz savaitei, tai pirma nakti dukrele visiskai nemiega mega_shok.gif mes ten ir lovyte turim. nepadeda nei sitai, nie glaudimas salia saves. kitas naktis miega taip kaip namie, t.y. neidealiai, bet bent jau pakenciamai hi.gif
Lantaja
Mūsų mažė visur miega gerai, ir namie, ir svečiuose, ir mašinoj, ir vežime smile.gif
Ziezula
Mano maziukas miega puikiai svetimoj vietoj ax.gif
zaklina2008
mano taip pat prie blagai mieganciu ne namie verysad.gif Nakciai neteko, bet diena jei pietu pamigdyti kitur tai neimanoma, sukinejasi, zvalgosi, per daug viskas idomu biggrin.gif
M.i.g.l.e
Mes tai gerai miegam ir svečiuose, kolkas problemų nekyla ax.gif
kareivike
jokiu bedu, dar ten geriau negu namie thumbup.gif
Virginija Šimkiene
Maniskis taip pat gerai issimiega ,vat as tai ne. smile.gif
NEW MAM
Mums svetimoje vietoje sutrinka ne tik miego, bet ir tustinimosi rezimas. blush2.gif
l1nuska
maniskei nuo pat mazens didelio skirtumo kur miegoti nebudavo, kartais svetimoje vietoje miegodavo net geriau nei namie, ir dabar bedu nera, mums svarbiausia kad temperaturos pokytis butu nedidelis.
Mamyte :)
o mes dar nebandėme blush2.gif
Mide
mūsų mažius svetimoj vietoj neužmiega.dar nė karto nemiegojom svetimoj vietoj,bet net pas močiute dpietų miegelio nė karto vaikis neužmiega,isteriškai klykia.tada gaunam kykianti aprenkti į mašiną ir namo doh.gif nepadeda net ant rankų užmigdyti.o tik į mašina ir miega
guge123
va mane tai mazyle nustebino...kaip praita savaitgali miegojo pas senelius(mano tevus) tai visa nakti prazyze...ko pasekoje nei as nei mazute neisimiegojom...o va sianakt miegojom pas vyro tevus tai miegojo kaip angeliukas,tai su vyru pamastem ir nusprendem kad matyt daug ispudziu buvo ta diena,nuvargo mazyle biggrin.gif 4u.gif
egliuchiux
mano mazylis sgvetimoj vietoj geriau miega... jam tik 3men o pas mano tevus visa neakti ismiegojo thumbup.gif
imdeco
2men pas tevus miegojom, be problemu, o 3men sveciuose, pucia mazge ir vargo nemato thumbup.gif
mamenka
mes dar maziukai, bet namuose miega ramiau, o sian kai grizom is kaimo, tai uzmigo nuo 19val ir dar dabar miega, o reik maudytis, manyciau, kad jie jaucia, kur miega..
urte484
nezinau ar tai buvo tik sutapimas,bet svetimoj vietoj dar geriau miegojo nei namie lotuliukas.gif
jurabalta
nakciai svetimoj vietoj miegot nebandem, bet siaip pamiegoti kai reikia ne namuose, tai didelis vargas kol uzmiega blink.gif
luli
mes esam miegoje tik kaime,tai mums jau kaip antri namai,nes daznai bunam ,o miegam panasiai kaip namuose,tik vat as geriausiai issimiegu tik namuose smile.gif
Briediene
Maniškiui tai jokio skirtumo kur miegoti, kad tik mama šalia būtų... Dar stengiuosi, kad būtų vaikui savi kvapai, patiesiu jo vystyklą, padedu merliuką prie veiduko, kad ramiau jaustųsi. ax.gif
SGT
QUOTE(guge123 @ 2009 04 11, 15:32)
va mane tai mazyle nustebino...kaip praita savaitgali miegojo pas senelius(mano tevus) tai visa nakti prazyze...ko pasekoje nei as nei mazute neisimiegojom...o va sianakt miegojom pas vyro tevus tai miegojo kaip angeliukas,tai su vyru pamastem ir nusprendem kad matyt daug ispudziu buvo ta diena,nuvargo mazyle biggrin.gif  4u.gif
*

dazniausiai taip ir buna, jei perdaug pervargsta tada ir miega neramiai...
musiske nemoka miegoti akrtu su mumis vienoj lovoj, tai vezames su savim kelionine lovyte ir tada super visi ishsimiegam...
adi@v
As irgi bijojau, kad nemiegos svetimoj vietoj. Bet ismiegojo be problemu. Ir ryte buvo labai laiminga, kad mato tiek daug zmoniu biggrin.gif
librunia
man tai svetimoje vietoje labai sunku sunu uzmigdyti,bet kai uzmiega dideliu problemu nebekyla,tik nebent atsibudes neranda manes salia,tada atsiseda ir nebesutinka miegoti,kol as negristu. blink.gif
daiskrė
jai nori miegelio tai uzmiega bet kur biggrin.gif
leleka
Labutis
Su pirmagimiu būdavo labai sunku kur nors pasilikti nakčiai, tas pats ir dabar, nors jau didokas. Po tokios praktikos su mažiuku niekur neliekame, vis atsimename kaip būdavo.
JasVita
Mes esam kelaiuninkai.. trijų savaičiųpirmą kartą miegojom ne namuose ir viskas thumbup.gif ir iki šiol nėra jokių problemų bigsmile.gif
Renata 111
QUOTE(JasVita @ 2009 05 07, 08:46)
Mes esam kelaiuninkai.. trijų savaičiųpirmą kartą miegojom ne namuose ir viskas  thumbup.gif  ir iki šiol nėra jokių problemų  bigsmile.gif
*

dirde
Mūsų mažylė pas vieną močiute, pas kitą močiute lankosi ir tiek 4 mėn. tiek 6 mėn būdama gerai miega, netgi geriau nei namie. Ir vakariniai įpročiai tokie patys, iš pradžių bijojau, kad grojančios lemputės nepasiimam, mažutė ją taip mėgsta. Bet nieko...viskas tinka jai. Nereaguoja ar savo lovytėje (turim kelioninę) miega, ar kitokioje lovoje. Žiūrėsim kaip bus kai paūgės.
Valabi
Mums irgi jokio skirtumo, megam visur kur tik miegelis aplanko 4u.gif
buruliuke
Maniske irgi visur gerai miega.Dabar Svedijoj sveciuojames,ir viskas puiku thumbup.gif
kateriniuke
na musu maziukas taip pat miega visur gerai. svarbu kad butu patogu vaikui. netgi automobilije 21 val gerai is buvo kai keliavom i lietuva. ir kelte miegojo. na liuks smile.gif
Medulis
Miegam visur ir pilnai nakti nuo 1men wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.