BrandNewSmile
2010 03 24, 17:46
Sveikutes.Rukiau ir as. Rukiau gal 5 metus. Del patarimu,tai galiu patari,kad meskite be jokiu priemoniu ir meskite iskart,o ne mazindami. Nes su tuo mazinimu tiesiog save apgaudineji,kuri laika maziau rukysi-po to vel nejucia grisi i savas vezias.Svarbiausia yra uzsibrezti tiksla-kodel mesiu rukyti. Pvz 1. SMIRDA 2. Brangu (pasiskaiciuokite kiek isleidziate ant cigareciu,jei atsikratytumet sio dalyko galetumet sau leisti kvepaliukus nusipirkti,geresniu kosmetikos priemoniu ir pan) 3. Tai jus kontroliuoja. Manau pripazinsite tai,kad negalite ramiai dirbt neparuke,kad ilgos paskaitos virsta kosmaru nes negali nueit parukt. 4. Kenkiate sau ir tai puikiai zinote. Gal jum pades pasiskaicius daugiau apie cigareciu zala internete. 5 Susigalvokite dar daugiau priezasciu,kad turetumete tiksla. Pirmos savaites be dumelio-labai sunkios. Nusipirkite daug saulegrazu,riesutuku ir dar visokiu gerybiu kurias galetumet kramtyti,nes tai siek tiek numalsins jusu nora eit parukt. Svarbiausia iskesti tas pirmasias savaites. Siaip prie to pacio tikrai patarciau paskaityt knyga lengvas budas mesti rukyti,nes ten zodziai autoriaus-aukso vertes,patikekit. Kaip autorius ir sake,mete rukyt jus pajusit jog isejot is kalejmo,jog jus laisva! Jog kasryt atsikelus nebutina jums lekt parukyt,jog ilgos darbo valandos netaps kancia nes noresite rukyti ir panasiai. Ir dar..Zmones masto`jeigu mesiu rukyti,kaip reikes plepeti su draugem?jug idomiausi pokalbiai prie cigaretes,kaip eisiu i darba neparukiusi namie prie kavos puodelio`. Visa tai meslas,todel,kad pamatysit jog mieli pokalbiai su draugem kuo puikiausiai gali but prie kavos puodeliu,ar prie sulciu stiklines,kad tu iprociu greit atsikratysite.Svarbiausia nepaluzti. Sekmes toms,kurios nuspres mesti.Patikekit tai imanoma,as ir dar gal milijonas moteru gali pasakyt jog tai IMANOMA  P.S jei reiketu palaikymo ar pan visad galit i AZ.Zinau,kad norint mest rukyt jo labai reikia.
Pritariu - mesti reikia iskart. Pats rukiau 15 metu po pakeli i diena. Jau trys menesiai kaip neberukau. Pora kartu bandziau ir pries tai mesti - matyt pritruko suformuluoto noro - kodel as metu. Pries naujameti perskaiciau "Lengva buda" ir meciau. Tiesa ne is karto - nedaskaiciau iki galo, per keleta dienu apmasciau - ka as perskaiciau, po to pabaigiau skaityti - ir nuo to laiko neberukau. Kas nuostabiausia - ir neberukysiu. Sekmes visiems kas sugalvojo mesti - meskit, nesigailesit ;)
navatka
2010 04 08, 11:48
Sveikos ir aš jungiuosi prie jusu. Noreciau mesti rukyti, bet neturiu valios. Jau kartais pabundi ryte ir sau sakai neberukysiu, bet iskart susimastau o ka aš tada veiksiu, va ypač kai susitiksiu draugus jie rukys, o ka aš? Nors kartais ir pagalvoju apie pinigus kiek išleidžiu ant to brūdo. Skaičiau tą knygą, bet nepadėjo. Kaip tau Gintarėja sekasi su tom tabletem? Aš irgi noriu išbandyti, gal padėtų...
Blyksnis
2010 04 20, 07:43
Sveikos.As taip pat turiu ta problema-rukau seniai ir tikrai ne mazai.paskutiniu metu galvoju,kad reiktu kazkaip mesti,bet va tos valios ner.Turiu nusipirkusi Tabex tableciu,bet vis paimu ir atgal padedu,kazkaip nesiryztu gert ju.Gal kuri esat tas tabletes vartojusios,tai noreciau suzinoti kaip jos veikia,ir kaip su salutiniu poveikiu,nes kai perskaiciau instrukcijoj,tai apie salutini poveiki vaje kiek prirasyta.tai ir delto dar bijau pradet jas gert.
QUOTE(waja28 @ 2010 04 20, 07:43) Sveikos.As taip pat turiu ta problema-rukau seniai ir tikrai ne mazai.paskutiniu metu galvoju,kad reiktu kazkaip mesti,bet va tos valios ner.Turiu nusipirkusi Tabex tableciu,bet vis paimu ir atgal padedu,kazkaip nesiryztu gert ju.Gal kuri esat tas tabletes vartojusios,tai noreciau suzinoti kaip jos veikia,ir kaip su salutiniu poveikiu,nes kai perskaiciau instrukcijoj,tai apie salutini poveiki vaje kiek prirasyta.tai ir delto dar bijau pradet jas gert. Kažin, kieno didesnis šalutinis poveikis: TABEX ar rūkymo? O tabletės veikia smegenų centrus, kurie susiję su rūkymu, išgėrus tabletę, jauties kaip parūkius, tiesiog nėra jokio noro traukti cigaretę. Aišku, valios vis tiek reikia, bet tabletės, bent jau man, stipriai padėjo, nėra tų baisių "lomkių". Gal kažkiek galvą skaudėjo, bet gal net ne nuo tablečių, o nuo nikotino trūkumo. Nerūkau jau virš metų. Rekomenduojama gerti mėnesį, bet man užteko 2 sav. Bet dar ilgai rankinuky, "dėl visa ko" nešiojaus tablečių, bet nei karto neprireikė.
himeira
2010 04 25, 07:11
sveiko metancios rukyt ar bent bandancios atsikratyt sio bjauraus iprocio  as irgu rukau labai seniai su pertraukom nestumas maitinimas ir vel tas pats  man sunkiau mest nes seimoje visi ruko  skaiciau knyga nerukiu 3 menesius beje kartu su vyru poto po 1 baliuko uzsitraukem po cigarete ir vel viskas is naujo  tada viena diena atsisedau ir pagalvojau nejau as tokia siplna nejau ta bjaurastis stipresne uz mane  aisku sunkiausia buvo kaip ir minejo viena nare ka reiks veikt  as taip megdavau ryt kavute ..cigarete  arba taure vyno vakare plius pora dumeliu,,hmm..bet tai tik psichologiskai juk lygiai taip pat galima gerti kava ir vyno be cigareciu  dar 1 dalykas kuris man labai padejo pradejau sportuoti ir gana rimtai 3 4 kart per savaite o kaip pasijaute cigareciu poveikis ant kardio nepabegu dustu  bet dabar ryt vietoj cigaretes pas mane manksta trumpa arbata su medum  ir dar viena smotyvas kuris skatino mane mest tai juk as taip rupinuosi perku brangius kremus darau pastoviai veidui ivairias proceduras o kam  juk rukau tai kam viso to reikia  kam rupintis is isores oda jei ja zudai is vidaus?ir tikrai man tik 28 o jau rauksliu  ne as nenoriu 35 atrodyt kaip 50  todel nusprendziau susimt kol nevelu ir dar supratau kad to rukymo man kaip ir nereikia kai tik pradejau sportuot supratau kad mano tas rukymas buvo nes nebuvo kas veikt  dabar lekiu i pirti plauciukus pravalyt ir toksinu atsikratyt  sekmes visom ir nenusiminkit jei nepavyksta is pirmo karto bandykit daug kartu ,kas kantrus tam dangus beje ar zinot kas senoveje rukancius bausdavo labai zauriai o kai kuriuos net gyvus i siena imurydavo kartu su cigarete :blink:nes zmogus sako kai ruko tampa panasus i velnia kuriam is nosies bei burnos verciasi kamoliai dumu  cia kazkur nete perskaiciau tai zinokit net juokas paeme
SVEIKOS RUKALES  Aisku visame tame mazai juoko ir dziaugsmo bet dalykas tas kad mesti galima tik susigalvojus motyvus ir valios pastangom,kas valios neturi tas gali mesti silpna valia+tabletes pleistrai ir pan. Pvz man Tabex tikrai padejo valios neturiu anei kiek  isgeriau kiek priklause rukyti norisi bet nuo dumo apsivemt gali toks tu tableciu poveikis,gali parukyti tabletese nikotino nera,bet skonis  kartu slykstu....taip ir meciau gal puse metu isbuvau nerukius,po to kazkaip pasitaike ta viena....ai tik viena galvoju,aisku tabletes jau seniai neveike ir vel uzsikabinau...  dabar vel galvoju kaip mest.Vyras sugalvojo ir mete beveik metus neruke nei vienos,valios pastangom  bet dabar vel pradejo...Bet nerukyti yra kaifas rukydama suprantu kad nerukant gyvenimas igauna kita prasme ir skonis ir kvapai ir odos spalva ir daug daug pliusu!ech reikia vel mesti bet si siki sakiau bandysiu be vaistu,beja sportas ir grynas oras labai padeda!
himeira
2010 04 26, 17:05
QUOTE(V&V @ 2010 04 25, 12:13) SVEIKOS RUKALES  Aisku visame tame mazai juoko ir dziaugsmo bet dalykas tas kad mesti galima tik susigalvojus motyvus ir valios pastangom,kas valios neturi tas gali mesti silpna valia+tabletes pleistrai ir pan. Pvz man Tabex tikrai padejo valios neturiu anei kiek  isgeriau kiek priklause rukyti norisi bet nuo dumo apsivemt gali toks tu tableciu poveikis,gali parukyti tabletese nikotino nera,bet skonis  kartu slykstu....taip ir meciau gal puse metu isbuvau nerukius,po to kazkaip pasitaike ta viena....ai tik viena galvoju,aisku tabletes jau seniai neveike ir vel uzsikabinau...  dabar vel galvoju kaip mest.Vyras sugalvojo ir mete beveik metus neruke nei vienos,valios pastangom  bet dabar vel pradejo...Bet nerukyti yra kaifas rukydama suprantu kad nerukant gyvenimas igauna kita prasme ir skonis ir kvapai ir odos spalva ir daug daug pliusu!ech reikia vel mesti bet si siki sakiau bandysiu be vaistu,beja sportas ir grynas oras labai padeda! sekmes kuo didziausios as va vis dar laikaus nors norisi
Pagal save sakau,kad reikia atrasti kiekvienam zmogui,savo asmeniska priezasti,susidelioti visus uz ir pries.O kai uzeidavo noras parukyti,pati sau ikaldavau i galva, kad jau tipo parukiau,viskas,ir toliau darau tai ka darydavau parukius.Arba nueidavau ten kur rukydavau, pastovedavau,pastovedavau,tipo "parukiau"Dar pagalvoju,kaip gerai,kad nebereikia sukti galvos,kur cia parukyti(viesoj vietoj),ir apskritai pasijutau,tarsi issilaisvinusi,tokia laisva,nepriklausoma,ir savim pasitikinti tapau,kad as galiu!  (toks savim pasididziavimas)
himeira
2010 04 28, 14:21
man dar padeda siuo metu jau nerukau bet kai uzeina noras atsidarau interneta ir skaitau apie zalinga poveiki odai ir visam organizmui ir dar foto paziuru  fui bet zinokit mane paveikia rukyt noraspraeina
Gal dar kam pades nusiteikti pries rukyma  cigaretes sudetis: amonis(ieina i wc valiklius),arsenas ir cianidas(ziurkiu nuodai),acetonas,formaldehidas(naudoja lavonu konservavimui),polonijus210(radiacija),karbono monoksidas(nuodingos dujos).  na,gal kam jau sumazejo noras.
Sveikos Man padejo "Tabex"-nerukau nuo gruodzio men.  Nezinau,ar ilgam,bet be galo dziugu del saves,kad man pavyko  Rukiau 20 metu,pakelis i diena.Meciau,nes vyras mete,o man jau kazkaip ir nepatogu buvo  Ir tikrai ne del odos-rauksliu-sveikatos  Ir tikrai zinau-per prievarta niekada nepavyks mesti,turi buti labai stipri motivacija ir tam turi ateiti laikas  Sekmes visoms
Blyksnis
2010 05 05, 14:26
QUOTE(*oksi* @ 2010 04 29, 20:43) Sveikos Man padejo "Tabex"-nerukau nuo gruodzio men.  Nezinau,ar ilgam,bet be galo dziugu del saves,kad man pavyko  Rukiau 20 metu,pakelis i diena.Meciau,nes vyras mete,o man jau kazkaip ir nepatogu buvo  Ir tikrai ne del odos-rauksliu-sveikatos  Ir tikrai zinau-per prievarta niekada nepavyks mesti,turi buti labai stipri motivacija ir tam turi ateiti laikas  Sekmes visoms  va va,mano stazas irgi toks pat,ir jau paskutiniu metu po pakeli idiena.tai zinot ilgai svarscius,sendie emiausi gert tabexa,ir kol kas sendie uzsirukiau tik 2 kartus ir tai po puse cigaretes.nezinau kaip bus toliau,bet sendie kazkaip didelio poreikio rukyt ir nejauciu.gal vaistai veikia.
man nerukantis vyras padejo mesti
kristalcik25
2010 05 09, 17:53
o mes su vyru paemem ir metem rukyt ,abu ta pacia diena. sunkios buvo pirmos 3,4 dienos,stogas man vaziavo  ,po to lengviau,vis maziau apie tai galvoji. jau beveik 2 metai be cigareciu
Blyksnis
2010 05 10, 10:40
QUOTE(waja28 @ 2010 05 10, 11:40) Sveikutes.Jau ryt bus savaite be cigaretes,vajetau kaip blogai jauciuosi,kada kazi tas kosmaras pasibaigs.Labai jau sveikata prasta,bet rukyti tai isvis nenoriu-fui!Okazin girdejau kad mesti rukyti reikia mazinant palaipsniui,o as va iskart meciau,tai gal todel organizmas mano ir stresuoja taip.  As meciau Kažin, ar čia nuo metimo rūkyti sveikata suprastėjo. Aš mečiau iš karto, jokie mažinimai nepasiteisino. Mesti rūkyti visai neskauda (gaila, kad to nežinojau anksčiau), potraukis nusilpsta per pora savaičių. Svarbu tik vėl nepradėti.
Mane tai nėštumas privertė mest  Ir dabar jau pusantrų metų nerūkau. Vyras metė, dėl to kad matė, kad man sunku matyt jį rūkantį... Tai man į "kompaniją" , juk abu laukėmės Tikrai nebežadu grįžt prie cigarečių. O šiaip pradžia tikrai sunki buvo... Kokią savaitę.
sofi 05
2010 05 11, 10:19
Sveikos Nu bandau ir as neberukyti. Mano rukymo stazas apie 15 metu. Anksciau kramciau ir guma ir pleistrus dejausi ir dar kazkokie lasiukai buvo atsirade tai geriau, bet niekaip niekaip  Visiems sakydavau kad labai noriu mesti rukyti bet matomai nepakankamai  dabar jau gera pusmeti kaupiuosi, vis bandau bet iseina tai savaitei tai kelioms dienoms, nu vis kazkas nutinka Knyga skaiciau, daug geru argumentu radau, kurie tikrai priverte susimastyti, bet... Siandien antra diena kaip nerukau ir is ryto nei is sio nei is to uzplauke mintis, ai nubegsiu gal dar viena nusipirksiu pakeli ir parukysiu. Tik paskui susigriebiau ir galvoju, cia dabar kas, nei susinervinus, nei kazkoks didelis noras uzejo, absoliuciai be jokios priezasties Argumentu labai daug susigalvojusi, labai megstu buciuotis o MB neruko ir suprantu kad jam smirdi, tai turiu valdytis ir prie jo nelysti. Dar viena vakara buvau viena namie, atsidariau vyno, isgeriau gal koki 200gr ir nemazai parukiau. Nu ryte atsikeliau su tokiu galvos skausmu, atrodo kad buciau prilupus iki samones netekimo, o kai su MB ta pati vyna ir ne po 200gr isgeriam tik aisku rukymo maziau buna, tai ryte jauciuosi kuo puikiausiai. Nu vienu zo, ir pinigai , ir grozis, ir sveikata, dar daug visko, kieno kokybe su pinigais nesuderinama JEI GALIU ISBUTI 3 DIENAS NERUKIUS TAI GALIU IR VISA GYENIMA Pradziai daug kam turetu padeti
kristalcik25
2010 05 11, 11:41
QUOTE(waja28 @ 2010 05 10, 11:40) palaipsniui-arba niekada  bandziau daug kartu palaipsniui..ir nepavyko man mest  geriau is karto.
sofi 05
2010 05 11, 15:08
Nu bet kas per bjaurastis  nei nervuojuos nei kazkas gundo, nu bet sliauzioju po namus is kampo i kampa, nieko darbuotis negaliu ir vis mintis uzplaukia: o gal nubegti ir nusipirkti paskutini paskutiniausia pakeli  Jei pasidosiu, tikrai tai niekada nesibaigs
Medeinaa
2010 05 11, 17:51
Šiandien atidaviau savo paskutinį pusiau tuščią pakelį, kad nekiltų pagunda. Greičiausiai net nebūčiau metus, jie ultimatumo draugas paskelbęs nebūtų.
egliosha
2010 05 11, 18:02
QUOTE(waja28 @ 2010 05 10, 11:40) hm, man irgi buvo taip-viena diena  matyt nebuvau pasiruosus ar ka, bet perskaiciau knyga, surukiau paskutine tureta cigarete ta lomkine diena, ismeciau visus ziebtuvelius, pakelius tuscius surinkus ir vsio, nerukau tuoj bus pusantru metu  jokiu fiziniu lomkiu nebuvo, gal tik is papratimo uzsimanydavau parukyt, pvz pavalgius ar eidama i parde, na kada visad rukydavau  praejus kazkur menesiui pradejau sapnuot kad rukau, bet net sapne labai kalta pasijusdavau  buvo visokiu stresu(mire labai artimas zmogus), bet nepasidaviau, labai tikiuos kad atgal i rukoriu gretas nebegrysiu-nebenoriu kosulio ir slepimosi
QUOTE(egliosha @ 2010 05 11, 18:02) hm, man irgi buvo taip-viena diena  matyt nebuvau pasiruosus ar ka, bet perskaiciau knyga, surukiau paskutine tureta cigarete ta lomkine diena, ismeciau visus ziebtuvelius, pakelius tuscius surinkus ir vsio, nerukau tuoj bus pusantru metu  jokiu fiziniu lomkiu nebuvo, gal tik is papratimo uzsimanydavau parukyt, pvz pavalgius ar eidama i parde, na kada visad rukydavau  praejus kazkur menesiui pradejau sapnuot kad rukau, bet net sapne labai kalta pasijusdavau  buvo visokiu stresu(mire labai artimas zmogus), bet nepasidaviau, labai tikiuos kad atgal i rukoriu gretas nebegrysiu-nebenoriu kosulio ir slepimosi  O aš ilgokai vargau. Noro didelio nebuvo, bet prastai jaučiaus. Ir galvą skaudėjo, ir nemiga kankino, ir košmarus sapnuodavau. Užsimanydavau irgi iš įpratimo, bet labai trumpam. Kartais dar ir dabar susapnuoju, kad rūkau tai baisiausiai susinervinu.
Nefertary
2010 05 13, 08:14
O as kartu su MB praeita rugsejo 1, emem ir metem. Jis biski knyga skaite, o as palaikiau ji. Man buvo labai sunku, visi nerukantys atrodydavo kazkokie keisti.Bet praejus 2 savaitem viskas susinormalizavo ir iki siol nerukom. Greit bus 9men. Jauciuos puikiai
Medeinaa
2010 05 13, 16:28
O aš vėl užsirūkiau šiandien...
Blyksnis
2010 05 14, 08:32
Sveikutes.as vis dar laikausi,noro uztraukt duma didelio nera,kartais kazkaip vis noretusi to tokio pasisedejimo su cigarete,atsipalaidavimo.na bet nepasiduodu.nenoreciau vel pradet.kazkaip jauciu kad ir sveikatai geriau,baigiu issigydyt kosulius kurie visa pavasari kamavo ir ko gero cia taippat kaltos cigaretes.ir dar kas labai nervindavo tai smarve.bliamba budavo visi rubai persisunke tos smarves,jau ne kvepalai nepramusdavo.  O uz sutaupytus pinigelius vakar nusipirkau kvepaliukus
himeira
2010 05 14, 14:02
jau 3 savaite kaip nerukau padejo mest tik sportas ir dabar labai dziaugiuos gyvenu be kosulio be spaudimo gerklej ir va jau vyneli galiu gert be cigaretes
Donatasb
2010 05 20, 09:22
Papasakokit, kas rukė kaip sekėsi mesti ? Tai ir kitiems gal būt padėsite.
Gal kas bandėte pagal Aleno Karo Easyway metodą ?
sofi 05
2010 05 24, 16:47
Po dvieju dienu nerukymo neatsilaikiau ir as  Nu baisiai pasiutimas sueme, nulekiau ir nusipirkau  Dabar vel 2 dienas nerukau, nusipirkau vaistuku nervine itampa mazinanciu, kad ant savo vyru be reikalo nepulciau ir nelakstyciau po namus kaip ragana ant sluotos Ziuresim kaip cia bus toliau
Blyksnis
2010 05 25, 16:46
sofi 05
2010 05 26, 18:01
As igi pradejau valgyti nenormaliai, pastoviai kazko norisi  Bet nusprendziau, kad sia savaite sau leidziu viska, tuo labiau kad savaitgali maziaus gimdienis. O nuo kitos savaites pradesiu gerti chromo tabletes, jos mazina nora saldumynams, taip pat valgysiu kiek noriu vaisiu, darzoviu ir kruopu(tuo labiau kad prasidejo visokiu ridikeliu ir salotu metas  ), ir pradesiu sokineti su virvute namie po kokius 500 suoliuku ir daugiau  ir dar SM pilna visokiu pratimu atskiroms kuno dalims. Sportui tik noro reik, o laiko atsiras. O va kaip su valgymu susitarti reikes tai nzn P.S. nerukau 4 dienos
Linuute
2010 05 27, 07:38
Sveikutes As neberukau jau metai.Dziaugiuosi tuom nerealiai.Jauciuosi puikiai,dabar net pati nesuprantu kodel to brudo man reikejo beveik 8 metus..... Puikiai jus suprantu: visa ta nora valgyti,pykcio potrukius.....Zodziu,pagal savo patirti galiu pasakyti,svarbiausia atsilaikyti kokius puse metu,tada viskas isnyksta... Pas mane,po metimo, svorio prieaugis buvo 5 kg,cia po puses metu,bet dabar jau,savaime dingo tie kg....,nors valgau tikrai normaliai..... p.s.beje,pavyko mesti tik is ketvirto karto bandymo...tad siulau nenuleisti ranku bandanciosioms
Man,tai pakako 3 menesiu,ir potraukis rukyti dingo,kazkaip abejinga likau tam.Ir apetitas sumazejo.Pradzioje kentejau,nevalgiau po 18 val.,o dabar viskas susinormalizavo.(o gal skrandis susitrauke) Labai puikiai suprantu,kaip sunku yra pacioje pradzioje  Bet,tik nenuleiskit ranku
beata07
2010 06 04, 16:09
Liepos mėnesį bus 2 metai, kaip neberūkau, o staža turėjau ohoho, geriau patylėsiu  , mečiau iš pirmo bandymo su pleistrais NICODERM, be jokiu stresų, nervų ir kitų reiškinių būdingų abstinenciniam periodui. Svorio taip pat buvau priaugusi, bet palaipsniui visi lašinukai dingo. Galiu tik viena pasakyti - valios pas mane ne prūdai, jai ne tie pleistrai, ko gero ir dabar rūkyčiau. O buvo jau visai nekas, kosėdavau, pastoviai turėdavau atsikrenkšti, plaučiai ilgokai valėsi, gal metus kokius vis atkosėdavau. Palaikau pasiryžusias mesti, tikrai verta tai padaryti, jau vien dėl sveikatos. Stiprybės jums
Pasidalinsiu nuomone, kad reikia tinkamo meto mest rūkyt  . Pati buvau užkietėjus rūkorė  , dabar mėnesį ar daugiau neberūkau. Gal per mažas laikas girtis, bet kadangi mintys apie rūkymą manęs visai nekankina (o rūkiau virš 10 m. apie pakelį per dieną), tai pasidalinsiu. Prieš tai bandžiau ir pleistrus, ir tabletes (tabex), ir tą įžymiąją knygą skaičiau. Mesdavau keliom dienom ar savaitėm ir vėl viskas iš naujo Jau galvojau, kad mesiu tik susidūrus su rimtom sveikatos problemom ar pan. Ir kaip aš esu nustebus, kad neberūkau praktiškai be jokių pastangų (na, pirmą savaitę kažkiek valios reikėjo). Aš net neskaičiuoju, kaip kitais bandymų mesti kartais, kiek dienų neberūkau, mintys apie rūkymą manęs visai nekankina  Kaip smagu žinokit  Fizinis poveikis nėr žymus, daug reikšmingesnis psichologinis kaifas. Tik dabar supratau, kaip š... jaučiausi, kai pirkdavau cigaretes suprasdama, kiek tai atima iš mano šeimos biudžeto, kaip jos kenkia mano sveikatai, ir kitus neigiamus dalykus, apie kuriuos nenoriu šnekėt. Hm  tai tuo visoms metančioms norėčiau įkvėpt vilties ir palinkėt mest tuo tinkamu momentu, nes nemanau, kad kategoriškai einant prieš valią galima pasiekt rezultatų. Kita vertus, nebandant galima praleist tą tinkamą momentą mest.
Jubabuba
2010 06 09, 18:49
Sveikos, merginos, aš prieš daugiau nei 2 mėn. perskaičiau "stebuklingąją" knygą ir sėkmingai nerūkau, nors iki tol buvo 18 metų rūkymo stažas po 0,5-1 pakelį kasdien.  Smagu, kai nebekosėju, ryte neskauda galvos, ir šiaip nereikia sukti galvos kur/kaip/kada išsmukti parūkyti. Su svoriu, deja, nėra labai gerai - pridėjau apie 4 kg  , nors ir bandžiau gana intensyviai sportuot bei žiūrėt, ką valgau. Guodžia kai kurių merginų komentarai, kad su laiku turėtų normalizuotis svoris. Labai tikiuosi ir bandau nenukabinti nosies, netilpusi į eilinį sijoną (tuoj reiks visą garderobą keisti  ) Guodžiuosi tuo, kad geriau plius keletas kg, nei cigaretės...
NoSmoking
2010 07 08, 12:39
Sveikos, mamos.
Ka daryti? Noriu mesti rukyti, bet neuztenka tiesiog valios paimti ir mesti pakeli i sali, nes po dienos ar pusdienio vel sugriztu prie pakelio... Elementarus ir paprasti bbudai nepadejo.. gal kokiu "griestu" budu turite patarti?
Gintaryteg
2010 07 09, 09:49
Imi ir meti  ) Tiesiog noro truksta  ))
Borzika
2010 07 09, 11:22
Sveika, as tai rekomenduoju perskaityti ta stebuklinga knyga - lengvas budas mesti rukyti, tik vienas reikalavimas TU TIKRAI TURI NORETI MESTI RUKYTI, tada tikrai pades ir pakeis tavo poziuri i rukyma, rukalius ir cigaretes. man tai labai padejo, aisku kai perskaitai knyga iki GALO. sekmes tau.
NoSmoking
2010 07 13, 09:56
Na knyga padejo 3 menesiams, bet tik tiek. Dabar vel nieko gero. Galvoju gal kokiu pleistriuka ar vaistu.
Siaip umaciau internete per skelbiu Lt ir pan vaista "Tabex", ale suvalgai cikla ir neberukai ir sako kad LT neparduoda. Gal ka apie ji zinote?
lina.dobro
2010 07 13, 13:12
Taip sias TABEX ir as buvau pirkus, bandziau gerti, taciau mane labai pykindavo ar kazkas ten panasaus buvo (cia gal pries 2 metus ), negalejau ju gerti...
NoSmoking
2010 07 14, 10:14
Pasidomejau ir suzinojau, kad ta vaista parduoda ir vaistinese. Tik jis receptinis, o tu Linga gal pirkai turguje? Gal ikiso kokia "padielka"? Kaip manote, verta pirkti Tabex is po prekystalio ar bandyti eiti pas gyditoja? O gal paprasciausiai bandyti ieskoti geros vaistininkes kuri parduotu
Gintaryteg
2010 07 16, 09:34
Kazkoks keistas Tavo klausimas  )) Vaistus nori isigyti turguje? Nuo kada ten juos pardavineja? Be to, tai tas pats, kas pirkti nuoda sau  ) Ir is vis, kam tie vaistai? Valios cia zmogaus reikia ir tiek  Motyvacijos
Bendradarbis minejo, kad pleistrai padejo, o pavadinimas....  nikoretas ar kaip ten
NoSmoking
2010 07 19, 10:12
Bandziau as ir pleista. Padejo 2 sav. veliau nustojo veikti...  siandien eisiu dar gumos pirkti. Gal ji pades..
_Brigita_
2010 07 20, 14:40
Sveika  Tiksliai dabar nepasakysiu adreso,bet Druskininkuose yra daroma tokia procedura,kai i ausis iduriamos adatos ir valanda su jomis turi buti. Zodziu pazeidzia kazkoki nerva ir tu nebenori rukyti,bloga nuo cigareciu kvapo. Kiek pazistamu tai jau dare visi liko patenkinti,visiems padejo,ir jau 3-4 metus neberuko. O procedura sake neskausminga ir nelabai brangi(apie 100-150lt),bet uztat pasiekiamas norimas rezultatas! Pasidomek
NoSmoking
2010 07 21, 10:45
Adatos... Br.. Bet idomus, variantas, apie apukumtura niekada net nepagalvojau
NoSmoking
2010 07 22, 12:26
Hmm... Bandysim siandien eiti i vaistine deretis, kad be recepto Tabex parduotu
|
|