Oi ne, tik ne tai
Man nesekasi
Tai čia, kaipsupratau, vyksta masisnis metimo rūkyt procesas? Reiktų ir man. Blyn, bet kaip? O taip būtų gerai, net 100 litų per mėnesį susitaupytų
Esu įsitikinus, jog mesti rūkyti yra įmanoma. Mano vyras buvo užkietėjęs rūkorius, pešdavo cigaretę netgi pachmielingas,
Aišku apetitas pirmomis dienomis buvo padidėjęs kelis kartus, bet neberūko. Susiėmė ir viskas. Ankščiau kiek būdavo šnekų apie rūkymą, prašydavau, jog mestų, tačiau be šansų. Manau svarbiausia atrasti valios savyje. Kantrybės visoms metančiosioms
Na o aš su savo metodu... kaip čia pasakius
Niu ka
Bet nerukysiu! Jei jau tiek istveriau, laikysiuos ir toliau Erszebeth, o siaip tu planuoji mest? Ar tik prie lengvesniu norejai pereit? Smurka, tai davai, mesk ir tu Man bent jau pinigai irgi kazkiek ta itakojo. Dabar va kas antra diena atidedu po 4 lt. Jau 8lt. turiu Kopa, o tau kaip? Taip ir nesupratau, ar metus tu, ar dar ne? Summer, prasom jungtis QUOTE(ramirėja @ 2005 03 17, 11:00) Tai tik pirmomis dienomis tas apetitas buna padidejes?
Supergirl, sveikinu
Aš norėčiau mesti visiškai. Na, iki tokio lygio, kad parūkyti tik vakarėliuose (bet irgi ne kilogramais, o vieną kitą), šiaip retkarčiais, savo malonumui. Bandžiau mesti "iš karto" - nepavyko, tai dabar bandau kitu būdu. Gal šis būdas ir ilgiau trunkantis, bet, tikiuosi, labiau pasiteisins. Turbūt čia nuo žmogaus psichologinės sąrangos priklauso, kas kam geriau tinka. Silpnos cigaretės - ne išeitis. Bėda ta, kad tabakas jose ne natūralus, o apdorotas chemiškai, kad išgauti tą silpnumą. O chemija sveikatos tikrai neprideda. Jeigu ne nikotinas, tai kita velniava. Taip kad su tomis silpnomis nenorėčiau ilgai žaisti. Bet kol kas žaidžiu. QUOTE(Supergirl @ 2005 03 17, 18:09) Aš mečiau prieš 1,5 metu, kai pastojau. Bet dabar jau antras menuo laukiu sukandus dantis, kai vyras iš darbo grįžta, kad galėčiau parūkyt
As tai meciau rukyt mazdaug pries 3 metus. Bet kaip jau sunkiai, tai siaubas net prisimint!!!! Kazkaip nusprendziau, kad laikas baigt save nuodyt ir tiek. Dar kartais plaucius skaudedavo, tai galvojau, kad gal geriau mesiu, nei koki plauciu vezi isitaisysiu. Tai va tuo metu dar kaip tik buvau baigus mokslus ir nesusiradus darbo, tai istisas dienas sededavau namie. Manau, akd buvau issirinkus labai netinkama laika. Tai as visas dienas galvodavau tik apie tai kiap noriu rukyt,visur matydavau rukancius zmones, kvepuodavau tais ju dumais. Man net galva svaigdavo kaip norejau susrukyt, bet laikiausi didvyriskai. Esu net kelis kartus verkus is to noro parukyt. Tiesa per ta pirma menesi surukiau 1 cigarete per baliuka, nes kai isgeriau alkoholio is vis nebegalejau valdytis. Na po to kokius puse metu is vis nerukiau nei vienos. Paskui retkarciais surukydavau po kokia 1-2 cigaretes, bet tik per didelius didelius balius. Bet negerus alkoholio jokio potraukio nebebudavo. Bet cia gal tik po kokiu 7 menesiu, kad nebebudavo potraukio rukyt. O po kokiu 1.5 metu vel pardejau surukyti po kelias cigaretes per baliukus. Bet tik, niekada dar metus rukyt nerukiau pati viena. O dabar laukiuosi, tai zinoma nerukau, nors kazkodel kelis kartus buvau pagalvojus, kad noreciau. Bet tikrai nebenoriu daugiau taip iklimpt. Labai stengsiuos pagimdzius nerukyti net per balius, akd neiprast paskui ir paprastai.
QUOTE(Kopa @ 2005 03 18, 15:21) Aš mečiau prieš 1,5 metu, kai pastojau. Bet dabar jau antras menuo laukiu sukandus dantis, kai vyras iš darbo grįžta, kad galėčiau parūkyt Man ir panasiai budavo
Na as tai meciau gana savotisku budu. Nezinau gal kas ir aprase cia toki bet nepykit jei pasikartosiu. Viena diena surukiau labai daug cigareciu mazdaug 5 kart daugiau negu iprastai. Tai man pasidare taip bloga kad apie jokius dumus pagalvot negalejau. Bet vistiek buvo uzejusi kokia savaite kai labai labai norejosi sugriesinti, bet istverus ja viskas toliau buvo paprasta. Tiesa, atsisakyti iprocio kaip reklamoje sakoma "ranka-burna" buvo sunkiausia, bet labai norint - imanoma.
Sekmes visom metanciom!
įdomu kaip sekasi jums.. aš vis paskaitydavau, pasidomėdavau, pačiai labai artima šita tema.
Erszebeth- tikiuosi tau pavyks, bet tai primena žiauriausią kada nors girdėtą mazochizmą. super- tavo būdas man priimtiniausias- mesti atgal ir sakyt kad parookysiu rytoj. jei jūs merginos ne prieš, ryt pradėsiu nerūkyt ir guosiuosi čia, nes nelabai turiu kam guostis (visi žino kad mečiau, o aš pasislėpusi viena sau traukiu dūma su baisiom sąžinės graužatim) nenoriu jokių vakarėlių, kiek kartų buvau metusi, per vakarėlį viena, kitą dieną jau ir perku pakelį... imsiu po 3lt i dieną ir mesiu į taupyklę.. gal po to išvažiuosiu į kokią kelionę autiku, nelabai brangu, bet atsigausiu.. iki pasimatymo rytoj! p.s. ar galime švęsti tavo pergalę supergirl???
Na as kazkaip net nenorejau mesti rukyti,nes siaip dazniausiai rukydavau tik savaitgaliais,na budavo kad ir paprastom dienom uztraukdavau hei iseidavau is namu,nes namie nerukau.Mano tetis pries rukyma!Tai va viena diena as prisidegiau iprasta cigarete,surukiau tik puse ir uzgesinau nes kazkaip "neskanu" buvo rukyti...antros nekilo noras uzsidegti,galvojau ai jei nenoriu tai ir nerukysiu...tai jau tas nenoriu eina trecia savaite,kazkaip nenoriu visai as tu cigareciu jau,gerai kad taip savaime isejo.O rukiau as apie 6 metus.Dabar jauciuosi gerai...tik kai uzuodziu cigareciu dumus net britku pasidaro...fee
Rukiau su mazom pertraukom nuo 15 metu. Kelis kartus esu metus 9 menesiams, ta prasme ne vasaros sezonu nerukau, o vasara vel prie cigaretes. Taip praktikavau pora sezonu. Dabar vel meciau ir turbut daugiau nei 9 men nes pastojau. O kai pagimdysiu ir baigsiu maitint, tikiuosi nebetraus rukyti.
Man didele itaka turi draugai kurie visi be isimties ruko, tai kokiam baliuke ar gamtoj labai smagu parukyti visiems ar su kokia drauge i bara nulekus prie kavos puodelio ar vyno taures .... Oi, jau pasiilgau sito...
neištvėriau
kas blogiausia, mano draugai tai nerūko, draugės retai kada užsimano, tada aš jas pavaišinu.. bet man lomkės nerealios.. nors prie draugo, prie šeimos irgi nerūkau, bet kadangi su jais negyvenu... tai darbe ir kai būnu viena.. nėr blogiau, reikia nebebūti vienai, bo neištversiu.. bjaurus tas dūmas, baisiaineskanu pasidarė šiandien, turbūt sąžinė užgraužė
Sveikutes, noriu prie jusu prisijungti. Jau savaite kaip meciau rukyti. Jauciuosi tragiskai ir jauciu, kad si vakara galiu paluzti, nes su bendradarbiais einam pasedet vakare i bara. Kadangi darbe niekada nerukydavau, tai sunkiausia yra istverti vakarus. Kai tik gristu po darbo namo, taip viena mintis galvoje - parukyti. Vyras jau nuo nauju metu neruko ir visa laika man zyze, kad turiu mest. As aisku ir pati noriu, bet kad baisiai sunku.
Kazkuri jau cia rase, kad baisi apatija apima. Tikra tiesa, atrodo tik miegociau ir nieko daugiau nenoriu. Tiesa, dar viena beda valgymas. Slamsciau viska is eiles, bet labai baisu, kad paskui nebetilpsiu i rubus. Zodziu tikraas kosmaras. Ir man zinot kas baisiausia, kad as visai nejauciu kazkokiu privalumu. Vyras sako, kad skonio receptoriai atsigauna ir pradedi tikraji skoni jaust, bei uosle jautresne pasidaro. Nu man nieko
Na jau trys savaites kaip nerukau,ir visai nesinori bent jau dabar...tik va varau ryt su draugem i kluba...o tada gal jau ir kils noras parukyti
Labas,visom.Va ir aš nusprendžiau prisijungt prie jūsų diskusijos.Aš irgi galvojau,kad lomkes nejauciu,kol nesupratau,del ko pasidariau irzlesnė.Kai bandau mest rūkyt,tai vaikštau po namus nepatenkinta,pikta
Iki nėštumo rūkiau 9metus
Visalaik buvau pasyvi rūkytoja... Tai tik prie kompanijos ir tetraukdavau
Pastojimas puiki galimybe mesti, bet as kazkaip noreciau bent kokius tris menesius pries pastojant nerukyti. Kazkaip atrodo ramiau butu, jei organizmas nors kiek prasivales butu. Labai noriu vaikelio, bet net ir tas noras nenugali
vaje, kaip noreciau mest rukyt
Aš norėčiau mesti
Mes su vyru rukem.Po vestuviu,kurios buvo gruodzio 29,seke nauji metai,tai tu rukalu jau per akis buvo,net bloga.Lygiai 24val. per naujuosius surukem po paskutine cigarete ir pasakem - viskas,prasideda naujas gyvenimas.Taip istveriau daugiau nei 2 metus,o vyras iki siol neruko.Dabar esu pasyvi rukale.Prie kompanijos,baliukas...Bet man tai nepatinka ir zadu vel mesti rukyti.Si karta gal visam laikui
o aš mečiau.. ir gerai padariau.. tikiuosi nerūkysiu amžinai.. lomkės buvo superilgai- diena nakti ir diena nakti.. nu turbut 3,5 paros.. o paskui stengiuosi nežiūrėt kaip kiti rūko.. sau bandau taikyti įtaigos metoda, kaip jie smirda
QUOTE(lepune @ 2005 04 06, 13:18) Manau, taip QUOTE(lepune @ 2005 04 07, 14:25) Tai vienas iš tų ženklų, kad tavo organizmui jau nebereikia nikotino. Belieka tik psichologiškai to poreikio atsikratyt Sėkmės!
As rukau nuo 14 metu, man dabar tuoj bus 22. Buvau metus pusmeciui bet ir vel rukau. Tada kai meciau tai viena diena parukiau ir sau pasakiau kad nenoriu rukyt ir nerukysiu, ir kazkaip as pusmeti nerukiau. Bet poto atejo vasara nuvaziavom prie juros ir kazkaip automatiskai cigarete vel dantyse. nesu as jau uzkietejus rukale, bet i diena 3-4 cigaretes surukau. Jei koks baliukas tai ir visas pakelis dumais pareina.
Na si savaitgali bus 5 savaites kaip as be "dumu"
Na as meciau visam laikui rukyti tai nezinau,siaip man patinka rukyti,patinka pats tas veismas...
[COLOR=blue]As irgi rukau
Aišku, kad faina
O šiaip tai ištikrųjų tam reikia pribręsti. Aš taip pat galvojau, kad nesugebėsiu taip nei iš šio, nei iš to mest. Taip imt vieną dieną ir neberūkyt...
Sveikutės. Skaitau ir žaviuosi kitų ryžtingumu bei valia. Aš tai irgi rūkau, nors namie vyksta pastovus karas dėl to. Prisidenginėju tuo, kad rūkau dėl to, kad svoris kristų. Bet ši versija tik vyrui, ką jie supranta... O šiaip tai ir pati puikiai žinau, kad jei viską valgysi, tai niekas ir nepadės to svorio numesti. Bet man labai patinka rūkyti, tai vienas iš gyvenimo malonumų, kaip superbaba sakė: " Juk taip faina pasidaryt puodeli kavos ir sutraukt cyziuka " .
Man irgi faina, o kam atsisakyti to kas faina? Juk tik kartą gyvename ir vis tiek, sveikos nemirsime...
Na ir man patinka tas pats veiksmas rukyti...
As turbut kol gersiu kava tol rukysiu-labai jau man patinka tas derinys:kava ir cigarete.
Gal mums vertėtų suburti rūkančiųjų klubą? Pasivadintumėme kaip nors gerai, susirinktumėme ir mėgautumėmės kava su cigarete be jokio sažinės graužimo ar kitų prieštaravimo. Kaip manote?
Tai jau tikrai
pasakysiu vieno tokia istorijėlę... mečiau jau daug kartų rūkyti, visada grįždavau todėl, kad tikėjau kad man patinka rūkyti, tas veiksmas ir pan.. ši kartą mečiau visam laikui.. niekada daugiau nenorėčiau rūkyti, nes man buvo neskanu- užsitrauki dūmą ir po to smirdi 15min.. tik jaučiu kaip to trūksta, to tooookio atsipalaidavimo-- neidealizuokite mamytės, čia tik mūsų proto apgaulės vingiai
nu kaip? QUOTE(lepune @ 2005 04 25, 09:20) pasakysiu vieno tokia istorijėlę... mečiau jau daug kartų rūkyti, visada grįždavau todėl, kad tikėjau kad man patinka rūkyti, tas veiksmas ir pan.. ši kartą mečiau visam laikui.. niekada daugiau nenorėčiau rūkyti, nes man buvo neskanu- užsitrauki dūmą ir po to smirdi 15min.. tik jaučiu kaip to trūksta, to tooookio atsipalaidavimo-- neidealizuokite mamytės, čia tik mūsų proto apgaulės vingiai nu kaip? Gerai čia pavarei, nieko nepasakysi. Rūkyti tikrai nėra gerai, t.y. labai blogai. Labai labai, nes po nustojimo rūkyti, organizmas visiškai išsivalo tik po 4 metų! Bet kadangi kai kurios esame silpnavalės, tai tokiu būdu bandome raminti savo sažinę. Meskite panos rūkyti, tai kenkia. Manau ir aš susigundysiu jei daug kas čia pradės rašyti savo istorijas apie metimą ir visus to dalyko pliusus. Dabar dar ne, bet po dukrytės operacijos, tai tikrai mažinsiu ir stengsiuosi. Pagaliau kavos gal nebegersiu, na tik ryte, kad atsičiūkinčiau.
O as ir vel po senovei inikau i
Penktadieni atejo sveciu, tai neiskenciau ir vel pradejau Jauciuosi kaip kokia narkomane, nes tokia stipri priklausomybe Dar bandysiu viena buda, uzsirasysiu i jogos kursus. Gal ten tie kvepavimo ir atsipalaidavimo pratimai palengvins kancias QUOTE(pookis @ 2005 04 25, 11:38) O as ir vel po senovei inikau i Penktadieni atejo sveciu, tai neiskenciau ir vel pradejau Jauciuosi kaip kokia narkomane, nes tokia stipri priklausomybe Dar bandysiu viena buda, uzsirasysiu i jogos kursus. Gal ten tie kvepavimo ir atsipalaidavimo pratimai palengvins kancias Žinote ką prisisminiau, juk bodyflexo pratimai padeda neberūkyti. Kažkur turiu pačių paprasčiausių, reikės paieškoti.
Jokie bodyflexai ar jogos nepadės, jei pačios to nenorėsit. Man pavyzdžiui nereikėjo nei to, nei to ar dar kažko... paprasčiausiai užteko didelio noro neberūkyt!
gali būti kad bodyflex'as padeda.. aš ta savo "Stipra": valia jau nebepasitikiu.. tiek kartų bandyta..
o dabar užsirašiau į bodyflex'a, tai tikrai, neblogai jaučiuosi, kad tas kvėpavimas švarina plaučius tai tikrai jaučiasi... kai vis dar noras atsiranka užsitraukt cizą- įkepiu kelis kartus giliai ir įvertinu kiek daug galiu..nes ruuukydama tai turbūt uždusciau arba užsikoseciau..
Sveikos,
pirmiausia sveikinu Supergirl O lepune rūkai ar nea, taip ir pamečiau tavo pasisakymus Erszebeth?? Kur dingai, pasislėpus trauki sėkmingai? Aš negaliu atsikratyti minčių apie parūkymą, kiekvieną minutę apie tai pagalvoju ir eičiau kas minutę rūkyt, tik nėra namie ko rūkyt:)) lepune, tavo paskaita gerai, stiprina nusiteikimą
Lepune, matau tu kauniete. Kur tu ta bodyfex'a lankai?
apie bodyflex'a yra forumas atskiras.. bet lankau "alpetri" salone..
neberookau Kopa, jau nuo balandzio 10, pora savaitėlių kaip ir bus.. sakau kad sunkiausia turbūt buvo 3dienos,o po to kažkaip pasiduodi ir nebegalvoji.. |