Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip mesti rūkyti?
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Blyksnis
QUOTE(NoSmoking @ 2010 07 22, 13:26)
Hmm... Bandysim siandien eiti i vaistine deretis, kad be recepto Tabex parduotu smile.gif
*

o ar Tabexui reikia recepto?Neseniai skaiciau internete,kad tai nereceptinis vaistas.Bet kad ju lietuvoj nelabai ir yra pirkti.As tai buvau gavusi puse pakuotes is pazystamos,tai zinai,labai greit suveike,meciau rukyti ir 2 menesius nerukiau.Bet vat viena kart prie kompanijos pabandziau uztraukti( doh.gif kvaile )ir zinai uzsikabinau ir vel.Tai dabar bandysiu vel tabexo ieskot.Gal tiesiog puses pakuotes suvartoti buvo per mazai.
NoSmoking
Na, kad lyg ir receptinis jis LT. bet rusijoje nereceptinis, tai bobutes is po prekystalio prekiauja turegelyje .

NoSmoking
Sveikos, o ar verta isbandyti vaista Tabex. Ar jis tikrai toks veiksmingas kaip kalbama? Ir ar jis toks kenksmingas, kad tik su receptu ji parduoda?
Gintaryteg
As tai pries 4 metu ji uzsisakiau, kad parveztu is Bulgarijos, bet, va, drauge jau pirko LT. Siaip salutinio poveikio nejautem smile.gif) Tik supykindavo vos uzuodus cigareciu kvapa... Siaip tai gana veiksmingas preparatas, bent jau as pazistu ne viena, kuris mete ji vartodamas, bet vis tiek reikia nepamirsti, kad reikia noro mesti smile.gif)

QUOTE(NoSmoking @ 2010 07 26, 11:18)
Sveikos, o ar verta isbandyti vaista Tabex. Ar jis tikrai toks veiksmingas kaip kalbama? Ir ar jis toks kenksmingas, kad tik su receptu ji parduoda?
*

Dangira K.
Pasisakysiu ir as ax.gif mano vyras mete rukyt CHAMPIX vaistu pagalba , dar pridejus jo paties nora atskratyt sio zalingo iprocio . Tik suderinus vaistus ir norus tai imanoma thumbup.gif
saliutas
Sveikos merginos , ar jungiates kas nors ?! 4u.gif

As galvoju apie siokio tokio noro ir Allen Carro knygo ssuderinima blush2.gif bet vis dar nepasiryztu doh.gif dar turiu pora men. iki tol kol manasis grys, labai apsidziaugtu , jeigu mesciau , nes pats nerukantis, ir siaip rukau jau 7 metus (o siaubas kiek daug doh.gif ) tai kazkaip noras jau atsirado, bet dar ne toks didelis, kad prisiversciau knyga perskaityti doh.gif verysad.gif
NoSmoking
Labai geras būdas mesti rukyti - tai pagerti tabex tabletykiu. arba kita preparata kuriame citizino yra. Jo poveikis toks, kad pats nepastebedamas meti wink.gif
liinna
Aš mečiau rukyti per vieną dieną, susitarem su vyru, kad nuo liepos 1d. mesiu rūkyti, rūkiau 10 metų po pakelį per dieną, iš vakaro dar traukiau kiek galėjau. Man visi sake gal tu apmažink kaip tu mesi, o aš sakiau leiskit man atsirūkyti nes daugiau nebegalėsiu, tai rūkiau kaip sakoma kiek tilpo smile.gif Tą lemtingą liepos 1 d. visą dieną pakelį cigarečiu prasinešiojau kišenėje, bijojau išmesti o jei užeis kad nebegalėsiu, tuo labiau kad ilsėjomės Nidoje. Vakare neiškenčiau sakau viskas parukysiu, o draugai atkalbejo, sako visa diena iškentejai tai dabar imsi ir viska sugadinsi, nu tikrai galvoju, taip nerukiau savaite, o kuo toliau tuo labiau viska buvo gailą gadinti nes žinojau surukysiu nors vieną cigaretę ir vel pradėsiu rūkyti. Taip jau nerūkau 4 metus ir bijau net pabandyti nes žinau kad gali vėl viskas prasidėti iš naujo.
Ir joks cigarečių mažinimas man atrodo nepadės mesti, reikia arba meti arba ne.
Kristepala
QUOTE(saliutas @ 2010 08 27, 00:01)
As galvoju apie siokio tokio noro ir Allen Carro knygo ssuderinima  blush2.gif  bet vis dar nepasiryztu  doh.gif  dar turiu pora men. iki tol kol manasis grys, labai apsidziaugtu , jeigu mesciau , nes pats nerukantis, ir siaip rukau jau 7 metus (o siaubas kiek daug  doh.gif  ) tai kazkaip noras jau atsirado, bet dar ne toks didelis, kad prisiversciau knyga perskaityti  doh.gif  verysad.gif
*

Ko as tik nebuvau isbandzius, pradedant visom nikoretem, baigiant tuo tabexu...iskesdavau 2 - 3 men. Per ta laikotarpi budavau kaip tiksinti bomba, nervinga, i WC po 3 dienas nenueidavau, nes saujom rydavau metinius saldainius, o jie kietindavo man vidurius... doh.gif Zodziu neiskesdavau ir vel uzsirukydavau verysad.gif

Pries pusantro menesio perskaiciau ta knyga, nes uzejo begalinis noras atsikratyti sio bjauraus iprocio...ir is karto numeciau. Tikrai netikejau, kad taip lengvai galima numesti blink.gif Svarbiausia, kad nesikankinau pirmas savaites, net noro nebuvo rutkyti, tik pagalvojau: "cigarete", bet is karto sau atsakydavau - ne! O dabar negaliu atsidziaugti savimi ir sutaupytais pinigeliais smile.gif
saliutas
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 18, 16:57)
Ko as tik nebuvau isbandzius, pradedant visom nikoretem, baigiant tuo tabexu...iskesdavau 2 - 3 men. Per ta laikotarpi budavau kaip tiksinti bomba, nervinga, i WC po 3 dienas nenueidavau, nes saujom rydavau metinius saldainius, o jie kietindavo man vidurius... doh.gif Zodziu neiskesdavau ir vel uzsirukydavau  verysad.gif

Pries pusantro menesio perskaiciau ta knyga, nes uzejo begalinis noras atsikratyti sio bjauraus iprocio...ir is karto numeciau. Tikrai netikejau, kad taip lengvai galima numesti  blink.gif  Svarbiausia, kad nesikankinau pirmas savaites, net noro nebuvo rutkyti, tik pagalvojau: "cigarete", bet is karto sau atsakydavau - ne! O dabar negaliu atsidziaugti savimi ir sutaupytais pinigeliais  smile.gif
*

Kristepala ir as numeciau su ta knyga thumbup.gif jau savaite thumbup.gif kaip nerealiai jauciuosi zinok thumbup.gif mano oda problemiska tai pradejo skaisteti, siandien netgi ryte pirma karta sau pasijutau grazi naturali ka tik pabudusi lotuliukas.gif nes visada atsikeldavau prastos nuotaikos, ir siaip pikta budavau labai daznai , o dabar ( kaip nekeista) puikios nuotaikso esu thumbup.gif wub.gif ir is vis tikrai super ta knyga wub.gif
puffy_
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 17:35)
Kristepala ir as numeciau su ta knyga  thumbup.gif  jau savaite  thumbup.gif  kaip nerealiai jauciuosi zinok  thumbup.gif  mano oda problemiska tai pradejo skaisteti, siandien netgi ryte pirma karta sau pasijutau grazi naturali ka tik pabudusi  lotuliukas.gif  nes visada atsikeldavau prastos nuotaikos, ir siaip pikta budavau labai daznai , o dabar ( kaip nekeista) puikios nuotaikso esu  thumbup.gif  wub.gif  ir is vis tikrai super ta knyga  wub.gif
*

sveikinu!!! bigsmile.gif as taip pat nuo rugsejo 13 dienos gyvenu be cigareciu bigsmile.gif antras menuo jau ipuseja bigsmile.gif buvo baisu tik pirmom savaitem, bet viskas imanoma bigsmile.gif bigsmile.gif meciau neplanuotai, tai knyga skaiciau jau metusi bigsmile.gif viena karta teko ir klube pabuvoti bei islenkti keleta taureliu, bet atsilaikem abudu su vyru wub.gif
mesti rukyti atrode neimanomai sunkiau nei yra is tikro bigsmile.gif
saliutas
QUOTE(puffy_ @ 2010 10 20, 22:03)
sveikinu!!!  bigsmile.gif  as taip pat nuo rugsejo 13 dienos gyvenu be cigareciu  bigsmile.gif  antras menuo jau ipuseja  bigsmile.gif  buvo baisu tik pirmom savaitem, bet viskas imanoma  bigsmile.gif  bigsmile.gif  meciau neplanuotai, tai knyga skaiciau jau metusi  bigsmile.gif  viena karta teko ir klube pabuvoti bei islenkti keleta taureliu, bet atsilaikem abudu su vyru  wub.gif
mesti rukyti atrode neimanomai sunkiau nei yra is tikro  bigsmile.gif
*

Saunuole thumbup.gif kaip fainai thumbup.gif as ir jau spejau vyniuko atsigerti, bet nieko atsilaikiau mirksiukas.gif ir teko buti kompanijoje rukanciuju, bet viskas praejo gerai thumbup.gif dar kartais uzsinoriu patraukti duma, pvz kai skaniai pavalgau arba vakare , bet vis reciau ir reciau apie tai pagalvoju thumbup.gif
puffy_
QUOTE(saliutas @ 2010 10 20, 22:04)
Saunuole  thumbup.gif  kaip fainai  thumbup.gif as ir jau spejau vyniuko atsigerti, bet nieko atsilaikiau  mirksiukas.gif  ir teko buti kompanijoje rukanciuju, bet viskas praejo gerai  thumbup.gif  dar kartais uzsinoriu patraukti duma, pvz kai skaniai pavalgau arba vakare , bet vis reciau ir reciau apie tai pagalvoju  thumbup.gif
*

o man susinervinus uzsinori cool.gif arba kai laisvo laiko yra cool.gif bet su laiku vis maziau ir maziau kankina mintys bigsmile.gif
o pacioj pradzioj tai visko buvo - sirdis permusinejo, pykino ir nuotaikos nebuvo doh.gif dabar tik psichologinis likes potraukis, bet mazeja kasdien bigsmile.gif
laikomes laikomes stipriai!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
secret_lover_
Labuka ax.gif Kovo 19 dieną, ryte, pabudau ir pagalvojau, viskas metu rūkyti, brangu, smirda, sveikatos neprideda.. Dabar jau spalio 22 d., ir aš vis dar negavus dūmų thumbup.gif tongue.gif turbūt reikia užsispyrimo ir kantrybės.. aš pati stebiuosi tuo, kam prisruošiau, bet yra, kaip yra, vadinasi viskas įmanoma.. tik kiekvienas turi atrasti sau reikalingą būdą ax.gif sėkmės 4u.gif
Kristepala
QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 19:35)
Kristepala ir as numeciau su ta knyga  thumbup.gif  jau savaite  thumbup.gif  kaip nerealiai jauciuosi zinok  thumbup.gif  mano oda problemiska tai pradejo skaisteti, siandien netgi ryte pirma karta sau pasijutau grazi naturali ka tik pabudusi  lotuliukas.gif  nes visada atsikeldavau prastos nuotaikos, ir siaip pikta budavau labai daznai , o dabar ( kaip nekeista) puikios nuotaikso esu  thumbup.gif  wub.gif  ir is vis tikrai super ta knyga  wub.gif
*

Mano tokia pati busena, neatsidziaugu ir as savimi wub.gif Kai atsikeliu, nebera prasto kvapo is burnos, netroskina tiek blush2.gif (o pesdavau as kaip kaminas, beveik po paki per diena, o jei koks baliukas, tai ziurek dar ir neuztekdavo). Ir dar, dantu spalva pasviesejo bigsmile.gif
Niu zodziu super jausmas thumbup.gif Duok die, merginos jums ir man stiprybes pabaigti karta ir visiems laikams su tuo brudu drinks_cheers.gif
saliutas
QUOTE(Kristepala @ 2010 10 26, 20:37)
Mano tokia pati busena, neatsidziaugu ir as savimi  wub.gif Kai atsikeliu, nebera prasto kvapo is burnos, netroskina tiek  blush2.gif (o pesdavau as kaip kaminas, beveik po paki per diena, o jei koks baliukas, tai ziurek dar ir neuztekdavo). Ir dar, dantu spalva pasviesejo  bigsmile.gif
Niu zodziu super jausmas  thumbup.gif  Duok die, merginos jums ir man stiprybes pabaigti karta ir visiems laikams su tuo brudu  drinks_cheers.gif
*

Zinok ir as apie pakeli per diena surukydavau blush2.gif kiek laiko jau neberukai ?! ax.gif Tikrai merginoms stiprybes numesti ta bruda wub.gif
GALUZE
sveikos visos tikriausiai kaip ir dauguma zmoniu as irgi rukiau,bet blogejant sveikatai nusprendziau mesti tad internete ieskojau info radau rusiskus vaistus kurie daug kam padejo ,nusipirkau ,pabandziau...is pradziu dariau kaip buvo parasyta bet jokio poveikio nebuvo (iki 5d galima gert vaistus ir po truputi dar rukyti) tad nusprendziau doze padvigubinti kadangi esu ne is kudu butu ir juokinga jei tapacia doze gertu ir liekna ir stora -rezultatas nerukau jau5 men ir net nesinori jei kas ir salia ruko ,drauges bande pasisaipyti dave parukyti,bandziau bet jokio paveikio net nejauciau dumo skonio,priemoniu yra tik va ir noro reik...pavadinimo negaliu rasyti nes gaunasi kaip ir reklama ax.gif
** Svaja**
Sveikos, as jau 3 doenos sekmngai nerukau ax.gif aisku is ptadziu labai traukia .. bet nugaliu save , sian jau tik keleta syk pagalvojau apie parukyma , darbe maciau rukancias moteris ir .. galvoju fuiii kaip jos smrdi blush2.gif lotuliukas.gif nu lyg pati kvepejau lotuliukas.gif galpavyks taip ir nepradeti is naujo g.gif 4u.gif

metancims sekmes wub.gif
Papildyta:
permusimai padaznejo , gal cia del to?? g.gif bet matyt organizmas nuodo reikalauja blink.gif

Tora 5

Visoms metancioms, siunciu dideli palaikyma drinks_cheers.gif good.gif Jau vien del to,kad apsisprendet ir pabandet,esat vertos auksciausio ivertinimo,ir dideles pagarbos first.gif ploja.gif didis.gif flirt.gif
Draugiška
Sveikos. as jau 3.5 metu nerukau 4u.gif o rukiau kazkur apie 10 metu, nuo ankstyvos paauglystes pradejau su drauge, tada dar po nedaug, po to tik didejo kiekis, kol tapo didziuliu iprociu. visad visiems sakydavau, kad niekada nemesiu, nes to nenoriu doh.gif bet kazkaip savaime man isejo, nuejau dirbti ir kolektyve niekas neruke, tai kazkaip viena ir nedrisdavau eit. grizdavau namo ir su vyru parukudavau. po to pagalvojau, kad jei tiek istveriu, galiu isvis nerukyt.. nu ir taip savaime gavosi bigsmile.gif linkiu visiems stiprybes, tikrai tai imanoma, bet manau reikia labai stipriai noret.. beje, mano vyras iki siol ruko, vis zada mesti, bet tai ir lieka pazadais verysad.gif manau, reikia ne zadet, o pradet iskarto 4u.gif 4u.gif 4u.gif sekmes 4u.gif
Simpatiška
Neskaičiau visos temos, bet ir pati nerūkau smile.gif Bet va neseniai vienas pažįstamas pasakojo, kad metė rukyti perskaitęs kažkokią knygą...
Rūkė iki paskutinio puslapio, o paskiau paėmė ir metė thumbup.gif
k@zys
Pinigu kartos laidoj gerai pasakojo. Kad mesti ne tiek didele beda, kai papsispresti. Nes rukantys bijo metimo dar net nepabande mesti.

Tapinas kalbino ir pshicjologus ir Aleno karo centro specialustus, visi sako kad rukymas psichologine beda
Maskviete_aviete
Sveikos!
Rukiau 6 metus. Dabar nerukau jau 3 menesius, bet darau sau nuolaidas. Per tuos tris menesius leidau sau 3 kart baliukuose parukyti smile.gif
Per bandymus mesti supratau, kad svarbiausia saves nespausti o nutarti mazdaug taip "mesiu rukyt, bet kai labai labailabai noresiu - parukysiu" Pshihologija tikrai veikia, kai sau uzdraudi visai - gi daug labiau nori uzdrausto vaisiaus, nei to vaisiaus kuris guli virtuveje ir kuri bet kada gali pasiimt (aisku ne kas dien)
Be to, ilgainiui tas noras visai pasimirshta ir as jau kelis baliukus nedumyjau ir apie tai net nesusimasciau.
Dar juokingas reikalas, kol gyvenau Lietuvoje rukiau metines kent, pries 9 men persikeliau gyventi i Maskva, o cia tokio "sudino" skonio cigaretes, kad rukant vimdydavo. Atrodo brendas tas pats, bet ... Pasikankinau kelis menesius, isbandziau visu rusiu Rusijos cigaretes, bet normaliu neradau, o tada ir organizmas pats pasake, kad jau gal gana tokia bjaurasti traukti, todel labai lengvai meciau.
saber
Sveikos 4u.gif Gal kam teko girdėti apie metymą rūkyti lazerio pagalba? Vyras sakė, kad Danijoje yra toks metodas. Pas mus radau vienintelį puslapį:
http://www.lazerioterapija.lt/index.php?menuid=5
Gal kam teko tuo pasinauduoti? Ar veiksminga?
Tylingoto
labutis smile.gif pati rimtai niekad berukiau, na... paauglysteje viena vasara pazaidziau ir viskas, iprocio niekad nebuvo lotuliukas.gif na o mano vyrelis trauke kaip uz tevyne, pakelio dienai budavo maza doh.gif ir dar mums draugaujamt jis pazadejo, kad kaip as pastosiu, jis iskart mes rukyti ax.gif na ir ka manot, kaip tare, taip ir padare, man pranesus kad pagaliau, po 2 metu laukimo, as nestuke.gif pastojau jis mete rukyti thumbup.gif na nesakau, kad taip kaip su kirviu nukirto ir viskas, dar kokia savaite pajuokavo, kad nieko nezadejo, smile.gif arba kad zadejo mesti kaip gims vaikelis tongue.gif bet netiketai ruko viena diena, ir surukes puse cigaretes man pasake, kad tai paskutine jo cigarete, ja uzgesino ir kitos dar neprisidege wub.gif pavasari bus 2 metai kaip vyras neruko lotuliukas.gif
saliutas
QUOTE(Tylingoto @ 2010 12 20, 11:29)
labutis smile.gif  pati rimtai niekad berukiau, na... paauglysteje viena vasara pazaidziau ir viskas, iprocio niekad nebuvo  lotuliukas.gif  na o mano vyrelis trauke kaip uz tevyne, pakelio dienai budavo maza  doh.gif  ir dar mums draugaujamt jis pazadejo, kad kaip as pastosiu, jis iskart mes rukyti ax.gif  na ir ka manot, kaip tare, taip ir padare, man pranesus kad pagaliau, po 2 metu laukimo, as  nestuke.gif pastojau jis mete rukyti  thumbup.gif  na nesakau, kad taip kaip su kirviu nukirto ir viskas, dar kokia savaite pajuokavo, kad nieko nezadejo,  smile.gif  arba kad zadejo mesti kaip gims vaikelis  tongue.gif  bet netiketai ruko viena diena, ir surukes puse cigaretes man pasake, kad tai paskutine jo cigarete, ja uzgesino ir kitos dar neprisidege  wub.gif  pavasari bus 2 metai kaip vyras neruko  lotuliukas.gif
*

KAd tokiu daugiau, kurie pasake ir mete thumbup.gif
Kristepala
QUOTE(saliutas @ 2010 12 20, 13:36)
KAd tokiu daugiau, kurie pasake ir mete  thumbup.gif
*

Labukas 4u.gif
Kaip jums merginos sekasi mesti rukyti?
As sekmingai nerukau jau 4 men thumbup.gif
Kiek pamenu Saliutas irgi mete su ta knyga, tai kaip sekasi, ar vis dar nerukai? 4u.gif
Sekmes ir istvermes metancioms bigsmile.gif
Tora 5
Kita menesi bus lygiai metai victory.gif toks jausmas, tarsi niekad ir nerukiau,o matant kaip kiti ruko, nera jokios reakcijos,ir jokiu asociaciju nesukelia,nebent dumu kvapas,dabar primena tarsi masinu ismetamosios dujos,ar tai tepalo kvapas biggrin.gif,taciau tolerantiskai elgiuosi,ir nosies nekraipau, ir garsiai nereiskiu nepasitenkinimo,nes puikiai suprantu rukancius.
Labai palaikau apsisprendusias mirksiukas.gif
p.s.siuo metu dar sirguliuoju,tai pastebejau,kad net kosulys praeina daug lengvesne forma...liuks smile.gif
Katusik
knygos neįveikiau, todėl tiesiog pažiūrėjau filmą "Lengvas būdas mesti rūkyti" tongue.gif
viso labo valanda ir 6 minutės - o rezultatas toks, kad abudu su MB nerūkome jau 3 mėnesius.
nėra nei noro, nei net minties, kad galima būtų užsirūkyti. netraukia nei draugų kompanijoje, nei per balių, nei darbe, kai visas kolektyvas kaip vienas išeina rūkyti biggrin.gif
Laukinė orchidėja
QUOTE(Katusik @ 2011 01 06, 17:24)
knygos neįveikiau, todėl tiesiog pažiūrėjau filmą "Lengvas būdas mesti rūkyti"  tongue.gif
viso labo valanda ir 6 minutės - o rezultatas toks, kad abudu su MB nerūkome jau 3 mėnesius.
nėra nei noro, nei net minties, kad galima būtų užsirūkyti. netraukia nei draugų kompanijoje, nei per balių, nei darbe, kai visas kolektyvas kaip vienas išeina rūkyti  biggrin.gif
*

Jei ne paslaptis iš kur gavote filmą? Maniškiui oi kaip reikėtų tokio, gal mestų rukyti g.gif , nes kitaip neišeina.
draugee
as taip pat knygos pagalba meciau rukyt, tiesiog per dvi dienas perskaiciau knyga, ir viso labo vasari bus metai, kaip neberukau.... kartais net pamastau, kad niekad ir nerukiau...
saliutas
QUOTE(draugee @ 2011 01 09, 20:05)
as taip pat knygos pagalba meciau rukyt, tiesiog per dvi dienas perskaiciau knyga, ir viso labo vasari bus metai, kaip neberukau.... kartais net pamastau, kad niekad ir nerukiau...
*

Zinok man taip pat, knyga per 2 dieneles perskaiciau ir taip atrodo, kad niekada ir nebuvau rukius thumbup.gif
Zuikis-Puikiss
Na as meciau be dideliu pastangu, teisiog pastojau, to man uzteko biggrin.gif
O knyga yra labai gera, mano tevukas mete rukyti ja paskaites su drauge! Tai kad skaitykite! biggrin.gif
kosemanai
QUOTE(bambooce @ 2009 02 22, 01:11)
stai knyga kuri padare stubukla ne vieno zmogaus gyvenime smile.gif

Alenas Karas "Lengvas budas mesti rukyti"

cituoju: "Ši knyga yra populiari visame pasaulyje. 95% žmonių, kurie ją perskaito, meta rūkyti. Visam gyvenimui. Kad ir kaip tai skambėtų, tai tiesa"
*

Ši knyga mesti rukyti man nepadėjo, bet rūkymo kiekis po jos perskaitymo sumažėjo.

Šeip jau 4 mėnesius nerūkau, mesti padėjo aplinkos pakeitimas ir sveikatos problemos, turėjau operaciją po kurios savaite laiko negalėjau nei normaliai kviepuoti, nei galimybės pagalvoti apie rūkymą (nes galva tikrai ūžė nuo kitų dalykų).
Seniau kiek kartų bandžiau mesti rukyti sunkiausiai būdavo tas laikas, kai nusprendi kad viskas nerūkai, bet visada atsirasdavo "na paskutine". Po tokių bandymų ilgiausiai nerukydavau 3 dienas. Manau metant rukyti yra labai svarbus aplinkinių palaikymas ir kad nebūtų dirgiklių, bei pakankamas užimtumas (kuo jo daugiau tuo mažiau minčių kaip čia parukyti). Puikiausias laikas mesti atostogos ypač aktyvios, tuo metu pakeičiama aplinka ir aktyvi veikla neleidžia nuolat galvoti kaip čia parūkius.
Sėkmės bandančiom mesti rukyti 4u.gif
mamulioka
Sveiki. Turiu rimta problema - mano vaikinui del sveikatos tiesiog kategoriskai negalima rukyti. Turi rimta susirgima, rukymas tik pablogina busena, yra problemu su kraujotaka. Zmogus tiesiog NENORI mest rukyti. Na, suvokia, kad daktarai pataria neberukyt, kad tai nesveika, bet kadangi rukymo stazas yra jau milziniskas bei neisivaizduoja savo gyvenimo be cigareciu, to nesiruosia daryt. Geriau kankinsis su skausmais bei veja visas mintis, kad pasekmes gali but labai liudnos. Pats sau priesas. Bandziau jau ir geruoju, ir su asarom, susimasto, sako, kad viska supranta ir vel daro ta pati, tai yra ruko ruko ir ruko... Jaiciu, kad tos zymios knygos, jei nupirkciau, net ir neskaitytu. Suprantu, kad turi PATS panoret, kad mestu. Bet gal kas patartu ar koki psichologinio veikimo buda, a r kokia gudrybe, kad ji prie to privest?

Kaip sakoma, viena galva gerai, o kelios geriau... unsure.gif
nerod
pritariu dėl knygos thumbup.gif
mes su vyru jau antri metai kaip nerūkome, o ir draugų nemažai su knygos pagalba metė
Žaislų Karalienė
Skaitem ir mes su vyru A.Karo knyga mirksiukas.gif as gal kokius 6- 7 men nerukiau, vyras siek tiek ilgiau doh.gif asmeniskai as visa ta laika svajojau apie user posted image ir neislaikem doh.gif user posted imagepradejom, nors abu du laaabai nenorejom schmoll.gif O atejus 2011 m pazadejom sau, kad atsisakom to nereikalingo "malonumo" tiesiog blaivu protu ir mums kol kas sekasi geriau negu perskaicius knyga user posted image labai tikiosi, kad 2012 ir visus kitus metus sutiksim be cigareciu user posted image
FrostyFrosty
sveikos rukau jau 8erius metus....mazdaug po 10-15 cigareciu per diena....siandien pirma nerukymo diena...gal yra bendraminciu? arba tu kurios nori jungtis ir mesti dabar pat? g.gif
FrostyFrosty
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 11 07, 10:30)
sveikos rukau jau 8erius metus....mazdaug po 10-15 cigareciu per diena....siandien pirma nerukymo diena...gal yra bendraminciu? arba tu kurios nori jungtis ir mesti dabar pat? g.gif
*

jau dvi paros, kvepuoju lengviau ir maistas toks skanus niekada neatrode, viska tik ir norisi ragauti, seiliu pilna burna doh.gif visos jau mete? lotuliukas.gif
isdykusS
ar yra koks nors budas "uzkoduot" ar kaip kitaip "praplauti smegenis " ar kazkas panasaus, kad mesti rukyti?
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2011 01 09, 14:04)
Jei ne paslaptis iš kur gavote filmą? Maniškiui oi kaip reikėtų tokio, gal mestų rukyti g.gif , nes kitaip neišeina.
*

http://www.draugystesveikatai.lt/
**Ispaniuke**
Sveikos! Knygos pagalba nerūkiau puse metų. Bet vėl pradėjau rūkyti.. Ryt pradedu gerti tabletes TABEX, parašysiu, kaip sekasi. Tikiuos pavyks wacko.gif
Jaunelee
QUOTE(isdykusS @ 2012 01 12, 07:47)
ar yra koks nors budas "uzkoduot" ar kaip kitaip "praplauti smegenis " ar kazkas panasaus, kad mesti rukyti?
Papildyta:

http://www.draugystesveikatai.lt/
*

Super filmas, man daug geriau uz knyga thumbup.gif Bandau ir as mesti...Sunkiai gaunasi...Bet bandau smile.gif
**Ispaniuke**
Sveikos. Sakiau,kad parašysiu kaip sekasi mesti rūkyti naudojant TABEX. Žinokit tikrai nesitikėjau,kad taip paprasta bus. Rūkiau kaip kaminas, pakelį į dieną surūkydavau. Ir dabar nieko, pačiai net keista. Turėjau tris pašalinius poveikius pradžioj: pirmas: labai daužėsi širdis ir sukosi galva(manau,kad kildavo kraujo spaudimas), antras: nemiga, trečias: dingo apetitas ir praradau 2 kg ir toliau neturiu apetito( gal čia psichologiškai kas nors paveikė, labiausiai mesdama rūkyti bijojau priaugti svorio). Esu labai patenkinta... bigsmile.gif bigsmile.gif
Rajura
QUOTE(**Ispaniuke** @ 2012 02 06, 10:45)
Sveikos. Sakiau,kad parašysiu kaip sekasi mesti rūkyti naudojant TABEX. Žinokit tikrai nesitikėjau,kad taip paprasta bus.
*

Taip, teko girdėti ir "ant žmogaus" matyti TABEX poveikį - veikia iš tiesų. Aš taip pat rūkau ir be galo noriu šio žalingo įpročio atsikratyti, tik jokiu būdu ne su TABEX pagalba. Ar teko domėtis kaip jis veikia, ir kokį poveikį bei galimas pasekmes organizmui sukelia?
Nesupykit, nesmerkiu, bet siūlau pasidomėti smile.gif Juolab, kad Lietuvoj šis vaistas nelegalus...
Borzika
QUOTE(Rajura @ 2012 02 17, 15:42)
Juolab, kad Lietuvoj šis vaistas nelegalus...
*

Norit pasakyt, kad vaistinės prekiauja nelegaliais vaistais?
Rajura
QUOTE(Borzika @ 2012 02 17, 17:09)
Norit pasakyt, kad vaistinės prekiauja nelegaliais vaistais?
*

O, tai čia jau man naujiena..
Pripažįstu, tokiu atveju mano žinios pasenę.. blush2.gif
Anksčiau, o ir dabar, jo galima įsigyti Kalvarijų turguj, ir man regis netgi pigiau..
laimakp
Kazkada buvau labai skeptiskai nusiteikusi visokiu gumu,tableciu ir pleistru atzvilgiu. Kai drauge papasakojo, kad pleistro pagalba pora dienu neruke - juokiausi is tokios jos ismones. Tikrai netikejau. Perskaiciau knyga - ji sukele dar didesni nora rukyti biggrin.gif Karro "smegenu plovimui" mano smegenys nepasidave. MB papasakojo kaip jo bendradarbis rydamas kazkokias tabletes nuo rukymo, suruko po pakeli per diena doh.gif Ir nors noras mesti buvo tikrai didziulis - valios tam reikalui neturejau visiskai. Neisivaizdavau dienos, ka ten dienos - poros valandu be cigaretes. O jau apie baliuka be dumo, tai net pagalvot negalejau. Rukiau net budama nestuke.gif , tiesa maziau. Tai buvo mano gyvenimo dalis. Maniau, kad man lemta su cigarete draugauti iki gyvenimo galo. Nusprendziau taip sau pabandyti pleistrus, niquitin atrodo. Kadangi ju poveikiu netikejau, tai ir nevengiau cigaretes, nekankinau saves. Norejau rukiau, norejau - ne. Ir ka gi... Galiu pasakyti, kad siai dienai jau daugiau nei du metus esu laiminga nerukancioji biggrin.gif Su tais pleistrais zaidziau ilgai - beveik visi nurodyta kursa, na gal tik kokia savaite maziau. Kainavo nemazai, bet as siunciausi juos is e-bay. LT buciau dvigubai sumokejus. Pradzioje dar rukydavau, tik pajutau kad cigareciu dienos norma mazeja, nes organizmas gaudavo pakankamai nikotino is pleistro. Surukiusi puse cigaretes jau jausdavausi persirukiusi (koks tai jausmas rukales zino biggrin.gif ). O veliau kazkaip viskas gavosi savaime. Kol nustojau rukyt visai. Kazkada galvojau - ka veikciau, jei nerukyciau? Kol kompiuteris pasikrauna-as parukau. Susinervinusi - as parukau. Kaip gi neparukysiu masinoj kol nuvaziuosiu i darba? Ka veiksiu per baliu, jei nerukysiu? Kaip uzpildysiu tas pertraukeles per kurias parukau? Visi sie klausimai issisprende savaime. Ti va, linkiu ir jums atrasti savaji buda mirksiukas.gif .
Beje, mano stazas buvo 13 metu doh.gif be zymesniu pertrauku.
Mama Ruta
Na ir aš bandau mesti ax.gif Rūkymo stažas 18 metų doh.gif
Trečia diena geriu Tabex. Rūkyti nesinori tikrai, bent jau kol kas. O kaip bus toliau, matysim smile.gif
ILDA
laba...reik perskaityt turbut visa tema..nerukiau tris savaites po baisaus nutikimo,iskart ligoninen,iskart ant stalo,pjautas sonkaulis,drenazas i plaucius,savaite ligoninej,nuo tos dienos meciau rukyt...bet koks sunkumas,kokia depresija apeme,ypatingai snd,kada pradejau tiesiog staugti ant vaiku del kiekvienos smulkmenos,zliumbiu,mokslams konceetracijos nulis,penktadieni iskaitos neislaikiau,nes mokytis net negaliu..siandien as uzsirukiau,viena,dar viena ir jau 4cigaretes...noriu mest,bijau del plauciu,bet ta depresija man dar baisesne..nu kas per brudas tos cigaretes..tikejaui,kad kiekviena diena bus tik lengviau nerukyt,o buvo tik sunkiau...negi dabar vel pradet is naujo,kaip man susitvarkyt su tuo:::gelbekit..beje,rukaau 20 metu,po 30cigareciu per diena...
Melisa 87
QUOTE(ILDA @ 2012 05 05, 18:39)
laba...reik perskaityt turbut visa tema..nerukiau tris savaites po baisaus nutikimo,iskart ligoninen,iskart ant stalo,pjautas sonkaulis,drenazas i plaucius,savaite ligoninej,nuo tos dienos meciau rukyt...bet koks sunkumas,kokia depresija apeme,ypatingai snd,kada pradejau tiesiog staugti ant  vaiku del kiekvienos smulkmenos,zliumbiu,mokslams konceetracijos nulis,penktadieni iskaitos neislaikiau,nes mokytis net negaliu..siandien as uzsirukiau,viena,dar viena ir jau 4cigaretes...noriu mest,bijau del plauciu,bet ta depresija man dar baisesne..nu kas per brudas tos cigaretes..tikejaui,kad kiekviena diena bus tik lengviau nerukyt,o buvo tik sunkiau...negi dabar vel pradet is naujo,kaip man susitvarkyt su tuo:::gelbekit..beje,rukaau 20 metu,po 30cigareciu per diena...
*

Pabandykit perskaityti knyga "Lengvas budas mesti rukyti"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.