Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kauno pradinė humanitarinė mokykla
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
Pages: 1, 2, 3
ungrida
si mokykla yra petrasiunuose,noriu leisti sunu i sia mokykla,taciau nieko apie ja nesu girdejus ar gera mokykla ,kokie mokytojai,norejau ten leist sunu i priesmokykline grupe,taciau buvo uzrasyti tik 6 vaikai tai nesusidare grupe,idomu kodel? pasidalinkit mamytes gal kieno vaikuciai lanko ar lanke sia mokykla smile.gif
ungrida
tikriaus niekas nelanke ir ju vaikuciai nera lanke g.gif sios mokykleles
redži
QUOTE(ungrida @ 2007 02 13, 02:03)
si mokykla yra petrasiunuose,noriu leisti sunu i sia mokykla,taciau nieko apie ja nesu girdejus ar gera mokykla ,kokie mokytojai,norejau ten leist sunu i priesmokykline grupe,taciau buvo uzrasyti tik 6 vaikai tai nesusidare grupe,idomu kodel? pasidalinkit mamytes gal kieno vaikuciai lanko ar lanke sia mokykla smile.gif
*

pernai sunus lankė šios mokyklos priešmokyklinę klasę,gal nieko per daug jis ten ir neišmoko,bet vaikai buvo užimti,daug žaidė,bendravo,ko gi dar norėti,bet viskas prasidėjo po to kai pervedė į 1-mą klasę,žinojau,kad šioje mokykloje populiarios rinkliavos,bet kad tokios...Dar vasarą padarė susirinkimą tėvų(kuriame dalyvauti aš negalėjau),tai va jame buvo nuspresta nupirkti vaikams stalus,kėdes,dar kažką,tokia sumelė nemaža išėjo,mes nesame tokie "biedni",abu su vyrų dirbame,bet man nieks neįrodys,kad mokykla neprivalo vaikų suolais pasirūpint,kai aš pabandžiau tai pasakyti-man gražioj formoj pareiškė,tipo jei neišgalite-tai perveskit savo vaiką į kt.mokyklą,"prastesnę"...
Na,čia mano ambicijos "sugrojo",aš savo vaiką už rankelės ir į kitą mokyklą...ir jokiu problemų,ir suolai yra,ir kitos mokslo priemonės... thumbup.gif ,BE TO IR MOKYTOJA thumbup.gif
ungrida
o i kuria pervedei ar prie silo
redži
QUOTE(ungrida @ 2007 03 15, 19:58)
o i kuria pervedei ar prie silo
*

ne,pervedžiau į Dainavos,šalia savo darbo ir viskuo patenkinta,nuo tos ,kur prie šilo-mama atkalbėjo(nors gal ir be reikalo),jos namas šalia mokyklos,dičkiai per pertraukas laksto į laiptinę rūkyt,tai šiurpa jai kelia tie vaikėzai...Nors buvau ir ten nuėjusi,labai nuoširdžiai pavedžiojo po mokyklą,aprodė,papasakojo,aplinka ten labai normali,žinau daug tėvų ,kurių vaikai lanko šią mokyklą .O jei dėl mokyklos tai geriau rinktis ne mokyklą ,o mokytoją-tas yra svarbiau,geriau pasiklausinėk,kur ir kokios mokytojos renka pirmokėlius,kokie atsiliepimai apie jas ,galima nueiti pačiai susipažinti su jomis,pabendrauti (kas- jei ne mama nujaus kas geriausia jos vaikui?) rolleyes.gif
ungrida
NA PAS MANE PASIRINKIMAS TAI TIK PRIE SILO ARBA HUMANITARINE,BET KAI NIEKO NESU GIRDEJUS NEI APIE MOKYKLAS NEI APIE MOKYTOJAS TAI SUNKU SPREST,O KAD PRIE SILO VAIKAI RUKO PERTRAUKU METU TEKO DAUG KART MATYT,KAI VESDAVAU I DARZELI VAIKA IDOMU KODEL MOKYTOJAI TO NEPASTEBI g.gif
Surfinija
Man taip pat reikėjo rinktis iš šių dviejų mokyklų mirksiukas.gif Pasirinkau humanitarinę. Nesigailiu tikrai thumbup.gif . Ypač džiaugiuosi vyresnėlės mokytoja (mazgės retai kada tesutinku - į darbą ateina paskutinę minutę, o pasiimant dukrą po visų būrelių, jos jau dažniausiai neberandu verysad.gif ). Aplinka mokykloje šeimyniška. Visi vieni kitus pažįsta. Svetimas žmogus atėjęs į mokyklą nelieka nepastebėtas ir iš karto budinčiosios paklausiamas: pas ką ir kokiu reikalu. Atėjus pasiimti atžalos nėra didesnių problemų vaiką rasti: jei ne mokytoja, tai budinti, jei ne ji, tai valytoja pasakys, kur ieškoti smile.gif
Dėl rinkliavų... Taip, pirmoje klasėje buvo. Vyresnėlei rinkom po 100Lt, jaunėlei ~120Lt (tiksliai nepamenu). Taip, pirkom mes tuos suolus, nors tai man nepatiko, nes buvę neatrodė jau tokie prasti. Ir iš tiesų net ir dabar manau, kad tai mokyklos reikalas pasirūpinti panašiais baldais. Deja. Bet tokia piniginė "injekcija" iki šiol buvo tik pirmoje klasėje. Kasmet tiesa prašo pervesti tuos 2%, bet kai aš tų pinigų ar taip, ar kitaip nematau, tai visiškai ramia dūšia ir pervedu - negaila.
Petrašiūnų vidurinės nesirinkau visų pirma dėl to, kad maišosi dičkiai su mazgiais, dėl to, kad ten kontingentas moksleivių nekoks (matau pro langus), be to žinau ten dirbančią pradinukų mokytoją ir ji pati pripažįsta, kad vaikai mokyklos - žiaurūs...
Pradinės mokyklos minusas tik tas, kad ją baigus teks vėl sukti galvą, kur leisti vaiką mokytis toliau.
Sėkmės renkantis!
ungrida
na mes ryt jau pradedam lankyti mokyklele humanitarine matysim kaip seksis
suolus pirkom,tik nezinau ar tai gerai ar blogai,nes vaikai labai dziauges kai mokytoja pabreze kad tai teveliu dovana jiems gal jie mum ir padovanos geras zinias smile.gif
Surfinija
QUOTE(ungrida @ 2007 09 02, 22:23)
na mes ryt jau pradedam lankyti mokyklele humanitarine matysim kaip seksis
suolus pirkom,tik nezinau ar tai gerai ar blogai,nes vaikai labai dziauges kai mokytoja pabreze kad tai teveliu dovana jiems gal jie mum ir padovanos geras zinias smile.gif

Ir kaip pirmi įspūdžiai?
Ar girdėjot, kad šiemet keis langus visoje mokykloje, nes mokykla gavo finansavimą? Man ši žinia patiko thumbup.gif Nors negalėčiau sakyti, kad praėjusią žiemą būtų buvę labai šalta. Gal užpraeitą. Bet vis tiek smagu - nereikės langų kamšyti ir triukšmo nuo gatvės nebus ax.gif
linaslau
Mano vyresnėlė taipat lanko šią mokyklą ir aš visai nesigailiu kad leidau būtent į ją . Mes gyvenam Neveronyse tai kelionė kiekvieną ryta netrumpa , bet dėl tokios mokyklos tikrai verta smile.gif . Tik dabar vėl tenka sukti galvą į kurią mokyklą teks leisti kitais metais . Petrašiūnų vidurinė jau išbraukta iš sarašo taip pat ir Palemonas bei Neveronys .
ungrida
LANKOM MES MOKYKLA SIA JAU PUSE METU NA VISKAS LYG PUIKU,TIK MAITINIMAS ,NEZINAU KAIP KITOSE MOKYKLOSE ,BET SIOJE NEPATINKA NEI MENIU NEI TAI KAD VAIKAI PATYS PERKAS(NA PVZ PIRMOKELIS NEI JIS TEN SUSISKAICIUOJA ,NEI PASKAITO KA MATO TA PERKA,O MATO JUK VISOS MAMOS ZINO)GALMA UZPIRKT PIETUS SAVAITEI,BET IR TAS NIEKO GERO NES PASIRINKIMAS SKURDUS (TRYS DIENAS ISELES TOKIA PATI BANDELE IR PANASIAI)CIA TIKRIAUS PRIEKAISTAI BUT NE PACIAI MOKYKLAI,BET SVIETIMUI,KURIE SUPER SKRUPULINGAI TIKRINA DARZELIUS KAD GRAMAI ATITIKT,O KA MOKYKLOJ VALGO TAI DZIN
mylimukeA
Sveikos, mamytės, skaitau ir negaliu neparašyti nuomonės apie šią mokyklą. Tikrai nežinau dabartinės situacijos, bet aš mokiausi toje mokykloje, kai tik ji pradėjo veikti, t.y. ~15 metų atgal... ax.gif
Prisiminimai patys geriausi - tiek mokslo, tiek atmosferos atžvilgiu. Jei neklystu, tada tai buvo kaip ir privati mokykla.. Pamokos vykdavo iki 17 val. ir drąsiai galiu teigti, jog tai buvo mano antrieji namai thumbup.gif Be pagrindinių dalykų buvo choreografija, drama,estetinis lavinimas ir daug kt. įdomių dalykų. Aš, su pirmąja laida, ten mokiausi iki 7tos klasės, o po to daugelis įstojo į gimnazijas. Jeigu likę nors pusė to gėrio, kuris buvo prieš daug metų, tikrai verta čia vesti savo vaiką! 4u.gif
Loretele
Ar yra sioje mokykloje prailgintos grupes?Ka pradinukai veikia po pamoku? g.gif
braske1977
Sveika Loretele! Mano didzioji siemet prades lankyti sia mokykla. Sake prailginta bus jei susidarys pilna grupe. Ir tai paaiskes po rugsejo pirmosios.
ungrida
pernai tai tikrai veike prailginta grupe(mokama),bet pvz maniskis rinkosi burelius tai budavo jog grista 4 namo,ten labai daug bureliu ivairiu ir vaikams idomu yra dailes teaotro krepsinio choras sokio ekonomikos ekologijos visu ne nezinau blush2.gif ,bet ten suskirstyta savaites dienomis taip kad sauniai laika leidzia ir neprailgintoje grupeje,nes bent pirmokeliam pamoku beveik neuzduodavo,o jei ka ten nebaige rasyt puikiai spedavo namie padaryti as ir uz burelius,negu uz prailginta grupe,nes ten kiek zinau ruosdavo pamokeles eidavo i lauka jei oras geresnis
Loretele
Na tai,o kaip ispudziai pradejus lankyti sia mokykla?As saviski planuoju leisti i sia mokyklele nuo kitu metu rugsejo.Ar siemiat susidare prailginta grupe vaikuciu? ax.gif Ar yra koks nors stojimo mokestis i sia mokykla?
braske1977
QUOTE(Loretele @ 2008 09 18, 10:10)
Na tai,o kaip ispudziai pradejus lankyti sia mokykla?As saviski planuoju leisti i sia mokyklele nuo kitu metu rugsejo.Ar siemiat susidare prailginta grupe vaikuciu? ax.gif Ar yra koks nors stojimo mokestis i sia mokykla?
*

Na man tai labai patiko. Mano mazoji irgi noriai lanko mokykla. Siemet prailginta grupe yra. Kiek girdejau kainuoja 7lt. O i mokykla jokio stojimo mokescio nera. Tik kaip ir visur renkami pinigeliai klases remontui. O pirmoje klaseje jei dar lanko koki bureli tai pamokeles baigiasi 13.50 val. Pas maniske tik viena diena baigiasi 11.50val.
Loretele
O prailginta grupe iki keliu dirba?Kaip darot su vaikiuko grizimu namo?
braske1977
QUOTE(Loretele @ 2008 09 18, 10:48)
O prailginta grupe iki keliu dirba?Kaip darot su vaikiuko grizimu namo?
*

Zinok tiksliai negaliu pasakyt iki keliu prailginta, bet jei tau idomu galiu paklaust. Na kadangi as sedziu su mazaja namie tai as parsivedu, nors jau dauguma ziuriu vaiksto vieni. Bet man kazkaip ramiau kai pati parsivedu.
Surfinija
Braske1977, o pas kurią mokytoją papuolėt?
braske1977
QUOTE(Surfinija @ 2008 09 19, 20:39)
Braske1977, o pas kurią mokytoją papuolėt?
*

Pas Ingrida, ojus Surfinija? Jei dar jusu mokosi? 4u.gif
Surfinija
QUOTE(braske1977 @ 2008 09 19, 19:49)
Pas Ingrida, ojus Surfinija? Jei dar jusu mokosi?  4u.gif
*

thumbup.gif Kaip jums pasisekė! Maniškė šiemet šią mokyklą baigė, 4 metus mokėsi pas mokytoją Ingridą. Nuostabus žmogus wub.gif Labai gaila, kad tokių šiltų saitų su mokytojais vaikui daugiau nebebus... Praleidom pačius gražiausius metus. Žodžiu, gavot turtą - saugokit, gerbkit ir mylėkit biggrin.gif
braske1977
QUOTE(Surfinija @ 2008 09 19, 21:33)
thumbup.gif Kaip jums pasisekė! Maniškė šiemet šią mokyklą baigė, 4 metus mokėsi pas mokytoją Ingridą. Nuostabus žmogus wub.gif Labai gaila, kad tokių šiltų saitų su mokytojais vaikui daugiau nebebus... Praleidom pačius gražiausius metus. Žodžiu, gavot turtą - saugokit, gerbkit ir mylėkit biggrin.gif
*

Kad turta gavom tai ir as pastebejau. biggrin.gif Daugiau tokiu mokytoju, tai vaikams mokslai butu tikra svente. biggrin.gif O kur dabar jusiske mokosi?
Surfinija
Brūkštelėjau až topsecret.gif
Larysa
O aš apie šią mokyklą susidariau nekokią nuomonę, nes keleta vaikų iš mano dukters mokyklos po 4 klasių nutekėjo į Daukanto mokyklą, o į ją atkeliavo nemažai iš humanitarinės. Tai sako, kad šie visai nesugeba mokytis, o svarbiausia išklausyti mokytojų, kurie dabar juos moko. Jokios pagarbos arba tolerancijos...
Surfinija
QUOTE(Larysa @ 2008 09 19, 22:09)
O aš apie šią mokyklą susidariau nekokią nuomonę, nes keleta vaikų iš mano dukters mokyklos po 4 klasių nutekėjo į Daukanto mokyklą, o į ją atkeliavo nemažai iš humanitarinės. Tai sako, kad šie visai nesugeba mokytis, o svarbiausia išklausyti mokytojų, kurie dabar juos moko. Jokios pagarbos arba tolerancijos...
*

Cha-cha-cha:
Paskutinio matematikos konkurso Kengūros rezultatai, beje skelbiami viešai:
S.Daukanto m-klos 1 klasės geriausias balas- 125,00, Humanitarinės- 131,25
2 klasė: SD m-kla - 119,50, H m-kla - 136,25
3 klasė: SD m-kla - 128,50 (bendroje trečiokų įskaitoje 132 vieta), H m-kla - 138,75 (bendroje trečiokų įskaitoje 21 vieta thumbup.gif )
Ir tik ketvirtokai išsilygina (bet nepralenkia lotuliukas.gif mūsų vaikų) surinkę po 138,75 balus.
Taip kad... tolerancijos ir pagarbos tegu mokosi tas, kas paskalas skleidžia. Gabūs vaikai, puikūs pedagogai Humanitarinėje mokykloje thumbup.gif Pasitempkit Daukantiečiai ir vykitės biggrin.gif
Larysa
QUOTE(Surfinija @ 2008 09 20, 15:58)
Cha-cha-cha:
Paskutinio matematikos konkurso Kengūros rezultatai, beje skelbiami viešai:
S.Daukanto m-klos 1 klasės geriausias balas- 125,00, Humanitarinės- 131,25
2 klasė: SD m-kla - 119,50, H m-kla - 136,25
3 klasė: SD m-kla - 128,50 (bendroje trečiokų įskaitoje 132 vieta), H m-kla - 138,75 (bendroje trečiokų įskaitoje 21 vieta thumbup.gif )
Ir tik ketvirtokai išsilygina (bet nepralenkia lotuliukas.gif mūsų vaikų) surinkę po 138,75 balus.
Taip kad... tolerancijos ir pagarbos tegu mokosi tas, kas paskalas skleidžia. Gabūs vaikai, puikūs pedagogai Humanitarinėje mokykloje thumbup.gif  Pasitempkit Daukantiečiai ir vykitės biggrin.gif
*

Nelabai susišnekėjom lotuliukas.gif
Aš kalbu apie "Varpelio" vaikus atėjusius į penktą klasę Daukanto mokykloje ( ten ėjo, nes "Varpas" nepriima penktokų) ir nustebusių, kaip leidžia sau elgtis vaikai atėję iš humanitarinės ( aišku, negali taip elgtis visi vaikai, kalbama apie keletą iš jų).
Surfinija
QUOTE(Larysa @ 2008 09 22, 21:04)
Nelabai susišnekėjom lotuliukas.gif
Aš kalbu apie "Varpelio" vaikus atėjusius į penktą klasę Daukanto mokykloje ( ten ėjo, nes "Varpas" nepriima penktokų) ir nustebusių, kaip leidžia sau elgtis vaikai atėję iš humanitarinės ( aišku, negali taip elgtis visi vaikai, kalbama apie keletą iš jų).
*

Va va va - apie keletą vaikų. O keli vaikai - tai ne mokykla. Iš to nuomonės apie mokyklą susidaryti tikrai neverta schmoll.gif
P.S.: prieš "Varpelį" beje nieko neturiu - gera mokyklėlė (kaip ir Humanitarinė thumbup.gif lotuliukas.gif ) 4u.gif
Surfinija
Na va, prazondavau "savais kanalais": Larysos žodžiai - tai beveik pacituoti S. Daukanto dailės mokytojos žodžiai. Nemėgsta ji moksleivių, atėjusių iš Humanitarinės. Humanitarinės vaikai skundžiasi, kad ji tą nemeilę atvirai demonstruoja. Vaikai tai priima gan skaudžiai verysad.gif O kiti vaikai pagauna jos žodžius ir kartoja.
O kad su šia dailės mokytoja tikrai matyt ne kas dar diskutuota šioje temoje:
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...01486&st=36
Džiaugiuosi, kad pasirinkom ne šią mokyklą.
vilkra
Sveikos visos humaniterietės,

gal galit patarti- šį rudenį žadu savo panelę leist į humanitarinę, kada reikia pradėti "lįsti" į akis mokykloje, nuo kada užrašo, kokios mokytojos ir pnš.
braske1977
Vilkra registracija prasideda jei neklystu geguzes 15 diena, bent siais metais taip buvo. Eiliu abejoju ar yra, nes mes lengvai papuolem. Del mokytoju tai nezinau kaip ten, bet siaip atrodo visos malonios. mirksiukas.gif Siaip mokykla man patinka. thumbup.gif
vilkra
QUOTE(braske1977 @ 2009 01 06, 11:49)
Vilkra registracija prasideda jei neklystu geguzes 15 diena, bent siais metais taip buvo. Eiliu abejoju ar yra, nes mes lengvai papuolem. Del mokytoju tai nezinau kaip ten, bet siaip atrodo visos malonios.  mirksiukas.gif  Siaip mokykla man patinka.  thumbup.gif
*

Kažkada girdėjau (ach tie pletkai), kad ten yra "Stojamasis mokestis" Ar tikrai? ir koks. O kokia mokymo kokybė. Ką šketai veikia po pamokų?
Loretele
Na gal kas parekomenduosit gera mokytoja sios mokykleles,kuri si rudeni perims pirmokelius?
vilkra
QUOTE(Loretele @ 2009 02 25, 11:38)
Na gal kas parekomenduosit gera mokytoja sios mokykleles,kuri si rudeni perims pirmokelius?
*

Pagaliau atsirado "kolegų" . Mes irgi į šią mokyklą žadu mažę leisti. Irgi aktualu mokytojos, ir kada atvirų durų diena. Gal kas ir atsilieps..
Loretele
As manau bandysiu kovo men. vidury nueit pas direktore su dokumentais.Po to bus ramu ax.gif
vilkra
QUOTE(Loretele @ 2009 02 25, 12:27)
As manau bandysiu kovo men.  vidury nueit pas direktore su dokumentais.Po to bus ramu  ax.gif
*

Kad, girdėjau pareiškimus priiminėja tik nuo gegužės... : g.gif
braske1977
Dokumentus pradeda priimineti nuo geguzes 15d. mirksiukas.gif O del mokytoju tai nezinau, bet manau tikrai visos neblogos. bigsmile.gif
Loretele
Nezinau tiksliai,bet dauguma pernai nese anksciau ir prieme.
vilkra
QUOTE(braske1977 @ 2009 02 25, 13:39)
Dokumentus pradeda priimineti nuo geguzes 15d.  mirksiukas.gif  O del mokytoju tai nezinau, bet manau tikrai visos neblogos.  bigsmile.gif
*

Taviškė pirmokė šiemet? Kada grįžta namo po pamokų?
braske1977
QUOTE(vilkra @ 2009 02 25, 15:31)
Taviškė pirmokė šiemet? Kada grįžta namo po pamokų?
*

Taip pirmoke. Na kadangi ji pas mane aktyviste tai visada grizta po 6 pamoku 13.50val. Tik antradieni eina i keramika tai grizta apie 16 val. Na o penktadieniais apie 12 val. mirksiukas.gif
vilkra
QUOTE(braske1977 @ 2009 02 25, 16:32)
Taip pirmoke. Na kadangi ji pas mane aktyviste tai visada grizta po 6 pamoku 13.50val. Tik antradieni eina i keramika tai grizta apie 16 val. Na o penktadieniais apie 12 val.  mirksiukas.gif
*

Na maniškė irgi prie aktyviųjų... Gal net per daug... O kokie būreliai mokykloj gyvuoja? Ga kokių šokių "turit"?
braske1977
QUOTE(vilkra @ 2009 02 25, 18:12)
Na maniškė irgi prie aktyviųjų... Gal net per daug... O kokie būreliai mokykloj gyvuoja? Ga kokių šokių "turit"?
*

Turim sokiu, dailes, krepsinio, pasaulio pazinimo, Cia maniske lanko. lotuliukas.gif O siaip yra dar choras, teatro burelis lyg tai viskas. mirksiukas.gif O taviske kokia mokykla lanko?
vilkra
QUOTE(braske1977 @ 2009 02 25, 17:27)
Turim sokiu, dailes, krepsinio, pasaulio pazinimo, Cia maniske lanko.  lotuliukas.gif  O siaip yra dar choras, teatro burelis lyg tai viskas.  mirksiukas.gif  O taviske kokia mokykla lanko?
*

Dar "Šilelio darželyje "gyvena" . Dar tik ruošiam į mokyklą.... Ieškom prie namų ir su gerom mokytojom, ir kad "išsilakstytų"...
braske1977
Sveikutes. mirksiukas.gif Ka domina stojimas jau kabo skelbimai. Jei neklystu siais metais bus nuo geguzes 1 d. dokumentu priemimas. Tad sekmes. 4u.gif
vilkra
QUOTE(braske1977 @ 2009 04 15, 18:46)
Sveikutes.  mirksiukas.gif  Ka domina stojimas jau kabo skelbimai. Jei neklystu siais metais bus nuo geguzes 1 d. dokumentu priemimas. Tad sekmes.  4u.gif
*

Ačiū .Braške, tikrai priėmimas nuo gegužės pirmos, bet gi ji išeiginė? g.gif O atvirų durų diena balandžio 22 dieną per pietus, truputį be logikos, kaip dirbatys tėvai gali suspėti susipažinti su potencialiomis mokytojomis? Ketvirtokėlių mamos, Aūūūūūūū!!!!!! Pasakykit savo nuomonę apie mokytojas.
Loretele
Ar eist kas nors rytoj i mokyklele?As planuoju tik nuo 12 val. Bet kur ten reiks tu mokytoju ieskot ,tai neisivaizduoju. g.gif
vilkra
QUOTE(Loretele @ 2009 04 21, 13:29)
Ar eist kas nors rytoj i mokyklele?As planuoju tik nuo 12 val. Bet kur ten reiks  tu mokytoju ieskot ,tai  neisivaizduoju. g.gif
*

Na, mums turbūt tikrai neišeis nuvažiuoti per pietus. Surink visą informaciją tongue.gif . šiaip ten budinti tikrai parodys. tikrai nedidelė ta mokyklėlė.
Loretele
As dar pati tiksliai nezinau ar man pavyks is darbo istrukt.Labai kvailai parinktas ten laikas.Bet mokytojas pamatyt tai labai noreciau.Kur 4-toku mamos visos dingo!!!?
vilkra
QUOTE(Loretele @ 2009 04 21, 13:40)
As dar pati tiksliai nezinau ar man pavyks is darbo istrukt.Labai kvailai parinktas ten laikas.Bet mokytojas pamatyt tai labai noreciau.Kur 4-toku mamos visos dingo!!!?
*

Na mums pasisekė nuvažiuoti - buvom, mokytojas pamatėm. Nuomonę bandom susidaryti. patiko skirtingos mokytojos su vyru. teks pasišnekėti ir apsispręsti.

O Tu buvai?
Loretele
Buvau.Ir apsisprest db visai sunku pasidare.Nuliudino,kad negarantuoja jog bus prailginta grupe.Kokie jusu ispudziai? bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.