Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip uzdegimas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
magija
Laba diena, gerb. gydytoja noreciau paklausti jusu. Man pries pora savaiciu buvo sutinusi visa makstis, puole bjaurus, erzinantis niezulys ir perstejimas. Slapinantis perstejo dar labiau. Isvis vos galejau prisiliesti. Nezinau kas nutiko unsure.gif sakau gal iklotai kvepiantys man netiko, nes kaip tik pries pora dienu pirma karta juos pabandziau g.gif Na o dabar jau viskas praejo sita problema uztruko apie savaitele.
Dabar vasario 6d turejau susirgti menesinemis ir nuo siu nusprendziau pradeti gert kontraceptikus, juos jau nusipirkau, bet tepliojimas prasidejo tik 9d, galvojau jau teplioja tai rytoj normaliai kraujuosiu ir visvien jau startavau su kontracepcija. Bet iki snd 13d dar vis teplioja, normalaus kraujavimo kaip ir nera. Nezinau kas nutiko, gal koks uzdegimas? Beje esu ne lietuvoj, kaip i ja lapkricio menesi buvau gryzus, lankiausi pas moteru daktare tai ji buvo radus po gimdyvini grybeli, o gal cia jo pasekmes? Na, bet as sunaudojau visas zvakutes, tai turejo jis isgyti. Busiu labai dekinga, jeigu atrasit atsakyma i man iskilusia problema. Aciu.
Rita Matulionytė
Nemalonūs pojūčiai makštyje ir tarpvietėje galėjo būti nuo įklotų, tačiau mėnesinių ciklo sutrikimas su tuo tikrai nesusijęs. Atlikite nėštumo testą.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.