Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 5 sav ir auksinis stafilokokas
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas gydytojai ginekologei > Ginekologinės problemos
Justulis
Laba diena,
Nezinau net nuo ko pradeti verysad.gif as laukiuosi leliuko dar tik 5 savaites ir 3 dienas(kaip nustate daktare)..taigi daba prasidejo pats visu tyrimu ikarstis..pries pora savaiciu buvo nustatytas grybelis,taciau babar jau jis isgydytas. ureplazmos ir ir mikoplazmos atsakymai neigiami, bet isaugintas paselis parode auksini stafilokoka atsparu ampicilinui ir amoksicilinui:verysad: verysad.gif yra kitu tinkamu man antibiotiku, bet vietoj ju daktare israse Polygynax zvakuciu ir viskas blink.gif ar jos gali panaikinti ta ,,koka"? dar turiu ir cista kuri siuo metu didesne uz pati leliuka, ir ji net spaudzia, del to, pasak daktares,gimda gerokai pasislinkusi zemyn ir i kaire.. verysad.gif verysad.gif gal galite man papasakoti apie abieju situ mano bedu pasekmes nestumui ir leliukui,api galimus sprendimo,gydymo, budus, nes man vel pas gydytoja tik po poros savaiciu o as apie nieka kita nagaliu net galvot,labai pergyvenu.. verysad.gif verysad.gif
Rita Matulionytė
Manau, kad auksinis stafilokokas yra Jūsų saprofitinė flora, ir jokio gydymo nereikia ( be to tai bus visiškai neefektyvu). Vaikeliui šiuo atveju jokio pavojaus nėra.
"Cista" - tai geltonkūnis, kuris būna visoms moterims nėštumo pradžioje. Kartais jis būna iš ties didelis ( net iki 6-7 cm). Ilgainiui geltonkūnio funkcijas perims besiformuojanti placenta, Ir jis išnyks.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.