Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sipni dantys...
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
evaldas5211
Sveiki, šiandien dantistė sakė, kad mano dantys vos ne "popieriniai", emalis labai plonas, sake su gražtu eina kaip per sviesta, ir fluoro aplikaciją reikės daryti, bet dar ji sakė valyti dantis per dieną 3 kartus, ir nusipirkti specialios gelinės dantų pastos, ir su ja valyti 1 kartą per dieną. Bet pamiršau kam ta pasta reikalinga, gal kas nors žinot?
Piktoji Fėja
QUOTE(evaldas5211 @ 2007 02 13, 18:14)
Sveiki, šiandien dantistė sakė, kad mano dantys vos ne "popieriniai", emalis labai plonas, sake su gražtu eina kaip per sviesta, ir fluoro aplikaciją reikės daryti, bet dar ji sakė valyti dantis per dieną 3 kartus, ir nusipirkti specialios gelinės dantų pastos, ir su ja valyti 1 kartą per dieną. Bet pamiršau kam ta pasta reikalinga, gal kas nors žinot?
*

pamirsai pavadinima tos gelines pastos ar siaip pamirsai, kam ji reikalinga? jei antrasis variantas, tai koks skirtumas, kam, jei liepe dantiste, tai pirmyn ir valykis mirksiukas.gif o jei pirmasis, tai dantistei paskambini ir paklausi mirksiukas.gif
evaldas5211
Pamiršau kam ji reikalinga blush2.gif schmoll.gif
Piktoji Fėja
QUOTE(evaldas5211 @ 2007 02 13, 19:31)
Pamiršau kam ji reikalinga  blush2.gif  schmoll.gif
*

garantuoju, kad tam, kad dantys butu sveikesni lotuliukas.gif lotuliukas.gif
evaldas5211
O gal kas žinot kokių gerų būdų kaip sustiprinti dantis?
UnknownUser
Nu nebuna "silpnu dantu", jei imti sveikus dantis. Visu zmoniu dantys susideda is tu paciu cheminiu medziagu, ta pati struktura. Per emali kaip per sviesta eiti negalima, jis arba sveikas, arba jo nera, jei pazeistas. Zinoma, siokios tokios individualios variacijos yra, taciau tokios sampratos, kaip "silpni dantys" as nepripazistu. Yra nemokejimas, nenorejimas valytis, nenorejimas moketi ar nemokejimas noreti valyti smile.gif Niu seiliu individualios savybes bei virskinimo sistema itakoja. Bet genetiskai dantys, kartojuosi, jei yra sveiki (o tokie tik isdygus, greiciausiai, jie ir yra), skirtingu zmoniu skiriasi tikrai itin nedaug savo tvirtumu ir sudetimi ...
evaldas5211
Na su dantim man nesiseka biggrin.gif, tai pas mane 4 kanalai vietoj 3, kurie be to kaip "kabliai" užsilenkę. Dėl išgedimų dar iš dalies plokštelė kalta, ir mano aplaidumas (prispažįstu biggrin.gif ), o dėl silpnumo tai sakė suplonėję emalis, labai lengvai grąžtas eina, apie kažkokią turbiną pradėjo kalbėti (ką ji norėjo pasakyti?), sakė būtinai reiks fluoro aplikacijos. O kaip dėl to gelio? Kam jis? Ji sakė su juo tik kartą per dieną valytis, nes jis pilnai neišvalo... Ir beje liepė 3 kartus per dieną valytis dantis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.