Sveiki, šiandien dantistė sakė, kad mano dantys vos ne "popieriniai", emalis labai plonas, sake su gražtu eina kaip per sviesta, ir fluoro aplikaciją reikės daryti, bet dar ji sakė valyti dantis per dieną 3 kartus, ir nusipirkti specialios gelinės dantų pastos, ir su ja valyti 1 kartą per dieną. Bet pamiršau kam ta pasta reikalinga, gal kas nors žinot?
QUOTE(evaldas5211 @ 2007 02 13, 18:14) Sveiki, šiandien dantistė sakė, kad mano dantys vos ne "popieriniai", emalis labai plonas, sake su gražtu eina kaip per sviesta, ir fluoro aplikaciją reikės daryti, bet dar ji sakė valyti dantis per dieną 3 kartus, ir nusipirkti specialios gelinės dantų pastos, ir su ja valyti 1 kartą per dieną. Bet pamiršau kam ta pasta reikalinga, gal kas nors žinot? pamirsai pavadinima tos gelines pastos ar siaip pamirsai, kam ji reikalinga? jei antrasis variantas, tai koks skirtumas, kam, jei liepe dantiste, tai pirmyn ir valykis
Pamiršau kam ji reikalinga
O gal kas žinot kokių gerų būdų kaip sustiprinti dantis?
Nu nebuna "silpnu dantu", jei imti sveikus dantis. Visu zmoniu dantys susideda is tu paciu cheminiu medziagu, ta pati struktura. Per emali kaip per sviesta eiti negalima, jis arba sveikas, arba jo nera, jei pazeistas. Zinoma, siokios tokios individualios variacijos yra, taciau tokios sampratos, kaip "silpni dantys" as nepripazistu. Yra nemokejimas, nenorejimas valytis, nenorejimas moketi ar nemokejimas noreti valyti
Na su dantim man nesiseka
|