Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportinė apranga
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Miaška
QUOTE(Bajm @ 2005 11 14, 10:35)
dabar daug mamų sportuoja
tai gal pasakys kur apsiprekina sporto apranga 4u.gif

kad pigu ir kokybiška būtų ax.gif
*

Man tai "Audimo" apranga super - turiu dvejas poras kelnių nusipirkusi jau prieš keletą metų, tai sėkmingai dėviu, nesudėviu. Ir maikutes kelias taip pat. Dabar šiek tiek kainos jų kanda, tai maikučių pasiperku second-handuose, randu ir firminių visokių...
visiskai
Man svarbiausia, kad neaptemta butu, nes kazkaip geda doh.gif blush2.gif ax.gif ...
Kozete
O su kokia apranga į jogą eiti, kad būtu patogu.
Miaška
QUOTE(Kozete @ 2006 02 07, 17:02)
O su kokia apranga į jogą eiti, kad būtu patogu.
*

Man jogoje buvo svarbiausia, kad rūbai nevaržytų judesių. Eidavau su laisvomis minkšto audinio kelnėmis, bliuzele ilgomis rankovėmis (nes jogoje nesukaisdavau, o kol įsibėgėdavom - man buvo per šalta), būtinai sportine liemenėle arba visai be jos, nes su paprasta labai nepatogu. Sportuodavome basi, tai apavui reikėjo tik šlepečių - ateiti iki salės. smile.gif
godive
Aš tai Adidas sportinės aprangos fanė ax.gif O ir kainos visai normalios per išpardavimus būna 4u.gif Be to, Adidas išparduotuvėje ir ne išpardavimų metu galima gražių drabužėlių pasirankioti smile.gif
Sky_diver
Man Audimas kazkaip nelabai., jau vien del to, kad vos ne kas antra vaiksto vienodai apsirenge. Turiu ilgas "Champion" kelnes. Minkstutes ir nerealiai atrodo apsirengus, tik jau ziuriu keliai lyg truputi pasideveje. Pirkau "Gap" maikute. Nereali, su tokiu "liemenuku" ir ant kaklo susirisa, siaip labai patogi. Daznai renkuosi ne specialiai sortui pritaikytas medvilnines maikutes

O ka jus po maikute rengiates? Na, kai buna specialus "liemenukas" prisiutas, tai nera problemos, bet kai jo nera? g.gif
simre
Sveikos, kokios firmos ir kur Kaune rekomenduotumet pirkti sportines pirstines? Vaikstau i treniruokliu sale, rankos jau kencia, reikia ieskotis. Senukuose ziurejau kazkokias papigiaiskas, tai labai jau "lievos" pasirode...
Miaška
QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 09, 10:19)
O  ka jus po maikute rengiates? Na, kai buna specialus "liemenukas" prisiutas, tai nera problemos, bet kai jo nera?  g.gif
*

Po maikute - tik specialią, "sportinę" liemenėlę - tokią per galvą apsivelkamą, neužsegamą, elastingą. Su paprasta sportuoti galiu nebent treniruokliuose, nerizikuodama, kad energingai judant, atsisegs ar užlips aukštyn biggrin.gif
Bajm
o aš vis kelnių sportinių nerandu

Audime, kurios patinka, kainuoja 129 Lt unsure.gif
Sky_diver
QUOTE(simre @ 2006 02 09, 14:24)
Sveikos, kokios firmos ir kur Kaune rekomenduotumet pirkti sportines pirstines? Vaikstau i treniruokliu sale, rankos jau kencia, reikia ieskotis. Senukuose ziurejau kazkokias papigiaiskas, tai labai jau "lievos" pasirode...
*

Ir man buvo panasi problema del pirstiniu. Senukuose ar maksimoj tai visiskai "lievos". Ta problema issprendziau paprastai. Per ispardavimus nuvariau i Sport line'a ir ten uz puse kainos nusipirkau Nike nerealias pirstines. Uz jas mokejau 45 lt. Kazkur apie metus laiko as jas turiu ir kuo puikiausiai issilaike, nors naudoji kiekviena karta sportuodama. Be to, ir savo dydzio radau, nes ranka tikrai nedidele.
Papildyta:
QUOTE(Miaška @ 2006 02 09, 15:49)
Po maikute - tik specialią, "sportinę" liemenėlę - tokią per galvą apsivelkamą, neužsegamą, elastingą. Su paprasta sportuoti galiu nebent treniruokliuose, nerizikuodama, kad energingai judant, atsisegs ar užlips aukštyn biggrin.gif
*

O kokia turi ir kiek mokejai? Kazkada ieskojau, tai kainos buvo ganetinai nemazos, tad kaip alternatyva nusipirkau tokia paprasta is maksimos.Bet labai noreciau sportines. Uztat ir idomu, kokios dabar ju kainos blush2.gif
Miaška
QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 09, 16:17)
O kokia turi ir kiek mokejai? Kazkada ieskojau, tai kainos buvo ganetinai nemazos, tad kaip alternatyva nusipirkau tokia paprasta is maksimos.Bet labai noreciau sportines. Uztat ir idomu, kokios dabar ju kainos  blush2.gif
*

Nieko nemokėjau... ax.gif Pusseserė parvežė iš Vokietijos, tai dėviu jau gal 7 metus - nei išsitampo, nei nusiskalbia. Gaila, etiketę nukirpau - net firmos pavadinimo negaliu pasakyt.
simre
QUOTE(Sky_diver @ 2006 02 09, 16:17)
Ir man buvo panasi problema del pirstiniu. Senukuose ar maksimoj tai visiskai "lievos". Ta problema issprendziau paprastai. Per ispardavimus nuvariau i Sport line'a ir ten uz puse kainos nusipirkau Nike nerealias pirstines. Uz jas mokejau 45 lt. Kazkur apie metus laiko as jas turiu ir kuo puikiausiai issilaike, nors naudoji kiekviena karta sportuodama. Be to, ir savo dydzio radau, nes ranka tikrai nedidele.

Aciu uz patarima 4u.gif - uzsukau i Sport Line - dabar irgi ispardavimas. Nusipirkau Nike uz 50 lt (kainavusios 99 lt), jau isbandytos - labai patogios ir bent jau pagal isvaizda tai tikiuosi, kad laikys ilgai. Buvo ir kitokiu modeliu, dabar kainuoja panasiai, tik pries tai pigesnes buvusios, bet man kazkaip sitos labai prilipo.
vaida_pb
As intensyviai sportuoju, todel vieno aprangos komplektuko tikrai nepakanka. Siaip renkuosi 'Audima', nes ten kainos ne tokios zveriskos, bet turiu ir kitokiu firmu bliuskuciu, pvz. adidas, taciau ta ar ta firma, vis tiek kerta per kisene. Taciau praita savaite kai ka pigaus atradau ir man patiko. Akropolio maximoje isigijau dvi sportines bliuskutes: viena- uz 9,99lt trikotazine pilka, bet uzraso ant priekio galetu nebuti.., taciau patogi ir ant sleikuciu, be to, prakaita gerai sugerianti.; kita- uz 13,99lt ryskiai raudona is sintetinio pluosto, bet dailiai apgula kuna. Kiek jos man laikys nezinau, bet smagu, kai gali dazniau keisti bent jau virsutine aprangos dali, ne taip nuobodu.
Papildyta:
As intensyviai sportuoju, todel vieno aprangos komplektuko tikrai nepakanka. Siaip renkuosi 'Audima', nes ten kainos ne tokios zveriskos, bet turiu ir kitokiu firmu bliuskuciu, pvz. adidas, taciau ta ar ta firma, vis tiek kerta per kisene. Taciau praita savaite kai ka pigaus atradau ir man patiko. Akropolio maximoje ispardavime isigijau dvi sportines bliuskutes: viena- uz 9,99lt trikotazine pilka, bet uzraso ant priekio galetu nebuti.., taciau patogi ir ant sleikuciu, be to, prakaita gerai sugerianti.; kita- uz 13,99lt ryskiai raudona is sintetinio pluosto, bet dailiai apgula kuna. Kiek jos man laikys nezinau, bet smagu, kai gali dazniau keisti bent jau virsutine aprangos dali, ne taip nuobodu.
konfiguracija28
as tai eisiu nnuo kovo pirmos ir galvojau su sortukais aptemptais iki puses slaunu eiti.o bliuskyte ant sleikuciu bet firmos nzn..klausimas tik ka su liemenele daryti..kol kas negalesiu nusipirk geros tad nepirksiu jokios, bet ar treniruokliu salej bus patogu su paprasta?ir pirtsines yra butinos?kitas klausimas treniruokliu salej del batu turiu tuos papigiai su guma prieki bet turbut keduku reikia.
vaida_pb
Jei sportuosi tik treniruokliu salej, o ne kokioj aerobikoj kur srikinet reikia, tai ir paprasta bet patogi liemenele bus gerai. Del pirstiniu, tai jos tik privalumas, o ne butinumas. As labai seniai sportuoju, bet pirstiniu nesidedu. Jos tam, kad mozoliai nepasidaryti ir svarmenys is tavo dailiu delniuku neslystu ir pan. O del avalynes tai irgi nematau problemu. Treniruokliuose juk nedarai suoliu ir pan, todel atatrankos dideles nera. Zinoma, patogiau su kedukais, bet as treniruokliu salej daznai matau moteris su paprastais sportbatukais ar net slepetem. Svarbiausia, kad sportuosi clap.gif , SEKMES.
konfiguracija28
Aciukas Vaida 4u.gif
vaida_pb
I sveikata, Ausrute! drinks_cheers.gif
Forma
Sveikos merginos labai noreciau patarimo del aprangos. Nuo kovo 1d. pradesiu sportuoti, bet niekada nesu buvusi sporto klubuose (vakar pirma karta) ir neturiu aprangos, patarkit kur galima isigyti sportine apranga Vilniuje ir liemeneliu kur ieskoti, nes turiu didele krutine (75E) ax.gif Kaip tik zadu rytoj eit apsipirkineti tai nezinau net i kuria puse traukti g.gif kur yra kokios isparduotuves?
solo
Sveikos mielosios, noriu kelniu is audimo,bet ne grynai trikotaziniu,o tokiu biski su sintetika,na,siuo metu jos kainuoja apie 90 lt,bet esme tame,kad man S ismiera per didele! ir apskritai audime savo ugiui nerandu kelniu, o kitoj sporto prekiu pardoj tai brangu... Nors esu tai normali, 165 ugio, 53 svorio... g.gif
Bajm
QUOTE(solo @ 2006 02 24, 12:11)
Sveikos mielosios, noriu kelniu is audimo,bet ne grynai trikotaziniu,o tokiu biski su sintetika,na,siuo metu jos kainuoja apie 90 lt,bet esme tame,kad man S ismiera per didele! ir apskritai audime savo ugiui nerandu kelniu, o kitoj sporto prekiu pardoj tai brangu... Nors esu tai normali, 165 ugio, 53 svorio...  g.gif
*

audimas gamina kelnes tokiems ūgiams 160, 168, 176 cm
Miaška
QUOTE(solo @ 2006 02 24, 12:11)
Sveikos mielosios, noriu kelniu is audimo,bet ne grynai trikotaziniu,o tokiu biski su sintetika,na,siuo metu jos kainuoja apie 90 lt,bet esme tame,kad man S ismiera per didele! ir apskritai audime savo ugiui nerandu kelniu, o kitoj sporto prekiu pardoj tai brangu... Nors esu tai normali, 165 ugio, 53 svorio...  g.gif
*

Stebiuosi, kad nerandi - aš irgi sveriu 53 kg, esu 168 ūgio, ir kelnes perku tik Audime, ir dar Kalėdoms dovanų gavau vienas iš naujos kolekcijos... ax.gif Visos geros, nei per ilgos, nei per plačios, tik aišku perkant matuotis reikia, nes pvz. man netinka ilgis, kuris mano ūgiui - tos būna per trumpos.
Pasiteirauk pardavėjų, padės tau išsirinkti.
Gunda
Na, nežinau... g.gif Mano ūgis tik 159 cm, bet dvejas kelnes pirkau Audime.
xlr
O kur Siauliuose buna sportiniu liemeneliu?
Forma
Vat apie liemeneles ir as norejau paklausti... kur vilniuje rasti? nes audime tai tokias labai netvirtas turi, bent jau mano krutines tai nieko nelaiko ax.gif
vaida_pb
Mano krutine labai mazute, todel liemeneles net nesidedu; uztenka tvirtai priglundancios bliuskutes rolleyes.gif Bet panorau naujas kelnias isigyti. Gal kas kur nors akciju uzmatet? Senasias kelnes pirkau Audime, bet neatsimenu kada jame buvau..
akiniukė
Sveikos,
gal kuri žinote, o gal ir turite, tokius kaip pašiltintus šortus, iš gan kietos medžiagos, kuriuos sportuojant galima užsidėti ir jie kaitina kojas? Kažkada lankiau aerobiką, tai mačiau, kad panelės užsimauna, dar ir diržai tokie būna ant pilvo uzsiveržt. Aš isivaizduoju, kad jie panašiai veikia kaip maistinės plėvelės, kurias pataria vyniotis sportuojant ir taip kovoti su celiulitu, tik gal patogesni smile.gif .

Norėčiau sužinoti kur galima įsigyti ir koks poveikis rolleyes.gif ?
pagrandukasss
QUOTE(akiniukė @ 2006 06 02, 18:11)
Sveikos,
gal kuri žinote, o gal ir turite, tokius kaip pašiltintus šortus, iš gan kietos medžiagos, kuriuos sportuojant galima užsidėti ir jie kaitina kojas? Kažkada lankiau aerobiką, tai mačiau, kad panelės užsimauna, dar ir diržai tokie būna ant pilvo uzsiveržt. Aš isivaizduoju, kad jie panašiai veikia kaip maistinės plėvelės, kurias pataria vyniotis sportuojant ir taip kovoti su celiulitu, tik gal patogesni  smile.gif .

Norėčiau sužinoti kur galima įsigyti ir koks poveikis  rolleyes.gif ?
*

del isigijimo,tai maciau maximoj,bet ir man labai rupi ar tikrai padeda g.gif
akiniukė
QUOTE(pagrandukasss @ 2006 06 02, 21:59)
del isigijimo,tai maciau maximoj,bet ir man labai rupi ar tikrai padeda  g.gif
*

O gal atsimeni kiek maždaug kainuoja?
Miss_Lumholdt
QUOTE(Miaška @ 2006 02 24, 14:21)
Stebiuosi, kad nerandi - aš irgi sveriu 53 kg, esu 168 ūgio, ir kelnes perku tik Audime, ir dar Kalėdoms dovanų gavau vienas iš naujos kolekcijos... ax.gif  Visos geros, nei per ilgos, nei per plačios, tik aišku perkant matuotis reikia, nes pvz. man netinka ilgis, kuris mano ūgiui - tos būna per trumpos.
Pasiteirauk pardavėjų, padės tau išsirinkti.
*

QUOTE(Gunda @ 2006 02 24, 15:12)
Na, nežinau... g.gif  Mano ūgis tik 159 cm, bet dvejas kelnes pirkau Audime.
*

Mano ūgis yra 170 cm. Visos Audimo kelnės man per ilgos (net S dydžio), todėl dažniausiai renkuosi iš vaikiško skyriaus ax.gif

Nebent dabar jau jie sunormalizavo savo kelnių ilgį, bet praeitą pavasarį matavausi buvo visos per ilgos doh.gif
GitaZ
as kelnes uz 30 litu pirkau turguje, su elstanu, puse metu deviu, puikiai issilaike ir graziai atrodo, pirkau juodas, lieknesne atrodau biggrin.gif
maikute deviu ant petneseliu, su rankovemis nepatinka, ir neikas ten nekrenta, nes po ja uzsidedu spotavimui skirta liemenele, ja uz 3 Lt pirkau skuduryne biggrin.gif Nike firmos, nenutesyta, labai gerai laiko, nors mano krutine po gimdymo ne pacios geriausios bukles thumbup.gif .
Eglantina
Audimo aptemptos kelnes jau kelintus metus tarnaujancios, audimo arba nike maikute, irgi labai sena, nike kedai ir audimo kojines. nieko blatno. patogu.
Micha
As rengiuosi, taip, kad jausciausi ne tik patogiai, bet kad ir akiai grazu butu. Daug didesnis malonumas, UPAS, sportuoti aktyviai. Neisvestumete manes su bile kuo ir bile kaip... Net ir apkunios moteriskes gali ne tik palaidas maikes ir bile kokias placias treningines kelnes uzsideti. As stengiuosi graziai atrodyti ne tik del aplinkiniu, bet kad pries veidroti stovint, kokius hanteliukus kilnojant grozeciausi savimi.
Cia neperseniausiai padovanojo man toki laaabai faina maikona, skirta sportui... bet nusprendziau jo daugiau nesideti i sportus. Ant petneseliu is daug juosteliu ir per nugara sukryziuota, juoda. Nors ir yra spec. "itvaras" krutinei, ale vis tiek daugiau pasilankscius jau reikia ziureti, kad neiskristu papukai biggrin.gif Ir krutine graziai atrodo, tokia pakelta, "sustumta" i virsu, kad jau net nepatogu paliko, kai vyrai pradejo spoksoti treniruokliu saleje biggrin.gif Tad nesioju jau siaip... kad ir i kluba tinka.
Kitas dalykas, jei jau bijau pinigus ismesti i bala rubams del planuojamo svorio nuemtimo... bliogas dalykas.... Perkant rubus, tiosiog negalima planuoti i ateiti.
(ypatingai su paprastais rubais, nusiperki mazesnius... "acha... suplonesiu, bus kaip tik..." - bergzias reikalas, negraizia tada atrodai su permazais ir vis manai, kad esi stora, o jei uzsidedi tinkamos ismeros, kitas jausmas ir vaizdas. Ant pacios ispabdyta, tiesiog savitauta Hu...va kai spaudzia visur.)

Va, o del siltu rubu sportuojant, tai cia visai ne bobuciu pasakos, kad riebaliukai greiciau dega. Taip yra todel, kad medziagu apykaita yra greitesne, kai kuno temperatura yra aukstesne.

Oi.. pripyliau, gana smile.gif
mergyna su sijonu
man tenisa zaidziant labai priklauso nuo oro blush2.gif ziema buna ilgos treningines kelnes(kazkaip ir utenos trikotazo pirkau anais metais,tai turiu tikrai gera daikta),maikute ilgom rankovem ir dar dzempas,nes tikrai salta (o siemet buvo ir pirstines,nu gal kvaial jum pasirodys,bet nesusilau pakankamai,kai salej -8),vasarop paprasta-balti bridzai,pusilgem rankovem palaidine,vasara-suknute/sijonukas ir trumpa maikute,nes laaabai karsta buna.. doh.gif o jei seip kur pabegiot ar koki krepsini pazaist-tai paprasta berankove maikute ir kelnes.
meškutė_Nida
Na, gal po beveik 2 metų atsirado naujų "taškų", kur mes galėtumėm apsipirkti? ax.gif
LaLee
Man labiau patinka Nike ir Adidas drabuzhiai . Prie Zhirmunu Norfos yra ishparduotuve Adidas , o ten visai shalia pachioj Norfoj Neto sport . Kazhkada Sport Line per ishpardavima nusipirkau Nike kelnes , tai neshioju ilgokai ir nei keliai ishsitempe , nes prasiuti , nei spalva ishbluko . Na man atrodo kokybe geresne uz Audima . Taip pat yra www.vabbi.lt Madoj .
Kazhkaip negailiu pinigeliu sporto drabuzhiams , nes man tai yra vienas is stimulu sportuot 4u.gif
NERA
Tiesa, kad su tais pašiltintais šortais ir diržais daugiau skysčių yra netenkama, nes padidėja tam tikros vietos kūno temperatūra.Bet tai neigiamai veikia širdį.Prie visų temperatūros pakyčių turi prisitaikyti ir mūsų širdelė. Treniruotės metu didėja krūvis-dažnėja širdies susitraukimo dažnis(ŠSD) natūraliai kyla kūno temperatūra-dar didėja ŠSD, o čia jūs dar papildomą krūvį uždedat.
eglincia
as tai dazniausiai audime,jei ten nerandu kartais i city sport,nors ten nezmoniskos kainos...bet siaip dar visai nieko pasirinkimas mega sport europoj... cool.gif
lanaa
QUOTE(NERA @ 2006 10 12, 10:57)
Tiesa, kad su tais pašiltintais šortais ir diržais daugiau skysčių yra netenkama, nes padidėja tam tikros vietos kūno temperatūra.Bet tai neigiamai veikia širdį.Prie visų temperatūros pakyčių turi prisitaikyti ir mūsų širdelė. Treniruotės metu didėja krūvis-dažnėja širdies susitraukimo dažnis(ŠSD) natūraliai kyla kūno temperatūra-dar didėja ŠSD, o čia jūs dar papildomą krūvį uždedat.
*

drinks_cheers.gif plius, kad paskui vistiek organizmas tuos skyscius, kuriu netenka trevkes metu, atstato. tai cia toks sakyciau labai jau laikinas efektas... irnesakyk.gif
Asutrikolarija*
sveikos 4u.gif

noriu pradėt sportuoti, būtent aerobiką. skaičiau kad būtina yra sportinė liemenėlė tokiu atveju smile.gif noriu paklaust - o kokios jos ten būna, kokią ir kur reikia pirkti - turi labai aptempti krūtinę ar nelabai, iš vis - aš tokio daikto akyse nemačius (iki šiol aktualu nebuvo blush2.gif ) labai ačiū už patarimus.
Bezdžionė
Pasidairyk "Audime", pasiklausinėk specializuotose apatinio trikotažo parduotuvėse, net turguje - dažniausiai ką nors pasiūlys smile.gif Būna "besitampančios", be pakietinimų, lankelių, dažniausiai - ir be užsegimų. Geriau platesnėm petnešom, bet tada norisi palaidinės, kuri dengtų petnešas. Aerobikoj bent man patinka minimali apranga - kažkaip nešalta būna lotuliukas.gif - kartais tenka siauras nutysusias petnešas trumpinti. Dydis - kaip bet kurio rūbo (jei S, tai S, jei L, tai L ir pan.) Turginės - be dydžių.
Tikrai patogus ir būtinas daiktas sportuojant.
Dar būna dvisluoksnės sportinės palaidinės (antras sluoksnis krūtinės srityje, dažniausiai baigiasi guma ar pan.) - irgi nebloga išeitis, jei krūtinė mažesnė.
Nežinau, ar padėjau smile.gif
bonza
as tai turiu triumph sportine liemenele, susisega prieky, storom petneselem tvirtom, be jokiu metaliniu lanku 4u.gif
Asutrikolarija*
labai labai ačiū už patarimus 4u.gif žinoma kad padėjot 4u.gif
Marzde
O aš norėjau pasiklausti, nors tai ir ne visai sportinė apranga,kur galima įsigyt palankiom kainom akinukus ir kepurę baseinui smile.gif
angel's touch
QUOTE(Marzde @ 2007 01 24, 13:50)
O aš norėjau pasiklausti, nors tai ir ne visai sportinė apranga,kur galima įsigyt palankiom kainom akinukus ir kepurę baseinui smile.gif
*

drauge baseininke,tai pirko ir sau ir savo duktereciai sport line akropolio kaina apie 17,as tik ten nesigaudau ar buna megejiski ar prof. ax.gif
Blue_rose
DAbar Audime nuolaidos!!! bigsmile.gif
angel's touch
ir adidase matyt dar nuolaidos,as va sausio pradzioj pirkau batelius,tai prie kasos maloniai nustebinta buvau,bateliai kainavo 299 o mokejau tik 210 bigsmile.gif

p.s. o audime yra sportiniu liemeneliu? unsure.gif
Bezdžionė
QUOTE(angel's touch @ 2007 01 30, 12:09)
p.s. o audime yra sportiniu liemeneliu? unsure.gif
*

Bent prieš gerą pusmetį būdavo, dabar "Akropolyne" jau nebemačiau.
fashion
As dabar kol maitinu lialka, tai vaikstau su sportinem liemenelem, kad papuliai nenukartu. Jos tokios tvirtokos, gerai prilaiko, ir aptempia kazkiek. Tai su jom po to ir sportuosiu. O apranga sportavimui svarbi. Noriu jaustis graziai pati sau, juk salej vien veidrodziai bigsmile.gif . Va dabar vel galvoju pradet sportuoti, reikia sportiniu bateliu. Apranga perku sport line, arba sese kazka grazaus parveza, nes Lietuvoj labai brangu Nike ir Adidas g.gif Gal dabar kokios nuolaidos, reik lekt pasiziuret
milenna
as taj visada (kaj sportuoju) deviu nike arba adidas,dar labaj patinka audimas 4u.gif o perkuosi taj sportiniu drabuziu parduotuvese.
sygyta
adidas,nike wub.gif ir svarbu sportiniai bateliai,kad patogus butu.kolkas renkuosi nike
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.