Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sportinė apranga
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Vilione
Vat idomu, kaip apsirengusios sportuojat???
As taisu treninginem ilgom kelnem ir maikute be rankoviu, kartais trumpom rankovem.
O yra panicku, kurios sportuoja su tokiom maikikem ant petneseliu, kur papai atrodo tuoj iskris- nu nzn, man tai berysio dry.gif
Nos gal juos pries vaikinus cia taip stengiasi???
Nors su kelnem tikrai per karsta, o su sortais neisdrisciau eiti unsure.gif
Taigi, o kaip jus rengiates sportuojant? smile.gif
NERA
Vilione tarp ilgų kelnių ir šortų yra labai geras tarpinis variantas-bridžai thumbup.gif ,Beje jeigu sportuoji aerobiką su treninginėm kelnėm tikrai nepatogu, jau geriau aerobikai skirtos kelnės, beje su jom turbūt visos gražiai atrodo thumbup.gif Maikutė ant petnešėlių patogu, jeigu po ja yra atskirai būtent krūtims pritaikyta vieta, kuri jas fiksuoja, nes jei treniruotė intensyvi ir papai laksto į visas puses(atsiprašau už išsireiškimą), tai labai greitai išsitems jų raikščiai ir nutys sad.gif ypač jei krūtinė ne maža unsure.gif Labai svarbu avalynė.Jei spotuojat aerobiką, kedukei turėtų būti su oro pagalvėm, kad tausotų tarpslankstelinius diskus rolleyes.gif Na tikiuosi aiškiai parašiau, jai dar kils klausimų mielai atsakysiu rolleyes.gif
Vilione
Oj, NERA, nu fainulka tu wub.gif
Aciu uz konsultacija smile.gif As va irgi vis apie bridzus galvoju: su jais ir gerai atrodai... rolleyes.gif
Bet taip is turgaus nesinori pirkti, norisi graziu, is Audimo arba Sport line-ale ten kaineles ohmy.gif
O sau tuom treninginem kelnem tikrai vargas- jau kelis kart uz stepo uzkliuvau-vos nesidrebiau mad.gif
O vakar musu tiek daug sportavo, kad net grindys slapios buvo-vos kojos nepasitempiau mad.gif Sakau, basai greit reiks sportuot unsure.gif
Nu tavo issireiskimas apie lakstancius papus thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
NERA
Audime galima nusipirkti praeitos kolekcijos ir tikrai nebrangiai.Draugė pirko mokėjo 29 lt. thumbup.gif O ir pakeitimai tose naujose kolekcijose nelabai įspūdingi unsure.gif Dar gali ir kitose parduotuvėse per nuolaidas rasti visai neblogų thumbup.gif O kai gridys šlapios tai labai atsargiai, nes tooooookią traumą galit gauti sad.gif vadinasi salėje bloga kondicionavimo sistema ir šildymas.Jei darosi slidu, geriau jau sakykit kad gulam ant žemės ir imk ne 1, o 2 kilimėlius, čia kad nugara sveika liktu rolleyes.gif Sėkmės sportuojant laugh.gif
artyn
QUOTE (NERA @ 2004 10 27, 16:23)
Audime galima nusipirkti praeitos kolekcijos ir tikrai nebrangiai.Draugė pirko mokėjo 29 lt. thumbup.gif O ir pakeitimai tose naujose kolekcijose nelabai įspūdingi unsure.gif Dar gali ir kitose parduotuvėse per nuolaidas rasti visai neblogų thumbup.gif O kai gridys šlapios tai labai atsargiai, nes tooooookią traumą galit gauti sad.gif vadinasi salėje bloga kondicionavimo sistema ir šildymas.Jei darosi slidu, geriau jau sakykit kad gulam ant žemės ir imk ne 1, o 2 kilimėlius, čia kad nugara sveika liktu rolleyes.gif Sėkmės sportuojant laugh.gif

o kurioje audimo parduotuveje dabar galima aptikti nuolaidas??
Angel*ina
Sveikos. Na kadangi ir as sportuoju, tai isikisiu. As paprastai sportuoju su ilgom kelnem (treningais) ir maikute - arba trumpom rankovem, arba ant petneseliu, bet visada turiu spec. liemenele krutinei, bo mano nemaza. biggrin.gif Kazkaip neteko nukenteti del ilgu kelniu kolkas (tfu tfu tfu!), ir lasiakai greiciau dega tongue.gif . Su sortais kaip tai nedristu, nors yra panos atvaro su trumpais trumpais sortukais ir tik papus dengiancia spec. sportine liemele. Nu ka as zinau... Cia dar nieko, bendradarbe pasakojo, apie vieno prestizinio Vln sporto klubo lankytojus - vienas bicas beveik su stringais sportuoja blink.gif laugh.gif
Brazile
As tai audimo komplekta turiu - ilgos aptemptos kelnes, tos "aerobines" biggrin.gif ir maikute aptempta su rankovem (su petneselem nemegstu). Dar sportbatukai ir juosta ant galvos, kad kirpciai i akis nelistu. Man patinka aptempti, su laikra sportiniai drabuziai.

Beje, ar nesiojat sportui skirtas specialias liemeneles, kur perkat ir po kiek. Patarkit, nes galvoju isigyti.
Brazile
QUOTE (lilly @ 2004 10 28, 12:38)
As paprastai sportuoju su ilgom kelnem (treningais) ir maikute - arba trumpom rankovem, arba ant petneseliu, bet visada turiu spec. liemenele krutinei, bo mano nemaza. biggrin.gif

Lilly ar naudinga ta liemenele sportui, kur perki ir kiek jos kainuoja?
Vilione
QUOTE (lilly @ 2004 10 28, 12:38)
Cia dar nieko, bendradarbe pasakojo, apie vieno prestizinio Vln sporto klubo lankytojus - vienas bicas beveik su stringais sportuoja blink.gif laugh.gif

Nu cia jau ekshibicionistai- ne kitaip g.gif
O del sortu- va, va, as irgi neisdristu unsure.gif
O del spec. liemeneles-nzn, mano krutine maza, tai man ir paprasta liemenele tinka smile.gif
kris
As vasara su sortukais, o ziema su ilgom kelnem sportuoju. Ir labai megstu Audima thumbup.gif Ju kokybe labai lux ir tikrai nenusiskalbia. Tad verta moketi ir daugiau, nebet greit atsibosta tie patys rubai laugh.gif
Sportine liemenele naudoju tik tada kai maikute be spec. isiutos liemeneles. Lankant intensyvia aerobika, net ir mano ne per didziausiai krutinei reikalinga ir patogu. Siaip perkant tokia liemenele patarciau ja uzsidejus pasokineti. Tik ne siaip stryk pastrykt pora kartu, bet taip jau "padoriai". Tada iskart pajunti ar patogu, ar laiko viska ka reikia smile.gif . Isbandyta thumbup.gif
NERA
Dėl to riebalų deginimo su ilgom treninginėm kelnėm, tai ne visai teisiga sad.gif Teisiog ta vietas, tiksliau kojos daugiau šyla ir išskiriama daugiau prakaito, būtent skysčių o ne riebalų.Taigi atsigėrėt ie organizmas natūraliai stengiasi į tą vietą sugražinti skysčius.Be to susidaro labai didelė apkrova širdelei unsure.gif
Šiaurė

Заниматься спортом надо в той одежде в которой вам удобно, конечно из натуральных тканей. Если вы хотите сбросить вес быстрее, надо одеть длинную спортивную форму и сверху болоневую, если и этого вам мало оденьте на себя грузы из песка clap_1.gif
kris
Dristu priestarauti del naturalaus pluosto sportinei aprangai. Taip, marskineliai is 100% medvilnes tikrai gerai sugers prakaita. Tik deja, po to ir atrodysi kaip is duso islindes. Jokio malonumo slapiam toliau sportuoti unsure.gif Man atrodo, kada dabartiniai "nenaturalus" pluostai, ypac specialiai skirti sportinei aprangai, yra daug tinkamesni. Naujausiu technologiju rezultatas - ir pats sausas, ir rubai sausi, nors ir kaip prakaituotum clap.gif

Svorio metimas apsimuturiavus, manau, irgi bobuciu pasakos laugh.gif
hereja
As irgi "Audimo" fane laugh.gif Sportuoju su aerobinemis kelnemis ir tokia pacia be rankoviu maikute (komplektukas). thumbup.gif Dabar kai jau sildo, tai vietoj kelniu velkuosi aptemptus bridziukus iki keliu...nu man jie isvis thumbup.gif Kadangi ne aerobika, o treniruoklius lankau, tai kelnes kartais kliuna uz dviracio pedalu ar siaip kur, o va bridziukai niekur clap.gif Be to - labai gerai stortui skirti rubai sugeria prakaita ir nera to kvapo...nes kai paziuriu, kas su paprastais maikonais sportuoja - permirkusios ir su kvapeliu vaiksto blink.gif O issiskalbt gali nors po kiekvienos treniruotes, nenusiskalbia tos maikutes thumbup.gif
Ir dar - nematau reikalao leisti simtines sumas uz maikute is "NIKE" - pas mus LT jiems rubus "Audimas" siuna unsure.gif
Šiaurė

Все дело в том, что кто занимается профессонально спортом, предпочитают хлопок rolleyes.gif У кого аллергичная кожа rolleyes.gif Ну а если просто позаниматься можно и попроще что-то, с синтетикой rolleyes.gif
Gregorij L.
QUOTE (NERA @ 2004 10 29, 13:04)
Dėl to riebalų deginimo su ilgom treninginėm kelnėm, tai ne visai teisiga sad.gif Teisiog ta vietas, tiksliau kojos daugiau šyla ir išskiriama daugiau prakaito, būtent skysčių o ne riebalų.Taigi atsigėrėt ie organizmas natūraliai stengiasi į tą vietą sugražinti skysčius.Be to susidaro labai didelė apkrova širdelei unsure.gif

nu riebalai tikrai neisgaruos, taciau riebalai sudega iki co2 ir h2o, tai galima sakyti kad isgaruoja riebalai rolleyes.gif cool.gif
kris
Na, jei jau tik paprakaituot uztektu, kad riebaliukai istirptu, tai pakaktu visoms turincioms per daug svorio saunoj pasedeti ir lieknom nendrelem pataptu g.gif Juk saunoj oho kaip prakaituoji.
afera
QUOTE (hereja @ 2004 10 30, 12:19)
<...>  blink.gif  O issiskalbt gali nors po kiekvienos treniruotes, nenusiskalbia tos maikutes thumbup.gif
<...>

nori pasakyt, kad būna maikučių, kurias po sporto neskalbtas galima užsivilkti antrąkart unsure.gif huh.gif ... Jos ką, kaip pampersai prakaitą "saugiai užrakina" unsure.gif ?
Beje,pastebėjau tokį dalyką rolleyes.gif - reguliariai sportuojant prakaitas nebesmirda, toks vandenėlis ir tiek:) (aišku, jei nerauginsi iki sekančios treniruotės huh.gif ). Vat rolleyes.gif .O sportuoju aš su paprasta maikute ir paprastomis kelnėmis. Į "Audimą" kol kas tik seilę pavarvinu. Sakau, kai sukūsiu iki kokių 65 kg, nusipirksiu. Nu kam man dabar mesti pinigus, jei po poros mėnesių skęsiu toje aprangoje wink.gif . Juk jei tep gerai nešiojasi kaip sakot, tai nesunešiosiu per tą laikąsmile.gif...
Gregorij L.
QUOTE (kris @ 2004 11 01, 19:43)
Na, jei jau tik paprakaituot uztektu, kad riebaliukai istirptu, tai pakaktu visoms turincioms per daug svorio saunoj pasedeti ir lieknom nendrelem pataptu g.gif Juk saunoj oho kaip prakaituoji.

nu ta minti is kitos puses apvertei, visai ne ta as norejau pasakyti. toki mena zurnalistai tik moka
Vilione
Ech, nu Siauliai provinciju-provincija mad.gif
Uzejau sestadieni i Audima- pasirinkimas:vieni bridzai(tik dvieju spalvu), juodos ilgos kelnes, raudonos ilgos kelnes ir visos man dideles sad.gif sad.gif sad.gif
O bridzai apie 69 Lt. kainuoja- nu nzn, man brangu dry.gif
Kai Klaipedon vaziuosiu, ten reiks ieskot-tikrai pasirinkimas didesnis sad.gif
kris
Oi pritariu tau, Vilione, tikrai Siauliuose nekas. Pries pora savaiteliu buvom pas tevus parleke, tai ir "Audima" aplankiau. Daug visko patiko, bet deja, niekas netiko sad.gif Per mazi, per dideli, ne ta spalva ir pan. Bet salia, Utenos trikotaze, yra "Audimo skyrelis" ir ten radau, tai kas tiko ir patiko clap.gif
Tu su Klaipeda atsargiau. As pakeliui i aerouosta, Vilniuj centre vienam prekybos centre i "Audimo" skyriu aki uzmeciau. Ogi kainos uz tuos pacius daiktelius dar didesnes blink.gif Gal verta paprasyt kad Siauliuose atsiveztu g.gif
Vilione
Aciu, Kris uz patarima smile.gif
Buvau as ir Utenos trikotaze- bet ten Audimo drabuziai dar brangesni, nei pacioje "Audimo" parduotuveje.
Bet nieko, as dar ieskosiu- gal rasiu sau patinkancius bridzus uz priimtina kaina- o jei ka, nusipirksiu tuos brangius- arteja mano gimtadienis- bus man dovana nuo pacios saves laugh.gif smile.gif rolleyes.gif
hereja
Vilione, o apie kokius bridzus kalbi? Kartais ne tokie, kur su juostele sone ir su raistulu per liemeni? Iki keliu.... As tokius juodus turiu su balta juosta sone, buvo dar pilki... tai zinok labai patogus jie...netgi i povest. kelione juos veziausi ir negalejau is ju "islipti" laugh.gif thumbup.gif Nes kai karsta, prakaituoji, o kiti sortai ar bridzai slyksciai limpa prie kuno...sitie nelipo rolleyes.gif
Vilione
QUOTE (hereja @ 2004 11 03, 12:52)
Vilione, o apie kokius bridzus kalbi? Kartais ne tokie, kur su juostele sone ir su raistulu per liemeni? Iki keliu.... As tokius juodus turiu su balta juosta sone, buvo dar pilki... tai zinok labai patogus jie...netgi i povest. kelione juos veziausi ir negalejau is ju "islipti" laugh.gif thumbup.gif Nes kai karsta, prakaituoji, o kiti sortai ar bridzai slyksciai limpa prie kuno...sitie nelipo rolleyes.gif

Aha, apie tuos smile.gif
Nu ka, vadinasi, jie verti savo kainos-klausimu nebelieka smile.gif rolleyes.gif
kris
Vilione, issirink pacius graziausius wink.gif
hereja
QUOTE (kris @ 2004 11 05, 23:17)
Vilione, issirink pacius graziausius wink.gif

Graziausius jau as nusipirkau...nebeliko laugh.gif ...liko tik antri pagal grozi laugh.gif tongue.gif
Torres
As tai esu Audimo ir utenos trikotazo gerbeja, kazkaip man sis derinys tinka. thumbup.gif Nes vien audimas man per daug sintetikos, o trikotaze per daug medvilnes, tai kartu biggrin.gif
kris
Kazkas minejo, kad naudoja juostele galvai. Ar tikrai padeda per ypac intensyvia aerobika? Prakaitas nebezliaugia veidu?
As siaip megstu panasias juosteles ant ranku. Man atrodo jos originaliai tenisininkams skirtos biggrin.gif Taciau aerobikos metu irgi labai gerai prakaita nusibraukti, nereikia prie ranksluoscio begioti thumbup.gif
Mirabela
Turiu problema-niekur nerandu sportines aprangos 52-54 dyzio.Gal galit parasyti kur galima tokios isigyti?Kaune arba Vilniuje.Kainas taip pat parasykit.
Angel*ina
Sorry Mirabela, kad nezinau. Man paciai reikia 48-50 (arba L-XL), tai irgi sunkokai prisitaikau. Bandyk Vilniuj firminej Spartos parduotuvej. Gali net neziuret Audimo, nes ten tik XL ir tas ziauriai aptempta.
H@v@n@
Mirabela, tokių rūbų galima rasti HUMANOJ, manau. Tiesa, čia nuo požiūrio priklauso, jei tau būtinai reikia naujos ir super duper sportinės aprangos, šis patarimas netiks, aišku. Bet šiaip ten galima rasti tikrai neblogų ir geros kokybės rūbelių ir niekas nė neįtars iš kur jie yra. Be to, jei žadi lieknėti, tai kam mesti didelius pinigus už naują, jei galima nusipirkti už kelis litus ir paskui negailint išmesti tą rūbą smile.gif
afera
QUOTE (lilly @ 2004 11 25, 16:38)
Sorry Mirabela, kad nezinau. Man paciai reikia 48-50 (arba L-XL), tai irgi sunkokai prisitaikau. Bandyk Vilniuj firminej Spartos parduotuvej. Gali net neziuret Audimo, nes ten tik XL ir tas ziauriai aptempta.

50 dydzio kelnes pirkau maximoj uz 29,98 Lt, tik vat neatkreipiau demesio ar didesniu buvo rolleyes.gif . Ne super, tokios su juostelemis sonuose, gal kiek senamadiskos, bet bile padeda biggrin.gif;) . Ne aprangoje esme. Broliene didesniu dydziu iesko turguje, tik kainu nepaklausiau, tai nezinau. Ai, dar prisiminiau, mano mama humanoj tooooki 54 dydzio sportini kostiuma nusipirko blink.gif ohmy.gif , pamacius net mintis nekiltu, kad devetas smile.gif .
afera
siandien Utenos trikotaze maciau dideliu dydziu sportines aprangos. Klubu apimtis iki 128 cm (nezinau, koks cia dydis), kaina 69,90 Lt , nors, tiesa pasakius, vaizdzialis ne koks (melyna ir raudona spalvos, nesuzavejo), gal nebent kokybe gera g.gif
PaneleKiausiniene
QUOTE (afera @ 2004 11 28, 18:53)
siandien Utenos trikotaze maciau dideliu dydziu sportines aprangos. Klubu apimtis iki 128 cm

Utenos trikotaze tikrai rasi. Tik reikia matuotis, nes dydziai surasyti kazkaip be rysio. As savo 9 menesiu pilvuka ir priaugusius 20 kilu blush-anim-cl.gif laisvai isprausdavau i M dydi.
Zuzanėlė
Na as kazkaip ant savo uzpakaliuko (kelniu dydis 56 wub.gif wub.gif wub.gif ) gavau kelnes "Audime".Labai fainos. Bet tai buvo pavasari. Gal dabar jau nera tokiu g.gif .Tiesa,maciau ir "Utenos trikotaze". Cia Kaune.
Mirabela
O kokios kainos dabar Audime?Senai jau ten buvau.Beja,kas ta Humana ir kur ja rasti Kaune? Atleiskit man tundrai uz nezinojima doh.gif
H@v@n@
QUOTE (Mirabela @ 2004 11 29, 15:48)
Beja,kas ta Humana ir kur ja rasti Kaune? Atleiskit man tundrai uz nezinojima doh.gif

Nuuuuuu, liaudiškai tariant – skudurynai. Yra visur. Geresni – aplink centrą, senamiestyje.
Shalimar
O niekas is jusu negirdejo apie Neto sport parduotuve(nesu tikra, ar taip vadinasi blink.gif )?Sako, kad ten visokie adidas ar nike uz nerealiai maza kaina g.gif Rytoj vaziuoju, apziuresiu, nes sekmadieni jau turiu eiti i treniruote, o apsirengti nelabai turiu kuo blink.gif blink.gif blink.gif
Saulytee
Shalimar, o kur yra ta Neto parduotuve?
na ir ar tiesa apie kainas ?
mamulia
QUOTE (babarskas @ 2004 11 02, 00:19)
toki mena zurnalistai tik moka

kad dar ir sukust tie zurnalistai moketu be pastangu, tai visai man gerai butu tongue.gif

as irgi rubeliu paieskose. beje, kai ispardavimai tai neblogu esu radus Audimo kelniu, pirkau berods uz 35lt. tai nesiojau 3 metus, ir dar dabar geros butu, bet kazkur subinyte praplesiau sad.gif jei nepavyks nematomai susiut reiks ieskot kitu. Bet kokybe tai thumbup.gif isskalbi ir kaip naujos thumbup.gif
Shalimar
QUOTE (Saulytee @ 2004 12 05, 14:41)
Shalimar, o kur yra ta Neto parduotuve?
na ir ar tiesa apie kainas ?

Jinai siaip yra Akropolyje, ten kur Sport line, tai viduje yra ir Neto sport, nusigrudau i Akropoli, o ta parduotuve uzdaryta mad.gif sad.gif remontuojama.Dar ji yra Zirmunu Hyper Rimi atrodo, ji lyg ir su Sport line kartu yra, bet Neto yra praeito sezono prekes, tai nuolaidos iki 80 procentu.Paciai, deja, neteko ju pamatyti, bet girdejau tikrai nemazai geru atsiliepimu thumbup.gif
NERA
Nu nežinau ar tas kains galima pavadinti nerealiomis unsure.gif Jeigu ruošiatės už kelnes mokėti 100-150 lt, tai žinoma rasit, bet mano nuomone nėra ten taip pigu.Jei kurios važiuojat į užsienį tikrai per išpardavimus rasit pigesnių thumbup.gif
Saulytee
o tarpkkitko..
kalbant apie uzhsieny:
girdejau lenkijoj galima papigiaj nusipirkt.
ar tai tiesa?
Jergus
Audimo kelnes thumbup.gif taip aptempia, kad toks siutas ant savo slaunu ir siknos paima, kad trigubai greiciau strikinet pradedi rolleyes.gif
Jamaika
Jau daug metu sportuoju tik su Audimo apranga. Kaina tikrai atitinka kokybe. Audiniai puikiai aptempia kuna, gerai sugeria prakaita. Dabar turiu pora komplektu: bridzus ir trumpa maikute (kur is kart po krutine baigiasi), ir ilgas kelnes su maikute ant petneseliu. Nemegstu maikuciu su rankovem, nes pazastys priprakaituoja labai. Tiesa, nekeliu nei kojos i aerobika be juostos ant galvos. Jau ir su ja kiaurai permirkus iseinu, tai isivaizduoju be jos kokia buciau blink.gif O i gatves stiliaus sokiu treniruotes einu su placiom treninginem kelnem, maikute ir kepure su snapeliu thumbup.gif

Nera, dar neparasei, kad aerobikai rekomenduojami kedukai su auliukais, nes tada mazesne ciurnos issisukimo tikimybe sokinejant smile.gif
SuperMama
Vasarą - Audime nebuvo. Gal dabar ir yra, reiks pažiūrėti.
O aš tai bandysiu į "Bhs" (Europoje ar Akropolyje) nuvažiuoti, ten visada būna visko stambioms. blush-anim-cl.gif
A.IEVA
Ar yra Kaune firminė "Audimo" parduotuvė? Kurioj vietoj? cool.gif
ggia
Laisvej yra. dar yra skyrius pramones maximoj antram aukste. ir kazkur vilijampolej prie paties fabriko yra, tik nzn kur:(
Kleopkriste
Aš tai pasimatavau Audimo drabužį parduotuvėj ir ką manot, galima kiekvieną celiulito vietelę pamatyti schmoll.gif , bet dabar nusipirkau, tokias storas treningines kelnes, kur ir figuritė nieko atrodo, ir patogu labai. Tik gaila, kad jie jau tuoj bus per dideli. ax.gif
Bajm
dabar daug mamų sportuoja
tai gal pasakys kur apsiprekina sporto apranga 4u.gif

kad pigu ir kokybiška būtų ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.