Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rogutės mažyliams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika"
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
padraika22
kiek visos klausineja apie sias roges, bet ats nera. tai ar jau kas pirkot tokias:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/medines-ro...s-10060278.html
kazi nebutu mazos 2,6m berniukui? ir kaip kokybe ar atitinka kaina? zadam pirkti su stumimo rankena
Tomawru
user posted image

sveikos, gal zinot, kur rasti tokias rogutes, ar kazka panasaus, ir kokios mazdaug kainos? aciu
Unruuly
Patarkit, kokios roges pirkti?? medines ar metalines???? doh.gif
padraika22
QUOTE(Unruuly @ 2011 11 16, 16:35)
Patarkit, kokios roges pirkti??  medines ar metalines????  doh.gif
*

tik medines, juk metalines saltos. ir pati bijosit jas paimti grizus is lauko. o jei vaikas prie ju prikis liezuvi na jei nepamatysit visko gali buti? o medines siltesnes ir i rankas galesit paimti grizus is lauko.
indriux_
QUOTE(padraika22 @ 2011 11 04, 15:59)
kiek visos klausineja apie sias roges, bet ats nera. tai ar jau kas pirkot tokias:
http://www.*infected*/skelbimai/medines-ro...s-10060278.html
kazi nebutu mazos 2,6m berniukui? ir kaip kokybe ar atitinka kaina? zadam pirkti su stumimo rankena
*

Tikrai ir man įdomu g.gif nejau niekas nesate išbandę?? g.gif Susidomėjimo jomis daug, bet nuomonės apie kokybę ir pan. nulis ax.gif
karamella
QUOTE(indriux_ @ 2011 11 17, 10:16)
Tikrai ir man įdomu  g.gif nejau niekas nesate išbandę?? g.gif Susidomėjimo jomis daug, bet nuomonės apie kokybę ir pan. nulis  ax.gif
*

Mes is sio skelbimo uzsisakeme neseniai rogutes. Jau vakar buvo paste, tik nebuvo laiko kada atsiimti. Jei siandien vyras spes, tai sake parves, tada galesiu pakomentuot kaip jos realiai ar mums patiko smile.gif
indriux_
QUOTE(karamella @ 2011 11 17, 12:39)
Mes is sio skelbimo uzsisakeme neseniai rogutes. Jau vakar buvo paste, tik nebuvo laiko kada atsiimti. Jei siandien vyras spes, tai sake parves, tada galesiu pakomentuot kaip jos realiai ar mums patiko  smile.gif
*

Tikiuosi, kad patiks ir labai lauksiu komentarų biggrin.gif
Tomawru
as tai irgi tik uz medines, man jos daug silciau ir graziau atrodo, aisku jeigu vaikutis jau didesnis, pats laksto nuo kalnu tai gal ir metalines geriau, jos tvirtesnes, bet kol mama uz rankenos tampo ar uz virveles tai tik medines, o is metaliniu tai man takko labai grazios
karamella
QUOTE(indriux_ @ 2011 11 17, 10:49)
Tikiuosi, kad patiks ir labai lauksiu komentarų  biggrin.gif
*

Na jau gavome savo pirkini. Siaip pirmas vaizdas grazus - rogutes kaip rogutes. Tvirtos, erdvios. Tik labai nepatiko, kad visos lentos nenusveistos su svitriniu popieriumi. Labai siurkscios, kai kur tarp lentu lieciau atsargiai, kad koks pasinas dar netycia neilistu. Tai va sitas man laaaabai nepatiko... Pasakyciau, kad net laku kai kur ne vienodai padengta. Truputi nusivyliau. Tai tiek...
indriux_
QUOTE(karamella @ 2011 11 17, 20:58)
Na jau gavome savo pirkini. Siaip pirmas vaizdas grazus - rogutes kaip rogutes. Tvirtos, erdvios. Tik labai nepatiko, kad visos lentos nenusveistos su svitriniu popieriumi. Labai siurkscios, kai kur tarp lentu lieciau atsargiai, kad koks pasinas dar netycia neilistu. Tai va sitas man laaaabai nepatiko... Pasakyciau, kad net laku kai kur ne vienodai padengta. Truputi nusivyliau. Tai tiek...
*

LAbai aciu uz atsiliepimus smile.gif
grazina37
QUOTE(Lafe @ 2011 10 31, 00:02)
Tikrai geriau vezimuka pirkti, o rogutes kitai ziemai. Pagalvokit kad su rogutem pvz i parduotuve nenuvaziuosit mirksiukas.gif
*

zinoma nereikia,7menesiu vaikutis tikrai dar nesedes tvirtai rogese,o dar juk ziema daug prirenktas,jam patogiau pusiau gulima padetis,rogese is visu pusiu vejas uzpus ,saltukas veida kas ,taip kad tikrai nereikia tokio mazo i roges sodinti
Solen
mes su drauge uzsisakem stai tokias rogutes smile.gif rankena persivercia ir i kita puse mirksiukas.gif
user posted image
indriux_
QUOTE(Solen @ 2011 11 18, 13:18)
mes su drauge uzsisakem stai tokias rogutes  smile.gif  rankena persivercia ir i kita puse mirksiukas.gif
user posted image
*

Kur uzsisakinejote ir kokia kaina ax.gif
Solen
is www.vaikutis.lt mirksiukas.gif kaina 107lt su kapeikom mirksiukas.gif
indriux_
QUOTE(Solen @ 2011 11 18, 16:46)
is www.vaikutis.lt mirksiukas.gif  kaina 107lt su kapeikom mirksiukas.gif
*

Jeigu galit kai gausit parasykit kaip jums patiko, ar tikrai tvirtos ir ar patogi rankena ax.gif
Solen
QUOTE(indriux_ @ 2011 11 18, 14:52)
Jeigu galit kai gausit parasykit kaip jums patiko, ar tikrai tvirtos ir ar patogi rankena ax.gif
*

parasusiu tikrai kai tik gausiu savo atsiliepima mirksiukas.gif pardavejas tvirtino,kad rogutes tikrai tvirtos mirksiukas.gif
indriux_
QUOTE(Solen @ 2011 11 18, 17:38)
parasusiu tikrai kai tik gausiu savo atsiliepima mirksiukas.gif pardavejas tvirtino,kad rogutes tikrai tvirtos mirksiukas.gif
*

Lauksim ziniu smile.gif
flashy
Mamkos, gal galite patarti, nuo kada maziukui aktualu rogutes?
Maniskiui dabar 9 men, tad ziema jau bus visai drutas vyras.. ar as klystu?

Nusiziurejau alia "sovietines" lietuviu gamybos rogutes thumbup.gif , tik pasiskaicius cia tikrai susimasciau ar maziukas liezuvio ant ju nepaliks..

indriux_
QUOTE(flashy @ 2011 11 19, 01:15)

Nusiziurejau alia "sovietines" lietuviu gamybos rogutes thumbup.gif  , tik pasiskaicius cia tikrai susimasciau ar maziukas liezuvio ant ju nepaliks..
*

Mums pernai buvo metukai su biskiu, tai vazinejomes su rogem thumbup.gif Zinoma labai taikemes prie oro, bet maniskiui patiko thumbup.gif Taciau nerizikavau pirktis rogiu, nes nezinojau ar pasiteisins, tad pasinaudojom skolintim senom ax.gif Bet laabai patiko maniskiui, o va siemet jau 2 metukai, tai dairomes ka protingo nusipirkt ax.gif Manau siemet jau daugiau naudosim smile.gif 4u.gif
rasuole197
QUOTE(flashy @ 2011 11 19, 00:15)

Nusiziurejau alia "sovietines" lietuviu gamybos rogutes thumbup.gif  , tik pasiskaicius cia tikrai susimasciau ar maziukas liezuvio ant ju nepaliks..
*

Mūsų mažius dabar 1 m. ir 9 mėn., mes pernai pirkom plastikines rogutes ir labai sėkmingai važinėjom, mažiui labai patiko. Šiltai apsirengdavom, dar i vokelį ir į lauką. Tai pirmais kartais mažiaus akys kvadratinės iš nuostabos būdavo - kaip viskas įdomu, nematyta... thumbup.gif namo nelabai norėdavo, o būdavo kai saulėta dienanet ir užsnūsdavo rogutėse mirksiukas.gif
flashy
Dekui uz nuomones, reiskias reik isigyti ir laukri pirmojo sniego, o dar geriau ir saules;))) ir susavo mazuoju didzkiu begsim i pusnis!!

Simsė
Laba diena,
mes irgi šiandien gavom rogutes, štai tokias
rogės
tikrai vertos dėmesio, mums labai patiko, lauksim sniego, kad galėtume išbandyti bigsmile.gif
Unruuly
QUOTE(Solen @ 2011 11 18, 14:46)
is www.vaikutis.lt mirksiukas.gif  kaina 107lt su kapeikom mirksiukas.gif
*

Mačiau tokias rogutes ERMITAZE, kaina apie 100lt.
Solen
musu rogutes irgi atejo is vaikucio smile.gif ,tik apziuret galesiu jas savaites pabaigoj mirksiukas.gif nereikejo lakstyt kazkur ir ieskot thumbup.gif
Unruuly
Man tai va sitie, visai nieko http://www.vaikutis.lt/rogs/1840-rogs-picc...rankena.html.... bet abejoju, del to kad metalines doh.gif doh.gif Ka mamytes, manot Jus? Gal kas turit ?
liliok1982
QUOTE(Unruuly @ 2011 11 23, 20:11)
Man tai va sitie, visai nieko http://www.vaikutis.lt/rogs/1840-rogs-picc...rankena.html.... bet abejoju, del to kad metalines  doh.gif  doh.gif  Ka mamytes, manot Jus? Gal kas turit ?
*

As tokiu neturiu bet mano nuomone medines yra saugesnes. Su metalinem rogutem buna visokiu kuriozu ir nalabai maloniu: vaikutis gali su liezuviu prisiliesti ar tiesiog nukristi ir atsitrenkti smarkiai i tokias rogutes, ko neturetu nutikti manau su medinem.
Čiunia
Medines roges yra geriau.
terle
QUOTE(Pikčiurna @ 2011 11 22, 17:21)
Laba diena,
mes irgi šiandien gavom rogutes, štai tokias
rogės
tikrai vertos dėmesio, mums labai patiko, lauksim sniego, kad galėtume išbandyti bigsmile.gif
*

man sitos irgi patinka thumbup.gif
indriux_
QUOTE(terle @ 2011 11 27, 18:47)
man sitos irgi patinka  thumbup.gif
*

Kaip ištiesų jų atlošas g.gif Nes NORFOJE iš išvaizdos mačiau tokias pačias, tai atlošas laaabai prastas ir netvirtas pasirodė g.gif Gal čia kitoks unsure.gif
Myndiux
http://www.manodrabuziai.lt/forumai/siulau...ogutes-parduodu
Parduodu smile.gif kaunas 860360033
merginuke
Ateinu ir as pasisakyti smile.gif kazkaip galvojau ir as pirkti medines rogutes, taciau kiek apziurejom parduotuvese tai vis kokiu trukumu atrasdavom ir dar su stumimo rankena neradom smile.gif tai isigijom stai tokias metalines rogutes su stumimo rankena smile.gif mokejom 59lt ir kol kas esu labai patenkinta, rogutes erdvios tvirtos, manau mano dukrytei ziemai tiks. Nesinorejo labai islaidauti tokiam pirkiniui, nes neaisku ar sulauksim ziemos ir ar bus tiek sniego kad mieste su rogutem pravaziuot blush2.gif
user posted image
yolitux
QUOTE(merginuke @ 2011 11 29, 12:58)

user posted image
*

IS KUR PIRKOTE? ax.gif
merginuke
QUOTE(yolitux @ 2011 11 29, 14:43)
IS KUR PIRKOTE?  ax.gif
*

mums atveze is Alytaus smile.gif ten yra tokia firma kur gamina smile.gif
Benukas
Mano nuomone didesniam vaikui siose rogutese nera atramos kojoms, kad "neisciuoztu" is roguciu kai greiciau tempi. O aplamai ta rankena nusiima, kai nebereikia, taip?
user posted image
magute
QUOTE(merginuke @ 2011 11 29, 20:35)
mums atveze is Alytaus smile.gif ten yra tokia firma kur gamina smile.gif
*

gal pasuflreruotumet kokia firma mirksiukas.gif
g-a-b-r-i-e-l-e
QUOTE(yolitux @ 2011 11 29, 14:43)
IS KUR PIRKOTE?  ax.gif
*

Mes irgi labai panasias turim, tai labai jos man patinka thumbup.gif , gerai, kad ta rankena yra, tik pas mus ja gali ir abieju pusiu deti, tai labai patogu, jei didesnis vejukas: apkeiti rankena ir vaikiukui vejas pucia is nugaros, o ne tiesiai i veiduka.
Papildyta:
QUOTE(merginuke @ 2011 11 29, 12:58)
Ateinu ir as pasisakyti smile.gif kazkaip galvojau ir as pirkti medines rogutes, taciau kiek apziurejom parduotuvese tai vis kokiu trukumu atrasdavom ir dar su stumimo rankena neradom smile.gif tai isigijom stai tokias metalines rogutes su stumimo rankena smile.gif mokejom 59lt ir kol kas esu labai patenkinta, rogutes erdvios tvirtos, manau mano dukrytei ziemai tiks.  Nesinorejo labai islaidauti tokiam pirkiniui, nes neaisku ar sulauksim ziemos ir ar bus tiek sniego kad mieste su rogutem pravaziuot  blush2.gif
user posted image
*

Apie sitas citavau,
Papildyta:
Gal kas tokias rogutes turit, su led apsvietimu, noreciau savo vyresneliui nupirkti, tik nezinau ar kaina atitinka kokybe g.gif
user posted image
magute
aksciau budavo 2 rusiu rogutes medines arba su metaliniu atlosu, o dabar kaip issirinkti, kai tiek daug lotuliukas.gif
Solen
jau apziurejus rogutes is arciau,galiu ir atsiliepimus parasyt apie jas smile.gif man jos patinka,stabilios atrodo smile.gif rankena nusiima,atlosas irgi mirksiukas.gif esu patenkinta pirkiniu,lieka tik pirmo sniego laukti smile.gif

QUOTE(indriux_ @ 2011 11 27, 16:51)
Kaip ištiesų jų atlošas g.gif  Nes NORFOJE iš išvaizdos mačiau tokias pačias, tai atlošas laaabai prastas ir netvirtas pasirodė  g.gif Gal čia kitoks  unsure.gif
*

atlosas tvirtas,bent jau man atrodo,papurciau abiem rankom,tai niekas nekliba mirksiukas.gif

QUOTE(Benukas @ 2011 11 29, 20:32)
Mano nuomone didesniam vaikui siose rogutese nera atramos kojoms, kad "neisciuoztu" is roguciu kai greiciau tempi. O aplamai ta rankena nusiima, kai nebereikia, taip?
user posted image
*

rankena nusiima mirksiukas.gif gal didesniam vaikui ir nera kur koju pasideti atramos,bet mazesniam vaikui kitose rogese kur tarpas didelis nuo lentuciu,tai irgi kojytes kris i tarpa mirksiukas.gif
OVM
Moki-veži rogutėms akcija iki 40 proc pigiau.

Čia ne reklama, tiesiog aš prieš kelias dienas krikšto dukrai tokias roges nupirkau už 49 lt 4u.gif

http://www.topprekes.lt/rogutes/15-roguts-pv-13.html

buvo ir su stumimo rankena, po berods 69 lt 4u.gif
marina86
QUOTE(OVM @ 2011 12 20, 22:04)
Moki-veži rogutėms akcija iki 40 proc pigiau.

Čia ne reklama, tiesiog aš prieš kelias dienas krikšto dukrai tokias roges nupirkau už 49 lt 4u.gif

http://www.topprekes.lt/rogutes/15-roguts-pv-13.html

buvo ir su stumimo rankena, po berods 69 lt  4u.gif
*

Aciu kad pasidalinot informacija 4u.gif , mes tokias pat rogutes siandien nupirkom thumbup.gif Kad tik sniego butu...Beje, as pati vaikystej tokias roges turejau wub.gif
xdove
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2011 12 03, 08:44)
Gal kas tokias rogutes turit, su led apsvietimu, noreciau savo vyresneliui nupirkti, tik nezinau ar kaina atitinka kokybe g.gif
user posted image
*

Aš turiu truputi kitokias, jos didesnės. Tai tikrai labai geros, kokybiškos. Pernai pirkom, naudojom visą ilgą žiemą ir nelabai žymu, kad naudota. Va tik šiemet vaikai po kambarį pradėjo jas tampyti, laukiam sniego.
lormil
Sveikos mamytes,dabar Ermitaze rogutem 30% nuolaida.Pasirinkomas labai didelis.Miediniu,plastmasiniu . smile.gif
Rokiukas
O as pasigedau pasiulymu kiek ugtelejusiems vaikams, kuriems rupi kuo smagiau nusileisti nuo kalno. Todel dalinuosi patirtimi. Savo vyresnelei neseniai isigijome kalnu rogutes, kurios, berods, dar visiska naujiena LT - tai ZIPFY classic, iisigijome http://www.weeride.lt/roges-zipfy/ZIPFY-CLASSIC. Jos tinka nuo 5 m., net ir suaugusiems. Beje, yra modeliukas ZIPFY Junior nuo 3 m. Kaip tik šį savaitgalį išbandysim visa šeima per Sniego dienas Birštone arba Ignalinoje, laukiam nesulaukiam:)
gresa
ir mes negalim snow dream rogutem atsidziaugt rolleyes.gif pamenu, kaip praeitais metais susilus tempiau tas latviskas, tai net nera ka lygint, su viena ranka , be jokiu pastangu stumiu rolleyes.gif
lina13
kaip smagu girdeti apie jas gerus atsiliepimus nes ir mes jas savaitgalį nusipirksim tai vadinasi super rogutes turesim thumbup.gif
Auskarija
Vakar dar pastebėti teko, kad senukuose žiemos prekėms 30% nuolaida smile.gif tad galite ir ten pasidairyti
Spindulia
Mes irgi isigijom pries kelias dienas Snow Dream wub.gif Tobuliau ir buti negali thumbup.gif stumiu per didziausias pusnis su viena ranka, isikinkem siandien ir suni, tai su paprastom jau butu 5 kart isverstas vaikas, o su sitom nerealiai stabilu thumbup.gif
Is tikro pasitvirtino taisykle, kad brangus daiktas ne siaip sau brangus mirksiukas.gif
uabjoksita
Kažkas klausėte apie ZIPFY rogutes. Apsilankykite adresu www.joksita.lt , žiemos pramogos, rasite kainas, nuotraukas ir aprašymus. Savaitgalį patys išbandėme šį "pašikniuką", visi liko patenkinti thumbup.gif
nerryx
Super super smagios rogutes rogutes Tako

Negaliu atsidziaugti. Nesunkios,tvirtos, dailios, gan ilgos tad uzteks ilgam,labai lengva stumti.
Prekiauja Vaiku miestas, dar keliose internet parduotuvese ir skelbimu portale maciau.
4u.gif
kinkle_girl
QUOTE(Spindulia @ 2012 01 29, 17:15)
Mes irgi isigijom pries kelias dienas Snow Dream  wub.gif  Tobuliau ir buti negali  thumbup.gif  stumiu per didziausias pusnis su viena ranka, isikinkem siandien ir suni, tai su paprastom jau butu 5 kart isverstas vaikas, o su sitom nerealiai stabilu  thumbup.gif 
Is tikro pasitvirtino taisykle, kad brangus daiktas ne siaip sau brangus  mirksiukas.gif
*

Tikrai už Snow Baby Dream geresnių nėra thumbup.gif Aš ir džiaugiuosi, kad pernai nusipirkom. Tvirtos ir lengvos, kas labai patogu. Mano mažis sedi jose visas patenkintas biggrin.gif Dabar mačiau čia My Webpage, kad joms nuolaida, tai biškį gaila pasidarė, kad ne su nuolaida pirkom schmoll.gif Ką padarysi, užtat jau kiek laiko džiaugiamės smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.