kiek visos klausineja apie sias roges, bet ats nera. tai ar jau kas pirkot tokias:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/medines-ro...s-10060278.html
kazi nebutu mazos 2,6m berniukui? ir kaip kokybe ar atitinka kaina? zadam pirkti su stumimo rankena
kiek visos klausineja apie sias roges, bet ats nera. tai ar jau kas pirkot tokias:
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/medines-ro...s-10060278.html kazi nebutu mazos 2,6m berniukui? ir kaip kokybe ar atitinka kaina? zadam pirkti su stumimo rankena ![]() sveikos, gal zinot, kur rasti tokias rogutes, ar kazka panasaus, ir kokios mazdaug kainos? aciu
Patarkit, kokios roges pirkti?? medines ar metalines????
QUOTE(Unruuly @ 2011 11 16, 16:35) tik medines, juk metalines saltos. ir pati bijosit jas paimti grizus is lauko. o jei vaikas prie ju prikis liezuvi na jei nepamatysit visko gali buti? o medines siltesnes ir i rankas galesit paimti grizus is lauko. QUOTE(padraika22 @ 2011 11 04, 15:59) kiek visos klausineja apie sias roges, bet ats nera. tai ar jau kas pirkot tokias: http://www.*infected*/skelbimai/medines-ro...s-10060278.html kazi nebutu mazos 2,6m berniukui? ir kaip kokybe ar atitinka kaina? zadam pirkti su stumimo rankena Tikrai ir man įdomu QUOTE(indriux_ @ 2011 11 17, 10:16) Tikrai ir man įdomu Mes is sio skelbimo uzsisakeme neseniai rogutes. Jau vakar buvo paste, tik nebuvo laiko kada atsiimti. Jei siandien vyras spes, tai sake parves, tada galesiu pakomentuot kaip jos realiai ar mums patiko
as tai irgi tik uz medines, man jos daug silciau ir graziau atrodo, aisku jeigu vaikutis jau didesnis, pats laksto nuo kalnu tai gal ir metalines geriau, jos tvirtesnes, bet kol mama uz rankenos tampo ar uz virveles tai tik medines, o is metaliniu tai man takko labai grazios
QUOTE(indriux_ @ 2011 11 17, 10:49) Na jau gavome savo pirkini. Siaip pirmas vaizdas grazus - rogutes kaip rogutes. Tvirtos, erdvios. Tik labai nepatiko, kad visos lentos nenusveistos su svitriniu popieriumi. Labai siurkscios, kai kur tarp lentu lieciau atsargiai, kad koks pasinas dar netycia neilistu. Tai va sitas man laaaabai nepatiko... Pasakyciau, kad net laku kai kur ne vienodai padengta. Truputi nusivyliau. Tai tiek... QUOTE(karamella @ 2011 11 17, 20:58) Na jau gavome savo pirkini. Siaip pirmas vaizdas grazus - rogutes kaip rogutes. Tvirtos, erdvios. Tik labai nepatiko, kad visos lentos nenusveistos su svitriniu popieriumi. Labai siurkscios, kai kur tarp lentu lieciau atsargiai, kad koks pasinas dar netycia neilistu. Tai va sitas man laaaabai nepatiko... Pasakyciau, kad net laku kai kur ne vienodai padengta. Truputi nusivyliau. Tai tiek... LAbai aciu uz atsiliepimus QUOTE(Lafe @ 2011 10 31, 00:02) Tikrai geriau vezimuka pirkti, o rogutes kitai ziemai. Pagalvokit kad su rogutem pvz i parduotuve nenuvaziuosit zinoma nereikia,7menesiu vaikutis tikrai dar nesedes tvirtai rogese,o dar juk ziema daug prirenktas,jam patogiau pusiau gulima padetis,rogese is visu pusiu vejas uzpus ,saltukas veida kas ,taip kad tikrai nereikia tokio mazo i roges sodinti
mes su drauge uzsisakem stai tokias rogutes
is www.vaikutis.lt
Mamkos, gal galite patarti, nuo kada maziukui aktualu rogutes?
Maniskiui dabar 9 men, tad ziema jau bus visai drutas vyras.. ar as klystu? Nusiziurejau alia "sovietines" lietuviu gamybos rogutes QUOTE(flashy @ 2011 11 19, 01:15) Mamkos, gal galite patarti, nuo kada maziukui aktualu rogutes? Maniskiui dabar 9 men, tad ziema jau bus visai drutas vyras.. ar as klystu? Nusiziurejau alia "sovietines" lietuviu gamybos rogutes Mums pernai buvo metukai su biskiu, tai vazinejomes su rogem QUOTE(flashy @ 2011 11 19, 00:15) Mamkos, gal galite patarti, nuo kada maziukui aktualu rogutes? Maniskiui dabar 9 men, tad ziema jau bus visai drutas vyras.. ar as klystu? Nusiziurejau alia "sovietines" lietuviu gamybos rogutes Mūsų mažius dabar 1 m. ir 9 mėn., mes pernai pirkom plastikines rogutes ir labai sėkmingai važinėjom, mažiui labai patiko. Šiltai apsirengdavom, dar i vokelį ir į lauką. Tai pirmais kartais mažiaus akys kvadratinės iš nuostabos būdavo - kaip viskas įdomu, nematyta...
Dekui uz nuomones, reiskias reik isigyti ir laukri pirmojo sniego, o dar geriau ir saules;))) ir susavo mazuoju didzkiu begsim i pusnis!!
Laba diena,
mes irgi šiandien gavom rogutes, štai tokias rogės tikrai vertos dėmesio, mums labai patiko, lauksim sniego, kad galėtume išbandyti
musu rogutes irgi atejo is vaikucio
Man tai va sitie, visai nieko http://www.vaikutis.lt/rogs/1840-rogs-picc...rankena.html.... bet abejoju, del to kad metalines
QUOTE(Unruuly @ 2011 11 23, 20:11) Man tai va sitie, visai nieko http://www.vaikutis.lt/rogs/1840-rogs-picc...rankena.html.... bet abejoju, del to kad metalines As tokiu neturiu bet mano nuomone medines yra saugesnes. Su metalinem rogutem buna visokiu kuriozu ir nalabai maloniu: vaikutis gali su liezuviu prisiliesti ar tiesiog nukristi ir atsitrenkti smarkiai i tokias rogutes, ko neturetu nutikti manau su medinem.
Medines roges yra geriau.
QUOTE(Pikčiurna @ 2011 11 22, 17:21) Laba diena, mes irgi šiandien gavom rogutes, štai tokias rogės tikrai vertos dėmesio, mums labai patiko, lauksim sniego, kad galėtume išbandyti man sitos irgi patinka
Ateinu ir as pasisakyti
Mano nuomone didesniam vaikui siose rogutese nera atramos kojoms, kad "neisciuoztu" is roguciu kai greiciau tempi. O aplamai ta rankena nusiima, kai nebereikia, taip?
![]() QUOTE(yolitux @ 2011 11 29, 14:43) Mes irgi labai panasias turim, tai labai jos man patinka Papildyta: QUOTE(merginuke @ 2011 11 29, 12:58) Ateinu ir as pasisakyti ![]() Apie sitas citavau, Papildyta: Gal kas tokias rogutes turit, su led apsvietimu, noreciau savo vyresneliui nupirkti, tik nezinau ar kaina atitinka kokybe
aksciau budavo 2 rusiu rogutes medines arba su metaliniu atlosu, o dabar kaip issirinkti, kai tiek daug
jau apziurejus rogutes is arciau,galiu ir atsiliepimus parasyt apie jas
QUOTE(indriux_ @ 2011 11 27, 16:51) Kaip ištiesų jų atlošas atlosas tvirtas,bent jau man atrodo,papurciau abiem rankom,tai niekas nekliba QUOTE(Benukas @ 2011 11 29, 20:32) Mano nuomone didesniam vaikui siose rogutese nera atramos kojoms, kad "neisciuoztu" is roguciu kai greiciau tempi. O aplamai ta rankena nusiima, kai nebereikia, taip? ![]() rankena nusiima
Moki-veži rogutėms akcija iki 40 proc pigiau.
Čia ne reklama, tiesiog aš prieš kelias dienas krikšto dukrai tokias roges nupirkau už 49 lt http://www.topprekes.lt/rogutes/15-roguts-pv-13.html buvo ir su stumimo rankena, po berods 69 lt QUOTE(OVM @ 2011 12 20, 22:04) Moki-veži rogutėms akcija iki 40 proc pigiau. Čia ne reklama, tiesiog aš prieš kelias dienas krikšto dukrai tokias roges nupirkau už 49 lt http://www.topprekes.lt/rogutes/15-roguts-pv-13.html buvo ir su stumimo rankena, po berods 69 lt Aciu kad pasidalinot informacija QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2011 12 03, 08:44) Gal kas tokias rogutes turit, su led apsvietimu, noreciau savo vyresneliui nupirkti, tik nezinau ar kaina atitinka kokybe ![]() Aš turiu truputi kitokias, jos didesnės. Tai tikrai labai geros, kokybiškos. Pernai pirkom, naudojom visą ilgą žiemą ir nelabai žymu, kad naudota. Va tik šiemet vaikai po kambarį pradėjo jas tampyti, laukiam sniego.
Sveikos mamytes,dabar Ermitaze rogutem 30% nuolaida.Pasirinkomas labai didelis.Miediniu,plastmasiniu .
O as pasigedau pasiulymu kiek ugtelejusiems vaikams, kuriems rupi kuo smagiau nusileisti nuo kalno. Todel dalinuosi patirtimi. Savo vyresnelei neseniai isigijome kalnu rogutes, kurios, berods, dar visiska naujiena LT - tai ZIPFY classic, iisigijome http://www.weeride.lt/roges-zipfy/ZIPFY-CLASSIC. Jos tinka nuo 5 m., net ir suaugusiems. Beje, yra modeliukas ZIPFY Junior nuo 3 m. Kaip tik šį savaitgalį išbandysim visa šeima per Sniego dienas Birštone arba Ignalinoje, laukiam nesulaukiam:)
ir mes negalim snow dream rogutem atsidziaugt
kaip smagu girdeti apie jas gerus atsiliepimus nes ir mes jas savaitgalį nusipirksim tai vadinasi super rogutes turesim
Vakar dar pastebėti teko, kad senukuose žiemos prekėms 30% nuolaida
Mes irgi isigijom pries kelias dienas Snow Dream
Is tikro pasitvirtino taisykle, kad brangus daiktas ne siaip sau brangus
Kažkas klausėte apie ZIPFY rogutes. Apsilankykite adresu www.joksita.lt , žiemos pramogos, rasite kainas, nuotraukas ir aprašymus. Savaitgalį patys išbandėme šį "pašikniuką", visi liko patenkinti
Super super smagios rogutes rogutes Tako
Negaliu atsidziaugti. Nesunkios,tvirtos, dailios, gan ilgos tad uzteks ilgam,labai lengva stumti. Prekiauja Vaiku miestas, dar keliose internet parduotuvese ir skelbimu portale maciau. QUOTE(Spindulia @ 2012 01 29, 17:15) Mes irgi isigijom pries kelias dienas Snow Dream Is tikro pasitvirtino taisykle, kad brangus daiktas ne siaip sau brangus Tikrai už Snow Baby Dream geresnių nėra |