Nusipirkom sau rozes, tikra kareta
Mes radom
Nusipirkom sau rozes, tikra kareta
Mačiau medines roges Limpopo, su atlošu, kaina apie 120 lt.
Nu bent jau man per brangu. Senukuose su atlošu kol kas nemačiau. Girdėjau būna gariūnuose medinių, kaina apie 35lt. Reikės prie progos nuvažiuot apžiūrėt
O kokios maždaug rogučių kainos? Nors mano krikštasūniui dar tik metukai ir mėnuo, bet buvo mintis Kaledoms padovanoti rogutes
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 11 07, 06:59) Mačiau medines roges Limpopo, su atlošu, kaina apie 120 lt. Nu bent jau man per brangu. Senukuose su atlošu kol kas nemačiau. Girdėjau būna gariūnuose medinių, kaina apie 35lt. Reikės prie progos nuvažiuot apžiūrėt jau yra ir Senukuose. Atlošas atskirai 29lt kainuoja. O rogutės medinės apie 79lt. KITOs dar brangesnės.
gal kas gali parasyti kurioj vietoj Gariunuose roges matet? Ten gal kur baltarusiskom prekem prekiauja , ar kazkur kitus ieskoti?
Bandysiu savaitgali i Gariunus nuvaziuot ir paieskot roguciu. Pries kokias 2savaites dar ju nemaciau.
buvom gariunuose, nei vienu rogiu nematem
maciau Maximoj mediniu roguciu,kainos neziurejau
vakar mačiau vaiku mieste įvairių dydžių medinių rogučių, atlošai parduodami atskirai. Pigiausios jei gerai pamenu kainavo apie 70 litų
vakar nusipirkom rogutes cipoline su atlosu kainuoja apie 110, be nuolaidos, su nuolaida isejo pigiau. Labai geros, bent jau taip atrodo, yra metaliniai sutvirtinimai. be metaliniu sutvirtinimu yra akropolio maximoje kiek kainuoja nezinau, nes prekes tik buvo dedamos i lentynas.
Taip pat ruošiamės pirkti rogutes.Pati nemačiau, bet sesė matė Čipoline,tai sakė,kad labai gražios.Norim medinių su atlošu,gražių ir nebrangių:)Norėtųsi tokių,kad greit nesulūžtų.Iki 100lt paaukočiau.Ir lauksim žinių iš Gariūnų,gal ten tikrai galima rasti pigiau.
Tvirtos rogutes kainuoja apie 80 lt + atlosas
žodžiu, be 100lt padorių rogučių nenupirksi. Jei Čipoline tokių yra, eisim ten, bent nuolaidą kažkokią gausim
paprašiau brolio, kad tas Senukų, Maximos rogės apžiūrėtų, tai sakė nieko gero, dauguma labai netvirtos.
Mes rogutes pirkom is Senuku praeitais metais, tai mokejom apie 100 lt. Pirkom medines su atlosu, ilgas, tai vaikas praeita ziema jose laisvai tilpo miegoti. O siemet tai varysim nuo kalnu:)) Roges yra jega
Senukuose irgi yra rusisku roguciu (itariu , kad panasios kaip kazkas gariunuose mate), kaina 45 Lt
Mes buvom vakar Akropoly,tai matėm Čipoline,tai tokios pat,kaip ir Senukuose,ir Ermitaže,kaina irgi lyg tokia pati.Bet vyras sakė,kad atlošas iš viso nepatvarus,pastumsi iš nugaros,ir suluš.Kaina neatitinka kokybės.Nepirkom:(Svarbiausia,kad būtų ir brangesnės,bet geresnės,tai nėra...Jau nebūtinai visos medinės,galėtų rėmas būt ir metalinis,taip norėtųsi rast senoviškas tvirtas rogutes:)Dar viltis Gariūnai.Jei ir tokios pačios,tai nors pigiau bus.Pažįstami sakė,kad būna,gal ten,kur baltarusiškas prekes pardavinėja,net neisivaizduoju,kokioj vietoj ieškot.
Papildyta: Dar aš:)Tik dabar pamačiau viršuje žinutę.Mes Senukuose rusiškų rogučių nepastebėjom,o kuriuose Senukuose matėt? QUOTE(žibutėo @ 2006 11 20, 19:59) Mes buvom vakar Akropoly,tai matėm Čipoline,tai tokios pat,kaip ir Senukuose,ir Ermitaže,kaina irgi lyg tokia pati.Bet vyras sakė,kad atlošas iš viso nepatvarus,pastumsi iš nugaros,ir suluš.Kaina neatitinka kokybės.Nepirkom:(Svarbiausia,kad būtų ir brangesnės,bet geresnės,tai nėra...Jau nebūtinai visos medinės,galėtų rėmas būt ir metalinis,taip norėtųsi rast senoviškas tvirtas rogutes:)Dar viltis Gariūnai.Jei ir tokios pačios,tai nors pigiau bus.Pažįstami sakė,kad būna,gal ten,kur baltarusiškas prekes pardavinėja,net neisivaizduoju,kokioj vietoj ieškot. Papildyta: Dar aš:)Tik dabar pamačiau viršuje žinutę.Mes Senukuose rusiškų rogučių nepastebėjom,o kuriuose Senukuose matėt? gariunuose ziurejom prie baltarusisku prekiu (ir kitur), rogiu nebuvo, matyt dar "nesezonas " o Senukuose Zirmunuose, Banginyje maciau tas rusiskas, jos maisuose supakuotos. Del kokybes man sunku kazka pasakyti, ten atlosas berods metalinis -reiks idemiau apziureti, jei sniegas siemet dar pasirodys
Turim tas sovietines rusiskas rogutes, su kuriomis dar vaiko tetis vazinejosi
Tik va jos sunkios
Ačiū už informaciją!
beje,mes su sese turėjom kelias tas vadinamas senoviškas rogutes,su jom ir užaugom,nesulūžo,kai užaugom,padovanojom.Tik va,kaip laikas lekia,būtų rūsyje pastovėjusios,tai nereikėtų šiandien taip ieškoti jau savam vaikui:)
tai va, nupirkom rogutes, viskas iš metalo, tik kur sėdėti medis, atlošas irgi metalinis. Pirkom Senukuose, mokėjom 49lt. Labai primena tas tarybines, kokiom pati vaikystėj važinėjau.
Mes nupirkom Ermitaze, joms 20 lt nuolaida , ir atlosa prisukama atskirai pirkom ten:
http://www.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?o...id=000050013582
Mes roges gavom dovanų kai dukrai buvo 10 mėnesių ir iš karto naudojome.
o jūs ar naudojat tokį stebuklą mažiesiems?kokias rogutes turit? pas mus nedidukės,metalinės,su atlošu,kojytėm pažemonta dalis,ir įsistato rankena metalinė kad stumt kaip vežimą aitų-
Maniškei 9 mėn. ir jau važiavom su rogutėm ne kartą. Aplink namus pasivaikščioti tai einam su vežimu, bet jei važiuojam į mišką ar į kokį parką tai imam rogutes. Pas mus rogutės medines, su atlošėliu, tai aš įkloju kailį, paguldau mažę ir dar apsuku adijaliuku, tai vyras juokiasi, kad vežam "čiukčių vaiką"
Kai nemiega, tai visai patenkinta važiuoja ir sėdėdama.
artėja žiema, nežinau kokias roges išsirinkti 1,3 metukų dukrytei...
gal galite patarti
Pereita ziema pirkome rogutes tokias plosmasines..apie 50 Lt, na tiksliai nepamenu
Tada mano dukryte buvo maza ir nieko nesuprato kam tos roges O dabar (kai bus sniego) tikrai vaziuosime pasivazineti! Man labai patinka Pabandysiu surast kaip atrodo. P.S. o dabar tokias pat roges maciau Rimi, Arenoje,Klaipedoje Papildyta: Radau! Tokios tik raudonos! http://www.amazon.de/SDP-Alpenbambino-Baby...n/dp/B000JP2HYI
sveikos, ogal zinot kaune ,kur rast tokiu roguciu?
Fainos rogutės kažin čia yra pirkt tokių?
praeitas metais pirkom paprastas rogutes savo mažylei, iš pradžių ji bijojo, ant jų nesėdėjo, bet paskui priprato ir noriai važinėjosi
mes irgi ieshkom roguciu metinukui.man labiau patinka medines,bet senukuose kiek ziurejom,tai kazkaip nelabai...papildomai prisisuka atrama nugarai,bet ji tokia silpna atrodo...aisq metu vaikas gal nesulauzytu,bet manishkis kaip koks vijurkas,tai
siandien tu plastikiniu pasidairysiu
Nuo kalnu juk nelaidysit
as pirkau rogutes tokias ne traukiamas kaip visos, o stumiamos. labai patogu - vaika matai pries save visada. tik ju nepatarciau pirkti, nes labai ploni tie gelezys su kuriais ciuozia ir todel dasikasa iki asfalto nors sviego ir 20 cm
Mes praeitais metais pirkom rogutes senukuose.Ir su atlosu ir su tokia rankena stumti.Labai fainos
sveikos,
gal kas zinote kur galima nusipirkti dvivietes roges ??? QUOTE(Perse @ 2007 11 29, 17:31) Mes praeitais metais pirkom rogutes senukuose.Ir su atlosu ir su tokia rankena stumti.Labai fainos Mes vakar Senukuose nupirkom medines pacias ilgiausias roges ir atskirai dar atlosas tvirtinamas prie rogiu kuris turi rankena stumimui. Tiesa kaina to atloso Perse, o ta rankena patvari stumti, nenuluz po pirmo pastumimo?
Labai ieškau rogučių, kur atskirai galima prisitvirtinti atlošą.
Gal matet kur pirkti medines arba plastikines? AČIŪ ![]()
Pilna yra mediniu roguciu ir Senukuose ir Akropoly ir Ermitaze. Mediniu yra 3 dydzio. Mes pirkom pacias ilgiausias, prie ju parinkom atlosa kur yra dar stumiama rankena.Tiesa nuo kainos galima apalpt - pacios roges kainavo 99 o atlosas 50 litu nes jis neuzlenktas (t.y. ne ovalo formos) o turi pilna nugarele ir sonuose gaunasi tokie poilgiai tureklai.
QUOTE(korrona @ 2007 12 11, 20:54) Labai ieskojau sios temos mes uz poros dienu skrendam atostogom i LT,musu vezimelis toks smulkutis kad nepritaikytas ziemos salygoms Aciu merginos!!!!!! musu mergina labai ilga kaip dviem beveik metukam, bet bandem ja sodint ant tu rogiu ilgiausiu su atlosu tai dar vietos liktu dar vienam vaikui. Ir patogu sedet su juo (atlosu), nes jis vientisas.
Įsigijom šiais metais. Patinka dukrytei - tik sustoji pasitaisyt kepurės ar pirštinių, tuoj moja su ranka į priekį
Vokiskam tinklalapyje buvo nukainuotos ir paprastos rogutes, ir su papildomu atlosu, bet kainos neisidemejau kazkaip
QUOTE(banginukas @ 2008 02 09, 02:33) Vokiskam tinklalapyje buvo nukainuotos ir paprastos rogutes, ir su papildomu atlosu, bet kainos neisidemejau kazkaip Geras Sudomino mane sis dalykas
Arteja ziema - rogiu metas
Gal kas galit imest nuoroda, kur didelis roguciu pasirinkimas?
Nes pvz Seniuose, tai nera i ka ziuret... Va sitos super http://www.winnersport.lt/Portals/98/Babydream.jpg
Mums tai nuskilo
Rado seneliai palepej mano vaikystes rogutes (tas tokias su kieta rankena), tai senelis biskiuka dar paremontuos ir turesim superines rogutes, kuriose mazajam kleckiukui bus patogu ir saugu QUOTE(amelituke @ 2008 11 23, 21:13) Mums tai nuskilo Rado seneliai palepej mano vaikystes rogutes (tas tokias su kieta rankena), tai senelis biskiuka dar paremontuos ir turesim superines rogutes, kuriose mazajam kleckiukui bus patogu ir saugu Super |