esu gerokai sutrikus. Šiandiena iš sesers sužinojau, kad mūsų tėtis serga vėžiu..jau trečia stadija. kad jam buvo daryta opeacija ir dabar nekaip jis jaučiasi, tai žinojau. Bet kad trečia vėžio stadija
Nežinau, nerandu sau vietos. Noriu verkti, bet kažkaip nėra nei ašarų nei emocijų. Suzombėjau
Aš esu ne kartą mačiusi nuo vėžio mirštančio žmogaus kančias. Taip mirė mano dėdė, taip mirė senelis. Daug šlangučiu, daug nuskausminamųjų, vaškinės kaip negyvėlio rankos. Ne žmogus o lavonas su kartais atsirandančia sąmone. Nejaugi ir mano tėtis toks bus?
mano tėtis visada buvo labai stiprus ir augalotas vyras. Turėjo tokias dideles rankas kurios mokėjo ir geležį kalti ir augaliuką paglostyti. Dabar man jis atrodo kaip pats geriausias žmogus pasaulyje. Kaip man dabar reikės jam į akis pažiūrėti? Ką man reikės pasakyti? Mūsų santykiai iki šiol buvo nekokie. Nelabai bendraudavau. O ir dabar tėtis nežino kokia rimta jo liga. Mama slepia rezultatus.
KAIP APSIMESTI KAD NIEKO NENUTIKO? O gal vis tik nereikia apsimetinėti. Gal geriau tiesiog stengtis daugiau laiko kartu praleisti, kol dar neprasidėjo glutinės stadijos košmaras. Patarkit...