Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar būna, kad prarandat kantrybę su vaiku?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Pastilė*
Jeigu sakyčiau kad nebūna, meluočiau blush2.gif
bagyra24
Su dukryte dazniau prarasdavau kantrybe,buna verkia, as nebesuprantu kodel, palikdavau keliom minutem, po to pareidavau, apkabindavau ir vel viskas gerai,bet kai po poros menesiu,kai susitvarke miego rutina, llengviau budavo. smile.gif O su suneliu tai daugiau kantrybes yra, plius dar vyro sesuo padeda, paleidzia i kokia vonia nueiti,ar siaip rankom mano pailseti. Bet siaip kai mano uosve sako, auksiniai vaikai pas mane, palyginus kokie dar buna rolleyes.gif
Mirmukė
Dažniausiai prarandu kantrybę kol apsirengiame į lauką-jis visą laiką rėkia, ir taip buvo visada-tiesiog siaubingai nekenčia rengtis-bet vos tik išeinam pro duris-iškart nurimsta, ir man galva lauke prasivėdina. O kitais kartais, tai perduodu vaiką vyrui, ir užsidarau su kompu kitam kambarį ir komediją kokią žiūriu.
Cooper
buna doh.gif
reicel
tikrai buna... Jeigu esu viena, tiesiog palieku kambary zirzianti ar rekianti, o as iseinu i kita; karta buvo tiek negerai, kad nulekiau i miegamaji, iskniaubiau i pagalve ir issirekiau... geriau taip, nei ant vaiko...
O jei yra vyras salia, duodu jam. O siaip stengiuos susivaldyti, pagalvoti, kad na ir kas cia tokio jei kazkas nepasiseke, uzsizirzem, nevalgo ar pan. Juk uzaugsim vis tiek smile.gif
*fujimi
oj kaip buna, ne su maziuku, bet su dicke
sAuLyTeA;)
buna buna, bet laaabai retai smile.gif buna atsiseda ir verkia tai nekreipiu demesio labai daug kantrybes turiu. buna net negirdziu atsijungiu tiesiog biggrin.gif ji paverkia pamato kad nekreipiu demesio ir eina ka nors kita veikt biggrin.gif o jeigu jau labai reikia mano demesio tai apsikabina ir sako NU MAMA!! biggrin.gif nemusu savo vaiko tikrai, va vyras tai buna visaip ir i kampa pastato nes neturi labai kantrybes smile.gif
k@mylye
Daugiausia truksta kantrybe, kai bunu nuvargusi ir noriu miego.
DjuSoleil
Na man tai kantrybe senka,kada as pradedu valgyt pusrycius,nors maziukas jau buna pavalgidintas,bet jis ima zirsti..o as tada jam mini morala atskaitau biggrin.gif kad tipo tu pavalgei o man neduodi..
KRŪTA
Oi kaip būna...
inaaa*
Visko buna ir apsibaram, ir aprekiu visus bet stengiuosi laikytis nes paskui blogai jauciuosi ir kiti nuo to geriau nesijaucia
pasakore
Kartais truksta, isveda is pusiausvyros nuolatinis rekimas, ir kai nezinai kuo padeti, o jis tik rekia rekia, tada arba atiduodu vyrui, ir iseinu apsiraminti, arba pati trumpam is kambario iseinu, pabegioju, pasokineju, kad nervas praeitu ir juokinga pasidarytu biggrin.gif
snapp
Man taip pat buna, bet retai
Lotyna
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2010 12 19, 12:42)
buna ir man doh.gif jei turiu galimybe istrunku is namu bent kelioms valandoms, jeigu nera tokios galimybes ir geras oras maunu su vaiku i lauka grynas oras isblasko blogas mintis thumbup.gif
*

Jo,man irgi lauke atgaiva buna drinks_cheers.gif thumbup.gif
Neduska
oi kaip buna ir man doh.gif , dar kai trys "muskietininkai" namie, kai nereikia eiti i mokykla ar darzeli ir buna visi namuose, kai eina galvom, i nieka nereaguoja tai ojojoi kaip isveda is kantrybes dar ir per uzpakali uzvaziuoji, apsauki apreki, po to vakare pagalvoji kad blogai padarei, kad reikia kazkaip kitai, nu bet ka daryt kai nervai nelaiko g.gif unsure.gif
ragnez
g.gif
zhulikele
buna... ypac nakti,kai miegot nori,o maziukai pamainom verkia biggrin.gif dickis paverkia,jei ka skauda ar ka susapnuoja,tada maziukas valgyt prabunda,pavalgo,pampi pakeiciu,o tas vis tiek verkia,tai jau atrodo oj pakratytum,bet susilaikai... blush2.gif o diena vyresnelis vis is kantrybes isveda,nakti neissimiegi, o tas visur landzioja,pasakyk negalima tai dar specialiai.. tai buna ir pasibaram,as uzrekiu,tada truputi paklauso,bet neilgam...
Gintarytukas
Sveikos, buna daznai ir man kad kantrybe truksta, bet tikriausiai jau tokia ta musu mamu dalia, mano mazieji jau nera naujagimiai, tai gal lengviau viskas, bet pradzioje taip pat buvo ir piktumu ir asaru, ir nesinorejo daugiau nieko, bet gera vyra turiu, kuris visada mane supranta, ir kaip beisvestu dabar vaikai is kantrybes, vistiek planuose po keliu metu yra ir trecia atzala 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zhulikele @ 2011 02 22, 10:13)
buna... ypac nakti,kai miegot nori,o maziukai pamainom verkia biggrin.gif dickis paverkia,jei ka skauda ar ka susapnuoja,tada maziukas valgyt prabunda,pavalgo,pampi pakeiciu,o tas vis tiek verkia,tai jau atrodo oj pakratytum,bet susilaikai...  blush2.gif  o diena vyresnelis vis is kantrybes isveda,nakti neissimiegi, o tas visur landzioja,pasakyk negalima tai dar specialiai.. tai buna ir pasibaram,as uzrekiu,tada truputi paklauso,bet neilgam...
*

Pritariu, pas mane daznai taip buna, tik tiek, kad nei maitint nei pamperiu keist nereikia, bet jei jau nakti vieas neramus, tai zinok ir kitas taip pat elgsis, o jei dar dantukai kokie kalasi tai isvis padek dieve, bet diena nurimsti ir pamirsti nakties vargus mirksiukas.gif
dodezile
būna būna, tik gerai kad turiu daug auklių - pasakau, kad jau stogas važiuoja ir auklės prisistato...
Suriuke
turiu pirmagimi, jam savaite su trupuciu, jis labai neramus, del diegliuku, ir seip atrodo diegliukai aprimsta, bet miegot jis nemiega... irzlus, muistosi, visa laika reik salia but... as baigiu isprotet... nezinau jau ko griebtis... maitiniu, zinau, kad nuotaika turi buti gera maitinant, bet nieko nebenoriu, nei rengtis nei dazytis, neigalvos plaut, atrodo viskas beprasmiska... vakar visa diena verkiau, siandien vel su asaromis sedziu... vyras padeda kiek gali nakti, pamiegu tas 5 ar 6 valandas, atrodo pakanka, bet kazkaip... nezinau, net i wc sunkiu nueit, nes vaikas ant tiek neramus, kad kaip paranojike klausausi ir neprades verkt... apie valgio taisymasi isvis nekalbu... kaip suprantu tai tikrai greit nesibaigs... o dar tik savaite, o man unsure.gif jau amen...
Lotyna
QUOTE(Suriuke @ 2011 02 26, 21:12)
turiu pirmagimi, jam savaite su trupuciu, jis labai neramus, del diegliuku, ir seip atrodo diegliukai aprimsta, bet miegot jis nemiega... irzlus, muistosi, visa laika reik salia but... as baigiu isprotet... nezinau jau ko griebtis... maitiniu, zinau, kad nuotaika turi buti gera maitinant, bet nieko nebenoriu, nei rengtis nei dazytis, neigalvos plaut, atrodo viskas beprasmiska... vakar visa diena verkiau, siandien vel su asaromis sedziu... vyras padeda kiek gali nakti, pamiegu tas 5 ar 6 valandas, atrodo pakanka, bet kazkaip... nezinau, net i wc sunkiu nueit, nes vaikas ant tiek neramus, kad kaip paranojike klausausi ir neprades verkt... apie valgio taisymasi isvis nekalbu... kaip suprantu tai tikrai greit nesibaigs... o dar tik savaite, o man unsure.gif  jau amen...
*

Nu baik tu, juk jam tik savaitele ...Pamatysi, dar kelios savaites ir viskas stos i vezes ..
Mano mergaiciuke labai nerami buvo pirma menesi, tai tavo aprasyme matau save, nespejusia nusipraust, nevalgiusia ir t.t. Bet va, menesiukas suejo, ir miegot pradejo normaliai, ir ritma, rezima pagavo - dabar jau ir susiplanuot kazka gali, nes jau zinai, kada vaikas mazdaug kelsis, kada miegos ..
Nenukabink nosies, sunkiausias pirmas menuo .. 4u.gif Man tai labai padejo seima, vyras, mama atvaziavus buvo ir gyveno kartu su mumis, tai namu ruosa nereikejo rupintis ... Stenkis pailset kai vaikutis miega, o namu ruosa palik artimiems 4u.gif
Suriuke
Na gal prasiblaskysiu, man kaip paskutiniam kurse, tai truputi paskaitu yra... uzsiimsiu diplominiu, gal maziau bus tokiu tusciu minciu, kai mazius nemiega...uzimtumo daugiau, kai jis miega(labai trumpas periodas)...
Turina
QUOTE(*Pastilė* @ 2010 12 28, 13:12)
Jeigu sakyčiau kad nebūna, meluočiau  blush2.gif
*

Paskaičiau ir lengviau pasidarė, nes ir man dažnai kantrybės su mažu vaiku trūksta..Kad ir šiandien, duodu pietums valgyti košytės, o lūpos surakintos.Ir antra diena taip. verysad.gif Nevalgo, nors tu ką.Nesusilaikiau, tėškiau tą košę į kriauklę ir nuėjau išsibliauti. blush2.gif Praėjo pasiutimas, vėl iš naujo pagaminau košytę ir pagaliau ji buvo sumaitinta ramiai...
DanyteG
Oi ir man pirmais menesiais kantrybes pritrukdavo... Sunkaiusia budavo, kai vaikutis verkia, o tu net neisivaizduoji kas jam gali buti. Atrodo ir pavalges, ir sausas, ir pilvelio nepucia, o vistiekk rekia. Tada supdavau ant ranku ir kartu verkdavau. Mazylis nurimdavo, o as toliau bliaudavau, nes jau tada grauzdavau save, jog sitaip laukiau mazylio, o susitvarkyti su juo negaliu. Beje, dazniausiai kantrybes pritrukdavau, kai ateidavo PMS. na, o kuo toliau, tuo ramiau pradejau reaguoti. Nors ir dabar nera lengva, bet, matyt, ismokau tvardytis...
Lapelokė
Sveikos.

Kažkaip atsitiktinai į jūsų temą įšokau - nusprendžiau porą žodžių leptelėti - gal pagelbės kuriai tos ramybės pasisemt...

Iš patirties kalbėsiu - pirmagimis verkė - ir aš pritrūkus kantrybės verkiau... kaip išprotėjus (pirmagimis juk buvo), laikiausi nurodymų - keldavausi kas dvi valandos jam pampersų keist... O jis valgydavo visą valandą prie krūties, po to pamiega valandąm, ir vėl valgyt duok... nu žodž, numigdavau per parą kokias keturias valandas duok dieve... Bliaudavo jis - bliaudavau ir aš - o bliaudavau aš - bliaudavo ir jis...
Mamytės - jūsų rūpestis, jūsų nerimas - bet koks - dėl pienelio, dėl miegelio, dėl nepasitikėjimo savim - viskas vaikui jūsų veide matyti - ir, jei kitos priežasties nematot, greičiausia ir verkia todėl, kad mama susinervinus. Atsipūskit. Nurimkit - klausykit savo vidaus - jis padiktuos, ką reikia daryti, kaip elgtis, kas geriausia jūsų vaikeliui. Patikėkit - tas laikas taip greit bėga - toks, kokį turit dabar - jau niekada nebegrįš - džiaukitės, mėgaukitės kiekviena akimirka. Nurimsit jūs - nurims ir vaikas. Kartais, aišku, reikia ir mažų gudrybių. pvz. vaikui įsiverkus, susiruošti abiems prasiblaškyti - sėsti į mašiną - mašinoje paprastai vaikai nurimsta, užsnūsta.
Kai turėjau antrą - vėl buvo nelengva - bet jau buvo ta patirtis, kuri leido jaustis pačiai ramiau - ir vaikas neverkė. O su trečiu bandžiau kovot ... Norėjau vakare užmigdyt, o ji ko gera dar nenorėjo miego... ir tookias dūdas paleido... ai, manau sau, ir nemiegok - kažką spalvoto virš lovos pakabinau, o pati šalia į akį biggrin.gif . Mergina porą valandų prasikapstydavo sau rami, dvyliktą valgyt paprašydavo ir toliau jau abi migdavom wub.gif ...
Tvirtybės Jums visoms 4u.gif
Dont_worry_be_happy
QUOTE(Suriuke @ 2011 02 26, 22:12)
turiu pirmagimi, jam savaite su trupuciu, jis labai neramus, del diegliuku, ir seip atrodo diegliukai aprimsta, bet miegot jis nemiega... irzlus, muistosi, visa laika reik salia but... as baigiu isprotet... nezinau jau ko griebtis... maitiniu, zinau, kad nuotaika turi buti gera maitinant, bet nieko nebenoriu, nei rengtis nei dazytis, neigalvos plaut, atrodo viskas beprasmiska... vakar visa diena verkiau, siandien vel su asaromis sedziu... vyras padeda kiek gali nakti, pamiegu tas 5 ar 6 valandas, atrodo pakanka, bet kazkaip... nezinau, net i wc sunkiu nueit, nes vaikas ant tiek neramus, kad kaip paranojike klausausi ir neprades verkt... apie valgio taisymasi isvis nekalbu... kaip suprantu tai tikrai greit nesibaigs... o dar tik savaite, o man unsure.gif  jau amen...
*

suprantu tave,, man is pradziu irgi buvo sunku, juk po gimdymo emocine busena ir taip buna kritine, o dar visas pasikeites ritmas ir gyvenimas..bet pamatysi,greit apsiprasi ir busit labai laimingi wub.gif
Eriele
Man pirmos paros buvo ypac sunkios, uzvalde blogos mintis ir pan.
bet dabar bandau susikaupti ir suprasti, kad stai cia mano ilgai lauktas lelius, taip jau bus, kad mano gyvenimas nuejo i antra plana, o leliaus i pirma, sveciai, linksmybes ir pan. - nebus kaip pries tai, bent jau kuri laika, kol burbulis mazas...
gal dar ruduo kaltas su savo niuriais orais, norisi socializuotis ir baugu, kad leliukas nesusirgtu ir pan., nes kai jam skauda, tai mamai 100 kartu labiau skauda...
linkiu visoms (ir paciai sau) kantrybes, nes visko dar bus smile.gif svarbiausia nepasiduoti!
♥SL♥
Kaip ir kiekvienai turbūt mamytei sunkiausias pirmas mėnuo...Juolab dabar mus kamuoja pilvo diegliukai, labai stiprūs...Tačiau stengiuosi kantrybės neprarasti, nes mažiukas viską jaučia, tad kalbu kiek įmanoma ramiu balsu, šnekinu ir tiek...
justejan
QUOTE(Eriele @ 2011 11 06, 16:42)
Man pirmos paros buvo ypac sunkios, uzvalde blogos mintis ir pan.
bet dabar bandau susikaupti ir suprasti, kad stai cia mano ilgai lauktas lelius, taip jau bus, kad mano gyvenimas nuejo i antra plana, o leliaus i pirma, sveciai, linksmybes ir pan. - nebus kaip pries tai, bent jau kuri laika, kol burbulis mazas...
gal dar ruduo kaltas su savo niuriais orais, norisi socializuotis ir baugu, kad leliukas nesusirgtu ir pan., nes kai jam skauda, tai mamai 100 kartu labiau skauda...
linkiu visoms (ir paciai sau) kantrybes, nes visko dar bus smile.gif svarbiausia nepasiduoti!
*

viskas bus gerai, pradžia visuomet sunki, po to viskas normalizuojasi. Kai leliukai bus bent keli mėnesiai, Jus naktį geriau išsimiegosit, gyvenimas daug maž grįš į įprastas vagas. Linkiu stiprybės 4u.gif
bimas
QUOTE(justejan @ 2011 11 08, 13:53)
viskas bus gerai, pradžia visuomet sunki, po to viskas normalizuojasi. Kai leliukai bus bent keli mėnesiai, Jus naktį geriau išsimiegosit, gyvenimas daug maž grįš į įprastas vagas. Linkiu stiprybės 4u.gif
*

Na zinoma grys i senas vezes, bet negreitai, priklauso nuo mazylio. Po pilvuko prasideda dantukai ir vel verkimas, paskui jei sloga uzpuola ir vel tas pats. Manau pirmi metai buna patys sunkiausi, o paskui viskas eina geryn. na zinoma veliau bus kitos bedos. Taciau reikia kantrybes kurios kartais taip truksta.
Rutule
Nors pirmosios labai laukėm, bet pirmasis mėnuo jai gimus, buvo siaubingas-mergytė visada verkė, dienom nemiegojo, naktim valgė kas valandą dvi. O ir šiaip, kai pirmas kartas buvo labai sunku. Net kai atvyko mūsų gydytoja aplankyti, mes ją išlaikėm valandą su savo klausimais biggrin.gif Labai stresavau dėl visko, trūko miego, verkiau ištisai.
Situacija pradėjo gerėti gal po 4 mėn., kai mano mergina pradėjo miegoti dienom ir tai buvo pats geriausias mano laikas su ja iki metų, kai prasidėjo ožiai. Vat tada sužinojau, kad neturiu kantrybės nė gramo blush2.gif
smiltesmamyte
Man kol kas sunkumai dar nesibaigia, laukiu be galo, kad ūgtels ir pročiuko įgaus. Sunkiausia naktimis, kai nebežinai, ko griebtis, kad tik nusiramintų ir užmigtų. doh.gif
justejan
QUOTE(smiltesmamyte @ 2011 11 11, 14:46)
Man kol kas sunkumai dar nesibaigia, laukiu be galo, kad ūgtels ir pročiuko įgaus. Sunkiausia naktimis, kai nebežinai, ko griebtis, kad tik nusiramintų ir užmigtų.  doh.gif
*

turbūt pilvelį pučia, aš tai duodavau vandens su cukreliu, tik labai nedaug, kelis gurkšnelius, labai nuramindavo. Darydavau taip 60ml vandens virinto ir šaukštelis cukraus, kelis gurkšnelius patraukia ir apsiramina. Nepiknaudžiavau viso gal 4 kartus esu davus.
duokanka
Su pirmu tai ilgai kankinausi, pirmi menesiai buvo kosmariski, prasydavau vyro, kad nors pora valandu duotu pamiegot sad.gif Klykimai, rekimai ir diena ir nakti, kol kanktrybe baigdavosi, tada palikdavau ji parekt loveleje. Pati eidavau virtuven, bet neilgam, pradedavo sazine graust kokia as bloga mama, grizdavau prie vaiko ir vel supuodavau ant ranku. Dabar jau antras yra, su juo kazkaip kitaip. Sakiau neimsiu vaiko pas save i lova, bet imu ir miegam abu iki pat ryto ko nebuvo su pirmu. Gal kad antras, o gal nusiteikimas padeda, kad viskas yra jau patirta, viskas normoj. O kai mama rami ir vaikas ramus 4u.gif
*NEA*
niekada to nebuvo kad prasčiau kantrybę su vaiku, tiesiog jei erzina giliai įkvėpis ir ramiai eini vaiko raminti..
Akvilchikas
Visko yra buve ir asaru, ir klyksmu, ir isteriju...kazkaip viskas susitvarke...Tiesiog dukra parom verkdavo, is vyro pagalbos sulaukiau mazai, tai viskas susidejo... Visoms mamoms buna sunkiu minuciu ir netikiu, kad visos taip didvyriskai viska atlaiko....
Lapakrite
Mano vyras irgi kaip ir neprisideda prie vaiko auginimo. O kai mazoji labai jau daveikia ir jauciu, kad tuoj "sprogsiu" giliai ikvepiu ir primenu sau, kad ji nesiprase pagimdoma, juk pati jos norejau, o sunkumai visi praeis, reik tik kantrybes ir nusiteikimo.
sarlota123
Po kažkelių bemiegių parų būna ir mums kantrybė neatlaiko, soskės neima, klykia iki begalybės...Jei diegliukai, tai būna daugiau nuovargis ir gailestis mergytei... Bet jei psichas užeina, kad buteliukas vėluoja 2 sek. va tada truputi pikta pasidaro, nes jai buteliukas, tai viso jos gyvenimo tikslas... doh.gif tiesiog su mb pasikeičiam ir bandom ištemti tą naktį...
maumė
QUOTE(justejan @ 2011 11 11, 18:22)
turbūt pilvelį pučia, aš tai duodavau vandens su cukreliu, tik labai nedaug, kelis gurkšnelius, labai nuramindavo. Darydavau taip 60ml vandens virinto ir šaukštelis cukraus, kelis gurkšnelius patraukia ir apsiramina. Nepiknaudžiavau viso gal 4 kartus esu davus.
*

blink.gif juk nuo gliukozės dar blogiau pilveliui turėtų būt
justejan
QUOTE(maumė @ 2011 11 28, 17:34)
blink.gif juk nuo gliukozės dar blogiau pilveliui turėtų būt
*

turėtų ir aš taip galvojau, labai atsargiai pirmą kart padaviau ir stebuklas vaikas ramutėlis tapo biggrin.gif gaila su pirmu vaiku šios priemonės nežinojau
Spurgytė
Būna, būna, kad pagalvoju, jog nieko nemoku, kad tik kankinu vaiką ir esu netikusi mama. doh.gif Taip būna, kai mažylis verkia, o tu niekaip nesupranti, kas jam nutiko ir ko jis nori. Bet džiaugiuosi, kad mano vaikelis dar ramus, tai tokiu silpnybės akimirkų buvo vos pora. Labai padeda tai, kad vaikelį galiu porai valandų palikti sb, o pati išeiti kokią parduotuvę nusiaubti. Tada grįžtu savaitei teigiamų emocijų pasikovusi. thumbup.gif
inetukea
pasitaiko visko..bet tas kantrybes praradimas pasireiskia tada, kai jau su vyresniaja musu pana neina susitvarkyti, ir pradeda ozius rodyti, tada truksta kantrybe ir dazniausiai nesusitvardau pakeldama balsa auksciau negu reikia, arba pliauksteliu per uzpaklali(bet tas buna lb retai)dazniausiai stengiuosi tvardytis, ir graziai pasikalbam, pasisodinu ja ir bandau pasikalbeti,paaiskinti kas negerai, kad ji nesielgtu kazkaip netinkamai..nes tas kantrybes praradimas nera gerai.. g.gif
rircik
ir man kartais taip buna, ypac kai nevalgo,o taip del ju bijai, kai verkia
vyykaam
Man buna, kad atsikelus nakti koki 4 karta, pridedu dukryte prie kruties, o glvoje toks jausmas, kad tik vienas istemptas siulas ir kazkas ji tampo... toks jausmas, kad kaip sveisiu ta vaika nuo saves... Best tuoj pat suemu save i rankas, greit pamaitinu, dedu i lovyte ir einu gult... o seip dienomis stengiuosi suprasti mazyle ir jos poreikius. Neleidziu sau pratrukti, viska styengiuosi paaiskinti ir sau ir jai. Kolkas pavyksta 4u.gif
nikita23nika27
QUOTE(Putlutė @ 2007 02 14, 15:15)
Mielosios mamytes,atrodo man tuoj stogas nuvaziuos verysad.gif pries menesi pagimdziau miela berniuka,bet kuo toliau tuo labiau pavargstu:nuo verksmo,nuolatinio vystyklu keitimo ir kitu kasdieniniu ritualu  doh.gif zinau,kad dar tik pati pradzia,bet kartais budama su suneliu tiesiog prarandu kantrybe...stengiuos bent pora kartu per savaite islysti i miesta ir pabuti viena su savo mintimis,tada labai pasiilgstu savo vaikelio ir gryztu pailsejus,bet po poros dienu vel tas pats..
kaip jus susidorojat su mamyciu pareigom?ka darot,kai jau atrodo visai nebera jegu?

aciu uz patarimus 4u.gif
*

as kantribe prarandu dabar,o mums jau 7men.pavargau turbut nuo to pates verksmo...bet manau kad nieko cia baisaus.tesiog neatlaiko nervai
liolia79
QUOTE(inetukea @ 2011 11 29, 19:26)
pasitaiko visko..bet tas kantrybes praradimas pasireiskia tada, kai jau su vyresniaja musu pana neina susitvarkyti, ir pradeda ozius rodyti, tada truksta kantrybe ir dazniausiai nesusitvardau pakeldama balsa auksciau negu reikia, arba pliauksteliu per uzpaklali(bet tas buna lb retai)dazniausiai stengiuosi tvardytis, ir graziai pasikalbam, pasisodinu ja ir bandau pasikalbeti,paaiskinti kas negerai, kad ji nesielgtu kazkaip netinkamai..nes tas kantrybes praradimas nera gerai.. g.gif
*

Mano mintys... drinks_cheers.gif
minioka
oi tikrai kaip buna lotuliukas.gif manau tai neisvengiama kiekvienai mamai lotuliukas.gif tos,kurios neigia-meluoja lotuliukas.gif
ramunele 28
QUOTE(minioka @ 2012 02 17, 13:40)
oi tikrai kaip buna lotuliukas.gif manau tai neisvengiama kiekvienai mamai lotuliukas.gif  tos,kurios neigia-meluoja lotuliukas.gif
*

Visiškai pritariu 4u.gif Auginant pirma vaikeli,kantrybės reikėjo daugiau,o auginant antra viskas kažkaip einasi savaime doh.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.