Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar būna, kad prarandat kantrybę su vaiku?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Putlutė
Mielosios mamytes,atrodo man tuoj stogas nuvaziuos verysad.gif pries menesi pagimdziau miela berniuka,bet kuo toliau tuo labiau pavargstu:nuo verksmo,nuolatinio vystyklu keitimo ir kitu kasdieniniu ritualu doh.gif zinau,kad dar tik pati pradzia,bet kartais budama su suneliu tiesiog prarandu kantrybe...stengiuos bent pora kartu per savaite islysti i miesta ir pabuti viena su savo mintimis,tada labai pasiilgstu savo vaikelio ir gryztu pailsejus,bet po poros dienu vel tas pats..
kaip jus susidorojat su mamyciu pareigom?ka darot,kai jau atrodo visai nebera jegu?

aciu uz patarimus 4u.gif
Festa
Nesenai pagimdei, todel gal tau pogimdyvine depresija arba kaskas panasaus, praeis.Leliukai verkia jai kazko nori, dazniausiai pilvuka skauda. Man sis etapas jau praeiti smile.gif Kantrybes 4u.gif
gupija
man taip buvo, kai dukra gimė. Sesija, pampersai, bemiegės naktys, diplominis... Žodžiu, siaubingai klaiku buvo. Net su vyru nebesugyvent pradėjau. Nemokėjau savęs reguliuot. Gryna depresija buvo užpuolus.
Dabar viskas kitaip. Kas vakarą vyras kone per prievartą pasivaikščiot išgrūda- kad gryno oro visom prasmėm įkvėpčiau. Ir žinok, labai padeda. Pasivaikštau kokią valandą ir puikiai jaučiuosi.
Putlutė
QUOTE(gupija @ 2007 02 14, 15:32)
man taip buvo, kai dukra gimė. Sesija, pampersai, bemiegės naktys, diplominis... Žodžiu, siaubingai klaiku buvo. Net su vyru nebesugyvent pradėjau. Nemokėjau savęs reguliuot. Gryna depresija buvo užpuolus.
Dabar viskas kitaip. Kas vakarą vyras kone per prievartą pasivaikščiot išgrūda- kad gryno oro visom prasmėm įkvėpčiau. Ir žinok, labai padeda. Pasivaikštau kokią valandą ir puikiai jaučiuosi.
*

gasdina tas zodis depresija blink.gif tikiuosi ir as kad man praeis...
gupija
praeis, pamatysi.
Aš tuomet padariau vieną esminę klaidą, kai jau juodai blogai jaučiausi- išvažiavau su dukra pas savo tėvus ir ten prabuvau kokius 3 mėnesius. Atseit mama nedirba, padės vaiką prižiūrėt... Padėt tai padėjo, bet šeima turi gyvent kartu, o ne sunkumams iškilus pas mamą slėptis...
Dabar mama siūlėsi pasiimt pas save mūsų panelę, kad man lengviau būtų su nauju leliuku tvarkytis. Nesutikau nė už ką. Puikiausiai su vyru susitvarkom. Svarbiausia nusiteikt ryžtingai biggrin.gif Tada viskas ir būna ok.
Putlutė
QUOTE(gupija @ 2007 02 14, 15:55)
praeis, pamatysi.
Aš tuomet padariau vieną esminę klaidą, kai jau juodai blogai jaučiausi- išvažiavau su dukra pas savo tėvus ir ten prabuvau kokius 3 mėnesius. Atseit mama nedirba, padės vaiką prižiūrėt... Padėt tai padėjo, bet šeima turi gyvent kartu, o ne sunkumams iškilus pas mamą slėptis...
Dabar mama siūlėsi pasiimt pas save mūsų panelę, kad man lengviau būtų su nauju leliuku tvarkytis. Nesutikau nė už ką. Puikiausiai su vyru susitvarkom. Svarbiausia nusiteikt ryžtingai  biggrin.gif Tada viskas ir būna ok.
*

man irgi norisi vyra vyt salin schmoll.gif kazkodel labai jau nesutart pradejom,o taip norisi ramybes ir draugiskai vaika augint unsure.gif
gupija
tik nevaryk jo šalin. Padarysi tokią pačią klaidą kaip ir aš. Po to ilgokai reiks vėl prisiartinti, jei iš viso pavyks...
Putlutė
nu tada kaip nors kentesiu smile.gif o 3menensiai tai ilgas laiko tarpas...dziaugiuos,kad susitaiket mirksiukas.gif
gupija
bet patikėk, po to ilgai nebenorėjau antro vaiko- būtent dėl visų tų pykčių.
Putlutė
QUOTE(gupija @ 2007 02 14, 16:16)
bet patikėk, po to ilgai nebenorėjau antro vaiko- būtent dėl visų tų pykčių.
*

hmz...as ir dabar vos menesiui praejus rimtai galvoju ar noresiu antro vaiko..o kazkada apie 3-4 atzalas svajojau lotuliukas.gif
P.S.kur rasti tokia vaiko gimtadienio juosta kaip pas tave?(ta kur tavo paneles ir bachuriuko amzius) blush2.gif
user posted image
gupija
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1947

iš čia ir išsirink patinkančią.
Ir tik neliūdėk. Viskas bus gerai.
Putlutė
QUOTE(gupija @ 2007 02 14, 16:20)
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=1947

iš čia ir išsirink patinkančią.
Ir tik neliūdėk. Viskas bus gerai.
*

labai tau aciu 4u.gif
Urartu
QUOTE(Putlutė @ 2007 02 14, 16:18)
hmz...as ir dabar vos menesiui praejus rimtai galvoju ar noresiu antro vaiko..o kazkada apie 3-4 atzalas svajojau lotuliukas.gif

*

Tavo leliukas dar labai mažas... Palauk, praeis metai, kiti, tada ir pagalvosit su vyru, kiek vaikų norit biggrin.gif Dabar svarbiausia apsiprasti su vaiku, su naująja savo padėtim. Vaikai, kokie rėksniai jie bebūtų, turi vieną gerą savybę - jie auga tongue.gif . Aišku, vietoj vienokių (pilvuko pūtimo ir pan.) atsiranda kitokios (bėga iš pamokų ir t.t.) problemos... Bet nenusimink. Bus geriau 4u.gif
Putlutė
QUOTE(lepOŽKA @ 2007 02 14, 16:29)
Tavo leliukas dar labai mažas... Palauk, praeis metai, kiti, tada ir pagalvosit su vyru, kiek vaikų norit biggrin.gif Dabar svarbiausia apsiprasti su vaiku, su naująja savo padėtim. Vaikai, kokie rėksniai jie bebūtų, turi vieną gerą savybę - jie auga tongue.gif . Aišku, vietoj vienokių (pilvuko pūtimo ir pan.) atsiranda kitokios (bėga iš pamokų ir t.t.) problemos... Bet nenusimink. Bus geriau 4u.gif
*

tikiuosi vaikas is pamoku nebegs,o tai gaus pylos nuo mamytes lotuliukas.gif labai laukiu kol jam bus kokie 2metukai,tada atrodo jau beveik mazas zmogiukas,su kuriuo ir susisnenet is dalies galima blush2.gif
user posted image
Urartu
QUOTE(Putlutė @ 2007 02 14, 16:38)
labai laukiu kol jam bus kokie 2metukai,tada atrodo jau beveik mazas zmogiukas,su kuriuo ir susisnenet is dalies galima blush2.gif
user posted image
*

Žinoma, kai jam bus 2 metukai, su juo jau susikalbėsi... Bet retkarčiais užeik paskaitinėti į tuos skyrelius, kur mamos rašo maždaug tokiom temom: "...mano vaikas ožiuojasi visiškai neklauso isterikuoja krenta žemėn prekybos centre klykia kandžiojasi mušasi..." lotuliukas.gif
SANDRI
Mano dickiui greit bus 8metai, o mazei dar tik 1m , patikekit taip abu moka isvest is kantrybes, kad oi blink.gif
Putlutė
lepOŽKA ir SANDRI
prasyciau negasdinti jaunos mamytes lotuliukas.gif tikiuosi su savo banditu susitvarkysiu pati,nors matau,kad jau dabar oziukus rodo g.gif smile.gif
gupija
sėkmės smile.gif Nors man asmeniškai lengviau su mažuoju, nei su dukra susišnekėt blush-anim-cl.gif
Nerytė
QUOTE(Putlutė @ 2007 02 14, 16:38)
labai laukiu kol jam bus kokie 2metukai,tada atrodo jau beveik mazas zmogiukas,su kuriuo ir susisnenet is dalies galima blush2.gif
user posted image
*

as irgi laukiu kol bus galima susisneketi su savo princu, nes dabar neramus, rekia ir nezinai kas jam yra... pamperis pakeistas, pamaitintas, pas mama ant ranku supuojamas ir vis negerai
Comet
QUOTE(Putlutė @ 2007 02 14, 13:15)
Mielosios mamytes,atrodo man tuoj stogas nuvaziuos verysad.gif pries menesi pagimdziau miela berniuka,bet kuo toliau tuo labiau pavargstu:nuo verksmo,nuolatinio vystyklu keitimo ir kitu kasdieniniu ritualu  doh.gif zinau,kad dar tik pati pradzia,bet kartais budama su suneliu tiesiog prarandu kantrybe...stengiuos bent pora kartu per savaite islysti i miesta ir pabuti viena su savo mintimis,tada labai pasiilgstu savo vaikelio ir gryztu pailsejus,bet po poros dienu vel tas pats..
kaip jus susidorojat su mamyciu pareigom?ka darot,kai jau atrodo visai nebera jegu?

aciu uz patarimus 4u.gif
*

Sveikute,man tavo problema tokia artima,maniskei jau virs dvieju,tai zinok tik nesenai pradejau atsigaudineti. Gal negalima taip sakyt bet ji man daug jegu ateme,o ypac naktinis nedamiegojimas,vaiksciojau kaip vampyras. Ir va tik dabar aprimo,jau susikalbet ymanoma,jau klauso. Tikiuosi tau nereikes tiek laukti. Kantrybes ir dar karta kantrybes, nes be jos niekaip. 4u.gif O as moraliskai save nuteikinejau kad praeis,kad isaugs,taip ir buvo. Sekmes tau ir tavo leliukui.
Nerre
Ir man labai žinoma tavo situacija. Mano kleckui 1mėnuo, pirmas 2 sav tai atrodo tik žliumbiau ir žliumbiau, nes vaikas nieko kito nedaro, tik valgo, rėkia, kakoja ir miega. Gal dar pogimdyvinė depresija įtakos turėjo. DAr ir dabar kartais užeina toks saves gailestis, kad vėl ašaros kaupiasi, ale stengiuosi neverkt, kad nervingumas mažiui nepersiduotų. Tai prasiblaškau, kai vyras išeidžia vakare i miestą, i parduotuvę. Vis kita aplinka, teigiamai veikia. O jei visas dienas namie vienai sėdėt su vaikiuku, tai tikrai stogas nuvažiuotų.
Comet
QUOTE(Nerre @ 2007 02 15, 16:04)
Ir man labai žinoma tavo situacija. Mano kleckui 1mėnuo, pirmas 2 sav tai atrodo tik žliumbiau ir žliumbiau, nes vaikas nieko kito nedaro, tik valgo, rėkia, kakoja ir miega. Gal dar pogimdyvinė depresija įtakos turėjo. DAr ir dabar kartais užeina toks saves gailestis, kad vėl ašaros kaupiasi, ale stengiuosi neverkt, kad nervingumas mažiui nepersiduotų. Tai prasiblaškau, kai vyras išeidžia vakare i miestą, i parduotuvę. Vis kita aplinka, teigiamai veikia. O jei visas dienas namie vienai sėdėt su vaikiuku, tai tikrai stogas nuvažiuotų.
*

Tikrai labai vaikiukui persiduoda mamos nervingumas,pirmiausia reikia save ramint,paskui ir vaikiukui lengviau. Patyriau tai ant saves.
Mamka22
Jeigu baigiasi kantrybe vaikuti ramiai perduodu teveliui ir atsipalaiduoju 4u.gif
Putlutė
QUOTE(gupija @ 2007 02 15, 14:53)
sėkmės smile.gif Nors man asmeniškai lengviau su mažuoju, nei su dukra susišnekėt  blush-anim-cl.gif
*

man keista kai mamytes sako,kad su kudikiu lengviau nei su vyresniu vaiku g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerytė @ 2007 02 15, 15:24)
as irgi laukiu kol bus galima susisneketi su savo princu, nes dabar neramus, rekia ir nezinai kas jam yra... pamperis pakeistas, pamaitintas, pas mama ant ranku supuojamas ir vis negerai
*

gal pilvuka pucia verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(gretux @ 2007 02 15, 17:43)
Sveikute,man tavo problema tokia artima,maniskei jau virs dvieju,tai zinok tik nesenai pradejau atsigaudineti. Gal negalima taip sakyt bet ji man daug jegu ateme,o ypac naktinis nedamiegojimas,vaiksciojau kaip vampyras. Ir va tik dabar aprimo,jau susikalbet ymanoma,jau klauso. Tikiuosi  tau nereikes tiek laukti. Kantrybes ir dar karta kantrybes, nes be jos niekaip.  4u.gif O as moraliskai save nuteikinejau kad praeis,kad isaugs,taip ir buvo. Sekmes tau ir tavo leliukui.
*

aciu uz patarima,as irgi kai jis verkia ar naktim nemiega raminu save-praeis,uzaugs blush2.gif o kitomis akimirkomis labai dziaugiuosi juo dabar,kai jis toks mazytis ir jam geriausia pas mamyte ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerre @ 2007 02 15, 18:04)
*

as irgi pastebejau,kad islysti porai valandu i lauka,miesta,parduotuve ar seip pasivaiksciot labai padeda thumbup.gif ir galva prasivedina ir grizti pailsejus ir pasiilgus maziuko tongue.gif
inga-uk
QUOTE(Mamka22 @ 2007 02 15, 16:01)
Jeigu baigiasi kantrybe vaikuti ramiai perduodu teveliui ir atsipalaiduoju 4u.gif
*

o ka daryt jei tuo metu tecio nera namie, o jis buna tik vakare ir tai visas nusikales po darbu, kaip tada g.gif
Urartu
QUOTE(Putlutė @ 2007 02 16, 16:26)
man keista kai mamytes sako,kad su kudikiu lengviau nei su vyresniu vaiku g.gif
*

(Stengsiuos negąsdint biggrin.gif) Galbūt taip yra todėl, kad mažo kūdikėlio "pasaulis" dar labai paprastas ir aiškus. Valgyti, miegoti, paverkti... Kuo didesnis vaiks - tuo didesnis ir jo pasaulis... Kai mano jaunylis buvo dar kūdikėlis, aš su juo neturėjau jokio vargo. Buvo ramus kaip angeliukas. Maždaug nuo metų - pradėjo griauti namus tikrąja šio žodžio prasme... Visur lipa kariasi griūna, viską tempia, viską verčia, traukia... Neleidi - gali rėkti pusę valandos, parkritęs ant grindų, arba kanda...Laukiu, kol dar paaugs, kad galėčiau leisti į kokį sporto būrelį, gal ten išsikraus...

QUOTE(inga-uk @ 2007 02 16, 17:30)
o ka daryt jei tuo metu tecio nera namie, o jis buna tik vakare ir tai visas nusikales po darbu, kaip tada  g.gif
*

Vakare ir įteikti vaiką tėčiui bigsmile.gif Galima pagalvoti, kad mamos darbas - tai ne darbas, o tik pramoga...Ir ji nepavargsta...O tėčiui yra labai sveika pakeisti veiklos sritį cool.gif
pukuotukas14
O ka darytumet mano situacijoj?Musu tetis isvaziavo kai mazei menuo buvo,ir grys tik kita sekmadieni.Oas viena likau,mama gyvena toli,tik kelis kart atvaziavo pabut.Per naktis nerimo mazoji,ka bedariau blogai,maniau viskas,nuo nervu lasus geriau.Bijodavau saves,kad galiu nesusivaldyt.Baisu prisiminus.Man net pienas dingo ir nebeatsiranda verysad.gif Labai nerami mazyle,bet va laikas eina,kazkaip susitaikiau,ar gal tik uzslepiau viduj viska. unsure.gif Bet lyg ir geriau.Labai laukiu vyro gryztant.
Putlutė
QUOTE(inga-uk @ 2007 02 16, 17:30)
o ka daryt jei tuo metu tecio nera namie, o jis buna tik vakare ir tai visas nusikales po darbu, kaip tada  g.gif
*

tada reikia supratingo tevelio,kuris suprastu,kad ir tu su vaikeliu per diena daug darbeliu dirbi tongue.gif arba graziai paprasyti,kad tau reikia laisvo vakaro,manau jis supras,juk vyrai nera vasai kvaili biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bulbita @ 2007 02 16, 20:46)
O ka darytumet mano situacijoj?Musu tetis isvaziavo kai mazei menuo buvo,ir grys tik kita sekmadieni.Oas viena likau,mama gyvena toli,tik kelis kart atvaziavo pabut.Per naktis nerimo mazoji,ka bedariau blogai,maniau viskas,nuo nervu lasus geriau.Bijodavau saves,kad galiu nesusivaldyt.Baisu prisiminus.Man net pienas dingo ir nebeatsiranda verysad.gif Labai nerami mazyle,bet va laikas eina,kazkaip susitaikiau,ar gal tik uzslepiau viduj viska. unsure.gif Bet lyg ir geriau.Labai laukiu vyro gryztant.
*

neimk visko taip i sirdi mirksiukas.gif kiekviena karta kai mergyte verkia pagalvok,kad jai su tavim geriausia ir ji taip saukiasi tave,kad jai padetum susitvarkyti su skausmeliu.man visada kai jau atrodo,kad tuoj truks kantrybe pagalvoju:Juk tai mano vaikas ir jis nori buti su manimi,kad ji nesiociau,myluociau,jam lopsines niuniuociau wub.gif kartais mes tiesiog pamirstam,kad tas zmogutis kuris buvo musu isciose priprato 24h per para dziaugtis mamyte,o dabar ji egoistiskai del vienu ar kitu priezasciu nori ji palikti viena.
nors cia reikia ir mamyte suprasti...tada i pagalba teveli sauktis blush2.gif biggrin.gif
koalyte
QUOTE(bulbita @ 2007 02 16, 19:46)
*

kai tecio salia nera ir niekas kitas realiai negali padeti, susipakuoji vaikiuka i vezima ( pries tai pamaitinusi, pakeitusi pampersa ir tt) ir eini i lauka.Man padedavo.Nes mano vaikinas iki 8 men naktimis nemiegodavo ir diena nebudavo ramus.Vaikas lauke gerai issimiega, o mamyte irgi pakvepuoja grynu oru, aplinka pakeicia, o jei dar kokiam parkelyje tokia pacia likimo drauge susitinka, tai isvis liuks thumbup.gif Gali pasiguosti ar siaip paplepeti.Galiu pasakyti kad toks "poilsis" man net labiau padedavo negu snustelejimas kol vaikas miega.
Mėlynakės-mama
Kad visos mamytes ta pereina. Su siaubu atsimenu pradzia-nesiorentavau visiskai ko tam vaikui reikia ir ka reikia daryt, atrode visa diena tik maitinu, pampersus keiciu, mauda ir migdau doh.gif .Lengva depresijos forma turejau-vyro pagalba praverte islipti is tos depresijos
Kipsiuke
ooo dar ir kaip buna, kartais jie visi trys mane isveda taip is kantrybes, kad ooooo
tokiu atveju vyras pasiima vaikus ir dingsta nuo mano akiu, nes kitaip blink.gif blink.gif blink.gif
pukuotukas14
QUOTE(koalyte @ 2007 02 18, 15:09)
kai tecio salia nera ir niekas kitas realiai negali padeti, susipakuoji vaikiuka i vezima    ( pries tai pamaitinusi, pakeitusi pampersa ir tt) ir eini i lauka.Man padedavo.Nes mano  vaikinas iki 8 men naktimis nemiegodavo ir diena nebudavo ramus.Vaikas lauke gerai issimiega, o mamyte irgi pakvepuoja grynu oru, aplinka pakeicia, o jei dar kokiam parkelyje tokia pacia likimo drauge susitinka, tai isvis liuks  thumbup.gif  Gali pasiguosti ar siaip paplepeti.Galiu pasakyti kad toks "poilsis" man net labiau padedavo negu snustelejimas kol vaikas miega.
*

O ka nakti daryt?Ar kada lauke -15?Na bet jau gyvenu laukimu,musu tetis sekmadieni grizta thumbup.gif
Nerytė
buna ir man kartais, kad isveda is kantrybes, bet tada palieku verkenti vaika ir iseinu trumpam i kt. kambari nusiraminti, o jei buna vyras - jis paima maziu, praeina ta sunki minute ir vel viskas gerai mirksiukas.gif
Keiti
Sveikos,

O man tokių jausmų lyg ir nebuvo, o paslaptis, manau, tame, jog į viską aš gyvenime žiūriu kaip į išbandymą, kaip į pereinamą laikotarpį, per kurį mes subręstame, įgauname patyrimo ir kad ir kaip bebūtų sunku ar atrodytų neįveikiama - vis tik ryžtamės tai pakartoti, nes ta patirtis atneša ne tik sunkumus bet ir malonias emocijas. Jei man būna labai sunku, paklausiu savęs, ar norėčiau, kad viskas kardinaliai pasikeistų, kad vėl būčiau nepriklausoma, be vaikelio, be nemigos naktų. O atsakymas būna be abejo neigiamas, nes nė už ką neiškeisčiau dukrytės šypsenos ir net tų pačių kaprizų, kadangi tai man teikia visapusę laimę, pilnatvę, nepakartojamus motiniškus jausmus ir meilę. Manau, dauguma mamyčių jaučia tą patį, tik kartais dėl rutinos ir nuovargio nebematome pačių gražiausių dalykų 4u.gif Ech, kaip kartais reikia tik daugiau optimizmo. ax.gif
Herta
Dabar kai pasigimdziau trecia kantrybes taure net ir trim neissenka,na kartais buna didesniu atzvilgiu...O kai pasigimdziau pirma ir neramiai miegodavo naktim tai man nuovargis ir kantrybes trukumas is proto vare...Siaip perleisdavau teciui,o jei tetis komandiruotei,tai leisdavau paverkt vaikui ir pati bliaudavau balsu,paskui issibliovus,kazkaip lengviau pasidarydavo ir vel atsirasdavo jegu iki kito karto.Supdavau vaika ir bliaudavau...aisku minciu budavo visokiu (tikrai baisiu vaiko atzvilgiu),bet kai ta silpnumo akimirka praeidavo,save koneveikdavau uz tokias mintis doh.gif
Vilmoshka
Nemalonios tos akimirkos, kai imi prarasti kantrybę, savitvardą, kai pradedi nervintis juodai... Tiesiog su savim reikia dirbti labai daug. Man ne visuomet tai pavyksta... Bet mano dukriukui jau 10 metų, ji gali pasakyti, kas negerai. O toks mažiukas vaikeliukas bejėgis, bet tėvams jis - tikras saulės spindulėlis. Palinkėsius ištvermės. Kai būna labai sunku, įkvėpk giliai kelis kartus, išeik minutėlei iš kambario, pagalvok apie vaikelį kaip apie patį mylimiausią visame pasaulyje. Padės... 4u.gif
Putlutė
QUOTE(Nerytė @ 2007 02 19, 11:14)
buna ir man kartais, kad isveda is kantrybes, bet tada palieku verkenti vaika ir iseinu trumpam i kt. kambari nusiraminti, o jei buna vyras - jis paima maziu, praeina ta sunki minute ir vel viskas gerai  mirksiukas.gif
*

as irgi taip darau:)iseinu i kita kambary 5min ir gryztu ramesne tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Herta @ 2007 02 19, 14:40)
Dabar kai pasigimdziau trecia kantrybes taure net ir trim neissenka,na kartais buna didesniu atzvilgiu...O kai pasigimdziau pirma ir neramiai miegodavo naktim tai man nuovargis ir kantrybes trukumas is proto vare...Siaip perleisdavau teciui,o jei tetis komandiruotei,tai leisdavau paverkt vaikui ir pati bliaudavau balsu,paskui issibliovus,kazkaip lengviau pasidarydavo ir vel atsirasdavo jegu iki kito karto.Supdavau vaika ir bliaudavau...aisku minciu budavo visokiu (tikrai baisiu vaiko atzvilgiu),bet kai ta silpnumo akimirka praeidavo,save koneveikdavau uz tokias mintis  doh.gif
*

man irgi taip buna.is sono matyt kvailai atrodo:vaikas verkia ir mama ji ant ranku apsibliovus ramina lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 02 19, 17:38)
Nemalonios tos akimirkos, kai imi prarasti kantrybę, savitvardą, kai pradedi nervintis juodai... Tiesiog su savim reikia dirbti labai daug. Man ne visuomet tai pavyksta... Bet mano dukriukui jau 10 metų, ji gali pasakyti, kas negerai. O toks mažiukas vaikeliukas bejėgis, bet tėvams jis - tikras saulės spindulėlis. Palinkėsius ištvermės. Kai būna labai sunku, įkvėpk giliai kelis kartus, išeik minutėlei iš kambario, pagalvok apie vaikelį kaip apie patį mylimiausią visame pasaulyje. Padės...  4u.gif
*

pasistengsiu mirksiukas.gif
pukuotukas14
Aciu uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Linokas
Pora kartų kantrybė jau buvo ties riba, bet pasižiūrėdavau į vaiką ir atsimindavau, kaip jaudindavausi, kai springdavo, kaip verkiau, kai nevalgė ir skaudėjo pilvuką, kaip gržiai apdovanoja šypsena... wub.gif Tai ir dingo nekantrybė mirksiukas.gif

Visoms visko būna, ypač kai esate paliktos namuose vienos su vaikučiais, kai nei pasišnekėt, nei pasitart su niekuom negalit...
Putlutė

Papildyta:
QUOTE(Linokas @ 2007 02 20, 10:48)
Pora kartų kantrybė jau buvo ties riba, bet pasižiūrėdavau į vaiką ir atsimindavau, kaip jaudindavausi, kai springdavo, kaip verkiau, kai nevalgė ir skaudėjo pilvuką, kaip gržiai apdovanoja šypsena...  wub.gif Tai ir dingo nekantrybė  mirksiukas.gif

Visoms visko būna, ypač kai esate paliktos namuose vienos su vaikučiais, kai nei pasišnekėt, nei pasitart su niekuom negalit...
*

tavo lialius labai grazus,tikras vyrukas wub.gif cool.gif
padange7
LINOKE, mano sunelio vardas irgi Matukas, tik truputuka vyresnis - trim menesiais biggrin.gif Jooo, kai prarandu kantrybe su vaiku tai pazliumbiu arba paburbu sau panosej ir praeina... blush2.gif
Putlutė
QUOTE(Dangutė @ 2007 02 20, 12:21)
LINOKE, mano sunelio vardas irgi Matukas, tik truputuka vyresnis - trim menesiais  biggrin.gif  Jooo, kai prarandu kantrybe su vaiku tai pazliumbiu arba paburbu sau panosej ir praeina... blush2.gif
*

niu...ir kada gi tai praeis? g.gif
padange7
PUTLUTE, kaip uzeina taip ir praeis... Tos kantrybes reikes visam gyvenimui smile.gif Ir as pavargstu nuo visko - nuo rutinos namuose, vaikucio zyzimo, nemigo naktu, bet juk mes mamytes, mes pacios stipriausios pasaulyje. Juk gyvenime buna baisiu dalyku, o cia juk nera "baisus" dalykas biggrin.gif Laikykis, semkis kantrybes is vidaus ir viskas bus o.k, pamatysi biggrin.gif Sekmes biggrin.gif
Nemarioji
Sveikutes,
Buna ir man tokiu akimirku,kad isveda is kantrybes,tada pati verkiu kaip vaikas cray.gif .Raminu savo leliu ir verkiu...o tada man palengveja ir vel gera ant sirdies mirksiukas.gif Mes mamos esam tokios stiprios 4u.gif mirksiukas.gif
evening-dew
man ir daznai kantrybe truksta,tai as arba iseinu keliom minutem i kita kambari ir palieku verkianti vaikuti,bet kai isgirstu kaip jis graudziai verkia,tada vel gryztu pasiimu mazyli ant ranku,glaudziu ir tada kazkaip tokia meile siluma uzlieja kuna,ir vel viskas buna gerai,o mazylis apdovanoja grazia sypsena
Putlutė
QUOTE(Dangutė @ 2007 02 20, 13:25)
PUTLUTE, kaip uzeina taip ir praeis... Tos kantrybes reikes visam gyvenimui  smile.gif Ir as pavargstu nuo visko - nuo rutinos namuose, vaikucio zyzimo, nemigo naktu, bet juk mes mamytes, mes pacios stipriausios pasaulyje. Juk gyvenime buna baisiu dalyku, o cia juk nera "baisus" dalykas  biggrin.gif  Laikykis, semkis kantrybes is vidaus ir viskas bus o.k, pamatysi  biggrin.gif  Sekmes  biggrin.gif
*

oij..is kur man tos kantrybes pasisemt verysad.gif
Britvute
Budavo nakti po keliolikto atsikelimo apsikabindavau ir verkdavom kartu verysad.gif
Visokiu ir vaiku buna ir mamyciu kantrybiu.Buna vaikas ramiakas,bet mama del belenkokio kniurkt susierzina,o buna kad vaikas pastoviai zirzena o mama kaip akmuo(rami kaip belgas biggrin.gif )
Manau kuo didesni bus musu sirdukai tuo kantrybe tures but didesne g.gif
Anamaze
Sveikos mamytes
pagaliau radau skireli kuris man labai aktualus.Mano dukrytei jau 5 menesiai vardu Dyja, siaip rami sypsosi, bet kai jau pradeda verkti mano kantrybe truksta as nezinau ka galiu padaryti kuo klyksmas didesnis tuo daugiau man i galva blogu minciu lenda, kartais net pagalvoju kam gimdziau ir aplamai. Dazniausiai su vaiku bunu viena vyras tik dabar pradejo artinti prie mergytes nes sako as tai pieno neturiu, o jinai tikrai valge kas valanda dvi.Dabar kai noriu duoti papildomo maisto vel verkia net is principo uzmiega nevalgo kol neduosiu MP tai siaubingai as tokiomis akimirkomis noriu kur nors sprukti.Ar cia man vienai taip buna kad nebenoriu maitinti pati geriau jau misinukais ar kutu maistu
padange7
Oi, ir mane tokios mintys aplanko... Sunkiausia tai, kad as pati sveikatos neturiu (man "kazkas" negerai su sirduke, tuoj darys tyrimus), tai isivaizduokit kaip as isvargstu... Kartais vaikas verkia ir as zliumbiu verysad.gif
Putlutė
QUOTE(Dangutė @ 2007 02 22, 17:54)
Oi, ir mane tokios mintys aplanko... Sunkiausia tai, kad as pati sveikatos neturiu (man "kazkas" negerai su sirduke, tuoj darys tyrimus), tai isivaizduokit kaip as isvargstu... Kartais vaikas verkia ir as zliumbiu  verysad.gif
*

neliudek 4u.gif visos mes tokios paverkslenancios biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.