Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mano zuikiuko gimdymas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
deivydukomama
nestuke.gif dar ir dabar atcimenu kaip buvau nestuke, ir tas gimdymas baisus gimdziau londone galvojau kad cia geriau gimdyti bet pasirode visai ne taip geriau jau gimdyti lietuvoje nes cia tai tikras pragaras turejau gimdyti 2006 09 21 o pagimdziau 2006 10 01 dejo zele kad atcidarytu gimda ir prasidejo kosmaras tada verysad.gif kai paprasiau nuskausmintu tai uz kokios valandos te suleido vaistus ir tai tik pusei valandos nuskausmino o kai gimdziau irgi buvo sunkei nebesinori net prisiminti o kai mane siuvo buvo plyse tai zinokit viska jauciau ,lietuvoj kai pirma sunu gimdziau man kai siuvo tai papurske kazkokiu vaistu kad nieko nejausciau o cia tik dave kauke alsuoti tai vos nenualpau is to skausmo jeigu susilauksim dar vieno vaikucio tai tikrai kad gimdysiu lietuvoje rolleyes.gif
Comet
doh.gif vat ir as dabar gyvenu Londone,nesu nescia,bet tai gali nutikt bet kada ir daznai pagalvoju kad tikriausia vaziuociau gimdyti i LT.uzuojauta tau. Sveikinu susilaukus leliuko 4u.gif
dahlia
OI,kaip baisu!!!!
O man gimdyti uz poros menesiu, as taip pat ruosiuosi tai daryti Londone.
Kokioje ligonineje gimdei?
deivydukomama
QUOTE(dahlia @ 2007 02 14, 17:05)
OI,kaip baisu!!!!
O man gimdyti uz poros menesiu, as taip pat ruosiuosi tai daryti Londone.
Kokioje ligonineje gimdei?
*

sveika as gimdziau leytone wips cross ligonineje
dahlia
Laba,
Dekui uz greita atsakyma.

As ruosiuosi gimdyti Newhamo ligonineje.net nezinau ka ir galvoti,nes esu girdejusi ivairiausiu atsiliepimu,bet kiek teko paciai joje guleti(buvau sukraujavusi ketvirta nestumo menesi),tai tikrai galiu pasakyti,kad rupinasi panasiai kaip ir Lietuvoje.Dar kolkas veju visas mintis tolyn,iki gimdymo dar du menesiai. nestuke.gif
awiux

QUOTE(dahlia @ 2007 02 15, 13:03)
Laba,

As ruosiuosi gimdyti Newhamo ligonineje.net nezinau ka ir galvoti,nes esu girdejusi ivairiausiu atsiliepimu,bet kiek teko paciai joje guleti(buvau sukraujavusi ketvirta nestumo menesi),tai tikrai galiu pasakyti,kad rupinasi panasiai kaip ir Lietuvoje.Dar kolkas veju visas mintis tolyn,iki gimdymo dar du menesiai. nestuke.gif
*

sėkmės jum 4u.gif
tikuosi,kad viskas bus gerai...ir gimdymas praeis be kurijozų unsure.gif
hondera
4u.gif
VRed
As pirma vaika gimdziau taip pat Londone, Kensington & Chelsea Hospital - neturiu nei vieno nusiskundimo - puikiai rupinosi tiek per gimdyma tiek po jo ax.gif
deivydukomama
QUOTE(dahlia @ 2007 02 15, 11:03)
Laba,

*

linkiu tau sekmes mirksiukas.gif
brigitiki
oj,kokia baisi istorija doh.gif
Renesme
4u.gif
Raudvilė
trumputė istorija, svarbiausia viskas gerai 4u.gif
Karėja
ir LT visko pasitaiko 4u.gif
vi78
sekmes 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.