OI,kaip baisu!!!!
O man gimdyti uz poros menesiu, as taip pat ruosiuosi tai daryti Londone. Kokioje ligonineje gimdei?
Laba,
Dekui uz greita atsakyma. As ruosiuosi gimdyti Newhamo ligonineje.net nezinau ka ir galvoti,nes esu girdejusi ivairiausiu atsiliepimu,bet kiek teko paciai joje guleti(buvau sukraujavusi ketvirta nestumo menesi),tai tikrai galiu pasakyti,kad rupinasi panasiai kaip ir Lietuvoje.Dar kolkas veju visas mintis tolyn,iki gimdymo dar du menesiai. QUOTE(dahlia @ 2007 02 15, 13:03) Laba, Dekui uz greita atsakyma. As ruosiuosi gimdyti Newhamo ligonineje.net nezinau ka ir galvoti,nes esu girdejusi ivairiausiu atsiliepimu,bet kiek teko paciai joje guleti(buvau sukraujavusi ketvirta nestumo menesi),tai tikrai galiu pasakyti,kad rupinasi panasiai kaip ir Lietuvoje.Dar kolkas veju visas mintis tolyn,iki gimdymo dar du menesiai. sėkmės jum tikuosi,kad viskas bus gerai...ir gimdymas praeis be kurijozų
As pirma vaika gimdziau taip pat Londone, Kensington & Chelsea Hospital - neturiu nei vieno nusiskundimo - puikiai rupinosi tiek per gimdyma tiek po jo
QUOTE(dahlia @ 2007 02 15, 11:03) Laba, Dekui uz greita atsakyma. As ruosiuosi gimdyti Newhamo ligonineje.net nezinau ka ir galvoti,nes esu girdejusi ivairiausiu atsiliepimu,bet kiek teko paciai joje guleti(buvau sukraujavusi ketvirta nestumo menesi),tai tikrai galiu pasakyti,kad rupinasi panasiai kaip ir Lietuvoje.Dar kolkas veju visas mintis tolyn,iki gimdymo dar du menesiai. linkiu tau sekmes
oj,kokia baisi istorija
trumputė istorija, svarbiausia viskas gerai
ir LT visko pasitaiko
sekmes
|