Na taip, cia kiekvienos individualus reikalas, bet jei dabar tektu man rinktis Femina ar Eliza, tikrai eiciau i Eliza, ir kaina mokslu geresne, ir bent nemeluoja, kad nera lietuviu kalboje kosmetikes, del to israso tik vizazistes diploma, va turiu diploma ir jame parasyta vizaziste, ka reiksia, kad neisipareigoja mokymo istaiga atsakyti uz merginu nemokejima tvarkyti gerai odos. Mes jau ruosiam dokumentus Svietimo ministerijai, kad mus Femina apgavo. Papildyta: Be to jei ateity tektu dalyvauti kaip kosmetikei kokioje nors parodoje, trukdytu ir diplomas ant kurio parasyta vizaziste, kosmetiku ir kosmetologu asociacija jau db pasake, kad femina mus apgavo. O jei del saves tai gali eiti drasiai. Bet Elizoj issamesnes zinios, pvz Feminoj nemokino taip gerai valyti veiduka kaip Elizoj, cia is parodos . Net nebuvo sneketa apie vieta uz ausyciu.
sakudin
2010 11 30, 18:36
QUOTE(gintek @ 2010 11 30, 00:31) Na taip, cia kiekvienos individualus reikalas, bet jei dabar tektu man rinktis Femina ar Eliza, tikrai eiciau i Eliza, ir kaina mokslu geresne, ir bent nemeluoja, kad nera lietuviu kalboje kosmetikes, del to israso tik vizazistes diploma, va turiu diploma ir jame parasyta vizaziste, ka reiksia, kad neisipareigoja mokymo istaiga atsakyti uz merginu nemokejima tvarkyti gerai odos. Mes jau ruosiam dokumentus Svietimo ministerijai, kad mus Femina apgavo. Papildyta:Be to jei ateity tektu dalyvauti kaip kosmetikei kokioje nors parodoje, trukdytu ir diplomas ant kurio parasyta vizaziste, kosmetiku ir kosmetologu asociacija jau db pasake, kad femina mus apgavo. O jei del saves tai gali eiti drasiai. Bet Elizoj issamesnes zinios, pvz Feminoj nemokino taip gerai valyti veiduka kaip Elizoj, cia is parodos . Net nebuvo sneketa apie vieta uz ausyciu. o jus is vilniaus?o del veido valymu tai as juos sekmingai darau ir priedo uz ausyciu taip pat. reikia dar ir paciom atidziau pastebet kaip destytojos daro juk jos tokiu dalyku nepraleidzia nebent jus nepastebejot Papildyta:QUOTE(tigra...5 @ 2010 11 30, 18:01) aciu uz nuraminima...  as taip pagalvojau, rimtai jei noresi ko gyvenime pasiekti... pasieksi, o as noriu  labai noriu   sekmes moksluose
Taip Vilniuje, cia mums nerode jokiu valymu uz ausyciu, zinau, kad Vilniuje Femina daug silpnesne nei Kaune, bet kad ant tiek netikejau, jau gailiuosi, kad baigiau ja
sakudin
2010 12 02, 10:12
QUOTE(gintek @ 2010 12 01, 16:26) Taip Vilniuje, cia mums nerode jokiu valymu uz ausyciu, zinau, kad Vilniuje Femina daug silpnesne nei Kaune, bet kad ant tiek netikejau, jau gailiuosi, kad baigiau ja  bet ar yra noras toliau testi mokslus ir dirbti toki darba?,bet vilniuje tiek daug darbo pasiulimu ,manau tikrai sugebetum sekmingai dirbt ka ismokai?
Na jei turi laisvo laiko tai permesk db akimis kiek tu pasiulymu  ju isvis nera, jau kiek laiko ieskau, noras yra, bet tik darbui namuose ant saves, nuo rudens as ir dar viena mergaite kuri su manimi baige femina, stojam i kosmetologija normaliai mokintis  bus labiau verta  vis del to aukstasis ir medicininis, jau rimciau . Gal Kaune pasiulu ir yra, bet faktas tas, kad dauguma vilnieciu po feminos neranda darbo, ir zinau ne viena kuri baigusi femina stoja i kosmetologija del ziniu stygiaus. as kalbu apie auksta kosmetologini lygi, o ne apie toki koki dave femina
sakudin
2010 12 05, 18:44
QUOTE(gintek @ 2010 12 02, 22:34) Na jei turi laisvo laiko tai permesk db akimis kiek tu pasiulymu  ju isvis nera, jau kiek laiko ieskau, noras yra, bet tik darbui namuose ant saves, nuo rudens as ir dar viena mergaite kuri su manimi baige femina, stojam i kosmetologija normaliai mokintis  bus labiau verta  vis del to aukstasis ir medicininis, jau rimciau . Gal Kaune pasiulu ir yra, bet faktas tas, kad dauguma vilnieciu po feminos neranda darbo, ir zinau ne viena kuri baigusi femina stoja i kosmetologija del ziniu stygiaus. as kalbu apie auksta kosmetologini lygi, o ne apie toki koki dave femina  taip as sutinku kad mokslo dar reikia, bet jei net dabar neradai darbo manai rasi paskui?o darbo skelbimu tikrai yra pas mus juk rasiau viena panele is vilniaus mokinosi kaune o dabar vilniuje vel gyvena ir dirba sarma staile per du salonus.as taip taip pat tesiu mokslus veliau kai jiems uzsidirbsiu.nes mokintis galima visa gyvenima ir negi tu galvojai kad baigsi femina ir viska zinosi ,juk mes gavom pagrindus ir pradzia o toliau jau kaip kas pasirinks,dirbt ir mokintis toliau ar tik skustis  .o beje gal popietineje grupeje mokinaisi?
Ne, mokiausi rytineje puseje, popietine grupe jau isgirdom, kad geriau ruose, nes klientu korteles kazkokias vede, as net nz kas tas yra...Na as nesiskundziu, as pradedu dirbti namie, jau nusipirkau masazini stala, like depiliacijos aparatus susipirkt, nes jau priemones turiu, ir veido priemones , ir turetu buti normaliai, paziuresim, nes su makiazu dirbu, bet makiazui tik vasara yra darbo, skelbimai ziema mire...na kolegijos reikia, nes dar labai truksta ziniu del saves, bet esme ne tame, esme tame, kad femina apgaudineja mergaites sakydama, kad nera zodzio kosmetike lietuviu kalboje rasydami ant diplomo tik vizazistes specialybe, jua suzinojom is svietimo ministerijos, kad mums pagal mokymo programa turi rasyti kosmetike, bet kazkodel neraso r meluoja...
Laba diena mergaites Noriu paklausti kiek trunka darbo birzos kursai manikiurininkes? Ar naudingi? Negaliu apsispresti ar geriau manikiurininkes ar kosmetikes( makiazo) kursai? Su kokiais kursais veliau lengviau darba gauti
sakudin
2010 12 19, 14:25
QUOTE(Staff @ 2010 12 17, 12:53) Laba diena mergaites Noriu paklausti kiek trunka darbo birzos kursai manikiurininkes? Ar naudingi? Negaliu apsispresti ar geriau manikiurininkes ar kosmetikes( makiazo) kursai? Su kokiais kursais veliau lengviau darba gauti  LABA na cia dvi skirtingi darbai o kas tau pacei labiau patinka as pavyzdzui negaleciau karpyt odeliu darant manikiura tai as tokio darbo dirbt nenorriu as pasirinkau vizazistes ,ir del birzos tai kiek draugiu stovi darbo birzoje kaune tai sake kad nebesiulo jokiu kursu birza daugiau
o as vis dar blaskausi,vis renkuosi ir niekaip neissirenku,nors tiesa psakius kaune tai nera is ko ir rinktis jau buvau nusprendus eit i femina,nu bet netraukia ten manes nors tu ka,dabar rimtai svarstau apie IMUC renkama nauja grupe nuo vasario bet teks vazineti kiekviena diena i vilniu,gal atsiras dar kokia entuziaste is kauno  kazkaip smagiau butu susikoperavus
Laba diena, norėčiau išmokti pasidazyt, to darbo nedirbsiu tik dėl saves, kur klaipėdoje rasti toki reikaliuka
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 23, 14:37) Laba diena, norėčiau išmokti pasidazyt, to darbo nedirbsiu tik dėl saves, kur klaipėdoje rasti toki reikaliuka  Man irgi būtų aktualu, tik būtų gerai Kaune
Musyte_bur
2011 02 23, 15:15
QUOTE(wwwes @ 2011 02 23, 15:08) Man irgi būtų aktualu, tik būtų gerai Kaune  O mane domina kur tokie makiazo kursai SAU vyksta Vilniuje, gal kas galit paratri??Aciu.
QUOTE(Musyte_bur @ 2011 02 23, 16:15) O mane domina kur tokie makiazo kursai SAU vyksta Vilniuje, gal kas galit paratri??Aciu. Laba diena, Sau kursu Vilniuje galima rasti www.carolina.lt
QUOTE(Lasva @ 2011 02 23, 19:52) Laba diena, Sau kursu Vilniuje galima rasti www.carolina.lt  super reikaliukas, kas is draugiu buvo patenkintos, bet mano kaime tooli grazu iki tokiu renginiu
VaivaUnique
2011 04 16, 12:23
Sweikos mielosios, Vizazistu kursai tikrai yra rengiami ne tik Vilniuje,bet ir Kaune,Klaipedoje ir manau kituose miestuose. Pati esu baigusi ne vienus kursus ir igijusi sia specialybe. Taip,baigus profesionalius vizazo kursus igijama specialybe,taciau norint patvirtinti sia savoka reikia myleti,dometis naujovemis,buti komunikabiliems ir tureti labai daug praktikos. Neuztenka vien baigti juos ir laikyti save profesionale. Is savo patirties tikrai zinau,kad reikia labai daug praktikos! Pateiksiu sarasiuka kur galite igyti sios specialybes: SLA akademija International Make up center Femina Bona Ispado ir t.t...
Norincioms ismokti del saves,taip pat yra kas rengia tokius kursus: deiviu mokykla (Vilnius,Kaunas,Klaipeda) carolina make up studio (Vilnius) Make up secrets (vilnius) ...
International Make Up Center formuoja naują 10 savaičių trukmės makiažo kursų grupę. Baigusiems studentams išduodamas tarptautinis sertifikatas, pripažįstamas visame pasaulyje. Paskubėkite registruotis, vietų skaičius ribotas! Europoje pirmaujanti makiažo mokykla! http://www.internationalmakeupcenter.se/lt/homehttp://www.facebook.com/#!/imc.lt
trauktine
2011 06 27, 20:01
Sveikos, prasau atsiliepimu apie dekoratyvines kosmetikos kosmetiko mokslus kauno profesiniame saugusiu centre (karaliaus mindaugo pr.)
juokiukas
2011 06 29, 15:12
Sveiki Domina International Make up center 10 svaiciu kursai, bet kazko ten su niekuom neimanoma susisiekti, kas ten per pasikeitimai, gal yra kas zino ir isviso ar ten beorganizuos ar ne? Nes daug neaiskumu, ir gal butu atsiliepimu is paskutines grupes kuri dabar liepa turi baigineti, buciau labai dekinga
QUOTE(juokiukas @ 2011 06 29, 16:12) Sveiki Domina International Make up center 10 svaiciu kursai, bet kazko ten su niekuom neimanoma susisiekti, kas ten per pasikeitimai, gal yra kas zino ir isviso ar ten beorganizuos ar ne? Nes daug neaiskumu, ir gal butu atsiliepimu is paskutines grupes kuri dabar liepa turi baigineti, buciau labai dekinga Na zinok kai rinkausi kur mokintis man su jais taip pat nepavyko susisneket
mylacka
2011 09 11, 19:03
Sveikos,
Atsiliepkite prasu tos, kurios baige SLA. Turiu keleta klausimu. Galite i AZ.
sveiki, gal kas nors lankė čia http://www.ispado.lt/index.php?option=com_...119&lang=lt ? būtu idomu sužinoti kaip jums ar tik patiko? keista kad ir kaina nenurodyta.. nei laikas
Turkish
2011 09 18, 18:07
QUOTE(trauktine @ 2011 06 27, 21:01) Sveikos, prasau atsiliepimu apie dekoratyvines kosmetikos kosmetiko mokslus kauno profesiniame saugusiu centre (karaliaus mindaugo pr.)  Gal gali atsiųsti nuorodą ? nieko panašaus nerandu, matyt blogai ieškau
gal kas gero ką pasiūlys dėl makiažo kursų Vilniuje? gal kur kam labai patiko? nes noriu ir dėl savęs ir ne sau. atkreipiau dėmesį į šiuos http://www.makiazokursai.lt/vakariniai-makiazo-kursai/
sapetrausk
2011 09 21, 13:16
QUOTE(ypač @ 2011 09 20, 19:01) gal kas gero ką pasiūlys dėl makiažo kursų Vilniuje? gal kur kam labai patiko? nes noriu ir dėl savęs ir ne sau. atkreipiau dėmesį į šiuos http://www.makiazokursai.lt/vakariniai-makiazo-kursai/sitie ir mane sudomino, tik Kaune
marmuazele
2011 10 11, 15:46
QUOTE(gintek @ 2010 11 17, 17:04) Na ka as tau galiu pasakyti, mano situacija tokia pati buvo, dirbau uzsienyje, grizau i Lietuvele, baigiau FB, na ir ka ir nieko  Sedziu va jau 3 men, ieskoau darbo - nera, be to musu baige 9 mergaites, nei viena taip ir nerado darbo. . Situacija yra tokia: buvo paroda Baltic Expo Beauty, buvo jauniu klases kosmetikiu-kosmtologu konkursas (studentes jos). Is feminos aisku nieko nebuvo, dalyvavo kolegijos ir AOB mokyklos studentes. Pasiruosimas labai striprus, labai issamios klientu korteles apie ligas, labai kruopsciai turi buti isvalytas veidas, komisija tikrino ir uz ausu. Paskui isgidrrau, kad AOB direktore ir kosmetologu asociacijos prezidente Ruta Braziuniene nori ivesti egzaminavima visoms dirbancioms kosmetikems ir kosmetologems, neva po trumpalaikiu kursu jos nieko nezino ir daug prisidirba. Del sios priezasties kitais metais stosiu i kolegija. Kitas dalykas mes ne KOSMETIKES, O VIZAZISTES. Kai ejau i kursus mane apgavo sakydamos, kad dabar kosmetikes profesija neegzistuoja, yra tik vizaziste, kad tai nereiskia jog mes darysime tik makiazus bet ir kosmetines proceduras, negalesime tik pazeisti odos vientisumo. Jog svietimo ministerija patvirtino kad termino kosmetike lietuviu kalboje nera. O is tiesu yra !!! Tragedija ir sudas! Reikia kreiptis i svietimo ministerija ir suznoti kodel Eliza uz 3500 Lt duoda sertfikakta KOSMETIKES per tuos pacius 6 menesius. Pagal mane kai skaiciau programa tai ji niekuo nesiskiria ant popieriaus nuo Feminos Bonos. Bet pagal pasiruosimo lygi labai didelis skirtumas. Tai tiek.  Kas idomiausia kad FB tai skelbia savo potencialioms studentems ir dabar. Mane tokia informacija suneramino ir sukele abejoniu ju veikla.
madness133
2011 10 15, 20:52
Sveikos merginos  galvoju mokintis  patarkit Femina Bona ar Mokymo ir paslaugu centras ?
matrica_2
2011 11 07, 09:53
 Sveikos merginos mane irgi domina visazistu kursai KAdangi esu klaipediete domina tik Femina bonoje vykstantys... Nors gaika , kad nesu vilniete taciau noreciau mokytis SLA  Ka galetumet pasakyti? Lauksiu zinuciu tiek cia, tiek ir AZ kazko cia labai jau mazas aktyvumas
Amatevi
2011 11 23, 19:27
Kur geriau- zinija.lt kursai(gal kuri ten moketes?) ar makeup secrets vakariniai makiazo kursai? zinija pigiau(500lt), makeup secrets(580lt),bet zinijoj 30ak.val, o makeup secrets 27ak.val...
QUOTE(*Rūta* @ 2011 02 23, 14:37) Laba diena, norėčiau išmokti pasidazyt, to darbo nedirbsiu tik dėl saves, kur klaipėdoje rasti toki reikaliuka  praejo metai bewiek nuo jusu klausimo forume, gal ka radote. man ir aktualu
giedrehp
2011 11 24, 10:40
Mane taip pat domina visazo kursai Klaipedoj ir Siauliuose,noreciau ismokti profesionaliai dirbti,jei kas ka zinote parasykite i AZ,aciu
aidakurs
2011 12 01, 19:50
Mane taip pat domina tobulinimosi kursai Kaune,jeigu labai geri,tai ir Vilniuje. Prasau paneliu atsiliepimu ir rekomendaciju.Ipatingai domina foto makiazai
Gal kas daugiau žinote ar esat baigę Ispado akademijoje profesionalaus vizažo kursus. Mane jie domina norėčiau daugiau apie jus sužinota ar verta juos baigti
aidakurs
2011 12 15, 11:07
Merginos, lankiau Femina Bona makiazo tobulinimosi kursus, labai, labai patiko, labai !!! Jeigu bus galimybe mokytis pas destytoja Vitalija, tai net nedvejokite, puiki destytoja, puikiai perteikia zinias, viska isaiskina paprastai,suprantamai, nuosirdziai. Uzsirasiau pas ja dar asmeniniu pamoku. REKOMENDUOJU
merselle
2011 12 16, 11:33
QUOTE(aidakurs @ 2011 12 15, 11:07) Merginos, lankiau Femina Bona makiazo tobulinimosi kursus, labai, labai patiko, labai !!! Jeigu bus galimybe mokytis pas destytoja Vitalija, tai net nedvejokite, puiki destytoja, puikiai perteikia zinias, viska isaiskina paprastai,suprantamai, nuosirdziai. Uzsirasiau pas ja dar asmeniniu pamoku. REKOMENDUOJU  ar tai kurSai "Makiazas sau"??
aidakurs
2011 12 18, 22:15
QUOTE(merselle @ 2011 12 16, 12:33) ar tai kurSai "Makiazas sau"??  Ne,cia buvo tobulinimosi kursai jau dirbancioms kosmetologems,bet domejausi "makiazas sau" taip pat turetu vesti si puiki destytoja. Sekmes kas juos zada lankyti
merselle
2011 12 19, 11:02
QUOTE(aidakurs @ 2011 12 18, 22:15) Ne,cia buvo tobulinimosi kursai jau dirbancioms kosmetologems,bet domejausi "makiazas sau" taip pat turetu vesti si puiki destytoja. Sekmes kas juos zada lankyti  aciu
As gimtadieniui gavau dovanu individualia makiazo pamoka pas Karolina Vilniuje (www.carolina.lt). Gal kas jau lanke ir turi atsiliepimu???
mačiau kad mergaitės ieškojo makiažo kursų Klaipėdoje.. galiu parekomenduoti VIVA saloną (šalia Mažvydo alejoje esančios IKI) čia organizuojami makiažo kursai toms mergaitėms kurios nori išmokti tik dėl savęs - 10 pamokėlių iš kurių 7 teorija, ir 3 praktika, paskui dovanų - fotosesija... nuotraukos iš mano fotosesijos - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...9136&type=3kaina viso to malonumo - pernai buvo 600 lt taip pat yra organizuojami kursai pažengusioms mergaitėms - jau mokama piešti makiažus kitoms mergaitėms - ten apie 15 pamokėlių, kaina apie 1200 lt vienu žodžiu - pati pernai lankiau, tai tikrai likau patenkinta ypač netikėta fotosesija:) Salono savininkė Viktorija tikrai profesionali visažistė ir fotografė, seku jos darbus, kuriuos retkarčiais įkelia į FB.... jei kam reikalingi kontaktai - Ligoninės gt. 7, tel. 8-46-212836 Kviesti Viktoriją dėl kursų... beje, aš jau visi metai einu pas ten dirbančias mergaites - tiesiog radau kad padaro man idealius antakius ir super pakerpa plaukus
merselle
2011 12 29, 10:40
QUOTE(Senti @ 2011 12 28, 10:49) mačiau kad mergaitės ieškojo makiažo kursų Klaipėdoje..
labai grazios foto
o gal kas girdeja atsiliepimus apie femino bonos kursus makiazas sau, kursus? ar jie verti demesio?
merselle
2012 01 02, 09:13
QUOTE(Leja_ @ 2011 12 29, 22:44) o gal kas girdeja atsiliepimus apie femino bonos kursus makiazas sau, kursus? ar jie verti demesio?  ir man idomu
QUOTE(Senti @ 2011 12 28, 10:49) mačiau kad mergaitės ieškojo makiažo kursų Klaipėdoje.. galiu parekomenduoti VIVA saloną (šalia Mažvydo alejoje esančios IKI) čia organizuojami makiažo kursai toms mergaitėms kurios nori išmokti tik dėl savęs - 10 pamokėlių iš kurių 7 teorija, ir 3 praktika, paskui dovanų - fotosesija... nuotraukos iš mano fotosesijos - http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...9136&type=3kaina viso to malonumo - pernai buvo 600 ltjei kam reikalingi kontaktai - Ligoninės gt. 7, tel. 8-46-212836 Kviesti Viktoriją dėl kursų... Atsiprašau kad kartoju žinutės dalį - tiesiog buvau parašiusi blogą numeriuką (kažkodėl nesujungia).. Šitas turėtų tikti - 8-685-31394
Laba vakara, Norejau pasidalinti, kad Zygimantu grozio namuose buvau asmenineje pamokeleje pas vizaziste Lina ir man labai patiko  Tad nuo kitos savaites tesiu vizazo mokslus, menesio laiko makiazo kursuose ten pat  Labai laukiu
aidakurs
2012 01 17, 23:18
QUOTE(merselle @ 2012 01 02, 10:13) ir man idomu  Tikrai taip ir dar jeigu destys VITALIJA !!!
merselle
2012 01 18, 10:45
QUOTE(aidakurs @ 2012 01 17, 23:18) Tikrai taip ir dar jeigu destys VITALIJA !!! jau lankau siuos kursus, tik Klaipedoje, esu patenkinta
sapetrausk
2012 01 30, 16:27
QUOTE(aidakurs @ 2012 01 18, 01:18) Tikrai taip ir dar jeigu destys VITALIJA !!! As lankiau kursus Kaune, pas Vitalija, labai patiko , rekomenduoju
Miurella
2012 01 30, 22:01
Sveiki  Kaip manote, ar būtina pvz. mokėti gražiai piešti norint būti vizažiste?  Klausiu to, nes man nelabai sekasi dailė, o vizažistės specialybė mane žavi..
sapetrausk
2012 01 31, 09:00
QUOTE(Miurella @ 2012 01 31, 00:01) Sveiki  Kaip manote, ar būtina pvz. mokėti gražiai piešti norint būti vizažiste?  Klausiu to, nes man nelabai sekasi dailė, o vizažistės specialybė mane žavi.. As pries eidama i makiazo kursus taip pat del to nerimavau (nes, na nesu as menininke  ), taciau destytoja nuramino, kad tai neturi nieko bendro ir be to gali sektis puikiai
Skaidula
2012 01 31, 10:59
Sveikos merginos,
labai susidomėjau profesionaliais visažo kursais Kaune. Vilniuje kursų pasirinkimas tikrai platus, o stai su Kaunu jau liūdnesnė situacija. Radau Ispado kursus ir labai smalsu, gal kuri is Jūsų jau esate baigusi šiuos kursus? Gal galėtumėte patarti ar verta "merkti" pinigus į juos? (o kaina jų tikrai nemaža). O gal parekomenduotumėte kokius kitus? Kursai man reikalingi ne dėl savęs, noriu išmokti profesionaliai dirbti su kitų veidais (kiek tai įmanoma baigus kursus).
|
|