aciu. idealiai butu, jei iki rytojaus rasciau. iki ryt 12val.
Soos! mamos, kurios plukdot savo vaikucius? kur rasti-vaistinese ar kur-sauskelniu maudymui? neperslampamu?v i BASEINA?
aciu. idealiai butu, jei iki rytojaus rasciau. iki ryt 12val.
As tai RIMI pirkau - Pampers specialiai maudymui.
man tai drauge sake,kad tie pampersai vistiek vandens prisigeria
o as pardose nematau
Sveikos,
Gal zinot kur galima nusipirkti baseinines sauskelnes ir kokia firma jas gamina? Buciau dekinga uz informacija.
As turiu Pampers firmos, jos kazkada buvo prie pakuotes, o ji turetu gal maksimoj but tai tikrai
siaip geriau pirkt kokioj vaistinej nes viso poko tikrai nereikia.. vienas sauskelnes turi ir viskas paskui jas isdziovini ir vel naudoji mum taip baseino sesutes patare sake visos mamos taip daro.. o jei nori tai gi su triusikeliais geriau..
isdziovinti...? o jei vaikas prisisiojas buna..juk nematysi ar vienkartines maudimosi sauskelnes nesvarios buna....juk su vandeniu susimaiso........as tai tikrai nedziovinciau.....bet cia kiekvienos mamos pasirinkimas
geriausia manau is vis su triusikeliais ka mes ir darom
as pirkau huggies "mazylio pasalyje" paskui su drauge pasidalinom
Wow. Ash galvojau kad i baseina lialkai galima tik su vienkartinemis sauskelnemis, kurios kainuoja po 10 litu. Na, mamos, ka as be jusu daryciau
Yra "Kotrynoje" pirkti, kainuoja berods 26Lt.
mes turime 8 vienetus, 10-15kg, pampers.Galetume perleisti, nes jau isaugome.
Gal zinot ar buna maziems leliukams plaukimo sauskelniu? Nes man mazylio pasaulyje sake,kad mazesniu kaip 7 kg nebuna, o mano pupa kol kas tiek nesveria
O su kelnytem tai nerizikuociau, nes manoji megsta pakakoti i vandeni, tai baseinas po musu turtu vandeni keisti
Man truputi nepatinka kad leidzia plaukiot su medvilniniais trusikeliais. Tie vaikai ir sisioja i vandeni. O daugelis ir kakoja skystai tai tie medvilniniai triusikeliai tiek ir teapsaugo...
as pirkau Kotrynos parduotuvej Ukmerges gatvej
QUOTE(musmere @ 2004 12 20, 23:11) Man truputi nepatinka kad leidzia plaukiot su medvilniniais trusikeliais. Tie vaikai ir sisioja i vandeni. O daugelis ir kakoja skystai tai tie medvilniniai triusikeliai tiek ir teapsaugo... Na nezinau, maniske baseina lanke nuo 2 men ir tikrai nei karto nepasisiojo, nei pakakojo i vandeni kazkokiu nauju super maudymosi kelnaiciu, tipo nepraleidzia tai kas i vidu padaroma, o paskui iskalbiama, maciau naujoj Semper parduotuvej, Kubiliaus 1 Vilniuje. Kaina virs 10lt nesidomejau.
Brendutei
mes gyvename Kaune, Jonavos gatveje.
Maudymuisi skirtu sauskelniu buna ir Kotrynoje (Huggies).
Parodoje "Vaiku salis" pirkau daugkartines plaukiojimo sauskelnes (atseit "plavkes"), jos is storos specialios medziagos, gerai apsispaudzia apie kojytes ir pilvuka, dydziai pagal svori, galima skalbti masinoje. Tik kaina nelabai patraukli - 23lt. Pakelis sauskelniu (12vnt.) - apie 28lt. Tai ir skaiciuokit, kas labiau apsimoka. Jas veza ta pati firma, kuri importuoja BEBI, Humana koses. Kaune jie randasi kazkur Europos prospekte (Vilijampoleje). QUOTE(Ingule @ 2004 12 21, 10:38) Na nezinau, maniske baseina lanke nuo 2 men ir tikrai nei karto nepasisiojo, nei pakakojo i vandeni Maniskis buvo prikakojes vonioje Dabar kai didesnis tai jau nekakoja. O ar pasisioja tai kaip matyt?
Dakui, Zise.
Ingule, del prisysiojimo - tai negali buti tokia tikra. Mano trimetis kartais dar voniaoje prisysioja, tai ka kalbet apie leliukus. O juk vandenyje nesimato
Man stai klausimas iskilo. O maziai tame sysiuky ir kakuty (na jei taip nutinka) maudosi ir nardo
Na, tam ir reikia sauskelniu
Pas mus liko gal kokiu 10 plaukiojimui skirtu pampersu, kurios galetume padovanoti. Nes musu
Sveikos,
ruošiamės mes šią vasarą į kelionę su maže, važiuosim pailsėti į šiltus kraštus, todėl beruošiant visą mantelę iškilo toks klausimas: kaip maudysimės baseine? O ir jūroj? Ar esat pirkusios kažkokias maudymuisi skirtas sauskelnes? Ar jos daugkartinio naudojimo? Kur jas pirkti? Žodžiu, pasidalinkit savo patirtimi QUOTE(Ausyte1 @ 2005 06 14, 10:31) Sveikos, ruošiamės mes šią vasarą į kelionę su maže, važiuosim pailsėti į šiltus kraštus, todėl beruošiant visą mantelę iškilo toks klausimas: kaip maudysimės baseine? O ir jūroj? Ar esat pirkusios kažkokias maudymuisi skirtas sauskelnes? Ar jos daugkartinio naudojimo? Kur jas pirkti? Žodžiu, pasidalinkit savo patirtimi Sveikute, tavo maziule viena diena vyresne uz mano bernioka. Atostogausime tikrai siltame kraste ir jokiu pampersu vaikui negalvoju deti (juk sitaip karsta bus), esu nupirkusi 2 maudymosi kelnaites (tokias tikras, vyriskas, labai juokingai atrodo). Juk kakuti jie jau daro 1 karta i diena, o sisiukas - ne beda. Pampersinius trusikelius esu nupirkusi is smalsumo (nezinomos firmos) - tikrai nera daugkartiniai ir nemoku paaiskinti, bet zymiai prastesni uz Pampers normalius pampersiukus.
Kad prikakos į baseiną, tai aš net nesijaudinu, nes ir dabar į pampersą nekakoja, tik į klozetą
Bet kažkaip sakau gal privalomai kūdikiai turi būti su spec sauskelnėm, dėl higieninių sumetimu ar kokių tai baseino priežiūros reikalavimų QUOTE(Ausyte1 @ 2005 06 14, 11:19) Kad prikakos į baseiną, tai aš net nesijaudinu, nes ir dabar į pampersą nekakoja, tik į klozetą Bet kažkaip sakau gal privalomai kūdikiai turi būti su spec sauskelnėm, dėl higieninių sumetimu ar kokių tai baseino priežiūros reikalavimų Apie tuos reikalavimus net ir pagalvoti i galva neatejo. Drauge su sisiojanciu leliuku atostogavo, jisai maudesi baseine ir niekas nieko. Na, niekaip neisivaizduoju maudymosi su pampersu - taigi vanduo i ji susigers, temps vaika zemyn. Bet vat pagalvoju, kaip jie ta siluma istvers, maciau tokiu spec.basanoskyciu papludymiams, tokios gumines (ar neteko nieko girdeti).
Pas mus yra reikalavimas, kad jei vaikas dar naudoja sauskelnes ir baseine butinai turi buti su specialiomis maudymui skirtomis sauskelnem. Mes naudojame specialias Huges firmos sauskelnes (little swimers).
QUOTE(Titia @ 2005 06 14, 17:41) Pas mus yra reikalavimas, kad jei vaikas dar naudoja sauskelnes ir baseine butinai turi buti su specialiomis maudymui skirtomis sauskelnem. Mes naudojame specialias Huges firmos sauskelnes (little swimers). O Lietuvoj tokių yra? Ar ne taip?
Jos tikrai vienkartinio naudojimo. Ar ju yra Lietuvoje nezinau
Baseine mes naudojame Hugies Little swimmers vienkartines sauskelnes (pirkome Čipoline). Kaina 12 vnt. apie 25 Lt.
Tačiau yra ir daugkartinių specialių plaukiojimui skirtų kelnaičių Banbinomio, sako jų yra pirkti Nuke (www.banbinomio.com). Mes kol kas jų nepirkome, bet į baseiną mamos su tokiomis atsineša leliukus.
Ir mes baseine naudojome minetas HUGGIES sauskelnes. jos "neprigeria" vandens ir nepasidaro sunkios
O mes baseine nebenaudojam jokiu sauskelniu
Kaune, Mazylio baseine privaloma turet sauskelnes. Ir pageidautina butent tas vienkartines. Tos kelnaites daugkartinio naudojimo neapsaugo baseino taip patikimai. Siaip kalbejau su vieno sporto klubo darbuotojais - sake, kad jei vaikas prikakotu i vandeni baseine, tai bent jau jiems kainuotu apie 4000 lt jo valymas, filtru tvarkymas. Todel man visai suprantamas reikalavimas vaikus i baseina su sauskelnem vesti. Nezinau, kaip uzsieniuose su tokiais dalykais, rasau tik ka zinau apie musu situacija.
Aš manau, kad į bendrą baseiną tai tikrai reikia kažkokių sauskelnyčių ar triusikėlių. Vien iš pagarbos kitiems
Tik vat reikia nuspręsti ar tokias a la Huggies, ar a la Bambinomio Beje, o mažiukus jūroj maudot? Nieko ta druska ir pan.? jei naudosit užsienyje, tai vienkartines. Juk nenori, kad pasysiojus aplink nusidažytų
mano drauge eidavo su savo maziuku i mazylio baseina ir nenaudojo tu vienkartiniu sauskelniu
QUOTE(Jomke @ 2005 06 15, 21:22) mano drauge eidavo su savo maziuku i mazylio baseina ir nenaudojo tu vienkartiniu sauskelniu Reiskia blogai girdejai... buvom su viena mamka forumiete kartu baseine, jos vaikas pakakojo, bet nieks niekur neprabego pro sonus, net tos priziurincios sesutes sake nekreipt demesio ir maudytis toliau. O kad pakakojo, tai ne tik girdejau, bet kai islipom is baseino ir pati maciau.
Mes tai buvome su plavkėmis, be jokių pampersų
Nuo kitos savaitės einame į baseiną, gal galite patarti kur ir kokias maudymosi kelanites pirkti? Kokios geriausios 3 mėnesių berniukui
QUOTE(bembiukas @ 2006 05 27, 15:24) Nuo kitos savaitės einame į baseiną, gal galite patarti kur ir kokias maudymosi kelanites pirkti? Kokios geriausios 3 mėnesių berniukui Deja, bet nelabai didelis ju pasirinkimas Lietuvoje
kad tikrai tųn plaukimo sauskelnių nėra. kiek mačiau - tik Huggies. Mes juos ėkmingai naudojame
Kaune Kotrynoje maciau daugkartines maudimosi kelnaites. Bet pvz i Mazyli su jomis neileidzia, nes jos kazkiek praleidzia. O stai Huggies jie rekomenduoja, net mano mazei. Bet siulo soniukus susiuti, kad kelnytes nenukristu:), nes Huggies maudimosi sauskelnes tik nuo 7 kg. Kitos firmos sauskelniu ir man neteko matyti.
QUOTE(Dziurgita @ 2006 06 13, 20:05) Kaune Kotrynoje maciau daugkartines maudimosi kelnaites. Bet pvz i Mazyli su jomis neileidzia, nes jos kazkiek praleidzia. O stai Huggies jie rekomenduoja, net mano mazei. Bet siulo soniukus susiuti, kad kelnytes nenukristu:), nes Huggies maudimosi sauskelnes tik nuo 7 kg. Kitos firmos sauskelniu ir man neteko matyti. Mes vaikščiojom į baseiną su daugkartinio naudojimo sauskelnėmis. Nu ir argumentas reikalauti, kad mama kiekvieną kartą pirktų naujas sauskelnes baseinui - "praleidžia" Nu labai brangu tada eiti i Mažylio baseiną.. Rekomenduoju tada eiti į Lopšelio g.10, Vaiko Raidos Centras. Ten ir kaina vienam kartui apie 7 litus, ir mašinai nereikia vietos pirkti..Ir kaip sako lankantys ir ten, ir ten, LOPŠELY baseinas didesnis, gylio gal iki metro.. Ir povandeninės srovės ten yra, jei norisi...Ai, nu va ten galima eiti su daugkartinėmis sauskelnėmis, vat. QUOTE(Dziurgita @ 2006 06 13, 19:05) Kaune Kotrynoje maciau daugkartines maudimosi kelnaites. Bet pvz i Mazyli su jomis neileidzia, nes jos kazkiek praleidzia. O stai Huggies jie rekomenduoja, net mano mazei. Bet siulo soniukus susiuti, kad kelnytes nenukristu:), nes Huggies maudimosi sauskelnes tik nuo 7 kg. Kitos firmos sauskelniu ir man neteko matyti. Dar Pampers yra Swim pants ir Libero, bet jauciu kad LT ju pirkti nera. Neteko ir man matyti kitu, isskyrus Huggies.
Ieškau dukrai maudymosi sauskelnių. Ji 10 mėn sveria 11 kg. Vienintelės, kurias pavyko rasti Iki parduotuvėj buvo 7-12 kg
Manau,kad Huggies geriausos
Nors niekas neatsake, pati Kotrynoj radau 11 - 15 kg, yra ir dar didesniu. Kaina 25 lt. Maudykim savo mazuosius...
|