sveikos, gal kuri turit sauskelnes maudymosi 2 parduoti mazdaug 12kg vaikui. Mes esam Kaune, rasykit i až
Sveikos mamytės, gal kuri turit maudynių sauskelnių nuo 7kg, nes niekur nerandam kur nusipirkti, yra tik nuo 11kg. arba iki 6kg.
o taip norime su mažiuke pasiplaukiot rašykit į AŽ
Sveikos mamytes
Labutis,gal kas turite sauskelniu maudymuisi parduoti,kokius 2 vienetukus. svoris nuo 12kg.Vilniuje,aciu.
tu panasiu i sauskelnes daugumoj parduotuviu yra.. mes tai turim 2 neperslampamas kelnaites,ten tikriausiai jau tos baseinines yra..
Turim 5 maudymosi sauskelnes 7-12 kg (su Undinėle). Kaune. Rašyti a.ž.
Sakyciau geriausios plaukimui sausklenes Huggies Little Swimmers
O dar kitokiu buna be Hugies? Neteko matyti.
rimi prekiauja Hugies maudymosi sauskelnėmis. maži įpakavimai su žuvytėmis.
Galiu parduoti plaukiojimo kelnaites Huggies Little Swimmers ( 7-12 kg).
Mes irgi naudojam Hugies plaukiojimui, tik galiu pasakyt, kad nifiga jos "neveikia" - skysciai ten keliauja biems kryptimis. Syki buvo pasibaige normalus pamperiai, tai uzdejom ta plaukioti skirta. Po pirmojo sisiuko visi drabuzeliai buvo slapi
na, siaip as galiu parduoti savo merginos maudymosi kelnaites (isorinis sluoksnis medziaginis, vidinis frotinis, o tarp ju kazkokia nepraleidzianti medziaga - nelabai naudotos, nes gavom dovanu paveluotai. tai spejom pora kartu uzsideti. skirtos 3-6 men. kudikiui, ale maniske kai mazute, tai ir 9 menesiu dar tilpo
QUOTE(Ausriausias @ 2009 03 16, 18:02) Mes irgi naudojam Hugies plaukiojimui, tik galiu pasakyt, kad nifiga jos "neveikia" - skysciai ten keliauja biems kryptimis. Syki buvo pasibaige normalus pamperiai, tai uzdejom ta plaukioti skirta. Po pirmojo sisiuko visi drabuzeliai buvo slapi o tai tau kaip , aisku o nesimato vandeny nieko
Buvau Druskininkuose su 8men sunum, tai nelabai norejo i baseina ileisti be sauskelniu. Pralekiau visus ten esancius pc ir patys Vilnius SPA nepardavinejo ... teko su pamperais iprastais eiti ...
Vargselis man atorode sunus - vos ilipom ir kapsas kaip mat atirado. "Sausumoj" little swimmers nebandziau, bet manau baseine jie butu mum DAUG geriau, nei iprastieji.
Gal kas Klaipedoje parduodat Little swimmers? Noreciau keliu vnt. savo mazajam (apie 10 kg)
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 04 13, 11:17) na, siaip as galiu parduoti savo merginos maudymosi kelnaites (isorinis sluoksnis medziaginis, vidinis frotinis, o tarp ju kazkokia nepraleidzianti medziaga - nelabai naudotos Mes irgi tokias turėjome, labai pasiteisino, nes į baseiną ėjome 3 kartus per savaitę, tai swimmerių daug sunaudojome. O po to mothercare parduotuvėje pamačiau tas frotines ir nupirkau 2 dydžių. Tik kol sirgom slogomis, tai išaugome net nespėjus užsidėti. Gal kam reikia? Naujos, 3-6 mėn mergaitei. 30 lt ![]()
Sveiki, turiu likusiu Huggies little swimmers sauskelniu. Vilniuje
O kur pirkti tuos swimmeriu pampersus parduotuvese? As kazkaip nerandu..
sveikos
man irgi reik lialiui nu nors vieno
nepasakyciau kad jos nepraleidzia
mums asmeniskai, labai patiko neperslampamos sauskelnes, avariju neturejome
kiekvienos mamytes pasirinkimas, ka ji des mazyliui per maudynes tik kiek esame buve baseine ar pan, tai reikalaudavo uzdeti priziuretojai, nzn, o gal cia tik mums taip pasitaike ta prasme reikalaujama higienos, juk maziukui nepasakysi, kad nedaryk i baseina
Niekur nerandu pirkti Huggies Little Swimmers xs (3-6 kg) sauskelniu
QUOTE(Niviuke @ 2009 09 23, 08:56) as pirkau hyper maximoj, bet tai buvo pries kelis menesius. turiu pora atlikusiu tokio dydzio jei reiktu
Sveikos mamytes, gal kas zinot kur dabartiniu metu prekiauja sauskelnemis baseinui, kurios tiktu 2 men. mazyliui (apie 5kg) ar gal kuri turit uzsilikusiu, perpirkciau, nes su vaikuciu nelabai turiu laiko po parduotuves vazineti ieskoti, jei turit tikslios info, pagelbekit
Mamytes, nesikrimskit, jei nerandat visai mazu sauskelniu plaukimui. Mano suneliui 2 men, sveria nepilnus 5 kg. Labai sekmingai paplaukiojom su Huggies Little Swimmers 7-12 kg. O tokiu prekybos centruose buna.
Sveikos,
Aš tai saviškiui pirkau Lindex'e tokias plavkytes daugkartines, kur viduje idetas celofanas. Labai patogu, isplauni ir vel naudoji
mes naudojam huggies spec. plaukiojimui,labai patogios.
Konkretus ''deficitas'' su tom Huggies maudymosi sauskelnėmis. Kai nereikėjo, atrodo visur jų buvo pilna, o kai prisireikė tai nė sau žiburiu nerasi. Aš pirkau ''Vaikų mieste'', taip pat kiek žinau pardavinėja www.assorti.lt
KAIP GI JIE VANDENS NESIURBIA
mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau.
QUOTE(Sibile @ 2011 02 01, 15:38) mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau. ir mes sitas naudojam o kaip atrodo tos daugkartines?nes kiek ziurejau tai pas mus tik tos potty training pants yra, o maudynems nemaciau
klausykit, važiuojam atsotogaut, žadu mažajam imt tų sauskelnių, kad į baseiną neprivarytų. Iš patirties - kiek per dieną susinaudoja? 2vnt dienai pakaktų?
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 04, 00:55) siurbia kazkiek, tik jos kaip celofanines, imerkit vaika su paprastu "Pampersu", tai tiek prisiurbs vandens kad nuo svorio nukris nuo sikniuko, o tos plonutes ... itariu jai daug kartu apsisisioja lelius tai ir isbega pro sonus viskas Pastebėjau, kad šios sauskelnės nedaug šlapimo sugeria, mūsų mažajam greitai viskas lauk išbėgo, kadangi buvo ne vandenyje tuo metu, tai ir pamatėme
na o kaip Bambino Mio maudymosi kelniatės.. prisiskaičiau gerų atsiliepmų apie jas. Gal kas jau turit, bandėt?
nu ir pravalas , kaip tik paemiau i rankas vaika , nesiau i vandeni tai zinokit kiaurai ji mane pasventino
QUOTE(viksvaa @ 2011 07 19, 23:40) nu ir pravalas , kaip tik paemiau i rankas vaika , nesiau i vandeni tai zinokit kiaurai ji mane pasventino Aha, pastebėjau ir aš, kad tos sauskelnės dėl vaizdo tik, nes kaip iškeliu iš vandens taip iš šyla man šonas QUOTE(Arenga @ 2011 09 07, 11:12) Aha, pastebėjau ir aš, kad tos sauskelnės dėl vaizdo tik, nes kaip iškeliu iš vandens taip iš šyla man šonas Man tai atrodo, kad tos sauskelnes ir nera pritaikytos sisiukui sulaikyt, o tik tam, kad sulaikytu kakuti
Sveikos mamytes
norejau paklausti kaip naudojat tas neperšlampamas maudymosi kelnaites (ne sauskelnes). kaip jas naudojat? dedat pampersus po apacia ar kaip?
QUOTE(Sibile @ 2011 02 01, 16:38) mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau. Kokia ju kaina mazdaug? Kaip jos apsaugo nuo avariju vandenyje? Reikia sauskelniu ar daugkartiniu kelnaiciu vaikui 11 kg sverianciam. Jei kas turit likusiu, rasykit. Vilniuje. Kokia nuomone apie tokias daugkartines sauskelnes? Ar jos geros, ar verta tokias pirkti? Ar jos nepadidintos? Gal kas turejot, idomu butu isgirsti jusu nuomone.. klausiu apie tokias daugkartines sauskelnes maudynems |