Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maudymosi sauskelnės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Patieška
sveikos, gal kuri turit sauskelnes maudymosi 2 parduoti mazdaug 12kg vaikui. Mes esam Kaune, rasykit i až
sirgita
Sveikos mamytės, gal kuri turit maudynių sauskelnių nuo 7kg, nes niekur nerandam kur nusipirkti, yra tik nuo 11kg. arba iki 6kg. g.gif verysad.gif
o taip norime su mažiuke pasiplaukiot rolleyes.gif
rašykit į AŽ
Donata87
Sveikos mamytes 4u.gif mes su maziuku keliausim pasipliuskenti...vat perskaiciau visa temele bet vistiek nelabai supratau kas geriau? g.gif spec.triusikeliai ar tie spec.pampersai? g.gif gal kas nors galetu man paaiskinti... ax.gif
amileta
QUOTE(Patieška @ 2008 10 24, 16:54)
sveikos, gal kuri turit sauskelnes maudymosi 2 parduoti mazdaug 12kg vaikui. Mes esam Kaune, rasykit i až
*

az pilnas,bet mes turim ruzavas su undinele smile.gif 3ar 4vnt.
dainavos raj.
gitanule
Labutis,gal kas turite sauskelniu maudymuisi parduoti,kokius 2 vienetukus. svoris nuo 12kg.Vilniuje,aciu.
Ingulka22
tu panasiu i sauskelnes daugumoj parduotuviu yra.. mes tai turim 2 neperslampamas kelnaites,ten tikriausiai jau tos baseinines yra.. ax.gif
xde
QUOTE(Ingulka21 @ 2009 02 08, 20:33)
tu panasiu i sauskelnes daugumoj parduotuviu yra.. mes tai turim 2 neperslampamas kelnaites,ten tikriausiai jau tos baseinines yra.. ax.gif
*

o kur yra pirkti tokiu neperslampamu kelnaiciu?
Ice
Turim 5 maudymosi sauskelnes 7-12 kg (su Undinėle). Kaune. Rašyti a.ž.
Pearlgirl
Sakyciau geriausios plaukimui sausklenes Huggies Little Swimmers thumbup.gif
kristina.nesvarbu033
O dar kitokiu buna be Hugies? Neteko matyti.
TOCAMI
rimi prekiauja Hugies maudymosi sauskelnėmis. maži įpakavimai su žuvytėmis.
Nikolle
Galiu parduoti plaukiojimo kelnaites Huggies Little Swimmers ( 7-12 kg). 4u.gif
Ausriausias
Mes irgi naudojam Hugies plaukiojimui, tik galiu pasakyt, kad nifiga jos "neveikia" - skysciai ten keliauja biems kryptimis. Syki buvo pasibaige normalus pamperiai, tai uzdejom ta plaukioti skirta. Po pirmojo sisiuko visi drabuzeliai buvo slapi biggrin.gif
giedre.vilnius
na, siaip as galiu parduoti savo merginos maudymosi kelnaites (isorinis sluoksnis medziaginis, vidinis frotinis, o tarp ju kazkokia nepraleidzianti medziaga - nelabai naudotos, nes gavom dovanu paveluotai. tai spejom pora kartu uzsideti. skirtos 3-6 men. kudikiui, ale maniske kai mazute, tai ir 9 menesiu dar tilpo smile.gif Idesiu rytoj nuotraukyte, nes siandien esam pas mociute - jos tokios universalios, tinka ir berniukui, ir mergaitei. bent man taip atrodo smile.gif
pukuotukas
QUOTE(Ausriausias @ 2009 03 16, 18:02)
Mes irgi naudojam Hugies plaukiojimui, tik galiu pasakyt, kad nifiga jos "neveikia" - skysciai ten keliauja biems kryptimis. Syki buvo pasibaige normalus pamperiai, tai uzdejom ta plaukioti skirta. Po pirmojo sisiuko visi drabuzeliai buvo slapi  biggrin.gif
*

o tai tau kaip , aisku o nesimato vandeny nieko lotuliukas.gif ir atrdo viskas gerai, mes irgi galvojaum prie juros detis jas bet kad jau taip tai net nezinau doh.gif
M_Zalioji
Buvau Druskininkuose su 8men sunum, tai nelabai norejo i baseina ileisti be sauskelniu. Pralekiau visus ten esancius pc ir patys Vilnius SPA nepardavinejo ... teko su pamperais iprastais eiti ...
Vargselis man atorode sunus - vos ilipom ir kapsas kaip mat atirado. "Sausumoj" little swimmers nebandziau, bet manau baseine jie butu mum DAUG geriau, nei iprastieji.
AninaNina
Gal kas Klaipedoje parduodat Little swimmers? Noreciau keliu vnt. savo mazajam (apie 10 kg) 4u.gif
kytia
QUOTE(TOCAMI @ 2009 03 10, 01:08)
rimi prekiauja Hugies maudymosi sauskelnėmis. maži įpakavimai su žuvytėmis.
*

o kiek ten ju i ipakavima ieina?
Guest
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 04 13, 11:17)
na, siaip as galiu parduoti savo merginos maudymosi kelnaites (isorinis sluoksnis medziaginis, vidinis frotinis, o tarp ju kazkokia nepraleidzianti medziaga - nelabai naudotos

Mes irgi tokias turėjome, labai pasiteisino, nes į baseiną ėjome 3 kartus per savaitę, tai swimmerių daug sunaudojome.
O po to mothercare parduotuvėje pamačiau tas frotines ir nupirkau 2 dydžių. Tik kol sirgom slogomis, tai išaugome net nespėjus užsidėti.
Gal kam reikia? Naujos, 3-6 mėn mergaitei.
30 lt

user posted imageuser posted image
Innovision
Sveiki, turiu likusiu Huggies little swimmers sauskelniu. Vilniuje
sigizmundas
O kur pirkti tuos swimmeriu pampersus parduotuvese? As kazkaip nerandu.. ax.gif
MamaKa
sveikos
man irgi reik lialiui nu nors vieno g.gif bėksim lėksim i RIMI smile.gif
pukuotukas
nepasakyciau kad jos nepraleidzia ax.gif prie juros naudojom tai visgi buvo avarijau blush2.gif
dezma
QUOTE(Donata87 @ 2008 11 20, 13:24)
Sveikos mamytes 4u.gif  mes su maziuku keliausim pasipliuskenti...vat perskaiciau visa temele bet vistiek nelabai supratau kas geriau? g.gif  spec.triusikeliai ar tie spec.pampersai? g.gif  gal kas nors galetu man paaiskinti... ax.gif
*

Man taip pat butu idomu suzinoti rolleyes.gif
EgiptoKate
mums asmeniskai, labai patiko neperslampamos sauskelnes, avariju neturejome 4u.gif
kiekvienos mamytes pasirinkimas, ka ji des mazyliui per maudynes
tik kiek esame buve baseine ar pan, tai reikalaudavo uzdeti priziuretojai, nzn, o gal cia tik mums taip pasitaike blush2.gif
ta prasme reikalaujama higienos, juk maziukui nepasakysi, kad nedaryk i baseina wub.gif
Niviuke
Niekur nerandu pirkti Huggies Little Swimmers xs (3-6 kg) sauskelniu doh.gif Gal uzmatet kur?
EgiptoKate
QUOTE(Niviuke @ 2009 09 23, 08:56)
Niekur nerandu pirkti Huggies Little Swimmers xs (3-6 kg) sauskelniu  doh.gif  Gal uzmatet kur?
*

zinokit ir as tokio dydzio niekur neradau bent jau Alytuje g.gif
tai ejom veliau i baseina 4u.gif
Aliira
QUOTE(Niviuke @ 2009 09 23, 08:56)
Niekur nerandu pirkti Huggies Little Swimmers xs (3-6 kg) sauskelniu  doh.gif  Gal uzmatet kur?
*

as pirkau hyper maximoj, bet tai buvo pries kelis menesius. turiu pora atlikusiu tokio dydzio jei reiktu smile.gif o siaip tai pas mus baseine turedavo parduoti smile.gif tik ten tada labai brangiai gaunasi
butybe
Sveikos mamytes, gal kas zinot kur dabartiniu metu prekiauja sauskelnemis baseinui, kurios tiktu 2 men. mazyliui (apie 5kg) ar gal kuri turit uzsilikusiu, perpirkciau, nes su vaikuciu nelabai turiu laiko po parduotuves vazineti ieskoti, jei turit tikslios info, pagelbekit smile.gif
butybe
Mamytes, nesikrimskit, jei nerandat visai mazu sauskelniu plaukimui. Mano suneliui 2 men, sveria nepilnus 5 kg. Labai sekmingai paplaukiojom su Huggies Little Swimmers 7-12 kg. O tokiu prekybos centruose buna.
Treciadiene
Sveikos,

Aš tai saviškiui pirkau Lindex'e tokias plavkytes daugkartines, kur viduje idetas celofanas. Labai patogu, isplauni ir vel naudoji tongue.gif
Maia
mes naudojam huggies spec. plaukiojimui,labai patogios.
lietuvaite100
Konkretus ''deficitas'' su tom Huggies maudymosi sauskelnėmis. Kai nereikėjo, atrodo visur jų buvo pilna, o kai prisireikė tai nė sau žiburiu nerasi. Aš pirkau ''Vaikų mieste'', taip pat kiek žinau pardavinėja www.assorti.lt
419
KAIP GI JIE VANDENS NESIURBIA g.gif
Sibile
mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau. thumbup.gif
mama_gulbe
QUOTE(419 @ 2010 07 19, 18:05)
KAIP GI JIE VANDENS NESIURBIA g.gif
*

siurbia kazkiek, tik jos kaip celofanines, imerkit vaika su paprastu "Pampersu", tai tiek prisiurbs vandens kad nuo svorio nukris nuo sikniuko, o tos plonutes ... itariu jai daug kartu apsisisioja lelius tai ir isbega pro sonus viskas blush2.gif cool.gif
Raselija
QUOTE(Sibile @ 2011 02 01, 15:38)
mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau.  thumbup.gif
*

ir mes sitas naudojam thumbup.gif

o kaip atrodo tos daugkartines?nes kiek ziurejau tai pas mus tik tos potty training pants yra, o maudynems nemaciau blush2.gif nors maciau vienas tokias kaip plastmasines, tai cia tos?bet net nepagalvojau paziureti, nes as kazkaip uz labiau naturaluma blush2.gif
Isila
klausykit, važiuojam atsotogaut, žadu mažajam imt tų sauskelnių, kad į baseiną neprivarytų. Iš patirties - kiek per dieną susinaudoja? 2vnt dienai pakaktų? g.gif šiaip jis eina ant puoduko, planuoju ir su paprastom maudymosi kelnaitėm laikyt, bet vat į baseiną žadu kišt su tom vienkartinėm g.gif
jankabara
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 02 04, 00:55)
siurbia kazkiek, tik jos kaip celofanines, imerkit vaika su paprastu "Pampersu", tai tiek prisiurbs vandens kad nuo svorio nukris nuo sikniuko, o tos plonutes ... itariu jai daug kartu apsisisioja lelius tai ir isbega pro sonus viskas  blush2.gif  cool.gif
*

Pastebėjau, kad šios sauskelnės nedaug šlapimo sugeria, mūsų mažajam greitai viskas lauk išbėgo, kadangi buvo ne vandenyje tuo metu, tai ir pamatėme smile.gif Tai įtariu, kad kai vaikas ilgai vandenyje, tai tuomet viskas vandenin doh.gif
Marija_Barselona
na o kaip Bambino Mio maudymosi kelniatės.. prisiskaičiau gerų atsiliepmų apie jas. Gal kas jau turit, bandėt?
viksvaa
nu ir pravalas , kaip tik paemiau i rankas vaika , nesiau i vandeni tai zinokit kiaurai ji mane pasventino doh.gif
Arenga
QUOTE(viksvaa @ 2011 07 19, 23:40)
nu ir pravalas , kaip tik paemiau i rankas vaika , nesiau i vandeni tai zinokit kiaurai ji mane pasventino  doh.gif
*

Aha, pastebėjau ir aš, kad tos sauskelnės dėl vaizdo tik, nes kaip iškeliu iš vandens taip iš šyla man šonas biggrin.gif tai nupirkau dabar kūdikiškas glaudes, koks skirtumas per ką siusiot hihihi.gif
jolanciux
QUOTE(Arenga @ 2011 09 07, 11:12)
Aha, pastebėjau ir aš, kad tos sauskelnės dėl vaizdo tik, nes kaip iškeliu iš vandens taip iš šyla man šonas  biggrin.gif tai nupirkau dabar kūdikiškas glaudes, koks skirtumas per ką siusiot hihihi.gif
*

Man tai atrodo, kad tos sauskelnes ir nera pritaikytos sisiukui sulaikyt, o tik tam, kad sulaikytu kakuti smile.gif mums namuose maudant buvo taip, ikisom savo mazaja i vonele, po keliu minuciu ziuriu kyla spiriukai i pavirsiu biggrin.gif tai tos sauskelnes tam ir reikalingos, kad tokia situacija neivyktu baseine biggrin.gif
Nightmoon
Sveikos mamytes

norejau paklausti kaip naudojat tas neperšlampamas maudymosi kelnaites (ne sauskelnes).

kaip jas naudojat? dedat pampersus po apacia ar kaip? 4u.gif
renash

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame skyrelyje yra draudžiami.
Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten.

Moderatoriai
Amelita
QUOTE(Sibile @ 2011 02 01, 16:38)
mes naudojom little swimers, bet kai atradau mothercare daugkartines maudymosi kelnaites, tikrai likau suzaveta, ir praktiskiau ir pigiau.  thumbup.gif
*

Kokia ju kaina mazdaug? Kaip jos apsaugo nuo avariju vandenyje?

Reikia sauskelniu ar daugkartiniu kelnaiciu vaikui 11 kg sverianciam. Jei kas turit likusiu, rasykit. Vilniuje.

Kokia nuomone apie tokias daugkartines sauskelnes? Ar jos geros, ar verta tokias pirkti? Ar jos nepadidintos? Gal kas turejot, idomu butu isgirsti jusu nuomone..

klausiu apie tokias daugkartines sauskelnes maudynems
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.