Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Maudymosi sauskelnės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2, 3
Isila
Gaila, anksčiau nemačiau šios temos, iškart būčiau pasakius. Jų daugiausiai ir yra Kotrynos tinklo parduotuvėse. Mes perkam vaikų mieste.
Pingvinukas
Tikrai maudymosi sauskelnių yra ir Čipoline - Akropolyje, Vilniuje 4u.gif
awiux
o būna mažesnių dydžių?tikiuosi,kad taip nes ruošiamės į baseiną..tai teks į parduotuves užsukt,o aš kažkaip galvojau,kad jos vaistinėse visad būna g.gif
Evuška
O jūs man atsakykit kur ir kada naudojat tas maudymosi kelnaites? g.gif
Nusipirkau aš jas prieš važiuojant prie jūros,bet pasirodo,kad ten jos visai nenaudingos schmoll.gif
Netgi nepatogu vaikui,kai smėlio prilenda po apačia schmoll.gif
O ir sysiuko sugeria gal tik vieną pasysiojimą rolleyes.gif
Tai kad ir kam jas naudoti? g.gif
Gal nebent į baseinus g.gif g.gif
Isila
mes einam į basieną, tai ten ir naudojom. aki buvom viešbuty atostogaudami, ten irgi buvo baseinas. Atsiklausėm ir mums leidos u mažuliu eiti, tai irgi naudijom. Prie jūros buvo su paprastu ir nesukom saugalvos. Išlipus iš vandens, iškart nuimu tongue.gif
awiux
tik į baseiną keliaujant 4u.gif
Cekavauskiene
Pasiskaiciau,ir reiks ieskoti tu neperslampamu triusikeliu,nes norisi i vandens parka nuvaziouti.Gal mums sauskelniu nereiks,nes nenesiojam,uzteks triusikeliu.Tikekimes,kad nepasisios vandenin bigsmile.gif Kazi NUKE buna tokiu dalyku g.gif
Isila
QUOTE(ieskanti @ 2007 03 12, 11:51)
Pasiskaiciau,ir reiks ieskoti tu neperslampamu triusikeliu,nes norisi i vandens parka nuvaziouti.Gal mums sauskelniu nereiks,nes nenesiojam,uzteks triusikeliu.Tikekimes,kad nepasisios vandenin bigsmile.gif Kazi NUKE buna tokiu dalyku g.gif
*

jeigu moka daryt į puoduką ir avarijų nepasitaiko, tai galima be tokių kelnaičių, bet jei, aš nerizikuočiau schmoll.gif
Margarita 25
labai geras dalykas.
joolita
kaip jos sugeria sisiuka,o vandens ne?????????? g.gif
mammy
Mes kai važiavom į akvaparką pirkom huggies maudimosi pampersus. Visai man jie patiko. O vandens tai tikrai kažkokiu būdu jos nesugeria g.gif
evrasa
QUOTE(mammy @ 2007 03 16, 09:09)
Mes kai važiavom į akvaparką pirkom huggies maudimosi pampersus. Visai man jie patiko. O vandens tai tikrai kažkokiu būdu jos nesugeria  g.gif
*

puiku, jei i baseina su jais galima!!! o as taip intensyviai ieskojau triusikeliu baseinui ax.gif
immm
QUOTE(joolita @ 2007 03 13, 16:48)
kaip jos sugeria sisiuka,o vandens ne?????????? g.gif
*

g.gif
joolita
ar man kas paaiskins kaip taip gali buti? sisiuka sugeria,o vandens ne? g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Sansara
QUOTE(joolita @ 2007 03 19, 16:34)
ar man kas paaiskins kaip taip gali buti? sisiuka sugeria,o vandens ne? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif  g.gif
*

iš išorės nepraleidžia vandens į vidų mirksiukas.gif o viduj kuo puikiausiai sugeria

pirkom Little swimmer praeitą vasarą, 19.99 lt IKI parduotuvėj 12 vnt 7-12 kg. žiemą tos pačios sauskelnės kainavo toj pačioj parduotuvėj 9.99 lt (ne sezonas). tad jei yra galimybė, įsigykit bent pakuotę žiemą. be to jie nėra tokie "vienkartiniai". vaikutis baseine per 20 min tiek ten ir tepadaro. namie išvertus puikiai išdžiūsta ir galima naudot vienus bent 3-5 kartus laisviausiai. cool.gif
vaida L
QUOTE(Meka @ 2004 12 12, 21:12)
siaip geriau pirkt kokioj vaistinej nes viso poko tikrai nereikia.. vienas sauskelnes turi ir viskas paskui jas isdziovini ir vel naudoji mum taip baseino sesutes patare sake visos mamos taip daro.. o jei nori tai gi su triusikeliais geriau..
*

Su triusikėliais ne visur leidžia,nes jos vistiek praleidžia. O kad pampersus džiovina, tai nežinau, aš kažkaip prieš. Tai gal ir prisisiotus pampersus pradėsim džiovinti?
Sansara
QUOTE(vaida L @ 2007 04 16, 08:48)
Su triusikėliais ne visur leidžia,nes jos vistiek praleidžia. O kad pampersus džiovina, tai nežinau, aš kažkaip prieš. Tai gal ir prisisiotus pampersus pradėsim džiovinti?
*

tai kad baseine vaikas tebūna 20 min. (bent jau kūdikių baseine, nekalbu apie aquaparkus ar ilsėjimusis prie vandens) negi tiek daug prisisioja. be to instruktoriai patys sako, kad baseine vaikai ne tuo užsiėmę, todėl sisioja retai. todėl vidus nesušlampa visai, arba vos vos... nemanau kad vaikui nuo to blogiau tongue.gif o svarbu išdžiovint išorę. vidus jaučiasi ar sušlapo. jei pasiusiojo tiek,kad net jaučias, aišku niekas ten nedžiovina, bet jei ne, tai kam išmesti nepatį pigiausią daiktą mirksiukas.gif
Pingvinukas
QUOTE(ieskanti @ 2007 03 12, 13:51)
*

user posted image jų būna ir Hyper Maximose, Čipoline 4u.gif
bolivija
aš tai perku spec triusikėlius mažylio pasaulyje, kartais tokių daiktų būna "rubukuose". Kadangi komentaruose daug teorijos, papaskosiu kaip sekėsi mums, nes dažnai i baseina pavaikštom.
Taigi -aplamai ir sauskelnės ir spec triusikėliai yra tik kakučiui sulaikyti, siusiukas i vandenį tikrai pateks. mums buvo beda kai plaukiojom su sauskelnem, nes jos nugarytėje pilnai neapgaubia ir deja raveliu kakutis gali "pabėgti", kas mums ir atsitiko.
O va kelnytės, jos yra ne tik su gumytėmis, bet ir raišteliais, todėl yra tikrai saugiau.
Tiesa spec. sauskelnes tikrai galima džiovinti, nes jos visai kitokios nei paprastosios
eglute555
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 04 16, 18:33)
user posted image jų būna ir Hyper Maximose, Čipoline  4u.gif
*

Labas, tokiu reikia mums skubiai... Gal kas patars kur yra pirkti tikrai, kad nesiblaskyciau be reikalo?
Gal kas turit pradaryta poka ir nebenaudojat ar neisnaudosit tu pampersu baseininiu, kur kelis kart panaudot galima... Parasykit i az , labai prasau. 4u.gif
Aurelija-mama
Fantastika. Perskaičiau visus komentarus ir radau, ko reikia - kur yra specialių maudymuisi skirtų kelnaičių. Kadangi čia paminėta daug parduotuvių, tai neabejoju, kad rasiu. Dabar belieka susirasti specialius batukus į vandenį bristi ir galime ramiai skristi ilsėtis.
Kam
mes ir pries pora dienu buvom akvaparke ir isigijau tu sauskelniu tai viskas buvo thumbup.gif
nu nu
Gal kam pravers info, nes kai man reikėjo, nelabai radau. Pradėjom lankyt kūdikių baseiną nuo 5 savaičių amžiaus. Mažiausios maudymosi sauskelnės yra firmos HUGGIES, little swimmers , 7-12 kg, nors mano sūnus sveria 5 kg. Išbandėm, ir tiko! Taigi, galit drąsiai pirkt tokių išmatavimo sauskelnes patiems mažiausiems.
Diana.Z
Ieskok maximoj, huggies firmos smile.gif
Kenguryte
Gal kas gali pasakyti, kur po vieną vienetą parduoda plaukiojimo sauskelnes? Nes mums viso pako nereikia blush2.gif Daug vaistinių išvaikščiojau, bet ten apskritai sauskelnių baseinui nepardavinėja g.gif
Dar klausimas: gal kas žino ar, tarkim, tuose vandens parkuose, yra tokia galimybė, įsigyti mažyliams plaukiojimo sauskelnių ar tų super plaukiojimo triūsikėlių? g.gif
Gal kas pliuškenosi su paprastais pampersais? g.gif Kartais man atrodo, kad gamintojai iš to daro oj kokį gerą bizniuką g.gif Pačiupinėjus paprastus ir plaukiojimo pampersus esminio skirtumo nepajaučiau? g.gif
Kokia kaina tų super duper maudymosi kelnaičių? ax.gif

P.S. Gal kas turit užsilikusių nereikalingų plaukiojimo pampersų, reiktų vaikui nuo 15kg. ir daugiau kg. ax.gif Paimtume tongue.gif
lamyte
QUOTE(Kenguryte @ 2007 12 03, 11:34)
Gal kas gali pasakyti, kur po vieną vienetą parduoda plaukiojimo sauskelnes? Nes mums viso pako nereikia blush2.gif Daug vaistinių išvaikščiojau, bet ten apskritai sauskelnių baseinui nepardavinėja g.gif
Dar klausimas: gal kas žino ar, tarkim, tuose vandens parkuose, yra tokia galimybė, įsigyti mažyliams plaukiojimo sauskelnių ar tų super plaukiojimo triūsikėlių? g.gif
Gal kas pliuškenosi su paprastais pampersais? g.gif Kartais man atrodo, kad gamintojai iš to daro oj kokį gerą bizniuką g.gif Pačiupinėjus paprastus ir plaukiojimo pampersus esminio skirtumo nepajaučiau?  g.gif
Kokia kaina tų super duper maudymosi kelnaičių? ax.gif

P.S. Gal kas turit užsilikusių nereikalingų plaukiojimo pampersų, reiktų vaikui nuo 15kg. ir daugiau kg.  ax.gif Paimtume  tongue.gif
*

Aš turiu užsilikusių, bet pas mane 11-15 kg.
Jei kam reikia rašykit 4u.gif Vilniuje.
evaj
Bet tos visos sauskelnes tik optine apgaule jos nieko nesugeria ir viska praleidzia tik estetinis vaizdas geresnis nes kai daro tai ne srovele nu aisku kakis lieka vidui nesiginciju. Tai va buvom kelionej tai diena maudosi paskui isplaunu isgreziu o per nakti isdziusta. Tai tiek is ju ir naudos g.gif
Papildyta:
Skirtumas tarp pamperso ir plaukiojimo pamperso yra. nes normalus pampersas ispamsta o anas tai jo vidui vata tai ten ir nieko nesugeria , nu sugeria kai buna sausas viena siustelejima. O jau kai pasimaudo tai ar taip ar taip slape it tiek. O kainuoja tai jie apytiksliai 10vnt. 20Lt.
Kenguryte
QUOTE(lamyte @ 2007 12 21, 14:36)
Aš turiu užsilikusių, bet pas mane 11-15 kg.
Jei kam reikia rašykit  4u.gif Vilniuje.
*

Niu va, kai papirkom, tai ir pamperių atsirado doh.gif
Niu, bet mums , turbūt, per maži 11-15kg. Idomiai ten ant Huggies plaukiojimų pamperių parašyta, vieni 11-15Kg, kiti 14+ blink.gif
Išbandysim, tada savo nuomonę parašysim tongue.gif

Kažkas sakė, kad vieną pampersą išdžiovina ir naudoja keletą kartų? g.gif Galvoju, ar čia neprasilenkiama su higiena, nes sau, susiūsiotų ir išdžiovintų triusikiukų tikrai nenorėtumėt dėti g.gif Sorry, bet čia mano asmeninė nuomonė.
Saugokim vaikučių sveikatytes drinks_cheers.gif
Kenguryte
Niu va, prisipliuškenom su tais maudymosi pampersais thumbup.gif
Jie tikrai kitokie nei paprasti pamperiai ( reikės kada vonioj paprastus pamperius išbandyti ). Patogūs, niu, kol kas tik viską, kas geriausia galiu apie tuos pamperius pasakyti wink.gif

Kristiniux
QUOTE(Kenguryte @ 2007 12 03, 12:34)
Gal kas gali pasakyti, kur po vieną vienetą parduoda plaukiojimo sauskelnes? Nes mums viso pako nereikia blush2.gif

P.S. Gal kas turit užsilikusių nereikalingų plaukiojimo pampersų, reiktų vaikui nuo 15kg. ir daugiau kg.  ax.gif Paimtume  tongue.gif
*

turiu užsilikusių pamersiukų,tinka iki 12kg,turiu 10vnt,jei kam reik rašykit į AŽ,veiksmas Kaune 4u.gif
Kenguryte
Gal kam reikia plaukiojimo pampersų? Turiu beveik pilną paką (9vnt.) tik vieną pamperį panaudojome. Huggies Little Swimmers 32+lb/14+kg L/G. Veiksmas Vilniuje. Visada greičiau per AŽ drinks_cheers.gif
ryto_rasa
sveikos, o as spec pampersu neradau, taigi nuejom su paprastu..na issipute tai jis nerealiai, bet kai kitos iseities nebuvo, tai labai gerai buvo:)
Kenguryte
QUOTE(ryto_rasa @ 2008 03 21, 13:11)
sveikos, o as spec pampersu neradau, taigi nuejom su paprastu..na issipute tai jis nerealiai, bet kai kitos iseities nebuvo, tai labai gerai buvo:)
*

Aga ir aš ieškojau, sakyčiau ir ne kokiam kaime gyvenam ax.gif Man tai reikėjo vieno, o teko vietoj vieno dešimt pirkt blush2.gif O šiaip, labai patogūs tie spec. pampersai drinks_cheers.gif
Kenguryte
QUOTE(Kenguryte @ 2008 03 20, 08:52)
Gal kam reikia plaukiojimo pampersų? Turiu beveik pilną paką (9vnt.) tik vieną pamperį panaudojome. Huggies Little Swimmers 32+lb/14+kg L/G. Veiksmas Vilniuje. Visada greičiau per AŽ  drinks_cheers.gif 
*

Jau neturiu ax.gif
Amiletta
Mes pirkom Huggies patį mažiausią dydį. Maniškė šiaip ant ribos, bet pabijojau didesnius pirkt. Dabar žadam skrist į Turkiją, tai jaučiu bus per maži. Reikės parduoti ir pirkt didesnius.
O šiaip, labai patenkinta. Tik galėtų mergaitiškų daugiau būti, nes Druskinikų vandens parke visi su berniukiškais buvo. Tame tarpe ir mes. biggrin.gif Pardutuvėse tik mėlyni buvo.
_Tabata_
QUOTE(zuzu @ 2004 11 21, 20:48)
Soos! mamos, kurios plukdot savo vaikucius? kur rasti-vaistinese ar kur-sauskelniu maudymui? neperslampamu?v i BASEINA?
aciu. idealiai butu, jei iki rytojaus rasciau. iki ryt 12val. rolleyes.gif
*

Taigi jų visur yra.Sauskelnių skyriuje beveik visose didesnėse parduotuvėse.
Rudeniukes
sveikos smile.gif o kaip atrodo tos sauskelnes,kur neperslampa? ar buna ant pakuociu kas nors parasyta? bigsmile.gif
saigma
QUOTE(Vaira_1 @ 2008 06 10, 15:35)
Taigi jų visur yra.Sauskelnių skyriuje beveik visose didesnėse parduotuvėse.
*

taigi čia temelė prieš 4 metus atidaryta ir užklausta tongue.gif

QUOTE(Rudeniukes @ 2008 06 10, 16:11)
sveikos smile.gif o kaip atrodo tos sauskelnes,kur neperslampa? ar buna ant pakuociu kas nors parasyta?  bigsmile.gif
*

yra yra parašyta 4u.gif (little swimmers)
mystery
ir vaistinese yra ir Kotrynoj yra 4u.gif
*neva*
taip, mes irgi Kaune Kotrynoje perkam 4u.gif
idani
dar pernai reikejo sunui pampersu, tai pirkau vaiku mieste pacias didziausias, bet tik viena ir tepanaudojau doh.gif . nebuvo daugiau kur panaudoti, o dabar jau ir pats pasipraso sysiu blush2.gif . liks sesytei thumbup.gif
Kaa
Tomas Philipse perkam:)
D.I.V.A
QUOTE(alves @ 2008 06 17, 15:57)
Tomas Philipse perkam:)
*

o nuo kiek maziausiai kg jos idomu buna? Maciau Huggies little swimmers yra tik nuo 11kg prekybos centruose doh.gif Tai cia arba ispirkti mazesni dydziai arba... verysad.gif Musu maze 6kg sveria,tai paskes tuose 11kg.. verysad.gif
Noriuks
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 07 03, 19:16)
o nuo kiek maziausiai kg jos idomu buna? Maciau Huggies little swimmers yra tik nuo 11kg prekybos centruose  doh.gif  Tai cia arba ispirkti mazesni dydziai arba... verysad.gif  Musu maze 6kg sveria,tai paskes tuose 11kg.. verysad.gif
*

Tų sauskelnių tai nesu mačiusi, o paprastos madymosi kelnytės netinka? Mažų dydžių mačiau yra ekomamoj.
Magnifique
Akropolyje pereitą savaitę mačiau gale už visų didelių dydžių Little swimmers buvo du pakeliai nuo 7kg...o kažkas norėjo mergaitiškų?Jų yra Rimi hyper market šiaurės miestelyje...su princesėm tie berods,o beto yra ir su kitokiais piešinėliais labai įvairių dydžių mirksiukas.gif
Tatli
hyoer rimi visada yra nuo7kg, little swimmers
D.I.V.A
Dekui uz info 4u.gif Keliasim i Hyper Rimi sauskelniu bigsmile.gif thumbup.gif
ruteliux
QUOTE(klauzada-neklauzada @ 2008 07 04, 15:41)
Dekui uz info  4u.gif  Keliasim i Hyper Rimi sauskelniu  bigsmile.gif  thumbup.gif
*

ir mes bigsmile.gif ne nepagalvojau kad tokiu geru yra biggrin.gif
Gyvačiukas
Pas mus mačiau visuose prekybos centruose,tik dėl dydžių tai nepasakysiu g.gif
D.I.V.A
Mes nusipirkom hiper RIMI Huggies maudymuisi sauskelnyciu,bo tik cia mazu dydziu radom mirksiukas.gif O su princesem,tai maudynems neradom..buvo tik su zuviukais blush2.gif Ale,mums tinka.. thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.