Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ką veikti vaikui savaitgaliais Vilniuje
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas > Mokyklėlės ir būreliai
Tutka
Norėčiau vesti savo vaiką į kokį savaitgalinį užsiėmimą, bet va kad visi užsiėmimai vykstantys savaitgaliais yra vaikams nuo 3 metų.

Gal ką galit pasiūlyti g.gif
R&D
Mano nuomone,kad 1-2 metu vaikui geriausias savaitgalio uzsiemimas yra buvimas su tevais:zaidimai,pasivaiksciojimai,knygeliu vartymai.....
Daiva-Pamaiva
QUOTE(Piranija @ 2007 03 04, 11:40)
Mano nuomone,kad 1-2 metu vaikui geriausias savaitgalio uzsiemimas yra buvimas su tevais:zaidimai,pasivaiksciojimai,knygeliu vartymai.....
*

Labai pritariu, tos visos mokykleles tokio amziaus vaikui, tai tik mada ir pinigu melzimas. As uz lavinima, bet gal nuo kokiu 4-5 metu. Pati auginu sunu, kuriam greitai bus 4,isbandem ir mokyklele, bet pamaciau, kad to ka moko ten, galima ismokti ir namie. O dabar ateina pavasaris, orai gereja, taip, kad uzsiemimo pilna, o ir vaikui sveikiau grynas oras.
Greiciuke
O mes lankome uzsiemimus AMUS sestadieniais. Jo trukme apie tik 1 val. Visai saunu, kad karta per savaite mergica pabuna kitokioje aplinkoje, nes teveliai iki gyvo kaulo su savo zaidimais buna pabode.
Galbut ne sitoje temoje rasyti reiktu apie tokiu uzsiemimu nauda, taciau vis tiek noreciau ja pamineti. Uzsiemimus lankome nuo puses metu (greitai dabar mums bus dveji), taciau nauda akivaizdi (nesipleciu, tik parasau kaip fakta). Grizus is pamokos, dukra likusia diena buna kaip ant sparnu - neiprastai daug tauskia, kazka bando dainuoti. Jos pilna buna visur biggrin.gif
Manau, kad verta lankyti kazka panasaus. Juo labiau, kad uzsiemime dalyvauja ir teveliai, taip kad demesys vaikui is tevu puses taip par garantuotas 4u.gif
mambu
Greiciuke,smalsu butu apie tai suzinoti truputuka daugiau ax.gif
*Jalta*
QUOTE(mambu @ 2007 03 10, 00:50)
Greiciuke,smalsu butu apie tai suzinoti truputuka daugiau  ax.gif
*

Ir mums įdomu... drinks_cheers.gif
Jurgita-Gabrielė
Greiciuke,laukiam,laukiam tavo atsakymo???!!!
Parašyk,būk gera,nes į tavo AŽ žinutės nenukeliauja...... g.gif
Greiciuke
Įmetu (labai jau neprofesionaliai) nuorodą, kur galite pasiskaityti apie vadovę, jos veiklą.
http://www.supermama.lt/content/view/43/

O ką, jūs norėtumėte sužinoti ? Kas jus domina ?
Jau galite rašyti ir AŽ, padariau vietos blush2.gif
Blue Eyes
QUOTE(Piranija @ 2007 03 04, 12:40)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Klepesova
na o aš manau kad ne. nėra gera jei vaikutis 1-2m būna tik su tėvais, seneliais ir panašiai. Maniškei 2,5mėnesiuko ir aš su mielu noru norėčiau vaikščioti su ja savaitgaliais kokiai valandėlei į užsiėmimus kur būtų daug vaikų- tegul pripranta prie jų. Mes ruošiamės anksti leisti į darželį ir kuo anksčiau jinai apsipras prie didelio kiekio vaikų tuo geriau ir lengviau jai bus adaptuotis darželyje.
samiene
QUOTE(Tutka @ 2007 02 16, 12:43)
Norėčiau vesti savo vaiką į kokį savaitgalinį užsiėmimą, bet va kad visi užsiėmimai vykstantys savaitgaliais yra vaikams nuo 3 metų.

Gal ką galit pasiūlyti  g.gif
*

drinks_cheers.gif g.gif
Atra
mes šištadieniais vaikštom į strazdanėlių mokyklėlę, ten būna trys pamokėlės dailės, muzikos, ir judesio thumbup.gif strazdaneles 4u.gif
Tatli
Mamytes ar nieks daugiau neveda vaikiukus i Amus mokyklele?Nes i strazdanele tai uzsirasyti neimanoma:)
Anamaze
QUOTE(Tatli @ 2007 11 17, 12:52)
Mamytes ar nieks daugiau neveda vaikiukus i Amus mokyklele?Nes i strazdanele tai uzsirasyti neimanoma:)
*

atsiprasau uz klausima bet kur randasi ta Amus mokyklele?ir nuo kada i ja priima?Mums tik 1.2 metuku
Semile
na man patiko ta strazdaneles mok. o kiek kainuoja gal kas gali pasakyti?
aseret
gal kas žino dar kokių mokyklėlių vaikučiam iki trijų metukų Vilniuje? g.gif
Treja
QUOTE(Daiva-Pamaiva @ 2007 03 05, 16:23)
Labai pritariu, tos visos mokykleles tokio amziaus vaikui, tai tik mada ir pinigu melzimas. As uz lavinima, bet gal nuo kokiu 4-5 metu. Pati auginu sunu, kuriam greitai bus 4,isbandem ir mokyklele, bet pamaciau, kad to ka moko ten, galima ismokti ir namie. O dabar ateina pavasaris, orai gereja, taip, kad uzsiemimo pilna, o ir vaikui sveikiau grynas oras.
*

blink.gif Nu toks tarybinis požiūris, sakyčiau...
laimikas
QUOTE(Treja @ 2008 02 05, 20:58)
blink.gif Nu toks tarybinis požiūris, sakyčiau...
*

Na taip kazkas panasaus. Mano berniukui 1,5m ir mes vaikstom i kidy gym. Manau vaikui labai sveika pabuti su bendraamziais. Mama, kad ir kiek uzsiimtu su vaiku namie, tai neatstos bendravimo su kitais zmonemis. maniskis kai labai bendraujantis, tai jam labai patinka iseiti is namu.
mayja
Aš taip pat manau, kad šiek tiek laiko praleisti vaikiui su bendraamžiais labai sveika-juk ir bendravimas kitoks, ir vaikiukas (jei dar nelanko darželio) šiek tiek pratinasi prie kitų vaikų,nes je iti knamuose bus su mama ir tėčiu,tai pradės bijoti kitų žmonių.
Maniškis tai labai mėgsta su kitais vaikais (ypač su suaugusiais biggrin.gif )pabendraut, patinka dėmesys.
Anskčiau lankėm mokyklėlę,bet kai pradėjau dirbti,tai nebelankom blush2.gif Dabar vėl noriu su mažium į mokyklą biggrin.gif
mamymamy
Mes einam šeštadieniais į studiją "Garsas ir spalva". Ten ir pašokam ir padainuojam ir meno darbelių po truputį darom. Trukmė - 1 val. Yra ir kitomis dienomis grupės. Mums patinka smile.gif . Studija randasi Kalvarijų g.

http://www.garsasirspalva.lt
Tatli
QUOTE(Anamaze @ 2007 11 21, 15:46)
atsiprasau uz klausima bet kur randasi ta Amus mokyklele?ir nuo kada i ja priima?Mums tik 1.2 metuku
*

Amus mokyk lazdynuose randasi darzelio patalpoje pamokeles vyksta sestadieniais,lyg tai nuo6 men priima bet nesu isitikinusi nes ju saitas labai netvarkingas tai sunku ten susigaudyti g.gif
pukpuk
Mes irgi dairomes uzsiemimu.
Vaikui vasara bus 1,5 metu, jis bijo svetimu. Noriu kur nors pavedziot kad prie zmoniu pratintusi.
Klepesova
Ydomu būtų sužinoti kaip sekasi? Kiek kainuoja? Ir šiaip atsiliepimus. Jei mes eitumėm pvz: penktadieniais? Arba šeštadienias- kiek kainuotų tai? Kaip vyksta pamokėlės.
Mano mažylei 1 metukai ir 2 savaitytės 4u.gif Prašau parašykite atsiliepimus.

Mažylė mūsų labai bendraujanti norėtūsi, kad neprarastų susidomėjimo bendraamžiais- mat kai išeiname į layukutį tai vaikų arba dar nebūna arba jau nebūna. (aš studentė- tai ir išeinam arba ryte anksti arba pavakary... blush2.gif
Klepesova
Dar... Man dute_a įkėlė šią nuorodėlę- gal bus kam įdomu- įkeliu ir čia:

kidygymas:
http://www.kidygym.lt/lt/?pid=8

diva3
QUOTE(Greiciuke @ 2007 03 09, 23:32)
O mes lankome uzsiemimus AMUS sestadieniais. Jo trukme apie tik 1 val. Visai saunu, kad karta per savaite mergica pabuna kitokioje aplinkoje, nes teveliai iki gyvo kaulo su savo zaidimais buna pabode.
Galbut ne sitoje temoje rasyti reiktu apie tokiu uzsiemimu nauda, taciau vis tiek noreciau ja pamineti. Uzsiemimus lankome nuo puses metu (greitai dabar mums bus dveji), taciau nauda akivaizdi (nesipleciu, tik parasau kaip fakta). Grizus is pamokos, dukra likusia diena buna kaip ant sparnu - neiprastai daug tauskia, kazka bando dainuoti. Jos pilna buna visur  biggrin.gif
Manau, kad verta lankyti kazka panasaus. Juo labiau, kad uzsiemime dalyvauja ir teveliai, taip kad demesys vaikui is tevu puses taip par garantuotas  4u.gif
*

Labai idomu bigsmile.gif
3in1
Mes taip pat noretume pradeti kur nors eiti suejus 2 metukams.
Manau savaitgaliais butu pats tas, nes ne tik mamyte, bet ir tevelis galetu sudalyvauti nuvedime.
Labiau noretusi kad su muzika butu susije, nei su sportu rolleyes.gif
gal kas ka patartu ax.gif ?

galvojau gal i tele bim bam, bet ten tik nuo 2,5 m priima. beje vietu maciau laisvu yra. gal tik pas juos kaina didesne truputuka tongue.gif 4u.gif
*TikTau*
Mums reiktu kur Fabijoniskes, Baltupiai, Pilaite g.gif
agurčikas
Keistas klausimas, ką veikti vaikui savatigaliais? Namie yra visi šeimos nariai (dažniausiai) ir tikrai galima daug ką nuveikti. Būkit kartu, eikit, važiuokit į gamtą, miškus ir pan. O būrelius dar tikrai spės lankyti ir su vaikais gali lauke pažaisti. Ir pabendrauti. užtenka nuvažiuoti įkokį nors parką, kur pilna tokių vaikų. Jie kapstosi smėlio dėžėse, supasi ir tikrai labai gražiai susibendrauja. Nors ir maži (1.5-2, 3... ) metų būdami. Patys daugiau užsiiminėkit ir vaikas bus laaaabai išobulėjęs. Tegul vaikai pasidžiaugia vaikyste, žaislais, tai juk taip greitai praeina...
Aišku, tai tik mano nuomonė.
pukpuk
QUOTE(agurčikas @ 2008 04 09, 12:38)
Keistas klausimas, ką veikti vaikui savatigaliais? Namie yra visi šeimos nariai (dažniausiai) ir tikrai galima daug ką nuveikti. Būkit kartu, eikit, važiuokit į gamtą, miškus ir pan. O būrelius dar tikrai spės lankyti ir su vaikais gali lauke pažaisti. Ir pabendrauti. užtenka nuvažiuoti įkokį nors parką, kur pilna tokių vaikų. Jie kapstosi smėlio dėžėse, supasi ir tikrai labai gražiai susibendrauja. Nors ir maži (1.5-2, 3... ) metų būdami. Patys daugiau užsiiminėkit ir vaikas bus laaaabai išobulėjęs. Tegul vaikai pasidžiaugia vaikyste, žaislais, tai juk taip greitai praeina...
*

agurčikas, nuostabi nuomonė. Beje nikas superinis. victory.gif
liusė
QUOTE(Berazume @ 2008 04 07, 12:48)
Mums reiktu kur Fabijoniskes, Baltupiai, Pilaite  g.gif
*

Baltupiuose yra Amus. Va jų telefonas 861006560. Bet man ten nelabai patiko.
agurčikas
QUOTE(Nanuk @ 2008 04 09, 15:52)
agurčikas, nuostabi nuomonė. Beje nikas superinis.  victory.gif
*

Ačiū smile.gif
ader
aš pritarsiu agurčiko nuomonei. Iš vis man susidaro įspūdis , kad tėvai pradeda ieškoti būdų kaip nors valandai kam nors tą vaikutį pasiūlyti. Tegul kokia mokytoja jį lavina, bet tik ne aš, aš galiu pamaitinti, pamigdyti, numaudyti, o jau lavinti tai ne ne ne. bet juk iš tiesų vaikas daugiausia išmoksta buityje. Ir nėra ko siūlyti jam bendrauti su tais bendraamžiais, ir koks ten bendravimas, iki tol kol neatėmė žaislo. Viskam savas laikas. Paaugęs vaikutis pradeda rodyti susidomėjimą konkriačia veikla, va tada jau galima kažką ūgdyti. O taip trumpus savaitgalius, leiskite vaikui praleisti su jumis, pasidžiaukit buvimu kartu.
*TikTau*
QUOTE(ader @ 2008 04 14, 16:49)
aš pritarsiu agurčiko nuomonei. Iš vis man susidaro įspūdis , kad tėvai pradeda ieškoti būdų kaip nors valandai kam nors tą vaikutį pasiūlyti. Tegul kokia mokytoja jį lavina, bet tik ne aš, aš galiu pamaitinti, pamigdyti, numaudyti, o jau lavinti tai ne  ne ne. bet juk iš tiesų vaikas daugiausia išmoksta buityje. Ir nėra ko siūlyti jam bendrauti su tais bendraamžiais, ir koks ten bendravimas, iki tol kol neatėmė žaislo. Viskam savas laikas. Paaugęs vaikutis pradeda rodyti susidomėjimą konkriačia veikla, va tada jau galima kažką ūgdyti. O taip trumpus savaitgalius, leiskite vaikui praleisti su jumis, pasidžiaukit buvimu kartu.
*

Drysciau netgi labai papriestarauti aggressive.gif Vaika leisti valandelei pabendrauti su kitais bendraamziais. Ji palaipsniui reikia pratinti prie socializacijos. Vaikai, kurie daug bendrauja su kitais vaikuciais netgi labai moka dalintis.. Ir informacija gaunant bureliu metu isisavinami daug geriau nei sako mamyte, nes jis viska daro bendrai su kitais. Kadangi esu vaika leidzianti daug kur ir einanti tiek i koncertus suaugusiems (patiko kelias i zvaigzdes), i spektaklius vaikuciams, lankeme bureli tik dziaugiuosi kaip vaikas ismoko bendrauti su visais, kaip priima bendruomenes taisykles ir ju laikosi. Kartais palikti su kitais zmonemis manau netgi kartais butina paciam atgauti jegas ir issiilgti maziuko. Svarbu ne kokybe, o kiekybe doh.gif
Treja
QUOTE(Berazume @ 2008 04 14, 22:01)
Drysciau netgi labai papriestarauti  aggressive.gif Vaika leisti valandelei pabendrauti su kitais bendraamziais. Ji palaipsniui reikia pratinti prie socializacijos. Vaikai, kurie daug bendrauja su kitais vaikuciais netgi labai moka dalintis.. Ir informacija gaunant bureliu metu isisavinami daug geriau nei sako mamyte, nes jis viska daro bendrai su kitais. Kadangi esu vaika leidzianti daug kur ir einanti tiek i koncertus suaugusiems (patiko kelias i zvaigzdes), i spektaklius vaikuciams, lankeme bureli tik dziaugiuosi kaip vaikas ismoko bendrauti su visais, kaip priima bendruomenes taisykles ir ju laikosi. Kartais palikti su kitais zmonemis manau netgi kartais butina paciam atgauti jegas ir issiilgti maziuko. Svarbu ne kokybe, o kiekybe  doh.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(ader @ 2008 04 14, 16:49)
O taip trumpus savaitgalius, leiskite vaikui praleisti su jumis, pasidžiaukit buvimu kartu.
*

Įsiskaitykit į temą, eina kalba apie 1-2 m. vaikiukus, dauguma mamyčių ne tik savaitgaliais, bet ir ištisom dienom būna su jais, o pasakymas, kad "nėr ko siūlyt jam bendraut su bendraamžiais", tai skamba tiesiog va taip blink.gif blink.gif blink.gif
mamiux
QUOTE(Treja @ 2008 04 18, 14:15)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Įsiskaitykit į temą, eina kalba apie 1-2 m. vaikiukus, dauguma mamyčių ne tik savaitgaliais, bet ir ištisom dienom būna su jais, o pasakymas, kad "nėr ko siūlyt jam bendraut su bendraamžiais", tai skamba tiesiog va taip blink.gif  blink.gif  blink.gif
*

as visiskai pritariu drinks_cheers.gif
3in1
As taip pat nesuprantu to poziurio, jei vaikas eina i darzeli, tai taip, galbut ir tevai buna issiilge... bet jei neina, tai kur tas vaikas dar galetu pabuti su kitais vaikais, padukti, pazaisti ne tik su savo zaislais ir tobuleti. As pavyzdziui su vaiku namie sedziu , o jis dar greitu nei seses nei brolio netures, o ir draugu toks mazius dar neturi doh.gif blush2.gif tad tikrai galvoju, kad reikia bent karta i savaite kazkur isvest savo maziuka smile.gif
Sistelle
Gal kas zinote kokiu uzsiemimu vaikam nuo 1,5m pasilaiciuose?
smilte1212
QUOTE(agurčikas @ 2008 04 09, 12:38)
*

Sutinku thumbup.gif
Atlantida
QUOTE(agurčikas @ 2008 04 09, 11:38)
*

As irgi nesutikciau su tokia nuomone. Tai jau tarsi koks burelis, kuris trunka valanda, is vaiko atimtu vaikyste... doh.gif Nejau bendras mamos ir vaiko / seimos su vaiku nuejimas i bureli gali jam pakenkti? Taip manau dazniausiai samprotauja zmones, kurie neturi pinigu, bet jei nereikia skaiciuoti kiekvieno cento - gali investuoti ir i vaiko lavinimo, pasimokyti patys is tu uzsiemimu ir kokybiskai lavinti toliau namie.

Va, kai mano dukra buvo maza, karta per savaite veziojom net is kito miesto i Suzuki mokyklele, o visa savaite vyko "namu darbai" - lavinames, dainavom (ir tikrai medziagos uzsiemimams su vaiku namie netruko po tu pamokeliu) ir tai buvo smagu, jokios prievartos cia nera, juk visi tokie uzsiemimai vyksta per zaidima. Ir mamos pacios atsigauna, pabendrauja su kitom mamomis.
Mamukas Jurgita
Nueikite suvaiku į teatrą. Tai puikus būdas sudominti vaiką menais, padėti jam nuo mažumos tobulėti ir skatinti kūrybiškumą smile.gif))

Juk Vilniuje yra vaikams skirtų teatrų ir spektaklių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.