Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Blauzdos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4
aukse555
QUOTE(UnknownArtist @ 2009 05 08, 15:55)
o vat ka daryt, jei mano blauzdos yra is vidaus kazkokios idomiai idubusios... verysad.gif  . ka vertetu pabandyti..? gal vidineje puseje raumenuku padauginti, kad kojos neatrodytu tokios kreivos??? sad.gif help.gif  cray.gif
*

vat vat, pas lygiai tas pats schmoll.gif kiek domejaus, reikia daryti pratimukus vidiniams blauzdu raumenis, bet reiktu kokiu pratimuku, gal kas zinot? smile.gif
solo
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 03 29, 12:08)
O mano blauzdos baisiai storos. 35-36 cm pradėjus sportuot  doh.gif  todėl kad raumenukų labai priaugo. Įtempus juos ir 37 visi  verysad.gif
Kaip jas sumažinti? Gal yra kokių pratimų kurie nestangrintų (neauginti raumenų) bet atvirkščiai jas sumažintų?  unsure.gif
*

O 36 čia jau labai storos skaitos? Mano tiek.. aišku, nėra kūdos, bet mano ir šlaunis ne iš plonųjų 54 cm, čia jei imt santykį jų... bet sakau, iš mano patirties, blauzdų pratiškai neįmanoma suplonint nenumetus labai daug svorio. Man numetus 4 kg sumažėjo tik 1 cm.
Zana'dark
[COLOR=green] blauzdas sunku istreniruot,bet prisiziurint ka valgai,reguliarus sportas pades. Begimas,pasistiebimai,tempimas gerai padeda thumbup.gif
vysnea
Svorio numetimas tikrai padeda suplonint blauzdas, sakau tai iš savo patirties. Kai svėriau 76 tai negalėjau užsisegti vienų batų net iki pusės, o dabar kai sveriu 66 tai tuos pačius batus laisvai užsisegu.
GeeGee
QUOTE(Madam Butterfly @ 2004 11 22, 18:24)
turiu problema- storas blauzdas. niu ir nzn ka daryt, pati neturiu virsvorio, sveriu lb normaliai (1,72m 63kg) bet va su blauzdom?  mad.gif  net batu ilgu negaliu nusipirkti, nes blauzda netelpa! padekit, kaip jas nors kiek pamazint  huh.gif
*

aš irgi turiu tokią bėdą.. verysad.gif jokių sijonų nenešioju, aptemptų kelnių irgi nelabai.. vat galvojau, kad sportas padeda, pasirodo, ne g.gif matyt, reikia varyti šalin kompeksus wink.gif
agotele1111
man asmeniskai negrazu motes blauzdos raumeningos, norisi akd moteris butu grazi, o ne raumenu kalnas.juk jos tokios trapios butybes, turi buti grozio ispuoseletos. raumenu kalnas pas moteris man schmoll.gif
Marla
QUOTE(agotele1111 @ 2010 05 25, 12:34)
man asmeniskai negrazu motes blauzdos raumeningos, norisi akd moteris butu grazi, o ne raumenu kalnas.juk jos tokios trapios butybes, turi buti grozio ispuoseletos. raumenu kalnas pas moteris man  schmoll.gif
*

Niekas neklausia, kokios tamstai gražios blauzdos, klausiama, ką daryti, kad jos būtų gražios. Beje, "raumeningos blauzdos", dažniausiai yra ne tai, kas vadinama raumenų kalnu ir yra būdinga tam tikros sporto rūšies gerbėjams. Ir dar...blauzda be raumens, maskatuojanti aplink kaulą, trapiai moteriai grožio irgi neprideda.
solo
QUOTE(Marla @ 2010 05 25, 20:30)
Ir dar...blauzda be raumens, maskatuojanti aplink kaulą, trapiai moteriai grožio irgi neprideda.
*

Ooo... taip. O bjauriausia, kad kai kuriuos kūno raumenis be proto sunku ištreniruoti, kad ir kiek "ant jų" dirbtum. Aš su blauzdom vargau visad, tabalai do tabalai... va bicepsai jau galėtų ir nebedidėt...
Marla
QUOTE(solo @ 2010 05 25, 21:36)
Ooo... taip. O bjauriausia, kad kai kuriuos kūno raumenis be proto sunku ištreniruoti, kad ir kiek "ant jų" dirbtum. Aš su blauzdom vargau visad, tabalai do tabalai... va bicepsai jau galėtų ir nebedidėt...
*

O maniškės atvirkščiai...apleidi, tai storos ir glemba, patreniruoji, tai storos ir "akmeninės", nu ūkiško tipažo aš moteris..... unsure.gif
solo
QUOTE(Marla @ 2010 05 25, 21:49)
nu ūkiško tipažo aš moteris..... unsure.gif
*

nu tas nėr blogai... iš stuomens ir iš liemens biggrin.gif aš tada nežinau, pieno kibirų kilnotoja galėč būt cool.gif
athlet
Treniruokimes kartu wink.gif

http://www.treneris.weebly.com/
Zana'dark
Na taip su slaunu vidine ir uzpakaline,blauzdom daugiausia problemu sunku istreniruot. Vieni sako kad ju netreniruot kiti sako kad daugiau begiot tempimo pratimus daryt. Bet pati is patirties galiu pasakyt sportuodama daugiau kai metus tai begiojimas,ejimas,tempimo pratimai,masazai padejo aisku matos rezultatai bet dar vistiek yra tu riebaliuku ant blauzdu,slaunu tikrai sunkiai isjudint eina bet neprarandu vilties ir toliau sportuosiu . Ir tom kur bijo kad uzaugs raumenukas galiu pasakyt tik tiek kai raumenuka dideja na stangreja,jis degina riebalus dengencius. Tikrai neuzsiauginsit raumenu kaip kulturistai nes tai neimanoma moterim turetume tada vartot nezinau kokius steroidus,papildus augimui. O seip sunku ta raumenuka uzaugyt jis tik ryskeja pas mus ir tikrai graziau atrodo nei glezna zeline koja:)
Erika!
chu net geriau pasidare, kai pamaciau, kad be manes ir daugiau yra plonom slaunim. beje visos tik praso patarimu, tad teko nemazai puslapiu perverst, kad rasciau pratimu. Taigi pasistiebimai liuks pratimas. 5 min ji atliekant jauciasi blauzdu raumenukai. Manau jis tinka tiek norincioms sustorint (atsiras raumenukai), tiek suplonint (lasinukai dinks, atsiras raumenukai). Tik neissigaskit raumenu, ju neturetu atsirasti lb daug.
fruktozoide
O kad būtų kokių būdų, kaip tuos raumenis sumažinti.... doh.gif
Kristepala
QUOTE(*tiute* @ 2010 03 03, 22:06)
vat ir nesupratau, 32cm cia daug ar cia mazai?  g.gif  mano pacios buna 31-32cm (ir raumeningos), tai gaunu komentaru, kad labai plonos blauzdos apskritai kojos, bet man asmeniskai pats tas  unsure.gif
*

Ar blauzda reikia matuoti per pacia storiausia vieta g.gif ? Jei taip, tai mano vos 30,5 cm...Nenormaliai kudos unsure.gif Geda su sijonu vaikscioti verysad.gif . Esu nedidelio ugio, bet vis tiek labai kudos atrodo... doh.gif
Kokie pratimai padetu pastorinti jas apie viena ar pora cm blush2.gif
Aciu 4u.gif
Čalykušu
QUOTE(Kristepala @ 2010 11 03, 23:36)
Ar blauzda reikia matuoti per pacia storiausia vieta  g.gif ? Jei taip, tai mano vos 30,5 cm...Nenormaliai kudos  unsure.gif  Geda su sijonu vaikscioti  verysad.gif . Esu nedidelio ugio, bet vis tiek labai kudos atrodo... doh.gif
Kokie pratimai padetu pastorinti jas apie viena ar pora cm  blush2.gif
Aciu  4u.gif
*

As tai per storiausia matavau. Tai 34,5 cm kazkur,ypac padidejo dabar, nes jau kuri laika sportuoju, begioju. Man negrazu.. jos suglaudus kojas liecias, o anksciau taip nebudavo.. Na bent tiek gerai, kad ciurna nera stora apie 20 cm. Tai koja vis graksciau atrodo. Tie raumenys blauzdos ypac i vidine puse koju padidejo. Beje pas mane irgi ten vienas raumuo, jokiu riebalu.. Tik man baisu, kad dar dides. Stengiuos vengt atskiru pratimu spec blauzdom, neinu i step treniruotes, va paskaiciau, kad tempimas padeda, gal reiktu uzsiimt..
Kristepala
QUOTE(Čalykušu @ 2010 11 04, 12:53)
As tai per storiausia matavau. Tai 34,5 cm kazkur,ypac padidejo dabar, nes jau kuri laika sportuoju, begioju. Man negrazu.. jos suglaudus kojas liecias, o anksciau taip nebudavo.. Na bent tiek gerai, kad ciurna nera stora apie 20 cm. Tai koja vis graksciau atrodo. Tie raumenys blauzdos ypac i vidine puse koju padidejo. Beje pas mane irgi ten vienas raumuo, jokiu riebalu.. Tik man baisu, kad dar dides. Stengiuos vengt atskiru pratimu spec blauzdom, neinu i step treniruotes, va paskaiciau, kad tempimas padeda, gal reiktu uzsiimt..
*

O kokius konkreciai pratimukus namu salygomis butu galima atlikti, kad nors kiek pastambetu blauzdos, nes begiojimui laiko nera.
Aciu 4u.gif
Bezdžionė
QUOTE(Kristepala @ 2010 11 04, 12:57)
O kokius konkreciai pratimukus namu salygomis butu galima atlikti, kad nors kiek pastambetu blauzdos, nes begiojimui laiko nera.
Aciu  4u.gif
*

Pasistiebimus su svoriu
Čalykušu
QUOTE(Kristepala @ 2010 11 04, 12:57)
Aciu  4u.gif
*

oi net nezinau.. visiskai blauzdu pratimais nesidomejau.. Nes man tai neaktualu, manau norint tikrai galima rast info internete. Kiek zinau blauzdu raaumenis ypac teigiamai veikia step'as, laipteliai visoki. Taciau pastebimesniu rezultatu norint reiktu dirbti su svoriais smile.gif
spyrgute
QUOTE(Marla @ 2010 05 25, 20:30)
Niekas neklausia, kokios tamstai gražios blauzdos, klausiama, ką daryti, kad jos būtų gražios. Beje, "raumeningos blauzdos", dažniausiai yra ne tai, kas vadinama raumenų kalnu ir yra būdinga tam tikros sporto rūšies gerbėjams. Ir dar...blauzda be raumens, maskatuojanti aplink kaulą, trapiai moteriai grožio irgi neprideda.
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Giny
Sveikutės, žinau tokį pratimėlį blazdoms, dar pati neseniai pradėjau daryti.

Atsisėsti ant grindų, atsiremti rankomis į grindis už nugaros. Sulenkti kojas per kelius, pirštais remtis į grindis. Nuleisti kulnus ant grindų. Juos pakelti nuo grindų, remiantis pirštais. Vėl nuleisti kojas ant grindų. Pratimą kartoti dešimt kartų. smile.gif
be*starlet
Blauzdoms siulyciau paprasciausius pasistiebimus, dar geriau jei i ranka pasiimsite 4-8 kg svori. Bent as sporto saleje darau pasistebimus su keliais skirtingais svoriais, su smelio svoreliais ant koju, raumuo ant blauzdu jau prabudes smile.gif Man tobulos kojos su isryskejusiais blauzdu raumenimis..
user posted image
user posted image
ellaja
QUOTE(be*starlet @ 2011 04 06, 21:37)
Blauzdoms siulyciau paprasciausius pasistiebimus, dar geriau jei i ranka pasiimsite 4-8 kg svori. Bent as sporto saleje darau pasistebimus su keliais skirtingais svoriais, su smelio svoreliais ant koju, raumuo ant blauzdu jau prabudes smile.gif Man tobulos kojos su isryskejusiais blauzdu raumenimis..
*

idomus pratimai, aciu 4u.gif o kaip manot, ar sie pratimai padeda isryskint vidinius blauzdos raumenis? ar reikia dar kazko papildomo, pvz, sukt pedas i isore ar i vidu? fitness3.gif
ingusiaaa84
Sveikos mayte esamos ir busimos smile.gif jau pora metu su jumis ir valgyt gaminu, ir sportuot pradejau.. nu zodziu patarimai pas jus super thumbup.gif
Tik va ko neradau! pas mane viskas lyg ir tvarkoj nesiskundziu vaizdelis jei netraukia akies tai tik mano kalte blush2.gif
o va kaip del blauzdu? gal dar kazkas skundziasi ar skundesi seniau -ju apimtimi?
as tikrai virssvorio neturiu netgi dar priaugt ant tam tikru vietu ne pro sali butu biggrin.gif
kur kumpius du nesioju tai apatinej kojos dali, net ir batus jau nenusipirksi ilgus kokius tik nori!!
gal kazkokie pratimai ar taip patarimai yra siai kuno vietai?m? doh.gif
rikki-tikki-tavi
biggrin.gif yra jau tema apie blauzdas. va sita
Akvilchikas
ech, galvojau, kad as viena su tokiom bedom...pasirodo nea, net geriau pasidare blush2.gif bandysiu pratimukus siulytus, ziuresiu,gal turesiu tobulas kojas:)
lietaus šypsena
sveikos smile.gif pas mane blauzdos stambios, bet ten tik raumuo :/ man jis toks žiauriai ryškus, kai įtempiu, ir negražiai atrodo :/ bet labai daug vaikštau, plius dar sportas, reikalaujantis blauzdų darbo, tai užsikačialinau taip, kad nebežinau, kur dėtis :/ taip norėčiau tokių gražiai nulietų kojyčių, kurios moteriškai atrodytų, o dabar taip pakankamai keturkampiškos :/ yra kam patinka, bet nežinau, ar tiesą sako.. man tikrai norėtųsi švelnesnių formų..
Placebo.
QUOTE(lietaus šypsena @ 2011 06 26, 23:49)
sveikos smile.gif pas mane blauzdos stambios, bet ten tik raumuo :/ man jis toks žiauriai ryškus, kai įtempiu, ir negražiai atrodo :/ bet labai daug vaikštau, plius dar sportas, reikalaujantis blauzdų darbo, tai užsikačialinau taip, kad nebežinau, kur dėtis :/  taip norėčiau tokių gražiai nulietų kojyčių, kurios moteriškai atrodytų, o dabar taip pakankamai keturkampiškos :/ yra kam patinka, bet nežinau, ar tiesą sako.. man tikrai norėtųsi švelnesnių formų..
*

O man norėtųsi daugiau raumenukų... Koks tas sportas? 4u.gif
atide3
Sveikos, o mano problemėlė- labai plonos blauzdos... Labai nesiderina prie figūros. Savo gyvenime nesu turėjusi nė vieno sijono.. schmoll.gif gal žinot veiksmingų pratimų, užsiėminų ar patarimų, kaip jas pastorint? ačiū.
Gytis`
Pasistiebimai, pasistiebimai atsisedus. Atlikite siuos du pratimus. Zinoma su svoriais.
lietaus šypsena
QUOTE(Gytis` @ 2011 10 09, 13:41)
Pasistiebimai, pasistiebimai atsisedus. Atlikite siuos du pratimus. Zinoma su svoriais.
*

o mano man per daug raumeningos, bet salėj vistiek reikėjo pradžioj daryt tokius. dabar jau nebeinu į salę, bet šiaip, ar įmanoma suplonint? atrofuot turbūt raumenį reiktų, ane? smile.gif bet kai labai daug vaikštau, avalynė visad be kulno, tai gal dėl to taip..
Angle
labas smile.gif na mano blauzdos irgi stambios, tai labai daug duo domėjausi. Taigi, jei blauzdos storos ne tik dėl riebalų, bet ir dėl didelio raumens (kas dažniausiai yra nulemta genetiškai), tai tinkamas sportas yra toks, kuris degina riebalus ir nedidina raumens, todėl gerai tempimo pratimai, čiurnų sukimas, žinoma tradiciškai įtupstai ir pritūpimai įvairūs, ir ištvermės (laaabai ilgi) kardio, kad degtų riebaliukai ir mažėtų raumuo. Tinkamas kardio: su pačiu mažiausiu sunkumo laipsniu ėjimas, bėgimas, elipsinis (tik su juo reikėtų žiūrėti, kad būtų minama pėdos viduriu/užkulniu, bet ne pėdos priekiu) ir plaukimas. Netinkami jėgos kardio: steperis, žingsniuoklis, HIIT ir panašūs. Taip pat vengti dažnai vaikščioti su aukštakulniais, nes moteriškių su stambiomis blauzdomis genetiškai jau taip yra kad raumuo yra žemai, o norint tą raumenį padailinti, reikia jį stengtis ištempti, todėl kasdienai žemakulnė avalynė kaip tik tinkama, kaip ir tempimo pratimai. O netinkama yra veikla, kai krūvis tenka pėdos priekiui, pvz, šokinėjimas per virvutę.

jei skaitote angliškai, čia viskas išsamiai išdėstyta, geriausiai info, kiek man teko skaityti:
http://www.superskinnyme.com/how-to-slim-calves.html
sėkmės visoms gražinant savo blauzdas smile.gif
zappy
QUOTE(Angle @ 2012 01 26, 13:01)
labas smile.gif na mano blauzdos irgi stambios, tai labai daug duo domėjausi. Taigi, jei blauzdos storos ne tik dėl riebalų, bet ir dėl didelio raumens (kas dažniausiai yra nulemta genetiškai), tai tinkamas sportas yra toks, kuris degina riebalus ir nedidina raumens, todėl gerai tempimo pratimai, čiurnų sukimas, žinoma tradiciškai įtupstai ir pritūpimai įvairūs, ir ištvermės (laaabai ilgi) kardio, kad degtų riebaliukai ir mažėtų raumuo. Tinkamas kardio: su pačiu mažiausiu sunkumo laipsniu ėjimas, bėgimas, elipsinis (tik su juo reikėtų žiūrėti, kad būtų minama pėdos viduriu/užkulniu, bet ne pėdos priekiu) ir plaukimas. Netinkami jėgos kardio: steperis, žingsniuoklis, HIIT ir panašūs. Taip pat vengti dažnai vaikščioti su aukštakulniais, nes moteriškių su stambiomis blauzdomis genetiškai jau taip yra kad raumuo yra žemai, o norint tą raumenį padailinti, reikia jį stengtis ištempti, todėl kasdienai žemakulnė avalynė kaip tik tinkama, kaip ir tempimo pratimai. O netinkama yra veikla, kai krūvis tenka pėdos priekiui, pvz, šokinėjimas per virvutę.

jei skaitote angliškai, čia viskas išsamiai išdėstyta, geriausiai info, kiek man teko skaityti:
sėkmės visoms gražinant savo blauzdas  smile.gif
*

Super info thumbup.gif
ultra24
QUOTE(Angle @ 2012 01 26, 12:01)

sėkmės visoms gražinant savo blauzdas  smile.gif
*

aciu uzpatarimus 4u.gif man sportuojant labai greitai raumenukai pradedavo dideti, o koju vis nepavykdavo suploninti..dabar zinau ka negerai dariau smile.gif
esu-mama
sakot blauzdos 37 cm? o pas mane 17cm biggrin.gif patikekit tokiu batu niekas negamina verysad.gif
krista08
QUOTE(vaidicita @ 2012 03 13, 16:20)
sakot blauzdos 37 cm? o pas mane 17cm  biggrin.gif patikekit tokiu batu niekas negamina  verysad.gif
*

37 cm? blink.gif
aggree
QUOTE(krista08 @ 2012 03 13, 15:52)
37 cm? blink.gif
*

kas čia nuostabaus?
krista08
QUOTE(aggree @ 2012 03 13, 16:58)
kas čia nuostabaus?
*

Liniuote pasiemiau ir bandziau mintyse ja suraityti is tiek cm lotuliukas.gif tikrai nieko nenorejau izeisti 4u.gif
vikusia21
mano blauzdos 40 cm,batu ilgu neuzsimaunu biggrin.gif ka tik pameravau pusantru metuku suneno blauzda nugis 19 cm,kazkuri mergaite sake,kad turi 17 cm blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.