Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Blauzdos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Pratimai atskiroms kūno dalims
Pages: 1, 2, 3, 4
Borderline
lepune, lankau aerobika ir treniruoklius. deja, blauzdos apimtis soktelejo...nezinau ku daryt, sporto nemesiu...
linele**
QUOTE(Borderline @ 2006 08 27, 00:55)
lepune, lankau aerobika ir treniruoklius. deja, blauzdos apimtis soktelejo...nezinau ku daryt, sporto nemesiu...
*

sveika! as su ta pacia problema susiduriau....sportuoju dvi savaites, saziningai kas antra diena treniruokliai+kardio treniruokliai...ir man soktelejo ne tik svoris, bet ir apimtys! ir klubu, ir blauzdu...maisto tikrai daugiau nevartoju, kas buna, kad itakoja padidejusias apimtis, tad nenoriu to pripazinti schmoll.gif ir guodziuos, kad cia tik raumenukai tvirteja, o riebalai dar nesidegina....siaip, treneris sake, kad svoris pradeda kristi po menesio, dvieju, tad kartu ir apimtys grazeja...bet centimetras ir svarstykles vistiek ramybes neduoda doh.gif
isvada: nemesti sporto, toliau maista prisiziureti...ir kantrybe ugdyti g.gif
sekmes, Bordeline! ir sau jos linkiu.... blush2.gif
Papildyta:
hm, taisau nick'a..kreipiausi i Borderline blush-anim-cl.gif
lepune
Sveikos, aciu uz patarimus. siaip as naujam darbe daug judu, daug vaikscioju, daug vazineju masino (sportu tuo nepavadinsi) nu bet visumoj darbas mobilus, stengiuosi laipioti laiptais istaigose, tai buna ir 6 ir 8 ausktai... viso to rezultatai stulbinantys- po keturiu menesiu darbo kruvio- minus 1cm nuo blauzdu.. raumenys irgi isryskejo, bet apimtis mazesne tikrai, matavau gal 5 kartus negaledama patiket:) kad taip ir toliau... tiesa, ir kg truputi nukrito- apie 5kg ax.gif
Saron
Galiu iš patirties pasakyti, kad nevykę pratimai storas blauzdas tik dar labiau sustorina. O suplonėjo (bent jau man) tik kai numečiau svorio mažiau valgydama ir derindama maistą ir visiškai nesportuodama. O mano blauzdos tai jau patikėkit!!!! Ir ne tik blauzdos. Pliaže manau ne vienas pagalvoja : "nu ir kojytės". Trumpo sijono neesu užsisisegusi ir manau nelemta. O ką daryti?
smiltikė
Svaikos 4u.gif
ir aš tokią pačią bėdą turiu-storas blauzdas drinks_cheers.gif.Per 3 metus priaugau apie 7 k, tai viskas nusėdo ant šlaunų ir blauzdų. ir batų gražių ilgais aulais negaliu užsisegti schmoll.gif aš tai galvoju nusipirkti dviratį ir kasdien ilgai minti, tai turėtų nesustorėti, o suplonėti g.gif
smiltikė
prisiskaitinėjau čia jūsų skundų ir noriu jus pralinksminti biggrin.gif vakar rodė laidą apie batsiuvį, nu turi savo taisyklą ir dar siuva batus nestandartinėm kojom. tai viena klientė užsisakė batus, nes jos labai stora blauzda.53 cm.
tai aš dar laiminga, pas mane 42 cm, bet mano ūgis 176, tai gal optiškai atrodo neblogai 4u.gif nusprendžiau imtis tempimo pratimų su body flex. juk lankiau kursus ir moku tongue.gif
smile_at
o mano 37 cm (ūgis 174), bet norėčiau, kad būtų plonesnes...
heide(0)
sveikos, norėjau rasti čia patarimų blauzdoms suliekninti, bet matau, pačios dar nieko 'neatradot' ax.gif ten apie apimtis rašot, tai manau, kad su ūgiu 176 cm 42 cm blauzdos apimtis yra visai normalu 4u.gif mergaitės, ūgis juk irgi svarbu - kaip beje ir svoris: jei tos moters 53 cm, tai dar nereiškia, kad jos blauzdos storos, gal ji tiesiog turi labai didelį antsvorį, o jį numetus būtų visai lieknos blauzdikės, o problema išryškėtų kitur. Kita kalba, jei mergina liekna, o blauzdikės neatitinka tam tikrų 'standartų' (bent mums taip pačioms atrodo:).

QUOTE(smiltikė @ 2006 10 16, 10:55)
Svaikos 4u.gif
ir aš tokią pačią bėdą turiu-storas blauzdas drinks_cheers.gif.Per 3 metus priaugau apie 7 k, tai viskas nusėdo ant šlaunų ir blauzdų. ir batų gražių ilgais aulais negaliu užsisegti schmoll.gif aš tai galvoju nusipirkti dviratį ir kasdien ilgai minti, tai turėtų nesustorėti, o suplonėti g.gif
*

smiltike, galiu pasidalinti patirtimi. visą vasarą myniau dviratį po 2 val kasdien. Blauzdos TIKRAI pastorėjo maždaug ant 1-1,5 cm (nuo 37 iki 38-38,5 cm/168 cm ūgis), kas man buvo laaaabai neįtikėtina, nes svorio numečiau apie 6 kg. Beje, ankščiau mečiau svorį atlikdama pratimus ir sportuodama su step treniruokliu - apimtys mažėjo. Nors mano kojos labai negražios - kaladėlės (tiek šlaunys, tiek blauzdos ir keliai), o viršutinė dalis jau sakyčiau - stooop lieknėjimui, bet supratau, kad reikia lieknėti toliau, nes kitaip kojyčių nesuploninsiu schmoll.gif Tiesa, nors blauzdikės pastorėjo, bet forma labai pagražėjo, todėl neėmiau į širdį - tik truputį blush2.gif

Bodyflexo pratimai palikdavo teigiamą poveikį ant visų kūno apimčių, t.y. sumažėdavo ir blauzdų apimtys. 4u.gif
Auksiukė
O mano problema- pernelyg plonos blauzdos. Aš pati ne taip seniai buvau kaip šakalys, dabar jau atsigavau, o blauzdos- ne schmoll.gif . Šiaip mano kaulai smulkūs, bet gal čia reikėtų raumenis patreniruoti, kad pastorėtų blauzdos? Ir su batais turiu problemų, nerandu siaurai blauzdai, tai nešu batsiuviams siaurinti.
solo
Teko bendrauti su vienu treneriu is Danijos (nesakau,kad jie kuo nors geresni uz lietuvos),tai sake kojos vienintele kuno vieta,kurios neimanoma sumazinti vien sportu,reikalinga labai atsargi ir sveika mityba.geras,ania? smile.gif
Vismantė
patarkite kaip pastorinti blauzdas blush2.gif sportuoju, bet jos storeja beveik nezymiai schmoll.gif gal zinote kokuu geru pratimuku kojytems? ax.gif
Micha
Atistok puse pedos ant nedideles pakilos ir stiebkis i virsu (gali nat vienos kojos, po to ant kitos kojos), o kai leisies, stenkis kulnus nuleisti kuo zemiau - taip efektyviau tempsi raumeni. Tiks ir be pakylos stiebtis. Pedos tegul buna kiek kampu i isore (taip dirbs labiau vidiniai raumenukai, isoriniu mum nereikia ryskiu). Buna specialus treniruokliai, kur uzsidedi svoriu ant peciu, arba gali juos pakeisti hanteliais ar didesniais svoriais.

Kaip ir kitur akcentuoju - nepmirsk tempimo pratimu.

As jau nieko specialiai blauzdom nedarau, esu patenkinta ju dydziu nail.gif , nors gali buti ir mazenses (33-34cm), nes mano koju riesai (kaip juos pavadinti???? blink.gif blink.gif blush2.gif blush2.gif g.gif g.gif ) labai siauruciai, praktiskai pristais apglebiui, ir keliai siauri, tad uztenka man tu blauzdu nail.gif
solo
QUOTE(Micha @ 2006 11 14, 17:32)
esu patenkinta ju dydziu nail.gif , nors gali buti ir mazenses (33-34cm), nes mano koju riesai (kaip juos pavadinti???? blink.gif  blink.gif  blush2.gif  blush2.gif  g.gif  g.gif  ) labai siauruciai, praktiskai pristais apglebiui, ir keliai siauri, tad uztenka man tu blauzdu  nail.gif[/color]
*

Koju riesai thumbup.gif as savo ciurnos apimt negaliu niekaip... blauzdos 35 cm,aj dzin..didesne problema-vidines keliu puses...bet apie tai kitoj temoj....
Papildyta:
QUOTE(Katė @ 2006 11 10, 14:35)
patarkite kaip pastorinti blauzdas  blush2.gif  sportuoju, bet jos storeja beveik nezymiai  schmoll.gif gal zinote kokuu geru pratimuku kojytems? ax.gif
*

o koks tavo siaip sudejimas? jei esi labai liekna,tai manau sunku ka nors pakeist bus. siulyciau siaip klausimais pasikonsultuot su treneriu kokiu 4u.gif
mergytia
pradejau sportuoti ir sveikai maitintis....bet tuo paciu pradejo blauzdos kaip ant mieliu augt va praeita savaite buvo 32cm shia 34cm ir nebezinau ka daryti gal kas kokiu pratimuku ar kokio masaziuko verysad.gif verysad.gif

user posted image
Sirrena
Mano sporto programoje yra blauzdoms skirtas pratimas – pasistiebimai stovint (ant laiptelio). Išmanančios pasakykit, ar šis pratimas nepastorins blauzdos? Mat visai nenoriu raumeningų, tvirtų blauzdų.
viduku
aha, geriau nenorėt pastorint schmoll.gif mano ūgis 165, o blauzdos storis 38 cm doh.gif ir NIEKO negaliu padaryt - numečiau 8 kg - o blauzdų apimtis visai nepasikeitė verysad.gif sveriu dabar 51 kg, bet jau kojos taip neproporcingai atrodo verysad.gif dariausi ir vaakuminį masažą - nė velnio nepadėjo, tik pinigai kaip į balą doh.gif buvau pas plastikos chirurgą - nuoširdžiai patarė nesioperuot, nes ypatingo rezultato nebus, o be to blauzdose kažkaip ten daug visokių kraujagyslių - taigi pavojinga ir sudėtinga būtų verysad.gif
Micha
QUOTE(mergytia @ 2006 12 12, 14:23)
pradejau sportuoti ir sveikai maitintis....bet tuo paciu pradejo blauzdos kaip ant mieliu augt va praeita savaite buvo 32cm shia 34cm ir nebezinau ka daryti gal kas kokiu pratimuku ar kokio masaziuko  verysad.gif  verysad.gif

O slaunys, uzpakaliukas kaip? tai turetu buti noramalu pradejus sportuoti po pertraukos, juk raumenys pradejo stangreti, tvirteti.. todel ir padidejo.... jei dideliu svoriu nenaudosi, nieko blogo tikrai neatsitiks...
beje... tai galejo buti ir matavimo klaida, siektiek zemiau gal matavai.. o kaip dabar?

QUOTE(rusaite @ 2006 12 16, 16:56)
ir as noriu storesniu koju  verysad.gif , bet niekaip  schmoll.gif ir ka cia daryt  g.gif
*

naudok didesnius svorius wink.gif

QUOTE(Sirrena @ 2007 01 11, 10:27)
Mano sporto programoje yra blauzdoms skirtas pratimas – pasistiebimai stovint (ant laiptelio). Išmanančios pasakykit, ar šis pratimas nepastorins blauzdos? Mat visai nenoriu raumeningų, tvirtų blauzdų.
*

jei po pertraukos, gali pastorinti, bet tikrai ne iki futbolininko raumenyno mirksiukas.gif , kaip ir rasiau auksciau, taciau veliau sumazejus riebalu masei, turetu buti viskas ciki wink.gif
o kaip daznai tu juos darai? ar naudoji svorius? kiek pasistiebimu darai?
kokios jos dabar apimties?

QUOTE(limbi @ 2007 02 01, 11:49)
as irgi labai norėčiau pastorinti blauzdas g.gif  gal galit parasyt kiek laiko arba kiek kartu reiketu daryt si pratimuka? rolleyes.gif
*

naudok didelius svorius wink.gif kiek daznai aplamai sportuoji? pora - tris kartus i savaite turetu buti sociai pratimai vienai raumenu grupei (mes ne profisionales), bet kokiu atveju, jei sportuoji kasdien, duok pailseti atskiroms raumenu grupes, tad nedaryk pratimu blauzdoms (ar kt.) kiekviena diena, tai bus efektyviau, bent kas antra wink.gif tarp priejimu (3 priejimai vienam pratimui optimalu) daryk ilgas pertraukas, bent 1.5min stiebkis po iki 10 kartu , taciau, kaip minejau su papildomais svoriais

QUOTE(*deivė* @ 2007 03 06, 23:56)
aha, geriau nenorėt pastorint  schmoll.gif  mano ūgis 165, o blauzdos storis 38 cm  doh.gif  ir NIEKO negaliu padaryt - numečiau 8 kg - o blauzdų apimtis visai nepasikeitė  verysad.gif  sveriu dabar 51 kg, bet jau kojos taip neproporcingai atrodo  verysad.gif  dariausi ir vaakuminį masažą - nė velnio nepadėjo, tik pinigai kaip į balą  doh.gif  buvau pas plastikos chirurgą - nuoširdžiai patarė nesioperuot, nes ypatingo rezultato nebus, o be to blauzdose kažkaip ten daug visokių kraujagyslių - taigi pavojinga ir sudėtinga būtų  verysad.gif
*

O kokia apimtis buvo pries numetant svori? Nejau nei 1cm nesumazejo? O kaip metei svori? Kaip pas tave su bendru fiziniu aktyvumu, ar daug vaikstai?

Kita vertus, kas duota gamtos, sunku pakeisti... unsure.gif
_nice_
QUOTE(*deivė* @ 2007 03 06, 23:56)
aha, geriau nenorėt pastorint  schmoll.gif
*

jo mano blauzdos ir kaip kalades doh.gif kai sportavau buvo vieni raumenys nes labai intensyvus sportas buvo kai teko mest apaugo riebalais ir nors ir kaip jas bandau suplonint nieks nepadeda schmoll.gif
linele**
QUOTE(*deivė* @ 2007 03 07, 00:56)
aha, geriau nenorėt pastorint  schmoll.gif  mano ūgis 165, o blauzdos storis 38 cm  doh.gif  ir NIEKO negaliu padaryt - numečiau 8 kg - o blauzdų apimtis visai nepasikeitė  verysad.gif  sveriu dabar 51 kg, bet jau kojos taip neproporcingai atrodo  verysad.gif  dariausi ir vaakuminį masažą - nė velnio nepadėjo, tik pinigai kaip į balą  doh.gif  buvau pas plastikos chirurgą - nuoširdžiai patarė nesioperuot, nes ypatingo rezultato nebus, o be to blauzdose kažkaip ten daug visokių kraujagyslių - taigi pavojinga ir sudėtinga būtų  verysad.gif
*

Pas amne visiskai ta pati situacija.... negaliu nieko padaryt - pasportavus tik dar padideja verysad.gif verysad.gif numeciau 8KG, sveikai, per ilga laiko tarpa, o blauzdos sumazejo tik 1cm.... kokia joga gal bandyt reikia? doh.gif
sensitive
Na,ir as tokia pati-storakoje- blink.gif Viska perskaiciau,o visur tik gal,gal,gal...
Gal kuri dar ir pamokytu tu tempimo pratimu,o tai i sporto kluba kol kas neturiu jokiu sansu blush2.gif
Brūkšniukas
o mane domina kaip paploninti čiurnas g.gif įmanoma?
Vismantė
as irgi turiu klausimeli - kaip pastorinti blauzdas ir ciurnas? Nors truputeli norisi dailesniu kojyciu... rolleyes.gif Dabar kaip sakaliukai verysad.gif

gal kas zinote kokiu pratimu?
Micha
QUOTE(sensitive @ 2007 04 03, 17:01)
Na,ir as tokia pati-storakoje- blink.gif Viska perskaiciau,o visur tik gal,gal,gal...
Gal kuri dar ir pamokytu tu tempimo pratimu,o tai i sporto kluba kol kas neturiu jokiu sansu blush2.gif
*

Atsisesk ant zemes istiesusi ir sublaudusi kojas, pedos i virsu, lenkis i prieki (ne galva zemyn, lenkimasis is liemens), siek rankomis pedas, laikyk uz pirstuku, lenkis dar zemiau (jei pasieki). Na o jei sunku, viena koja atpalaiduok/sulenk, siek tik kitos - tiesios - kojos pirstukus. Ta pati gali daryti stovedama.

Kitas pratimas:
user posted image
Tempimas vyksta tiesios kojos, nes siekiama padeti kulna ant zemes.

Tokie du pagrindiniai ir butu blush2.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 05, 19:44)
o mane domina kaip paploninti čiurnas g.gif įmanoma?
*

Nezinau. Nors sumazejus riebalu kiekiui, turetu suploneti ir ciurnos. Kitas dalykas, daznai buna taip, kas visai nesportavo is seniau, arba paveldejimas.

QUOTE(Katė @ 2007 04 12, 09:08)
as irgi turiu klausimeli - kaip pastorinti blauzdas ir ciurnas? Nors truputeli norisi dailesniu kojyciu... rolleyes.gif Dabar kaip sakaliukai  verysad.gif

gal kas zinote kokiu pratimu?
*

Na blauzdom pratimu isvardinta pakankamai, tik daryk mirksiukas.gif
o kam tau ciurnas storinti??? kiek cm apimtis? (mano 19 ir storesniu nenoriu, plonesnes visada glazu)
Lady_
turiu problema, mano blauzdu raumenys labai isryskeje, negaliu deveti aukstakulniu nes raumenys issoksta kaip kalades ir tiesiog klaikiai atrodo... verysad.gif Gal kas galite patarti kaip juos sumazinti, jei is vis imanoma...
dekui uz patarimus
newonelady
neimanoma manau g.gif schmoll.gif
pasistenk suformuot grazu raumenuka ir dziaukis juo thumbup.gif pas mane irgi dideli..tiek blauzdos,tiek slaunu.. bet man patinka smile.gif mylek save tokia kokia esi wub.gif
agotas
As manau, kad vizualiai palengvinti ja tikrai galima. Vieni pratimai blauzda storina, daro ja masyvesne, kiti plonina, daro grakstesne. Jeigu eini i sale sportuoti, pasiklausk pas treneri ir tau tikrai parodys ax.gif
Shiaurinee
paprastas pratimukas blauzdų strangrinimui, kurį prieš kelis metus kažkur perskaičiau.
Kojos pečių plotyje ir daryt pasistiebimus. Pasistiebus truputį taip pabūkit, nusileiskit, vėl stiebkitės. Daugiau padarius pradeda jaustis raumenukai ir puikiai stangrina blauzdas thumbup.gif
Čiobrelis
mirksiukas.gif Manau daugiau pratimukų ir patarimų rasi skyriui Pratimai atskiroms kūno dalims
Lady_
....liudnina mane tokie pasisakymai, toks jausmas. kad nera padetes be iseities... Mano ir storos...aukstakulniu negaliu deveti nes blauzdos issoksta kaip kalades verysad.gif o pati nei stora nei ka,170-56kg, nei per daug sportuoju... bet raumuo ant blauzdu ziaurus. Net nezinau ar cia kudytis ar susitaikyti su ta mintim kad kablu bei sijonu nebematysiu, net nzn. Liudna negaliu verysad.gif ir ka reikia daryti?a?
Neisha
O ka daryt, jeigu tos blauzdos LABAI raumeningos? blink.gif riebaliuku ten nelabai ir yra, bet vat raumenu doh.gif
Rūgštukė
Tai raumenys atsiranda tik nuo sporto, man ypač vasarą išryškėja, kai daug vaikščioju, važinėju su dviračiu, ar šiaip sportuoju. Bet juk tai daug geriau nei lašinukai. Ir man labai gražu sportiškos kojos... thumbup.gif
Greipfrukte
QUOTE(Lady_ @ 2007 04 25, 20:32)
....liudnina mane tokie pasisakymai, toks jausmas. kad nera padetes be iseities... Mano ir storos...aukstakulniu negaliu deveti nes blauzdos issoksta kaip kalades verysad.gif  o pati nei stora nei ka,170-56kg, nei per daug sportuoju... bet raumuo ant blauzdu ziaurus. Net nezinau ar cia kudytis ar susitaikyti su ta mintim kad kablu bei sijonu nebematysiu, net nzn. Liudna negaliu verysad.gif  ir ka reikia daryti?a?
*

Oi, tik nepanikuok! Visa gyvenima galvojau, kad baisesniu blauzdu uz mano nera ir nebus... verysad.gif Ugis 170, blauzda 41 cm... doh.gif Bet pernai truputi numeciau svorio ir is tos laimes nusipirkau sijona. Po to dar viena, dar viena... ax.gif Ir nei vieno priekaisto nesulaukiau! Svarbu geros pedkelnes, aukstakulniai ir tinkamas sijono ilgis (lygiai su keliais) smile.gif
Bet vat su batais tai probemos... net su pardaveja buvau susilazinusi, kad neikisiu kojos nei vienus batus parduotuveje. lotuliukas.gif
Nirvyte
O pas mane 34 cm blauzdos smile.gif Is sono ziurint tai jos visai nieko wub.gif Bet kai jau paziuri is priekio schmoll.gif Mano kaulas blauzdu issikises o visas raumuo uz jo, jei suprantat ka noriu pasakyti wub.gif Tai taip negraziai atrodo... verysad.gif
Kristepala
o mano beda ta, kad turiu blauzdas, kuriu apimtis tik 31 cm, ilgaaulius batus nusipirkti, kad aptemtu koja neimanoma doh.gif . Gerai, kad batsiuvys man juos vis pasiaurina, tai buna truputi normaliau tongue.gif
solo
QUOTE(Lady_ @ 2007 04 25, 19:32)
....liudnina mane tokie pasisakymai, toks jausmas. kad nera padetes be iseities... Mano ir storos...
*

Išbandyk kalanetiką, o dar geriau - Bodyflexa. Yra neblogų pratimų blauzdų tempimui, kai deguonies pagalba raumuo ne stangrinamas ar didinamas, kaip kitose sporto šakose, o tempiamas, tad blauzda dar ir lieknėja. Gal ypatingai jų nesuploninsi, bet raumenukas pasidarys gražesnis, neiššokęs ir koja atrodys dailiau 4u.gif Dėl kūdinimosi - savaime aišku, lieknėtum pati, lieknėtų ir blauzdos, tačiau, aišku, neverta turint puikias kitas kūno dalis vien dėl blauzdų paprasti krūtinę, gražų užpakalį ir pan.

Mano pačios blauzdos 36,5. Jei ne vidinės kelių pusės - koja atrodytų labai gražiai. Tačiau tai jau kita tema biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(newonelady @ 2007 04 25, 15:30)
pas mane irgi dideli..tiek blauzdos,tiek slaunu.. bet man patinka smile.gif mylek save tokia kokia esi  wub.gif
*

čia ne patarimas schmoll.gif Skirtumas tas, kad tau tavosios blauzdos patinka, o Lady - ne, tad patarimai mylėt save kokia esi man keltų dar didesnį siutą cool.gif
Nirvyte
Niu pastebejau kad kai dariau pratimus presui kur reikia kojas iskelti aukstyn, man labai tempia kojytes, po savaiteles VIENO pratimo presui darimo mano blauzdos paliko 32 cm! bigsmile.gif O batuku tai randu visokiu, buna kad ir nesusisega doh.gif
Twiggy
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi prie jusu, nes turiu tokia pacia problema- storas blauzdas verysad.gif Mano ugis 168cm, svoris 59kg, o blauzdu apimtis 38cm verysad.gif Kaip buvau sukudus 6kg, tai blauzdu apimtis buvo sumazejus, bet grizus svoriui, viskas sugrizo i sena vezias doh.gif
Nezinau ka daryti, bandysiu pasinaudoti <avone> pratimu, gal pades 4u.gif Gal gali tiksliai papasakoti, kokie tai pratimai? ax.gif
Twiggy
Stai cia yra ivairiu koju tempimo pratimu 4u.gif
Nirvyte
QUOTE(Twiggy @ 2008 01 24, 18:56)
Sveikos  4u.gif
Jungiuosi prie jusu, nes turiu tokia pacia problema- storas blauzdas  verysad.gif  Mano ugis 168cm, svoris 59kg, o blauzdu apimtis 38cm  verysad.gif Kaip buvau sukudus 6kg, tai blauzdu apimtis buvo sumazejus, bet grizus svoriui, viskas sugrizo i sena vezias  doh.gif
Nezinau ka daryti, bandysiu pasinaudoti <avone> pratimu, gal pades  4u.gif  Gal gali tiksliai papasakoti, kokie tai pratimai?  ax.gif
*

Niu tai dariau toki pratimuka kur kojos iskeltos i virsu staciu kampu ir keli uzpakaliuka, dabar dar pridejau tempimo pratimukus, ivairius pasistiebimus ir ta pratimuka kur temoje grazios kojos aprasytas, bent man tai labai gereja kojyciu isvaizda, ir ne tik ax.gif

Ir grazinant visa kuna pasieksit daug daugiau nei tik kojytes, tiesiog viena kuno dalis grazeja kitos pagalba mirksiukas.gif
Twiggy
Pradejau daryti nuo vakar ivairius tempimo pratimus kojoms, juos radau sitam puslapyje. Ziuresim kaip seksis ir per kiek laiko sumazes apimtis 4u.gif
zebriuke
QUOTE(Twiggy @ 2008 02 03, 16:43)
Pradejau daryti nuo vakar ivairius tempimo pratimus kojoms, juos radau sitam puslapyje. Ziuresim kaip seksis ir per kiek laiko sumazes apimtis  4u.gif
*

labai lauksiu rezultatu bigsmile.gif turiu ta pacia problema unsure.gif
Milkie
O kaip pastorinti blauzdas? Mano jos toookios kūdutės.. Nepasakyčiau kad šlaunys storos ar kad ant kelių yra riebalų, tačiau pe blauzdų plonumą kojos atrodo kreivos.. Ir šlauys pasistorina. Nė nžn ką daryti. Gal kas galit patart? ;D
Amarcord
QUOTE(Milkie @ 2008 05 14, 15:03)
O kaip pastorinti blauzdas? Mano jos toookios kūdutės.. Nepasakyčiau kad šlaunys storos ar kad ant kelių yra riebalų, tačiau pe blauzdų plonumą kojos atrodo kreivos.. Ir šlauys pasistorina. Nė nžn ką daryti. Gal kas galit patart? ;D
*

Mane irgi domintų, kaip pastorinti. Atrodo tai gerai, bet kad visi auliniai batai per platūs ir nusipirkus tenka siaurinti doh.gif
lepune
Sveikos, tai kaip su tom blauzdom draugautis sekasi?
kam pavyko sumazinti apimti bent 3cm? man max 1 cm...
sportas visada didina, va maciau puslapiukus tempimo pratimu- kam pasiseke sumazinti? gal bent skyscius isvaret ir ciurnos sumazejo?
Borderline- kaip tavo sportai, kuriu nemetei tikiuosi, atiliepe blauzdoms?
Smiltike, ar kas nors pavyko?
aidule2
QUOTE(rudaake @ 2004 11 22, 19:56)
ir mano kojites anksciau buvo labai net nieko.bet kai pradejau sportuoti blauzdos sustorejo.dabar niekas nepadeda. sad.gif
*

as ir pastebejau, kad sportuojant blauzdos storeja verysad.gif
Nirvyte
QUOTE(aidule2 @ 2008 06 09, 20:14)
as ir pastebejau, kad sportuojant blauzdos storeja verysad.gif
*

Ziurint kurie pratimai ir kuriou treniruoties metu daromi 4u.gif
WhiteDust
Oi, turiu ir aš šitą problemėlę... Na jos tikrai tokios ganėtinai sportiškos. Neganą to mano kairioji šiek tiek platesnę už dešiniąją... schmoll.gif Šiek tiek dėl to kompleksuoju ir niekas čia jau nepadės pakeisti situacijos. Pamenu net esu buvus pas kineziterapeutę dėl šios problemos... Tai ji man pamatavo ir sakė, kad skiriasi gal keliais milimetrais tas storis ir neįžiūrėjo to skirtumo visiškai. Sakė, kad išsigalvoju, nors pati ri dabar vis matau, kas jos skiriasi, tad sijonams tartas griežtas ne... Bent tiek gerai, kad dėl batų problemų neturiu... Kažkaip įtelpu...
aggree
Mano problema ta pati... Kad ir kaip stengciausi, blauzdos nesikeicia sad.gif Perskaiciau visa tema, niekas neuzsimine apie baseina. Gal baseinas padetu? Pradedu lankytis sporto kluba, gal geriau atsisakyti treniruociu, bet dau daugiau demesio skirti plaukimui? Jusu nuomone?
azen
o man visi ilgaauliai per platus.... doh.gif mat nesioju 41 o blauzdos kudos... doh.gif
Misse
QUOTE(Skruzdeliukas @ 2004 11 22, 17:44)
Na, sakyciau svoris nera idealus. Mano toks pat ugis, bet sveriu 56 kg. As irgi nesu nei stora, nei liesa, bet kojytes turiu vistiek stambokas. Cia turbut paveldimumas. Na, visi siulo sportuoti, kreiptis pas treneri, kuris konkreciai siai problemai sudarys pratimus. Kreipiausi, sportavau, o dabar turiu dar storesnes kojytes, nes raumenukai uzaugo:)
*

Nu čia tai jau aš paprieštarausiu!!! ax.gif Norint sužinoti koks turetų būti normalus kūno svoris reikia iš ūgio atimti 100/110. Šiuo atveju 172-110/100=62/72, taigi svoris turėtų būti nemažesnis nei 62, bet ir nedidesni nei 72. Temos autorės svoris tiesiog labai idealus! smile.gif
O dėl kojyčių tai pas mane ta pati problemėlėĄ schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.