donateja
2007 02 17, 15:35
NORIU papasakoti tai kas ant sirdeles guli.mes gimeme pries 3 paras.valentino dienos isvakarese prasidejo skausmai maniau kad tai kaip visada paruosiamieji-deja klydau.greitoji atvaziavo per 10min.skubejo nes juk tai trecias gimdymas.nuvykus i ligonine ir atlikus visus formalumus buvau nuvesta i gimdykla.ji-priesingai nei antras gimdymas buvo jauki ir silta.netoli isgirdau garsus sauke gimdyve,man pasidare baisu.gimdykloje buvau viena,is pradziu saremiai buvo pakenciami kuo toliau tuo skaudziau.4cm.veliau 8cm.jau greitai guodziu sawe PAKENTEK TU STIPRI sakiau sau tukstanti kartu. Atsidarymas pilnas o galvyte neisistaciusi.Susirinko burys daktaru.nusprende nuleisti vandenis ir pradeti lasinti skatinamuosius.Skausmas daresi nebepakeliamas.Susukau kad jau gimdysiu jie nuramino kad tikrai dar ne.Viskas vyko akimirksniu po stangos islindo galvyte,po sekancios visas vaikutis.tapo taip ramu viskas nurimo.pasigirdo berniuko verksmas.buvau laiminga laikydama ji.toki maza bejegi angeliuka,taciau to skausmo pamirsti dar ilgai negalesiu.
Indre_G.
2007 02 17, 15:52
Sveika, labai sveikinu...laikas gydo zaizdas, tikrai, as taip pat galvojau, kai pagimdziau ir puse metu vis prisimindavau skausma...dabar jau kitaip mastau... sekmes, saunuole, trecias vaikiukas!!!!!!!! kaip smagu bus jusu seimyneleje per visas sventes..pavydziu baltai
mano dukrytei per valentina suejo metukai,saunu kai vaikiukas gimsta meiles diena.bent jau as budama  sakiau kad gimdysiu per valentina ir dukryte mane isgirdo  aukit sveikuciai
Na gi dieliausi sveikinimai Skausmas pasimirš Na o džiaugsmelio ir turtelio jau daug turite su vyru Ehhh..........  Kad ir mums taip Stiprybės ir kantrybės mamytei Gerų pajamų tėveliui
 Sveikinam susilaukus leliuko
Sveikinu sulaukus jau trecio vaikiuko Aukit sveikuciai ir diduciai
 kaip fainai gimęs per valentiną.. ir šeimoj trys sūnūs  sveikinu
norchikas
2007 02 19, 09:29
Sveikinu jus su nauju stebukleliu. As pati gimus beveik per valentina ( Vasario 13 d. ), o galejau dar truputi palaukti......ha ha Dziugu, kad viskas vyko greitai, na o pacius skausmus tikrai laikas uzmarsins. Prisiminsi tik kad labai skaudejo, bet jau kitaip tai suvoksi....lavai keista, bet tiesa Aukit diduciai bukit sveikuciai ir stipruciai
laimakp
2007 02 21, 12:26
Sveikinu  . Kai pagimdziau antraja, grieztai pasakiau-daugiau vaiku nebebus  . Tokio skausmo dar karta nebeistversiu (gimdziau be nuskausminimo,taip isejo). Ir jau dabar, nors dukrytei dar tik du su trupuciu menesiuko, dristu pagalvoti-o gal visgi bus...
donateja
2007 03 04, 01:55
QUOTE(gretux @ 2007 02 18, 22:51)  Sveikinam susilaukus leliuko  aciu uz sveikinimus/grisk greiciau i lietuwa Papildyta:aciu mamytes uz sweikinimus.
evening-dew
2007 03 05, 12:13
oho kiek vyru seimoje. na aukit sveikuciai
Elenele Raganele
2007 03 26, 23:30
 na juk lelytis atperka visas kancias
 Sveikinu sulaukus treciojo leliuko
Viskas praeina ir pasimirsta. Vis pagalvoju, kad namuose turetum jaustis labai pakyleta tarp tiek vyru:)
*Jalta*
2007 03 27, 10:38
mickute7
2007 03 27, 14:00
Per kančias į žvaigždes  sveikinu, tiek vyrukų turi
nuosirdziausi sweikinimai
|
|