Esu nauja šio skyrelio mederatorė,
mano dvyniam septyneri, taigi visos temos man artimos, dauguma aktualios.
tikiuosi būti Jums naudinga, ir padėti jei ko reikės
Bendraukime ir bendradarbiaukime
Sveikos mielosios,
Esu nauja šio skyrelio mederatorė, mano dvyniam septyneri, taigi visos temos man artimos, dauguma aktualios. tikiuosi būti Jums naudinga, ir padėti jei ko reikės Bendraukime ir bendradarbiaukime
Linkim sėkmės darbuotis
Sveikinu įgijus naujas pareigas.Prireikus kreipsiuosi
Sveikinu prireikus tikrai kreipsimes.
Malonu
Ruste, kaip malonu girdeti, kad esi moderatore sio skyrelio
Sekmes Tau
Sveikinu
Sveikinam ir mes
Malonu susipazinti
Sveikinimai taip pat ;]
Gerai kas nauja moderatore-mamyte yra prisijungus prie musu SVEIKINU!!! ('oh')
Nuoširdūs sveikinimai
sekmes moderuojant!!!
Sveikinu,sėkmės darbuojantis.Jei ka kreipsimės.
kiek pazystu esate pati sauniausia moderatore o kaip zmogus tiesiog nuostabi
Ar gali trinti kitų žinutes?Norėčiau,kad maniškei tai padarytum.
Sveikinu! tikiuosi gerai sutarsime tikiuos busite puiki moderatore, ir tikiuos ir linkiu jum sekmes!
Linkiu sėkmės darbuojantis,Ruste.
[quote=Rustė,2007 02 18, 15:28]
Sveikos mielosios, Esu nauja šio skyrelio mederatorė, mano dvyniam septyneri, taigi visos temos man artimos, dauguma aktualios. tikiuosi būti Jums naudinga, ir padėti jei ko reikės Bendraukime ir bendradarbiaukime [/quote sveika kazkaip pasigendu forumo kur galetu susibendrauti teveliai kuriu vaikai jau senai ne vaikai turiu dvi dukras 13 ir 18 metu, domintu viskas: tarpusavio santykiai, 12-klases vargai, egzaminu karstine, kaip padeti vaikui pasirinkti profesija, kur stoti, studentu teveliu vargai ir t.t suprantu kad super-mamos tai daugiausiai mazyliai na dar jaunieji paugliai. bet dideli vaikai- dideli vargai, neveltui taip sako siulau pagalvoti ir kazka panasaus uzvesti, tikiu kad atsirastu mano bendraminciu. aciu
sekmes darbuose
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 11 30, 16:51) sveika kazkaip pasigendu forumo kur galetu susibendrauti teveliai kuriu vaikai jau senai ne vaikai turiu dvi dukras 13 ir 18 metu, domintu viskas: tarpusavio santykiai, 12-klases vargai, egzaminu karstine, kaip padeti vaikui pasirinkti profesija, kur stoti, studentu teveliu vargai ir t.t suprantu kad super-mamos tai daugiausiai mazyliai na dar jaunieji paugliai. bet dideli vaikai- dideli vargai, neveltui taip sako siulau pagalvoti ir kazka panasaus uzvesti, tikiu kad atsirastu mano bendraminciu. aciu Sveiki, savo poste jau ir paminėjote atsakymą į klausimą reikia eiti į Bendraminčių skyrelį ir ten užsivesti temą
Sveikinu naują šio skyrelio moderatorę , Ruste su naujomis pareigomis.
kaip supratau kad naują temą galima sukurti paauglėms? QUOTE(Pukuotukasss @ 2009 01 08, 20:36) Sveikinu naują šio skyrelio moderatorę , Ruste su naujomis pareigomis. kaip supratau kad naują temą galima sukurti paauglėms? sveiki tos "naujos" pareigos jau beveik du metai ********* taip, jei tema pasibaigia, galima sukurti naują, galima įdėti senosios temos nuorodą į pirmą postą, ir pavadinime paminėti, kad tema antra..trečia... jei nepadarysite, nieko, aš visada galiu padėti
lengviausia turbūt prižiūrėt šį skyrelį? m? nes numires kaip reikalas
QUOTE(Lera @ 2009 01 09, 15:46) lengviausia turbūt prižiūrėt šį skyrelį? m? nes numires kaip reikalas be abejo lengviau nei konkursus... nežinau kodėl miręs, gal mamos randa info kitur, arba tokio amžiaus vaikus turinčios mamos gal jau nebendrauja forumuose... QUOTE(Rustė @ 2009 01 09, 15:55) be abejo lengviau nei konkursus... nežinau kodėl miręs, gal mamos randa info kitur, arba tokio amžiaus vaikus turinčios mamos gal jau nebendrauja forumuose... nu nežinau bet man tai abydna , reikia lb info nu labai labai aktualu o nėra , arba pasenusi QUOTE(Lera @ 2009 01 09, 23:24) nu nežinau bet man tai abydna , reikia lb info nu labai labai aktualu o nėra , arba pasenusi galima sukurti naujas temas, su nauja info, senas uždaryti, prijungti. gi čia niekas nedraudžia naujos info dėti. aš pati kiek galiu, tiek bandau surašyti
Sukuriau naują temą apie Mašiotą o kas iš to? taip ir negavau atsakymo
kazkaip pasigendu forumo kur galetu susibendrauti teveliai kuriu vaikai jau senai ne vaikai turiu dvi dukras 13 ir 18 metu, domintu viskas: tarpusavio santykiai, 12-klases vargai, egzaminu karstine, kaip padeti vaikui pasirinkti profesija, kur stoti, studentu teveliu vargai ir t.t Aš taip pat manau mano sūnums 13 ir 18
QUOTE(Moksliukė @ 2009 09 11, 13:40) kazkaip pasigendu forumo kur galetu susibendrauti teveliai kuriu vaikai jau senai ne vaikai turiu dvi dukras 13 ir 18 metu, domintu viskas: tarpusavio santykiai, 12-klases vargai, egzaminu karstine, kaip padeti vaikui pasirinkti profesija, kur stoti, studentu teveliu vargai ir t.t Aš taip pat manau mano sūnums 13 ir 18 ![]() bendraamžiai, bendraminčiai šitas skyrelis skirtas tėveliams, ne vaikams, čia informacinio tipo, ne bendravimui, ne plepaliukams.
Nors Moderatore tapote prieš gerų porą metų, aš į supermamas prisiregistravau tik dabar. Ir ši žinutė Jums - taip pat pirma. Taigi, Malonu susipažinti
Sveiki,
noriu moderatorės paklausti kur galėčiau pasitarti ir pabendrauti su mamom, kurios leidžia vaikus į muzikos mokyklas. Įdomu kaip vaikams sekasi ir kaip bendrauja su mokytojom.
Tai kur ta moderatorė?
QUOTE(Lera @ 2010 02 25, 13:33) o ko tu nori? kad tau asmeniškai rastu ir parodytu kur tokiu mamų rast? ieškok per temas nerasi - kursk nauja. tai, kad aš ir asmeniškai jai rašiau, o ji neatsako. Nepataikai su tema, tai paskui kitos pyksta - mol ne su ta tema įlindai. Matote, mieloji, "Nujokas". Tai ar keista, kad kyla klausimų? QUOTE(Aksenija @ 2010 03 01, 13:22) tai, kad aš ir asmeniškai jai rašiau, o ji neatsako. Nepataikai su tema, tai paskui kitos pyksta - mol ne su ta tema įlindai. Matote, mieloji, "Nujokas". Tai ar keista, kad kyla klausimų? http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;s=&f=51 gal čia kas tiks? QUOTE(Rustė @ 2010 03 01, 15:12) Ačiū, Ruste, paieškosiu.
Labas.
keičiasi situacija
ačiū, kreipsimės.
Noriu priminti, kad šis subforumas "7 metų ir vyresni" yra skirtas ne vaikų pašnekesiams. Tai yra informacinio pobūdžio tėvų forumas. Vaikai savo pokalbiams gali atsidaryti temą "Bendraminčiuose"
|