Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Esu šio skyrelio moderatorė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Rustė
Sveikos mielosios,

Esu nauja šio skyrelio mederatorė,
mano dvyniam septyneri, taigi visos temos man artimos, dauguma aktualios.

tikiuosi būti Jums naudinga, ir padėti jei ko reikės mirksiukas.gif

Bendraukime ir bendradarbiaukime drinks_cheers.gif
mama Marija
Linkim sėkmės darbuotis mirksiukas.gif
*ramunė*
Sveikinu įgijus naujas pareigas.Prireikus kreipsiuosi mirksiukas.gif
ČIČI
mirksiukas.gif Sveikinu!
Kristux+Agne
Sveikinu prireikus tikrai kreipsimes. thumbup.gif
Gitatuka
4u.gif Sveikiname su naujomis pareigomis
lodore
4u.gif 4u.gif 4u.gif
linukse
Malonu mirksiukas.gif sveikinu taip pat su pareigomis ir tikiuosi mielai visom padėsi kaip prireiks 4u.gif 4u.gif
Jurlin
Ruste, kaip malonu girdeti, kad esi moderatore sio skyrelio thumbup.gif
Sekmes Tau mirksiukas.gif
Alantė
Sveikinu 4u.gif
Anzela0626
Sveikinam ir mes 4u.gif
geltonakemega
Malonu susipazinti 4u.gif Sveikinu su naujom pareigom,prireikus tikrai kreipsiuosi smile.gif Sekmes smile.gif
Tetrahidro
Sveikinimai taip pat ;]
kationok13
Gerai kas nauja moderatore-mamyte yra prisijungus prie musu SVEIKINU!!! ('oh')
angeluxx
Nuoširdūs sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tomas1979
sekmes moderuojant!!!
ruuda
Sveikinu,sėkmės darbuojantis.Jei ka kreipsimės. bigsmile.gif
pukute28
kiek pazystu esate pati sauniausia moderatore o kaip zmogus tiesiog nuostabi mirksiukas.gif
paauglė
Ar gali trinti kitų žinutes?Norėčiau,kad maniškei tai padarytum.
Rustė
QUOTE(paauglė @ 2008 04 11, 16:07)
Ar gali trinti kitų žinutes?Norėčiau,kad maniškei tai padarytum.
*

galiu, parašykite asmeniškai ką ir kur pašalinti ir dėl kokios priežasties smile.gif
mamyteerika
Sveikinu! tikiuosi gerai sutarsime tikiuos busite puiki moderatore, ir tikiuos ir linkiu jum sekmes! 4u.gif smile.gif thumbup.gif
dropytedropasada
Linkiu sėkmės darbuojantis,Ruste. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
imantyte
4u.gif ir as sveikinu labai labai
**Amore Dea**
user posted image
rositafoto
4u.gif sveika.
palang-mamyte
[quote=Rustė,2007 02 18, 15:28]
Sveikos mielosios,

Esu nauja šio skyrelio mederatorė,
mano dvyniam septyneri, taigi visos temos man artimos, dauguma aktualios.

tikiuosi būti Jums naudinga, ir padėti jei ko reikės mirksiukas.gif

Bendraukime ir bendradarbiaukime drinks_cheers.gif
*

[/quote

sveika smile.gif kreipiuosi kaip forumo priziuretoja.

kazkaip pasigendu forumo kur galetu susibendrauti teveliai kuriu vaikai jau senai ne vaikai biggrin.gif , turiu omenyje 16 ir vieresnius. nemanau kad su savo norais ir ziniom as tikciau forumui 7metai ir daugiau, mes jau per dideli smile.gif
turiu dvi dukras 13 ir 18 metu, domintu viskas: tarpusavio santykiai, 12-klases vargai, egzaminu karstine, kaip padeti vaikui pasirinkti profesija, kur stoti, studentu teveliu vargai ir t.t

suprantu kad super-mamos tai daugiausiai mazyliai na dar jaunieji paugliai.
bet dideli vaikai- dideli vargai, neveltui taip sako biggrin.gif tai manau kad mes taip pat nusipelneme savo forumo mirksiukas.gif
siulau pagalvoti ir kazka panasaus uzvesti, tikiu kad atsirastu mano bendraminciu.
aciu 4u.gif
viljana
sekmes darbuose 4u.gif
Rustė
QUOTE(palang-mamyte @ 2008 11 30, 16:51)

sveika  smile.gif kreipiuosi kaip forumo priziuretoja.

kazkaip pasigendu forumo kur galetu susibendrauti teveliai kuriu vaikai jau senai ne vaikai  biggrin.gif  , turiu omenyje 16 ir vieresnius. nemanau kad su savo norais ir ziniom as tikciau forumui 7metai ir daugiau, mes jau per dideli  smile.gif
turiu dvi dukras 13 ir 18 metu, domintu viskas: tarpusavio santykiai, 12-klases vargai, egzaminu karstine, kaip padeti vaikui pasirinkti profesija, kur stoti, studentu teveliu vargai ir t.t

suprantu kad super-mamos tai daugiausiai mazyliai na dar jaunieji paugliai.
bet dideli vaikai- dideli vargai, neveltui taip sako  biggrin.gif  tai manau kad mes taip pat nusipelneme savo forumo  mirksiukas.gif
siulau pagalvoti ir kazka panasaus uzvesti, tikiu kad atsirastu mano bendraminciu.
aciu  4u.gif
*

Sveiki, savo poste jau ir paminėjote atsakymą į klausimą smile.gif
reikia eiti į Bendraminčių skyrelį ir ten užsivesti temą smile.gif ir bendrauti smile.gif
Pukuotukasss
Sveikinu naują šio skyrelio moderatorę , Ruste su naujomis pareigomis. 4u.gif

kaip supratau kad naują temą galima sukurti paauglėms? blush2.gif

Rustė
QUOTE(Pukuotukasss @ 2009 01 08, 20:36)
Sveikinu naują šio skyrelio moderatorę , Ruste su naujomis pareigomis. 4u.gif

kaip supratau kad naują temą galima sukurti paauglėms? blush2.gif
*

sveiki smile.gif
tos "naujos" pareigos jau beveik du metai tongue.gif

taip, jei tema pasibaigia, galima sukurti naują, galima įdėti senosios temos nuorodą į pirmą postą, ir pavadinime paminėti, kad tema antra..trečia...

jei nepadarysite, nieko, aš visada galiu padėti smile.gif
Can
lengviausia turbūt prižiūrėt šį skyrelį? m? nes numires kaip reikalas blink.gif aktualios info rast neįmanoma na rast gali bet kad man iš to jei info 2 metų senumo doh.gif juk per tiek laiko daug kas pasikeičia smile.gif
Rustė
QUOTE(Lera @ 2009 01 09, 15:46)
lengviausia turbūt prižiūrėt šį skyrelį? m? nes numires kaip reikalas  blink.gif  aktualios info rast neįmanoma na rast gali bet kad man iš to jei info 2 metų senumo  doh.gif  juk per tiek laiko daug kas pasikeičia smile.gif
*

be abejo lengviau nei konkursus... lotuliukas.gif

nežinau kodėl miręs, gal mamos randa info kitur, arba tokio amžiaus vaikus turinčios mamos gal jau nebendrauja forumuose... g.gif
Can
QUOTE(Rustė @ 2009 01 09, 15:55)
be abejo lengviau nei konkursus... lotuliukas.gif

nežinau kodėl miręs, gal mamos randa info kitur, arba tokio amžiaus vaikus turinčios mamos gal jau nebendrauja forumuose... g.gif
*

nu nežinau bet man tai abydna , reikia lb info nu labai labai aktualu o nėra , arba pasenusi verysad.gif galėtum tu Rustė vaikus į Mašiotą Kaune vest , ištardyčiau nuo iki biggrin.gif
Rustė
QUOTE(Lera @ 2009 01 09, 23:24)
nu nežinau bet man tai abydna , reikia lb info nu labai labai aktualu o nėra , arba pasenusi  verysad.gif  galėtum tu Rustė vaikus į Mašiotą Kaune vest , ištardyčiau nuo iki  biggrin.gif
*

galima sukurti naujas temas, su nauja info, senas uždaryti, prijungti.
gi čia niekas nedraudžia naujos info dėti.
aš pati kiek galiu, tiek bandau surašyti smile.gif
Can
Sukuriau naują temą apie Mašiotą o kas iš to? taip ir negavau atsakymo verysad.gif
Moksliukė

kazkaip pasigendu forumo kur galetu susibendrauti teveliai kuriu vaikai jau senai ne vaikai biggrin.gif , turiu omenyje 16 ir vieresnius. nemanau kad su savo norais ir ziniom as tikciau forumui 7metai ir daugiau, mes jau per dideli smile.gif

Aš taip pat manau mano sūnums 13 ir 18 tongue.gif , o kur bendrauti nėra user posted image
Rustė
QUOTE(Moksliukė @ 2009 09 11, 13:40)
kazkaip pasigendu forumo kur galetu susibendrauti teveliai kuriu vaikai jau senai ne vaikai  biggrin.gif  , turiu omenyje 16 ir vieresnius. nemanau kad su savo norais ir ziniom as tikciau forumui 7metai ir daugiau, mes jau per dideli  smile.gif

Aš taip pat manau mano sūnums 13 ir 18  tongue.gif  , o kur bendrauti nėra user posted image
*

bendraamžiai, bendraminčiai smile.gif puikios vietos bendrauti paaugliams , ir ne vieną tokią temą ten esu mačiusi.

šitas skyrelis skirtas tėveliams, ne vaikams, čia informacinio tipo, ne bendravimui, ne plepaliukams.
You.rate
Nors Moderatore tapote prieš gerų porą metų, aš į supermamas prisiregistravau tik dabar. Ir ši žinutė Jums - taip pat pirma. Taigi, Malonu susipažinti 4u.gif
Aksenija
Sveiki,
noriu moderatorės paklausti kur galėčiau pasitarti ir pabendrauti su mamom, kurios leidžia vaikus į muzikos mokyklas. Įdomu kaip vaikams sekasi ir kaip bendrauja su mokytojom.
Aksenija
Tai kur ta moderatorė? g.gif Gal kas kitas tą temą tvarko?
Can
QUOTE(Aksenija @ 2010 02 25, 12:08)
Tai kur ta moderatorė?  g.gif  Gal kas kitas tą temą tvarko?
*

o ko tu nori? kad tau asmeniškai rastu ir parodytu kur tokiu mamų rast? ieškok per temas nerasi - kursk nauja.
Aksenija
QUOTE(Lera @ 2010 02 25, 13:33)
o ko tu nori? kad tau asmeniškai rastu ir parodytu kur tokiu mamų rast? ieškok per temas nerasi - kursk nauja.
*

tai, kad aš ir asmeniškai jai rašiau, o ji neatsako. Nepataikai su tema, tai paskui kitos pyksta - mol ne su ta tema įlindai. Matote, mieloji, "Nujokas". Tai ar keista, kad kyla klausimų?
Rustė
QUOTE(Aksenija @ 2010 03 01, 13:22)
tai, kad aš ir asmeniškai jai rašiau, o ji neatsako. Nepataikai su tema, tai paskui kitos pyksta - mol ne su ta tema įlindai. Matote,  mieloji,  "Nujokas". Tai ar keista, kad kyla klausimų?
*

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...amp;s=&f=51 gal čia kas tiks?
Aksenija
QUOTE(Rustė @ 2010 03 01, 15:12)

Ačiū, Ruste, paieškosiu.
Niktė
Labas.
keičiasi situacija ax.gif Dabar šitą skyrelį moderuosiu aš, nebe Rustė, tad visais klausimais kreipkitės į mane 4u.gif
ViGiDo
ačiū, kreipsimės.
Niktė
Noriu priminti, kad šis subforumas "7 metų ir vyresni" yra skirtas ne vaikų pašnekesiams. Tai yra informacinio pobūdžio tėvų forumas. Vaikai savo pokalbiams gali atsidaryti temą "Bendraminčiuose"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.