Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Imago diagnostika
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Peper
Sveikos, gal kas turi kokio info apie imago diagnostika ? Buciau dėkinga už pasidalytas žinias ar patirti. Čia kai kažkoks aparatas registruoja vibracijas lasteliu lygyje ir pagal jas nustato kas vyksta ...ar kazkas panasaus smile.gif aciu.
biologė
Girdėjau tik apie tokią:

Imago Relationship Therapy: Much of Imago is based on connecting with your partner through a form of dialogue. After you speak, your partner mirrors what you said. It can be very uplifting just to experience your partner really taking in your words. The experience becomes richer as your partner lets you know that what you say makes sense, and shares with you their recognition of what you may be feeling.
(iš puslapio http://www.therapyworld.com/therapies.cfm )

Imago Therapy helps people to understand the unconscious factors (the Imago) in their selection of each other. It reveals the emotional dynamics that are being replayed from childhood. And it teaches couples how to relate to each other, and themselves, in a more nurturing, loving way.
(iš puslapio http://www.therapyct.com/aboutImagoTherapy.html)

ir taip toliau - visokie porų psichologiniai dalykai, ne tai, ką Peper turi omeny...
Peper
Ne cia matyt ne tas , nes reikalas eina daugiau apie fizine zmogaus sveikata. Tai tyrimas aparatu apie bendra organizmo bukle. Bet aciu smile.gif
Kramune
QUOTE(Peper @ 2007 02 19, 16:01)
Ne cia matyt ne tas , nes reikalas eina daugiau apie fizine zmogaus sveikata. Tai tyrimas aparatu apie bendra organizmo bukle. Bet aciu smile.gif
*

biggrin.gif
Papildyta:
blush2.gif
QUOTE(Peper @ 2007 02 19, 16:01)
*

Papildyta:
QUOTE(Kramune @ 2008 05 24, 17:15)
biggrin.gif
Papildyta:
blush2.gif
*

Gal kas nors žinote apie Vilijos Gerulienės gydymą Imago metodu? g.gif
SmelioJuosta
Sveiki,

Gal kas žino imago diagnostikos kabinetą Panevėžyje?
Ž.V.
4u.gif Sveikos, buvau Siauliuose, labai patiko, tiesa pasakius dziaugiausi rezultatais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vyrui biskuti prasciau. Tiksliai nustate, kad smegenyse mazoka deguonies, todel jam labai svaigsta galva...inkstuose uzdegimas unsure.gif Aisku gydisim. Nustacius bakterijas, uzdegimus tas pats aparatas skiria homeopatinius vaistus, vel su tuo aparatu ziurima,koks ju poveikis ateityje bigsmile.gif
Na man su stuburu problemos, tai gavau gerti koralu vandens ir kazkokios zoles kapsiuliu rolleyes.gif Ziuresim po triju menesiu liepe pasirodyt ir stebesim vel nugaros taskelius wub.gif
Labai sava gyditoja, viska papasakoja, malonu ir klausinet wub.gif
namiseda
QUOTE(Buffy @ 2009 03 28, 18:43)
4u.gif Sveikos, buvau Siauliuose, labai patiko, tiesa pasakius dziaugiausi rezultatais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vyrui biskuti prasciau. Tiksliai nustate, kad smegenyse mazoka deguonies, todel jam labai svaigsta galva...inkstuose uzdegimas unsure.gif Aisku gydisim. Nustacius bakterijas, uzdegimus tas pats aparatas skiria homeopatinius vaistus, vel su tuo aparatu ziurima,koks ju poveikis ateityje bigsmile.gif
Na man su stuburu problemos, tai gavau gerti koralu vandens ir kazkokios zoles kapsiuliu rolleyes.gif Ziuresim po triju menesiu liepe pasirodyt ir stebesim vel nugaros taskelius wub.gif
*

Man čia Folio metodu kvepia... g.gif
Ž.V.
QUOTE(namiseda @ 2009 03 28, 17:45)
Man čia Folio metodu kvepia... g.gif
*

4u.gif Taip, pries einant ir as manaiu , kad einu Folio metodu. Pasirodo tai- Imago (rusu kilmes profesoriaus)israsta diegnostika

http://img.puslapiai.lt/index_lt.htm
Radau siek tiek info, net filmuota yra. Viskas vyyko lygiai kaip cia. thumbup.gif wub.gif
Dalytukas
Ar cia tik ne toks pat tyrimas atliekamas kaip Kaune diagnostikos centre „Natura Munda“.
Moon
Ir aš dariausi tokį tyrimą smile.gif . Turiu kelias rimtas sveikatos problemas, bet prieš tyrimą specialiai apie jas nesakiau, norėjau pažiūrėti ar stebuklingas aparatas jas aptiks. Ir ką jūs manote, nieko blogo nepasakė net apie organų sistemą , kur mano didžiausios problemos, nekalbant jau apie tikslią diagnozę doh.gif .
Buffy, parašyk kokia bus savijauta po paskirto gydymo, labai įdomu ax.gif .
Ž.V.
QUOTE(Moon @ 2009 03 29, 20:36)
Ir aš dariausi tokį tyrimą smile.gif .  Turiu kelias rimtas sveikatos problemas, bet prieš tyrimą specialiai apie jas nesakiau, norėjau pažiūrėti ar stebuklingas aparatas jas aptiks. Ir ką jūs manote, nieko blogo nepasakė net apie organų sistemą , kur mano didžiausios problemos, nekalbant jau apie tikslią diagnozę doh.gif .
*

4u.gif Aha, butinai parasysiu, nes mane tas stuburas labai vargina. Bet jau po savaitgalio jauciuosi zymiai gyvibingesne nei visda, manu cia vanduo koralo savo duoda. wub.gif
$$$
QUOTE(Buffy @ 2009 03 28, 18:43)
4u.gif Sveikos, buvau Siauliuose, labai patiko, tiesa pasakius dziaugiausi rezultatais thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vyrui biskuti prasciau. Tiksliai nustate, kad smegenyse mazoka deguonies, todel jam labai svaigsta galva...inkstuose uzdegimas unsure.gif Aisku gydisim. Nustacius bakterijas, uzdegimus tas pats aparatas skiria homeopatinius vaistus, vel su tuo aparatu ziurima,koks ju poveikis ateityje bigsmile.gif
*

O galetumet tiksliai pasakyt adresa kur cia buvot ? 4u.gif
vaižgantė
Dariausi šį tyrimą prieš savaitę. Kadangi iki smulkmenų žinau savo sveikatos problemas (turiu jų šiokių tokių, bet labai smulkių ir netrukdančių gyventi), buvau maloniai nustebinta, kai viską pasakė 100 proc teisingai.
Tyrimo kaina tikrai nedidelė- 130 Lt. O dirbo su manim geras tris valandas.
Lucero
Gal kas zinote kur klaipedoje galim siuo metodu issitirt?
Ž.V.
QUOTE(Moon @ 2009 03 29, 20:36)
Ir aš dariausi tokį tyrimą smile.gif .  Turiu kelias rimtas sveikatos problemas, bet prieš tyrimą specialiai apie jas nesakiau, norėjau pažiūrėti ar stebuklingas aparatas jas aptiks. Ir ką jūs manote, nieko blogo nepasakė net apie organų sistemą , kur mano didžiausios problemos, nekalbant jau apie tikslią diagnozę doh.gif .
*

verysad.gif Nepadejo man jokie gydimai. Emiausi rimciau nugarytes ir ejau magnetinio rezonanso. Visgi man isslydes diskas i nervus, o ne druskos ir ne kas lengvai pagydoma verysad.gif
Rimvydas
Informacija vilnieciams. Kam idomi Imago diagnostika, nezinote kur ja rasti, kas tai tokio, kaip tai veikia - apsilankykite siame puslapyje http://www.zmogaus-centras.lt. Puslapis nuolat papildomas, todel tikiuosi veliau rasite dar daugiau naudingos info. Visus, kas manote, kad tai nesamone ir sarlatanizmas - tiesiog praleiskite sia zinute. Jei kas apsilankysite musu centre ir turesite po to kokiu nusiskundimu - butu labai puiku, kad mane apie tai informuotumete.
vaižgantė
QUOTE(Rimvydas @ 2010 02 09, 11:53)
Informacija vilnieciams. Kam idomi Imago diagnostika, nezinote kur ja rasti, kas tai tokio, kaip tai veikia - apsilankykite siame puslapyje http://www.zmogaus-centras.lt. Puslapis nuolat papildomas, todel tikiuosi veliau rasite dar daugiau naudingos info. Visus, kas manote, kad tai nesamone ir sarlatanizmas - tiesiog praleiskite sia zinute. Jei kas apsilankysite musu centre ir turesite po to kokiu nusiskundimu - butu labai puiku, kad mane apie tai informuotumete.
*

200 Lt? Koraliniam klube 130...
Rimvydas
Na pas mus irgi yra koralinio klubo nariams nuolaidos, reikia tik pasidometi. O siaip tai geras pastebejimas, reiks puslapyje apie tai parasyti. Beje ten kur 130 litu siulau pasidometi kiek tame yra oficialumo:) Bet siaip - kiekvieno zmogaus teise rinktis ir eiti kur jam geriausia:)
vaižgantė
QUOTE(Rimvydas @ 2010 02 09, 12:00)
Na pas mus irgi yra koralinio klubo nariams nuolaidos, reikia tik pasidometi. O siaip tai geras pastebejimas, reiks puslapyje apie tai parasyti. Beje ten kur 130 litu siulau pasidometi kiek tame yra oficialumo:) Bet siaip - kiekvieno zmogaus teise rinktis ir eiti kur jam geriausia:)
*

Sergantys žmonės dažnai neturi pinigų...Ir jiems giliai dzin tie visi oficialumai. Svarbu, kad tyrimą gerai padarytų ir maloniai bendrautų.
Rimvydas
Del gerumo ir malonaus bendravimo kaip ir aplinkos - garantuoju:) O koralinio klubo nariams kaina ganetinai panasi i auksciau paminetaja, reik tik pasiskambinti ir susiderinti:)
vaižgantė
QUOTE(Rimvydas @ 2010 02 09, 12:21)
Del gerumo ir malonaus bendravimo kaip ir aplinkos - garantuoju:) O koralinio klubo nariams kaina ganetinai panasi i auksciau paminetaja, reik tik pasiskambinti ir susiderinti:)
*

Ar yra prasmė mokėti brangiau? biggrin.gif
Rimvydas
Siulau is pradziu kaina susizinoti, paskui galbut ateiti ir isitikinti - verta ar ne:) Nors as tikrai neatkalbineju nuo variantu uz 130 litu. Jei viskas tenkina ir tinka - kam kazka keisti?smile.gif Zmogus savarankiska butybe - gali rinktis kas jam geriausia ir labiausiai tinkama.

dorblue
QUOTE(Ž.V. @ 2009 09 06, 18:21)
verysad.gif  Nepadejo man jokie  gydimai. Emiausi rimciau nugarytes ir ejau magnetinio rezonanso. Visgi man isslydes diskas i nervus, o ne druskos ir ne kas lengvai pagydoma verysad.gif
*

as ir esu folio metodu tyrusis ir gydziusis, kaip turejau problemu, taip ir tebeturiu schmoll.gif negaliu pasakyti, kad tai visai nesamone, taciau siais metodais gal galima gydytis kai yra pradziu pradzia arba tai galetu buti profilaktine priemone daugiau, ir nemanau kad sie metodai pamatys auglius, randus, susiaurejimus ir kt. problemas organizme, tai labiau kaip pagalbines priemones unsure.gif o be to kiek kainuoja doh.gif
Rimvydas
Na cia ne folio metodas. O kas del kainos - siulau nueiti i medicinos diagnostikos centra ir visa organizma prasidiagnozuoti ir palyginti kainu skirtumus ir laiko sanaudas:) O sis metodas tinka tiek pradziai, tiek profilaktikai, tiek ir esant kazkokiais patologijai, nes galima surasti blogybes priezasti ir kovoti su ja, jei dar per velu nera, o ne tiesiog su pasekmemis.

Zodziu kadangi siais testavimais uzsiima mano zmona, daugiau i diskusijas nebesileisiu, nes neturiu ir tiek kvalifikacijos, kad viska teisingai ir korektiskai atsakyti:) Jei kam kils kokiu klausimu - visada galite parasyti puslapyje skelbiamu e-mail'u ir gauti tikrai kvalifikuota atsakyma.

Geros dienos visiems ir sekmes saugojant sveikata.
vaižgantė
QUOTE(Rimvydas @ 2010 02 09, 12:59)
Na cia ne folio metodas. O kas del kainos - siulau nueiti i medicinos diagnostikos centra ir visa organizma prasidiagnozuoti ir palyginti kainu skirtumus ir laiko sanaudas:) O sis metodas tinka tiek pradziai, tiek profilaktikai, tiek ir esant kazkokiais patologijai, nes galima surasti blogybes priezasti ir kovoti su ja, jei dar per velu nera, o ne tiesiog su pasekmemis.

*

Nuėjus pas gerą aiškiaregį tai kainuos apie 100 Lt ir dar priežastis pasakys ir kaip su jomis tvarkytis be vaistų. O vių šitų tyrimų esmė- paskiepyti klientą, kad jis pirktų tam tikros firmos papildus. Taip daro ir tiriantieji Folio metodu, ir IMAGO.
Rimvydas
Niekas nesiulo butinai tuos papildus vartoti. Pilnai galima pateikti rezultatus, problematiskiausias zmogaus vietas, jei papildai tabu ir jais netikima, galima suteikti tik bendro pobudzio rekomendacijas ir galima savarankiskai tai bandyti gydyti medikamentais, bet tai tada is vis geriausia butu tiesiai pas medikus kreiptis. Su Imago daznai ateina zmones testuotis jau sekmingai praeje medikus, praleide per save medikamentus, reikiamo rezultato negave ir ieskantys alternatyvu. Ir tu vaizgante visai teisi, Imago technologijos dirba su daugelio papildu bazemis, su kuriomis operatorius labiausiai susipazines - tos ir naudojamos. Su medikamentais Imago nedirba. Bet kaip jau minejau - papildai tikrai nebrukami per prievarta, tiesiog rekomenduojama tai su kuo dirbama. Aisku uz visus as garantuoti tikrai negaliu ir niekados negalesiu.
vaižgantė
QUOTE(Rimvydas @ 2010 02 09, 13:34)
Niekas nesiulo butinai tuos papildus vartoti. Pilnai galima pateikti rezultatus, problematiskiausias zmogaus vietas, jei papildai tabu ir jais netikima, galima suteikti tik bendro pobudzio rekomendacijas ir galima savarankiskai tai bandyti gydyti medikamentais, bet tai tada is vis geriausia butu tiesiai pas medikus kreiptis. Su Imago daznai ateina zmones testuotis jau sekmingai praeje medikus, praleide per save medikamentus, reikiamo rezultato negave ir ieskantys alternatyvu. Ir tu vaizgante visai teisi, Imago technologijos dirba su daugelio papildu bazemis, su kuriomis operatorius labiausiai susipazines - tos ir naudojamos. Su medikamentais Imago nedirba. Bet kaip jau minejau - papildai tikrai nebrukami per prievarta, tiesiog rekomenduojama tai su kuo dirbama. Aisku uz visus as garantuoti tikrai negaliu ir niekados negalesiu.
*

Na, aš gavau visą man sudarytą papildų programą. Kai grįžus namo susiskaičiavau, kiek man tai kainuotų, pagalvojau, kad visgi geriausiai apsimokėtų gerai pabadauti, o ne ištisus mėnesius ryti kažkokius papildus. smile.gif
Lucero
Sveiki, gal zinote kur klaipedoje galima atlikti imago diagnostika? g.gif
Ar jum viska ji parode teisingai? ta prasme esu skaicius kad moteriai nustate kazkokia ten liga kuria po to tradiciniai daktarai paneige nors imago sake kad ji serga , as imago noreciau del zarnyno, nes to tikro zarnyno tyrimo kolonoskopijos nesinori daryt:oh ar per imago mato zarnyna?g.gif
vaižgantė
QUOTE(lucero @ 2010 02 11, 10:30)
Ar jum viska ji parode teisingai? ta prasme esu skaicius kad moteriai nustate kazkokia ten liga kuria po to tradiciniai daktarai paneige nors imago sake kad ji serga , as imago noreciau del zarnyno, nes to tikro zarnyno tyrimo kolonoskopijos nesinori daryt:oh ar per imago mato zarnyna?g.gif
*

Mato.
Puma11
QUOTE(lucero @ 2010 02 11, 11:30)
*

Klaipedoje galima si tyrima atlikti Pievu takas 24. Reikia uzsirasyti. Viena karta per menesi atvyksta gydytoja is Latvijos. As pati siuo metodu dar nesityriau, tai pasakyti is savo puses nieko negaliu, taciau is pazistamu ir draugu girdejau labai gerus atsiliepimus. Ir be to po 4 dienu esu uzrasiusi savo tevelius, ziuresim kaip bus... ax.gif
laurada
O gal zinot kur kaune ir kokia kaina?
mamyciukazzz
QUOTE(Rimvydas @ 2010 02 09, 15:34)
*

O kodel su medikamentais Imago nedirba? O vien tik papildus siulo? Negu papildai pades igydyti kokia sunkia liga? Abejoju...
Papildyta:
Gal kas lankesi cia http://img.projektas.lt? Kodel cia neraso adreso? Gal kas zino kur cia randasi ir kiek reikia moketi uz patikrinima? smile.gif
Alina134
Pievas rodo tas Imago.

Pažįstama gydytoja dirba su Oberon - Metatron. Pabandė su Imago.
Situacija maždaug tokia buvo, ateina peršalęs pacientas, nosis varva, kosti. Imago rodo, kad viskas gerai, o po 5metų gali būti tas ir anas. Ir šiaip reikia gerti 10 papildų ir tada ateityje nesirgsit. Su tais Imago net ne gydytojai kartais dirba arba be dokumentų pogrindyje biggrin.gif

Tai galite sutaupyti gerai, jei rinkstės pigesnį "tyrimą" + papildų maišą biggrin.gif

Pati dariausi tyrimą Vilniuje Oberon-Metatron aparatu Jakšto g. , UAB "Biorezonansinė diagnostika" vadinasi. Čia bent jau kvalifikuota gydytoja dirba ir aparatas sertifikuotas.
Kitur dar bijai eit, gal ten koks neaiškus aparatas dar smegenis paveiks blink.gif
mamyciukazzz
QUOTE(Alina134 @ 2010 10 31, 23:31)
Pievas rodo tas Imago.

Pažįstama gydytoja dirba su Oberon - Metatron.  Pabandė su Imago.
Situacija maždaug tokia buvo, ateina peršalęs pacientas, nosis varva, kosti. Imago rodo, kad viskas gerai, o po 5metų gali būti tas ir anas. Ir šiaip reikia gerti 10 papildų ir tada ateityje nesirgsit. Su tais Imago net ne gydytojai kartais dirba arba be dokumentų pogrindyje biggrin.gif

Tai galite sutaupyti gerai, jei rinkstės pigesnį "tyrimą" + papildų maišą biggrin.gif
Pati dariausi tyrimą Vilniuje Oberon-Metatron aparatu Jakšto g. , UAB "Biorezonansinė diagnostika" vadinasi. Čia bent jau kvalifikuota gydytoja dirba ir aparatas sertifikuotas.
Kitur dar bijai eit, gal ten koks neaiškus aparatas dar smegenis paveiks  blink.gif
*

O kokia kaina to tyrimo, su oberon-metraton aparatu?
Alina134
Man padarė už 200lt, rašo, kad vaikams bei senjorams taiko nuolaidas
Danguoliukas33

Dariausi ir aš šitą tyrimą Kaune. Prieš tai žiūrėjau gana skeptiškai, tačiau vyras mano labai mėgsta rūpintis savo sveikata, tai nutempė ir mane pasitikrinti. Tikrai pasakė tai,ką ir žinojau esant. Paskyrė pora papildų, kurių kaina tikrai nėra kosminė. Pagėrus juos rezultatai tikrai pasijuto, pagerėjo smegenų kraujotaka, dėl ko seniau svaigdavo galva ir gydytojai siūlė TIK cheminius vaistus, nustojo šalti rankos,kojos. Vyrui buvo bėdų su virškinimu - tikrai priderino papildus ir jam nereikia po kiekvieno valgio gerti vaistus, gerinančius virškinimą. Va sekančiam kartui jau ir vaiką vešimės pratestuoti. Vienu žodžiu aš tai esu UŽ šitą tyrimą.
Tairutia
norejau pakalusti kur klinikose daro?ar buvote?zadu apsilankyt ir sake moki iskart uz 3kartus kazkaip 200lt.seip pazytsami buvo sake ziauriai viska pasako gerai.gera gydima paskiria.
Danguoliukas33
QUOTE(Tairutia @ 2010 12 04, 18:55)
norejau pakalusti kur klinikose daro?ar buvote?zadu apsilankyt ir sake moki iskart uz 3kartus kazkaip 200lt.seip pazytsami buvo sake ziauriai viska pasako gerai.gera gydima paskiria.
*

klinikose nežinau,aš islandijos pl. dariausi. Taip, sumoki iš karto 200.
erikytexx
Sveikos,as ir dariausi si tyrima ir dukrytei savo dariau kai gydytojai nebezinojo kas jai yra ir ka toliau daryt...tai zinokit tikrai viska pasake ir atrado problema ten kur visai nesitikejau,ir po gydymo dukrytei tikrai labai pagerejo, todel labai dziaugiuosi, jei ka domintu galeciau placiau papasakoti ar net gi uzregistruoti pasidaryti diagnostika.Beje cia Radviliskyje.
gyvates_sypsena
Sunku ivertinti sio tyrimo tiklsluma ar nauda.As pati turejau skirtingas patirtis su sia metodika.Pirmiausia mano anyta ten lankosi jau keleta metu,pradzioj as ziurejau skeptiskai,nes pati esu medike ir labiau linkusi prie tradicines medicinos,nepaisant kad ji negali isspresti visu zmogau sveikatos problemu.Taciau anytai viska ten buvo super,ir diagnostika, ir papildai,ji pas iprastus gydytojus net nesilanko.As nusprendziau nueiti,nes ilgokai negalejau pastoti ,o pastojus ivykdavo persileidimas.Tuo momentu kai man paskyre laika diagnostikai,padariau nestumo testa ,jis buvo teigiamas,taciau pastoviai tepliojo.Na jie pasake ,kad vistiek galima daryti diagnostika,padare,nieko rimto nerado,kazkokiu priezasciu del kuriu galetu nutrukti nestumas,hormonai sake tvarkoj,paskyre papildus kepenims ir sidabro vandeni.Po tos diagnostikos kraujavimas sustiprejo,o po keliu savaiciu isaiskejo, kad nestumas buvo nesivystantis.To ka man paskyre nenaudojau.O paskutinis tyrimas man kainavo daug nervu.Susirgo vaikas ,na virusas ,pradejo koseti.Anyta ji nusivede ten istirti,tai parnese diagnoze infekcine mononukleoze sukelta Epstein Bar viruso.KAgi pradejau dometis kas per liga, nes tai nera mano sritis,tada pamaciau kad tai yra rimta ir reikalingas tam tikras rezimas ir atsarga persirgus sia liga,nors ja serga tik iki 50 proc uzsikretusiu,kitu zminiu organizmas pats susitvarko su siuo virusu be simptomu.pasitariau su vaiko pediatre tikrai labai puiki ir supratinga gydytoja,kuriai galejau pasakyti kokiu budu buvo gauta tokia diagnoze,tai ji dave siuntima infektologui.Padarem tyrimus butent siam virusui nustatyti ir nepasitvirtino.Todel as siek tiek esu pikta,kad zmones leidzia sau zaisti pakankamai rimtomis diagnozemis ir aplamai baimemis del savo ir vaiku sveikatos.Bet jei niekas nepadeda,tradicinis gydymas,tai manau verta pabandyti,tik nereik per daug tiketis,nes jeigu viskas butu taip paprasta tai mes visi mirtume sveiki smile.gif
premute
Imago diagnostika - iš tikrųjų puikus metodas. Aš pati su ja dirbu jau porą metų, bet reikia suprasti, kad nieko nėra absoliutaus. Nėra nei vienos pasaulyje absoliučiai geros ir teisingos diagnostikos. Ne be reikalo Pasaulio sveikatos organizacija pateikusi statistiką, kad 70 proc. diagnozių nustatoma klaidingai...
Imago diagnostika nenustato nėštumo patologijų.
Kitas reikalas - mikrobai ir parazitai.Man irgi anksčiau kildavo klausimas, kodėl ne visada pasitvirtina laboratoriškai tam tikri mikroorganizmai.
Čia yra dvi priežastys.
Pirmoji, ir pati pagrindinė, - kad Imago diagnostika dirba bangų principu. Jei aparatūra aptinka kokį mikroorganizmą, parazitą (virusą, bakteriją ar pan), ji bando priskirti pavadinimą, kuris yra artimiausias pagal vibracijas. Iš tikrųjų mikrobų ir parazitų yra šimtai, bet medicina žino tik pačus pavojingiausius. Jei virusas giminingas pavojingam virusui, bet nėra stipriai patogeniškas, tai jo niekas ir nenustatinėja. Juos nebent gali žinoti mikrobiologai-virusologai, o medicinai jie neįdomūs.
Tuo įsitikinau, kai Lietuvoje viešėjo prof., akademikas N. Cirelnikov, dirbantis su tamsialaukiu mikroskopu. Kad jūs būtumėte matę, kiek daug žmonių turi pirmuonių kraujyje (ypač tie, kurie lankosi egzotiškuose kraštuose)... O tų pirmuonių medicina nežino. Jis pats sau juos katalogizuoja, darosi nuotraukas, kolekcionuoja. Jei toks žmogus nueitų į laboratoriją pasitikrinti, ar tikrai pirmuonių pas jį yra, ten nieko nerastų... O imago diagnostikos metu aparatūra tokiu atveju parodo pirmuonis, bet priskiria jiems artimiausius pagal bangas pavadinimus. Todėl ne esmė, kokie jų pavadinimai, o esmė, kad tie mikroorganizmai yra organizme. Tad, jei vaikui ir parodė Epšteino baro virusą, tai rodo, kad kažkoks virusas organizme vis tik yra, tik kad kitas. Jei diagnostikos metu išlenda kažkoks konkretus mikroorganizmas, visada naudinga pasitikrinti, ar tai tikrai jis, ar tiesiog kažkoks giminaitis. Tad, jei paaiškėja, kad ne tas mikroorganizmas, nei buvo nustatyta, belieka apsidžiaugti, nes, greičiausiai, organizme yra mažiau pavojingas atstovas.
Antras dalykas - mūsų žmonės dabar labai daug keliauja po egzotines šalis ir prisiveža egzotinių mikrobų ir parazitų, kurių pas mus net nenustatinėja laboratoriškai. Tai gali būti ir gan pavojingas atstovas, bet mūsų laboratorijos nieko neras...
Trečias dalykas - pasitaiko atveju, kai organizmo imunitetas yra tiek nualintas, kad jis nebereaguoja į kai kuriuos mikroorganizmus ir net nebesugeba suformuoti antikūnių, pagal kuriuos nustatinėjamas jų buvimas ar nebuvimas. Gali būti net organizme toks pavojingas primuonis kaip toksoplazma, o jokie tyrimai nerodys. Tai taip pat ne iš piršto išlaužta, o mokslininkų, dirbančių su tamsialaukiais mikroskopais, nustatyti faktai. Mikroskopas akiviazdžiai parodo mikroorganizmą, o laboratoriškai jo nesugeba nustatyti. Taip, kad net laboratoriniai tyrimais negalima 100 procentų pasitikėti.
Taip pat nepatikimi yra ir moterų tepinėlių tyrimai, atliekami net brangiausiuose diagnostikos centruose, nes ir jie ne visada parodo tikrąją padėtį. Tai esu patyrusi ir asmeniškai. Man tepinėliai nieko nerodydavo ir tik mikroskopiškai ištyrus buvo nustatytas mikroorganizmas, kuris sukeldavo diskomfortą. Tyrimą prieš 9 metus atliko profesorius ginekologas iš Vilniaus, kuris jau nebedirba, o jo kolegos docentai juokdavosi iš tų tyrimų. Tiesiog stabino jų bukumas. Kaip galima juoktis, kai viskas matori AKIVAIZDŽIAI. Gal kokią eilinę moteriškę, neturinčia biologinio ar medicininio išsilavinimo ir būtų galma apmulkinti, bet aš puikiai skyriu, kur yra ląstelės, o kur mikroorganizmai.
Tad, jei nenorite, kad jūsų organizmas būtų komfortiški namai įvairiems mikrobams ir parazitams, turite reguliariai darytis priešparazitines, priešmikrobines programėles natūraliais žoliniais preparatais, koloidiniu sidabru, propoliu, į egzotiškus kraštus turite vežtis natūralias priemones, saugančias nuo jų invazijos ir ten jas reguliariai vartoti ir dar vartoti bent 2 savaites po sugrįžimo. Turite šarminti organizmą, nes tik šarminėje aplinkoje imunitetas dirba gerai. Turite reguliariai valyti organizmą nuo toksinų, kurie irgi blokuoja imuninių ląsteliu aktyvumą.
PROFILAKTIKA reikalinga visą gyvenimą. Tada nereikės krūvos vaistų susirgus. Reikia suprasti, kad ne gydytojas atsakingas už jūsų sveikatą, o jūs patys. Sviekata - tai nuolatinis darbas. Ji neduodama visam gyvenumui kaip dovana. Kad sveikatą palaikyti, reikalingso NUOLATINĖS pastangos.
gyvates_sypsena
Tai si diagnostika remiasi vis delto tuom, kas jau yra nustatyta medicininiais tyrimais,tiesiog kita diagnozavimo metodika.Kas nenustatyta ,tai to ir nediagnozuos.O epstein bar viruso antikuniai randami 95 proc zmoniu virs 25 metu tai nereikia buti stebukladariu kad ji diagnozuot, reiskia mes visi ji kazkuriuo metu sutinkam,kaip ir daugeli kitu.Ir daugybe rusiu normalios mikrofloros pastoviai yra zmogaus organizme tam tikroje pusiausvyroje,kuri tampa patogeniska tik tam tikromis salygomis.Gal ir geras dalykas tas imago,bet tai ne panaceja.O kad kiekvienas zmogus pats atsakingas uz savo sveikata tai tikrai sutinku drinks_cheers.gif .Vieniems padeda aiskiaregiai,kitiems hileriai ir kitokie burtininkai,tretiems gydytojai,o kai kuriems imagotestai ir tie papildai,kaip mano anytai,penktiems, kaip sodybos kaimynai,-reguliariai vartojamas alkoholis smile.gif .O as nieko nesitikejau is to testo, tiesiog man buvo smalsu,kaip ten viskas vyksta. :ax:Beje,sekmes darbe,vis tiek priverciat zmones rupintis profilaktika thumbup.gif kas ne visada pavyksta tradiciniams gydytojams .
skruzdeda
QUOTE(premute @ 2011 03 30, 12:40)
Imago diagnostika - iš tikrųjų puikus metodas. Aš pati su ja dirbu jau porą metų, bet reikia suprasti, kad nieko nėra absoliutaus. Nėra nei vienos pasaulyje absoliučiai geros ir teisingos diagnostikos. Ne be reikalo Pasaulio sveikatos organizacija pateikusi statistiką, kad 70 proc. diagnozių nustatoma klaidingai...
Imago diagnostika nenustato nėštumo patologijų.
Kitas reikalas - mikrobai ir parazitai.Man irgi anksčiau kildavo klausimas, kodėl ne visada pasitvirtina laboratoriškai tam tikri mikroorganizmai.
Taip, kad net laboratoriniai tyrimais negalima 100 procentų pasitikėti.
*

IMAGO dirba su dazniais ir bangom ir gaudo parazitu skleidziamas bangas. Cia jau deklaruojama, jog si metodika turi pranasuma. Taciau mano askaridziu nesugebejo nustatyt. Beto labai juokinga, kad skirtingos technologijos dirbancios su dazniais nustato skirtingus parazitus tame paciame zmoguje tuo paciu metu (isbandziau pati).
Manau siuo metodu issityrus, VISUOMET privalu pasitikrinti tradicines medicinos tyrimais ir jeigu rinktis kuo tiket, tai tiket visgi laboratorinais ir kitais iteisintais metodais.
O beje kiek kainuoja isigyt paciam IMAGO iranga?
J.Evute
QUOTE(skruzdeda @ 2011 04 06, 18:14)
IMAGO dirba su dazniais ir bangom ir gaudo parazitu skleidziamas bangas. Cia jau deklaruojama, jog si metodika turi pranasuma. Taciau mano askaridziu nesugebejo nustatyt. Beto labai juokinga, kad skirtingos technologijos dirbancios su dazniais nustato skirtingus parazitus tame paciame zmoguje tuo paciu metu (isbandziau pati).
Manau siuo metodu issityrus, VISUOMET privalu pasitikrinti tradicines medicinos tyrimais ir jeigu rinktis kuo tiket, tai tiket visgi laboratorinais ir kitais iteisintais metodais.
O beje kiek kainuoja isigyt paciam IMAGO iranga?
*

na mano nuomone kad dar priklauso daug ir nuo gydytojo kuris konstatuoja ka diagnozavo tas aparatas, pvz pas MB nustatė kad jis turi kirmėlių g.gif
nes ten atsakymai tos diagramos buvo rusiškia, o kai mes beveik nemoka šios kalbos blush2.gif tai tik klausėm gydytoja ka sako

kiek cia daug nestuke.gif wub.gif
amzinastudente
Aš šiandien dariasi tą Imago tyrimą, nepasakyčiau, kad likau sužavėta. Ir kaip pati gydytoja pasakė: čia profilaktinis tyrimas, tikslių diagnozių patvirtinti negali. O dar tyrimo pabaigoje pateiktas rekomenduojamų papildų sąrašas siekė 400 litų doh.gif
Mano nuomone tokia, jei turite rimtesnių problemų kreipkitės į tradicinės medicinos atstovus. O jei turite pinigų perteklių- įdomumo dėlei galite pasidaryti ir Imago tyrimą. 4u.gif
Tino
aš per paskutinius 5 metus dariausi šį tyrimą kokius 4 kartus. 3 kartus vienoje vietoje ir 1 kartą kitoje. ir turiu pasakyti, kad rodo jis turbūt visur vienodai, bet labai daug priklauso nuo rezultatų interpretacijos, t.y. žmogiškojo faktoriaus. nes vienoj klinikoj man išrašinėjo homeopatinius ir kitokius žolinius preparatus astronominėm kainom ir niekas ten iš jų nepadėjo, todėl galiausiai mesdavau juos gert ir leistis. vis tik homeopatiniai manęs nelabai veikia (išskyrus gaminti KMUK). o va dabar kai po tyrimo gavau gert papildus arkliškom dozėm, tai poveikis jaučiamas iš karto. ir papildai coralų klubo man patinka - turbūt geriausias kainos ir kokybės santykis (jei vaistinėj suploji didžiulę pinių sumą ir jie neveikia, tai čia tuos pačius pinigus suploji už didelį tų pačių papildų kiekį ir VEIKIA thumbup.gif - gal geriau organizmas pasisavina, nežinau) plius dabar šitas aparatas dar ir daro kažkokias stimuliacijas, korekcijas per rankas.

siūlantiems eiti į polikliniką, norėčiau pasakyti, kad VISUOMET kai tik sunegaluoji ir eini žmogus į polikliniką, bet kai ten išrašo vaistų tam, kad išrašytų (tam, kad gautų priedus iš farmacininkų), pasijunti biznio auka, kai pasako, kad "nesinervuok ir viskas bus gerai" ir jokių tyrimų net neišprašai, kad padarytų, belieka eiti per pažįstamus gydytojus, o kai jų neturi, tirtis tokio tipo aparatais arba pas ekstrasensus. deja, bet tokia realybė verysad.gif

tik va man nesusidėlioja logika: kaip čia yra, juk pas visus žmones visokių tų parazitų, bakterijų, kirmėlių yra ir mes gi negalim gyvent visiškai steriliai, o ir per amžius žmonės gyveno purve, nehigieniškai ir pragyveno. tai aš dabar galvoju, kodėl pas mus radus kažkokią sveikatos problemą tuoj puolami gydyt tie visokie parazitai, naikinami jie g.gif ar kad jų pasidaro pernelyg daug, ar kar imunitetas su jais nebesusitvarko??? nes šiaip dėl to reiktų gydyt praktiškai visus...
ir dar - įdomu, kai vitoj psichologų pagalbos gali naikint parazitus ir pasveiksti smile.gif lengvas kelias pasveikti. žiūrėsim, ar pasiteisins šita teorija.
J.Evute
QUOTE(Tino @ 2011 08 26, 10:54)
aš per paskutinius 5 metus dariausi šį tyrimą kokius 4 kartus. 3 kartus vienoje vietoje ir 1 kartą kitoje. ir turiu pasakyti, kad rodo jis turbūt visur vienodai, bet labai daug priklauso nuo rezultatų interpretacijos, t.y. žmogiškojo faktoriaus. nes vienoj klinikoj man išrašinėjo homeopatinius ir kitokius žolinius preparatus astronominėm kainom ir niekas ten iš jų nepadėjo, todėl galiausiai mesdavau juos gert ir leistis. vis tik homeopatiniai manęs nelabai veikia (išskyrus gaminti KMUK). o va dabar kai po tyrimo gavau gert papildus arkliškom dozėm, tai poveikis jaučiamas iš karto. ir papildai coralų klubo man patinka - turbūt geriausias kainos ir kokybės santykis (jei vaistinėj suploji didžiulę pinių sumą ir jie neveikia, tai čia tuos pačius pinigus suploji už didelį tų pačių papildų kiekį ir VEIKIA  thumbup.gif - gal geriau organizmas pasisavina, nežinau) plius dabar šitas aparatas dar ir daro kažkokias stimuliacijas, korekcijas per rankas.

siūlantiems eiti į polikliniką, norėčiau pasakyti, kad VISUOMET kai tik sunegaluoji ir eini žmogus į polikliniką, bet kai ten išrašo vaistų tam, kad išrašytų (tam, kad gautų priedus iš farmacininkų), pasijunti biznio auka, kai pasako, kad "nesinervuok ir viskas bus gerai" ir jokių tyrimų net neišprašai, kad padarytų, belieka eiti per pažįstamus gydytojus, o kai jų neturi, tirtis tokio tipo aparatais arba pas ekstrasensus. deja, bet tokia realybė  verysad.gif

tik va man nesusidėlioja logika: kaip čia yra, juk pas visus žmones visokių tų parazitų, bakterijų, kirmėlių yra ir mes gi negalim gyvent visiškai steriliai, o ir per amžius žmonės gyveno purve, nehigieniškai ir pragyveno. tai aš dabar galvoju, kodėl pas mus radus kažkokią sveikatos problemą tuoj puolami gydyt tie visokie parazitai, naikinami jie  g.gif  ar kad jų pasidaro pernelyg daug, ar kar imunitetas su jais nebesusitvarko??? nes šiaip dėl to reiktų gydyt praktiškai visus...
ir dar - įdomu, kai vitoj psichologų pagalbos gali naikint parazitus ir pasveiksti smile.gif lengvas kelias pasveikti. žiūrėsim, ar pasiteisins šita teorija.
*

dėl interpretuojančio pritariu visu šimtu procentų drinks_cheers.gif o va paskutinės minties nesupratau g.gif jei gerai supratau jums atrodo gydymas psichologija ir psichoterapija yra labai lengvas kelias?
Tino
QUOTE(J.Evute @ 2011 08 26, 11:16)
o va paskutinės minties nesupratau  g.gif jei gerai supratau jums atrodo gydymas psichologija ir psichoterapija yra labai lengvas kelias?
*

nea, pasirodo, sako, kad bloga savijauta, depresija, panikos priepuoliai, šiaip dirglumas, pykčiai, kas yra gydoma praktiškai vaistais ir psichoterapijom, gali būti sukelti tų pačių parazitų. kad geriau suvokti, įmesiu nuorodą į vieną straipsnį http://www.respublika.lt/lt/naujienos/pasa...erijos/,print.1

man čia pasirodė kaip pasaka biggrin.gif išgydai parazitus ir tampi vėl normaliu žmogum, nereikia lakstyt po gydytojus ir skųstis bigsmile.gif
Fija*
Beveik prieš metus esu pasidariusi imago diagnostiką ir esu ja patenkinta. Aišku didelių problemų neturėjau, tačiau iš karto pasakė tai, ką prieš kelias dienas buvo nustatę tradicinės medicinos gydytojai. O tradicinės medicinos gydytojai paskyrė vaistų tik gydančių simptomus, o imago diagnostikos paskirti papildai valė organizmą ir šalino ne simptomus, o ligos priežastį. thumbup.gif
skruzdeda
QUOTE(Tino @ 2011 08 26, 10:29)
man čia pasirodė kaip pasaka biggrin.gif  išgydai parazitus ir tampi vėl normaliu žmogum, nereikia lakstyt po gydytojus ir skųstis  bigsmile.gif
*

Nu kaip čia pasakius... Pasaka, sakai? O jeigu tie parazitai įsikūrę tarkime smegenyse arba plaučiuose...inkstuose, širdyje ar kituose vaistams nepasiekiamose vietose??? Gerai, jeigu virusai ar bakterijos. Jiems yra priemonių dar šiek bei tiek, nors ir tai ne visiems toli gražu. Bet jeigu ten slypi didesni parazitai..? Nu vat ir prasideda. Kad netaip jau lengva tapti tuo normaliu žmogum. Dalis papildų užmuša parazitus žarnyne arba skrandyje. Nu dar kepenyse. Dalis papildų užmuša tam tikras bakterijas ir virusus jeigu jie kraujyje arba kraujo ir gleivinių pasiekiamose vietose. Didžioji papildų padeda išsivalyti nuo toksinų, atsiradusių dėl parazitų išmetamų atliekų ir cheminio užterštumo, bet dar žiūrint kokio. Kai organizmas prasivalo, žmogus iš karto pasijaučia geriau. Bet esmė kame... Juk tie parazitai ir toliau teršia, o žmogus ir toliau vartoja chemikalus. Tai realiai po kiek laiko ir vėl grįžtama į tą pačia padėti. Ir vėl reikia eit pirkt papildų. Nes normalių priemonių užmušti parazitus NĖRA.
O tradicinė medicina iš viso nieko nedaro. Tik maksuoja simtomus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.