Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Originalios dovanos
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Šventės > Kalėdų karštligė
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Atlante
Artejant Kaledoms visos pradesime sukti galvas del dovanu doh.gif
tad manau galetume vienos kitoms pagelbeti ir pasiulyti kazka arba papasakoti ka esate dovanoje, gave. Pabandziau uzsakyti savaitgali Druskininkuose, taciau siais metais vietu nebera....
Mumm
QUOTE (Atlante @ 2004 11 23, 12:15)
Artejant Kaledoms visos pradesime sukti galvas del dovanu doh.gif
tad manau galetume vienos kitoms pagelbeti ir pasiulyti kazka arba papasakoti ka esate dovanoje, gave. Pabandziau uzsakyti savaitgali Druskininkuose, taciau siais metais vietu nebera....

Keista, va kaip tik vakar uzsakiau gruodzio 10-12 dienomis, ir buvo vietu wink.gif
Atlante
QUOTE (Varvara @ 2004 11 23, 12:19)
QUOTE (Atlante @ 2004 11 23, 12:15)
Artejant Kaledoms visos pradesime sukti galvas del dovanu  doh.gif

Keista, va kaip tik vakar uzsakiau gruodzio 10-12 dienomis, ir buvo vietu wink.gif

Tada tau pasiseke, as siandiena ryte skambinau ir sako sorry jau nebera, dar kazkokia firma tipo uzsisake.
nerile
Dovanos dovanos... Jos priklauso nuo dovanotojo ir ju gavejo. Man asmeniskai nepatinka jokios ant bajerio ar itin meniskos dovanos- nemegstu tokiu nei gauti ir kitiem nedovanoju.
Nepatinka cekiai parduotuvese. Gal as visai i ta parduotuve neinu, nematau ka joje pirkti, o galu gale, uz dovanota suma ne visada issirenki, daznai tenka prideti. Taip kad sukime galvas tongue.gif
Gazelė
Aš pati šiandien bėgiojau po parduotuves dairydamasi dovanų. Man net širdis apsalo užsukus į "Dorado" parduotuvę. Yra ką pasirinkti. Man asmeniškai patinka muilų parduotuvėlės. Nežinau kaip jos vadinasi, tačiau jose yra sveriamų muilų ir aplamai viskas voniai. Ah kokie kvapai rolleyes.gif . Svarbiausia, kad dovana būtų dovanojama su meile wink.gif .
manu
svarbiausia , kad dovana butu geras daiktas, o ne koks sh, kuri nezinai kur kisti. jau geriau kai tau dovanoto daikto nereikia, bet gal kas kitas seimoje ji panaudos, negu tokia dovana , kai nupirktas koks maximinis (ar koks kitoks) nekokybiskas niekalas - tik pinigai ismesti i bala
Atlante
O as is tiesu galvoju apie kazka gal net crazy biggrin.gif
pvz. as asmeniskai noreciau gauti dovanu suoli nuo tv boksto, bet maniskis bijo aukscio....
viena pazistama buvo uzsakiusi tris striptizo sokejos sokius jiems abiems, bet maniskiui tai kvepetu sexu trise, o to nenoriu...
gal paprasciausiai viesbuti uzsakyti ir tada kas jau i galva saus?....
melagele
mane ir toks klausimas kankina, kazko paprasto nesinori pirkti sakykime kaip dzinsu ar dar kazko, norisi kad prisimintu visa gyvenima!! clap.gif wub.gif
Perskaiciau kad zadi viesbucio kambari uzsakyti ir paglvojau kad labai nebloga ideja clap_1.gif o jei dar padarytum lobiu medziokle g.gif . sakykime pvz po eglute padek rasteli ivyniota graziai kaip dovanele su misle; i kuria atsakes ras kita rasteli su misle, o veliau jau ras rasteli kuriame bus parasytas viesbucio adresas su kambario numeriu.Na o tame kamabary jau kaip fantazija leis thumbup.gif
Ka manai? g.gif
karolce
Su viesbuciu tai gera ideja thumbup.gif ,as irgi noreciau,bet nera kam vaiku palikti sad.gif
Noreciau vyrui padovanoti kazka ipatingo,gal kazka kur butu isgraviruoti jam skirti zodziai g.gif
Missy
O as noriu padaryti vyrui staigmena- padovanoti TATUIRUOTE. Kokia ir kurioje kuno vietoje pats pasirinks, tik vat nezinau, kur jas daro Vilniuje.
Gal kas zinote?
Madam Butterfly
oj siaip tai daug tu vietu, bet tikriausiai lb reklamuojasi paradize Paradize
Cider
O mano vyras po eglute paprase manes tai turbut reiks kokiais blizguciais apsikarstyt ir... laugh.gif
melagele
QUOTE (Cider @ 2004 11 28, 20:41)
O mano vyras po eglute paprase manes tai turbut reiks kokiais blizguciais apsikarstyt ir... laugh.gif

aha man ir ta pati vyras kartojo!! wub.gif biggrin.gif kai buvom toli viens nuo kito o dabar kai kartu leliuko praso wub.gif
Kazimiera d'Artanjan
QUOTE (Missy @ 2004 11 25, 10:57)
O as noriu padaryti vyrui staigmena- padovanoti TATUIRUOTE. Kokia ir kurioje kuno vietoje pats pasirinks, tik vat nezinau, kur jas daro Vilniuje.
Gal kas zinote?

Aš dovanojau Paradizės dovanų kuponą. Tiesiog nueik ir nupirk- atviruko forma. Paskui kada norės, tada ir pasidarys, nors ir už 10 metų (taip man pasakė). Tiesa, ten labai brangu, bet daro tikrai kokybiškai ir gražiai tokia moteris. Jiems patiko mano vyro tatu, tai kvietė fotografuotis, didelę nuolaidą pritaikys kitiems kartams, o ir paprastai suteikia 10-20% nuolaidą .

Vyras dovana buvo labai patenkintas- tas ir svarbiausia)
Tinulis
Vat vat maniskis irgi kazko extremalaus nori arba tatuiruotes,bet kad cia labai brangu,tai daznai taip ir lieka -kitam kartui sad.gif
svajoklis
As saviskiui dovanosiu nugaros masazo seansa.O tai kas vakara -gal gali pamasazuoti.
Kokia orginaliausia dovana esate gavusios pacios?Gal cia butu geru ideju?
given444
gal pasirodysiu kaip is akmens amziaus nukritus, bet man originaliausia dovana yra ranka RASYTI LAISKAI. paprasau dragu visad ilgo ilgo laisko, nes tie kapoti trumpi meilai, kveliantys ekranu ir elektronika, nusibodo.
arba pasakau, jog tokia tokia tematika sukurti koki apsakymeli, eiliuota poema ar pan.

pas mane beveik visi kuriantys, rasantys, net vyras, taigi...
ner nieko fainiau kaip vakare ar nakti atsisesti, paimti i rankas miela prirasyta popieriu...ir skaityti skaityti DAUG DAUG KARTU....

beje, laiskas, dar dekoruotas, apipiestas, rasytas rasalu ar tusinuku, kai nera nei SVETIMOS kitu autoriu kopijuotos minties ar svetimu graziu sentenciju ar aforizmu, uztat pilnas to zmogaus apmastymu, minciu, pastebejimu, taip dvelkia senove, retenybe. yra toks brrrrraaaaanguuuuuuus....

tarsi pacia isplesta sirdi buciau gavusi ir dar plius visu brangiausia dovana-laika, nes tokios dovaneles uzima l-a-i-k-o. tongue.gif
VilmaM
Noreciau pasiulyti keleta ideju, tai nedideles idomios dovaneles pavyzdziui su jusu nuotrauka (ar vaiku nuotraukele...): tai gali buti marskineliai, kelnaites ar siaip kokia pagalvele su jusu nuotraukele; taip pat gali buti deliones, puodeliai, kalendoriai, peles kilimeliai, laikrodziai, zvakes. Gal kam pravers tokios idejos thumbup.gif
dovesa
QUOTE (zuzu @ 2004 12 05, 18:38)
gal pasirodysiu kaip is akmens amziaus nukritus, bet man originaliausia dovana yra ranka RASYTI LAISKAI.

kazkodel prisiminiau mokyklos laikų ' be naujų metelių nekiišk nagelų', visai smagu buvo atidarinėti laiškleius prirašytus visokių sveikinimų. Būdavo gana smalsu laukti pvz. kok mėnesį, o laiškas toks didelis kvepiantis, ar dar kaip išpuoštas.

Aš tai savo vyrui būdavo( kai laiko daug turėjau) padarydavau toki advento kalendorių- kai kiekvieną dieną budavo po mažą dovanėlę prikabinta, tai smagu matyti žmogaus džiagsmą akyse, kai reikia surasti tos dienos skaičiuka ir nusikabniti tą dovanėlę. O 24 dieną pažymėta dovanėlė būdavo didesnė, kad būtų smagiau laukti švenčių.

Sakiau , kai vaikia paaugs reiks atnaujinti šį kalendorių.
Atlante
QUOTE (Tinulis @ 2004 12 03, 17:52)
Vat vat maniskis irgi kazko extremalaus nori arba tatuiruotes,bet kad cia labai brangu,tai daznai taip ir lieka -kitam kartui sad.gif

O jei tu padarytum jam tokia dovana- nuejusi susitartum tatoo studijoje, kiek kainuoja nupiesti tatoo. Manau net 50 lt nesieks. Taciau ir siaip malonu ir paziures kartu ir pats ar jam tai tinka. smile.gif
Joy
As sumasciau draugui padovanoti delione su musu bendra nuotrauka, bet paaiskejo, kad Klaipedoj ju nedaro (klausiau Maximoj). O as ja jau lyg ir uzsakiau internetu is www.fotofabrikas.lt. Tai taip ir likau nesupratus. Gal kas zinot kur deliones gamina?
JONCE
QUOTE (VilmaM @ 2004 12 05, 18:45)
Noreciau pasiulyti keleta ideju, tai nedideles idomios dovaneles pavyzdziui su jusu nuotrauka (ar vaiku nuotraukele...): tai gali buti marskineliai, kelnaites ar siaip kokia pagalvele su jusu nuotraukele; taip pat gali buti deliones, puodeliai, kalendoriai, peles kilimeliai, laikrodziai, zvakes. Gal kam pravers tokios idejos  thumbup.gif

Gal kas žinote kur galima būtų pasigaminti keletą kalendorių su savom nuotraukom. Aš žinau tik kur min 100 egz. daro. laugh.gif
dzudi
QUOTE (Nomke @ 2004 12 06, 09:56)
Gal kas žinote kur galima būtų pasigaminti keletą kalendorių su savom nuotraukom. Aš žinau tik kur min 100 egz. daro. laugh.gif

Kalendorius daro Akropolyje fotostudijoje... pavadinimo nepamenu... Ji randasi pries ledo arena, prie "Baltu lanku" (jau buvusio) knygyno
svajoklis
Tai kad kalendoriu ir pati gali pasidaryti.Geru puslapiu nuoruoda yra tmoje yra " kaip susikurti sablonus",berods taip vadinasi.
melagele

Kazin ka sefui tokio orginalaus galima dovanoti, KALEDU PROGA?kEICIAMES DOVANOMIS.... IR ISTRAUK TU MAN SEFA doh.gif
Atlante
Visgi apsiemiau suorganizuoti "kelione" iki dovanos biggrin.gif
su mazyte dovana (pvz dvd apie krepsini) arba joje ras laiskeli su nuoroda, kur sekasnti stotele smile.gif
o galutine - viesbucio baseine, kur busiu ir as.
biggrin.gif na nzn kaip jums , bet man tai patinka smile.gif
zinoma padejo drauge , kuri vadovauja viezbuciui ir as uz ji nieko nemoku wink.gif
Freja
QUOTE (melagele @ 2004 12 08, 00:04)

Kazin ka sefui tokio orginalaus galima dovanoti, KALEDU PROGA?kEICIAMES DOVANOMIS.... IR ISTRAUK TU MAN SEFA doh.gif

Sefui gali dovanoti ka nors is ofisiniu menkniekiu - pvz. laisku atplesimo peili, parkeri ir pan. Galima ir gera, naujovisko dizaino pvz. vyno atidarytuva.
Jei dovana turi buti nebrangi ir nelabai rimta, tai padovanociau- Kaledini kaklaraisti, kepure ir gal net kaledines kojines. rolleyes.gif
svajoklis
Sefui gali padovanoti gera vizitiniu korteliu dekla.Todel kad turi jie ju kruvomis ir viskas stalciuose metosi.
Dabar gan populiaru atramas knygom knygu lentynoj.Ir grazu ir praktiska.
melagele
Saunuole Atlante thumbup.gif as ir ta pati buciau dariusi clap.gif
Freja kokia nuostabi ideja su tom kojinem ir kepure!manau as jam 2 dovanas iteiskiu viena su jumoru o paskui viena normalia
Tutsi, jo sekasi gi man doh.gif wink.gif
Svajokli aciu uz puikia ideja, reikes ieskoti vizitiniu korteliu dekla wub.gif
Elena
Aš radau tokį puslapiuką , kur galima užsakyt marškinelius...pats gali sugalvot užrašą, išsirinkt paveiksliuką, spalvą, dydį, po to pasižiūrėt ir jei patinka užsakyt.Kaina 20 lt.
Man visai patiko..Parašysiu vyrui pvz Petrai...tu amžinai mano ... tongue.gif
http://www.marskineliai.lt/Account/index.p...kti&kurisInfo=2
pa_radize
oi,geras su tais marskineliais.visai buvau pamirsus apie tokia svetaine.dabar bandau savajam marskinelius sukurt,bet nesumastau gero uzraso...gal galit ka pasiulyt?zadu det tokia apspangusia sirdele kaip piesinuka,tai reiktu kokio smagaus uzraso salia g.gif
Becel
http://www.lobis.lt čia įvairių dovanų yra, dovanos jam, jai, padėkos, kalėdinių suvenyru, gal ką rasit rolleyes.gif
Čili
as mastau vyrui krepsinio marskinelius uzsakyt,bet nesumastau prikolno uzraso,kad komanda nesijuoktu ohmy.gif
Atlante
QUOTE(Chilli @ 2004 12 14, 19:45)
as mastau vyrui krepsinio marskinelius uzsakyt,bet  nesumastau prikolno uzraso,kad komanda nesijuoktu  ohmy.gif
*

Is tiesu tai nzn koksai tavo vyras, bet pagalvoti galetum apie uzrasa" paciam paciausiam" smile.gif
cia tik mano pasiulymas
ugnieska
as jau padariau T-idejos marskinelius su tokiu uzrasu "sis tevelis yra musu" ir mano su sunaus nuotrauka, tai taip fainai atrodo, dar sakiau kanors nupirksiu. biggrin.gif
ugnieska
maniskis dovana nerealiai buvo patenkintas, ji tiesiog pribloskiau... (padovanojau jam savo ir sunaus nuotrauka ant marskineliu su super uzrasu biggrin.gif )
iskarto ja uzsivilko, visiems demonstravo biggrin.gif
melagele
QUOTE(Atlante @ 2004 12 21, 08:36)
Melagele o juk tu sakei, kad pati noretum sitaip viska suorganizuoti. Tikiuosi emeisi? smile.gif nors pas mane laiko ne tai kad nulis, bet minus smile.gif manau jam patiks.
*

sorry kad taip ilgai neparasiau blush2.gif bet buvau ivykusi, o grizusi net uzmirsau zvilgtereti nes kaledos buvo praejusios ax.gif
as nesiemiau, to daryti nes musu kelione lauke, nieko nebutu iseje, na bet kitais metais turbut ta darysiu 4u.gif
O kodel tavo vyriskiui,nelabai patiko?
mergytė
Oi kokia gera idėja su tais marškinėliais thumbup.gif Radau tam puslapį ir užrašų įdomių prigalvotų. Juokiausi viena pati skaitydama biggrin.gif Manau labai originali dovana. Tik kaip tuos marškinėlius atsiimti? Pristato į namus ar reikia pačiam atsiimti? Ir kiek laiko gamina juos? Gal kas žinot, nes labai norėčiau padovanoti tokią dovaną
Atlante
QUOTE(Olimpia @ 2005 12 09, 11:20)
bigsmile.gif gerai skamba thumbup.gif
*

dekui 4u.gif
tik ziuriu siais metais issisemiau.
tik mociutei padariau lekstute su savo dukrytes foto, o siaip tai kazkur plaukioja mano original idejos rolleyes.gif
katalike
hm... dabar nieko jokiomis dovanomis nenustebinsi. bet aš ir nenoriu stebinti, man užtenka pradžiuginti. o tos 'originalios' nesąmonės kaip agurkai popieriuje ir pan. man nepatinka. nei pati tokių norėčiau gauti, nei dovanoju (kaip kažkuri jau rašė). nebent kūrybingas žmogus pats pagamintų kažką labai faino:)
eglute1
QUOTE(karolce @ 2004 11 24, 03:22)
Su viesbuciu tai gera ideja thumbup.gif ,as irgi noreciau,bet nera kam vaiku palikti sad.gif
Noreciau vyrui padovanoti kazka ipatingo,gal kazka kur butu isgraviruoti jam skirti zodziai g.gif
*

www.copy1.lt - super dovaneles thumbup.gif Iskepa pasirinkta nuotrauka ir/ar uzrasa su pasveikinimu ant puodeliu, pagalveliu, delioniu, marskineliu... Originalu, grazu, nebrangu biggrin.gif
oaze
Aš irgi vyrui dovanojau marškinėlius . Tik gimtadieniui, ne Kalėdoms. Buvo žiauriai patenkintas biggrin.gif . Užrašas nugaroj skambėjo taip : "Nenoriu nuvilti, bet aš .... jau užimtas" . lotuliukas.gif Ir jam patiko (sunešiojo iki draiskanų) ir kolegas linksmino. Manau, visai šilta maloni dovanėlė, rodanti, jog galvoji būtent apie tą žmogų.
zuasta
Cia yra neblogu uzrasu ant marskineliu smile.gif
mukas
O as valentinkes proga padovanojau marskinelius su uzrasu priekyje "As neturiu merginos". O nugaroje "As turiu zmona!" > galvojau sie marskineliai bus prikolui, bet mano nuostabai vyras juos labiausiai megsta biggrin.gif kartais pati pastebiu kaip pardese zmones sypsosi ir atsisuka pasiziureti kas ten ant nugaros parasyta lotuliukas.gif
maziux2
o jeigu nori padovanoti mielą, bet kartu ir originalią dovaną tai gali:

pripūsti balioną ir jį pritaisyti pie pinto mažo krepšelio. į krepšelį gali įdėti meškiukją, o po juo įdėti tikrąją dovaną...būtų labai originali dovana ax.gif
KriuKriu
Bevartydama radau labai originalios dovanos ideja smile.gif Vadinasi "Duona butelyje"
user posted image
Reikia paimti permatoma buteli ir i ji susluoksniuoti miltus, aviziniu dribsniu, balta cukru, ruda cukru, kepimo milteliu, cinamono, druskos, riesutu, sokoladiniu granuliu. Padaryti etikete su uzrasais ar piesinukais ir padovanoti smile.gif Toki ruosini galima laikyti kelis menesius.
Kada dovanos gavejas uzsimanys si pyraga issikepti, jam beliks butelio turini sumaisyti su pienu, sviestu ir kiausiniu ir kepti.

Va, nuoroda su konkreciais produktu kiekiais Quick bread in bottle
Labai idomu pasirode ir nematyta smile.gif
Papildyta:
Tam paciam puslapyje radau kaip padaryti sventinius muiliukus
user posted image

Nusipirkti muilo, ji sutrupinti gabaliukais, idejus i mikrobange istirpdyti ir mase supilstyti i kuo grazesnes formeles (turbut tinka formeles sausainiams ar vaikiski smelio zaislai, ar kazkaip kitaip tas formeles ispjauti). Palaukti kol sustings ir tada iskrapstyti.
ReceptasHoliday soaps
lotaa
viena iš originalių dovanų, vyno užkimštukas, toks sunkus, metalinis, kas mėgsta vyną mirksiukas.gif pati sau šiandien pasidovanojau, kai nusipirkau metalinį, tai pamačiau tokių gražių kalėdinių butelių užkimštukų, pirkau klp akropolyje verslo dovanos, yra jų internetinis puslapis
ugne_11
Na ar kas bandė pagaminti tuos muiliukus? Pasidalinkit patirtimi unsure.gif
lotaa
QUOTE(labutis @ 2006 12 16, 23:17)
lotaa gal gali uzrasyti ta internetini puslapiuka, noreciau pasizvalgyti ir kitoms gal pravers  ax.gif
Papildyta:
Beje Mukas nerealus uzrasas ant marskineliu  thumbup.gif  Valentino dienai reikes vyrui padaryti tokius marskinelius su butent tokiu uzrasu  thumbup.gif
*

http://www.rodiklis.lt/index.php?sritis=7&title=ivairus
mijaka
aš šiais metais pridariau "pinigų medelių", nes pernai dovanojau Feng shui knygų doh.gif kažkas užplaukę buvo...Kaip daryt radau Rankdarbių forume, dariau iš biserio ir 10 cnt monetų, manyčiau tokia dovana ir pinigėlius į namus atneš ir šiaip gražiai atrodo (ir daryta su meile blush2.gif )
Gerų suvenyrų galima užsisakyt www.fotofabrikas.lt (puodeliai, marškinėliai ir t.t.) tėčiui iš ten užsakinėjau kalendorių gimtadienio proga.
Dar kam tai įdomu, galima užsakyt astrologinę prognozę kitiems metams butent tam žmogui, pagal jo gimimo datą (pati tokios dovanos norėčiau blush2.gif )
o pasiskaičius čia, sugalvojau, kad vyrui butinai padovanosiu marškinius su užrašu "Darbas yra tiems, kurie nežino, kas yra žvejyba!!!"
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.