alkoholicka
2007 05 04, 09:23
QUOTE(Valerija @ 2007 05 02, 11:10) Jooo antsvoris lengavai krito man, va 5 kg per tris savaites pamečiau, tai dabar sveriu tiek kiek svėriau iki pirmojo vaiko  . Dar kokius 3-4 kg tikrai numesiu per mėnesį. Bet paskutinius 2-3 kg tai jau nežinau kaip reikės griežtai tos dietos laikytis....  Bet jeigu visdėlto man pavyks tai sversiu tiek kiek svėriau 12 klasėje.  numeti 5 kilogramus pirmaji menesi labai lengva, o paskui svoris nustoja kristi. ir ko as nedariau. galu gale vel pradejau valgyti viska kaip ir anksciau (beabejo kai porcijas sumažinau skrandis susitraukė) buvau atsisakiusi alkoholio, nes jis man priešas, jei vartoju alkoholį kitą dieną daug valgau. savaitgali buteliuko alaus ar sidro neatsisakydavau. na ka svoris neaugo, tfiu tfiu tfiu, bet av kai vėl pradėjau žiūrėti ką valgau vėl svoris pradėjo kristi, taip va aš savo organizma apgavau ir išjudinau svorį vėl o dėl to kad kuo stambesniam lengviau numesti... teoriskai tai taip, bet praktiskai irodyta kad lengviau numesti vidutinio "storumo" zmonems. nes jie turi daugiua valios ir .. dar kaskas ten buvo parasyta, nipomniu. niu kad ir as pavyzdziui  drauge 10 kilogramu uz mane daugiau svere ji numete 3 o aš 7, sesuo svere daugiau 17 kilogramu uz mane, man 6 o ji 3 (čia rašiau pagal svori kada mes sverėmės lažybų baigties diena). taigi čia geras pavyzdys kad plonesniam lengviau numesti  na gal man tai padėjo, kad man garbė nebūtų leidusi praložti
QUOTE(Valerija @ 2007 04 17, 00:28) Prisiskaičiau čia ir savaitgali su vyru susilažinome, kad už 3 mėnesių nebeturėčiau 12 kg. Jeigu aš nenumesiu tu 12 kg tai aš jam 500Lt sumokėsiu. O jei visdėlto sukūsiu tai jis man visa spintos turinį atnaujins. Laukiu nesulaukiu kaip man seksis  hehe, geros lazybos kai jei tu pralaimesi tau bus maziau nuostoliu, nei kad jei jis pralaimes  nes VISOS spintos turinio atnaujinimas ooooi kiek kartu daugiau uz 500 lt
QUOTE(Valerija @ 2007 04 17, 00:28) Prisiskaičiau čia ir savaitgali su vyru susilažinome, kad už 3 mėnesių nebeturėčiau 12 kg. Jeigu aš nenumesiu tu 12 kg tai aš jam 500Lt sumokėsiu. O jei visdėlto sukūsiu tai jis man visa spintos turinį atnaujins. Laukiu nesulaukiu kaip man seksis  Ir kaip sekes?
fiesta2
2007 11 15, 20:10
as su puske susisporinau, kas daugiau numes iki nauju, is abonento menesiui sporto klube, tai dabar stengiusi, net svarstyklias nusipirkau
siaubute
2007 11 17, 21:37
AŠ su vyru sporinau, kad duos 5000Lt ir išleis atostogauti vieną, jei per 3 men 20 kg. Bet deja... Gal todėl, kad buvo tik man premija numatyta- o baudos ne.Tai tik 0,5 kg numečiau  Todėl dabar manau, kad turi bauda būti didelė, o premija daug mažesnė
as su vyru ir lazinuosi  esu lazinusi ne tik is daiktu, bet ir is vergystes  ta prasme jei as per savaite atsikratau 1 kg,tai jis tada viena diena buna mano vergas ir daro viska viska ko as tik uzsigeisciau  o jei nenumetu, tuomet as viena diena pildau jo visas uzgaidas
o tai daugiau niekas is nieko nesilazinat
laurada
2008 04 20, 21:13
As perskaiciau Valerijos lazybas ir pasiuliau MB susilazinti, tai jei nenumsiu as jam sumokesiu 500 lt, o jei numesiu jis man Papildyta:QUOTE(likija @ 2008 04 19, 00:10) as su vyru ir lazinuosi  esu lazinusi ne tik is daiktu, bet ir is vergystes  ta prasme jei as per savaite atsikratau 1 kg,tai jis tada viena diena buna mano vergas ir daro viska viska ko as tik uzsigeisciau  o jei nenumetu, tuomet as viena diena pildau jo visas uzgaidas  Cia ir gera mintis, tokios lazybos  gal ir dar taip susilazinti
man ,tai visai smagu,tos lazybos kadangi pradejau chazanintis,tai dar siandien su vyreliu susilazinom  jei pasiekiu savo tiksla, tai jis man,ka nors is aukso padovanos  kokius auskariukus ar zieduka
o tai nejau daugiau niekas nesilazinat???
amzinastudente
2008 04 29, 21:45
Gera idėja susilažinti su savo vyru, tik va dar nesugalvojau iš ko...Kam kam, bet savo brangiausiam,- net nežadu pralošti Porą kartų bandžiau lažintis su savo broliene, bet ji vis neištempia ir nutraukia svorio metimo maratoną, pasirašom taikos paktą ir viskas tuo baigiasi...
as dar ,viena kart ,buvau sumascius su vyru lazintis del papu plastines operacijos  , bet nesilazino  sake ,kad cia jau per brangu
sankariuke
2008 11 11, 14:22
QQ kaip sekas lazintojelems?  Gera ideja,pradejau ir as apie tai mastyt
loret30
2008 11 17, 22:12
QUOTE(likija @ 2008 05 02, 10:25) as dar ,viena kart ,buvau sumascius su vyru lazintis del papu plastines operacijos  , bet nesilazino  sake ,kad cia jau per brangu   Gera idėja,gal reiktų pasiūlyti MB
sweetcandy
2009 03 22, 23:51
kaip cia fainai sugalvojot tai negaliu
knopkyte77
2009 03 27, 06:52
O as susilazinau su savim  ir va per pusantro menesio jau neturiu 6kg iki vasaros zadu dar bent 6 atsikratyt
Viktoosia
2010 02 04, 15:58
QUOTE(knopkyte77 @ 2009 03 27, 07:52) O as susilazinau su savim  ir va per pusantro menesio jau neturiu 6kg iki vasaros zadu dar bent 6 atsikratyt  Pasidalinkit su manim kaip numetete kg, nes man nepavyksta arba labai mazai turiu valios.Labai noreciau suliekneti,nes vargina tas storumas.
|
|