Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos darželis Sakalėlis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
String
Pavasarį kraustomės gyventi į Šiaulių g., kur arčiausiai, tiesiog po namų langais, vaikų darželis "Sakalėlis". Gal kas turite kokių atsiliepimų? 4u.gif
String
QUOTE(String @ 2007 02 20, 18:36)
Pavasarį kraustomės gyventi į Šiaulių g., kur arčiausiai, tiesiog po namų langais, vaikų darželis "Sakalėlis". Gal kas turite kokių atsiliepimų?  4u.gif
*

Nejaugi NIEKAS neveda vaikų į Sakalėlį?? g.gif Atrodo, tankiai apgyvendintas kvartalas g.gif
Na, tikiuosi, tai nieko blogo nereiškia... blink.gif
Pūkis
sveikute, dauguma mamu, kurios veda ar ruosias vest savo vaikucius idarzeliu bendrauja sioje temoje ir apie atskirus darzelius temu neatidarineja 4u.gif . pabandyk parasyt ten ir tu 4u.gif
krika
QUOTE(String @ 2007 02 23, 10:06)
Nejaugi NIEKAS neveda vaikų į Sakalėlį??  g.gif  Atrodo, tankiai apgyvendintas kvartalas  g.gif 
Na, tikiuosi, tai nieko blogo nereiškia...  blink.gif
*

aš irgi gyvenu Šiaulių gatvėj, tad man tas darželis būtų pats tas. bet.... kai mums jo reikėjo, pasirodė kad nėra lopšio. tad lankom kitą darželį. bet prašymas ten yra priduotas. hgalvojau vaikas lopšį atlankys viename darželyje, o kai pereis į darželio grupę - pervesiu ir į šį darželį. bet irgi, bet.... juk netraumuosiu vaiko, kai tokia sunki adaptacija buvo.

šiaip sakalėlis, jei gu žinai, turi specialias grupes protiškai atsilikusiems, su raumenų ir judėjimo sistemos sutrikimais

ir dar... nuo šių metų, gal greičiau nuo preitų rugsėjo - jame atsirado lopšelio grupė
String
QUOTE(krika @ 2007 02 23, 12:45)
aš irgi gyvenu Šiaulių gatvėj, tad man tas darželis būtų pats tas. bet.... kai mums jo reikėjo, pasirodė kad nėra lopšio. tad lankom kitą darželį. bet prašymas ten yra priduotas. hgalvojau vaikas lopšį atlankys viename darželyje, o kai pereis į darželio grupę - pervesiu ir į šį darželį. bet irgi, bet.... juk netraumuosiu vaiko, kai tokia sunki adaptacija buvo.

šiaip sakalėlis, jei gu žinai, turi specialias grupes protiškai atsilikusiems, su raumenų ir judėjimo sistemos sutrikimais

ir dar... nuo šių metų, gal greičiau nuo preitų rugsėjo - jame atsirado lopšelio grupė
*

Žinau, žinau ax.gif Nebijau aš vaikų su negalia, ir nenoriu, kad mano vaikas bijotų. Grupės atskiros, tai nemanau, kad čia kažkas blogo 4u.gif Vasarą sako langus keis plastikiniais. Reikės eiti tartis su vedėja. Mums jau į daržą, ne į lopšiuką reikia 4u.gif
Jūratė36
4u.gif
mes tik metus lankėm "Sakalėlį" bet buvom patenkintos ...Auklėtojos tikrai nuoširdžiai atlieka savo darbą ir direktorė pasirodė visai nieko ...
Dabar gyvenam Šiauliuose tai darželis oi oi ...nesu bambeklė bet unsure.gif tikras tarybinių laikų palikimas -gal į blogiausią grupę papuolėm g.gif
puokste
Sveiki,
Gal yra mamyciu, nuo rudens vesianciu savo vaikuti i Sakaleli?
puze
laba diena mamytes. siandien pirma karta savo mazaja pupa i darzeli "sakalelis" lopselio grupe nuvedziau. nu zinokit, neturiu zodziu. g.gif aukletojos su auklytem savo vaikus su anukais atsitempusios, tik apie juos sokineja, o kitus vaikus mustruoja kaip kalejme. vaikai negali nei pasokineti, nei nubegti iki kampo pasiimti zaisla, kurio nori, nes auklyte tuos uzriaumoja"STOK, NELAKSTYK, RAMIAI AS TAU SAKAU!!!!" blink.gif Tai vaikai sustoja kaip ibesti ir nebezino kaip jam elgtis. o uztat savo vaikus kaip ponina "danilacka nedaryk taip" svelniu balseliu.
isivaizduokit, jei ant svetimo vaiko saukia, tai 100 proc sauks ir ant tavo vaiko. nu baisu.. schmoll.gif savaite paeisim ir turbut lauksim geresniu darzeliu eiles... g.gif
Čiunčia
QUOTE(puze @ 2008 09 30, 18:41)
laba diena mamytes. siandien pirma karta savo mazaja pupa i darzeli "sakalelis" lopselio grupe nuvedziau. nu zinokit, neturiu zodziu. g.gif  aukletojos su auklytem savo vaikus su anukais atsitempusios, tik apie juos sokineja, o kitus vaikus mustruoja kaip kalejme. vaikai negali nei pasokineti, nei nubegti iki kampo pasiimti zaisla, kurio nori, nes auklyte tuos uzriaumoja"STOK,  NELAKSTYK, RAMIAI AS TAU SAKAU!!!!"  blink.gif Tai vaikai sustoja kaip ibesti ir nebezino kaip jam elgtis. o uztat savo vaikus kaip ponina "danilacka nedaryk taip" svelniu balseliu.
isivaizduokit, jei ant svetimo vaiko saukia, tai 100 proc sauks ir ant tavo vaiko. nu baisu..  schmoll.gif savaite paeisim ir turbut lauksim geresniu darzeliu eiles... g.gif
*

Na tikrai nederėtų šitaip elgtis auklėtojoms ir jų padėjėjoms schmoll.gif , bet iš kur žinote, kad jos ten SAVO vaikus taip popina?
vikma
SVEIKI.
Mes nuo rugsejo pradejom lankyt "Sakaleli",spec grupe.esu labai patenkinta,ir aukletojomis ir auklytems,direktore thumbup.gif na viena aukletoja yra biski gieztoka,jos tonas toks,bet pakenciama,nusiskundimu neturim. smile.gif
rimuks
QUOTE(puze @ 2008 09 30, 19:41)
laba diena mamytes. siandien pirma karta savo mazaja pupa i darzeli "sakalelis" lopselio grupe nuvedziau. nu zinokit, neturiu zodziu. g.gif  aukletojos su auklytem savo vaikus su anukais atsitempusios, tik apie juos sokineja, o kitus vaikus mustruoja kaip kalejme. vaikai negali nei pasokineti, nei nubegti iki kampo pasiimti zaisla, kurio nori, nes auklyte tuos uzriaumoja"STOK,  NELAKSTYK, RAMIAI AS TAU SAKAU!!!!"  blink.gif Tai vaikai sustoja kaip ibesti ir nebezino kaip jam elgtis. o uztat savo vaikus kaip ponina "danilacka nedaryk taip" svelniu balseliu.
isivaizduokit, jei ant svetimo vaiko saukia, tai 100 proc sauks ir ant tavo vaiko. nu baisu..  schmoll.gif savaite paeisim ir turbut lauksim geresniu darzeliu eiles... g.gif
*

siūlau į žuvėdrą- ten visos auklėtojos fainos.
puze
QUOTE(rimuks @ 2009 01 08, 20:37)
siūlau į žuvėdrą- ten visos auklėtojos fainos.
*

o kur tas darzelis zyvedra randasi? bigsmile.gif
pra
mes irgi is Siauliu gatves. Vyresnioji kaip tik lanke darzeli sakalelis...Galiu pasakyti tik tiek, kad norincioms rasti priekabiu, ju ras visur. O mes buvom labai patenkinti, ir aukletojos atsakingos, ir renginiu suruose begale, ir siaip vaikams koncertu, spektakliu... net nebereikia galvoti, kur cia vaika nuvedus...ka parodzius...aisku, materialine baze ne ypatinga, bet vaikai ir is kur valgyti, ir kur miegoti tikrai turi.manau, svarbiausia, kad vaikas jaustusi saugus...o kad taip buvo, tai paliudija, jog nebuvo ne karto kad dukryte nenoret eiti i darzeli...
dabar auga sunus, tai tikrai vesiu i Sakaleli...
tiesa, del vaikuciu su negalia...tai ruosiami bendri renginiai, vaikai mokomi su jais bendrauti, o gyvenime, manau, tai irgi pravercia...

va, issipasakojau.......... ax.gif
Deimantilija
o mes lankom spec grupe tai nieko gero negaliu pasakyti, vaikai i lauka neina, o kai atnese man vaika aprengta po miego pasiziuriu apmautos sausos kelnytes marskinukai o po apacia visas slapias doh.gif tai net susirgo vaikas schmoll.gif
gegne2
QUOTE(Deimantilija @ 2009 04 05, 19:09)
o mes lankom spec grupe tai nieko gero negaliu pasakyti, vaikai i lauka neina, o kai atnese man vaika aprengta po miego pasiziuriu apmautos sausos kelnytes marskinukai o po apacia visas slapias  doh.gif  tai net susirgo vaikas  schmoll.gif
*

Aš irgi gyvenu prie pat tai galvoju vest vaiką į šį darželį, tik niekaip nematau vaikų lauke ar jie išlenda kada nors?
Čiunčia
QUOTE(labukas @ 2010 01 10, 14:09)
Aš irgi gyvenu prie pat tai galvoju vest vaiką į šį darželį, tik niekaip nematau vaikų lauke ar jie išlenda kada nors?
*

Gal ne iš tos pusės žiūrit? mirksiukas.gif (Nes išlenda tai tikrai tongue.gif )
BeVi
Mes bandėm eiti į šį darželį,spec.grupę-nepatiko visiškai schmoll.gif Viena auklėtoja-tikrai nuostabus žmogus,o kita-tai siaubas blink.gif nežinau,kur jai dirbti su tokia "auksine kantrybe" blink.gif muštravo tuos vaikus,kaip armijoj kokioj unsure.gif tie bevalgydami ten žiaukčiojo,verkaliojo unsure.gif Dar,kas man netiko,mano vaikas neturėjo grupėj su kuo bendrauti schmoll.gif (pas mus problema su vaikščiojimu,ne su mąstymu).Paskui,išvis,kažkas ten nutiko,nes kai reikėdavo palikt vaiką,verkdavo iki vėmimo unsure.gif Bandžiau aiškintis,kame reikalas-tai,tipo,antra adaptacija vyksta g.gif o direktorė pasakė,kad "neprisigalvočiau problemų,kurių nėra" g.gif doh.gif Žodžiu,"atsiėmiau" vaiką iš ten ir gailiuosi,kad išvis ten bandžiau vesti. doh.gif Tai tokia mano patirtis su šiuo darželiu rolleyes.gif
ustyte
norejau paklausti mamytes o tikrai reikia eit i ta darzeli uzsirasyti is anksto kad gaut vieta? nes kiek skaiciau tai sunkiai gaut veliau darzeli sekasi prie namu,o kaip siame darzelyje su laisvom vietele? smile.gif ar man ir jau eit dabar uzsirasyti kol vaikutis dar negimes? g.gif
Domicele
Mes irgi lankom Sakaleli spec. grupe smile.gif
nu nezinau, nieko blogo pasakyti negaliu, bet ir nedziugauju labai, tiesiog nelabai turiu pasirinkimo kur vesti vaika su negalia unsure.gif

Kaip sveiku vaikuciu grupese, nezinau, teko ivairiu atsiliepimu girdeti ir teigiamu ir neigiamu, cia matyt nuo daug ko priklauso mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(BeVi @ 2010 03 15, 19:11)
Žodžiu,"atsiėmiau" vaiką iš ten ir gailiuosi,kad išvis ten bandžiau vesti. doh.gif
*

o tai kur dabar vedate vaika? juk pasirinkimo kaip ir nera g.gif nu yra dar privatus "Svetleciokas" gal ten ? g.gif
BeVi
QUOTE(Domicele @ 2010 03 26, 14:19)
o tai kur dabar vedate vaika? juk pasirinkimo kaip ir nera  g.gif  nu yra dar privatus "Svetleciokas" gal ten ?  g.gif

Kolkas,niekur nevedu schmoll.gif Taip,pasirinkimas nelabai platus,bet keli yra:tas privatus(nors net nežinau,kiek jis kainuoja),yra tas Giruliuose(giria jį,tik ne visiems patogu į jį važiuoti) ir yra "Versmės" darželis-logopedinis jis daugiau,bet žinau,kad ir ten priima vaikučius su negalia(nors priklauso nuo negalios formos).Ten,kiek žinau,nėra vaikučių su visiška negalia unsure.gif
virdzinija 7
Nuostabus darzelis,ypac vaikams su negalia.
o kokios logopedes nuostabios-ne vienam darzelyje tokiu nerasit,pradejo vaikas lankyt nevaiksciojo,po triju men mes jau zygiavome smile.gif
aistepzn
nekoks darželis
Čiunčia
QUOTE(aistepzn @ 2010 09 05, 14:15)
nekoks darželis
*

Įdomu, kodėl?
vikucita
Mes va nuo spalio men pradejom lankyti si darzeli,spec.grupe niu nzn kol kas jokiu nusiskundimu,aukletojos lb maloniai bendrauja mirksiukas.gif tikrai lb geros logopedes thumbup.gif niu kol kas tfiu tfiu tfiu viskas thumbup.gif
irma24
QUOTE(vikma @ 2009 01 08, 10:29)
SVEIKI.
Mes nuo rugsejo pradejom lankyt "Sakaleli",spec grupe.esu labai patenkinta,ir aukletojomis ir auklytems,direktore thumbup.gif na viena aukletoja yra biski gieztoka,jos tonas toks,bet pakenciama,nusiskundimu neturim. smile.gif
*

sveiki,norejau paklausti,o vaikucius ir sveikus priima ar tik turintis kokia negalia?
Deimantilija
man atrodo yra ir sveikuju grupes 4u.gif
gegne2
QUOTE(Deimantilija @ 2011 08 18, 21:19)
man atrodo yra ir sveikuju grupes  4u.gif
*

Yra sveiku vaiku grupes ir lopselio grupe. Yra ir vaiksciojimo negalia turinciu vaiku grupes. Kol kas esame patenkinti, tik aukletojos pritingi i lauka vaikus isvesti, tai jauciu reikes eit skustis g.gif
delailala
Sveiki, mano sunelis, taip pat siu metu rugsejo men. pradejo lankyti Sakaleli, lopselio grupe, kuri yra tik viena "Visciuku" grupe, tad ten yra ir sveiki vaikai, ir su negalia nedidelia... po kol kas jokiu nusiskundimu neturiu, na tik tiek kad viena aukletoja sunus prisileidzia kita nelabai kaip smile.gif
laimyna
gerai kazkas pasake, jei noresi surasti priekabiu, surasi. kiek girdejau ir kiek paciai teko lankytis tame drazelyje, tai tiktrai didelis demesys skiriamas vaikui
gegne2
QUOTE(delailala @ 2011 10 27, 15:14)
Sveiki, mano sunelis, taip pat siu metu rugsejo men. pradejo lankyti Sakaleli, lopselio grupe, kuri yra tik viena "Visciuku" grupe, tad ten yra ir sveiki vaikai, ir  su negalia nedidelia... po kol kas jokiu nusiskundimu neturiu, na tik tiek kad viena aukletoja sunus prisileidzia kita nelabai kaip smile.gif
*

Mums teko lankyti lopselio Visciuku grupe tai aukletojos Jovita ir Ingrida labai nuostabios, o auklyte Danute pati nuostabiausia (gaila lyg ruosiasi iseiti girdejau). Dabar einame i darzelio grupe tai tokio demesio tikrai negauname, aukletojos labai megzta patinginiauti vis suranda kokiu priezasciu nedirbti. Reikia pastoviai kabinetis, kad i lauka vaikus vestu, kad darbelius su visais darytu, o ne tik su tais kurie graziai daro ir t.t. Ir patalpos reikalauja remonto, ne kaip lopselyje buvo bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(irma24 @ 2011 08 10, 21:00)
sveiki,norejau paklausti,o vaikucius ir sveikus priima ar tik turintis kokia negalia?
*

Tikrai yra sveikuju grupes, yra ir neigaliuku kiek zinau su vaiksciojimo negalia ir autizmo sutrikima turintys vaikuciai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.