Gal kas zino kokie yra atsilepimai apie mokykla gama, kaip ten aplinka, kokie mokytojai ir seip kas gali papasakoti placiau apie sia mokukla, kiek zinau jinai dabar kazkokia atvira mokykla vadinasi, bet internete informacijos surasti apie ja mazai galima.
Bijau būti "sugedusiu telefonu"
Mano draugės gan patenkintos atmosfera, saugumu, labai padidėjusu vaiko noru mokytis (vienos vaikas ten buvo pervestas iš kitos mokyklos), prailginta grupe, kur pasirūpinama, kad vaikas padarytu namų darbus, santykiais su mokytojais, klasės vaikų tarpusavio santykiais (tai vidutinio brangumo privati mokykla ir ten leidžia vaikus skirtingų socialinių sluoksnių žmonės), popamokine veikla, projektais, kuriuose dalyvauja vaikai ir pan. Man sakė, kad ten savo vaikus leidžia nemažai menininkų, kurie nėra dailininkai ir nėra muzikai (nes pastarsiesiems arčiau širdies Čiurlionio mok. profilis.) Kas joms kelia nerimą? Nėra užtikrintos, ar yra pakankamai geras dalykinis paruošimas, ypač tiksliųjų mokslų. Direktorius yra (arba bent jau buvo prieš metus, kai domėjausi) muzikas ir prisibijo stiprių dalykininkų mokytojų. Bet šiemet jau buvo pirmoji laida, tad NEC puslapyje galima pasižiūrėti statistiką kaip kurie egzaminai buvo laikomi šieoje mokykloje. Vėlgi kiek žinau, ši mokykla konkuruoja su Jėzuitų gimnazija ir nemažai vaikų nuo 5 kl. bando stoti ten. (Taip pat bandė ir mano draugės sūnus, deja, nesėkmingai). Gal bus nors kiek naudinga
Gal kas lankote sia mokykla. Ji randasi Zygimantu g. salia Mindaugo tilto.
Mano viena pazystama ten veda savo vaika ir labai patenkinta. Kai rudeni ten skambinau, suzinojau, kad vaika reikia uzrasyti tik gimus, kitaip pakliuti neimanoma, nes daug norinciuju, o kadangi mokykla privati, nera jokiu priemimo kriteriju - kas pirmesnis, tas ir pakliuna. Zinoma, pirmumo teise turi broliukai ir sesutes, is kuriu beveik ir susidaro pirma klase, bent jau taip man paaiskino.
gal dar kas nors pasisakytumėte apie šią mokyklą?
as daug galiu papasakoti, mano sese mazoji ten mokosi: sauni mokykla, valgykla ir maistas puikus, ash savo vaikiuka jau uzrasiau i sita mokykla 2010 metams. vietu dar yra ir nebutina rasyt kaj tik gimsta, bet uz poros metu jau klases sudarytos. bent jau buve abiturijentai ishlaike egzaminus gerai, visi mokosi universitetuose VU, ICM , TVM, riomery. jei ka, parasykit i az
Man yra teke lankytis sioje mokykloje ir stebeti mokytojos pamoka. Atmosfera man be galo patiko. Kiek zinau, dirba striprus pedagogai.
Bet vat idomu, ar ugdymo kokybe atitinka mokesti uz moksla? Beje, koks jis pradinio ir pagrindinio ugdymo pakopose nuo kmitu mokslo metu?
Niekada nesupratau ir nesuprasiu, kam mėtyt pinigus privačiai mokyklai, jeigu yra nemokamas švietimas Lietuvoje?
Mano pusseserė mokėsi ŠMC, iki kol nepabėgo į Žvėryno gimnaziją. Pati pusseserė laikė save stropia, gera mokine, nes dienyne buvo vien didžiausi pažymiai. Atėjus į normalią mokyklą suprato, kad pažymiai ten už pinigus mokami. o ir šiaip. Savo vaiko neleisčiau į privačią, nes ten mokytojai šokinėja aplink vaikus, ir jie užauga biški šiltnamio sąlygom. Atėję į universitetą jie vaikšto kaip ponai prezidentai, visi kiti jiems nelygis, nes jie ponai iš privačių suėję. Nieks tokių nei mėgsta, nei bendrauja su jais. Aišku, kiekvieno asmeninis pasirinkimas, bet tuos pinigus kuriuos mokat už vaiko pažymius, nes tipo jis 'privačioj' mokos, tai jau geriau tuos pinigus paaukotumėt vaikų namams..
Esu mokesis Radvilų ir Žygimanto Augusto vidurinėse, bet baigiau būtent Šiuolaikinės Mokyklos Centrą, pabėgęs iš anų mokyklų jaučiausi kaip grįžęs iš karo. Dabar mokausi VU medicinos fakultete, pirmam kurse. Visi mano klasiokai sustojo kur norėjo, aš taip pat. Dabar dažnai sugrįžtu ten, vien tam kad pabendraut su buvusiais mokytojais, mokiniais, pajust tą atmosferą.
Niekada niekur nebūna tobula. Man gal asmeniškai trūko žmogaus kuris šalia stovėtų (su lazda) ir aiškintų kaip svarbu mokytis, bet čia matyt mano motyvacijos reikalas. Iš tikrūjų džiaugiuosi ir žaviuosi visu tuo liberalumu - į kiekvieną žiūrima kaip į mastantį žmogų, kuris pats renkasi ko nori iš gyvenimo, kiek ir kaip jam mokytis. Džiaugiuosi ir kad į pamokų nelankyma žiūrima šiek tiek atlaidžiau, ypač vyresnėse klasėse, kai žmogui reikia koncentruotis ties jam svarbiais dalykais, ties egzaminais. Mokytojas yra kaip draugas ir konsultantas, o ne kaip diktatorius. Vyksta įvairios kultūrinių mainų programos su užsieniu - mes kazkada su klase savaitę gyvenom ir mokėmės olandijoj, paskui savaitei priėmėm olandus mokytis ir gyvent pas mus. Kalbant apie mokytojus, geriausius prisiminimus sukelia biologijos mokytoja Violeta, lietuvių kalbos mokytoja Nida, technologijų/fotografijos mokytojas Raimis ir etikos/filosofijos mokytojas Gedas. Vien dėl šitų žmonių ten verta mokytis. Apie mokinius... taip, yra daug turtingų tevų vaikų pilnų tuštybės ir nebežinančių kaip beišsidirbinėt, čia gal minusas tame kad perdaug forsuojama taiki aplinka. Tokia tuštybė daugumoj kitų mokyklų pasibaigia mėlynėm. Čia už bet ką panašaus nori mest iš mokyklos Žodžiu, gauni tai, už ką moki pinigus.
Siandien ten buvau nuvykusi, norejau daugiau gauti informacijos apie mokykla ir uzrasyti sunu, kuris rudeni eis i pirma klase. Deja, sake, kad vietu jau nera ir klase pilnai sukomplektuota, be to yra gave apie 90 prasymu, o priima tik 20-24. Taciau, nors ir buvo aisku, kad sansu patekti ten nera, pakankamai siltai mus prieme ir papasakojo apie mokykla. Kaip supratau labai jie ten vaiku nespaudzia, jiems svarbiau vaiku laisve, saviraiska, diskusiniai gebejimai. Priimant vaikus jie teikia pirmenybe jau besimokanciu vaikuciu sesutems ar broliukams. O jei nori patekti is salies reikia uzrasyti pries keleta metu. As ten uzrasiau dukryte, kuri i mokykla eis tik 2014 m., taciau jau dabar tiems metams uzrasyta 11 vaiku. Nors asmeniskai ten savo sunaus jei ir butu prieme neleisciau, nes susidariau ispudi, kad ten per daug laisves, o maniskiui truputeli grieztesne tvarka labiau tiktu. O dukrytei bus matyt kai ateis laikas.
QUOTE(gabria @ 2008 05 18, 12:07) Niekada nesupratau ir nesuprasiu, kam mėtyt pinigus privačiai mokyklai, jeigu yra nemokamas švietimas Lietuvoje? Mano pusseserė mokėsi ŠMC, iki kol nepabėgo į Žvėryno gimnaziją. Pati pusseserė laikė save stropia, gera mokine, nes dienyne buvo vien didžiausi pažymiai. Atėjus į normalią mokyklą suprato, kad pažymiai ten už pinigus mokami. o ir šiaip. Savo vaiko neleisčiau į privačią, nes ten mokytojai šokinėja aplink vaikus, ir jie užauga biški šiltnamio sąlygom. Pilnai sutinku
Koks mokestis toje mokykloje? Man sake 500lt menesiui.Ir dar,istojimo mokestis keli tukstanciai. Ar tai tiesa?
http://www.atviramokykla.lt/kas_yra_simc
tik tiek radau man ir mokestis idomu jau dabar reik rupintis 2 metu vaiko uzrasymu i mokykla pasirodo
Aš dabar mokausi šitoj mokykloj, aštuntoj klasėj
QUOTE(rasaliepa @ 2009 04 04, 12:46) Aš dabar mokausi šitoj mokykloj, aštuntoj klasėj Labas, labai smagu, kad galima bus pasiteirauti tiesiogiai to ,kuris ten mokosi. Labai įdomu
labas
Dziugu, kad parasete
mum dar tik 2i su biskiu QUOTE(Savannaa @ 2009 04 22, 22:37) Ištikrųjų tai net nežinau, bet girdėjau , kad jau dabar sudarinėjamos klasės 5 metais į priekį. Tai siūau pasidomėti jau dabar. Šiap pimenybė mūsų mokykloje teikia jau besimokančių vaikų broliams ir sesėms
Mano dukra mokosi šioje mokykloje. Tiek aš, tiek ji esame labai patenkintos. Labai gera mokykloje atmosfera, puikūs santykiai. Kaip ir visur yra šiokių tokių trūkumų, bet privalumų, mano nuomone, tikrai daugiau. Manau, kad svarbiausia šioje mokykloje yra pagarba visiems - ir mokiniams, ir mokytojams. Vaikai šioje mokykloje kitokie: drąsūs, pasitinkitys savimi, tolerantiški.
O dėl pažymių pirkimo (kaip kažkas čia komentavo), tai tikrai niekas pažymių neperka. Reikia mokytis, o dauguma vaikų mokosi, nes mokytojai sugeba sudominti. Kartais gal mokytojai šiek tiek nuolaidžiauja, nes mokinių ir mokytojų santykiai labai draugiški, tai vaikai papiknaudžiauja, pavyzdžiui, išprašo, kad nebaustų už nepadarytą namų darbą, o tą darbą atneša kitą dieną ir pan.
Sveiki,
gal kas siemet vedat i sia mokykla savo pirmokeli? Domina kiek klasiu pirmokeliu siemet yra, kiek vaiku klasese, kokia kaina uz moksla, ar nesikrato aktyvesniu vaiku ar mokytojai humaniski, draugiski ir silti? Labai buciau dekinga uz informacija QUOTE(ingabat @ 2009 10 28, 20:08) Sveiki, gal kas siemet vedat i sia mokykla savo pirmokeli? Domina kiek klasiu pirmokeliu siemet yra, kiek vaiku klasese, kokia kaina uz moksla, ar nesikrato aktyvesniu vaiku ar mokytojai humaniski, draugiski ir silti? Labai buciau dekinga uz informacija Mano vaikas lanko sia mokykla. Paziurejau tvarkarasti, tai pirmokeliu siemet yra viena klase. Mokytojai tikrai silti, humaniski ir draugiski Del mokesciu tai galiu tiksliai parasyti per AZ, kadangi tokia info nera skelbiama mokyklos psl. tai ir as cia viesinti nenoriu, gal neetiska butu. Jei tikrai domina, brukstelekit man i AZ QUOTE(smagumėlis @ 2009 04 27, 14:18) O dėl pažymių pirkimo (kaip kažkas čia komentavo), tai tikrai niekas pažymių neperka. Reikia mokytis, o dauguma vaikų mokosi, nes mokytojai sugeba sudominti. Kartais gal mokytojai šiek tiek nuolaidžiauja, nes mokinių ir mokytojų santykiai labai draugiški, tai vaikai papiknaudžiauja, pavyzdžiui, išprašo, kad nebaustų už nepadarytą namų darbą, o tą darbą atneša kitą dieną ir pan. tai tie vaikai ir nepaperka o tiesiog prieina ir sako : arba tu pakeli pazymi arba busi atleistas, tetis tuo pasirupins. o mokytojai bijo ir kelia. o as taipogi nesupratu kam moketi uz mokykla kai topuose jos net nera? tegu eina i jezuitus, liceju i daukanto mokyklas kur tikrai gerai moko. mano drauge ten mokosi tai bando is ten begti, nes sako kad ten nesamone o mokytojai tikri padlaiziai ir ten eina tik "teveliu vaikuciai", dauguma pasikele QUOTE(Julytegri @ 2009 11 09, 16:08) tai tie vaikai ir nepaperka o tiesiog prieina ir sako : arba tu pakeli pazymi arba busi atleistas, tetis tuo pasirupins. o mokytojai bijo ir kelia. o as taipogi nesupratu kam moketi uz mokykla kai topuose jos net nera? tegu eina i jezuitus, liceju i daukanto mokyklas kur tikrai gerai moko. mano drauge ten mokosi tai bando is ten begti, nes sako kad ten nesamone o mokytojai tikri padlaiziai ir ten eina tik "teveliu vaikuciai", dauguma pasikele Ar bent suprantat, kad tai ka cia paraset yra pletku lygio paistalai. Pateikit faktus, nebutina su pavardem, kokios klases vaikas grasino mokytojui, ka tas mokytojas desto, koki dalyka ir t.t. O kaip ta drauge bando begti? Bega bega, o ja kazkas vis capt uz uodegos? Patikekit, niekas prievarta toje mokykloje nelaiko, nepatinka, galima ieskoti kur geriau. Kaip tik atvirksciai, patekti ten ne taip paprasta, nes norinciu daugiau nei laisvu vietu.
as sioje mokykloje mokiausi nuo pat jos ikurimo 1992m, lankiau Gama, tuomet buvo nerealu, nostalgiska nuotaika, kas liecia menus, atmosfera- tikrai verta ten mokytis. O ziniu bagazas pakankamas, nes ne vienas zmogus istojo i jezuitus vienais pirmu numeriu.
QUOTE(Rasyte0509 @ 2009 11 12, 00:18) as sioje mokykloje mokiausi nuo pat jos ikurimo 1992m, lankiau Gama, tuomet buvo nerealu, nostalgiska nuotaika, kas liecia menus, atmosfera- tikrai verta ten mokytis. O ziniu bagazas pakankamas, nes ne vienas zmogus istojo i jezuitus vienais pirmu numeriu. Butent. Man apskritai juoka kelia kalbos, kai postringaujama apie mokymo lygi. Jei nenori mokytis, geriausias mokytojas i galva ziniu neikals, o kas noro mokytis turi, "Gamoje" tam salygos tikrai sudarytos. Paprasciausiai nereikia tingeti ir tiketis, kad jei jau moki uz mokslus, tai jie galvoj lyg ir savaime turetu atsirasti.
Buvau toje mokykloje svečio teisėmis, kaip kolegė - man patiko -
QUOTE(Julytegri @ 2009 11 09, 16:08) tai tie vaikai ir nepaperka o tiesiog prieina ir sako : arba tu pakeli pazymi arba busi atleistas, tetis tuo pasirupins. o mokytojai bijo ir kelia. o as taipogi nesupratu kam moketi uz mokykla kai topuose jos net nera? tegu eina i jezuitus, liceju i daukanto mokyklas kur tikrai gerai moko. mano drauge ten mokosi tai bando is ten begti, nes sako kad ten nesamone o mokytojai tikri padlaiziai ir ten eina tik "teveliu vaikuciai", dauguma pasikele Nors jau gana seniai šis komentaras rašytas, bet nesusilaikiau neparašiusi. Kažką jūs labai painiojate: viską, ką parašėte visiška netiesa. Pernai iš mano dukros klasės aštuoni klasiokai įstojo į licėjų, manau, tai daug pasako apie mokyklos lygį. Nežinau apie kokius "topus" rašote, bet ši mokykla pernai tarp Lietuvos mokyklų ir gimnazijų buvo 42 vietoje. Maniau, kad bent šiame forume nėra "Delfi" komentarų lygio.
Labai gaila, kad nemokame pasidžiaugti gerais dalykais, o skubame tik kritikuoti ir šmeižti.
Mano sūnus mokosi šitoj mokykloj nuo pirmos klasės. Kaip čia jau buvo rašyta - tikrai nuostabi mokyklos atmosfera, kūrybingi, demokratiški ir draugiški tiek mokytojai, tiek mokiniai, bendravimas pagrįstas pagarba ir supratingumu. Kasmet mokiniai su mokytojais parengia muzikinį spektaklį, šiaip dalyvauja projektuose, skatinančiuose vaikų kūrybinumą, saviraišką ir pan. O kad vaikai puikuotųsi tėvų užimama padėtimi ir turtais nieko panašaus nepastebėjau, nebent pasitaiko pavienių atvejų. Vat štai Liubertienės mokyklai tas būdinga, užtenka pamatyti, kokiais automobiliais auksinis jaunimėlis į pamokas atvažiuoja. Į ŠMC ketinu leisti ir savo kitus du vaikus, nes ten vaikus palikti saugu ir ramu. Vienas iš didžiausių minusų mažos patalpos, nėra sporto salės ir kad sudėtinga iš ryto mašiną pasistatyti, o tai pač aktualu pradinukų tėvams. Ir mokestis beveik tris kartus mažesnis negu Liubertienės.
QUOTE(Spygliux6 @ 2010 03 24, 14:28) Mano sūnus mokosi šitoj mokykloj nuo pirmos klasės. Kaip čia jau buvo rašyta - tikrai nuostabi mokyklos atmosfera, kūrybingi, demokratiški ir draugiški tiek mokytojai, tiek mokiniai, bendravimas pagrįstas pagarba ir supratingumu. Kasmet mokiniai su mokytojais parengia muzikinį spektaklį, šiaip dalyvauja projektuose, skatinančiuose vaikų kūrybinumą, saviraišką ir pan. O kad vaikai puikuotųsi tėvų užimama padėtimi ir turtais nieko panašaus nepastebėjau, nebent pasitaiko pavienių atvejų. Vat štai Liubertienės mokyklai tas būdinga, užtenka pamatyti, kokiais automobiliais auksinis jaunimėlis į pamokas atvažiuoja. Į ŠMC ketinu leisti ir savo kitus du vaikus, nes ten vaikus palikti saugu ir ramu. Vienas iš didžiausių minusų mažos patalpos, nėra sporto salės ir kad sudėtinga iš ryto mašiną pasistatyti, o tai pač aktualu pradinukų tėvams. Ir mokestis beveik tris kartus mažesnis negu Liubertienės. O tai kiek tada pas Liubartiene?
O kaip su agresija, patyciomis?? Ar pasitaike tokiu dalyku? kaip tvarkomasi.
QUOTE(PA-ry-žius @ 2010 03 27, 20:15) As savo vaika perkeliau is kitos mokyklos butent todel, kad senojoj buvo nebeimanoma, mano vaikas jautrus, neblogai mokosi, tai buvo jodomas ir pjudomas, o vat sioje mokykloje atsigavo, nebeliko asaru kiekviena ryta pries einant i mokykla. Patycos ir agresija sioje mokykloje netoleruojamos. Teigiu tai is asmenines savo sunaus patirties.
Mano vaikai mokosi šioje mokykloje. Nesame patenkinti. Toli gražu.
Iš tiesų nenorėčiau detalizuoti, nes 1 vaikas dar liks metams šioje mokykloje. Problemų yra daug, jos nėra sprendžiamos. Pagrindinė priežastis - "pasikėlusi" mokyklos vadovybė, galvojanti apie save ir savo sprendimus tik gerai ir labai gerai.
Kadangi patekti į šia mokyklą norinčių vis dar yra daug, kam gerinti paslaugų kokybę ir stengtis?... Galiu tik pasakyti, kad kai tik vienas iš vaikų baigs tam tikrą etapą, su palengvėjimu džiaugsiuosi, kad perėjom kitur. Iš vyresnės vaiko klasės bent pusė išėjo į kitas mokyklas.
Mokslu patenkinti tikrai.Mokiniu paruosimas tikrai neblogas,myli mokytojus.....bet mokykla turi problemu del drausmes,patyciu,uzgauliojimu nesprendimu ir tiesiog ignoravimu......
QUOTE(kapitonozmona @ 2010 07 13, 00:20) Mokslu patenkinti tikrai.Mokiniu paruosimas tikrai neblogas,myli mokytojus.....bet mokykla turi problemu del drausmes,patyciu,uzgauliojimu nesprendimu ir tiesiog ignoravimu...... Labai keista tai skaityti. Nes mano vaikas is kitos mokyklos isejo butent del patyciu ir uzgauliojimu, problemu ignoravimo. Sioje mokykloje viskas issisprende, vaikas patenkintas. Man rodiklis buvo, kad sioje mokykloje kiekvienoje klaseje yra po viena ar kelis vaikus, kurie turi fiziniu ar protiniu trukumu, anot direktoriaus siems vaikams ju mokykloje yra sudaromos salygos ramiau be uzgauliojimu mokytis, o kiti vaikai tuo paciu igija tolerancijos "kitokiu" vaiku atzvilgiu. As klausiau sunaus ar ju klaseje yra toks vaikas, atsake, kad taip yra ir niekas is jo nesisaipo del negalios. QUOTE(Azazella @ 2010 07 13, 14:45) Labai keista tai skaityti. Nes mano vaikas is kitos mokyklos isejo butent del patyciu ir uzgauliojimu, problemu ignoravimo. Sioje mokykloje viskas issisprende, vaikas patenkintas. Man rodiklis buvo, kad sioje mokykloje kiekvienoje klaseje yra po viena ar kelis vaikus, kurie turi fiziniu ar protiniu trukumu, anot direktoriaus siems vaikams ju mokykloje yra sudaromos salygos ramiau be uzgauliojimu mokytis, o kiti vaikai tuo paciu igija tolerancijos "kitokiu" vaiku atzvilgiu. As klausiau sunaus ar ju klaseje yra toks vaikas, atsake, kad taip yra ir niekas is jo nesisaipo del negalios. Pastebėjau, kad tai labai priklauso nuo klasės. Kad kiekvienoje klasėje yra vaikų su fizine ar protine negalia pirmą kartą girdžiu. Gal keletas ir yra tokių mokykloje. Neabejoju, kad jie yra pakankamai gerbiami. Bet galiu pasakyti, kad patyčios čia kur kas subtilesnės. Pagrindinė mokyklos problema - "skaldyk ir valdyk" principas, ateinantis iš mokyklos administracijos. Vieną kartą per metus būna tėvų diena, dar vieną kartą klasės tėvų susirinkimas. Tiesa sakant, mūsų klasėje susirinkimo net nebuvo praėjusiais mokslo metais. Jokių renginių, paskaitų ar dar kažko tėvams nebūna - bent jau mano vaikams nebuvo. Tuo tarpu draugai, kurių vaikai mokosi kitose gimnazijose, laikas nuo laiko sulaukia paskaitų apie paauglius ar kokių kitų renginių. Galų gale mokytojai paskambina ar pan. Pvz., nueikite į kokios nors gimnazijos tinklapį - renginys vienas po kito. Čia nieko panašaus. Beje, kai mokykla dalyvavo Kengūroje, tik mokytojos atrinkti mokiniai galėjo dalyvauti. Kaip tai vertinate? Jei turi kokių problemų su savo vaiku, lieki vienas, nes yra pabrėžiama, kad TAI YRA JŪSŲ ŠEIMOS PROBLEMA, TAI YRA TAVO VAIKO PROBLEMA. Mokykla visada teisi. Vėliau kreipėmės į Paramos vaikams centrą, kur išsiaiškinome, kad mokyklai juk naudinga tokia pozicija. Tuomet problemų juk nereikia spręsti. Tėvai visiškai tarpusavyje nebendrauja, kiekvienas savo mažam ratelyje bando kažką daryti. Kai kalbi su mokytojais, jauti, kad jie labai bijo direktoriaus. Gali išgirsti "tik nesakykit direktoriui". Žodžiu, mokykloje nėra dialogo, nei tarp tėvų - mokytojų, nei tarp mokytojų - administracijos (o patikėkit, administracija čia sėdi "labai aukštai"). Galbūt ir kitur jo nėra, galbūt ir kitur egzistuoja problemos (turbūt taip ir yra), bet ten nereikia mokėti už vaiko mokslą, o ir vaikai paprastesni. Visgi čia vaikai susidaro iškreiptą vaizdą apie visuomenę.
Mano draugė leidžia savo mergytė į šią mokyklą - tai vaikas pirmą savaitę mokytojos buvo vadintas debile, tą pasigavo visi vaikai, labiausiai tyčiojosi Nomedos Marčėnaitės įdukra, o finale mergaitė rūbinėj buvo suspardyta. Kai draugė nuėjo aiškintis pas direktorių buvo pasakyta - atsiimkit savo vaiką. Va jums ir privati mokykla... Aš savo dukrą leidau i Saulės mokyklą - po dviejų metų atsiėmiau ir daugiau į jokią privačią mokyklą nebeleisiu - vidurinioji lanko valstybinę mokyklą, mažiuką irgi ten pat leisiu. Už pinigus gauni įvaizdį ir tiek. O vyresnėse klasėse iš vis - tuštybės mugė
Gal galite parasyti kiek kainuoja mokslas sioje mokykloje? Niekur nerandu informacijos - cia taip slapta ar labai privatus reikalas..
QUOTE(Raschida @ 2010 11 29, 19:30) Gal galite parasyti kiek kainuoja mokslas sioje mokykloje? Niekur nerandu informacijos - cia taip slapta ar labai privatus reikalas.. 520 Lt per men. plius 1500 Lt vienkartinis stojimo mokestis. Papildyta: QUOTE(giedre70 @ 2010 11 15, 11:26) Mano draugė leidžia savo mergytė į šią mokyklą - tai vaikas pirmą savaitę mokytojos buvo vadintas debile, tą pasigavo visi vaikai, labiausiai tyčiojosi Nomedos Marčėnaitės įdukra, o finale mergaitė rūbinėj buvo suspardyta. Kai draugė nuėjo aiškintis pas direktorių buvo pasakyta - atsiimkit savo vaiką. Va jums ir privati mokykla... Aš savo dukrą leidau i Saulės mokyklą - po dviejų metų atsiėmiau ir daugiau į jokią privačią mokyklą nebeleisiu - vidurinioji lanko valstybinę mokyklą, mažiuką irgi ten pat leisiu. Už pinigus gauni įvaizdį ir tiek. O vyresnėse klasėse iš vis - tuštybės mugė O musu patirtis radikaliai priesinga. Valstybineje mokykloje buvo vien patycios. O SIMC'e vaikas atgavo dvasine ramybe. P.S. del auksciau aprasyto suspardymo rubineje esu linkusi smarkiai abejoti, nes zinau, kurioje mkyklos vietoje ir kaip ta rubine atrodo, todel sunkiai ta fakta isivaizduoju...
aciu uz atsakyma Azazella
Mokykloje rubine yra visishkai atvira ir tenai visada yra salia nuostabus zmogutis, netikiu, kad butu daleista suspardyti....
Keliu tema i virsu
Kaip su siumeciais pirmokais, ar jau suformuotos klases?
Gal cia yra mamyciu, teveliu besimokanciu SMC vaiku?...
Kaip Jums tie bendri susirinkimai, kai visu klasiu vienu laiku??? o jei leidi ne viena vaika?... ar namanot, kad tokiu klausimu galima butu issakyti savo nuomone administracijai?...
Mano vaikas lanko šia mokykla ir esu pakankamai patenkinta. Nesu girdejusi apie jokias patycias, smurta kaip rase kažkas prieš tai. Atėjome iš kitos mokyklos. kur tikrai turėjome problemų su drausme, muštynėmis (nors kalba eina apie mergaitę), bėgimu iš pamokų ir tt. Pirmiausia perėjus neliko būtent agresijos proveržių ir mano didžiulei nuostabai, atsirado noras mokytis.
Mažają kol kas planuoju leisti mokytis irgi į šią mokyklą, nes man patinka toks "minkštas ", nedaug muštro turintis stilius, kuris būtent ir pažadina vidines vaiko jėgas. Bet gal tai ne visiems tinka ir priimtina, gal iš tikro kažkur pasitaiko jėgų. Ir dėl vyresnių klasių - kiek žinau, šiemet pasiliko mokytis net dvi devintos klasės - vadinasi, nemažai tėvų pasitiki šia mokykla |